Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαμε καλέσει ένα καλό φίλο για φαγητό. Κάτι ελαφρύ που είχες ετοιμάσει για την περίσταση. Ήταν βραδιά eurovision. Γέλια, ευχάριστη ατμόσφαιρα και σχόλια για την τραγουδίστρια της Τουρκίας. Η συζήτηση γύρισε λίγο το πονηρό, τόσα ποτά που είχαμε πιει, μαζί με τα κεριά που είχες αγοράσει από το indian shop. Αυτά τα "χαλαρωτικά" που σου είπε ο τύπος. Εσύ ακούγοντας της συζητήσεις είχες κοκκινίσει, αλλά ήθελες να ακούς, σε εξίταρε η συζήτηση.

Κάποια στιγμή ζήτησες συγνώμη, ήθελες να φρεσκαριστείς. Εμείς που να φανταστούμε. Εσύ πήγες στην κρεβατοκάμαρα και άρχισες να χαϊδεύεις το κορμί σου, ήθελες επειγόντως να ξεσπάσεις την καύλα που ένιωθες. Σήκωσες λίγο τη φούστα και παραμέρισες το κιλοτάκι σου, το ήδη βρεγμένο κιλοτάκι σου. Δεν άντεχες, ήθελες έναν άντρα τώρα! Ή μάλλον όχι… ήθελες πολλούς άντρες τώρα. Άνοιξες το πονηρό συρτάρι, εκεί που κρατάς τα πρόστυχα εσώρουχα. Πήρες το μαύρο μπούστο και το άφησες στο κρεβάτι, μαζί με τις κάλτσες. Γδύθηκες και έβαλες άρωμα στο κορμί σου. Φόρεσες το μπούστο και έδεσες ένα-ένα τα clip πίσω. Θαύμασες τον εαυτό σου στον καθρέφτη, αναδείκνυε το στήθος σου απίστευτα. Σειρά είχαν οι κάλτσες, τις φόρεσες με προσοχή και τις στερέωσες στις ζαρτιέρες του μπούστου. Για το τέλος άφησες ένα πρόστυχο μαύρο στρινγκ.

Πήρες μια μεγάλη ανάσα και άνοιξες την πόρτα. Πέρασες από την κουζίνα και πήρες ένα μπουκάλι παγωμένο λευκό κρασί. Με τους παλμούς σου να έχουν φτάσει στους 180, μπήκες στο σαλόνι, όσο πιο άνετα μπορούσες. Εμείς; Εμείς τι πάθαμε; Και εντάξει εγώ, που σε είχα ξαναδεί, ο φίλος μας όμως; Έχασε τη μιλιά του. ξεροκατάπιε μόνο και ακούστηκε σε όλο το δωμάτιο.

-    Θέλει κανείς κρασί;… είπες και έσπασες την σιωπή.

-    Θέλουμε αγάπη μου, αλλά το θέλουμε από εσένα.

Έσκυψες να κεράσεις τον φίλο μας και χάθηκε στο ντεκολτέ σου. Περίμενε ότι του κάναμε πλάκα, δεν ήξερε αν πρέπει να κάνει κάτι. Έκανα εγώ, σε τράβηξα επάνω μου, και σε πήρα αγκαλιά. Άρχισα να φιλάω το λαιμό σου και να χαϊδεύω τα πόδια σου. Τα φιλιά μου έγιναν πιο καυτά, είχα χωθεί ανάμεσα στο στήθος σου. Ο φίλος μας σα χαμένος να παρακολουθεί.

-    Αγάπη μου, ο φίλος μας μάλλον ζηλεύει.

-    Μα... τι μπορώ να κάνω εγώ, δεν έχω και μια φίλη για αυτόν.

-    Ε… δεν πειράζει, καν' του λίγη παρέα, κρίμα είναι.

