Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η σχέση μου με τον Κώστα συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση. Κάθε φορά βρίσκαμε αφορμές να βρεθούμε μόνοι μας, είτε αυτό λέγονταν Champions League, οπότε και τα κορίτσια κανόνιζαν βραδιές μπιρίμπας στο άλλο σπίτι, είτε μπαρότσαρκα, που κατέληγε σε κάποιο ξενοδοχείο. Εγώ είχα μπει για τα καλά στο ρόλο μου, αυτόν της γκόμενας που κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τον καλό της. Είχα βουτήξει και μερικά εσώρουχα της γυναίκας μου, ιδιαίτερα στρινγκάκια, και είχα ξυρίσει και το σώμα μου, με πρόφαση τη νέα μόδα που θέλει τους άντρες χωρίς πολλές τρίχες και είχα μάθει τι αρέσει στον άντρα μου και πώς να τον ικανοποιώ, είτε ρουφώντας τον πούτσο του ως το λαιμό μου και καταπίνοντας τα χύσια του, είτε καθισμένος πάνω στο καυλί του, να ανεβοκατεβαίνω πάνω του βογκώντας.

Είχε φτάσει Μάιος και πλησίαζε η μέρα του τελικού. Κανονίσαμε με τον Κώστα να δούμε τον αγώνα σπίτι του, όπου θα πήγαινα από νωρίς με μπύρες, θα παραγγέλναμε να φάμε και να κάτσουμε ως αργά. Τα κορίτσια θα πήγαιναν σινεμά και μετά για ποτάκια, πράγμα που σήμαινε ότι είχαμε σχεδόν όλο το βράδυ δικό μας. Όλα ήταν σχεδιασμένα στην εντέλεια για να περάσουμε ένα τέλειο βράδυ.

Τη μέρα του τελικού, δεν κρατιόμουν από την ανυπομονησία και την καύλα. Το μεσημέρι, έκανα ένα μπάνιο, φροντίζοντας να απαλλαχτώ από τις περιττές τρίχες και πλένοντας όσο πιο καλά και βαθιά μπορούσα την τρυπούλα μου. Μόλις βγήκα από την μπανιέρα, στάθηκα λίγο να με κοιτάξω στον καθρέφτη. Αυτό που είδα με καύλωσε πολύ. Ένας αρρενωπός άντρας, 1.78, αδύνατος, με ένα ελαφρό χνούδι στο στήθος, με έναν ωραίο, καλοσχηματισμένο, τουρλωτό κώλο, έτοιμο για τα πάντα. Σκουπίστηκα, έβαλα μια ενυδατική στο σώμα μου και ντύθηκα, με το μαύρο στρινγκάκι μέσα από το μποξεράκι μου. Ετοιμάστηκα και περίμενα να περάσει η ώρα για να φύγω, προσπαθώντας να κρύψω την αγωνία μου.

Κατά τις 7.30 πήρα το μπουφάν μου, φίλησα τη γυναίκα μου και έφυγα. Έφτασα στο σπίτι του Κώστα σε ένα τέταρτο και πάρκαρα. Αφού μπήκα στην πολυκατοικία, χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκα. Μου άνοιξε ο Κώστας, όμορφος σαν ζωγραφιά, με ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη του:

•    Καλώς την...

μου είπε, και έσκυψε και με φίλησε στο στόμα.

•    Μη φοβάσαι, η Γιάννα έφυγε εδώ και ένα τέταρτο, οπότε είμαστε μόνοι,

μου είπε, και συμπλήρωσε πονηρά “για την ώρα”. Δεν έδωσα πολύ σημασία και μπήκα μέσα. Προχώρησα προς την κουζίνα για να αφήσω τις σακούλες που κρατούσα και για να μας φτιάξω κάτι να τσιμπάμε. Μετά από λίγο, πήγα στο σαλόνι με ένα δίσκο με 2 παγωμένες μπύρες, μπολ με ξηροκάρπια και τα ακούμπησα στο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ που καθόταν ο Κώστας. Σέρβιρα τις μπύρες και κάθισα δίπλα του, παίρνοντας τον αγκαλιά.

