Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στα 21 μου είχα μια σχέση με μια όμορφη, 18χρονη τότε, φοιτήτρια. Κι εγώ φοιτητής την περίοδο εκείνη. Σπούδαζα στην Αθήνα και εκείνη στα Γιάννενα. Η σχέση αυτή, αν και άντεξε μόνο ένα χρόνο, ήταν έντονη και με πολύ καλές ερωτικές περιπέτειες. Η Ειρήνη λοιπόν ήταν μια κοπέλα στο 1.65, με ωραίο στητό στήθος, με ελάχιστα κιλά παραπάνω, έναν απίστευτο κώλο και το δυνατό της σημείο ήταν το πρόσωπό της και τα υπέροχα πράσινα μάτια της. Αυτή η αθωότητα που έβγαζε το πρόσωπό της ήταν καυλωτική, όταν μάλιστα ένιωθες την αλλαγή στο κρεβάτι. Εγώ είμαι γύρω στο 1.84, με νορμάλ αναλογίες. Οι ιστορίες μας πολλές και έντονες κάθε στιγμή. Θα περιγράψω εκείνη τη φορά που για μένα ήταν από τις καλύτερες μας.

Είχα επισκεφτεί τα Γιάννενα όπου σπούδαζε και είχαμε περάσει μια εβδομάδα ατελείωτου σεξ. Γενικά η μέρα ξεκινούσε με έρωτα, μετά με βόλτα στην πόλη για καφέ και φαγητό, σπίτι για σεξ απογευματινό, ποτό χαλαρά το βραδάκι με παρέα και το βράδυ με άγριο σεξ. Η τελευταία βραδιά έφτασε καθώς την επόμενη νωρίς το πρωί θα έφευγα για την Αθήνα. Κλασικά το βράδυ κάναμε το καθιερωμένο μας σεξ. Και πέσαμε να κοιμηθούμε αγκαλιά. Είχα βάλει ξυπνητήρι στο κινητό μου νωρίτερα από το καθιερωμένο ώστε να κάνω ένα ντουζάκι πριν φύγω. Κοιμηθήκαμε αλλά κάποια στιγμή μες τη νύχτα ξύπνησα. Δεν είχα ύπνο καθώς θα έφευγα μακριά της και δε μου άρεσε αυτό. Την κοίταξα που κοιμόταν φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελωτό εσώρουχο. Τη χάιδεψα απαλά στο κωλαράκι της αλλά δεν κινήθηκε. Κοιμόταν βαριά και το ήξερα.

Με τα ακροδάχτυλά μου χάιδευα την επιδερμίδα της. Αν και μια εβδομάδα συνεχόμενου σεξ οι καύλες ήταν ακόμη πολλές. Ήθελα ξανά μια τελευταία φορά πριν φύγω να την κάνω δική μου. Στο μυαλό μου ήταν έντονη η επιθυμία να της κάνω έρωτα. Αργά κινήθηκα προς τα κάτω. Κι από τις γάμπες της άρχισα να φιλάω απαλά το δέρμα της ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Σίγουρα ένιωθε καυτή την ανάσα μου πάνω στο δέρμα της. Αργά φιλούσα κάθε σπιθαμή από τις γάμπες της μέχρι το ωραίο τουρλωτό κωλαράκι της. Συνέχισα να ανεβαίνω φιλώντας της στη ραχοκοκαλιά της. Έφτασα μέχρι το λαιμό της. Εκεί σταμάτησα με ένα πιο υγρό φιλί. Ακολούθησα ξανά την ίδια διαδρομή μέχρι χαμηλά στις γάμπες της. Δεν κουνήθηκε καθόλου. Περισσότερο έδειχνε να κοιμάται ακόμη. Ίσως να νόμιζε πως ήταν όνειρο. Έβγαλα το μποξεράκι που φορούσα και αυτή τη φορά άρχισα πάλι τη διαδρομή προς το λαιμό της γλείφοντας το δέρμα της. Όταν έφτασα κοντά στο κωλαράκι της αισθάνθηκα αυτή τη φορά το μουνάκι της να καίει. Είχε ξυπνήσει αλλά με άφηνε να κάνω ότι θέλω.

Συνέχισα να γλείφω στο κορμάκι της μέχρι που έφτασα στο λαιμό της όπου ασχολήθηκα πιο πολύ με την περιοχή. Τα πρώτα βογκητά της ξέφυγαν ενώ ένιωσε τον σκληρό μου πούτσο να ακουμπά το ευαίσθητο δέρμα της. Ήθελα να με παρακαλέσει όχι με λόγια αλλά με κινήσεις. Κατέβηκα ξανά προς τα κάτω αλλά αυτή τη φορά της τράβηξα το εσώρουχο της και το έβγαλα. Άρχισα να γλείφω κάθε σπιθαμή από το ωραίο της κωλαράκι και αργά να γλείφω το εσωτερικό των ποδιών της κατευθυνόμενος προς το μουνάκι της. Έκαιγε και τα υγρά της πολλά. Με το που ακούμπησα τη γλώσσα μου πάνω στο μουνάκι της ένα δυνατό βογκητό βγήκε. Κρατούσε το μαξιλάρι αγκαλιασμένο κάτω από το κεφάλι της και δάγκωνε τα χείλη της. Άρχισα να της γλείφω αργά το μουνάκι και με τα χέρια μου πίεζα το κωλαράκι της. Την έγλειφα για πολύ ώρα. Τα υγρά της τόσα πολλά που μούσκεψαν το σεντόνι. Φαινόταν πως δεν άντεχε και ήθελε τον πούτσο μου μέσα της. Άρχισε να κουνάει το κωλαράκι και της παρακαλώντας με να μπω μέσα της. Αποφάσισα πως ήταν η ώρα να σταματήσω να μας βασανίζω και ανέβηκα αργά προς τα πάνω. Αργά έβαλα τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο καυτό μουνάκι της που με τα τόσα υγρά δε βρήκε καμία αντίσταση.

Η αίσθηση του γυμνού δέρματός με την καυτή υγρή τρυπούλα της μας απογείωσε. Αργά κάναμε έρωτα ενώ τη φιλούσα στο λαιμό και στα χείλη. Είχε ανοίξει τα μάτια της και με κοιτούσε με πάθος. Οι γλώσσες μας χόρευαν ενώ τα κορμιά μας έτρεμαν από την καύλα. Συνεχίσαμε για ώρα αργά να κάνουμε έρωτα ενώ έβγαινα αργά όλος από μέσα της και αργά έμπαινα ξανά βαθιά μέσα της. Έφτασε η στιγμή που δεν άντεχα και της ψιθύρισα ότι τελειώνω στο αυτί της. Αυτή μου απάντησε "κι εγώ τελειώνω μωρό μου… σε παρακαλώ μαζί. Τέλειωσε μέσα μου". Τελειώσαμε και οι δύο δυνατά. Ένιωσα τα υγρά της να καίνε τον πούτσο μου και άδειασα μέσα της όπως ποτέ ξανά. Τρέμαμε από την ένταση και χωρίς να κουνηθούμε προσπαθούσαμε να βρούμε τις ανάσες μας.

Ήταν από τα πιο δυνατά ερωτικά βράδια με την Ειρήνη. Όπου κι αν είναι την ευχαριστώ για όλα.




Copyright protected OW ref: 158197



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).