Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την γυναίκα μου εδώ και περίπου ένα χρόνο, δεν έχουμε κάνει κάτι σε παρτούζα από επιλογή, κυρίως αφού περνούσαμε καλά με τις φαντασιώσεις μας και ακόμη πιο καλά στις εξόδους μας όπου η Εύη φρόντιζε πάντα να αναστατώνει τους άντρες με το πρόστυχο ντύσιμο της. Η μόνη αλλαγή ήταν ότι με 2 φίλες της παντρεμένες, όταν πηγαίναμε για μπάνιο τετράδα, η Εύη φορούσε brazil μαγιό και σε καμιά έξοδο τα γνωστά της ρούχα για να τους καυλώσει λίγο αλλά ως εκεί.

Πριν από κανένα μήνα, μια Πέμπτη βράδυ, θα έβγαινε με 2 φίλες της έξω. Με την Κατερίνα, παντρεμένη και αυτή και τη Μαρία ένα κοντό ξανθό μουνάκι που από ότι καταλάβαινα χαιρόταν την ζωή της και γαμιόταν αβέρτα. Της ζήτησα λοιπόν να ντυθεί σαν πουτάνα και να με ενημερώνει πόσο καυλώνει τους άντρες. Έτσι φόρεσε ένα υφασμάτινο πολύ κοντό σορτσάκι μαύρο καλσόν ένα μαύρο διαφανές μπλουζάκι με το μαύρο σουτιέν της να ξεχωρίσει και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια. Βγήκανε κατά τις 10 και 11 η ώρα έλαβα το πρώτο μήνυμα στο κινητό.

-    Μωρό μου ήσυχα ως τώρα. Ήρθαν 3 φίλοι της Μαρίας. Με τον έναν βγαίνει αυτή τη περίοδο.

-    Ωραία! Καλοί αυτοί; Τρέλανε τους λίγο!

-    Καλοί. Αυτό θα κάνω.

Έβαλα ένα ποτάκι και περίμενα νέα της. Είχα καυλώσει και τη σκεφτόμουν να προκαλεί αυτούς τους τύπους να τους φλερτάρει και αυτοί να την αγγίζουν και να θέλουν να την γαμήσουν. Πέρασε έτσι σχεδόν μια ώρα.

-    Έχουν ανάψει τα πράγματα εδώ. Πήραμε ένα μπουκάλι και χορεύουμε. Οι τύποι είναι πολύ διαχυτικοί και μας χουφτώνουνε σχεδόν απροκάλυπτα. Ακόμη και η Κατερίνα έχει ξεφύγει και με τον ένα χορεύει συνέχεια.

-    Με έχεις καυλώσει μωρό μου. Είστε πολύ πουτάνες όλες τελικά. Έτσι… συνεχίστε.

Σκεφτόμουν την όλη φάση και έπαιζα τον πούτσο μου. Ειδικά την Κατερίνα που είναι αρκετά ξενέρωτη να χορεύει με κάποιον και να την χουφτώνει. Με τρελαίνει όταν οι γυναίκες βγάζουν έξω την πουτανιά τους.

-    Η Μαρία πήγε για μια βόλτα με τον δικό της. Η Κατερίνα έχει ξεφύγει και πήγε πάνω στις τουαλέτες με τον έναν. Ο άλλος μου την πέφτει άσχημα. Τα χέρια του είναι σχεδόν συνέχεια στον κώλο μου όταν χορεύουμε. Το μουνί μου έχει γίνει μούσκεμα. Να το προχωρήσω;

-    Φυσικά!

Αφού προχώρησε η Κατερίνα, καν’ το κι εσύ. Θα είναι το κοινό σας μυστικό. Στείλε μου τι έκανε η πουτάνα η φίλη σου. Μετά από αυτά τα μηνύματα δεν άντεξα και έχυσα σαν τρελός. Έπινα το ένα ποτό μετά το άλλο και κάπνιζα με την καύλα της προσμονής.

-    Άρχισα να φιλιέμαι μαζί του και μας είδε η Κατερίνα, αλλά απλά γέλασε. Τη ρώτησα αν πηδήχτηκε στις τουαλέτες και μου είπε όχι, αλλά ότι ήταν καύλα χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Τα παιδιά μας ζήτησαν να πάμε σπίτι τους, αλλά η Κατερίνα το σκέφτεται.

Δεν απάντησα και περίμενα τις επόμενες κινήσεις της. Είχε πάει σχεδόν 2.

-    Είμαστε στο αμάξι με την Κατερίνα και τους ακολουθούμε στο σπίτι. Είπαμε να πηδηχτούμε μαζί τους να το ζήσουμε μια φορά και να μείνει ένα μεγάλο μυστικό μεταξύ μας.

