Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία:

Η Εύη φορούσε αρκετά κοντά φορέματα, πολλές φορές χωρίς εσώρουχο, ημιδιαφανείς μπλούζες χωρίς σουτιέν, τραβώντας τα βλέμματα των αντρών και καυλώναμε απίστευτα. Πολλές φορές αυτό κάλυπτε ακόμη και την ανάγκη μου για κάποια παρτούζα. Όλα αυτά γινόταν όταν βγαίναμε μόνοι γιατί δεν θέλαμε ο κύκλος μας να γνωρίζει το μυστικό μας. Το κακό ήταν μόνο ότι το θέμα παρτούζα έμενε στάσιμο, αλλά δεν ήθελα και να την πιέσω. Το μόνο ιδιαίτερο λοιπόν έγινε σε ένα γάμο. Καλεσμένος του φίλου μας του γαμπρού, ήταν ένας παλιός συμφοιτητής του. Όντως το παιδί ήταν ωραίος. Έτσι οι γυναίκες της παρέας σχολίαζαν πόσο όμορφος είναι και λοιπά. Γλέντι δεν είχε και απλά το βράδυ θα πηγαίναμε στα μπουζούκια οι πιο κοντινοί φίλοι. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι ρώτησα την γυναίκα μου αν της άρεσε ο Χάρης.

•    Ωραίος είναι. Όλες λυσσάνε να του την πέφτουν.

•    Ναι αλλά εσύ θα τον κερδίσεις. Το βράδυ είναι ευκαιρία να τον τρελάνεις.

•    Μπροστά σε όλους ρε μωρό μου;

•    Σιγά. Όλοι μεθυσμένοι θα είναι.

Έτσι λοιπόν το βράδυ βάλαμε σκοπό να τον καυλώσουμε και να καυλώσουμε και εμείς. Η Εύη ετοιμάστηκε αλλά τελικά η παρουσία των φίλων μας την έκανε να βάλει ένα φόρεμα όχι πολύ κοντό, αλλά με βαθύ ντεκολτέ. Έτσι της είπα να βάλει από κάτω μαύρες κάλτσες ως τον μηρό και να του τις δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Πήγαμε στο μαγαζί επίτηδες νωρίς και δικαιωθήκαμε. Στο τραπέζι μας καθόταν μόνο ένα ζευγάρι φίλων μας και αυτός απέναντι. Έτσι η Εύη κάθισε δίπλα του και εγώ δίπλα της για να μπορώ να βλέπω τι γίνεται. Το πράγμα πήγαινε καλά και η Εύη μιλούσε αρκετά μαζί του όλο το βράδυ. Πίναμε και το κέφι ανέβαινε όλο και πιο πολύ. Η γυναίκα μου ανέβασε ελαφρά τη φούστα της να φαίνονται οι κάλτσες και ο Χάρης κοιτούσε συνέχεια τα μπούτια της. Συχνά πήγαινα για χορό αφήνοντας τους μόνους. Μια από τις φορές όταν γύρισα η Εύη μου ψιθύρισε:

•    Μωρό μου, μου την πέφτει τι να κάνω;

•    Ότι νιώθεις μωρό μου. Ως που μπορείς και θες να φτάσεις;

•    Δεν ξέρω, άλλο τα παιχνίδια και άλλο η πράξη. Μου ζήτησε να πάμε στο δωμάτιο στις τουαλέτες.

•    Πήγαινε και προχώρα το μόνο όσο θες.

Μετά από λίγο και με διαφορά 2 λεπτών φύγανε και οι δυο. Πέρασαν περίπου 15 λεπτά αγωνιάς καύλας και ζήλιας. Η γυναίκα μου γύρισε ατάραχη και μετά και αυτός. Κανένας δεν έδειξε να καταλαβαίνει τίποτα ευτυχώς. Ο μόνος που κατάλαβε ήταν αυτός μάλλον, γιατί πλέον χούφτωνε την Εύη κάτω από το τραπέζι ξέροντας ότι βλέπω. Έβαλε το χέρι του εσωτερικά του μηρού της και την χάιδευε. Η γυναίκα μου μπήκε πιο βαθιά στο τραπέζι ώστε κανείς να μη βλέπει. Έβαλα κι εγώ το χέρι μου και την χουφτώναμε μαζί. Τράβηξα το δικό μου πιο χαμηλά αφήνοντας του χώρο και κατάλαβα ότι έσπρωξε το χέρι του πιο βαθιά προς το μουνάκι της. Η ώρα πέρασε και σίγουρα ήμασταν όλοι καυλωμένοι. Κάπου εκεί όμως έγινε το παράξενο.

Ενώ πίστευα ότι ίσως τελικά θα καταλήξουμε κάπου οι 3 μας, ο Χάρης έφυγε μαζί με κάτι άλλα παιδιά, επειδή βόλευε να τον πάνε με το αμάξι στο ξενοδοχείο του. Περίμενα να μιλήσουμε για αυτό με την γυναίκα μου σπίτι. Όταν φτάσαμε την ρώτησα τι συνέβαινε. Όταν πήγαν πάνω κάτσανε σε ένα καναπέ. Αυτός κατευθείαν πήγε να την φιλήσει αλλά τον σταμάτησε. Του εξήγησε ότι απλά μας αρέσουν τα παιχνίδια αλλά ως εκεί. Δεν είχε λόγο να μη δεχτεί. Τότε την φίλησε και άρχισε να την χουφτώνει. Ο καναπές δεν φαινόταν από το διάδρομο που οδηγούσε στις τουαλέτες και έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα.

•    Πουτανάκι με καύλωσες με τις κάλτσες.

•    Έτσι χάιδεψε με.

Ο χάρης την χάιδευε πάνω από τις κάλτσες και μετά έτριβε το υγρό μουνί της γυναίκας μου πάνω από το εσώρουχο. Εκείνη άνοιξε τα πόδια της και αφέθηκε. Παρέκαμψε το εσώρουχο της και άρχισε να παίζει με την τρύπα της, βυθίζοντας μέσα της δυο δάχτυλα. Το μωρό μου είχε καυλώσει πολύ. Έπιασε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι και τον έτριβε. Τον έβγαλε έξω και τον έπαιζε γρήγορα με το ρίσκο μην τους δει κανείς. Δεν άντεξε πολύ και γρήγορα έχυσε στο χέρι της δικιάς μου. Εκείνη σηκώθηκε πλύθηκε και γύρισε στο τραπέζι. Τη ρώτησα αν της άρεσε και μου είπε πολύ, αλλά άλλο αυτό και άλλο να γαμηθεί. Εκείνα τα ξημερώματα πηδηχτήκαμε άγρια με θέμα φυσικά τον χάρη στο κρεβάτι μας.

Φτάσαμε λοιπόν και στις διακοπές μας στη κοντινή Χαλκιδική στο δεύτερο πόδι μόλις για 4 βράδια. Εκτός από τα γνωστά δεν συνέβη κάτι ξεχωριστό. Το τρίτο βράδυ είπαμε να μείνουμε μέσα να χαλαρώσουμε γιατί γυρίσαμε αργά από την παραλία. Κάναμε ένα μπανάκι και αράξαμε στο μπαλκόνι. Η Εύη φορούσε μόνο ένα κοντό σατέν νυχτικάκι, αν και δεν είχε σημασία γιατί μέναμε απόμερα και δεν θα μπορούσε να την δει και κανείς, εκτός από το διπλανό μπαλκόνι που ποτέ δεν πετύχαμε κάποιον.

