Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχω αρκετό καιρό να σας γράψω για τις περιπέτειες με τη Δανάη το πουτανάκι μου. Αυτή τη φορά θα σας περιγράψω μια καλοκαιρινή μας ιστορία σε νησί του Αιγαίου. Είχαμε αρκετές μέρες στην Ανάφη, που για όσους έχουν πάει είναι πολύ ερωτικό νησί με πολλές απομονωμένες παραλίες και κάναμε σεξ ασταμάτητα. Η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο. Μας άρεσε πολύ να ξεσκιζόμαστε στο μπαλκόνι όταν επιστρέφαμε το βράδυ από την διασκέδαση, κάτω από τα αστέρια και με την πιθανότητα κάποιοι από τα διπλανά δωμάτια να μας ακούσουν ή να μας δουν. Πολλές φορές φώναζε επίτηδες όταν έχυνε για να μας ακούσουν όλοι όπως έλεγε και να έρθουν να την ξεσκίσουν.

Στο διπλανό μας ακριβώς δωμάτιο ήταν δύο γυναίκες τριαντάρες περίπου, που λέγαμε μόνο καμιά καλημέρα, ξανθιές με ωραία σώματα και μεγάλες βυζάρες που έκαναν ηλιοθεραπεία τόπλες χωρίς να τις ενδιαφέρει αν θα τις δούμε! Τα κορίτσια δεν ξενυχτούσαν ιδιαίτερα και μας είχε εξιτάρει η ιδέα να παίζουν μεταξύ τους στο διπλανό μας δωμάτιο και όταν πήδαγα τη Δανάη, φαντασιωνόμασταν να είναι μαζί μας και να τη γλείφουν όταν εγώ της έσκιζα το μουνάκι. Καύλωνε τρελά όταν της έλεγα…

-    θα ήθελες πουτανίτσα μου τώρα να σου έγλειφαν τις ρώγες σου η Κέλλυ και η Έφη;

-    Πεθαίνω γαμιά μου, Θέλω να τις γευτώ και μετά να μας γαμάς στα τέσσερα και να φιλιόμαστε μεταξύ μας.

Η καύλα μας απογειωνόταν και έχυνε απίστευτες ποσότητες υγρών. Ύστερα από αρκετές μέρες φαντασιώσεων και αφού έβλεπα ότι η Δανάη είχε αρχίσει να ψήνεται στην ιδέα, αποφάσισα να δοκιμάσω να ζήσω την απόλυτη φαντασίωση, σεξ με τρεις γυναίκες! Το πρωί λοιπόν ενώ η Δανάη κοιμόταν ακόμα βγήκα στο μπαλκόνι και δίπλα ήταν μόνη της η Έφη. Να η ευκαιρία σκέφτομαι. Της έπιασα την κουβέντα και μου είπε ότι ήταν η τελευταία τους μέρα, καθώς το άλλο πρωί θα έφευγαν για την Φολέγανδρο. Πήρα θάρρος από τη συζήτηση αφού με ρώτησε πως περνάμε και αν μας αρέσει το νησί και της είπα ότι ανανεωθήκαμε ερωτικά.

-    Κι εμείς… μου απαντά και μάλιστα βοηθήσατε!

Το έπιασα αμέσως και τη ρώτησα που θα πάνε για μπάνιο. Μου είπε ότι πάνε σε μια ερημική παραλία που είναι μόνες τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μου εξήγησε που είναι και μας προσκάλεσε να κάνουμε μαζί γυμνισμό αν κάνουμε και εμείς. Το παιχνίδι είχε αρχίσει. Τη χαιρέτησα, της είπα ότι θα τα πούμε εκεί και καυλωμένος μπήκα στο δωμάτιο. Ήμουν σίγουρος ότι και εκείνη είχε γίνει μούσκεμα. Άρχισα να γλείφω το μουνάκι της Δανάης που μισοκοιμισμένη δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε. Αφού έχυσε στο στόμα μου με πνιχτές κραυγούλες. Της είπα να ετοιμαστεί να πάμε για μπάνιο χωρίς να της αποκαλύψω τίποτα από τη συζήτηση με την Έφη. Της ζήτησα μόνο να βάλει το μπραζίλιαν που είχε αλλά μέχρι εκείνη τη μέρα δεν το είχε φορέσει. Ήταν μουνάρα και θα τις τρέλαινε σίγουρα.