•    Λοιπόν μωράκι μου τί έχεις στο μυαλό σου για σήμερα;

του είπα, φιλώντας τον στο λαιμό. Δεν μου απάντησε, απλά έμεινε ακίνητος ενώ εγώ άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο. Έσκυψα λίγο παραπάνω και του έγλυψα τις ρώγες, τις έπαιρνα μία-μία στο στόμα μου και έπαιζα με τη γλώσσα μου γύρω τους, τις δάγκωνα ελαφρά, τις τσιμπούσα, ενώ ο Κώστας μου είχε αρχίσει να ανασαίνει λίγο πιο βαριά. Τα χέρια μου απλώθηκαν προς τα κάτω, στη μέση του, και ένιωθα τον πούτσο του να μεγαλώνει μέσα από το τζιν του. Άρχισα να τον χαϊδεύω από πάνω από το παντελόνι, να τον νοιώθω να σηκώνεται από καύλα και επιθυμία, και ενώ το μυαλό μου έτρεχε με χίλια στο τι θα ακολουθούσε, χτύπησε το κουδούνι. Τον κοίταξα έντρομος.

•    Η γυναίκα σου, ψέλλισα...

•    Όχι, δεν είναι η Γιάννα. Είναι ο Σπύρος από τη δουλειά. Του είπα να έρθει να δούμε μαζί τον αγώνα.

•    Μα εγώ, που νόμιζα ότι θα ήμασταν μόνοι μας σήμερα...

•    Έχε μου εμπιστοσύνη, και θα περάσουμε όλοι πολύ καλά…

μου είπε, κλείνοντας μου το μάτι και τσιμπώντας με ελαφρά στον κώλο. Το ασανσέρ ανέβηκε στον όροφο και άνοιξε η πόρτα. Ο Σπύρος ήταν ένας 28άρης, ψηλός, μελαχρινός, με ωραίο σώμα και απίστευτα πράσινα μάτια. Σίγουρα πολλές κοπέλες θα ονειρευόντουσαν αυτόν τον άντρα στην αγκαλιά τους. Μπήκε μέσα και ο Κώστας μας σύστησε.

•    Από εδώ ο Γιώργος, ο καλύτερος μου φίλος. Ο Σπύρος είναι συνάδελφος, παντρεμένος κι αυτός, που κατάφερε να δραπετεύσει για σήμερα, για να δούμε τον αγώνα.

•    Χάρηκα πολύ,

μου είπε, σφίγγοντας μου το χέρι.

•    Ο Κώστας μιλάει συνέχεια για σένα.

•    Μην πιστεύεις ούτε τα μισά από όσα λέει…

του είπα χαμογελώντας. Καθίσαμε στον καναπέ, εγώ με τον Κώστα στον μεγάλο και ο Σπύρος στο μονοθέσιο. Αρχίσαμε να πίνουμε τις μπύρες μας και να συζητάμε, για τις δουλειές μας, για το ποδόσφαιρο, για τις γυναίκες μας. Χωρίς να το καταλάβω, ο Κώστας είχε φέρει τη συζήτηση εκεί ακριβώς που ήθελε, στο σεξ.

•    Εσύ, σαν φρεσκοπαντρεμένος, πώς τα πας με τη δικιά σου στο σεξ;…

ρώτησε, δήθεν αδιάφορα το Σπύρο.

•    Περίεργα, απάντησε αυτός. Μετά το γάμο, λες και γύρισε ένας διακόπτης, και από εκεί που το κάναμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε πέσει στη μία φορά την εβδομάδα και λιγότερο.

•    Μια από τα ίδια και εγώ, είπε ο Κώστας, αλλά ευτυχώς που βρήκα μια γκομενίτσα και έχω όσο σεξ θέλω μαζί της…

ακουμπώντας το χέρι του στο πόδι μου και αρχίζοντας να μου το χαϊδεύει. Αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Από τη μία, να μιλάει έτσι για μένα μπροστά σε έναν ξένο, αλλά από την άλλη ερεθίστηκα, όπως και κάθε φορά που με αποκαλούσε έτσι. Πήγα να του πιάσω το χέρι και να το απομακρύνω,

•    Μη, σε παρακαλώ...