Ήταν αργά το απόγευμα γύρω στις 20:30 όταν άνοιξε η μπαλκονόπορτα του διπλανού δωματίου και βγήκε στο μπαλκόνι μια μελαχρινή γυναικάρα. Χαιρετήσαμε και ανταπέδωσε σε σπαστά ελληνικά. Μετά βγήκε και ο άντρας της. Πιάσαμε την κουβέντα. Αυτός ήταν έλληνας, σπούδαζε Ιταλία και η γυναίκα του από εκεί, απλά είχε χρόνια που μένανε στην Ελλάδα. Ήταν ο Νίκος και η Aniela. Ήταν η πρώτη μέρα των διακοπών τους και όντας κουρασμένοι θα μένανε μέσα. Για να μη τα λέμε έτσι λοιπόν, τους καλέσαμε δίπλα για καμιά μπυρίτσα. Θα κάνανε ένα μπανάκι και θα ερχόταν. Η Εύη ρώτησε αν πρέπει να βάλει εσώρουχο η κάτι άλλο και φυσικά είπα όχι. Άλλωστε 2 βράδια μας μένανε και δεν τους ξέραμε καθόλου. Όταν ήρθανε τα παιδιά και είδα την Aniela, κατάλαβα ότι η Εύη έπρεπε να μην ντραπεί καθόλου. Φορούσε ένα πολύ κοντό σορτσάκι με τον μισό κώλο έξω, αλλά το φανελάκι της ήταν απίθανο. Ήταν πολύ μικρό για να κρύψει τα μεγάλα βυζιά της αλλά παράλληλα σχεδόν διαφανές για να φαίνονται τα λίγα που κρυβόταν. Ήταν ξεκάθαρα ένα άνετο παντρεμένο ζευγάρι. Εκείνος 35 και αυτή 32. Μιλούσαμε άνετα σαν να γνωριζόμασταν. Τα μάτια όλων παίζανε, μια στα μπούτια της Εύης, ακόμη και στο μουνάκι της που πολλές φορές άφηνε να φανεί, αλλά και στα βυζιά της Aniela που είχε δυο σκουρόχρωμες μεγάλες θηλές και στητές ρώγες.

Κάποια στιγμή η Aniela πήγε στο μπάνιο και η Εύη να φέρει μπύρες και κάτι να τσιμπήσουμε. Φυσικά είπα στον Νίκο πόσο ωραία είναι η γυναίκα του και ανταπέδωσε. Φαντάζομαι πως όχι τυχαία, ανέφερε πως είναι ανοιχτόμυαλοι και τους αρέσει πολύ ο γυμνισμός και ότι δεν νιώθουν παράξενα για αυτό. Τον ρώτησα αν έχουν εμπειρίες και μου είπε όχι κάτι ολοκληρωμένο. Με τα πολλά κανονίσαμε την άλλη μέρα να πάμε παραλία μαζί.

Το άλλο πρωί, πήγαμε νωρίς στις γνωστές για βόρεια Ελλάδα καβουρότρυπες. Όχι μόνο δεν είχε γυμνιστές όπως φημολογούνταν, αλλά είχε γενικά οικογένειες, οπότε το brazil μαγιό της γυναίκας μου και το string της Aniela ξεχώριζαν. Ο κώλος της δεν ήταν κάτι το τρομερό, αλλά τα βυζιά της ήταν το κάτι άλλο. Κάτσαμε ώρες και ο Νίκος πρότεινε να περάσουμε πίσω από τα βράχια που είναι πιο ήρεμα. Κάτσαμε κάπου σχεδόν μόνοι με ένα ζευγάρι σε έναν αρκετά μακρινό βράχο. Με το που κάτσαμε η Aniela έβγαλε το μαγιό και τα μάτια μου γύρισαν. Η Εύη ακολούθησε φυσικά. Ο Νίκος κατέβηκε τους βράχους και βούτηξε και είχα την άνεση να κοιτάω τις δυο γυναικάρες ημίγυμνες. Κάπου εκεί ξεκίνησε το party.

Η Aniela έβγαλε και το κάτω μαγιό και ξάπλωσε γυμνή με ανοιχτά πόδια και το μουνί της τελείως ξυρισμένο. Έβγαλε αντηλιακό και έβαζε στο σώμα της και στο μουνάκι της τρίβοντας το. Ο Νίκος ανέβηκε ξανά και στη πλάκα είπε στην Εύη να το βγάλει και αυτή. Δίστασε λίγο, αλλά και με τη δικιά μου προτροπή το έκανε. Μείναμε γυμνοί και εμείς και απολαμβάναμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τα γύμνια κορμιά των γυναικών μας. Ήταν το τελευταίο μας βράδυ και είπαμε να το περάσουμε μαζί οι 4. Η Εύη έδειχνε αγχωμένη όση ώρα ήμασταν στο δωμάτιο και ήταν σκεφτική. Ίσως ήξερε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το βήμα. Τη ρώτησα αν θέλει να το ακυρώσουμε και μου είπε όχι και ότι μόνο θέλει να την στηρίξω να μην την κάνω να νιώσει φτηνή. Την διαβεβαίωσα και της είπα ότι είναι απλά μια εμπειρία.

