Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία:

Όλα ξεκίνησαν πέρσι τέτοια εποχή, την “Ημέρα της Γυναίκας”, όταν οι γυναίκες μας είχαν βγει μόνες τους, αφήνοντας τον Κώστα και εμένα να αράξουμε στον καναπέ του σπιτιού του, πίνοντας μπύρες και παίζοντας αλήθεια ή θάρρος. Ξεκινήσαμε αρκετά αθώα και στη συνέχεια αρχίσαμε να ρωτάμε ο ένας τον άλλον για την σεξουαλική ζωή του:

•    Πόσο συχνά το κάνετε εσύ και η Γιάννα;

τον ρώτησα, σηκώνοντας το ένα φρύδι.

•    Τον τελευταίο καιρό, όχι τόσο συχνά. Ίσως μία φορά την εβδομάδα. Εσείς;

•    Μακάρι να ήταν τόσο συχνά. Δεν έχει διάθεση τον τελευταίο καιρό. Δουλεύω σκληρά όλη την εβδομάδα, και κάθε φορά που αρχίζω να τρίβομαι πίσω της, μου λέει ότι έχει πονοκέφαλο ή ότι είναι πολύ κουρασμένη. Είμαι συνέχεια καυλωμένος, και αυτό με τρελαίνει.

Ο Κώστας κούνησε το κεφάλι του με κατανόηση.

•    Με πόσες γυναίκες είχες πάει πριν παντρευτείς;», τον ρώτησα.

Ο Κώστας ανασήκωσε τους ώμους του.

•    Αν μετράνε οι πίπες, καμιά δεκαριά.

Ήπιε μια γουλιά μπύρα και στη συνέχεια είπε, χαμογελώντας…

•    Λοιπόν, εσύ, με πόσους άνδρες έχεις πάει;

•    Με κανένα!...

είπα αγανακτισμένος. Τότε, μετά από μια παύση, είπα…

•    Καλά, τεχνικά, με έναν.

•    Τι εννοείς τεχνικά;

•    Λοιπόν, όταν ήμουν στην εφηβεία, ήμουν πραγματικά ευλύγιστος, και ένα βράδυ έσκυψα και κατάφερα να πάρω την άκρη του πούτσου μου στο στόμα μου.

Σήκωσε το χέρι του για να με σταματήσει αλλά αμέσως τον ρώτησα…

•    Η σειρά μου. Σου έχει πάρει ποτέ πίπα ένας άντρας;

•    Όχι.

Ο Κώστας φάνηκε να το διασκεδάζει.

•    Σιγά, πλάκα κάνω, είπε, αλλά πάω στοίχημα ότι θα είναι καλύτερη από την άθλια πίπα που μου παίρνει η γυναίκα μου.

Ένιωσα το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου και την αίσθηση του αλκοόλ στον οργανισμό μου. Είχε αρχίσει να μου σηκώνεται. Τι στο διάολο; Τι ήταν αυτό που πάθαινα;

Ο Κώστας με κοίταξε όλο νόημα.

•    Έχεις κοκκινίσει ολόκληρος.

Και συνέχισε, κάνοντας τη φωνή του επίτηδες ψιλή...

•    Δηλαδή, κούκλε μου, αν έβγαζα τον πούτσο μου, θα έπεφτες στα γόνατα να τον πάρεις στο στόμα σαν μια καλή τσουλίτσα;

Προσπάθησα να γελάσω, αλλά ο καυλωμένος πούτσος μου το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Παίζοντας μαζί του, του είπα, προσπαθώντας να κάνω και εγώ τη φωνή μου γυναικεία…

•    Όχι αν με αποκαλείς τσουλίτσα σου, άντρα μου. Ίσως όμως αν με αποκαλούσες σέξι μωράκι σου και ήσουν καλός μαζί μου, θα μπορούσα να πειστώ.

