ΔΩΡΕΑΝ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ με την δημοσίευση της ιστορίας σας!!!

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  1. Κάντε LOGIN για να ξέρουμε ποιο μέλος έστειλε την ιστορία και να μπορέσουμε να δώσουμε δωρεάν πρόσβαση για όλες τις υπηρεσίες του XStream. Αν δεν έχετε κάνει login το σύστημα δεν μπορεί να αναγνωρίσει σε ποιο μέλος θα δώσει ελεύθερη πρόσβαση.
  2. Γράψτε την ιστορία σας στη φόρμα που βρίσκεται πιο κάτω, με Ελληνικά και όχι όλο το κείμενο κεφαλαία (χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ελέγχου κειμένου για να αποφύγετε γραμματικά λάθη). Ελάχιστο όριο 3.000 χαρακτήρες. (Ιστορίες γραμμένες με greeklish, κεφαλαία κ.λ.π. μπαίνουν σε κατάσταση αναμονής μέχρι να βρεθεί ο χρόνος να διορθωθούν και φυσικά δεν δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση). Επίσης δωρεάν πρόσβαση δεν δικαιούνται οι ιστορίες που είναι ατόνιστες.
  3. Η δωρεάν πρόσβαση θα ενεργοποιηθεί με τη δημοσίευση και όχι με την αποστολή της ιστορίας αφού ελεγχθεί για λάθη, για το αν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις και για το αν υπάρχει ήδη δημοσιευμένη στο site μας ή στο internet.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δίνουμε πρόσβαση μία φορά για κάθε ιστορία που μας στέλνετε. Ιστορίες που χωρίζετε μόνοι σε συνέχειες παίρνουν πρόσβαση μόνο μία φορά.

Παρακαλούμε πολύ να μην ΚΛΕΒΕΤΕ ιστορίες από άλλες ιστοσελίδες και μας τις στέλνετε να τις δημοσιεύσουμε. ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ. Κάθε ιστορία που μας στέλνετε ελέγχεται για το αν υπάρχει κάπου αλλού δημοσιευμένη.

Αποστολή ιστορίας

*
*
*
*
Αποδοχή όρων χρήσης (Εμφάνιση)
Λεκτική Επαλήθευση :
Παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα, στο πεδίο που βρίσκεται ακριβώς από κάτω