Παρακαλούμε διαβάστε τη "Νομική ενημέρωση".

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ XStream

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ με την δημοσίευση της ιστορίας σας!!!

  • Κάντε LOGIN για να ξέρουμε ποιο μέλος έστειλε την ιστορία και να μπορέσουμε να δώσουμε δωρεάν πρόσβαση για όλες του τις υπηρεσίες του XStream. Αν δεν έχετε κάνει login το σύστημα δεν μπορεί να αναγνωρίσει σε ποιο μέλος θα δώσει ελεύθερη πρόσβαση.
  • Γράψτε την ιστορία σας στη φόρμα που βρίσκεται πιο κάτω, με Ελληνικά και όχι όλο το κείμενο κεφαλαία (χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ελέγχου κειμένου για να αποφύγετε γραμματικά λάθη). Ελάχιστο όριο 3.000 χαρακτήρες. (Ιστορίες γραμμένες με greeklish, κεφαλαία κ.λ.π. μπαίνουν σε κατάσταση αναμονής μέχρι να βρεθεί ο χρόνος να διορθωθούν και φυσικά δεν δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση).
  • Η δωρεάν πρόσβαση θα ενεργοποιηθεί με τη δημοσίευση και όχι με την αποστολή της ιστορίας αφού ελεγχθεί για λάθη, για το αν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις και για το αν υπάρχει ήδη δημοσιευμένη στο site μας ή στο internet.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δίνουμε πρόσβαση μία φορά για κάθε ιστορία που μας στέλνετε. Ιστορίες που χωρίζετε μόνοι σε συνέχειες παίρνουν πρόσβαση μόνο μία φορά.

Αποστολή ιστορίας

*
*
*
*
Αποδοχή όρων αποστολής κείμένου ( Εμφάνιση)
Επιβεβαίωση έγκυρης καταχώρισης :
Παρακαλώ εισάγετε στο περίο τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα