Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
 • Σελίδα:
 • 1
 • 2
 • 3

ΘΕΜΑ: Γλειφομούνι

Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #897

Έχω μια μεγάλη απορία: γιατί υπάρχουν άντρες που δεν δέχονται ούτε να το συζητήσουν να κάνουν γλειφομούνι στην σύντροφο τους την στιγμή που το πρώτο πράγμα που ζητάνε είναι τσιμπούκι; Και μάλιστα όταν φροντίζουμε τόσο καλά την περιοχή μας πολλές φορές χωρίς να αφήνουμε ίχνος τρίχας επάνω στο επίμαχο σημείο;

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #900

 • Ανώνυμος
Εγώ δηλαδή τι πρέπει να πω που παρακάλαγα την πρώην μου να την γλείψω αλλά δεν με άφηνε; Κάτι που μου αρέσει πολύ να κάνω.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #901

 • Ανώνυμος
Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ωραίο από το να βάζεις κάτω μια γυναίκα και να την γλείφεις παντού... και να ρουφάς του χυμούς της. Και αν είναι καλοξυρισμένο εγώ δεν ξεκολλάω.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #902

Γιατί πολύ απλά κάποιοι είναι ανεγκέφαλοι. Είναι από τα πιο ωραία πράματα το γλειφομούνι. Έχεις την γυναίκα στα όρια της. Την νιώθεις ολοκληρωτικά.
Αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν γλειφομούνι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν κάνει ποτέ ή φοβούνται να κάνουν.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #903

 • Ανώνυμος
Μία από τα ίδια... Η γυναίκα μου ακούει γλειφομούνι και αλλάζει χρώμα. Της λέω ότι θα βρω άλλο μουνάκι να γλείφω και νομίζει ότι της κάνω πλάκα.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #904

Ανώνυμος έγραψε:
Εγώ δηλαδή τι πρέπει να πω που παρακάλαγα την πρώην μου να την γλείψω αλλά δεν με άφηνε; Κάτι που μου αρέσει πολύ να κάνω.Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Μετά το ξεπέρασε. Ένα θα σου πω: σιχαίνονται τον ίδιο τους τον εαυτό... Μόνο αν έχει βγει από το μπάνιο και εκείνο με παρακάλια με άφηνε και τσακωνόμασταν. Μετά κατάλαβε ότι δεν κάνω πλάκα και με άφηνε!

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #905

Όταν το θηλυκό είναι καθαρό, και δεν εννοώ ξυρισμένη, πάντα όταν έχουμε χρόνο της κάνω γλειφομούνι και όλες που είχα σχέση μαζί τους το απολάμβαναν.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που διαβάζω ότι υπάρχουν θηλυκά που λένε όχι στην απόλαυση του στοματικού έρωτα.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #906

Καλησπέρα
Θα μπορούσα να σου πω το "περί ορέξεως", αλλά υπάρχουν κι άλλες παράμετροι σε μια τέτοια κατάσταση. Πχ.: τραυματικές εμπειρίες, αξυρισιά στον άντρα ή κάποιος μπορεί να γίνει πολύ άγαρμπος και να προκαλέσει πόνο.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #907

 • Ανώνυμος
Εγώ κύριοι δεν συνάντησα καμιά γυναίκα που να μην της αρέσει το γλειφομούνι. Μερικές (ελάχιστες) δεν τελείωναν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τελείωναν μόνο με εισβολή.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #910

 • bmwm3
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Παιδιά εγώ ένα έχω να πω. Άμα η γυναίκα είναι καθαρή (γιατί υπάρχουν και οι ...), εγώ δεν σηκώνομαι από εκεί με τίποτα.
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από ένα καλό γλειφομούνι.

(Το κείμενο διορθώθηκε από τους διαχειριστές γιατί ήταν γραμμένο με κεφαλαία)

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #962

 • kts200
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Παιδιά ειλικρινά το να μην κάνεις γλειφομούνι και μάλιστα όταν οι κοπελιές το 'χουν και περιποιημένο, είναι ιεροσυλία. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από ένα υγρό μουνί άτριχο, να στάζει ρε παίδες στο στόμα μας και να ρουφάμε τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα μαζί; Εκεί είναι ο παράδεισος στο στόμα μας.

Και αυτό που λένε... άντρας που δεν γλείφει το μουνί, ξέρει καλά να γαμεί, μπούρδες στο τετράγωνο. Γλειφομούνι και τα μυαλά στα κάγκελα!

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #965

 • Cherry
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου ως κάτοχος ενός υπέροχου μουνιού.
Σας λέω ότι λατρεύουμε να περιποιείστε το μουνάκι μας με τη γλώσσα, τα χειλάκια και δαχτυλάκια σας! Και ναι, είναι ιεροσυλία όταν το έχουμε περιποιημένο και έτοιμο για φάγωμα να μην παίρνετε μια γεύση από το μουνί μας!

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #967

 • Ανώνυμος
Νομίζω ότι μόνο μια γυναίκα θα μπορούσε να κλείσει αυτό το θέμα τόσο καλά. Προσυπογράφω ό,τι γράφει η Cherry.

Ένα όμορφο μουνάκι θέλει πάντα το παιχνίδι του με χειλάκια στα χειλάκια, με δοντάκια στο γλωσσιδάκι, με γλωσσίτσα στην/στις τρυπούλες κλπ κλπ...

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν #1016

Δεν ξέρω Ειρήνη για τους συντρόφους σου, αλλά εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Το πρώτο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρομαι είναι το μουνάκι της εκάστοτε συντρόφου μου. Τρελαίνομαι να το γλείφω. Όπως επίσης τρελαίνομαι να προσφέρω ικανοποίηση στην παρτενέρ μου, γιατί έτσι νιώθω κι εγώ μεγάλη ικανοποίηση.

Δεν είμαι εγωιστής στο σεξ. Κοιτάω πρώτα απ' όλα να νιώθει καύλα και ηδονή η σύντροφος μου.. και έπομαι εγώ... Άλλωστε δεν μπορώ να νοήσω αυτούς που "σιχαίνονται" να κάνουν γλειφομούνι. Είναι τόσο υπέροχη η αίσθηση του γυναικείου αιδοίου στο στόμα, τα μουνοχειλάκια, τα υγρά, η κλειτορίδα όταν καυλώνει, που δεν φαντάζομαι σεξ δίχως γλειφομούνι.

Ίσως θα έπρεπε να "απευθυνθείς" σε άλλους, που δεν κολλάνε σε τέτοια θέματα.

Απ: Γλειφομούνι 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν #1025

Είναι ότι καλύτερο, αρκεί ο άλλος να ξέρει να το κάνει... Μου το έχουν κάνει όλοι οι άντρες που είχα μέχρι τώρα και τρελαίνονται μ' αυτό. Εγώ έχω ένα θεματάκι όμως... γιατί δεν έχω φτάσει ποτέ σε οργασμό μ' αυτό; Μήπως δεν το κάνουν όπως πρέπει; Μήπως δεν έχω δει τίποτα ακόμα;
 • Σελίδα:
 • 1
 • 2
 • 3
Συντονιστές: Admin
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 1.01 δευτερόλεπτα