Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Τάκη. Είμαι 24 χρόνων, ψηλός, άτριχος, μελαχρινός με μελιά μάτια και με έναν κώλο στητό, όνειρο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, στα 14, μου άρεσε να βάζω μέσα στο κωλαράκι μου διάφορα αντικείμενα. Όταν η μάνα μου έφευγε για τη δουλειά άνοιγα τα συρτάρια και ότι μου άρεσε το έβαζα μέσα μου αλλά με προσοχή. Δεν ήθελα να προχωρήσω παρακάτω γιατί δεν ήξερα αλλά και φοβόμουν. Ώσπου στα 16 ένιωσα επιτέλους έναν αληθινό πούτσο να με ποτίζει με το σπέρμα του. Αλλά αυτή την ιστορία θα σας πω μια άλλη φορά.
 
Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο και πάντα με προσοχή, είχα ευχαριστηθεί σπέρμα, τόσο στο στόμα μου όσο και στην τρυπούλα μου. Στα διαλείμματα οι συμμαθητές μου, όσοι ήξεραν, ερχόταν και τους ξαλάφρωνα. Αλλά όταν τελείωσα το λύκειο και πέρασα σε μια άλλη πόλη στεναχωρήθηκα μεν που θα έχανα τους φίλους και γαμιάδες μου αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δε θα έμενα μόνος. Και μια μέρα έλαβα στο facebook ένα μήνυμα.
 
«Γεια σου Τάκη είμαι ο Δώρος με θυμάσαι;»
 
Αμέσως ένιωσα ένα γλυκό μούδιασμα.
 
«Ναι, του απάντησα, τι κάνεις;»
 
«Καλά είμαι θέλω να σε δω»
 
Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Άλλωστε άλλα μυαλά στην 1η λυκείου αλλά μετά τα 23…
 
«Πώς… ευχαρίστως, απάντησα. Που θέλεις να βρεθούμε; Εγώ σπουδάζω στα Ιωάννινα»
 
«Τότε να έρθουμε εκεί» απαντάει.
 
«Να έρθετε; «Ποιοι να έρθετε;» ρωτάω απορημένος.
 
«Θέλει να έρθει ο αδελφός μου, το θυμάσαι το Λάμπρο;»
 
«Ναι φυσικά» απαντάω.
 
Όμορφο παιδί αλλά δεν τον είχα πάρει ποτέ.
 
«Θα μας φέρει ο Γιάννης (είπε το επώνυμο ενός άλλου συμμαθητή) που στο 2εξαμηνο είχε αλλάξει σχολείο»
 
«Οκ…»
 
είπα και ανταλλάξαμε κινητά να τα πούμε καλύτερά. Θα ερχόταν σε 4 μέρες. Και ήρθε η μέρα. Είχα άγχος καθώς περίμενα να δω να έρχονται. Φορούσα ένα σορτσάκι και από πάνω τίποτα. Φυσικά τίποτα και από μέσα. Όταν χτύπησε το κουδούνι και άνοιξα κόντεψα να λιποθυμήσω. Μπροστά μου στεκόταν ο Λάμπρος, ένας κούκλος και δίπλα του ο Γιάννης, άλλος παίδαρος.
 
- Γεια σου…
 
και μου έτεινε το χέρι ο Γιάννης. Του έδωσα το χέρι μου κι ένιωσα να λιώνω από την καύλα. Το ίδιο ένιωσα και με το Λάμπρο. Είχα να γαμηθώ 1 εβδομάδα και όπως καταλαβαίνετε ήμουν μέσα στην τρελή χαρά. Αρκεί βέβαια να υπήρχε και από τη μεριά τους η ίδια θέληση.
 
- Ο Δώρος;...
 
ρώτησα με φωνή που δεν ήταν τόσο σταθερή.
 
- Πάει να παρκάρει.
 
- Ελάτε περάστε…
 
είπα και έκανα χώρο να περάσουν. Πριν προλάβω να κλείσω την πόρτα ένιωσα ένα ελαφρύ σπρώξιμο στη πόρτα και μια φωνή να μου λέει:
 
- Καλά έκανα τόσο δρόμο και θα με κλείσεις έξω;
 
- Όχι έλα μέσα του είπα και του έτεινα το χέρι μου.
 
Καθώς μου το έσφιγγε ένιωσα την κωλοτρυπίδα μου να χύνει ελαφρά. Αφού τους φίλεψα ο Δώρος με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω μαζί τους μια εκδρομή στα ζαγοροχώρια. Είχε κερδίσει μια 3ημερη εκδρομή για 2 άτομα. Σκέφθηκε να το εκμεταλλευθεί όσο καλύτερα μπορούσε και πλησιάζοντας με μου έπιασε τον κώλο λέγοντάς μου…. «πάντα θυμόμουν αυτό το στοματάκι που με έκανε να χύνω όταν με ρούφαγε». Λέγοντας αυτά μου έβαλε 2 δάχτυλα στο στόμα που άρχισα αμέσως να γλείφω.
 
- Μ... έτσι αλλά όχι εδώ.
 
Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και είχα ήδη σκύψει μπροστά του κατεβάζοντας του τη φόρμα.
 
- Ρε σεις δεν κρατιέται η πούστρα!
 
Δεν έδωσα σημασία. Άνοιξα το στόμα μου και τον ρούφηξα μέχρι τη ρίζα. Τον άκουσα να βογκάει και πιάνοντας το κεφάλι μου τον έβαζε με δύναμη όλο και πιο βαθιά στο λαρύγγι μου. Εν τω μεταξύ οι άλλοι 2 είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους αποκαλύπτοντας 2 μεγαλοπρεπέστατους πούτσους. Κρατώντας στο στόμα τον πούτσο του Δώρου άρχισα να μα λακίζω τους άλλους 2.
 
Βγάζω τον πούτσο του και βάζω του Γιάννη που ήταν πιο μακρύς και λεπτός σε αντίθεση με του Δώρου που ήταν κοντός και παχύς. Με τη γλώσσα μου να παίζει με την ουρήθρα και να του τρίβω τ' αρχίδια τον ένιωσα να μου το χώνει όλο μέσα στο λαρύγγι και να αρχίσει να μου γαμάει με δύναμη το στόμα. Ο Λάμπρος με πιάνει και μου χώνει κι αυτός τον πούτσο του στο στόμα. Πιο μεγάλος, με μεγάλα αρχίδια, ένιωσα το στόμα μου να ανοίγει σα βεντάλια.
 
Συνεχίζω να τους ρουφάω με δύναμη, πότε εναλλάξ και πότε και τους δυο μαζί. Ήταν η σειρά του Δώρου που ήρθε και με κάρφωσε βαθιά στο λαρύγγι. Συνέχισα να τους γλείφω εναλλάξ.
 
- Θέλω να τη γαμήσω… φώναξε ο Λάμπρος.
 
- Όχι εδώ... στο χωριό…
 
είπε ο Δώρος καθώς συνέχισε να μου γαμάει το στόμα με δύναμη. Τον βγάζω από το στόμα μου και γυρίζω στο Γιάννη. Τον βάζω στο στόμα μου και τρομπάροντας τον με το στόμα τον νιώθω να αδειάζει το καυτό του χύσι μέσα στο λαρύγγι μου. Τα πήρα όλα. Πριν προλάβω να καταπιώ, ένα χέρι μου άρπαξε το κεφάλι και νιώθω 2 πούτσους να καρφώνονται στο στόμα μου μαζί και αρχίζουν να χύνουν απίστευτες ποσότητες σπέρματος.
 
Αφού με έχυσαν κάθισαν να ηρεμήσουν.
 
- Τι ώρα φεύγουμε;... ρώτησα το Δώρο.
 
- Το απόγευμα. Πρέπει να τελειώσω μερικές δουλείες.
 
- Εντάξει, απάντησα εγώ, θα ετοιμαστώ…
 
είπα και του έκλεισα με νόημα το μάτι. Το απόγευμα ήμασταν έτοιμοι. Ύστερα από 1 ώρα ταξίδι είχαμε φτάσει στον προορισμό μας. Ένα άμορφο χωριό με 1 ξενώνα. Αφού βολευτήκαμε βγήκαμε για βόλτα και καφέ στο παραδοσιακό καφενείο. Κατά τις 9 αποφασίσαμε να γυρίσουμε αφού δεν κρατιόμασταν άλλο. Αφού μπήκαμε ο καθένας στο ντους με τη σειρά, βάλαμε όλα τα στρώματα και από τα 2 δωμάτια ενωμένα στο πάτωμα. Ήμουν έτοιμος να ξεσκιστώ. Έστησα το κωλαράκι μου και κάνοντας νόημα τους κάλεσα να πλησιάσουν. Δε χρειαζόταν να τους καυλώσω. Ήταν ήδη καυλωμένοι.
 
Πρώτος ήρθε από πίσω μου ο Δώρος και αφού έφτυσε στην τρυπούλα μου, έπιασε το καυλί του και μου το ακούμπησε ελαφρά στην τρυπούλα. Έσκυψα λίγο ώστε να τον βοηθήσω να είναι σε καλύτερη θέση και με μια κίνηση μου τον κάρφωσε όλον. Πέθανα! Πιάνοντας με από τη μέση άρχισε να με σφυροκοπάει άγρια την ίδια στιγμή που οι άλλοι 2 έχωναν τα καυλιά τους στο στόμα μου.
 
- Μ... ναι, τι κώλος είναι αυτός;
 
- Δικός σου είναι γαμιά μου. Είμαι η πουτανα σας, ξεσκίστε με.
 
- Αυτό θα κάνουμε μείνε ήσυχος…
 
μου απάντησε ο Γιάννης και λέγοντας αυτά ήρθε από πίσω μου παίρνοντας τη θέση του Δώρου.
 
- Περίμενε λίγο…
 
του απάντησα και άλλαξα θέση. Ήμουν κάθετα με την τρύπα μου να είναι έτοιμη στις ορέξεις του.
 
- Ρε αυτή είναι πραγματική πουτανα…
 
και με μια κίνηση μου τον κάρφωσε όλο μέσα. Ένιωθα τ' αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομάγουλα μου και το Γιάννη να βγάζει κραυγές καύλας. Συνέχισε να με γαμάει για κάμποση ώρα έτσι. Σηκώθηκε και ήρθε ο Λάμπρος ο οποίος με έπιασε και με έστησε στον τοίχο. Έπιασε το καυλί του και άρχισε να μου κάνει πινέλο. Θεέ μου τι καύλα.
 
- Σε παρακαλώ γάμησε με… του φώναζα, χωσ' τον μου δεν αντέχω.
 
Συνέχισε να με βασανίζει για μερικά λεπτά ώσπου σε μια στιγμή τον ένιωσα να με καρφώνει. Μπαινόβγαινε αργά, βασανιστικά μέσα μου, δίνοντας μεγάλες δόσεις καύλας σε όλο μου το κορμί. Ο Δώρος είχε ξαπλώσει ανάσκελα και με κάλεσε κοντά του. Κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του. Αφού κάθισα πάνω στον πούτσο του άρχισα να κουνιέμαι με δύναμη. Ένιωσα κάποια στιγμή 2 χέρια να μου ανοίγουν τα κωλομέρια μου και ένα δάχτυλο να χώνεται δίπλα στον πούτσο που με γαμούσε.
 
- Είναι έτοιμος… είπε ο Γιάννης.
 
Ο Δώρος έμεινε ακίνητος. Ένιωσα το Γιάννη να ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του στην τρύπα μου και με μια κίνηση τον ένιωσα να γλιστράει μέσα μου δίπλα στον πούτσο του δώρου. Είχα 2 καυλιά μέσα μου και οι 2 γαμιάδες μου σε πλήρη συνεννόηση άρχισαν να με σφυροκοπούν με μανία κάνοντας με να φωνάζω να ουρλιάζω από καύλα και να παρακαλώ και για έναν ακόμη. Ο Λάμπρος δεν έχασε ευκαιρία και μου τον έδωσε στο στόμα. Τον ρουφούσα και τον έγλειφα με μανία νιώθοντας τον πούτσο του Δώρου να φουσκώνει και πιάνοντας με από τον κώλο άρχισε να χύνει μέσα μου βαθιά φωνάζοντας πόσο πολύ μεγάλη πουτανα είμαι.
 
Ο Γιάννης συνέχισε να με γαμάει αλλά κι αυτός δεν άντεξε περισσότερο και σε συνεννόηση με το Λάμπρο άρχιζαν να με χύνουν ταυτόχρονα. Εγώ άρχισα να χύνω απλά και μόνο την ώρα που ο Γιάννης πιάνοντας με από τη μέση και σπρώχνοντας μου το κεφάλι πάνω στο πούτσο του Λάμπρου που άδειαζε τα υπέροχα του χύσια μέσα στο στόμα. Αυτό το παιχνίδι το συνεχίσαμε για 3 ολόκληρες μέρες. Και θα έρθουν κι άλλοι όπως μου υποσχέθηκε ο Δώρος την ώρα που χωρίζαμε.


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).