Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου την Κατερίνα είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είναι μια όμορφη γυναίκα με κόκκινα μαλλιά, ολοστρόγγυλο κώλο και 2 μικρά αλλά υπέροχα βυζάκια. Από την αρχή της σχέσης μας το sex μαζί της ήταν πάντα ωραίο, με πάθος, αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο και δε με άφησε ποτέ να την πάρω από κώλο. Η συμπεριφορά της και το ντύσιμο της ήταν και αυτό συντηρητικό και αν και στην αρχή δε με πείραζε, μετά κατάντησε κουραστικό, κυρίως γιατί πίστευα ότι μέσα της κρύβεται μια φλόγα που περιμένει να ανάψει. Έβλεπα γύρω μου γυναίκες ελεύθερες και παντρεμένες με τους άντρες τους να φοράνε sexy ρούχα και σκεφτόμουν την Κατερίνα πόσο καύλα θα έμοιαζε μέσα σε αυτά και πόσο θα αναστάτωνε τον αντρικό πληθυσμό. Έτσι λοιπόν, ένα καλοκαίρι λίγο πριν τις διακοπές μας βλέποντας την ευδιάθετη της είπα να πάμε στην αγορά και να πάρουμε μαζί ρούχα και μαγιό για τις διακοπές μας.

Ξεκινήσαμε με 2 λεπτά σχετικά κοντά φορεματάκια όταν το μάτι μου έπεσε σε μια ολόσωμη φόρμα-σορτσάκι. Με λίγη πίεση δέχτηκε να τη δοκιμάσει. Όταν βγήκε έπαθα πλάκα. Ήταν αρκετά κοντή και φαρδιά στα μπούτια που με το παραμικρό σκύψιμο σηκωνόταν και φαινόταν τα κωλομέρια της. Τα βλέμματα των αντρών που πέσανε πάνω της με έκαναν να καυλώσω απίστευτα και της είπα να την πάρουμε χωρίς σκέψη. Σειρά είχαν τα μαγιό. Πήγαμε σε γνωστή εταιρεία και την πίεσα να δοκιμάσει κάποια brazil μαγιό. Της είπα να τα βάλει και αν δει ότι δεν είναι ωραία και δε νιώθει άνετα δεν θα την πιέσω. Ο κώλος της όμως ήταν τόσο όμορφος που μόλις τα έβαλε είδα στο πρόσωπο της μια αυταρέσκεια και έτσι τα πήραμε και φύγαμε.

Οι διακοπές μας ξεκίνησαν και πρώτη μέρα στη παραλία ήμουν συνέχεια καυλωμένος κοιτώντας τον κώλο της, αλλά κυρίως τους άλλους που κοιτούσαν την γυναίκα μου και καύλωναν για πάρτη της. Είχε καταλάβει τι συνέβαινε και ένιωθε άνετα και όμορφα που άρεσε. Έμπαινε συχνά στο νερό δίνοντας την ευκαιρία στους άλλους να χαζεύουν το κωλαράκι της και ξάπλωνε συνέχεια μπρούμυτα με τα πόδια ορθάνοιχτα. Όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο την έστησα στα 4 και αφού τράβηξα το μαγιό στην άκρη μπήκα στο μουνάκι της. Η πούτσα μου ήταν όρθια αλλά κι εκείνη ήταν ήδη υγρή.

-    Μωρό μου αναστάτωσες όλη την παραλία σήμερα!

-    Ναι σιγά.

-    Να είσαι σίγουρη μωρό μου όλοι κοιτάγανε τον κώλο σου.

-    Και σου αρέσει; Να κοιτάνε τον κώλο της γυναίκας σου;

-    Πολύ! Και τον κώλο σου και όλα σου. Είσαι καύλα!

Συνέχισα λίγο ακόμη και χύσαμε μαζί με βογγητά! Άδειαζα μέσα στο μουνί της και η καύλα που ένιωθα ήταν πρωτόγνωρη. Την επόμενη ημέρα γυρνώντας από μια κεντρική παραλία, πήρε το μάτι μου ένα μικρό κολπάκι και αποφασίσαμε να κατεβούμε. Είχε λίγο κόσμο και προχωρώντας είδα ένα ζευγάρι αλλοδαπών με τη γυναίκα topless και όλως τυχαίως κάτσαμε δίπλα. Αριστερά μας ήταν 2 νεαροί άντρες. Η γυναίκα δίπλα ήταν μια 45άρα με ηλιοκαμένο κορμί και ωραίο στητό στήθος για την ηλικία της.

