Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία:

Είμαι παντρεμένος εδώ και ένα χρόνο με την Εύη. Η γυναίκα μου είναι 30, 1.65, αδύνατη με καλό σώμα και ωραίο βυζί για τα κιλά της. Μαζί είμαστε 7 χρόνια και η σχέση μας ξεκίνησε και κύλησε φυσιολογικά. Με πολύ sex στην αρχή και με πτώση όσο περνούσε ο καιρός. Κάποιες φορές έκανα και κάποιες αμαρτίες, αλλά πάλι δεν με γέμιζε ιδιαιτέρα. Κάποιες προσπάθειες με sexy εσώρουχα κλπ, είχαν αποτέλεσμα να ανεβεί η διάθεση μας, αλλά ήταν πρόσκαιρο. Όλα αυτά μέχρι πέρυσι.

Ξεκινήσαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές σε κάποιο τουριστικό μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας και φυσικά ως κλασσική γυναίκα η δικιά μου έκανε μια στάση για να αγοράσει ένα μαγιό της τελευταίας στιγμής. Οι 2 πρώτες μέρες κύλησαν αδιάφορα και είχαμε κάνει sex μόνο μια φορά και αυτή τυπική. Το τρίτο πρωινό λοιπόν είχα ετοιμαστεί και την περίμενα να βάλει το μαγιό της και να φύγουμε. Βγήκε με γέλια από το μπάνιο και όταν σήκωσα το βλέμμα είδα ότι φορούσε ένα brazil μαγιό. Είχανε κάνει λάθος από το μαγαζί προφανώς, αφού άλλο είχε δοκιμάσει και ζήτησε. Της ζήτησα να κάνει μια στροφή και πραγματικά ο κώλος της έδειχνε πολύ όμορφος. Δεν είμαι από αυτούς που δεν ζηλεύουν, αλλά εκείνη τη στιγμή της ζήτησα να μηn το βγάλει.

-    Είσαι σίγουρος μωρό μου; Φαίνεται σχεδόν όλος ο κώλος μου.

-    Η κωλαρά σου εννοείς μωρό μου. Δεν πειράζει, άσε να κοιτάνε, δικιά μου είσαι.

-    Η κωλαρά μου; Μ... καλά αφού το θες.

Το κομπλιμέντο μου έκανε την δουλειά του και έτσι δεν μου αρνήθηκε. Πήγαμε σε μια παραλία και κάτσαμε σχεδόν στην άκρη. Στην αρχή ήταν κάπως μαζεμένη, αλλά γύρω υπήρχαν και άλλες με τέτοιο μαγιό, οπότε άρχισε να νιώθει πιο άνετα. Ξέρω πως δεν φορούσε κάτι μη σύνηθες για την εποχή μας, αλλά ήταν ωραία που τα βλέμματα τα τραβούσε πλέον και αυτή μαζί με τις άλλες κοπέλες. Αυτό καύλωνε και εμένα πολύ.

-    Σου αρέσει μωρό μου;

-    Ποιο μάτια μου;

-    Που σε κοιτάνε. Εσένα και την κωλαρά σου.

-    Δεν ξέρω είναι περίεργο. Νιώθω ποθητή και απελευθερωμένη μου αρέσει αυτό.

Σηκώθηκε και πήγε προς τη θάλασσα. Έμεινε για λίγο όρθια δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να την δουν και αφού έσκυψε δοκιμάζοντας το νερό με το χέρι της στήνοντας απίστευτα τον κώλο της μπήκε μέσα. Ο πούτσος μου έγινε πέτρα ακαριαία. Αργά το απόγευμα φύγαμε. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο δεν άντεξα. Την φίλησα και της ζήτησα να στηθεί στα 4 φορώντας μόνο το μαγιό. Χούφτωνα τον κώλο της και της έριχνα σφαλιάρες. Έσκυψα και άρχισα να δαγκώνω τα κωλομέρια της. Έκανα στην άκρη το μαγιό της και άρχισα να γλύφω τις τρύπες της, νιώθοντας τα αλμυρά υγρά της.

-    Μας καύλωσες όλους μωρό μου σήμερα.

-    Έτσι μωρό μου, να τρελαίνω τους άντρες.

-    Θα τα βγάλεις όλα στη φόρα πουτάνα. Τον κώλο τα βυζιά το μουνί σου…

-    Όλα ναι… γάμησε με, μπες μέσα μου, δεν αντέχω.

Έχωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι της και άρχισα να την σκίζω δυνατά. Έχυσε μέσα σε δευτερόλεπτα ήταν φανερά καυλωμένη.

-    Χύσε καύλα, χύσε για τους πουτσαράδες που σε κοιτούσαν… έτσι…

Δεν άντεξα ούτε εγώ και έκανα ένα δυνατό χύσιμο πάνω και γύρω από την κωλότρυπα της. Αν και δεν κράτησε πολύ ήταν έντονο. Καιρό είχαμε να καυλώσουμε τόσο και οι δυο. Κάναμε ένα μπανάκι και πέσαμε για ύπνο. Όταν ξύπνησα έλειπε. Έφτιαξα ένα καφεδάκι και μετά από λίγο έφτασε. Πήγε για βόλτα και για ψώνια στα μαγαζιά. Με την αφόρητη ζέστη ξαναμπήκε για μπάνιο και ακολούθησα και εγώ. Μόλις πήγα να βγω μου είπε να περιμένω λίγο. Όταν βγήκα έπαθα σοκ. Φορούσε ένα άσπρο στράπλες φόρεμα κυριολεκτικά ως το μουνί. Οι ρώγες της κόντευαν να τρυπήσουν το λεπτό ύφασμα και όταν γύρισε είδα πως το φόρεμα ίσα που έκρυβε τον κώλο της, αφήνοντας πάντως σε κοινή θέα το τελείωμα του.

-    Σκέφτηκα ότι θα σου αρέσει, αλλά αν δεν θες δεν το βάζω.

-    Είσαι σοβαρή; Εννοείται θα το βάλεις. Άλλο σκέφτομαι…

-    Τι;

-    Με εσώρουχο η χωρίς;

-    Μήπως είναι πολύ ρε μωρό μου;

-    Θα είσαι απλά πιο προσεχτική.

Τράβηξα την πετσέτα και η πούτσα μου ήταν ήδη έτοιμη. Έπεσε στα γόνατα και με πήρε στο στόμα της. Το περίεργο ήταν ότι δεν της άρεσε πολύ το στοματικό (κανείς δεν είναι τέλειος) αλλά αυτή την φορά με ρουφούσε σαν τρελή. Τον έπαιζε τον έβαζε βαθιά στο στόμα της δάγκωνε το πουτσοκέφαλο μου τα μπαλάκια μου. Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να φωνάξω ότι χύνω. Η Εύη η γυναίκα μου αυτή που τόσα χρόνια την έχυσα στο στόμα λίγες φορές με παρακάλια, τώρα έβαζε τον πούτσο μου βαθιά στο στοματάκι της και τα έπινε λαίμαργα.

Ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε έξω. Μέναμε κοντά στη παραλιακή και κατεβήκαμε με τα πόδια. Τα βλέμματα πήγαιναν και ερχόταν και σχόλια φτάνανε στα αυτιά μου. "Πω… τι φοράει η πουτάνα;", "Κοίτα ένα κώλο ρε φίλε" και άλλα τέτοια. Δεν με ένοιαζε τίποτα. Την έπιασα από τη μέση τραβώντας λίγο πιο ψηλά το φόρεμα της και περπατούσα αδιάφορος και πάντα καυλωμένος. Κάτσαμε σε ένα τραπεζάκι ακριβώς μπροστά στο δρόμο. Ήταν δύσκολο να κρύψει το μουνάκι της. Το μόνο που βοηθούσε ήταν ο χαμηλός φωτισμός. Τα γουρλωμένα μάτια των περαστικών στα μπούτια και στο μουνάκι της γυναίκας μου με φτιάχνανε αφάνταστα. Πολλές φορές έβαζα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και εκείνη τα άνοιγε ελαφρά για να μπορώ να αγγίζω και να νιώθω την υγρασία της. Η κούραση της ημέρας όμως μας ανάγκασε να φύγουμε σχετικά νωρίς. Δεν μας εμπόδισε βέβαια να πηδηχτούμε σαν σκυλιά όταν επιστρέψαμε.