Ο Κώστας έγειρε το κεφάλι του στο πλάι και κάρφωσε τα μάτια του πάνω μου, με το ειρωνικό χαμόγελο ακόμα στο πρόσωπό του. Τότε σηκώθηκε από τον καναπέ και ήρθε μπροστά μου. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε τον πούτσο του, ο οποίος είχε αρχίσει να σκληραίνει. Με μια βραχνή φωνή, μου είπε…

•    Θα ήθελε το σέξι μωράκι μου να πάρει στο στόμα της το καυλί μου και να ευχαριστήσει το γαμιά της;

Καθισμένος, κοίταξα το χαμόγελο στο πρόσωπό του. Τι παίδαρος. Αλλά αυτός το αστείο είχε παρατραβήξει. Ο Κώστας άπλωσε μαλακά τα χέρια του πάνω στα κοκκινισμένα μου μάγουλα. Τα χάιδεψε τρυφερά, επιτακτικά, ζητώντας κάτι παραπάνω.

•    Έλα, ξέρω ότι θέλεις να το κάνεις. Δεν θέλεις να ευχαριστήσει το αγόρι σου;

Ο σκληρός του πούτσος ήταν τώρα μόλις δέκα πόντους μακριά από τα χείλη μου. Ήμουν τόσο καυλωμένος. Λες και δεν ήμουν εγώ αυτός που απάντησε, λες και κάποιος άλλος είχε τον έλεγχο του σώματός μου, άκουσα τον εαυτό μου να ψιθυρίζει εντάξει. Ο Κώστας έπιασε απαλά με το χέρι του το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και πίεσε μόνο το κεφάλι του καυλιού του ανάμεσα στα χείλη μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πραγματικά είχα τον πούτσο του καλύτερου μου φίλου στο στόμα μου; Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν είμαι. Αλλά η ζεστασιά του πουτσοκέφαλου ήταν τόσο γλυκιά στο στόμα μου. Τον έβγαλα από το στόμα μου και διέτρεξα με τη γλώσσα μου κατά μήκος του καυλιού του.

Ο Κώστας βόγκηξε…

•    Αχ... Είσαι τόσο καλή. Γλύψε με τη γλώσσα σου τα αρχίδια μου, γλυκιά μου. Ικανοποίησε τον άντρα σου. Έλα, γλύψε με ως κάτω.

Χούφτωσα τις μπάλες του με το ένα χέρι, και τις χάιδευα απαλά ενώ η γλώσσα μου έγλυφε από κάτω το καβλί του, το οποίο του είχε σηκωθεί τελείως. Στη συνέχεια, έβαλα τα χείλη μου στο πουτσοκέφαλο και το άφησα να μπει λίγο μέσα στο στόμα μου.
Ο Κώστας έβαλε τα χέρια του στους ώμους μου και έδωσε μια μικρή ώθηση προς τα κάτω.

•    Ναι... Θέλω τη γκομενίτσα μου στα γόνατά της. Θέλω να με κοιτάει και να μου λέει πόσο πολύ της αρέσει να μου γλύφει τον πούτσο.

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα να χάνω τον έλεγχο. Θα έκανα τα πάντα για αυτόν τον άντρα. Αισθανόμουν σαν ένα καυλωμένο γκομενάκι, έτοιμη να τον ευχαριστήσω. Γλίστρησα από το δερμάτινο καναπέ, με το καβλί του ακόμα στο στόμα μου, και έπεσα στα γόνατά μου. Γλίστρησα τα χείλη και τη γλώσσα μου γύρω από το καβλί του. Ο Κώστας άφησε ένα μακρύ βογκητό. Κοίταξα προς τα πάνω το πρόσωπο του γαμιά μου ακούγοντας βαριά την αναπνοή του, και στη συνέχεια έβγαλα το καβλί του από το στόμα μου και άρχισα να το γλύφω σε όλο του το μήκος. Τράβηξα το παντελόνι του προς τα κάτω, μαζί με το μποξεράκι. Σήκωσε τα πόδια του και κλώτσησε τα ρούχα του μακριά.

