Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Η ιστορία:

Με τη Δανάη σας έχω γράψει δύο ιστορίες που γαμιόμαστε στην πολυκατοικία. Στην τελευταία ιστορία σας είπα για το ξέσκισμα στην αποθήκη και για το ζευγάρι που μας κατάλαβε, την Αγγελική και το Γιώργο. Από εκείνη την ημέρα προσπαθούσα να πείσω το πουτανάκι μου να κάνουμε τετράδα με τα παιδιά, κάτι όχι και πολύ δύσκολο. Με το Γιώργο το είχα ήδη συζητήσει και φυσικά τρελάθηκε με την ιδέα και ανέλαβε να πείσει την Αγγελική.

Στην αρχή, την ώρα που την ξέσκιζα, της είπα να το κάνουμε πρώτα μόνο με το Γιώργο και μετά να βάλουμε την Αγγελική στο κόλπο αλλά μου είπε ότι θέλει να ξεσκίσει και την καριολίτσα την Αγγελική, να την κάνει να χύνει στο στοματάκι της... άλλη φορά όταν γυρίζαμε αργά τη νύχτα, την ξεμούνιασα έξω από την πόρτα των παιδιών και της έλεγα:

-    «Να τους χτυπήσω παλιοπουτανάκι να δουν πως σε ξεφτιλίζω;»

-    «Χτύπα τους ψωλαρά μου να μάθουν να γαμιούνται γιατί είναι ξενέρωτοι» μου έλεγε.

Και η καύλα μας χτύπαγε κόκκινο. Όταν την έχυσα στο πρόσωπο η πουτανίτσα μου το κόλλησε στην πόρτα τους και άφησε τα χύσια μου εκεί:

-    «Για να τα γλείψει η Αγγελική μωρό μου. Θα της στείλω μήνυμα να της το πω».

Την επόμενη μέρα μου είπε ότι μετά το μήνυμα την πήρε η Αγγελική τηλέφωνο και αφού τα έγλειψε όλα, της είπε να πάμε το βράδυ στο σπίτι τους... ο Γιώργος τα είχε καταφέρει! Της απάντησε ότι το βράδυ θα περάσουμε τέλεια και άρχισε να ετοιμάζεται. Είχε σκοπό να τους τρελάνει και να αποδείξει ότι πράγματι είναι το καλύτερο πουτανάκι της πολυκατοικίας. Όταν μου χτύπησε την πόρτα, κατάλαβα ότι αυτή η νύχτα θα μου μείνει αξέχαστη. Φόραγε ένα κόκκινο μπλουζάκι με όλη την πλάτη έξω, τα βυζιά της να φαίνονται μέχρι τις ρώγες, οι οποίες ήταν κάγκελο (μου είπε ότι τις είχε μισή ώρα με μανταλάκια), φυσικά χωρίς σουτιέν και ένα καυτό άσπρο μίνι με κόκκινο κιλοτάκι κορδόνι και ασημί μπότες μέχρι το γόνατο...

Όταν την είδαν τα παιδιά έπαθαν την πλάκα τους. Αλλά και η Αγγελική δεν πήγαινε πίσω... κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, άσπρο κολάν χωρίς κιλότα και κόκκινο μποτάκι. Ο ανταγωνισμός πουτανιάς είχε αρχίσει.Καθίσαμε αντικριστά σε δυο καναπέδες και τα κορίτσια σε λίγο πήγαν να φέρουν ποτά για να σπάσει ο πάγος. Μιλάγαμε για δουλειές με το Γιώργο όταν ήρθαν τα κορίτσια. Η Αγγελική κάθισε απέναντί μου και η Δανάη απέναντι στο Γιώργο. Η πουτανίτσα μου κάθε λίγο άλλαζε τα πόδια της με νάζι και καταλάβαινα ότι είχε αρχίσει το παιχνίδι της να τον τρελάνει. του έδειχνε λίγο το κιλοτάκι της και έσκυβε μπροστά για να φανούν οι καυλωμένες της ρώγες. Έβλεπα τον Γιώργο που είχε τρελαθεί, δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από πάνω της.

Η Αγγελική προσπαθούσε να την συναγωνιστεί και έπαιζε με το μαλλί της, άνοιγε τα πόδια της και φαινόντουσαν ξεκάθαρα τα μουνόχειλα της μουσκεμένα και οι ρώγες της είχαν καυλώσει τρελά. Εμείς απολαμβάναμε τις πουτάνες μας και περιμέναμε την ανταμοιβή μας. Κάποια στιγμή ο Γιώργος πήγε στην τουαλέτα.

-    «Πάει να τον παίξει μωρό μου για σένα» της λέω στο αφτί. «Σε λίγο πήγαινε και χτύπα του να τον κόψεις και βγάλε το κιλοτάκι σου και βάλτο στην τσάντα σου».

Έτσι έκανε το σκλαβάκι μου, τον αρρώστησε και της είπε:

-    «Τι μας κάνεις βρε Δανάη;»

-    «Σε λίγο να δεις Γιωργάκη…»

Αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για λίγη ώρα, ώσπου αποφάσισα να αρχίσει το πάρτι... άρχισα να χαϊδεύω τη Δανάη και να τη φιλάω στο λαιμό. Η πουτανίτσα μου αναστέναζε και άνοιξε τα πόδια της για να βλέπουν τα παιδιά το μουνάκι της. Κατέβηκα προς τα βυζιά της και αφού τα πέταξα έξω, έγλειφα και δάγκωνα τις ρώγες της με μανία.  Δεν άντεξαν άλλο και η Αγγελική πέταξε έξω τον πούτσο του Γιώργου και τον τσιμπούκωνε κοιτάζοντας τη Δανάη και εμένα. Η πουτανίτσα μου τρελάθηκε.

-    «Έτσι καριολίτσα… Μου το παίζεις κυρία!»

Και με έβαλε στη μουνάρα της... κατάλαβα ότι ήθελε να χύσει πρώτη, να πάρει την πρώτη της νίκη και έβαλα όλη μου την τέχνη. Της έγλειφα και της δάγκωνα την κλειτορίδα με μανία και σιγά - σιγά ήταν έτοιμη να προσφέρει το θέαμα που ονειρευόταν καιρό τώρα... ο οργασμός της δεν άργησε και φωνάζοντας όσο πιο δυνατά μπορούσε τον ανήγγειλε:

-    «Χύνωωωω! Γαμιά μου, για σένα που με έκανες το καλύτερο πουτανάκι. Σας χύνω καριόληδες όλους!»

Τα παιδιά τρελάθηκαν και ο Γιώργος έχυσε αμέσως την Αγγελική στο στόμα. Εκείνη τον έγλειψε μέχρι σταγόνα φωνάζοντας:

-    «Σας φαντασιωνόμασταν από τότε που σας ακούσαμε να γαμιέστε στην αποθήκη».

Το πάρτι συνεχίστηκε φυσικά μέχρι το πρωί και θα σας τα περιγράψω σε άλλη ιστορία αν θέλετε...

(Copyright protected OW ref: 49781)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.