Το άλλο πρωί, έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και βρήκα μια παραλία που χωριζόταν σε τρία μέρη. Από τα σχόλια που διάβασα κατάλαβα ότι το πρώτο κομμάτι ήταν κανονικό το δεύτερο κάτι πιο χαλαρό και το τρίτο καθαρά γυμνιστών. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να πάμε στο δεύτερο. Από το ένα στο άλλο πήγαινες είτε από τη θάλασσα είτε διασχίζοντας κάποια βράχια. Φτάσαμε και όντως ήταν όπως το περίμενα. Δεν είχε αρκετό κόσμο. Άλλες ήταν με μαγιό, άλλες topless και κάποιοι τελείως γυμνοί τέρμα πίσω, έχοντας στήσει σκηνές. Κάναμε τη πρώτη μας βουτιά και φυσικά δεν έλειψαν τα παιχνίδια κάτω από το νερό. Βγήκα έξω με τη πούτσα όρθια και ξάπλωσα κοιτάζοντας προς την θάλασσα. Η γυναίκα μου άρχισε να βγαίνει και έκανε τον πούτσο μου ακόμη πιο σκληρό. Είχε βγάλει το σουτιέν της και τα βυζιά της ελεύθερα, με τις ρώγες της τεντωμένες άρχισαν να ξεπροβάλλουν. Ήρθε και ξάπλωσε πάνω μου.

-    Ντρέπομαι λίγο.

-    Μη… δεν χρειάζεται. Το νιώθεις πως μου έκανες τον πούτσο καύλα μου;

Πέρασαν ώρες με την Εύη να είναι άνετη και να μπαινοβγαίνει στο νερό με τα γυμνά βυζιά της και το μαγιό όλο χωμένο μέσα στο κώλο της. Πρότεινα να πάμε στο τρίτο κομμάτι να δούμε έστω τι παίζει και μετά η να γυρίσουμε και να κάτσουμε εδώ που ήμασταν η να φύγουμε. Πήραμε μια μικρή τσάντα που είχαμε τις πετσέτες και ξεκινήσαμε χωρίς φυσικά η Εύη να βάλει το μαγιό της. Αρχίσαμε να διασχίζουμε τα βραχάκια όταν κάποια στιγμή είχε ένα κενό και ήταν σαν να υπήρχε μια μικρή νοητή παραλία και τέρμα πίσω μια τεχνητή τρύπα, κάτι σαν μικρή σπηλιά. Η καύλα μου δεν έφευγε με τίποτα και έτσι πρότεινα στην Εύη να το κάνουμε εκεί επιτόπου. Ήταν και αυτή καυλωμένη. Ξαπλώσαμε στο μικρό κομμάτι άμμου και άρχισα να ρουφάω τις ρώγες της. Έβγαλα το μαγιό της και έπαιζα με το μουνί της βάζοντας μέσα δυο δάχτυλα. Μου ζήτησε να πάμε μέσα στη σπηλιά μην μας δει κανείς και έτσι κάναμε. Αυτό που δεν σκεφτήκαμε είναι ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εμάς. Ένα ζευγάρι, ξένοι μάλλον σκανδιναβοί, μας είχαν προλάβει. Ήταν γυμνοί ξαπλωμένοι και αυτή του έπαιρνε τσιμπούκι. Η γυναίκα μας είδε και ατάραχη απλά χαμογέλασε και συνέχισε να του ρουφάει τον πούτσο. Η Εύη έκανε να φύγουμε αλλά τη σταμάτησα.

-    Μη διστάζεις τώρα… θέλω τόσο να μπω στο μουνάκι σου.

-    Δεν ξέρω… δεν θέλω να με αγγίξει άλλος.

-    Δεν πρόκειται μωρό μου. Δείξε τους απλά πόσο καύλα γυναίκα είσαι.

Ξάπλωσα λίγο πιο δίπλα. Η Εύη ξεκίνησε να μου κάνει μια εκπληκτική πίπα. Ένιωθα τα χείλη της στον πούτσο μου και έβλεπα την ξανθιά γκόμενα να ρουφάει τον δικό της. Ο κώλος της ήταν στημένος προς το μέρος μας και ξεχώριζε το ανοιχτόχρωμο ροζ μουνάκι της. Έβαλα και την δικιά μου στα 4 προς το μέρος τους και πήγα μπροστά της. Με ξαναέβαλε στο στόμα της και εγώ με τα χέρια μου άνοιγα τα κωλομέρια της δείχνοντας στον τύπο το μουνί της γυναίκας μου. Αυτός κάτι είπε στην δικιά του και αυτή καβάλησε τον πούτσο του. Μπαινόβγαινε με ορμή μέσα της και ούρλιαζε σαν πουτάνα κοιτάζοντας και προς το μέρος μας κάποιες φορές. Ξάπλωσα πλάγια με την Εύη μπροστά μου και χώθηκα μέσα στο καυτό μουνί της. Κοιτάγαμε αυτό το άγνωστο ζευγάρι να σκίζεται μπροστά μας.