-    Σιγά αγάπη μου πρώτη φορά βλέπεις topless γυναίκα;

-    Εσένα προτιμάω να βλέπω αλλά...

Δεν πρόλαβα να τελειώσω και η Κατερίνα έβγαλε το σουτιέν της. 'Έμεινα να την κοιτάω και μαζί και οι 2 νεαροί όπως και ο άντρας του ζευγαριού δίπλα μας. Η πούτσα μου κόντευε να εκραγεί όσο εκείνη έβαζε αντηλιακό στα βυζιά της τρίβοντας τα πρώτη φορά μπροστά σε τρίτους. Μπήκα στο νερό αφήνοντας τη μόνη όταν είδα τον έναν νεαρό να πλησιάζει. Μιλήσανε για 2-3 λεπτά και κάπου εκεί βγήκα κι εγώ. Μετά από λίγο που φύγανε, βρήκα την ευκαιρία να την ρωτήσω.

-    Τι έγινε κατακτήσεις;

-    Σιγά! Τσιγάρο ζήτησε και με ρώτησε απλά πως περνάμε και τέτοια.

-    Δεν σε είδα να κρύβεις το στήθος σου.

-    Γιατί να το κάνω; Άλλωστε αυτό δε θες;… να με παίρνουνε μάτι;

-    Ναι… εμένα μου αρέσει. Εσένα όμως;

-    Ωραία είναι να τραβάς την προσοχή!  

Το βράδυ φόρεσε ένα από τα φορεματάκια που πήραμε και αν και δεν ήταν πολύ κοντό όταν έκατσε έδειχνε τα μπουτάκια της στους περαστικούς. Κάποια στιγμή πήγα στο μπάνιο και όταν γύρισα μου ζήτησε να καθίσω απέναντι της. Δεν κατάλαβα γιατί μέχρι που την είδα απέναντι μου να έχει σηκώσει το φόρεμα της και να κάθεται με πόδια ελαφρώς ανοιχτά δείχνοντας το μουνάκι της!

-    Έτσι είμαι από την ώρα που έφυγες!

Πήγα δίπλα της μετά από λίγο την είχα αγκαλιά και έβλεπα τα μάτια όσων τυχερών το πήραν χαμπάρι να γουρλώνουν κοιτώντας το μουνάκι τη με μια γραμμούλα μαύρες τρίχες από πάνω. Δε θυμάμαι πόσα ποτά ήπιαμε και πόσοι είδαν το μουνάκι της γυναίκας μου, αλλά θυμάμαι μόλις πήγαμε στο δωμάτιο να σκιζόμαστε άγρια. Μου πήρε τη πούτσα στο στόμα και της έλεγα πόσο καύλα είναι που της αρέσει να καυλώνει τους άλλους μπροστά μου ότι δεν ήξερα πόσο πουτάνα γυναίκα έχω κλπ. Με ρουφούσε όπως ποτέ ξανά μέχρι που την έσπρωξα και έπεσα με τα μούτρα στο μουνάκι της.

-    Ναι μωρό μου φάε το μουνάκι μου… τόσοι το είδαν σήμερα το μουνάκι της γυναικούλας σου. Σου αρέσει είσαι ανώμαλος ε; Να με κοιτάνε και να θέλουν να με γαμήσουν ξένοι!

Πρώτη φορά μιλούσε έτσι. Μπήκα στο μουνί της το έσκιζα δυνατά.

-    Ναι σκίσε με καυλιάρη γάμησε μου το μουνί με τρελαίνεις! Χύνω, χύνω η πουτάνα σου.

Τραβήχτηκα και αφού την έπιασα από τα μαλλιά της τα έδωσα όλα στο στόμα. Δεν της άρεσε πολύ γενικά αλλά αυτή τη φορά τα ήπιε με μεγάλη προθυμία μέχρι την τελευταία σταγόνα καθαρίζοντας μου τον πούτσο.

Ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μας με πολύ sex. Ακόμη και όταν γυρίσαμε η Κατερίνα άλλαξε ρούχα και συμπεριφορά. Αγόρασε κι άλλα σορτσάκια κοντά και έβγαινε έτσι σε super market ή στο μπαλκόνι. Ακόμη και όταν ερχόταν φιλικά ζευγάρια σπίτι έδειχνε τα μπούτια της σε τυχερούς φίλους μου. Ένα απόγευμα που πήγαμε σε ένα εμπορικό κέντρο, φόρεσε το ολόσωμο σορτσάκι της χωρίς εσώρουχο ξανά. Τα κωλομέρια της φαινόταν σε κάθε μικρό σκύψιμο και το καλύτερο από όλα ήταν όταν καθόταν και μαζευόταν από το πλάι φαινόταν σχεδόν το μουνί της. Η πουτάνα είχε μπει για καλά στο παιχνίδι και όταν δοκίμαζε κάτι παπούτσια ζήτησε από έναν πωλητή να την βοηθήσει. Εκείνος γονάτισε και πλέον από κοντινή απόσταση έβλεπε τα μπούτια και λίγο από το μουνάκι της. Τρελάθηκα από καύλα. Εκείνο το βράδυ πηδηχτήκαμε ξανά άγρια και για πρώτη φορά της έλεγα πόσο θα ήθελα να την γαμούσε κάποιος άλλος. Να φανταζόταν ότι ο πωλητής ξεκινούσε από τα πόδια της και σιγά-σιγά ανέβαινε προς το μουνάκι της. Να της το χάιδευε εκεί στο μαγαζί και να της έλεγε να πάει στην αποθήκη μαζί του να δει εάν υπάρχει διαθέσιμο νούμερο.

-    Θα πήγαινες καύλα μου;

-    Αχ ναι μωρό μου αν το ήθελες!

-    Και τι θα έκανες;

-    Αχ… ότι θες, θα του έβγαζα έξω τον πούτσο και θα του τον έγλειφα. Θα του ζητούσα να κλειδώσει την πόρτα και να με πάρει εκεί στα όρθια.

Αυτό ήταν αρκετό για να τελειώσω άλλη μια φορά στο μουνάκι της. Από εκείνη την ημέρα δεν είπαμε τίποτα και κάθε φορά που πήγαινα την συζήτηση εκεί, σταματούσε. Ίσως της ήταν απότομο, ίσως πίστευε ότι δεν τη θέλω πια. Μπήκε και ο χειμώνας και πέσανε γενικότερα τα πράγματα. Δεν τα παράτησα όμως και με αφορμή ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε σπίτι φίλων πήγαμε ξανά στην αγορά. Αγόρασε ένα τρομερό εξώπλατο φόρεμα που έδενε στο λαιμό με μήκος λίγο πάνω από το γόνατο. Όταν το έβαλε ήταν σκέτη καύλα και μου ήρθε η ιδέα να της πω να το βάλει με μαύρες κάλτσες. Είχε κάποια ζευγάρια που τα έβαζε μόνο όταν κάναμε sex! Διάλεξε τις πιο ψηλές και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να φαινόντουσαν ένιωθα απίστευτα καυλωμένος. Τα πράγματα ήταν ωραία εκεί, με όμορφες παρουσίες αφού οι περισσότερες ήταν sexy ντυμένες και προσεγμένες. Η Κατερίνα έβγαλε ξανά τη sexy πλευρά της και καθόταν σταυροπόδι δείχνοντας την δαντέλα από τις κάλτσες της και το μαύρο σατέν stringaki της.

Οι φίλοι μου την κοίταγαν και μου άρεσε να ξέρω πως σκέφτονται τι φοράει η πουτάνα και οι γυναίκες τους να ζηλεύουν. Την πήγα κάποια στιγμή στο μπάνιο και την ξέσκισα άγρια όρθια. 'Έβγαλα το εσώρουχο της και το έβαλα στη τσέπη αφήνοντας την να πλυθεί. Έξω ήταν η γυναίκα ενός φίλου η όποια κοιτούσε πονηρά. Η γυναίκα μου ήταν πιο προσεχτική χωρίς το εσώρουχο της, αλλά κάποια στιγμή που είπαμε κάτι ξεσπάσαμε στα γέλια και όπως κουνήθηκε για λίγο, κυριολεκτικά άνοιξε τόσο τα πόδια και φάνηκε καθαρά η μουνάρα της. Τυχερός ήταν ένας φίλος που καθόταν απέναντι και λογικά πήρε τρελό μάτι. Από εκείνη τη μέρα τα πράγματα ανέβηκαν ξανά και η Κατερίνα φορούσε συνέχεια κάλτσες και φορέματα, είτε έξω, είτε ακόμη και στο γραφείο της. Μάλιστα επειδή έπαιρνε λεωφορείο μου έλεγε συχνά πως την περνάνε μάτι και κάποιοι πιο τολμηροί της την έπεφταν. Κάθε φορά που μου έλεγε ότι κάποιος από αυτούς της άρεσε όταν γαμιόμασταν τον βάζαμε νοητά στο κρεβάτι μας.