Σε λίγο είδα τα κορίτσια να ξεκινούν και αφού κάναμε μια βόλτα για να περάσει λίγο η ώρα και να φτάσουν πρώτες ξεκινήσαμε για την αναζήτηση της ηδονής. Στο δρόμο την άγγιζα συνέχεια στα βυζάκια, στα μπουτάκια και της ζήτησα να μου τον γλείψει ενώ οδηγώ. Πάντα πρόθυμη για παιχνίδια δεν έχασε ευκαιρία και έτσι όταν φτάσαμε και πάρκαρα ήμασταν και οι δύο αναμμένοι και έτοιμοι για ξέσκισμα. Κατεβαίνοντας στην παραλία, η Δανάη μου ζήτησε να την γαμήσω εκεί στα όρθια και της είπα να κάνει υπομονή. Μόλις φτάσαμε στην παραλία, καταπληκτική και ερημική πράγματι είδαμε σε μία άκρη κάτω από τη σκιά κάποιων βράχων τα κορίτσια που μας έκαναν νόημα. Η Δανάη ξαφνιάστηκε και τότε της είπα ότι αυτό είναι το δώρο της για το ότι είναι η καλύτερη πουτάνα μου. Πλησιάσαμε και τις είδαμε γυμνές να απολαμβάνουν τα βλέμματα μας και αφού μας είπαν να βολευτούμε. Σηκώθηκαν να βουτήξουν γιατί είχαν ανάψει τόση ώρα που μας περίμεναν όπως είπαν. Προφανώς η Έφη είχε πει τα πάντα στην Κέλλυ και είχαν ετοιμαστεί. Η Δανάη αρκετά απορημένη με ρώτησε τι και πως και της είπα να χαλαρώσει και να απολαύσει τις στιγμές.

Πράγματι τόσο καυλωμένη που ήταν από πριν, πέταξε τα ρούχα της και μου είπε ''τώρα θα δουν οι καριολίτσες τι σημαίνει καύλα''. Ξέροντας τη καλά χαμογελούσα για το τι με περιμένει. Έμεινε με το χρυσαφένιο μπραζίλιαν μόνο και με τις καυλωμένες ρώγες της έτοιμες να εκραγούν. Μου ζήτησε να βγάλω και εγώ όλα τα ρούχα μου και να μπούμε στη θάλασσα με τα πουτανάκια μας. Όταν μπαίναμε και τις έβλεπα πως κοιτάνε τη Δανάη, σκέφτηκα ότι θα την κατασπαράξουν. Η πουτανίτσα μου τις έπαιζε με κινήσεις και βλέμματα και τις έκανε να ζηλεύουν ανεβαίνοντας πάνω μου και αφήνοντας στη θέα τους το κωλαράκι της και τα βυζάκια της. Ήξερε καλά το παιχνίδι της αδιαφορίας και της καύλας που προκαλούσε, τις είχε γραμμένες και τους έτρεχαν τα σάλια. Όταν προσπαθούσαν να την πλησιάσουν, τις άφηνε ίσα-ίσα να μπορούν να τη μυρίσουν και μετά ξεγλιστρούσε και τυλιγόταν επάνω μου. Απολάμβανε την ηδονή που ένιωθε, από την καύλα δύο ξένων γυναικών και έσταζε. Ήμουν σίγουρος ότι τις ήθελε σαν κολασμένη.

Μετά από κάποια λεπτά που κυνηγούσαν το θήραμα τους, μου ζήτησε στο αυτί να βγω έξω και να την αφήσω μόνη της να αφεθεί στις ορέξεις τους. Το έκανα αμέσως και βγαίνοντας τις άκουγα να γελάνε και να απολαμβάνουν το κυνήγι. Κάθισα στην παραλία καυλωμένος και τις απολάμβανα. Την είχαν περικυκλώσει και της όρμαγαν μία από μπροστά και μία από πίσω. Αυτή έκανε ότι αντιστέκεται αλλά τις άφηνε να την αγγίζουν, ώσπου κάποια στιγμή έγιναν ένα απίθανο τρίο, αγκαλιασμένες και σε έκσταση, όταν το θήραμα παραδόθηκε. Άρχισαν τότε να την απολαμβάνουν και αυτή παραδομένη πλέον να ζει στην πραγματικότητα μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις της ζωής της. Την έγλειφαν παντού, στο λαιμό, στα αυτιά, στο στόμα, στις ρώγες, στην κοιλίτσα αργά και βασανιστικά παίρνοντας την εκδικησή τους. Τη χάιδευαν κάτω από το νερό στο μουνάκι της και εκείνη σε έκσταση τους φώναζε να την ξεσκίσουν, αλλά αυτές συνέχιζαν να την παιδεύουν και να παρατείνουν την καύλα της.