-    Σου αρέσει καύλα μου; Δες πως της σκίζει τη μούνα.

-    Αχ ναι… την τρυπάει όπως και εσύ εμένα μωρό μου…

-    Σου αρέσει η πούτσα του καύλα μου;

-    Τι είναι αυτά που λες... αχ δεν ξέρω… τρελαίνομαι.

-    Έλα πες μου πουτανίτσα. Αφού σου αρέσει…

-    Ε ναι μου αρέσει, είναι ωραία, έχει τέλεια πούτσα. Κοίτα πως τη γαμάει ο πουτσαράς. Κοίτα και γάμα με και εσύ έτσι…

Με καύλωσε το ξέσπασμα της. Την γαμούσα τώρα και εγώ πιο γρήγορα. Είχα τρελαθεί από καύλα. Γυρίσαμε έβαλα τα πόδια της στους ώμους και άρχισα να την σφυροκοπάω. Γαμιόμασταν λυσσασμένα, έχυνε σαν τρελή κάνοντας μου τον πούτσο μούσκεμα. Το άλλο ζευγάρι μας πλησίασε και εγώ του έκανα νόημα "όχι" ευγενικά. Αυτός σήκωσε το χέρι του σαν να μου έλεγε "μην ανησυχείς απλά πλησιάζουμε". Η κοπέλα ξάπλωσε δίπλα στην γυναίκα μου και αυτός έβαλε τον πούτσο του στο στόμα της θέλοντας έτσι να τελειώσει μπροστά μας. Η πούτσα του δεν ήταν τεράστια, αλλά ήταν καλοσχηματισμένη και περιποιημένη, όπως και η δικιά μου.

-    Κοίτα την μωρό μου. Τη φαντάζεσαι να σε χύνει στις βυζάρες;

-    Ναι μωρό μου να μου καίει τις ρώγες με το σπέρμα του…

Δεν το σκέφτηκα πολύ. Είπα απλά στον τύπο:

-    Cum on her chest now. (χύσε στο στήθος της)

Τραβήχτηκα και αυτός έκατσε πάνω της βάζοντας τη πούτσα του μπροστά στα βυζιά της. Η γυναίκα μου έμεινε αμέτοχη και αυτός άρχισε να την παίζει. Η ξανθιά με τράβηξε δίπλα της και άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο. Μόλις το είδε η Εύη σάστισε. Έπιασε το εργαλείο του και άρχισε να τον παίζει γρήγορα, χτυπώντας τον πάνω στα βυζιά της. Με κοιτούσε μέσα στα μάτια όλο καύλα και έπαιζε σαν τρελή τον πούτσο του άλλου. Η ξανθιά γκόμενα ρουφούσε το καυλί μου και εγώ χούφτωνα δυνατά τα βυζιά της. Ο τύπος άρχισε να βογκάει και έριχνε το καυτό του σπέρμα πάνω στα βυζιά της γυναίκας μου, που και αυτή έτριβε το πουτσοκέφαλο του στις ρώγες της. Έχυσα και εγώ με ορμή στο στόμα της άλλης κοπέλας. Έτρεμα ολόκληρος. Αυτός τραβήχτηκε και έφερε τον πούτσο του στο στόμα της γυναίκας του. Ξάπλωσα και εγώ δίπλα στην δικιά μου, που άπλωνε τα χύσια του παντού στο στέρνο της.

Με το άλλο ζευγάρι δεν είπαμε τίποτα. Κάναμε μια βουτιά στο νερό και φύγαμε. Φυσικά δεν πήγαμε στο τρίτο κομμάτι της παραλίας. Σε όλη την επιστροφή η γυναίκα μου ήταν αμίλητη και σκεφτική. Όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο, το συζητήσαμε. Ήταν αμήχανη και μου είπε πως ένιωσε φτηνή. Την ησύχασα λέγοντας της πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως μου άρεσε πολύ και δεν είναι ανάγκη να ξανασυμβεί αν δεν το θέλει. Οι διακοπές μας τέλειωσαν την άλλη μέρα και επιστρέψαμε σπίτι. Το βραδάκι την βλέπω ξαφνικά να πετάει το μαγιό στα σκουπίδια. Την κοίταξα με απορία και εκείνη χαμογελώντας μου είπε:

-    Μη σκας… θα πάρω άλλα.

Ο χειμώνας κύλησε με πολύ οφθαλμόλουτρο. Οι διακοπές μας; Σε ένα μήνα.

(Copyright protected OW ref: 61182)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).