Ήμουν πεπεισμένος πως η γυναίκα μου ήταν έτοιμη να δοκιμάσει έναν ξένο πούτσο. Έμενε απλά να δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Ο χρόνος περνούσε και τα γαμήσια μας γινόταν όλο και πιο άγρια με την Κατερίνα να μου περιγράφει πως την γαμάει κάποιος πουτσαράς ή ακόμη και να την παίρνουν παρτούζα 2 η και 3 άγνωστοι. Ένα βράδυ που έμελλε να είναι μοιραίο, η Κατερίνα θα έβγαινε με 3 φίλες της, κάτι σε στυλ bachelor.  Όλο το απόγευμα ετοιμαζόταν, έκανε μπάνιο, ξύρισε τα πόδια και το μουνάκι της, δοκίμαζε ρούχα και ανταλλάσανε μηνύματα και φωτογραφίες με τις φίλες της για το τι θα φορέσουν. Μάλιστα είδα κάποιες και ήταν όλες πραγματικά καύλα. Τελικά η δικιά μου έβαλε ένα μαύρο φόρεμα και εσώρουχα με κάλτσες ως το μηρό και γόβες. της πρότεινα να βγάλει το σουτιέν και αν και οριακά σχεδόν φαινόταν οι ρώγες της ήταν τόσο καύλα που τελικά το άφησε έτσι. Πέρασε η ώρα μέχρι να μου στείλει μήνυμα.

-    Έλα μωρό μου τι κάνεις;

-    Καλά αγάπη μου, χαζεύω τηλεόραση εσύ πως περνάς;

-    Καλά, εδώ με τα κορίτσια. Έχει πολύ κόσμο.

-    Μόνες είστε;

Άργησε λίγο να μου απαντήσει!

-    Συγγνώμη μωράκι μου που άργησα. Είμαστε μόνες, είναι πολύ στριμωχτά εδώ και ένας τύπος από πίσω έχει κολλήσει πάνω μου και μου χουφτώνει συνέχεια τον κώλο.

-    Εντάξει βρε μωρό μου έτσι είναι σε τέτοια μαγαζιά. Δεν πειράζει ας σε χουφτώσει και αν θες παίξε και λίγο μαζί του.

-    Σοβαρά τώρα δεν σε πειράζει;

-    Όχι αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα θέλω να κάνεις ότι σου αρέσει!

-    Μωρό μου τρίβεται πλέον πάνω στον κώλο μου. Τον νιώθω τεράστιο. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν άντεξα και του τον έπιασα. Είναι μεγάλη, διπλάσια από τη δική σου! Είσαι σίγουρος; Αυτό θες να κάνει η γυναίκα σου απόψε; Τι σε έπιασε;

-    Το σκέφτομαι εδώ και καιρό με όλα αυτά που λέμε να γίνουν πράξη. Ναι θέλω να συνεχίσεις ως εκεί που θες.

-    Αγάπη μου τον νιώθω! Έχει βάλει το χέρι του κάτω από το φόρεμα και τρίβει το μουνάκι μου με το δάχτυλο του πάνω από το εσώρουχο. Νιώθω υγρή και τα πόδια μου τρέμουν. Δεν το πιστεύω ότι το θες αυτό και ούτε πόσο μου αρέσει. Σε ρωτάω ξανά… αυτό θες για τη γυναίκα σου;

-    Ναι καύλα μου, αυτό θέλω. Σε σκέφτομαι έτσι και καυλώνω. Σε αγαπάω και αυτό δε θα αλλάξει ότι και να γίνει απόψε. Θέλω να πας τουαλέτα και να του κάνεις νόημα!

Ήμουν τρελά καυλωμένος και έπαιζα τον πούτσο μου. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα το άντεχα, αλλά η καύλα μου ήταν απερίγραπτη.

-    Είμαι στις τουαλέτες και τον περιμένω. Αφού αυτό θες θα γαμηθώ απόψε μαζί του θα του τα δώσω όλα. Θα του δώσω ακόμη και τον κώλο μου αν το θελήσει. Θα γίνω η μεγαλύτερη πουτάνα.

Εκεί πάγωσα λίγο. Ούτε σε εμένα δεν έχει δώσει κώλο. Άραγε με παίζει ή τα εννοεί; Της έστειλα μήνυμα αλλά δεν απάντησε. Η καύλα μου με είχε κυριεύσει. Σκεφτόμουν αυτόν τον άγνωστο να φιλάει την γυναίκα μου, να την έχει κολλήσει στον τοίχο και να πιάνει τη μουνάρα της. Να την βάλει να του πάρει τον πούτσο στο στόμα να της γαμήσει το μουνί με τα δάχτυλα του και μετά να καρφώσει τον πούτσο του μέσα της στα όρθια. Να τη γαμάει άγρια και στο τέλος να της τα δώσει όλα στο στόμα. Με αυτή την σκέψη έχυσα. Ύστερα από λίγο επιτέλους έλαβα μήνυμα της.

