Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα κορίτσια ήταν πολύ καυλωμένα και μου ζήτησαν να μην πάμε γρήγορα στο σπίτι γιατί απολάμβαναν σαν τρελές το γλείψιμο στο αυτοκίνητο. Από τον καθρέφτη έβλεπα δύο μουνάρες να γλείφουν η μία τις ρώγες της άλλης και να αναστενάζουν και ήμουν έτοιμος να τρακάρω.

-    Κορίτσια θα σκοτωθούμε αν συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτό, δεν αντέχω άλλο.

-    Κάνε υπομονή γαμιά μας και θα πάρεις την ανταμοιβή σου.

Συνέχισαν να γλείφονται παντού, είχαν βγάλει τα ρούχα από πάνω και πλέον ο καθένας μπορούσε να τις δει από τα διπλανά αυτοκίνητα, ειδικά όταν σταμάταγα σε φανάρι. Δεν τις ένοιαζε τίποτα και επίτηδες όταν ήμασταν σε φανάρι σηκώνονταν όρθιες για να φαίνονται καλύτερα. Ένα ζευγάρι δεν πίστευε στα μάτια του και οι πουτανίτσες χαιρέτησαν την κοπέλα και της έδειξαν τα βυζάκια τους ζητώντας της να τα γλείψει. Έπαθε σοκ το κοριτσάκι και αυτές ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. Σε λίγο έβλεπα τη Δανάη να έχει σκύψει χαμηλά στο μουνάκι της Χριστίνας και εκείνη να ξαπλωμένη ελαφρά να λέει.

-    Επιτέλους μωράκι μου, δεν αντέχω άλλο νιώσε την καύλα μου.

-    Θέλω να γευτώ το μουνάκι σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα καυλίτσα μου.

-    Και εγώ μωρό μου, ήμουν υγρή όλη την ώρα που μιλάγαμε, δεν έχω ξανανιώσει έτσι με γυναίκα.

-    Δώσε μου το νέκταρ σου κοριτσάκι μου.

Έβγαλα από την τσέπη τα κιλοτάκια τους που μου είχαν δώσει νωρίτερα και τα έδωσα στη Δανάη για να κάνει το γνωστό παιχνίδι της. Έδεσε με το δικό της τα μάτια της Χριστίνας και με το άλλο τα χέρια της.

-    Έτσι θέλω να με χύσεις πουτανίτσα, μόνο να αισθάνεσαι και να φωνάζεις, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα!

-    Είμαι δικιά σου μωρό μου, το μουνάκι μου στάζει για σένα και θα σε χύσει όπως ποτέ στη ζωή μου.

Άκουγα τα υγρά της Χριστίνας στο στόμα της πουτανίτσας μου και καταλάβαινα ότι την έχει τρελάνει και σε λίγο θα μας δώσει τα πρώτα χύσια της βραδιάς.

-    Δώστα μου πουτάνα, αγρίεψε η Δανάη, δώσε στη γυναικάρα που σε τρελαίνει τις χυσάρες σου...

Η πουτανίτσα της αναστέναζε και ανέβαζε τις ανάσες της ψελλίζοντας...

-    Ναι μωρό μου, ναι καύλα μου, λιώσε με, κάνε με δική σου, με τρελαίνεις.

-    Έλα βρωμιάρα, χύσε το στόμα μου, σε περιμένω να με κάψεις με τα υγρά σου, δώστα τώρα καριολάκι, μην κρατιέσαι άλλο... χύσε γαμιόλα!

-    Χύνω... α... παρ' τα μωρό μου, δικά σου είναι η καύλα μου.

-    Έτσι μουνάρα μου, πνίξε με, τα πίνω όλα... μη σταματάς να χύνεις.

-    Τι είναι αυτό, τι μουνάρα που είσαι, θέλω να με γαμάς συνέχεια και να σε χύνω έτσι καυλιάρα μου!

-    Έγινες το πουτανάκι μου, θα σε κάνω ότι θέλω!

-    Λύσε με να σε αγκαλιάσω μωρό μου για την ηδονή που μου έδωσες.

Τα πουτανάκια έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο και φιλιόντουσαν, χαϊδεύονταν σαν ερωτευμένα από καιρό. Συνέχισα να οδηγώ και αφού είχαμε απομακρυνθεί αρκετά και δεν είχε πολύ κίνηση η Δανάη που περίμενε την ανταπόδοση, μου ζήτησε να σταματήσω σε ένα ερημικό πάρκινγκ. Βγήκαμε έξω, αμέσως έβαλε την Χριστίνα να της γλείψει το μουνάκι και αυτή έπεσε στο καπό του αυτοκινήτου. Της άρεσε πολύ αυτό το σκηνικό με την καύλα της να χτυπάει κόκκινο στην ιδέα ότι κάποιο αυτοκίνητο μπορεί να σταματήσει και να μας δουν. Επίσης την τρέλαινε ότι μπορούσε να φωνάζει όσο θέλει χωρίς αναστολές να την ακούσουν. Ήταν το τέλειο σκηνικό. Τα δύο πουτανάκια να γλείφονται στο καπό του αυτοκινήτου και εγώ επιτέλους να τις βλέπω καθαρά, να βγάζω φώτο με το κινητό μου και τα αυτοκίνητα αραιά και που να περνάνε αρκετά κοντά και να καυλώνουμε όλοι στη σκέψη ότι κάποιο μπορεί να μπει στο πάρκινγκ.

-    Μωρό μου πρώτη φορά νιώθω στο στόμα μου τη γεύση από μουνάκι, βοήθησε με να σε τρελάνω.

-    Βάλε όλη την φαντασία και την καύλα σου και είμαι σίγουρη ότι θα με λιώσεις.

-    Θέλω πολύ να σε νιώσω να τελειώνεις για μένα καυλίτσα μου.

-    Φάε την κλειτορίδα μου πουτανάκι και μη μιλάς!

-    Μ… τι ωραία και γλυκιά γεύση που έχεις.

-    Όταν σε χύσω να δεις…

Η Δανάη μου ζήτησε να πάρω επιτέλους μέρος στα παιχνίδια τους και αμέσως άρχισα να της γλείφω τα βυζάκια και να δαγκώνω τις ρώγες της που ήξερα πόσο πολύ την τρελαίνει όταν της γλείφουν τη μουνάρα. Δε θα αργούσε πολύ να μας δώσει την ηδονή της και να πνίξει τη Χριστίνα με τα υγρά της. Πλέον είχε τρελαθεί με το μουνάκι της Δανάης και την έγλειφε με μανία, ενώ της έβαζε και τα δάχτυλα της βαθιά στην τρύπα. Είχε μάθει γρήγορα η πουτανίτσα, την οδηγούσε η μυρωδιά και η γυναικεία διαίσθηση.

-    Τι καύλα που είσαι μωρό μου, δεν φανταζόμουν πόσο γλυκό είναι το μουνάκι, θα έγλειφα πολύ πριν αν το ήξερα.

-    Μόνο το δικό μου είναι έτσι καυλιάρα μου και δε θα γλείφεις άλλα μουνάκια. Είσαι το πουτανάκι μου σου θυμίζω.

-    Μόνο το δικό σου μωράκι μου... με έκανες δικιά σου.

-    Δώσε μου τα υγρά μου να τα δοκιμάσω.

Πήρε με τα δάχτυλα βαθιά από το μουνί της και της τα έδωσε στο στόμα να τα γλύψει.

-    Παρ' τα μωρό μου, δικά σου είναι, βλέπεις πόσο γλυκά είναι;

-    Δώσε και στο γαμιά μας πουτανάκι μου, θα μας ξεσκίσει σε λίγο.

-    Πάρε καυλιάρη τα υγρά της πουτάνας σου, δες πως την έκανα.

-    Είστε μεγάλες πουτάνες και οι δύο, θα σας ξεσκίσω τις μουνάρες!

Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στην είσοδο του πάρκινγκ και κατέβηκε ένας άντρας για την ανάγκη του.

-    Σας βλέπει πουτανάρες, σας παίρνει μάτι να γαμιέστε ψιθύρισα.

-    Καύλα, θα του δώσω τον οργασμό μου να τρελαθεί ο καυλιάρης.

-    Έλα μουνάρα μου, δωσ' τα μου στο στόμα... χύσε μωρό μου το πουτανάκι σου, φώναξε ότι με χύνεις να μας ακούσουν όλοι και να έρθουν να μας γαμήσουν.

Η Χριστίνα είχε παρανοήσει, δεν την ένοιαζε τίποτα μόνο να κάνει τη Δανάη να χύσει όπως δεν το είχε ξανακάνει. Της είχε βάλει όλα τα δάχτυλα στο μουνί της και μου ζήτησε να της δαγκώσω δυνατά τις ρώγες, έχοντας καταλάβει ότι θέλει αγριάδα για να ολοκληρώσει η πουτάνα μου.

-    Χύσε μας βρώμα, εδώ έξω να σε βλέπουν και οι άγνωστοι πόσο πουτάνα σε έκανα!

Η Δανάη τρελάθηκε με τη μεταμόρφωση της πουτανίτσας και με συσπάσεις του κορμιού της και κραυγούλες μας προετοίμαζε για τη συνέχεια.

-    Χύνω η πουτάνα, πάρτε τα γαμιάδες μου, είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα, η πουτάνα σου μουνάρα μου...

Φώναζε χωρίς να σκέφτεται τίποτα, ζούσε την απόλυτη ηδονή, είχε κατακτήσει το πουτανάκι της και το έχυνε στο στόμα με θεατές εμένα και τον άγνωστο άντρα που πλέον είχε πλησιάσει και απολάμβανε το θέαμα.

-    Παίξτε τις πούτσες σας γαμιάδες για τις πουτάνες που βλέπετε. Χύστε για τα μουνάκια που γλείφονται.

Δεν πίστευα ότι άκουγα, ζητούσε από ένα άγνωστο άντρα να παίξει τον πούτσο του και να χύσει για αυτές. Η νύχτα σίγουρα θα συνεχιζόταν, δεν ήξερα όμως με πόσους να συμμετέχουν. Είχε βγει άλλωστε έξω από το αυτοκίνητο και η γυναίκα του ζευγαριού και κοίταζε από μακριά την σκηνή της απόλυτης καύλας. Δύο μουνάρες να φιλιούνται αγκαλιασμένες μετά από τον οργασμό της Δανάης και δύο άντρες να παίζουν τις ψωλές τους κοντά στα στοματά τους έτοιμοι να τις πνίξουν. Πλησίασε και φώναξε.

-    Τι περιμένετε και δεν τις χύνετε τις πουτάνες, δώστε τους το σπέρμα σας στο στόμα!

-    Εσένα περίμενα καύλα μου να μας δώσεις την άδεια και να απολαύσεις το θέαμα.

Χύσαμε και οι δύο σχεδόν μαζί απίστευτη ποσότητα στις γλώσσες και το πρόσωπό τους. Τα πουτανάκια πήραν στην παρέα και την Άννα και της έδωσαν στο στόμα τα χύσια μας κάνοντας ένα απίστευτο τρίο ηδονής. Νίκος μου συστήθηκε ο άγνωστος μέχρι τότε άντρας και η γυναίκα μου η Άννα. Του είπα τα ονόματα μας και τους προσκάλεσα αν θέλουν στη συνέχεια της βραδιάς στο σπίτι μας. Δέχτηκε φυσικά και σε λίγο που τα κορίτσια βρήκαν τις ανάσες τους μπήκαν και οι τρεις στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και εγώ τους ακολουθούσα με το δικό μου ξέροντας καλά τι θα γινόταν. Είχαν βάλει την Άννα στη μέση και διέκρινα από πίσω να της βγάζουν τα ρούχα και να της ορμάνε σαν αρπακτικά με το θήραμα τους. Θα πέρναγε σίγουρα πολύ ωραία και ο Νίκος. Θα τρελαινόταν αν δεν τράκαρε πουθενά. Η τελευταία εικόνα που είδα ήταν στο φανάρι πριν το σπίτι μας, που πέρασα για να μπω μπροστά και την είχαν γυρίσει με τα πόδια προς τα πάνω γλείφοντας η κάθε μία από ένα πόδι και κατέβαιναν προς το μουνάκι της.



(Copyright protected OW ref: 88144)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.