Κάποια στιγμή, έχοντας πλησιάσει στην παραλία, η Έφη κράταγε στο χέρι της το μπραζίλιαν της Δανάης σαν λάφυρο και η Κέλλυ της ζήτησε να της δέσει τα μάτια με αυτό. Το έκανε και η Δανάη φώναζε…

-    κάντε με δικιά σας γυναικάρες μου μπροστά στα μάτια του γκόμενου μου, σας φαντασιωνόμαστε μια εβδομάδα.

-    Κι εμείς καυλιάρα μας, δεν μπορείς να φανταστείς πως χύναμε όταν σας ακούγαμε να γαμιέστε και φανταζόμασταν να σας έχουμε μαζί μας.

Φιλιόντουσαν και οι τρεις μαζί σε ένα σύμπλεγμα που εύχομαι σε όλους τους άντρες να το ζήσουν έστω μία φορά στη ζωή τους και έτσι με δεμένα τα μάτια της την έσυραν έξω και ήταν ολοφάνερο ότι την έκαναν ότι ήθελαν πια και το απολάμβανε η καριολίτσα μου. Την έφεραν μπροστά μου και την έγλειφαν επιδέξια παντού η μία από κάτω προς τα πάνω και η άλλη ανάποδα. Σταμάταγαν συχνά και της περιέγραφαν με λόγια τι της κάνουν. Τις παρακάλαγε να την κάνουν να χύσει στα στοματά τους, να γλείψουν την καυλωμένη μουνάρα της αλλά αυτές την παίδευαν κι άλλο. Όταν έφτασαν στο μουνάκι της μαζί, συγχρόνισαν τις γλώσσες και τις κινήσεις τους στην αρχή κυκλικά στα μουνόχειλα και στην κλειτορίδα της και μου ζήτησαν να τραβήξω βίντεο. Τη ρούφαγαν, την έγλειφαν, την γεύονταν πραγματικά σαν θήραμα. Ήταν ξεκάθαρο ότι την είχαν κατακτήσει και σύντομα θα τις αποζημίωνε με την καυτή της λάβα. Άρχισε να σπαρταράει, να σηκώνει τη λεκάνη της, να βγάζει άναρθρες κραυγές και να ετοιμάζεται να απογειωθεί στον κόσμο της ηδονής!

Με τις γλώσσες τους έξω να ενώνονται και τα στοματάκια τους ανοιχτά την διέταξαν...

-    δώστα μας τώρα σκλαβάκι μας, χύσε μας όπως δεν έχεις χύσει ποτέ στη ζωή σου το γαμιά σου.

-    Χύνω καύλες μου…

πρόλαβε να ψελλίσει και απίστευτες ποσότητες από βαθιά μέσα της πετάχτηκαν στο πρόσωπο τους. Κατάλαβα ότι είχαν δίκιο. Ποτέ δεν την είχα δει έτσι. Ήταν πραγματικά σε άλλο κόσμο. Συνέχισαν να τη γλείφουν για αρκετά λεπτά με τρυφερότητα και αγάπη, ώστε να ηρεμήσει στην αγκαλιά τους.

-    Κλείσε το κινητό… με διέταξαν. Να μας θυμάστε όταν θα είμαστε μακριά σας!

Τις αγκάλιασα και τις τρεις και μείναμε έτσι για αρκετή ώρα, ώσπου τα κορίτσια αποφάσισαν να με ανταμείψουν για την υπομονή που έδειξα όπως είπαν. Ακύρωσαν την Φολέγανδρο και περάσαμε άλλη μία εβδομάδα όλοι μαζί και σε κοινό δωμάτιο αφού το δικό τους ήταν κλεισμένο και τις φιλοξενήσαμε.

Συνεχίζεται αν θέλετε...

 

(Copyright protected OW ref: 77646)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.