-    Μωρό μου ήταν απίστευτο! Μπήκε μέσα και χωρίς λέξη πέταξε έξω τον πούτσο του. Ήταν τεράστιος, δεν έχω ξαναδεί από κοντά κάτι τέτοιο. Δεν άντεξα, τον πήρα στο στόμα, με το ζόρι τον χώρεσα όσο μπορούσα και τον ένιωθα να με πνίγει. Εκεί ξαφνικά μπήκε μέσα κάποιος άλλος. Ήταν φίλος του. Δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω. Έβγαλε έξω την πούτσα του. Όχι όπως του άλλου, αλλά και αυτή μεγάλη. Ένιωσα τόσο πουτάνα αλλά τους πήρα και τους δυο. Τους έπαιζα και τους έγλειφα όσο πιο καλά μπορούσα. Με χύσανε μωρό μου στο πρόσωπο, γέμισα σπέρμα και ήπια όσα μπορούσα. Μου προτείνανε να πάμε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο οι 3 μας. Δεν σε πειράζει ε; Άλλωστε αυτό ήθελες τη γυναίκα σου, μια φτηνή πουτάνα! Ε λοιπόν αυτό θα γίνω. Θα πάω μαζί τους μωρό μου. Απόψε η γυναίκα σου θα ξενογαμηθεί, θα τον πάρει από παντού!

 Τρελάθηκα, ζήλεψα αλλά καύλωνα παράλληλα. Σκεφτόμουν τη γυναίκα μου με 2 αγνώστους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου σαν πουτάνα να τους δίνεται για πρώτη φορά. Θα τα έδινε όλα όπως έλεγε; Της έστειλα μήνυμα μα δεν απάντησε. Το μυαλό μου έκανε σενάρια. Έπινα κάπνιζα και τη σκεφτόμουν στα χέρια τους. Να τη γαμάνε δυνατά, να τη σκίζουν και να παίρνουν ακόμη και το παρθένο κωλαράκι της. Τον έπαιξα ξανά και μετά από λίγο δεν άντεξα και κοιμήθηκα. Ένιωσα την παρουσία της αργά το πρωί. Ήταν εξουθενωμένη και οι κάλτσες της ξεσκισμένες. Ξάπλωσε δίπλα μου δίνοντας μου ένα φιλί και κοιμήθηκε. Μπορούσα να ξεχωρίσω την γεύση από σπέρμα στο στόμα της. Το φόρεμα της σηκώθηκε και οι τρύπες της ήταν σκισμένες και ορθάνοιχτες. Μπήκα στον πειρασμό και άρχισα να τις γλείφω. Σίγουρα την είχαν πάρει από κώλο. Ήταν φρεσκοχυμένη, αλλά αυτό δε με εμπόδισε καθόλου και συνέχισα να τη γλείφω γευόμενος τα χύσια των γαμιάδων της. Εκείνη απλά ψιθύρισε

-    Ναι μωρό μου, γλείψε με, καθάρισε μου τις τρυπούλες. Ήταν ένα υπέροχο βράδυ.

Υπάκουσα σαν καλός κερατάς και μετά αφού τον έπαιξα την έχυσα πάνω στη κωλοτρυπίδα. Προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά μάταια, αφού οι σκέψεις για όσα γίνανε με κυριεύανε. Στριφογυρνούσα μέχρι που σηκώθηκα και την περίμενα να ξυπνήσει. Όταν την αντιλήφθηκα πήγα στο κρεβάτι μας.

-    Πως πέρασες, τι έγινε; Πες τα μου όλα!

-    Ρε μωρό μου άφησε το, ότι έγινε, έγινε. Αυτό που ήθελες. Γιατί θες λεπτομέρειες που ίσως δεν μπορείς να αντέξεις;

Είχε ένα δίκιο όμως, δε μπορούσα να μη μάθω και έτσι επέμεινα!

