Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν φανερό πως και οι δυο θέλαμε κάποια περιπέτεια. Έτσι μίλησα ανοιχτά μαζί της και είπαμε πως την πρώτη ευκαιρία που θα βρούμε θα την εκμεταλλευτούμε και όπως βγει. Αυτό λοιπόν συνέβη πριν 10 μέρες περίπου. Την επόμενη κιόλας μέρα η γυναίκα μου είχε βρει τη λύση.

Στο γραφείο που δουλεύει είχε έρθει κάποιος από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα για ένα μήνα, με σκοπό να περάσει ένα λογισμικό στους υπολογιστές. Ήταν γύρω στα 35 παντρεμένος και από ότι φάνηκε ψαχνόταν αφού για αυτόν ήταν μια ευκαιρία μακριά από την γυναίκα του για παιχνίδια. Διακριτικά λοιπόν ο Μάκης την έπεφτε σε όλες εκεί στο γραφείο, με το σκεπτικό πως δεν είχε και τίποτα να χάσει. Η γυναίκα μου λοιπόν χωρίς να δώσει αφορμή για σχόλια με το πρόσχημα πως ξέρει ότι είναι μόνος τον κάλεσε για φαγητό σπίτι μας αν δεν είχε κανονίσει κάτι και αυτός δέχτηκε. Με τη παρουσία μου στο σπίτι σαφώς δεν θα μπαίνανε ιδέες ούτε στον ίδιο αλλά ούτε και στο περιβάλλον του γραφείου της. Το βράδυ εκείνο θα ήταν απλά βράδυ γνωριμίας και πρώτης επαφής. Η Εύη φόρεσε ένα κοντό φόρεμα με τις αγαπημένες και σε εμένα μαύρες κάλτσες από κάτω. Το ερώτημα αν φορούσε εσώρουχο ή όχι το έλυσα εγώ. Μόλις την είδα ντυμένη σαν πουτάνα την ξάπλωσα στο κρεβάτι έβγαλα μόνο το string της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της. Έγινε μούσκεμα το μωρό μου αμέσως. Ακούμπησα τον πούτσο μου στο μουνάκι της και γλίστρησα μέσα της/

-    Θέλω να τον καυλώσεις μωρό μου. Να τον τρελάνεις με τη μουνάρα σου.

-    Αχ ναι καύλα μου, σκίσε με. Θα τον καυλώσω τον πούστη θα του τα δείξω όλα.

Άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και έχυσα μέσα της σαν τρελός. Η ιδέα του να καυλώνει τους άντρες με καύλωνε πάρα πολύ. Ίσως πιο πολύ από το να την βλέπω με άλλον. Γύρω στις 9 έφτασε σπίτι. Έγιναν οι συστάσεις και κάτσαμε στο σαλόνι οι δυο μας πίνοντας κρασάκι όσο περιμέναμε την γυναίκα μου να στρώσει το τραπέζι. Εσκεμμένα κάθισα σε σημείο του καναπέ γωνία που έχουμε ώστε αυτός να είναι ακριβώς απέναντι από την κουζίνα. Η Εύη Κάνοντας πως κοιτάζει το φαγητό στο φούρνο έσκυβε και ήταν απόλυτη καύλα. Η φούστα σηκωνόταν οριακά πάνω από το ύψος που τελείωνε η δαντέλα από τις κάλτσες και ακριβώς λίγο κάτω από τα κωλομέρια της. Ο Μάκης κοιτούσε όσο πιο διακριτικά μπορούσε αλλά ήταν εμφανώς αναψοκοκκινισμένος.