Ο Κώστας γλίστρησε τα χέρια του από τα μάγουλά μου και κρατώντας με από πίσω από το κεφάλι μου, άρχισε να μου τον χώνει στο λαιμό μου, όλο και πιο βαθιά, μέχρι που ένιωσα τις μπάλες του να αγγίζουν το πηγούνι μου. Τον κράτησε εκεί, ενώ εγώ αισθανόμουν το λαιμό μου γεμάτο από το καβλί του καλύτερου μου φίλου.

•    Θεέ μου. Καύλα μου. Κοντεύω να χύσω την γκομενίτσα μου στο στόμα της. Μην κουνιέσαι. Δεν θέλω να τελειώσω ακόμα. Κοίτα με. Κοίτα με… με διέταξε.

Σήκωσα τα μάτια μου, ο πούτσος του στο στόμα μου, και κοίταξα στα καστανά του μάτια. Όλος μου ο κόσμος είχε γίνει αυτός ο πούτσος. Άρχισα να τρίβω το σκληρό σαν πέτρα πούτσο μου με το ένα χέρι. Άφησα τον πούτσο του να γλιστρήσει από το στόμα μου και συνέχισα απαλά να τον γλύφω. Κοίταξα επάνω. Οι ματιές μας ενώθηκαν.

•    Θάρρος ή αλήθεια… ψιθύρισα.

Κούνησε το κεφάλι του, και πίεσε το πουλί του στα κλειστά μου χείλη. Του έδωσα ένα γρήγορο γλείψιμο στην ευαίσθητη πλευρά του κεφαλιού του, και αισθάνθηκα τα χέρια του στα μάγουλά μου.

•    Θα ήθελε το μωρό μου να γαμήσει την γκομενίτσα του;

Κούνησε το κεφάλι του με κατανόηση και με σήκωσε όρθιο στα πόδια μου. Στη συνέχεια, χάιδεψε το στρογγυλό αλλά μυώδη κώλο μου, ενώ από τα πόδια μου γλίστρησε το παντελόνι μου και έμεινε γύρω από τους αστραγάλους μου. Ο Κώστας ήρθε πίσω μου, σπρώχνοντας το σκληρό του πούτσο στα κωλομάγουλα μου, και άρχισε να φιλάει το λαιμό μου, χαϊδεύοντας μου απαλά τον πούτσο.

Άρχισα να αναστενάζω…

•    Ναι. Τρίψε αυτόν τον σκληρό πούτσο στα μάγουλά μου.

Άρχισε να δαγκώνει τους λοβούς των αυτιών μου, στέλνοντας ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι τη σπονδυλική μου στήλη, ενώ το καβλί του είχε χωθεί στη σχισμή του κώλου μου. Ο Κώστας ψιθύρισε στο αυτί μου…

•    Ας πάμε στο μπάνιο. Έχω λίγη βαζελίνη εκεί.

Περπατήσαμε ως το μπάνιο, με το χέρι του Κώστα να με χουφτώνει όπως πηγαίναμε. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο γρήγορα έτρεχαν τα πράγματα. Ήμουν πραγματικά έτοιμος να αφήσω τον καλύτερο μου φίλο να με γαμήσει στον κώλο; Μου φάνηκε εξωπραγματικό, λες και ζούσα ένα όνειρο.

Στο μπάνιο, ο Κώστας έβαλε μια πετσέτα στον πάγκο μπροστά από τον καθρέφτη και στη συνέχεια με έσπρωξε απαλά στην πλάτη.

•    Λύγισε πάνω από τον πάγκο. Ναι, αυτό είναι, είσαι η καλύτερη. Ω, είσαι τόσο σέξι τουρλωμένη εκεί, να περιμένεις το αγόρι σου να σε γαμήσει.