« … Αφού θες να ξέρεις, ήταν τέλεια. Με γαμήσανε δυνατά και οι 2, ένιωσα τόσο καύλα όσο ποτέ μαζί σου. Οι πούτσες τους ήταν πολύ πιο μεγάλες από τη δική σου και φτάσανε ως τα βάθη της μήτρας μου και του κώλου μου. Μπήκαμε στο αμάξι και ο ένας έκατσε πίσω μαζί μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με γλώσσα μου την ρουφούσε παθιασμένα και το χέρι του γλίστρησε ανάμεσα στα πόδια μου και έπιασε το υγρό μουνάκι μου. Έπαιξε με τη κλειτορίδα μου και έβαλε μέσα 2 δάχτυλα. Ήταν τόσο καύλα που μέσα σε 2-3 λεπτά έχυσα. Μου έδωσε τα δάχτυλα του στο στόμα και τα έγλειψα σαν καλή πουτάνα. Μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο δε με άφησαν καν να φτιαχτώ και με το φόρεμα σηκωμένο ως τον κώλο και τις κάλτσες μου να φαίνονται μπήκαμε μέσα. Ο receptionist τρελάθηκε με το που με είδε και κατάλαβε ότι πήγαινα να γαμηθώ με 2 πουτσαράδες. Επίτηδες έβαλα το χέρι μου στον γκισέ και το βλέμμα του κόλλησε στην βέρα μου! Ένιωθα το βλέμμα του στον κώλο μου μέχρι να φτάσουμε στο ασανσέρ. Εκεί και οι 2 άρχισαν να με φιλάνε και να με χαϊδεύουν παντού. Πρώτη φορά ένιωθα τόσο καυλωμένη, ήθελα να χύνω συνέχεια. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο με πετάξανε στο κρεβάτι και με αφήσανε γυμνή, μόνο με τις κάλτσες. Γδύθηκαν και αυτοί και έμεινα να κοιτάω τις μεγάλες και όμορφες πούτσες τους. Ειδικά του ενός ήταν τεράστια. Ήθελα να τις πιάσω, να τις γλείψω, ένιωθα τόσο ευάλωτη. Ξαπλώσανε δίπλα μου και πήρανε τις ρώγες μου στο στόμα τους. Με γλείφανε με δαγκώνανε και τα χέρια τους παίζανε με το μουνάκι μου. Ούτε καταλάβαινα ποιος μου έβαζε δάχτυλο ή αν ήταν και οι 2 μαζί, πάντως έχυνα και ξαναέχυνα σαν τρελή. Ο ένας με τη μεγάλη πούτσα ήρθε δίπλα και μου μπούκωσε το στόμα. Ήταν υπέροχη, δε χόρταινα να τη γλείφω όσο ο άλλος έγλειφε το μουνάκι μου. Φαντάσου ούτε τα ονόματα τους δεν ξέρω, πόσο πουτάνα έγινα για σένα, αλλά το απόλαυσα.