Στο τραπέζι δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο και μετά το τέλος κάτσαμε πια και οι 3 στο σαλόνι. Το σταυροπόδι της γυναίκας μου δεν άφηνε και πολλά στην αφάνεια και οι ρώγες της που διαγραφόταν από το λεπτό φόρεμα πρόδιδαν την καύλα της. Πολλές φορές μάλιστα όπως έσκυβε να σβήσει τα τσιγάρα της άνοιγε ελαφρά τα πόδια δείχνοντας μας το ξυρισμένο μουνάκι της. Όσο και αν ο Μάκης προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να το κρύψει, η πούτσα του φούσκωνε κάτω από το τζιν του. Πάντως η κουβέντα παρέμενε σε χαλαρά πλαίσια για την δουλειά, για την επικαιρότητα, για οικογενειακά θέματα και άλλα τέτοια. Κάποια στιγμή ρώτησε αν έχει περίπτερο κοντά ώστε να πάρει τσιγάρα και αν και του πρόσφερα από τα δικά μου αρνήθηκε και επέμενε να πάει. Μάλλον θα ήθελε να πάρει και τη γυναίκα του αφού είχε πάει 12μιση. Έτσι είχαμε λίγο χρόνο να συζητήσουμε με την Εύη για το τι θα κάνουμε. Ήμασταν και οι δυο σε σκέψη. Τελικά επειδή ο Μάκης μέσα σε όλα αυτά ήταν διακριτικός και δεν πέταξε κάποιο υπονοούμενο κλπ στάθηκε τυχερός. Μας άρεσε που δεν ήταν λιγούρης ούτε στον τρόπο που κοιτούσε ούτε σε αυτά που έλεγε. Αποφασίσαμε λοιπόν να το προχωρήσουμε. Ο Μάκης επέστρεψε και το σκηνικό δεν άλλαξε, με μόνη σκέψη μου πως θα γίνει η αρχή. Επειδή μπορεί ο Μάκης να ήταν διακριτικός αλλά χαζός δεν ήταν σίγουρα δεν το παίδεψα πολύ.

Πρότεινα να δούμε καμιά ταινία και δέχτηκε να μείνει. Έκλεισα τα φώτα του σαλονιού αφήνοντας μόνο ένα μικρό φωτιστικό και έβαλα ένα dvd. Ξεκίνησε να παίζει τίτλους αρχής μια ερωτικής ταινίας. Έκπληκτος ζήτησα συγγνώμη και σηκώθηκα να το βγάλω. Τότε πετάχτηκε η γυναίκα μου…

-    Άφησε το μωρό μου δεν πειράζει καιρό έχουμε να δούμε. Μάκη έχεις θέμα;

Φυσικά αυτός τι να έλεγε; Απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα και έτσι την άφησα. Μου αρέσουν οι πορνοταινίες με μια κάποια υπόθεση όση μπορεί να έχει φυσικά και με υπότιτλους. Ξάπλωσα στην μια άκρη του καναπέ με τα πόδια λυγισμένα και η Εύη έβγαλε τα παπούτσια της και ξάπλωσε στο στήθος μου με τα πόδια λυγισμένα ακριβώς απέναντι του. Το φόρεμα της είχε ανασηκωθεί και φαινόταν πλέον καθαρά το μουνάκι της μέσα στο σκοτάδι. Η πρώτη σκηνή κύλησε έτσι και υπήρχε μια ησυχία και αναμονή στην ατμόσφαιρα. Την ταινία δεν την επέλεξα τυχαία. Στη δεύτερη σκηνή ήταν δυο φίλοι σε μια έπαυλη και παίζανε μπιλιάρδο. Η γυναίκα που επίσης εντελώς τυχαία φορούσε μαύρες κάλτσες άρχισε να τους κοίτα χαϊδεύοντας το κορμί της. Ο άντρας της την πλησίασε και άρχισε να την φιλάει. Ο φίλος του κοιτούσε ανυπόμονα ώσπου του έκανε νόημα. Γρήγορα βρέθηκε στη μέση με τους δυο άντρες να την χαϊδεύουν. Αυτή έβγαλε έξω τις πούτσες τους και άρχισε να τις παίζει με τα χέρια της ταυτόχρονα. Τη σιωπή έσπασε η Εύη.

-    Μ… τυχερή η κοπέλα.

-    Ζηλεύεις βρε μωρό μου.

