Βίντεο Πορνό

Web-Solutions
Αστρολογικές Προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΠαρόλο που στις 7 θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου αυτό τον μήνα γίνονται δύο Εκλείψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Ευτυχώς που έχεις μεγάλο δυναμισμό  και θα μπορέσεις να λύσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Στις 15 του μήνα, η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Ζυγό θα επηρεάσει αρκετά τον  αισθηματικό σου  τομέα. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί θα δημιουργούνται  μπερδέματα-καθυστερήσεις–παρεξηγήσεις και όλα θα  γίνονται άνω κάτω. Η συμβουλή μου είναι: Φρόντισε να κινείσαι δυναμικά αφού αυτή είναι η φύση του ζωδίου σου και να μη νευριάζεις με το παραμικρό. Στις 29 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα φέρει κάποια προβλήματα σε οικονομικά θέματα. Αν φερθείς με τον τρόπο που σου λέω δεν πρόκειται να σε επηρεάσει καμιά άσχημη αστρολογική όψη και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Το πρώτο μισό του μήνα θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στην σχέση σου. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις θα σου βγουν  στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από παλιά. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν να μην έχεις νεύρα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και θα μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα ότι σχέδια έχεις κάνει για την σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με το ταίρι σου και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις εκείνη την περίοδο. Και εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μπορείς να απλώσεις τα δίχτυα σου και να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Από τις 7 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο σπορ που μπορεί να σου αρέσει. Θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία.  Θα πρέπει να προσέχεις λίγο από στις 15 του μήνα γιατί με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Ζυγό θα έχεις αρκετά νεύρα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα. Φρόντισε να είσαι σε ψυχική ηρεμία και όλα θα είναι πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΗ Αφροδίτη μέχρι τις 5 στο ζώδιο σου θα σου ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα αφήνει τους άλλους να ξεκολλήσουν από πάνω σου. Θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να σου στρώνουν έτσι όπως τις θέλεις εσύ και θα μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στις 29 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου θα προκύψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα που ευτυχώς δεν θα είναι σημαντικά. Θα έχεις κάνει πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Γεγονότα και ευχάριστες καταστάσεις θα μονοπωλούν την καθημερινότητα σου.

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε κυριεύουν πολύ καλά συναισθήματα για το ταίρι σου αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου. Φρόντισε να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου να του λες για αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Από τις 11 απόφυγε να θυμηθείς παλιές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά ακόμη και αν γίνει αυτό μην πεις τίποτε στο ταίρι σου για να αποφύγεις καβγάδες. Από τις 22 θα μπορείς να λύσεις όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου μέχρι τώρα. Θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου και ο δυναμισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι σου να πας ένα ταξίδι μαζί του και γενικότερα να κάνεις κινήσεις που θα το κάνουν να νιώσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι αυτό τον μήνα με τα χέρια σταυρωμένα. Είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα βρεις ταίρι και με τις συνθήκες που ήθελες.

Ο μήνας  θα είναι αρκετά δύσκολος για την δουλειά σου. Αυτό τον μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Φρόντισε να οργανώσεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Οι συναντήσεις και τα καινούργια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα καταλάβεις ότι πρέπει να κινηθείς με πολύ σταθερό τρόπο για να φτάσεις στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου σε καλή σειρά. Και η Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 στον Ζυγό αλλά και η Ηλιακή Έκλειψη στις 29 στο ζώδιο σου σε προειδοποιούν να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις συμφωνίες και προπάντων απόφυγε τα έξοδα.

Θα περάσεις ένα Απρίλιο που είναι στο χέρι σου να τον κάνεις πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Απόφυγε στο τέλος του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου να εκνευριστείς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΑυτό τον  μήνα πρέπει να έχεις αρκετή ψυχραιμία για ότι θα γίνει. Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα που θα μπει στους Ιχθείς θα μπορέσουν να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα σου και οι καταστάσεις θα έρχονται πιο στρωτές. Στις 15 με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό κινήσου με προγραμματισμό χωρίς να κάνεις κινήσεις που δεν τις σκέπτεσαι. Πριν μιλήσεις σκέψου καλά τι θα πεις ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις με δικά σου άτομα. Στις 29 η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα φέρει σημαντικές αλλαγές και παρασκηνιακές καταστάσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για την ζωή σου. Είναι στο χέρι σου να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία που σου αξίζει.