Κάποια στιγμή ένιωσα το παλούκι του στην τρυπούλα μου. Σκέψου το, φερ’ το στο νου σου ότι η γυναίκα σου εκείνη την στιγμή θα έτρωγε πρώτη φορά ξένη πούτσα. Μπήκε δυνατά μέσα στο μουσκεμένο μουνί μου τον ένιωσα βαθιά μέσα μου και ήταν υπέροχο. Με γαμούσε δυνατά, όχι όπως εσύ. Μου έσκιζε το μουνί στα δυο και δε μπορούσα να φωνάξω μπουκωμένη από τον πούτσο του άλλου. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά ένιωθα υπέροχα, αν και στην αρχή πίστευα ότι θα έχω τύψεις. Αφού δε σέβεσαι τη γυναίκα σου και την ήθελες πουτάνα, έτσι έγινα κι εγώ. Πουτάνα που θα σε κάνει κερατά συνέχεια. Γέμιζε τόσο βίαια το μουνί μου με τον πούτσο του και με έσκιζε γρήγορα και δυνατά.  Έφερε και αυτός την πούτσα του μπροστά μου και τους έγλειφα και τους δυο μαζί, αλλά αυτό που σκεφτόμουν ήταν να νιώσω την πούτσα του "μεγάλου". Έτσι τον έλεγα στο μυαλό μου. Όταν ήρθε η στιγμή, δε φαντάζεσαι πως ήταν. Ένιωσα τα τοιχώματα από το μουνί μου να ανοίγουν και αυτό το έμβολο να χάνεται μέσα μου. Ήταν τρελή η αίσθηση να με ανοίγει όσο ποτέ και να φτάνει τόσο βαθιά όσο κανείς. Ήταν η απόλυτη καύλα να έχω αυτή την πούτσα να γαμάει το μουνάκι μου. Ούρλιαζα σαν πουτάνα από τον πόνο και από την καύλα ενώ ο άλλος απλά τον έπαιζε και με κοιτούσε χαμογελώντας πονηρά. Ο μεγάλος με γύρισε στα 4 και ξαναχάθηκε μέσα μου. Τον είχα σχεδόν συνηθίσει και απολάμβανα κάθε του χτύπημα στη μήτρα μου. Έκανα νόημα στον άλλον και τον πήρα στο στόμα μου. Προσπάθησα όσο πιο βαθιά μπορούσα ως το λαρύγγι και ένιωθα να με πνίγει αλλά ήταν καύλα. Θα έκανα τα πάντα μαζί τους ότι ζητούσαν. Ο μεγάλος βγήκε από μέσα μου και μου είπε ότι ήρθε η ώρα να τους πάρω και τους δυο μέσα στο μουνάκι μου. Τρόμαξα το ομολογώ, αλλά σκέφτηκα ότι κι εσύ αυτό θα ήθελες. Να σκίσουν τη γυναίκα σου με κάθε τρόπο. Οι γαμιάδες μου κάνανε κάτι εκπληκτικό. Ξαπλώσανε αντικριστά και κάνοντας κάτι σαν ψαλίδι ενώσανε τις πούτσες τους σαν μια. Κοίταγα απορημένα όταν ο μεγάλος μου είπε: «Τι νομίζεις μωρό μου, ότι είσαι η πρώτη παντρεμένη πουτάνα που γαμάμε;». Ένιωσα τόσο φτηνή εξαιτίας σου αλλά δε με ένοιαζε! Έκατσα πάνω τους και αργά-αργά, τους πήρα και τους δυο. Μ... φαντάσου το μουνάκι της γυναίκας σου να το γαμάνε δυο πούτσες και μάλιστα μεγάλες όχι σαν τη δικιά σου, ταυτόχρονα. Κοίτα το και σκέψου πως ήταν. Τόσο υπέροχο, με σκίζανε άντρα μου και μου άρεσε, με βρίζανε συνέχεια, πουτάνα, παντρεμένη τσούλα, αλλά μου άρεσε, άλλωστε αυτό ήμουν. Όταν πια τους συνήθισα μέσα στο μουνάκι μου πηδιόμουν δυνατά κι άγρια και ένιωθα μια πρωτόγνωρη καύλα. Το σκέφτομαι και τρέμω…
»

Την κοίταξα να παίζει με το μουνάκι της αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω αφού έπαιζα με τον πούτσο μου όσο μου τα περιέγραφε.

«… Συνέχισα για λίγο ακόμη και τότε έγινε κάτι που δεν είχα υπολογίσει. Με χύσανε μωρό μου, χύσανε μέσα στο μουνάκι της γυναίκας σου. Βογκούσαν και οι δυο και με χύνανε, μου καίγανε τη μήτρα. Αχ δε μπορώ, το σκέφτομαι και δεν αντέχω …»

Είχε κλείσει τα μάτια και έφερε την εικόνα στο μυαλό της. Έτρεμε και έχυνε εκεί μπροστά μου με την σκέψη άλλων. Θύμωσα όμως ήμουν τόσο καυλωμένος που έχυσα κι εγώ μαζί της!

Όταν ηρεμήσαμε συνέχισε.

«… Βλέπω τελικά είσαι ανώμαλος μωρό μου. Σου άρεσε που σκίσανε τη γυναίκα σου. Έχει και συνέχεια όμως. Αφού καθάρισα τις πούτσες τους, ξαπλώσαμε λίγο και ο μεγάλος πήγε στο μπάνιο. Ο άλλος χωρίς να χάσει ευκαιρία με έβαλε να του πάρω τσιμπούκι. Δε χρειάστηκε πολύ μέχρι να νιώσω το καυλί του να μεγαλώνει στο στόμα μου. Όταν ήταν έτοιμος, έκατσα πάνω του. Τον πηδούσα δυνατά και κάποια στιγμή με τράβηξε μπροστά και άρχισε να με τρυπάει με τον πούτσο του. Είχα χαθεί στην καύλα μου και τότε ένιωσα τον μεγάλο να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα. Έβαλε αρκετό λιπαντικό και το άπλωνε βάζοντας μου το δάχτυλο στη στενή τρυπούλα μου. Μου έλεγε πόσο στενή είμαι και του ψέλλισα ότι είμαι παρθένα. Εκεί τρελάθηκε από καύλα.

-    Πουτάνα θα σου σκίσω τον κώλο θα στον ανοίξω μου αρέσουν οι παρθένοι κώλοι! Το παίζετε κυρίες στους άντρες σας και όταν ξενογαμιέστε τα δίνετε όλα!