-    Ε ναι. Ωραίο δεν είναι να έχεις δυο άντρες να σε περιποιούνται; Εσύ τι λες ρε Μάκη;

-    Δεν ξέρω δεν μου έχει τύχει φαντάζομαι ναι…

Είπε κομπλαρισμένος.

-    Έλα μωρό μου μη ζηλεύεις, Της είπα. Άλλωστε κι εσύ έχεις 2 άντρες εδώ.

-    Έχω;

Ρώτησε όλο νάζι.

-    Ε ναι μάτια μου. Μάκη κάνε της ρε συ λίγο massage στα πόδια. Τι να την κάνω είναι ζηλιάρα η γυναικούλα μου.

Ο Μάκης άρχισε να τρίβει τα δάχτυλα και τις πατούσες της γυναίκας μου. Πέρασα το χέρι μου κάτω από το φόρεμα της και έπαιζα με τις ρώγες της. Ξεθάρρεψε και αυτός και άρχισε να φιλάει τα πόδια και τα δάχτυλα της. Πλησίασε και άλλο και το χέρι του χάιδευε απαλά τα μπούτια της.

-    Καθίστε δίπλα μου όπως στην ταινία. Θέλω να μου τα κάνετε όλα απόψε, να με περιποιείστε, να είστε τρυφεροί κι ερωτικοί μωρά μου.

Κάτσαμε δίπλα της. Άρχισε να μας χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι αργά. Τα ξεκούμπωσε και μας έπαιζε πάνω από το εσώρουχο. Το πήγαινε βήμα-βήμα. Μας ζήτησε να τα βγάλουμε όλα. Άρχισε να χουφτώνει τα αρχίδια μας και μετά να παίζει αργά με τις πούτσες μας. Ξαπλώναμε πίσω και οι δυο και της αφήναμε τη πρωτοβουλία. Το παιχνίδι ήταν απλό. Θα την ικανοποιούσαμε εμείς εκείνο το βράδυ.

Σηκώθηκε βγάζοντας το φόρεμα της και αφήνοντας το να πέσει στο πάτωμα. Μας έπιασε από το χέρι και την ακολουθήσαμε υπνωτισμένοι στο κρεβάτι.

-    Θέλω να είστε οι άντρες μου και οι εραστές μου απόψε! Να μην λέτε κάτι, μόνο να κάνετε. Να μου κάνετε έρωτα και να με γλείψετε παντού ηδονικά.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι και κάναμε ότι ζήτησε. Άρχισα να φιλάω τις ρώγες της και να την χαϊδεύω παντού. Ο Μάκης έπεσε ανάμεσα στα πόδια της και έγλυφε το μουνάκι της. Το έκανε αργά αισθησιακά βάζοντας ένα δάχτυλο στη τρυπούλα της. Εκείνη ανάσαινε βαριά και έβγαζε πνιχτές κραυγές. Ο Μάκης σηκώθηκε και ήρθε δίπλα της από την άλλη πλευρά. Γλείφαμε τις ρόγες της και εγώ σύντομα άλλαξα θέση βάζοντας και την δική μου γλώσσα στο μουσκεμένο μουνί της.

-    Αχ ναι μωρά μου έτσι, αργά, είμαι η βασίλισσα σας και τώρα θα σας ανταμείψω.

Μας ζήτησε να ξαπλώσουμε. Άρχισε να μας χαϊδεύει σε όλο το σώμα εναλλάξ. Να μας φιλάει στο λαιμό και να κατεβαίνει.