Σηκώθηκες και τον καβαλίκεψες στον καναπέ. Ένα άμεσο φιλί στο στόμα του έκοψε την ανάσα. Του έπιασες το κεφάλι και χάιδευες τα μαλλιά του. Έβλεπα τη λεκάνη σου να χορεύει πάνω στο ορατό πλέον φούσκωμα στο παντελόνι του. Οι κινήσεις σου αργές, ερεθιστικές, έτριβες το μουνάκι σου πάνω του. Θα μπορούσες να τελειώσεις έτσι, ήσουν πολύ ερεθισμένη. Με τα χέρια σου έχωσες το κεφάλι του στο στήθος σου, μέσα στη χαραμάδα των απίστευτων βυζιών σου.

Εγώ απέναντι είχα ξεκουμπώσει ήδη το παντελόνι και έπαιζα αργά-αργά με τον πούτσο μου. Τι θέα... Η γυναίκα μου στην αγκαλιά του φίλου μου να λιώνει. Τι απίστευτη θέα μου έδινε το κωλαράκι με το μαύρο στρινγκ!

Κατέβηκες σιγά-σιγά και του ξεκούμπωσες το παντελόνι. Από το σλιπάκι του πετάχτηκε ένας ερεθισμένος πούτσος, όμορφος και έτοιμος. Τον περιεργάστηκες λίγο. Τον φίλησες σε όλο το μήκος και πέρασες τη γλώσσα σου στα μπαλάκια του. Μούγκρισε. Ανέβηκες πάλι και έβαλες το κεφάλι του στο στόμα σου, αχόρταγα, νομίζω ότι πήρες το μισό μήκος του μέσα σου. Έβλεπα το κεφάλι σου να ανεβοκατεβαίνει στο όργανο του φίλου μας και δεν άντεξα.

Ήρθα πίσω σου και γονάτισα, αναμέρισα το κιλοτάκι σου και άρχισα να γλείφω το κωλαράκι σου. Εσύ ήσουν απορροφημένη στο έργο σου. Ήξερα ότι  σου άρεσε να γλείφω και τις δύο σου τρυπούλες γιατί έβγαλες ένα αναστεναγμό, αφήνοντας για λίγο το φίλο μας. Έγλειψα το μουνάκι σου με προσοχή, αρχίζοντας σιγά-σιγά από τα χειλάκια σου που έσταζαν ήδη υγρά και χώνοντας τη γλώσσα μου στην τρυπούλα σου, ετοιμάζοντας τη για αυτό που την περίμενε. Έγλειψα έντονα την κλειτορίδα σου, ακριβώς στο ρυθμό που σου αρέσει, σε άκουγα να μουγκρίζεις, με το στόμα γεμάτο από τον μεγάλο πούτσο που είχες μέσα. Όταν ένοιωσα ότι είσαι σχεδόν έτοιμη να τελειώσεις, σηκώθηκα στα γόνατα και έφερα τον πούτσο μου στο μουνάκι σου. Τον έτριψα λίγο στην κλειτορίδα σου να σε βασανίσω, εσύ έφερες το κωλαράκι σου προς τα πίσω και να τον ρουφήξεις μέσα σου. Μπήκα! Τι καυτά που ήταν, δε θυμάμαι καμία άλλη φορά να είχες τόσα υγρά.

Κοίταξα τον φίλο μας, ήταν η πρώτη φορά που διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας από την ώρα που αρχίσαμε. Σε πηδούσα δυνατά, και σε κάθε μου χτύπημα το στόμα σου έπαιρνε και πιο πολύ τον φίλο μας μέσα του. Είχαμε συντονιστεί στον ίδιο ρυθμό. Το χέρι σου έτριβε την ερεθισμένη σου κλειτορίδα, ήσουν πολύ κοντά, σε είχα φέρει ήδη στα όρια. Ο φίλος μας τα ίδια και εγώ ίσα που κρατιόμουν. Περιμέναμε εσένα. Τα χέρια του φίλου μας στα μαλλιά σου και εμένα να σφίγγουν το κωλαράκι σου. Στο χώρο ακούγονταν πλέον μόνο οι αναπνοές και τα βογκητά μας. Σου μιλούσα πρόστυχα, για να χάσεις τον έλεγχο.