Χτύπησα δίπλα και είπα αν θέλανε να μείνουμε μέσα τελικά για πιο χαλαρά. Φυσικά δέχτηκαν, δείχνοντας ότι σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα. Όταν χτύπησαν τα παιδιά ζήτησα από την Εύη να ανοίξει μόνο με τα εσώρουχα λέγοντας ότι μόλις βγήκε από το μπάνιο. Άνοιξε φορώντας μόνο ένα set μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Ζήτησε δήθεν συγγνώμη και είπε ότι πάει να ντυθεί όταν την σταμάτησε η Aniela.

•    Δεν χρειάζεται. Άλλωστε έχει ζέστη, θα βγάλω και εγώ το φόρεμα μου.

Έμεινε μόνο με ένα λευκό string και με τις βυζάρες της ελεύθερες. Κάτσαμε στο μπαλκόνι και σε κάποια φάση που μπήκα μέσα, βγαίνοντας άρχισα να χαϊδεύω τους ώμους της Εύης βγάζοντας το σουτιέν της. Τα χέρια μου γλίστρησαν και έπαιζα με τις ρώγες της με τα παιδιά να μας κοιτάνε καυλωμένοι. Ο Νίκος άρχισε να φιλάει την γυναίκα του και να την χουφτώνει παντού. Σήκωσα την Εύη και πήγαμε μέσα όπου ακολούθησαν και οι νέοι μας φίλοι. Ξαπλώσαμε ανά ζευγάρια στο μεγάλο κρεβάτι και αρχίσαμε το παιχνίδι. Φιλούσα τις ρώγες της Εύης κατεβαίνοντας πιο χαμηλά. Έβγαλα το εσώρουχο της και άρχισα να γλείφω το μουσκεμένο μουνί της. Η Aniela δίπλα μου είχε βγάλει έξω τον πούτσο του Νίκου και τον ρουφούσε σαν τρελή. Είδα την Εύη να κοίτα με λαχτάρα την Aniela να περιποιείται την πραγματικά μεγάλη πούτσα του Νίκου.

•    Σου αρέσει καύλα μου; Την θες;… ρώτησα.

•    Αχ ναι μωρό μου ναι… τώρα ναι είναι η ώρα.

Σηκώθηκε και πήγε δειλά δίπλα στην Aniela. Εκείνη την κοίταξε και της προσέφερε τη πούτσα του άντρα της. Για πρώτη φορά έβλεπα την γυναίκα μου να ανοίγει το στόμα της και να γλύφει μια ξένη πούτσα. Ήταν αδύνατον να τη χωρέσει όλη μέσα. Απολάμβανα το θέαμα και η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Η Aniela δεν με άφησε έτσι. Έβαλε το καυλί μου ανάμεσα στα βυζιά της και αφού τον έπαιξε ξεκίνησε ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Ρουφούσε το πουτσοκέφαλο μου και περνούσε την γλώσσα της ανάμεσα από τα μπαλάκια μου. Κοιτούσα την Εύη να γλείφει τον Νίκο και τρελαινόμουν. Δεν άντεξα. Έπιασα από τα μαλλιά την ιταλίδα καύλα και την ξάπλωσα στο κρεβάτι. Έγλυψα λίγο τη μουνάρα της και χώθηκα μέσα της. Το μουνάκι της ήταν ζεστό και υγρό και άρχισα να την γαμάω δυνατά από την αρχή.

•    Δεν κρατιέσαι μωρό μου, είπε η Εύη.

•    Με σκίζει ο πουτσαράς σου, με τρυπάει, είπε η Aniela.