Της έστειλα μήνυμα μετά από λίγη ώρα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Περάσανε σχεδόν 2 ώρες έτσι και είχα τρελαθεί από την προσμονή και την καύλα. Αναρωτιόμουν τι να γίνεται. Φανταζόμουν να τις γαμάνε και τις δυο μαζί στον ίδιο χώρο και ίσως να τις πήραν και οι δυο εναλλάξ. Πόσο πολύ να προχώρησε η Κατερίνα και αν έκανε και λεσβιακό με το μωρό μου. Τις φανταζόμουνα να γλείφονται και οι 2 γαμιάδες να τις ξεσκίζουν. Πιο πολύ σκεφτόμουν την Κατερίνα που πάντα το έπαιζε κυρία και τώρα ξενογαμιόταν μαζί με τη φίλη της η πουτάνα. Ίσως πάλι γαμιόταν σε ξεχωριστά δωμάτια αλλά τα βογκητά τους ακούγονταν παντού. Πόσο πολύ προχώρησαν; Δώσανε άραγε και τα κωλαράκια τους στους 2 αγνώστους ως εκείνη τη στιγμή γαμιάδες; Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Έφερνα αυτές τις εικόνες στο μυαλό μου και έχυσα ξανά.

-    Έλα μωρό μου τώρα γυρνάμε με την Κατερίνα. Εκείνη πήγε στο δωμάτιο με τον έναν και εγώ έμεινα με τον άλλον στο σαλόνι. Μάλιστα κάποια στιγμή βγήκε γυμνός να πάει στο μπάνιο και με πέτυχε στα 4 να σκίζομαι με τον φίλο του. Μας κοίταξε λίγα δευτερόλεπτα και του χαμογέλασα αλλά δεν έκανε κάποιο βήμα να έρθει. Μας ξέσκισαν. Άκουγα την Κατερίνα πραγματικά να ουρλιάζει σαν πουτάνα και το ίδιο έκανα κι εγώ.

-    Με έχεις τρελάνει, πες μου κι άλλα.

-    Της Κατερίνας είχε μεγάλο πούτσο, αλλά έχυνε γρήγορα. Τη γάμησε 3 φορές. Έχυσε την πρώτη με προφυλακτικό μέσα στο μουνί της και μετά από την καύλα πηδηχτήκανε χωρίς και έχυσε στα βυζιά της και την τελευταία μάντεψε... στον κώλο της. Μπράβο το Κατερινάκι δεν της το είχα. Εμείς δεν βάλαμε προφυλακτικό καθόλου. Με έχυσε στα βυζιά και στο στόμα.

-    Συνέχισε!

-    Τα άλλα από κοντά μη μας καταλάβει. Της είπα ότι ξύπνησες και μου κάνεις σκηνή που άργησα και συνεννοούμαστε και καλά να πούμε τα ίδια αν και ο άντρας της λείπει και νομίζει ότι κοιμάται.

Τελικά η γυναίκα μου έφτασε γύρω στις 5μιση. Ήθελα να την γαμήσω κατευθείαν αλλά την έβαλα να μου τα πει όλα.