Έσκυψα το στήθος μου στη μαλακή, χνουδωτή, λευκή πετσέτα και κοίταξα τον Κώστα στον καθρέφτη, όπως άνοιξε το πλαστικό καπάκι από ένα σωληνάριο βαζελίνης και γέμισε λιπαντικό το δάχτυλό του. Ύστερα ήρθε από πίσω μου και έσκυψε, με το ζεστό του στήθος να ακουμπά στην πλάτη μου και το καβλί του να τρίβεται στη σκισμή μου. Με φίλησε στο λαιμό, κάνοντάς με να ανατριχιάσω, και συνέχισε να με φιλάει κατεβαίνοντας την πλάτη μου, για να καταλήξει στους γλουτούς μου. Το ένα από τα δυνατά του χέρια μου χάιδεψε τον πισινό, το εσωτερικό των μηρών μου και με φίλησε. Έβαλε πίεση στον αριστερό μηρό μου και μου ψιθύρισε στο αυτί…

•    Βάλε το γόνατό σου στον πάγκο.

Τα μάτια μας συναντήθηκαν στον καθρέφτη και τον άφησα να μου σηκώσει το πόδι. Ένιωσα τόσο ανοιχτός και ευάλωτος, το ένα μου πόδι να ακουμπά στον πάγκο και το άλλο σταθερό, σαν να είναι καρφωμένο, στο πάτωμα, ο κώλος μου ανοιχτός, γεμάτος προσμονή. Τότε ένιωσα μια ανατριχίλα να με διαπερνάει. Το δάχτυλό του, γεμάτο βαζελίνη, είχε βρει τη σχισμή μου και άρχισε να τρίβει την τρυπούλα μου. Ρούφηξα τον αέρα και γουργούρισα σα γατούλα από ευχαρίστηση. Ένιωθα τόσο καλά, το δάχτυλό του να κάνει κύκλους γύρω από την τρύπα μου, τρίβοντας την, μπαίνοντας λίγο-λίγο μέσα μου. Ο Κώστας μου είπε…

•    Τρίψε λίγη βαζελίνη στον πούτσο μου. Ετοίμασέ με. Κάνε με να γλυστράω για να μπω γλυκά στο καυτό σου κωλαράκι και να σε γαμήσω.

Τέντωσα το χέρι μου και ο Κώστας πίεσε το σωληνάριο της βαζελίνης, γεμίζοντας το με μια γενναία ποσότητα. Το γύρισα προς τα πίσω και έπιασα τον σκληρό, καυτό του πούτσο και άρχισα να τρίβω το λιπαντικό πάνω-κάτω στο καβλί του. Τον άκουσα να βογκάει απαλά καθώς τον ετοίμαζα. Κοίταξα πάνω από τον ώμο μου μέσα από τον καθρέφτη προς το μέρος του, οδηγώντας το καβλί του στην ανυπόμονη τρύπα μου, και τον κράτησα στην είσοδό μου.

•    Γάμησε με, Κώστα, γάμησε το γκομενάκι σου. Θέλω το καβλί σου βαθιά μέσα μου.

Έκλεισα τα μάτια μου καθώς το πουτσοκέφαλο του πίεζε με δύναμη την τρυπούλα μου.

•    Αχ… έκανα με πόνο, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω, είναι πάρα πολύ μεγάλο, σταμάτα, σε παρακαλώ, σταμάτα.

Αυτός με έπιασε από τη μέση και έγειρε αργά προς τα εμπρός.

•    Μπορείς να το πάρεις όλο μέσα σου. Ο κώλος σου θέλει το καβλί μου. Καν' το για τον γκόμενο σου, δώσε μου την κάβλα σου.

•    Αχ…

βόγκηξα, και το κεφάλι μπήκε μέσα μου. Έσφιξα τα δόντια μου από τον πόνο και ανάπνευσα βαριά, βλέποντας στον καθρέφτη το πρόσωπο του Κώστα, με τα μάτια μισόκλειστα να βαριανασαίνει με ευχαρίστηση.

•    Αχ... Είναι καλύτερα τώρα. Γάμα το σφιχτό μου κώλο. Γάμα με αργά. Ναι. Ναι. Νιώθω καλά τώρα. Μου αρέσει να είμαι η γκόμενά σου. Μου αρέσει να σε έχω μέσα μου, πήδα με.