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά την συμπεριφορά σου σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις να σε πιάσουν οι αναποδιές σου και να δεις την σχέση σου με αρνητικό μάτι. Άλλωστε η Αφροδίτη από τις 6 θα μπει στους Ιχθείς και ποιος σε πιάνει. Μπορεί να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να έχεις καλή σχέση με το ταίρι σου. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου αλλά και ο ερωτισμός σου θα το κάνει και θα παραμιλάει. Θα μπορέσεις μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου.
Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοεί θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να βρεις ταίρι.

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί αυτό δεν θα σε βοηθάει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Οι Εκλείψεις θα βγάλουν στην επιφάνεια την ανασφάλεια σου για τα θέματα της δουλειάς. Από τις 22 του μήνα απόφυγε να κάνεις συναντήσεις όπως και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Την περίοδο των Εκλείψεων απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ο Απρίλιος είναι πολύ καλός μήνας για εσένα αφού θα έχεις τις πολύ καλές επιρροές των πλανητών. Από τις 6 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύσεις το περίγυρο σου. Θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου στις 15 του μήνα  με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Ζυγό.  Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά η φυσική σου κατάσταση θα σε ικανοποιεί και θα έχεις πετύχει πάρα πολλά από όλα αυτά που ήθελες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΑπό τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Με τον Ερμή που θα μπει από τις 7 στον Κριό θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Με την Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 στον Ζυγό θα έχεις πολλά νεύρα και θα τα βάζεις με όλα τα άτομα γύρω σου που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτε. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Από τις 25 πολλές καταστάσεις μπορούν να  πάρουν το δρόμο τους και θα ηρεμήσεις  ψυχολογικά.  Προς το τέλος του μήνα και μετά θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Από τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό στο ταίρι σου και να μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και την σχέση σου. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 29 στον Ταύρο σε επηρεάζει αρκετά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ συναισθηματισμό μέσα τους μην αφήσεις λοιπόν κάποιες προσωρινές καταστάσεις να χαλάσουν αυτό το υπέροχο χάρισμα σου. Η Αφροδίτη που θα μπει στις 6 στους Ιχθείς σε ευνοεί θετικά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία και θα περνάς καλά στην σχέση σου. Θα έρθουν πάλι οι καλές μέρες που υπήρχε η ηρεμία στην σχέση σου. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας. Και εσένα που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου έφτασε ο καιρός που θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις και σου λέω ότι θα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Η δουλειά σου δεν θα πάει άσχημα σε γενικές γραμμές. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Στο τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Απόφυγε να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Έχεις ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να έχεις αυτοεκτίμηση. Από τις 6 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Από τις 20 του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Η περίοδος θα είναι πολύ θετική και εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Στις 29 του μήνα  με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο φρόντισε να ξεχάσεις το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από αυτά που θα έχεις κάνει.
 
ΛΕΩΝ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΟ Απρίλιος  θα ξεκινήσει γεμάτος από  πολλές υποχρεώσεις. Στις 15 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε ζητήματα σπουδών και γενικότερα  με τον  περίγυρό σου. Με τον Ερμή που θα μπει από τις 7 στον Κριό θα έχεις πολύ δυναμισμό. Στις 29 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα σε ωθήσει να δεις με άλλο τρόπο τα πράγματα και τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Θα καταλάβεις πολύ καλά πως αν δεν κινηθείς εσύ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μπορούν να δοθούν οι λύσεις που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και για να διώξεις μακριά τα άτομα και τις καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούσαν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία.

Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο παρόλο που εσύ θέλεις πάντα και κάτι περισσότερο. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Απόφυγε να νευριάσεις και να πεις λόγια στο ταίρι σου που θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου δείξε του το ενδιαφέρον σου άφησε τους εγωισμούς και μίλησε του ξεκάθαρα για το τι πιστεύεις για την σχέση σου. Το σύμπαν έχει φροντίσει να σου χαρίσει την στοργή την διασκέδαση την καλή επικοινωνία με το ταίρι σου τις ατελείωτες ερωτικές νύχτες αλλά και την πολύ καλή ισορροπία στην σχέση σου.
Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε γεμίζει μην απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες εδώ και τόσο καιρό.

Στη δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Στις 29 που γίνεται η Έκλειψη στον Ταύρο θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που δεν τα περίμενες. Απόφυγε να έχεις πολλές συναντήσεις – συζητήσεις – ταξίδια και γενικότερα επαφές για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε πολύ καλό δρόμο. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις. Στο τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που νομίζεις ότι θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου στην πορεία.

Όλος ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Στις 7 που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό θα μπορέσεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου για να νιώσεις καλύτερα. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 15 στον Ζυγό θα νιώθεις ότι θέλεις να αλλάξεις τα πάντα. Απόφυγε στις 29 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Θα περάσεις πολύ καλά και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από τις αλλαγές που έχουν γίνει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΗ Αφροδίτη από τις 6 του μήνα θα μπει στους Ιχθείς και θα  ομορφύνει την καθημερινότητα σου! Η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον περίγυρό σου. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με ανθρώπους που είναι κοντά  σου και θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Στις 15 η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα φέρει στην επιφάνεια κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Φρόντισε να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα να μειώσεις τον εκνευρισμό σου να μην οξύνεις καθόλου τις καταστάσεις και είναι σίγουρο ότι μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία.

Η σχέση σου θα πάει καλά. Από τις 6 που η Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθείς ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Φουντώνει ακόμη περισσότερο το πάθος σου και θα θέλεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Θα σε ευνοήσει να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Στα μέσα του μήνα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου αλλάξουν την καθημερινότητα σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και όπως θέλεις αφού το σύμπαν αυτό τον μήνα για άλλη μια φορά είναι με το μέρος σου. Εσύ που ακόμη κρατάς την μοναξιά από το χέρι έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς γιατί σε περιμένει να ανταμώσεις το ταίρι που περιμένεις τόσο καιρό για να περάσεις μαζί του όπως ονειρευόσουν εδώ και τόσο καιρό.

Θα έχεις τον δυναμισμό και ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα που θα προκύψουν . Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 29 του μήνα στον Ταύρο θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις και θα έχεις άγχος σε σχέση με την δουλειά σου. Θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Όλο τον μήνα θα έχεις πάρα πολύ δουλειά και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι με ότι ασχοληθείς από πίσω θα κρύβεται και μια μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά πρόσεχε αρκετά γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Όλο τον μήνα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.

Από τις πρώτες μέρες του Απριλίου μπορείς να νιώθεις καλύτερα αφού αυτό τον μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε την διατροφή σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Από τις 6 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθείς τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις καλά.  Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο γυμναστήριο για να ρυθμίσεις τα κιλά αν είναι αυτά που σε αγχώνουν. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα έχεις κάποιες στιγμές εκνευρισμού αλλά θα είναι τελείως προσωρινές. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορείς να ασχοληθείς με πολύ επιτυχία με ότι σπορ μπορεί να σου αρέσει.
 
ΖΥΓΟΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΗ συμβουλή μου είναι ότι αυτό τον μήνα να προσέξεις πολύ τον τρόπο της συμπεριφοράς σου. Οι δύο Εκλείψεις του μήνα η πρώτη Σεληνιακή στις 15 στο ζώδιο σου και η δεύτερη Ηλιακή στις 29 στον Ταύρο συνωμοτούν να τεντώσουν το νευρικό σου σύστημα να φέρουν καθυστερήσεις μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την σχολαστικότητα και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να σε βγάλει τίποτε από τα σχέδια σου. Με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε καλή σειρά και μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι τελικά για εσένα θα βγει κάτι καλό που θα φανεί στην πορεία η θετική πλευρά των πραγμάτων.