•    Μη σε απασχολεί, μωρό μου, ο Σπύρος είναι δικός μας. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια συζήτηση στη δουλειά, και μου είπε ότι και αυτός είχε στο παρελθόν εμπειρίες με άντρες. Εξάλλου, θέλεις να αφήσεις εμένα και το φίλο μου ανικανοποίητο;
μου είπε ο Κώστας, διαισθανόμενος τον πούτσο μου που καύλωνε όση ώρα μου μιλούσε.

•    Έλα μωράκι μου, δείξε μας πώς ξέρεις να ικανοποιείς τον άντρα σου.

Λέγοντας αυτά, έσκυψε προς το μέρος μου και με φίλησε. Η γλώσσα του χώθηκε στο στόμα μου, απαιτητική, κτητική και εγώ την υποδέχτηκα με έναν αναστεναγμό. Ήμουν δικός του και το ήξερε. Τον αγκάλιασα και τον έσφιξα πάνω μου, παραδομένος στον άντρα μου. Ο Σπύρος σηκώθηκε και χαμήλωσε τα φώτα στο σαλόνι, δημιουργώντας ακόμη καλύτερη ατμόσφαιρα. Ο Κώστας τράβηξε τα χείλη του από τα δικά μου και έβαλε το χέρι μου στον πούτσο του.

•    Έλα μωρό μου, δείξε μας τι μπορείς να κάνεις… ψιθύρισε.

Δεν χρειαζόμουν άλλη προτροπή. Αμέσως σηκώθηκα, στάθηκα μπροστά στον άντρα μου, τον κοίταξα στα μάτια, και γονάτισα μπροστά του. Χωρίς να τραβήξω το βλέμμα μου από το δικό του, του ξεκούμπωσα το παντελόνι και το κατέβασα, μαζί με το μποξεράκι του, ως τα γόνατα. Ο πούτσος του τεντώθηκε μπροστά μου, μισοκαυλωμένος. Έκλεισα τα μάτια μου, άνοιξα το στόμα και τον πήρα μέσα μου. Ένας αναστεναγμός βγήκε από το στόμα του Κώστα. Κράτησα το κεφάλι μέσα και άρχισα να πηγαίνω προς τα κάτω, ώσπου ένιωσα τις τρίχες του στη μύτη μου. Καύλωνε όπως τον είχα μέσα μου και τον ρουφούσα. Γινόταν όλο και μεγαλύτερος, μου έδειχνε την καύλα του για μένα, πόσο με ήθελε.

Με αργές κινήσεις, ανεβοκατέβασα το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο του και με το ένα μου χέρι χάιδεψα τα αρχίδια του. Τα ένιωσα μεγάλα, σφιχτά, γεμάτα από το χύσι του για μένα. Συνέχισα έτσι να τον γλύφω για λίγο ακόμα όταν ο Κώστας μου σήκωσε το κεφάλι από τον πούτσο του και μου είπε…

•    Δεν θα περιποιηθείς λίγο και τον καλεσμένο μας;

Γύρισα και κοίταξα τον Σπύρο. Είχε και αυτός κατεβάσει το παντελόνι του και έπαιζε με τον πούτσο του. Τι πούτσος ήταν αυτός! Ήταν πιο μακρύς από του Κώστα, γύρω στους 19 πόντους, χοντρός, καλοσχηματισμένος, με τις φλέβες να τον διατρέχουν. Μόλις τον κοίταξα, μου ήρθε αμέσως η επιθυμία να τον γλύψω.

•    Έλα κοντά… του είπα με βραχνή φωνή.