Αυτό ήταν. Η γυναίκα μου ανέβηκε στον πούτσο του Νίκου και με μια κίνηση κάθισε πάνω του. Ούρλιαξε από τον πόνο, αλλά σιγά-σιγά έκλεισε τα μάτια και με ένα χαμόγελο χτυπιόταν πάνω το. Το ταξίδι μας έφτασε στο τέλος. Η γυναίκα μου ξενογαμιόταν μπροστά μου και μάλιστα χωρίς εγώ να έχω παράπονο. το μουνάκι της Aniela ήταν σφιχτό και ούρλιαζε κάθε φορά που χωνόμουν μέσα της. Ξάπλωσα και έκατσε πάνω μου να μπορώ να παίζω με τις βυζάρες και τις ρώγες της. Άπλωσα το χέρι πιάνοντας λίγο και τα βυζιά της Εύης. Με κοίταξε όλο καύλα.

•    Αχ καυλιάρη μου, με σκίζει με τη πούτσα του, είναι μεγάλη μωρό μου με τρελαίνει…

•    Έτσι μωρό μου, γάμησε του την πούτσα. Φίλα και την Aniela καύλα, ρουφηχτείτε…

Δεν το είχαμε συζητήσει, αλλά εκείνη την ώρα, χωρίς σκέψη, άρχισαν να φιλιούνται.

•    Έτσι πουτανάκια, είπε ο Νίκος. Κάντε 69.

Πίστεψα ότι η Εύη θα διστάσει, αλλά έπεσα έξω. Η Εύη ξάπλωσε πλάγια στο κρεβάτι και η Aniela ανέβηκε πάνω της. Άρχισαν τα γλειφομούνια και οι υπέροχες γυναικείες πνιχτές κραυγές. Με το Νίκο κοιτάζαμε και παίζαμε τις ψωλές μας. Τις αφήσαμε για λίγα λεπτά, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να γαμήσω το μουνάκι της γυναίκας μου. Την έβαλα στα 4 και είδα το ανοιχτό μουνί της από την πούτσα του Νίκου. Μπήκα μέσα της και την σφυροκοπούσα.

•    Σου άνοιξε την τρύπα μουνάρα μου και το απόλαυσες μωρό μου;

•    Ναι αφού αυτό ήθελες. Με ξέσκισε με την τεράστια ψωλάρα του. Αχ γάμα με… με τρελαίνει που έχω 2 γαμιάδες.

•    Τώρα θα σου σκίσω τον κώλο μωρό μου και θα σε δώσω στον άλλο γαμιά σου… έτοιμη;

•    Θα με σκίσει μωρό μου. Αχ κάνε με ότι θες έχω καυλώσει η πουτάνα.

Σάλιωσα λίγο την πίσω τρυπούλα της και μπήκα αργά μέσα της. Δεν το κάναμε συχνά και έτσι πονούσε και καύλωνε αφάνταστα. Μόλις συνήθισε το κωλαράκι της άρχισα να βρίσκω ρυθμό. Ο Νίκος ξέσκιζε την γυναίκα του όρθια στον τοίχο. Γαμούσα τον κώλο της με διακοπές για να μη χύσω.

•    Αχ με άνοιξες μωρό μου… τώρα μπορώ να πάρω την τεράστια πούτσα του.

Ο Νίκος πήρε την θέση μου. Μπήκε στο κωλαράκι της γυναίκας μου. Εκείνη απολάμβανε το μεγάλο του εργαλείο. Η Aniela με έπιασε από το χέρι και ζήτησε να ξαπλώσω από την άλλη πλευρά στο κρεβάτι για να μπορώ να βλέπω το γαμήσι της γυναίκας μου. Δεν έμεινε όμως εκεί. Γυρνώντας πλάτη και σε βαθύ κάθισμα έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στο άνοιγμα του κώλου της. Ένιωθα τον πούτσο μου να ανοίγει τα τοιχώματα της. Ήταν κι αυτή στενή. Κοιτούσα τον πούτσο του Νίκου σαν έμβολο να σκίζει τη σούφρα της γυναίκας μου και γαμούσα όλο και πιο δυνατά αυτή της Aniela. Άντεχα με το ζόρι, αλλά ήξερα ότι το dp ήταν πάντα το αποκορύφωμα των φαντασιώσεων μας. Βγήκα από την Aniela και είπα στην Εύη ότι τώρα θα νιώσει και τους δυο γαμιάδες μαζί. Την ρώτησα μόνο ποιον θέλει που…

•    στη μουνάρα μου τον θέλω μωρό μου.