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Από τις 7 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στον Κριό ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα που θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου και θα κάνει αυτό που είναι καλό για την σχέση ώστε να περάσεις καλά και εσύ αλλά και εκείνο. Στα μέσα του μήνα και μετά μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίηση της. Η σχέση σου θα ομορφύνει όλη την υπόλοιπη ζωή σου και έτσι η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο ξεκούραστη. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργάνωνες και κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις ήρθε ο καιρός για να κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου. Σου εγγυώμαι ότι με το πρώτο κούνημα του το ταίρι που ψάχνεις θα είναι στα πόδια σου.

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ και κάθε μέρα πας όλο και καλύτερα. Στις 15 με την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου να προσέχεις σε σχέση με καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να φροντίσεις να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά αν αρκεστείς σε αυτά που έχεις και δεν κάνεις άλματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.
Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Μέχρι το τέλος μπορείς να κάνεις επαφές για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον.

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Από τις 7 που θα μπει ο Ερμής στον Κριό μπορείς να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Απόφυγε στις 15 που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου και στις 29 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχικά. Μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί θα είναι πολύ προσωρινά. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου.  Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις ένα υπέροχο μήνα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΟ Απρίλιος ξεκινά με ευχάριστες εξελίξεις για τα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχόλησα. Στις 6 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς και θα σε ευνοήσει! Θα έχεις έντονο δυναμισμό και ενέργεια για να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου προς την επιτυχία των στόχων σου. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού,  θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα που για να τα λύσεις θα πρέπει  να δείξεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα. Να ξέρεις ότι θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να ξαναφτιάξεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα αλλά και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη. Μέχρι τέλος του μήνα κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.

Από τις πρώτες μέρες του μήνα(με την Αφροδίτη που θα μπει στους Ιχθείς θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει στην σχέση σου από πριν. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις και την συμπαράστασή του σε ότι χρειαστείς. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Στις 29 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν προβλήματα και ίσως και ρίξεις. Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σε έφερνε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου από ότι φαντάζεσαι. Εσύ που ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά έφτασε ο καιρός που θα την διώξεις. Με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς να σε ευνοεί σου εγγυώμαι ότι σε λίγο καιρό θα πάρεις αγκαλιά το ταίρι που περίμενες εδώ και καιρό.

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Οι Ηλιακή Έκλειψη στις 29 στον Ταύρο θα φέρει κάποια προβλήματα. Πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις για την δουλειά σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση. Θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά οι δύο Εκλείψεις του μήνα η πρώτη στις 15 Σεληνιακή στον Ζυγό και η δεύτερη στις 29 η Ηλιακή στον Ταύρο θα φέρουν πολλά έξοδα και οικονομικά θέματα που δεν τα περίμενες. Θα έχεις πολύ άγχος για τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βάλει πολλά θέματα σε μια καλή σειρά.

Ο Απρίλιος είναι καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Από τις 6 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθείς θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την διατροφή σου. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις  πολλές κινήσεις για να τα χάσεις. Η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Φρόντισε να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και ειδικότερα στις 29 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και εσύ σε πολύ όμορφη ψυχική διάθεση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΗ Αφροδίτη από τις 6 του μήνα που θα μπει στους Ιχθείς και θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 του μήνα στον Ζυγό θα φέρει έντονη αναστάτωση στις σχέσεις σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα. Στις 29 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα έχεις πολλές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σου. Θα φέρει πολλά μπερδέματα χωρίς τις περισσότερες φορές να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Θα δοκιμαστεί πολλές φορές το νευρικό σου σύστημα. Φρόντισε να δείξεις αρκετή αγάπη στο φιλικό σου περιβάλλον να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσέχεις τις επιλογές σου.