Αυτός υπάκουσε και ήρθε και κάθισε δίπλα στον Κώστα. Μετακινήθηκα λίγο και βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια του. Τον έπιασα με το χέρι και άρχισα να τον χαϊδεύω. Η αίσθηση ήταν τέλεια. Σήκωσα το βλέμμα στον Σπύρο που είχε μισόκλειστα τα μάτια του και αναστέναζε. Έσκυψα, άνοιξα το στόμα και άρχισα να τον βάζω μέσα μου. Στην αρχή μόνο το κεφάλι, και μετά, σιγά-σιγά προσπάθησα να τον πάρω όλο. Δυσκολεύτηκα γιατί ήταν λίγο μεγαλύτερος απ’ ότι είχα συνηθίσει και πνίγηκα λίγο, αλλά δεν σταμάτησα την προσπάθεια. Πόντο, πόντο, τον έβαζα όλο στο στόμα μου και σε λίγο τον ένοιωσα στο βάθος του λαιμού μου. Ήταν τέλειο, αυτός ο υπέροχος πούτσος καρφωμένος στο λαιμό μου, να με πνίγει τόσο ηδονικά.Τον έβγαλα και άρχισα να τον γλύφω με τη γλώσσα μου, από το κεφάλι ως τα αρχίδια. Είχε καυλώσει τελείως τώρα και αναστέναζε. Με το ένα μου χέρι, έπιασα τον πούτσο του Κώστα και άρχισα να τον μαλακίζω, ενώ τσιμπούκωνα τον Σπύρο. Ο Κώστας ήρθε λίγο πιο κοντά και έφερε τον πούτσο του δίπλα στο στόμα μου. Είχα και τους δύο πούτσους μπροστά μου. Ήμουν στον παράδεισο. Έγλυφα σαν τρελός πότε τον ένα και πότε τον άλλο, χαμένος στην καύλα μου.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέσα σε αναστεναγμούς από την καύλα που τους προσέφερα, ώσπου η φωνή του Κώστα έσπασε τη στιγμή.

•    Έλα, καύλα μου, δείξε μας το κορμάκι σου.

Χωρίς δισταγμό, αν και με κάποιο παράπονο, άφησα τα δύο καυλιά και σηκώθηκα όρθιος. Έκλεισα τα μάτια μου, και στο ρυθμό μιας μουσικής που ακούγονταν μόνο στα αυτιά μου, άρχισα να γδύνομαι. Πρώτα έβγαλα τα πουκάμισό μου, ξεκουμπώνοντας αργά τα κουμπιά. Μετά τα παπούτσια μου, τα οποία τα πέταξα εύκολα μακριά. Μετά το παντελόνι μου, φροντίζοντας να σκύβω μπροστά στους άντρες μου και να τους ερεθίζω. Τελευταίο άφησα το μποξεράκι μου, το οποίο βγήκε, αποκαλύπτοντας το μαύρο στρινγκάκι που είχα βουτήξει από τη γυναίκα μου, και τον πούτσο μου που είχε γίνει κάγκελο από την καύλα.

•    Τι κορμί είναι αυτό, άγγελέ μου…

είπε ο Σπύρος, ενώ ο Κώστας συμπλήρωσε...

•    Έλα εδώ και ετοίμασέ με, μωρό μου.

Γονάτισα ξανά και τον πήρα πάλι στο στόμα, φροντίζοντας να τον σαλιώνω καλά γιατί ήξερα τι θα ακολουθούσε. Όσο τον έγλυφα, ο Σπύρος ήρθε πίσω μου και με έσπρωξε ελαφρά στην πλάτη, για να πέσω στα τέσσερα, με τον πούτσο του Κώστα στο στόμα μου. Έγειρε πίσω μου, τράβηξε το κορδόνι στο πλάι, και άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Ένιωσα να χάνω τον κόσμο από την καύλα. Η γλώσσα του, έμπειρη όπως έμαθα μετά, στριφογυρνούσε στην τρυπούλα μου, σαλιώνοντάς την, πιέζοντας την και μπαίνοντας μέσα μου. Αναστέναξα βαθιά και τέντωσα τον κώλο μου για να μου την βάλει πιο μέσα. Όταν την είχε ετοιμάσει καλά, έφερε ένα δάχτυλο και πήρε τη θέση της, χαλαρώνοντας την τρυπούλα μου. Αυτό συνεχίστηκε για λίγο, εγώ να πιπώνω τον Κώστα και ο Σπύρος πίσω μου να μου βάζει δάχτυλο. Άκουσα τον Κώστα να λέει…

•    Έλα και κάτσε πάνω μου μωράκι μου, έλα να τον πάρεις βαθιά μέσα σου. Δείξε μου πόσο θέλεις τον γκόμενο σου.