-    Έλα πουτανίτσα μου, πάρε και τους 2 άντρες σου μαζί, κάνε μας να χύσουμε, να σε πλημμυρίσουμε στο μουνί και στο στόμα. Είσαι μεγάλη πουτάνα, σε λίγο θα σε γαμήσει και δεύτερος πούτσος, θα τη θυμάσαι αυτή τη βραδιά.


Αυτό σε έφερε στο τέλος, άρχισες να χύνεις και να μουγκρίζεις. μαζί σου και εμείς, έχυνα στο μουνάκι σου και σε έπαιρνα με απίστευτη δύναμη. Ο φίλος μας έχυνε στο στόμα σου, αλλά εσύ δεν άφηνες τίποτε να πάει χαμένο.

Γείραμε όλοι στους καναπέδες μην πιστεύοντας το τι κάναμε και προσπαθώντας να ηρεμήσουμε. Λίγα λεπτά μετά, αρχίσαμε να χαϊδεύουμε ξανά το κορμί σου. Και οι δύο. Σε είχαμε στη μέση και είχε ο καθένας μας από ένα σου στήθος στο στόμα. Οι ρώγες σου έγιναν σκληρές και νέες φωνούλες ηδονής έβγαιναν από τα χείλη σου. Γυναίκα φωτιά όπως σε λέω. Με τα δύο σου χέρια, έπαιζες ταυτόχρονα τους πούτσους μας, θέλοντας να τους ετοιμάσεις για τον δεύτερο γύρο. Μας είπες να σηκωθούμε και κάθισες στα γόνατα. Άρχισες μις εκπληκτική πίπα και στους δύο, μας ρουφούσες με τη σειρά και πολλές φορές έχωνες και τα δύο όργανα μας στο στόμα σου, σε μια απίστευτη επίδειξη τεχνικής.

-    Ας πάμε καλύτερα στο κρεβάτι…

είπες και ξεκίνησες προς τα κει με ένα πολύ προκλητικό κούνημα. Σε ακολουθήσαμε υπνωτισμένοι. Ξάπλωσες στο κρεβάτι και άνοιξες τα πόδια. Ξέραμε τι θέλεις. Έκανα νόημα στο φίλο μας να αναλάβει δράση, να γλειψει το μουνάκι σου. Άλλο που δεν ήθελε. Εγώ συνέχιζα να σε χαϊδεύω απαλά και να σε ρωτάω πως σου φάνηκε ως εδώ.

-    Απίθανα μωράκι μου, αλλά δε μου έφτασε, θέλω να με πάρετε ξανά, να μην σας σηκώνεται πια.

Ήρθα επάνω στο πρόσωπό σου και μπήκα στο στόμα σου. Το καυτό στόμα σου με ρούφηξε μέσα του. Η γλώσσα σου έκανε απίθανα παιχνίδια. Το ίδιο και ο φίλος μας. Η δική του γλώσσα έκανε βόλτα στα μουνόχειλα σου, τα ρουφούσε, τα πιπίλιζε, είχε χώσει όλο του το στόμα στο μουνάκι σου. Ξέρω πόσο το απολαμβάνεις και ο φίλος μας φάνηκε να είναι μερακλής.

Συνέχισα να μπαίνω στο στόμα σου όταν άκουσα ένα βογκητό σου. Είχε μπει στο μουνάκι σου, δεν άντεξε άλλο, ήθελε να το κάνει από ώρα πριν. Σηκώθηκα να δω. Τι όμορφη που είσαι αγάπη μου. Πόσο καιρό ήθελα να σε δω να κάνεις έρωτα, να προσέξω να προσέξω τις εκφράσεις σου και τον τρόπο που παίζεις με το κορμί σου. Κάθισα αποσβολωμένος και σε έβλεπα σε ιεραποστολική στάση, με το στήθος σου να πάλλεται σε κάθε κίνηση και τον φίλο μας να σε παίρνει σαν να μην υπήρχε αύριο. Άλλωστε δε θα υπήρχε άλλη ευκαιρία γι' αυτόν, τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Ήθελα να μπω μέσα σου ξανά, αλλά δεν ήθελα να σας χαλάσω τη στιγμή. Πλησίασα στο αυτί σου και σε φιλούσα, σου έλεγα πόσο γυναίκα είσαι, πόσο τον τρελαίνεις, πόσο θέλω να δω να χύνεις για αυτόν. Έπαιζα με το στήθος και έτριβα τις ρώγες σου.