Ο Νίκος ξάπλωσε και η γυναίκα μου κάθισε στον πούτσο του. Έσκυψε μπροστά και εγώ χάθηκα στον κώλο της. Τη γαμούσαμε ταυτόχρονα και η Aniela έπαιζε το μουνάκι της περιμένοντας προφανώς την σειρά της.

•    Γαμήστε μου τις τρύπες πουτσαράδες μου… αχ τέτοια καύλα δεν την περίμενα. Είναι τέλειο μωρά μου ναι… συνεχίστε…

Οι τρύπες τις πήραν φωτιά και εμείς την σκίζαμε όλο και πιο γρήγορα. Άρχισε να τρέμει και να χύνει με σπασμούς. Ούρλιαζε σαν πόρνη. Σταματήσαμε και έπεσε ξέπνοα πάνω στον Νίκο. Ήρθε και η ώρα της Aniela. Στην ίδια στάση αλλά σε διαφορετικές τρύπες, μπήκαμε μέσα της. Η Aniela άρχισε να φωνάζει στα ιταλικά και αυτό με τρέλανε ακόμη πιο πολύ. Η λογική εξέλιξη ήταν να χύνει σαν τρελή φωνάζοντας δυνατά. Ήταν η σειρά μας. Ξαπλώσαμε και οι γυναίκες μας άρχισαν να τρομπάρουν και να γλύφουν τις πούτσες μας. Εναλλάξ και πολλές φορές και οι 2 έναν ταυτόχρονα. Σε αυτή την φάση δεν άντεξα. Άρχισα να χύνω αδειάζοντας τα αρχίδια μου κυρίως στο στόμα της Aniela.

•    Ναι πουτάνες… σας χύνω καύλες πιείτε τα όλα…

Έπιασα την Εύη από τα μαλλιά και την οδήγησα στον Νίκο όσο η Aniela καθάριζε τον πούτσο μου. Τον έβαζε όσο βαθιά μπορούσε και τον ρουφούσε. Γρήγορα ο Νίκος άρχισε να τη χύνει ουρλιάζοντας.

•    Παρ’ τα… αχ ναι… ρούφα τα όλα καύλα, όλα στο στόμα σου.

Η Aniela άρχισε να φιλάει την Εύη ανταλλάζοντας τα υγρά μας. Ήταν ένα υπέροχο βράδυ. Ξαπλώσαμε και οι 4 με τα κορμιά μας γυμνά και ιδρωμένα από την καύλα.

Το επόμενο πρωί ήπιαμε έναν καφέ με τα παιδιά. Ήταν και για αυτούς η πρώτη φορά και από ότι είπαν θα είναι αξέχαστη όπως και για εμάς. Στη διαδρομή συζήτησα με τη γυναίκα μου και είπε πως ένιωθε άνετα. Θα συνεχίζαμε τα παιχνίδια αλλά θα το ολοκληρώναμε μόνο σε κάθε διακοπές. Δεν είχα καμία αντίρρηση. Ήθελα μόνο, ποτέ να μη σταματάει να προκαλεί και να καυλώνει τους άντρες με το ντύσιμο και τη συμπεριφορά της. Φυσικά και μερικά χουφτωματάκια δεν θα χάλαγαν κανέναν. Αυτό που με απασχολούσε ήταν μη τυχόν μετά από αυτό ξεφύγει το μυαλό της, αλλά ευτυχώς το μωρό μου ήξερε ακριβώς για ποιο λόγο γίνανε όλα. Έχει 20 μέρες που γυρίσαμε και οι καύλες μας χτυπάνε κόκκινο. Πολύ συχνά μιλάμε και με τα παιδιά που μένουν Αθήνα. Εύχομαι σε όσους θέλουν, να μπορέσουν να πείσουν τις γυναίκες τους. Είναι όντως μια ανανέωση.

(Copyright protected OW ref: 64219)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.