Σηκώθηκα, γύρισα την πλάτη μου στον Κώστα και τον πλησίασα. Πέρασα ανάμεσα στα πόδια του και χαμήλωσα τον κώλο μου, κεντράροντας το καυλί του με την τρύπα μου. Τον κράτησα σταθερό και άρχισα να κατεβαίνω. Στην αρχή δεν έμπαινε, αλλά πήρα μια βαθιά ανάσα και πίεσα περισσότερο προς τα κάτω.

•    Αχ… μπαίνει, μπαίνει, άντρα μου...

•    Ναι μωρό μου, είμαι μέσα σου, βόγκηξε ο Κώστας.

Συνέχισα να πιέζω, νιώθοντας τον να μπαίνει όλο και πιο βαθιά μου, ώσπου κάθισα ολόκληρος πάνω του.

•    Είσαι όλος μέσα μου, είσαι όλος δικός μου.

•    Έτσι μωρό μου, έτσι...

Άρχισα αργά να σηκώνομαι και πάλι, ώσπου μόνο το κεφάλι του έμεινε στον κώλο μου. Στριφογύρισα τον κώλο μου, και ξανακατέβηκα πάνω στον πούτσο του. Η αίσθηση πληρότητας που ένιωσα ήταν τέλεια. Τον ένιωθα σαν ένα πάσαλο, να μου χαϊδεύει τον προστάτη και να μου χαρίζει ατέλειωτη ηδονή. Οι κινήσεις μου ήταν αργές, σαν να χόρευα πάνω στο παλούκι του. Από το στόμα μου έβγαιναν μικρές, πνιχτές κραυγές καύλας.

•    Έτσι αγόρι μου, δώσε μου το καυλί σου, κάρφωσε με, κάνε με δικό σου.

•    Ναι μωράκι μου, είσαι η καλύτερη, καμία δεν γαμιέται όπως εσύ, συνέχισε.

Ο Σπύρος μας πλησίασε και πάτησε πάνω στον καναπέ δίπλα μας. Έφερε τον πούτσο του δίπλα στο κεφάλι μου και μου είπε…

Εμένα θα με αφήσεις παραπονεμένο; Έλα μωρό μου, γλύψε με… Χωρίς σκέψη, άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα μέσα μου. Ένα βογγητό ηδονής βγήκε από τα χείλη του Σπύρου. Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Τον έπαιρνα όλο μέσα μου, ένιωθα να πνίγομαι από την καύλα, αλλά δεν σταμάταγα. Βρισκόμουν σε μια άλλη διάσταση, σε μια απόλυτη ηδονή. Είχα το καυλί του άντρα μου στον κώλο μου να με σκίζει και τον υπέροχο πούτσο ενός φίλου του να μου γαμάει το στόμα. Ήμουν η γκόμενα που την έπαιρναν δύο αρσενικά και την έκαναν ότι ήθελαν, που με ξέσκιζαν από όλες τις τρύπες, που με είχαν κάνει την πουτάνα τους. Και το πιο περίεργο ήταν ότι αυτό ήταν που ήθελα, να με παίρνουν και να με κάνουν ότι θέλουν.

Χαμένος μέσα στην ηδονή μου, με τον πούτσο μου έτοιμο να σπάσει από την καύλα, έβγαλα τον πούτσο του Σπύρου από το στόμα μου και άρχισα να βογκάω δυνατά.

•    Σκίστε με άντρες μου, κάντε με την πουτάνα σας, γαμήστε με σκληρά. Θέλω τους πούτσους σας όλο το βράδυ, να με γεμίζουν με τα χύσια σας...