Στην σχέση σου από την αρχή του μήνα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Η Αφροδίτη από τις 6 που θα μπει στους Ιχθείς σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Ο ερωτισμός σου ο ρομαντισμός σου η γοητεία σου η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Ο Ερμής από τις 7 που θα μπει στον Κριό θα σε ευνοήσει να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και σε έχουν στεναχωρήσει. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίηση της. Και σε εσένα που ακόμη την πόρτα σου δεν την έχει χτυπήσει ακόμη κάποιο ταίρι και μιλάς με την μοναξιά τώρα με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης και του Ερμή έφτασε ο καιρός που θα ακούσεις το πραγματικό χτύπημα της πόρτας

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Με τον Ερμή από τις 7 που θα μπει στον Κριό και σε ευνοεί θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί από πριν. Οι επαφές οι συναντήσεις και οι πολλές συζητήσεις δεν θα λείπουν κάθε μέρα. Ο δυναμισμός σου που θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα να αποφύγεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει άλλες υποθέσεις που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα σου κάνουν προτάσεις με πολλά κέρδη. Αυτό που οφείλω να σε προειδοποιήσω είναι μην κάνεις πολλά έξοδα. Μέχρι τέλος του μήνα αν κινηθείς με αρκετή σύνεση σου εγγυώμαι ότι θα έχεις αρκετή ικανοποίηση.

Τις πρώτες μέρες  του Απριλίου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Από τις 6 του μήνα που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς  και μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το σώμα σου το έχει πάρα πολύ ανάγκη. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 στο Ζυγό και η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 29 στον Ταύρο θα φέρουν κάποια γεγονότα που θα σου χαλάνε την διάθεση.  Φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να κινηθείς ήρεμα και ότι θα γίνει εκείνη την περίοδο θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΟι πρώτες μέρες του Απριλίου  θα είναι αρκετά καλές και ειδικότερα από τις 7  του μήνα, που θα μπει ο Ερμής στον Κριό και θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 15 στον Ζυγό θα φέρει πολλά νεύρα και άγχος. Η συμβουλή μου που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο είναι να σκεφτείς καλά. Πριν κάνεις κάποια κίνηση. Πριν πεις κάτι και προπάντων μην αλλάξεις τίποτε που δεν σου αρέσει. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορείς να κάνεις λάθη και δεν θα παρεξηγηθείς με άτομα που δεν θα ήθελες. Είσαι από τα ζώδια που αναζητούν την αρμονία και αυτό το κλίμα δεν σου αρέσει καθόλου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έρθουν πολύ καλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις.

Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια θέματα που μπορεί να γίνονται στην σχέση σου. Ο Ερμής που στις 7 θα μπει στον Κριό σε επηρεάζει άμεσα και η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι σε άριστη κατάσταση. Η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε μερικά πράγματα στην σχέση σου για να περάσεις στιγμές γεμάτες έρωτα πάθους και ρομαντισμού. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις και θα περνάς πολύ καλά.
Εσύ που έχεις την μοναξιά επάνω σου και δεν σου φεύγει σου εγγυώμαι ότι θα την διώξεις. Σε περιμένουν στιγμές με το ταίρι που θα γνωρίσεις που θα είναι αξέχαστες.

Στη δουλειά σου από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή από τον Κριό να σε ευνοεί θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Στις 29 του μήνα που θα γίνει η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου γιατί έτσι όπως ήρθαν έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Μέχρι τέλος του μήνα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι το συγκρατούμαι ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου στο σημείο που θα σε ικανοποιούν.

Αυτό τον μήνα η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη λόγο της διάθεσης που θα έχεις. Μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Από τις 7 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στον Κριό η διάθεση σου θα είναι καλή και θα θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Στις 15 που θα γίνει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα γιατί θα σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για να αποφύγεις την εξάντληση. Μέχρι τέλος του μήνα γυμναστική δίαιτα αλλά και ξεκούραση είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ImageΑπό τις 15 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Ζυγό πρόσεξε τι λες στο οικογενειακό σου περιβάλλον γιατί θα υπάρχουν πολλές αντιθέσεις. Ο Ερμής στις 23 που θα μπει στον Ταύρο θα σου δώσει καλή επικοινωνία με τον περίγυρο σου. Στις 29 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο οι καταστάσεις στην ζωή σου θα δεις να αλλάζουν ριζικά και θα έχεις αρκετό εκνευρισμό από τις εξελίξεις που θα έχεις. Πριν αρχίζεις να νευριάζεις θα πρέπει να σκεφτείς πριν μιλήσεις και προπάντων να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση μέσα στον παρορμητισμό σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις.