-    Ξάπλωσε κάτω…

του είπες και τον καβαλίκεψες. Γυναίκα από πάνω. Σε είδα να χαμηλώνεις το κορμί σου και να τον παίρνεις για άλλη μια φορά απόψε, αυτή τη φορά πιο βαθιά, στο ρυθμό που ήθελες εσύ. Άρχισες να χορεύεις επάνω του και να του λες "ναι ναι, έτσι, σε γαμάω εγώ τώρα, πάρε το μουνί μου, κάντο να χύσει". Ήρθα πίσω σου και φιλούσα την πλάτη και το λαιμό σου. Το χέρι σου έτριβε την κλειτορίδα σου δυνατά.

-    Έλα, έλα, φτάνω, φτάνω, χύνω γαμιάδες μου, σας χύνω...

και χύσατε για άλλη μια φορά μαζί. Έπεσες πάνω του εξουθενωμένη. Μ… μωράκι μου, κάτι ξέχασες. Το αγόρι σου δεν έχει τελειώσει. Αλλά κι εσύ δε νομίζω να έχεις χορτάσει ακόμη. Σήκωσες το κωλαράκι σου και στήθηκες στα 4. Την αγαπημένη μου στάση. Το μουνάκι σου ανοιχτό, ενώ στα μπούτια σου έτρεχαν τα υγρά του προηγούμενου εραστή σου. Μπήκα τόσο άνετα μέσα σου. Αυτή η αίσθηση να μπαίνω σε ένα μουνάκι που μόλις έχυσε κάποιος άλλος με εξίταρε. Δεν ξέρω γιατί. Ένοιωθα ότι είσαι πουτάνα εκείνο το βράδυ. Και έτσι σε πήρα, άγρια. Δεν άργησες να πάρεις φωτιά, πάντα παίρνεις μωράκι μου. Ο φίλος μας σύρθηκε κάτω σου και σου έγλειφε ξανά την κλειτορίδα. Τι στιγμή; Σου έκανα έρωτα και κάποιος άλλος σε έγλειφε. Δεν είχες ξαναζήσει τέτοια ηδονή, τόσες αισθήσεις μαζί, στα άκρα.

Αυτή τη φορά θα κρατούσε πολύ, είχα δυνάμεις και είχα τελειώσει ήδη. Θα το απολάμβανες. Και πράγματι πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να σου φωνάξω "χύνω μωρό μου, χύνω πουτανάκι μου" και να παρασύρω κι εσένα σε ένα ακόμη οργασμό.

Έτσι κουβάρι όπως ήμασταν στο κρεβάτι, γελάσαμε και το μόνο που είπε ο φίλος μας ήταν "είστε τρελοί". Δεν κατάλαβα πότε μας πήρε ο ύπνος. Ξέρω όμως ότι ξύπνησα από ένα τράνταγμα στο κρεβάτι. Άνοιξα τα μάτια μου και γούρλωσα. Εσύ στα τέσσερα και αυτός πίσω σου να ξεσπάει τις πρωινές του καύλες. Άλλωστε με το να ξυπνάς δίπλα σε μια τέτοια γυναίκα δεν θέλεις να πολύ να πάρεις φωτιά.

-    Αγάπη μου, με παίρνει ξανά, ξύπνησε ορεξάτος, τι να τον έκανα;



Copyright protected OW ref: 117837



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.