Ανεβοκατέβαινα πάνω στον πούτσο του Κώστα σαν τρελός, παίρνοντάς τον όλο μέσα μου. Ο Κώστας είχε γείρει πίσω και με κρατούσε από τον κώλο, καρφώνοντάς με πάνω του. Ο Σπύρος μου έσπρωξε ξανά τον πούτσο του στο στόμα μου και αφέθηκε στο τσιμπούκι μου. Συνεχίσαμε έτσι για λίγα λεπτά, χαμένοι στην καύλα που τους χάριζα, όταν ένιωσα τον Κώστα να με πιάνει γερά από τη μέση και να με κρατάει καρφωμένο πάνω στον πούτσο του.

•    Ναι μωρό μου, χύνω στον κώλο σου, χύνω για σένα...

Ένιωσα τον πούτσο του να φουσκώνει μέσα μου και τα χύσια του να βγαίνουν καυτά μέσα στο κωλαράκι μου. Δεν άντεξα. Με τον πούτσο του Σπύρου ακόμη στο στόμα μου, άρχισα κι εγώ να χύνω. Τα χύσια μου έπεφταν καυτά πάνω στην κοιλιά και στα μπούτια μου. Όλη αυτή η φάση έκανε τον Σπύρο να χάσει τον έλεγχο. Μου έπιασε το κεφάλι και μου τον κάρφωσε στον λαιμό, χύνοντας στο στόμα μου.

•    Αχ, τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου… Πάρε τα χύσια μου, όλα δικά σου.

Ένιωθα τα χύσια του Σπύρου να με πνίγουν. Έκανα μια προσπάθεια και άρχισα να τα καταπίνω κατευθείαν όπως έβγαιναν, παίρνοντας μικρές, κοφτές ανάσες από τη μύτη μου. Έχανα τον κόσμο, όταν ο Σπύρος έβγαλε το καυλί του από το στόμα μου. Πήρα μια βαθιά ανάσα και μετά ξανάρχισα να πίνω το χύσι του που έβγαινε καυτό από τον πούτσο του, ενώ ένιωθα τα χύσια του Κώστα μου να τρέχουν από την ανοιγμένη κωλοτρυπίδα μου.

Μετά από λίγο σηκώθηκα από τον πούτσο του Κώστα που είχε χαλαρώσει και έπεσα εξουθενωμένος στον καναπέ. Ο Σπύρος έκαστε δίπλα μου, προσπαθώντας να ξαναβρεί την ανάσα του.

•    Τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου, ψέλλισε. Καλά μου είχε πει ο Κώστας ότι τα είχε με μια απίστευτη γκόμενα που τον ξεζούμιζε.

Χαμογέλασα ικανοποιημένος και γύρισα προς τον Κώστα. Τον έπιασα και του έδωσα ένα βαθύ φιλί στο στόμα, χαμογελώντας πονηρά.

•    Ώστε έτσι, πας και λες στους άλλους τι κάνουμε μεταξύ μας...

•    Μωρό μου, αφού έχω την καλύτερη γκόμενα, δεν μπορώ να μην τη μοιράζομαι.

Έγειρα πίσω και έπιασα τους δύο πούτσους που είχαν πέσει και άρχισα να τους χαϊδεύω. Ήταν αλήθεια. Δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτούς τους δύο άντρες που με έκαναν δικό τους. Θα ικανοποιούσα κάθε τους επιθυμία. Σηκώθηκα όρθιος, με τα χύσια του Κώστα να τρέχουν από τον κώλο μου και τη γεύση του Σπύρου στο στόμα μου και τους κοίταξα.

•    Πάω να φέρω μπυρίτσες για να χαλαρώσουμε λίγο. Και μετά σας θέλω έτοιμους να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε.

Απομακρύνθηκα προς την κουζίνα, με τα βλέμματα τους στον κώλο μου, που τον κουνούσα επίτηδες προκλητικά καθώς προχωρούσα.

 

(Copyright protected OW ref: 59114)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).