Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μέρες Χριστουγέννων είχαμε ξεμείνει στην πόλη και έτσι τη παραμονή βράδυ, είπαμε να βγούμε μια βόλτα. Η Εύη φόρεσε μια φούστα ως το γόνατο, με σκίσιμο πίσω και φυσικά τις αγαπημένες της μαύρες κάλτσες, γόβες, ένα αποκαλυπτικό μπλουζάκι και ξεκινήσαμε. Είχε πάρα πολύ κόσμο και αφού αλλάξαμε κάποια μαγαζιά μου ζήτησε να φύγουμε, γιατί είχε ξενερώσει. Αν κι εγώ ήθελα να κάτσω επέμενε και έτσι της έκανα το χατίρι. Μετά κατάλαβα πως δεν ήταν τυχαίο. Όταν λοιπόν γυρίσαμε πετύχαμε την δέσποινα στη είσοδο. Είχε βαρεθεί κι αυτή γιατί είχε πολύ κόσμο παντού και ήταν κουραστικό. Έτσι λοιπόν η Εύη της πρότεινε να πιούμε ένα ποτό σπίτι μας.

Για την δέσποινα λοιπόν. Ήταν ψηλή, μελαχρινή, με λίγα παραπανίσια κιλά, που λόγο του ύψους της την κατέτασσαν στην κατηγορία νταρντάνας. Μπουτάρες, βυζάρες, κωλάρα, όλα σε αφθονία. Φορούσε ένα μαύρο αρκετά κοντό φόρεμα, μαύρο καλσόν και μπότες. Όση ώρα πίναμε το ποτό μας και λέγαμε διάφορα, δεν έπαιρνα τα μάτια μου από τα μπούτια της. Και η φούστα της Εύης όμως, είχε ανασηκωθεί και φαινόταν οι μαύρες κάλτσες της. Η δέσποινα βρήκε την ευκαιρία και είπε…

-    πολύ sexy είσαι ντυμένη φιλενάδα. Δεν ζηλεύει ο άντρας σου;

Παρενέβην και εξήγησα πως το ωραίο πρέπει να το βλέπουν όλοι και πως δεν έχουμε τέτοιες ζήλιες μεταξύ μας.

-    Δηλαδή θα μοιραζόσουν την Εύη;

-    Αν κι εκείνη το ήθελε και με προϋποθέσεις… ναι.

-    Εύη το ίδιο ισχύει και για σένα δηλαδή;

-    Φυσικά. Τα πάντα για τον άντρα μου.

Η κουβέντα σταμάτησε εκεί και μάλλον όλοι περιμέναμε την αφορμή να ξεκινήσουμε.

-    Παιδιά σας πειράζει να βγάλω τις μπότες μου; Είναι καινούργιες και με έχουν πεθάνει.

-    Ναι ρε συ, εννοείται. Άσε με σε βοηθήσω αν θες…

Απάντησα. Σηκώθηκα μπροστά της και σήκωσα το ένα της πόδι. Το έφερα μπροστά στον πούτσο μου, βγάζοντας τη μια μπότα. Ξάπλωσε πίσω και μου προσέφερε το άλλο. Έβγαλα και την άλλη και κόλλησε το πόδι της στον πούτσο μου χαϊδεύοντας τον. Με κοιτούσε και χαμογελούσε το πουτανάκι. Σήκωσα πιο ψηλά το πόδι της και άρχισα να γλύφω τα δάχτυλα της. Με το άλλο, έτριβε τον πούτσο μου πάνω από το τζιν μου. Η Εύη την πλησίασε και άρχισαν να φιλιούνται. Σήκωσα και το άλλο της πόδι και συνέχισα να φιλάω τα δάχτυλα της. Ανασήκωσε λίγο τη μέση της και τράβηξε το φόρεμα της. Η πουτάνα φορούσε από αυτά τα καλσόν με τις τρύπες στα κατάλληλα σημεία. Η γυναίκα μου, τράβηξε τις τιράντες από το φόρεμα της δέσποινας και έβγαλε το σουτιέν της. Δυο μεγάλα βυζιά με μεγάλες σκούρες θηλές και ρώγες, έκαναν την εμφάνιση τους. Κάθισα δίπλα στη δέσποινα και μαζί με την Εύη ρουφάγαμε τις ρώγες της.

-    Αχ ναι γλείψτε με, έχω τρελαθεί.