-    Προηγείται ο καλεσμένος μας βασιλιά μου δεν νομίζεις;

Δεν απάντησα απλά κοιτούσα το ερωτικό της κρεσέντο. Πήρε τον πούτσο του στο στόμα και άρχισε να τον πιπιλάει. Φιλούσε από τον κορμό μέχρι το πουτσοκέφαλο του, τα μπαλάκια και πάλι από την αρχή. Τον έβαζε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Όλες οι κινήσεις της ήταν αργές και ερωτικές. Σειρά είχα κι εγώ φυσικά. Απολάμβανα την γλώσσα της στον πούτσο στα μπαλάκια μου παντού. Ζήτησε από τον Μάκη να της χαϊδεύει τα μαλλιά όση ώρα με έγλυφε. Σταμάτησε και όπως ήμασταν ξαπλωμένοι ρουφούσε μια τη πούτσα μου και μια του Μάκη κάνοντας πολλές αλλαγές. Δεν άντεξε και η ίδια τόση καύλα. Μπορεί στην πίπα σειρά να είχαν οι επισκέπτες αλλά το μωρό μου έδωσε πρώτα σε εμένα το μουνάκι της. Έκατσε πάνω στον πούτσο μου αργά και λικνιζόταν σαν να χορεύει. Εκείνη την ώρα δεν άφηνε να την αγγίζουμε. Καβαλούσε τον πούτσο μου και χτυπιόταν επάνω του. Τέντωνε πίσω το κορμί της και χούφτωνε μόνη τα βυζιά της. Ένιωσα το κορμί της να τρέμει.

-    Αχ ναι μωρό μου, χύνω μωρό μου, με τελειώνεις, έτσι αχ, ναι χύνω καύλα μου με πεθαίνεις.

Στάθηκε για λίγο ακίνητη και έπεσε πάνω μου. Εγώ και ο Μάκης αρχίσαμε να την χαϊδεύουμε ξανά στη πλάτη στον κώλο. Ξαφνικά ξαναπήρε μπρος. Ζήτησε από τον Μάκη να σηκωθεί και ξαπλώσει. Του ζήτησε να μπει μέσα της αργά. Εκείνος έτριψε τη πούτσα της στο μουνάκι της και βύθισε το παλούκι του μέσα της. Έπεσε πάνω της βάζοντας το πρόσωπο του δίπλα στο δικό της. Την γαμούσε σε ιεραποστολικό, αργά, απαλά χωρίς να βγάζει καθόλου την πούτσα του έξω από το μουνί της. Τον έπιασε από την πλάτη και τύλιξε τα πόδια της γύρω του.

-    Ναι έτσι απαλά, μη σταματάς. Θέλω να με τελειώσεις κι εσύ, να με κάνεις να χύσω. Όλα για μένα…

Τον έσπρωχνε με τα πόδια της βαθιά στο μουνί της και γρήγορα άρχισε να χύνει.

-    Αχ ναι έτσι κι εσύ, τέλειωσε με. Είστε δικοί μου απόψε μόνο για μένα. Σειρά σας τώρα μωρά μου… θέλω τους χυμούς σας.

Μου ζήτησε να πάω μπροστά της και με τα πόδια της άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Τον έπιασε και άρχισε να τον παίζει. Η αίσθηση ήταν τρομερή. Ξέρει πόσο με καυλώνει η υφή από τις κάλτσες. Ο Μάκης πήγε δίπλα της και έβαλε τον πούτσο του πάνω από τα βυζιά της. Η Εύη άρχισε να του τον παίζει αργά μεν, αλλά σε όλο το μήκος. Ταυτόχρονα τρόμπαρε και τον δικό μου πούτσο. Ο Μάκης άρχισε να χύνει σιωπηλός όπως μας είχε ζητήσει εκείνη και πλημμύριζε τα βυζιά της βγάζοντας μόνο κραυγές. Γρήγορα έχυσα κι εγώ. Έβλεπα να μουσκεύονται οι μεταξωτές της κάλτσες και εκείνη με κλειστά μάτια απολάμβανε το σπέρμα μας να καίει το κορμί της. Πήρε λίγο από το σπέρμα μου και άρχισε να το απλώνει μαζί με του Μάκη στα βυζιά της.