-    Στο μαγαζί εγώ έκανα όσα σου είπα απλά φιλιόμασταν και με χούφτωνε. Η Κατερίνα τελικά στις τουαλέτες ανεβήκανε πάνω φιλιόντουσαν και εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα και έτριβε το μουνάκι της. Λίγο το ποτό λίγο η καύλα έχυσε σε 5 λεπτά. Του τον έβγαλε έξω τον έπαιζε και τον πήρε λίγο στο στόμα της αλλά μαζεύτηκε κόσμος έξω και σταματήσανε. Όταν φτάσαμε σπίτι μας αρπάξανε από το ασανσέρ. Ο ένας είχε σηκώσει μάλιστα τη φούστα της Κατερίνας ως την μέση και έπιανε τον κώλο της δυνατά. Είχα ανάψει απίστευτα μωρό μου, το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα. Μόλις μπήκαμε μέσα κάτσαμε σε διπλανούς καναπέδες και ο δικός μου άρχισε να με φιλάει πιάνοντας το μουνάκι και τις βυζάρες μου. Ο άλλος έβγαλε την μπλούζα της και τραβώντας λίγο στην άκρη το σουτιέν της έγλυφε τις ρώγες της. Σκέφτηκα ως που θα φτάσει και ήθελα να τους γαμήσω και τους δυο, αλήθεια, αλλά η Κατερίνα μάλλον ντράπηκε και ζήτησε να πάνε μέσα. Μείναμε γυμνοί, με ξάπλωσε στον καναπέ και έπεσε μα τα μούτρα στο μουνί μου. Μου δάγκωνε τα μουνόχειλα και έχωνε τη γλώσσα του στην τρύπα μου! Με έγλυφε τόσο καλά και μετά από λίγο άρχισα να τρέμω και να του φωνάζω ότι χύνω. Εκείνος σηκώθηκε και κάρφωσε το παλούκι του μέσα μου. Αν και ήμουν υγρή, ένιωσα να με σκίζει στα δυο. Ήταν πολύ βίαιος! Με γαμούσε δυνατά και με έβριζε. Έλεγε πως είμαι μια γαμιόλα παντρεμένη και γουστάρει πολύ που μου σκίζει τη μουνάρα. Είχα τρελαθεί. Με έβαλε στα 4 και συνέχισε τον ίδιο ρυθμό με έβριζε με χτυπούσε και μου άρεσε πολύ που ένιωθα τόσο πουτάνα. Είχα χαθεί και δεν καταλάβαινα τι γινόταν μέσα στο δωμάτιο και τότε ήταν που βγήκε ο φίλος του. Πρόλαβα να δω την Κατερίνα γυμνή στο κρεβάτι αλλά το βλέμμα μου κόλλησε στον πούτσο του που και πεσμένος ήταν μεγάλος. Απείχα 2 μέτρα και παρακαλούσα να με πλησιάσει να μπορέσω να τον βάλω στο στόμα μου. Τόσο πουτάνα ένιωθα που ήθελα να παρτουζωθώ μπροστά ή και μαζί με τη φίλη μου, αλλά τελικά εκείνος πήγε στο μπάνιο και γύρισε στο δωμάτιο. Συνεχίσαμε το γαμήσι ενώ από μέσα άκουγα απλά ομιλίες και γελάκια. Κοίταξα και τους είδα να μας κοιτάνε από την μισάνοιχτη πόρτα. Είπα λοιπόν στον γαμιά μου να κάτσει όρθιος πάνω στον καναπέ για να μπορούν να τα βλέπουν όλα. Γονάτισα και εγώ και άρχισα να τον ρουφάω. Του δάγκωνα τα αρχίδια και έπαιζα με την γλώσσα μου παντού τον πούτσο του. Με έπιασε από τα μαλλιά μου γαμούσε το στόμα και με έχυσε. Τον έπιασα από τον κώλο τραβώντας τον βαθιά μέσα στο στόμα και τα κατάπια όλα. Βάλαμε ένα ποτό και χαλαρώναμε στο σαλόνι. Άκουγα τον φίλο του να λέει στην Κατερίνα "έτσι καύλα μου γλύψε με ρούφηξε τον με τρελαίνεις". Πήγα κοντά στη μισάνοιχτη πόρτα και την είδα να παίρνει εκείνον τον μεγάλο πούτσο στο στόμα της. Τον είχε κατακαυλώσει. Ξάπλωσε και αυτή ανέβηκε πάνω του. Ζήλεψα που είδα αυτόν τον τεράστιο πούτσο να μπαίνει στη μουνάρα της. Μάλιστα όταν τον έβγαλε λίγο έξω είδα την τρύπα της ορθάνοιχτη. Ούρλιαζε από πόνο και από καύλα! Το χέρι μου έπαιζε το μουνάκι μου και ένιωσα τον πούτσο του άλλου να ακουμπάει στο κωλαράκι μου. Άνοιξα λίγο τα πόδια μου και τον δέχτηκα μέσα στο μουνί μου ξανά. Με γαμούσε όμορφα, αλλά το μυαλό μου ήταν στο καυλί του φίλου του. Τους είδαμε λίγο ακόμη και ξαναπήγαμε στον καναπέ. "Σου αρέσει να κοιτάς πουτάνα; Τα