Είδα τις αρθρώσεις του να γίνονται άσπρες καθώς με είχε αρπάξει από τους γοφούς και σιγά-σιγά ο πούτσος του έμπαινε όλο και πιο βαθιά στο κώλο μου, μέχρι που ένιωσα τις τρίχες της λεκάνης του. Τον είχα όλο μέσα μου. Αναστέναξα βαθιά. Άρχισε να με γαμάει και ένιωσα τον πόνο να μετατρέπεται σε κάβλα, έτσι όπως είχα παραδώσει τον κώλο μου στον φίλο μου για να με γεμίσει με το σκληρό, πρόθυμο καβλί του. Μου φάνηκε τόσο τρελό - πώς έγινε και ένας παντρεμένος, ετεροφυλόφιλος άντρας σαν κι εμένα να καταλήξει με τα πόδια λυγισμένα πάνω από το πάγκο του μπάνιου, με τον καλύτερό μου φίλο να με κρατάει από τους γοφούς μου και να χώνει το καβλί του βαθιά μέσα στον κώλο μου; Με το ένα μου χέρι άρχισα να παίζω το καβλί μου, που νόμιζα πως θα εκραγεί.

Ο Κώστας μετατόπισε τα χέρια του από τους γοφούς μου στους ώμους μου, για να με γαμήσει με περισσότερη δύναμη, για να μου χώσει τον υπέροχο πούτσο του όσο πιο βαθιά γινόταν.

•    Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο. Μήπως το σέξι γκομενάκι μου θέλει να χύσω στο γλυκό του κωλαράκι;

•    Ναι. Πάρε με. Τρελαίνομαι να με γαμάς. Θέλω να τελειώσεις. Θέλω να γεμίσεις τον κώλο μου με το χύσι σου.

Έκανε μια γκριμάτσα, προσπαθώντας να μην χύσει, γαμώντας με λίγο παραπάνω, λίγο ακόμα.

•    Μπορώ να σε ξαναγαμήσω; Μπορώ να σε γαμήσω αύριο;

Έμπαινε ξανά και ξανά μέσα μου, με τους μηρούς του να χαστουκίζουν τον κώλο μου. Αναστέναξα νιώθοντας το δικό μου οργασμό να έρχεται από τη διπλή μου κάβλα, από το χέρι μου που έπαιζε με το καβλί μου, και από τον πούτσο του που μπαινόβγαινε στον κώλο μου.

•    Μπορείς να με γαμάς οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Μου αρέσει να πηδιέμαι στον κώλο από το φίλο μου. Θέλω να χύσεις βαθιά μέσα μου.

•    Αχ... καύλα μου... Χύνω... Είσαι τόσο καυτή. Παρ' τα. Πάρε το καβλί μου.

Με γαμούσε με δύναμη, ξανά και ξανά, όλο και πιο βαθιά, χύνοντας μέσα μου, και στη συνέχεια σταμάτησε βαθιά μέσα στον κώλο μου, λαχανιασμένος, με το καυτό και ιδρωμένο στήθος του κολλημένο στην πλάτη μου. Το χέρι του άρπαξε τον πούτσο μου και μου τον έπαιξε μανιασμένα.

•    Αχ, Ναι, Ναι, Χύνω.

Το σπέρμα μου πετάχτηκε σα σιντριβάνι. Έχυσα όσο δεν είχα ξαναχύσει ποτέ στη ζωή μου. Ένιωσα τα γόνατά μου να λυγίζουν.

Είχαμε τελειώσει. Ο Κώστας ήταν κολλημένος από πίσω μου, με τον πούτσο μου στο χέρι του, ενώ το καβλί του σιγά-σιγά έπεσε και βγήκε από τον κώλο μου. Μου χάιδεψε τα μαλλιά, με φίλησε στην πλάτη και μου ψιθύρισε…

•    Αυτό ήταν τόσο συναρπαστικό. Λατρεύω να σε γαμάω. Χαίρομαι που είσαι η γκόμενά μου.

Ενώσαμε τα χέρια μας σφιχτά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανα έρωτα με το φίλο μου. Αλλά δεν ήταν η τελευταία.

 

(Copyright protected OW ref: 58255)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).