-    Ευχαριστώ μωρά μου…

είπε και πήγε στο μπάνιο. Με τον Μάκη φορέσαμε τα εσώρουχα μας και πήγαμε στο σαλόνι. Ζήτησα την εχεμύθεια του και ως τώρα τίποτα παράξενο δεν συνέβη στο γραφείο της γυναίκας μου. Βγήκε και εκείνη από το μπάνιο μόνο με μια μικροσκοπική πετσέτα και αφού κάναμε ένα τσιγάρο και οι 3 ο Μάκης έφυγε. Την ρώτησα γιατί όλο αυτό και γιατί δεν κάναμε ούτε πρωκτικό αλλά ούτε και διπλή διείσδυση που ξέρω πόσο της αρέσει. Μου είπε πως το ήθελε έτσι. Δεν θέλει να νιώθει φτηνή και πουτάνα και προτιμά έτσι. Να γίνεται ερωτικά και να μην τα δίνει όλα στον άλλον. Μου άρεσε το σκεπτικό της κι εμένα να είμαι ειλικρινής. Μου είπε εκατό φορές ευχαριστώ εκείνο το βράδυ για ότι έγινε πως ένιωσε όμορφα να την ικανοποιούν έτσι και της είπα πως το αξίζει.

-    Για αυτό και εγώ σκέφτομαι να κάνω κάτι που σου αξίζει κι εσένα, είπε.

-    Τι εννοείς;

-    Τη Δέσποινα.

-    Ποια Δέσποινα βρε μωρό μου;

-    Έλα τώρα που δεν ξέρεις. Τη Δέσποινα από δίπλα.

Η Δέσποινα ήταν φοιτήτρια στο δίπλα διαμέρισμα. Εγώ δεν την πετύχαινα συχνά αλλά η Εύη ήπιε πολλές φορές καφέ μαζί της τελευταία, είτε σπίτι μας, είτε δίπλα. Ποτέ όμως δεν την πέτυχα.

-    Και πως θα γίνει αυτό ρε μωρό μου;

-    Κοίτα εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε τόσο αθώες όσο νομίζεις. Με τη Δέσποινα μιλήσαμε και είπε πως μας άκουγε συχνά όταν κάνουμε sex. Γυάλιζε το μάτι της. Άσε που κάθε φορά που έρχεται, ντύνεται σαν ξέκωλο και όλο τυχαία ρωτάει που είσαι ότι πάλι λείπεις κλπ.

-    Τυχαίο θα είναι βρε Εύη…

-    Ναι όσο τυχαίο όταν προχθές που ήμουν εκεί. Μόλις πήγα ενώ με περίμενε είπε ότι θα κάνει ένα μπανάκι και κυκλοφορούσε γυμνή μπροστά μου και πριν και μετά. Και τυχαία με ρωτούσε αν είχα ποτέ εμπειρία με γυναίκα και πως θα αντιδρούσες εσύ σε κάτι τέτοιο.

-    Και γιατί δεν μου το είχες αναφέρει;

-    Γιατί σήμερα ένιωσα πολύ ωραία και θέλω να το νιώσεις και εσύ, αλλά με έναν όρο. Θέλω να την σκίσεις γιατί είναι μεγάλο πουτανάκι και πιστεύω πως αν μπορούσε θα σου την έπεφτε και εν αγνοία μου.

Δεν μπορούσα να αρνηθώ! Με όλα αυτά η πούτσα μου έγινε πάλι πέτρα. Μπήκα άμεσος στο μουνάκι της όπως ξάπλωνε πλάγια μπροστά μου, αλλά δεν ήταν αρκετό. Με το χέρι της τον έπιασε και τον ακούμπησε στη κωλότρυπα της. Της άνοιξα σιγά-σιγά τη σούφρα και τη γαμούσα γρήγορα. Ούρλιαζε σαν τρελή ίσως επίτηδες για να μας ακούσει η άλλη, δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως δεν κρατήθηκα και γέμισα το κωλαράκι της με το σπέρμα μου. Δεν βγήκα από μέσα της. Φιληθήκαμε και αποκοιμηθήκαμε έτσι.

 

(Copyright protected OW ref: 65548)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.