κάνεις και με τον άντρα σου αυτά; Που να ήξερε! " Έκατσα πάνω στη πούτσα του και πηδούσα σαν τρελή. Έγλειφε τα βυζιά μου και χτυπούσε τον κώλο μου βάζοντας και ένα δάχτυλο στην κωλότρυπα μου. Άκουσα από μέσα την Κατερίνα να φωνάζει ότι χύνει και από τις κραυγές του μάλλον το ίδιο έκανε και αυτός. Λίγο γρήγορος αλλά με τέτοια πούτσα αξίζει. Μόλις ο δικός μου κατάλαβε ότι δεν είχα πρόβλημα με το δάχτυλο που μου έβαλε ξεκίνησε να λέει ότι θα μου γαμήσει τη κωλαρά και θα με στείλει σπίτι ξεσκισμένη από παντού. Γύρισα στα 4 ακουμπώντας με τα χέρια τη πλάτη του καναπέ και ήρθε πίσω μου. Έτριψε λίγο τον πούτσο του στη κωλοτρυπίδα μου και μπήκε μέσα. Με πόνεσε στην αρχή αλλά όταν άρχισε να με γαμάει καύλωσα αφάνταστα. Έσκιζε τη σούφρα μου και έλεγε πως είμαι μια πουτάνα που ξενογαμιέται. Με έσκιζε αρκετή ώρα και η κωλαρά μου είχε ανοίξει για τα καλά. Με έβαλε να ξαπλώσω και έτριβε τον πούτσο του πάνω στα βυζιά μου. Τον έσφιξα και του τον έπαιζα μέχρι να τα πετάξει όλα πάνω μου και στο πρόσωπο μου. Πήγα στο μπάνιο να πλυθώ και δεν άντεξα να μη δω τι κάνει η φίλη μου. Εκείνος είχε ξαπλώσει και η Κατερίνα του έπαιρνε τσιμπούκι. Ο κώλος της ήταν στημένος προς τη πόρτα και το μουνί της είχε ανοίξει σα γαρύφαλλο. Τότε άκουσα την Κατερίνα να του λέει… "τα θέλω όλα απόψε καυλιάρη. Θέλω αυτήν την πούτσα στον κώλο μου." Έβγαλε ένα λαδάκι από το συρτάρι του και άρχισε να το απλώνει στη τρυπούλα της. Έβαλε σιγά-σιγά δυο δάχτυλα μέσα και της την άνοιγε. Ήρθε η στιγμή που ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στον κώλο της και έμπαινε μέσα της. Η Κατερίνα έπνιγε τις κραυγές της στο μαξιλάρι. Δεν μπήκε όλος μέσα της και άρχισε να την γαμάει. Με την ώρα ο πόνος έδινε την θέση του στην ηδονή και έτσι κατάφερε να μπει όλος μέσα στη τρύπα της. Το θέαμα με έκανε ξανά μούσκεμα αλλά ο δικός μου είχε σχεδόν αποκοιμηθεί. Έβαλα 2 δάχτυλα στο μουνάκι μου και τον έβλεπα να σκίζει την φίλη μου που είχε εκστασιαστεί και του έλεγε πόσο την έχει τρελάνει η πούτσα του και να της σκίσει τη κωλαρά. Δυνάμωσε τον ρυθμό του και μαζί και εγώ τα δάχτυλα στο μουνί μου. Η Κατερίνα δάγκωνε και έσφιγγε το μαξιλάρι. Τέντωσε το κορμί του και με τη πουτσαρά του βαθιά μέσα της τα άδειασε όλα στη κωλάρα της. Δεν άντεξα και έχυσα κι εγώ. Όταν βγήκε από μέσα της είδα τον κώλο της και έπαθα πλάκα. Της τον είχε ξεσκίσει κανονικά. Πήγα στο σαλόνι και είδα την Κατερίνα να πηγαίνει στο μπάνιο. Γύρισε στο δωμάτιο, ντύθηκε και μου ζήτησε να φύγουμε βιαστικά. Χαιρετήσαμε τα παιδιά και βρεθήκαμε οι 2 μας στο αμάξι. Ένιωθε τύψεις, όχι για αυτό που έκανε, αλλά επειδή της άρεσε. Της είπα πως κι εμένα μου άρεσε και δεν είναι κακό πότε-πότε να ξεφεύγουμε λίγο αρκεί να μην διαλύσουμε τον γάμο μας.

"Έχεις δίκιο, λίγο sex δεν κάνει κακό".

"Έτσι φιλενάδα οποτε λες να ξαναβρεθούμε με τα παιδιά;"

"Δεν ξέρω αν αντέχω ξανά τέτοια πούτσα."

"Δεν χρειάζεται, άλλωστε θέλω να τη δοκιμάσω και εγώ."

"Είσαι τρελή φιλενάδα τελικά ε; Κανόνισε το αλλά σύντομα πριν το μετανιώσω".

Δεν ξέρω αν καύλωσα πιο πολύ με την Κατερίνα η την γυναίκα μου. Πάντως την πήγα στο κρεβάτι και γάμησα τις ανοιχτές τρύπες της. Περιμένω λοιπόν την επόμενη έξοδο τους. Ελπίζω κι εσείς.

 

(Copyright protected OW ref: 79225)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.