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Στις 15 με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Ζυγό θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από τρίτα πρόσωπα στην σχέση σου. Φρόντισε να μην δώσεις καμία σημασία. να μην Ο Ερμής από τον Ταύρο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα φτιάξει και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν στην σχέση σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου που σου περισσεύουν και να περάσεις καλά. Εσύ που είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα θα σε συμβούλευα να κινηθείς όσο καλύτερα μπορείς. Ο Ερμής θα σε ευνοήσει ώστε να βρεις το ταίρι που αναζητάς εδώ και καιρό.

Η δουλειά σου αυτό τον μήνα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Ερμής από τον Ταύρο σου δίνει καλή επικοινωνία και ενεργητικότητα να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη πριν ακόμη γίνουν. Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές και θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις συνθήκες της. Μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε μια συνεχείς κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις στην δουλειά σου για να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Από τις 15 του μήνα και μετά θα απόφυγε να κάνεις έξοδα. Γραφειοκρατικά φορολογικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται.

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και να φροντίσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Όλο τον μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ασχοληθείς με κάποια κιλά παραπάνω που μπορεί να έχεις πάρει. Στις 29 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη φρόντισε να δεις τα πράγματα αρκετά επιφανειακά για να μην επηρεαστείς από κάποια γεγονότα και χαλάσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις για να βγάλεις το ψυχικό φόρτο που έχεις από το παρελθόν. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά αρκεί να θέλεις να τις εκμεταλλευτείς..
5 Μαρτίου
 
ΙΧΘΥΕΣ
Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

Image
Αυτό τον μήνα το σύμπαν θα σε ευνοήσει αρκετά. Με την Αφροδίτη από τις 6 στο ζώδιο σου μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα θα είναι ιδανικά για εσένα. Η έντονη καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις θα τα φέρνουν όλα έτσι όπως τα θέλεις. Η καθημερινότητα σου θα είναι καλή παρόλο που το άγχος δεν θα σου λείπει. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία. Στις 15 του μήνα  η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα φέρει αλλαγές! Θα αναγκαστείς γρήγορα να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σου. Στις 29 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο πρόσεξε τι λες ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα. Θα μπορείς να απολαμβάνεις την γαλήνη σου και τις καλές καταστάσεις που θα υπάρχουν γύρω στην ζωή σου.

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτό τον μήνα πιο καλά από ότι περίμενες. Μπορεί ο μήνας να μην έχει καλό πλανητικό σκηνικό αλλά αυτό εσένα δεν σε πτοεί γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι καλές και έχουν και προοπτικές. Με την Αφροδίτη από τις 6 στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα. Να σου πω από τον ερωτισμό σου να σου πω από τον ρομαντισμό από την γοητεία σου. Τι να πιάσω και τι να αφήσω. Από τις 20 του μήνα και μετά θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό έρωτα και πάθος έτσι για να ξεχνιέσαι λίγο και από την καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου μην κάθεσαι καθόλου. Το σύμπαν σε ευνοεί και η σχέση που περίμενες έρχεται και πολύ γρήγορα.

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Στις 15 με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Ζυγό κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να θέλουν να σε επηρεάσουν. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και πολύ καλές ιδέες για την καλυτέρευση της δουλειάς σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα στην δουλειά σου θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μέχρι τέλος του μήνα τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα και θα προχωράς προς την αύξηση τους.

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Από τις 6 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή εκείνη την περίοδο. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση.  Μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Μέχρι το τέλος του η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά.