Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχουν περάσει δυο ημέρες από τότε που με ξέσκισε η γυναίκα μου από τον κώλο και ο πόνος δεν λέει να με αφήσει. Είναι εκεί να μου θυμίζει το γαμήσι που έφαγα από την Έλενα. Δε σου κρύβω φίλε ότι κάποιες στιγμές σκεπτόμουν πότε θα έλθει το επόμενο Σάββατο να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία. Η δεύτερη φορά ήταν πιο ανώδυνη από την πρώτη και χαιρόμουν την καύλα που μου πρόσφερε το νέο ερωτικό παιχνίδι. Έτσι περνούσαν οι ημέρες και η Ελένη χαιρόταν το μουνάκι μου μια φόρα την εβδομάδα και εγώ έχυνα χωρείς να ακουμπώ την πούτσα μου. Ο όρος όμως αυτός δεν τηρήθηκε και σε λίγο καιρό η Έλενα με γαμούσε δυο και τρεις φορές την εβδομάδα και το Σάββατο αποκλειστικά μόνο αυτή. Κάθε μέρα που περνούσε πρόσθετε και από κάτι νέο, ώσπου στο τέλος μέσα στο σπίτι όταν δεν είμαστε γυμνοί μου φορούσε τα ρούχα της και κυκλοφορούσα σα γκόμενα.

Οι εκπλήξεις η μια ακλουθούσε την άλλη και μια ημέρα γυρίζοντας από τη δουλειά της, μου έφερε ένα ζευγάρι γόβες και με παρακάλεσε να της φορώ λίγο-λίγο για να συνηθίσω να περπατώ άνετα. Και ο λόγος όπως μου εξήγησε ήταν ότι θέλει της αποκριές που έρχονται να με ντύσει γυναίκα και να μπορέσουμε να με κυκλοφορήσει σα γκόμενα στους δρόμους και τα μπαράκια της Αθήνας. Με τον καιρό πράγματι μπόρεσα και περπατούσα ελεύθερα χωρείς κανένα πρόβλημα φορώντας της γόβες μου και κουνώντας το κώλο μου πραγματικά σα γυναίκα. Η ημέρα τον απόκρεω έφτασε, η Έλενα τα είχε σχεδιάσει όλα στο μυαλό της και άρχισε να τα υλοποιεί για να πάμε σε ένα πάρτη μασκέ που διοργάνωνε ένα μπαράκι στου Γκάζι. Αφού κάναμε ένα μπάνιο και εξαφανίσαμε κάθε ίχνος τρίχας από το σώμα μου η Έλενα άρχισε την περιποίηση στο σώμα μου γιατί ήθελε η μεταμφίεση να είναι τέλεια.

Μου έβαλε κρέμα σε όλο το σώμα μου, έβαψε τα νύχια, τα μάτια μου, έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες και μεικ-απ στο πρόσωπο, έντονο κόκκινο κραγιόν και μια μαύρη περούκα με μαλλί έως τους ώμους. Όταν γύρισα στον καθρέφτη τρελάθηκα! Η μεταμόρφωση ήταν τέλεια με είχε μετατρέψει σε τέλεια γκόμενα ήμουν μια μουνάρα χωρείς μουνί. Τα ρούχα τα είχε ήδη διαλέξει, μαύρες δικτυωτές κάλτσες με μαύρες ζαρτιέρες, λευκό στρινγκ και μια μίνι φούστα ελαστική που με τα βίας έκρυβε αυτά που έπρεπε να μην φανούν, ένα μικρό σε μέγεθος σουτιέν λευκό με ένα μπλουζάκι κοντό έως τον αφαλό και ανοιχτό πίσω έως χαμηλά. Φόρεσα της γόβες μου και έκανα μια βόλτα έως το σαλόνι για τον τελικό έλεγχο. Όλα τέλεια! Είχα τρελαθεί. Ανυπομονούσα πότε θα έβγαινα έξω να κυκλοφορήσω ανάμεσα στον κόσμο με αυτά τα ρούχα. Η Έλενα ντύθηκε μάγκας της παλιάς εποχής, με τσιγκελωτό μουστάκι, τραγιάσκα, ζωνάρι στη μέση και ήταν έτοιμος να συνοδέψει την γκόμενα του.

Η ώρα να κυκλοφορήσω ντυμένος γυναίκα έφτασε, κατεβήκαμε από το σπίτι, μπήκαμε στο αμάξι, το τρακ δεν έλεγε να με αφήσει και σωστά η Έλενα μου λέει να χαλαρώσω, αποκριές είναι και ο κόσμος είναι μασκαρεμένος, απλώς εσύ είσαι ντυμένος μου λέει και αρχίσαμε τα γέλια. Παρκάραμε το αμάξι λίγο μακριά από το μαγαζί για να περπατήσουμε λίγο ανάμεσα στο κόσμο. Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν όπως που την πας τη μουνάρα ρε φίλε, τι καύλα είσαι μουνάρα μου κλπ. Η Έλενα, γεμάτη περηφάνια για το έργο της, χαζογελούσε και μου έπιανε και κάπου-κάπου το κώλο, λέγοντας μου κούνα τον αγάπη μου, τι τον έχουμε και συνεχίζαμε να διασκεδάζουμε την όλη κατάσταση έως ότου αποφασίσαμε να μπούμε στο μπαράκι . Εκεί έγινε ο χαμός. Τα κεράσματα διαδεχόταν το ένα το άλλο, τα σφηνάκια δεν είχαν τελειωμό, πρέπει να είχα κατακτήσει το μισό μαγαζί με τη μεταμφίεση μου αν κρίνω από τις προτάσεις που δέχτηκα για να με σκίσουν έως την ώρα που αποφασίσαμε να φύγουμε γιατί η Έλενα δεν άντεχε άλλο και ήθελε να γαμηθεί με μια πουτάνα εννοώντας έμενα.

Ευτυχώς που το παλτό κάλυπτε την καύλα μου. Η πούτσα μου είχε πεταχτεί έξω και μπαίνοντας στο αμάξι δεν άργησε να μου πάρει πίπα χωρίς να μας ενδιαφέρει ότι μας έβλεπαν από τα άλλα αμάξια και τα κορναρίσματα διατάρασσαν την ησυχία της νύχτας . Μπαίνοντας στη πολυκατοικία, η καύλα μας είχε απογειωθεί. Στο ασανσέρ η Έλενα είχε βγάλει τα πάντα. Στο σπίτι μπήκε γυμνή. Στο σαλόνι έπεσε το πρώτο γαμήσι και δεν άργησα να γεμίσω το μουνάκι της με τα καυτά χύσια που κράταγα με το ζόρι τόσες ώρες. Αφού ηρεμίσαμε για λίγο και βρήκαμε της αισθήσεις μας, σηκωθήκαμε να συνεχίσουμε στο κρεβάτι μας, ξεκινώντας με ένα 69 χωρίς τέλος, πίπα, μουνί, κώλο. Δε θυμάμαι πόσες φορές και που έχυσα εκείνο το βράδυ. Ξυπνήσαμε κατά το μεσημέρι γεμάτοι από τα χύσια μας. Εγώ φορούσα ακόμη τις κάλτσες με τις ζαρτιέρες. Κάναμε ένα μπάνιο να συνέρθουμε, να φάμε κάτι και να ετοιμαστούμε για τη βραδινή έξοδο (Μασκέ πάρτι σε gay μπαρ, μαζί με ένα συνάδελφο της Έλενας και τη γυναίκα του).

Συνεχίζεται…



(Copyright protected OW ref: 89422)



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).