Έβγαλα όλα μου τα ρούχα και έκατσα πάλι δίπλα της. Έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον μαλακίζει αργά, χουφτώνοντας μου πότε-πότε τα μπαλάκια δυνατά. Η Εύη σηκώθηκε, παραμέρισε το τραπεζάκι και έπεσε στα γόνατα μπροστά μου. Άρπαξε το καυλί μου και το ρουφούσε σαν τρελή. Εγώ φιλούσα τη Δέσποινα και έβαλα το χέρι μου στη μουνάρα της. Ήταν μούσκεμα και έβαλα αμέσως δυο δάχτυλα στη τρύπα της. Ζήτησα από την δέσποινα να κάνει παρέα στην Εύη και φυσικά το έκανε. Πρώτη φορά είχα δυο μουνάρες να μου γλείφουν την πούτσα. Ένιωθα δυο γλώσσες στα αρχίδια και το πουτσοκέφαλο μου. Απόλυτη καύλα.

Η γυναίκα μου έβγαλε το εσώρουχο της και ανέβηκε όρθια στο καναπέ μπροστά μου. Σήκωσα τη φούστα της και άρχισα να γλείφω τη μουνάρα της, ενώ η δέσποινα συνέχιζε να μου χαρίζει ένα εκπληκτικό τσιμπούκι.

-    Με έχεις τρελάνει πουτάνα, θέλω να μπω στο μουνί σου τώρα.

Σηκώθηκε και έκατσε πάνω μου. Ο πούτσος μου γλίστρησε στο μουσκεμένο μουνί της. Η Εύη κάθισε δίπλα, παίζοντας με το μουνάκι της. Η δέσποινα είχε βάλει όλο τον πούτσο μου μέσα της και κινούνταν κυκλικά. Έγλειφα τις ρώγες της και χούφτωνα τη κωλαρά της.

-    Γάμα την τη πουτανίτσα μωρό μου, ξέσκισε την όπως εμένα.

-    Ναι ρε μαλάκα, γάμησε με όπως σου γαμάνε άλλοι την γυναικούλα σου.

Την έπιασα από τον κώλο και άρχισα να την καρφώνω δυνατά.

-    Έτσι καύλα, σκίσε μου τη μήτρα, έτσι ρε πούστη, ναι, σκίσε με. Ναι ρε καριόλη, ναι, αχ σε χύνω ρε μαλάκα, σε πλημμυρίζω με τη μουνάρα μου…

Την ένιωσα να τρέμει και να πέφτει πάνω μου. Τη θέση της πήρε η γυναίκα μου. Τρυπούσα δυνατά τη μουνάρα της και η δέσποινα έπεσα στα γόνατα πίσω μας γλείφοντας μου τα αρχίδια. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Τραβούσα την Εύη και της τον έδινα στο στόμα.

-    Σε χύνω μωρό μου κι εγώ, δεν αντέχω, καύλα είναι…

δυνάμωσα τον ρυθμό μου και ένιωσα το μουνί της να συσπάται. Η δέσποινα ήρθε δίπλα μου και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα χωρίς να βγω από το μουνάκι της Εύης.

-    Φιλενάδα εγώ με αυτά δίψασα. Τι λες να πίναμε τίποτα;

-    Κάτι σκέφτομαι. Λέω απλά να το αφήσω όλο σε σένα.

Η γυναίκα μου κάθισε στη μια άκρη του καναπέ, άναψε τσιγάρο, άνοιξε τα πόδια και μας κοιτούσε. Με καύλωσε πολύ αυτή η εικόνα. Η δέσποινα έπεσε στα 4 στον καναπέ πλάγια και ξεκίνησε να παίζει με τον πούτσο μου ρουφώντας τον απίστευτα. Κοιτούσα τη γυναίκα μου να καπνίζει με το ένα χέρι και με το άλλο να παίζει με το μουνάκι της. Η Δέσποινα χωρίς να με πιάνει, μόνο με το στόμα της, τρόμπαρε τον πούτσο μου.

-    Χύνω ρε πουτάνα, χύνω καύλα, πιες τα όλα, παρ’ τα όλα στο στόμα σου…

Τα αρχίδια μου είχαν γίνει πέτρα. Άδειασα μέσα στο στόμα της δέσποινας. Τον είχε βάλει πολύ βαθιά κι έπινε το σπέρμα μου με λύσσα. Πήγε στην Εύη και άρχισε να την φιλάει.

-    Πάμε μέσα καύλα για ένα δεύτερο γύρο;

-    Φυσικά Δεσποινάκι…

Τις έβλεπα να πηγαίνουν στο υπνοδωμάτιο και η δέσποινα κλείνοντας μου το μάτι έκλεισε και τη πόρτα πίσω της. Πουτάνες... σκέφτηκα. Σηκώθηκα και πήγα προς την κρεβατοκάμαρα.

(Copyright protected OW ref: 67846)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.