Ακούς μαλάκα; Αυτά έλεγε για τη γυναίκα σου. Που να ήξερε ότι εσύ με έστειλες. Ότι δε με υπολόγισες ως γυναίκα και με έστειλες να πηδηχτώ με άλλον. Για αυτό και εγώ τον παρότρυνα να μου σκίσει τον κώλο να με στείλει πίσω ξεσκισμένη από παντού. Ο άλλος με τράβηξε πάνω του και ο κώλος μου στηνόταν τώρα μπροστά του. Ακούμπησε το μεγάλο του πούτσο στην τρύπα μου και σιγά-σιγά γλιστρούσε μέσα μου. Ο πόνος ήταν αφόρητος και φιλούσα τον άλλον παθιασμένα του δάγκωνα τα χείλη του, τον ώμο του, προσπαθώντας να συνέλθω. Πονούσα αλλά τον άφηνα να συνεχίσει. Δεν ξέρω πόσο βαθιά είχε μπει αλλά άρχισε να κουνάει τον πούτσο του μέσα στη κωλοτρυπίδα μου. Ναι μωρό μου πρώτη φορά γαμούσαν τη κωλοτρυπίδα της γυναίκας σου. Πονούσα αλλά δε σταματούσα με τίποτα και δεν το μετάνιωσα. Άρχισε να μου αρέσει. Η πούτσα του ήταν τόσο έμπειρη που μου έκανε τον πόνο ηδονή. Άρχισε να μου γαμάει το μουνάκι και ο άλλος και οι 2 μαζί με στείλανε στα ουράνια. Σκέψου τη γυναίκα σου που μέχρι πριν μόνο εσύ γαμούσες τώρα να στην γαμάνε 2 ταυτόχρονα και μάλιστα και από πίσω.

Σε βλέπω ότι το σκέφτεσαι και καυλώνεις. Έτσι ένιωθα και εγώ. Με σκίζανε και έχυνα συνέχεια μέχρι που αλλάξανε θέσεις. Όταν μπήκε στον κώλο μου ένιωσα ότι δεν είναι το ίδιο αλλά το απόλαυσα περισσότερο. Ο πόνος μικρότερος και με τρέλανε από καύλα. Του είπα να με βάλει στα 4 και να μείνει ακίνητος. Άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου μπρός πίσω και αυτός μου έδινε σφαλιάρες στον κώλο. Επιτάχυνα και του φώναζα να με χύσει να μου γεμίσει τον κώλο με το σπέρμα του και δε μου χάλασε χατίρι. Πρώτη φορά ένιωθα μέσα στο κώλο μου καυτό σπέρμα. Ήταν τόσο καύλα. Έπιασα το μεγάλο και ρούφηξα τον πούτσο του. Τον έγλειφα από τα αρχίδια μέχρι το κεφάλι. τον έπαιζα και τον τσιμπούκωνα μέχρι που με έχυσε στο στόμα. Μου προτείνανε να κάνω μπανάκι αλλά τους είπα ότι βιάζομαι. Ήθελα να με νιώσεις πρόσφατα χυμένη. Με ρώτησαν τι θα πω στον άντρα μου και έτοιμη ήμουν να τους πω ότι σου αρέσει που είσαι κερατάς. Ελπίζω να ήρθα γρήγορα μωρό μου, άλλωστε χθες βράδυ πήρες μια γεύση από το τι έζησε η γυναίκα σου. Φρόντισε να το συνηθίσεις. Από εδώ και πέρα θα γαμιέμαι με όποιον μου αρέσει. Θα γίνω πουτάνα και να νιώθεις υπερήφανος γιατί είμαι δικό σου δημιούργημα …»

Εκείνη την ώρα έχυσα ξανά και βρήκε την ευκαιρία για ακόμη μια επίθεση.

-    Μα καλά τόσο πολύ σου αρέσει πια που με έκανες πουτάνα; Μήπως θες να το κάνω μπροστά σου;

-    Χμ... ναι μωρό μου αυτό θέλω!

-    Δεν το πιστεύω πόσο ανώμαλος κερατάς είσαι. Θα κανονίσω να καμαρώσεις από κοντά την γυναικούλα σου λοιπόν. Έλα τώρα η πουτάνα σου έχει καύλες. Γλείψε μου το μουνάκι.

Έπεσα με τα μούτρα στο μουνάκι της που ήταν ήδη μούσκεμα και χάθηκα στις σκέψεις μου.

Αφιερωμένη σε μια ροζ, φανταστική σύζυγο.



Copyright protected OW ref: 98408



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.