Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καινούρια διευθύντρια (6ο μέρος)

Η ατμόσφαιρα αποφορτίστηκε προς στιγμήν, όλοι ένιωθαν όμως πως οι ερωτικές δραστηριότητες θα συνεχίζονταν και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Ο Αργύρης είχε επιστρέψει δίπλα στη Βίκυ η οποία είχε αρχίσει να χαϊδεύει αργά, απαλά και βασανιστικά την ολόρθη ψωλή του. Χρησιμοποιούσε μόνο τον δείκτη του χεριού τρίβοντας τον χαλινό του πούτσου του κάνοντας μικρές παύσεις για να απολαύσει το καυλί του να ταλαντώνεται παρακλητικά στον αέρα αλλά και για να στάξει μικρές σταγόνες σάλιο στο δάκτυλο της έτσι ώστε κάθε επόμενη επαφή με το άκρως ερωτογενές πετσάκι του να είναι ακόμα πιο ερεθιστική. Ο Αργύρης απολάμβανε τις θωπείες της καυλιάρας γραμματέως έχοντας το λάγνο και απλανές βλέμμα του καρφωμένο στην λατρεμένη του σύζυγο η οποία εμφανώς ικανοποιημένη από τις μεθόδους της Βίκυς αποφάσισε να περάσει στο δεύτερο γύρο του ξεσκίσματος της.

Με μία χαριτωμένη, ακροβατική σχεδόν κίνηση και με το χέρι της Μιρέλλας χωμένο ακόμη βαθιά μέσα στο μουνί της έκανε μία περιστροφή και βρέθηκε πάνω στον καναπέ στα τέσσερα. Η Μιρέλλα συνέχισε να τη φιστάρει ενώ με το άλλο της χέρι χούφτωνε και άνοιγε τα κωλομέρια της αποκαλύπτοντας την λαχταριστή κωλοτρυπίδα της. Η Μάγδα γουργούρισε με ευχαρίστηση, τούρλωσε το ζουμερό και αφράτο κώλο της και με φωνή βουτηγμένη στην καύλα είπε:

- Μπράβο μικρή μου, συνέχισε να μου ανοίγεις το μουνί έτσι. Νομίζω ήρθε η ώρα να μου ανοίξετε και το κωλαράκι μου. Τι λέτε Κα Δημητρίου δεν είναι καλή ιδέα;

- Από τις καλύτερες Κα Ευθυμίου... απάντησε ενθουσιασμένη η διευθύντρια. Και απευθυνόμενη σε μένα και τον Κώστα συνέχισε: Κύριοι, δεν είναι σωστό ν' αφήνουμε μία Κυρία να περιμένει.

Πρώτος ο Κώστας άδραξε την ευκαιρία, ίππευσε τη Μάγδα κεντράροντας την σκληρή και σαλιωμένη από το πρότερο διπλό τσιμπούκι ψωλή του στο ύψος της κωλοτρυπίδας της. Η Μιρέλλα την έπιασε με το ελεύθερο της χέρι και την οδήγησε στην είσοδο του τρυφερού κώλου της Μάγδας καθώς ο Κώστας άρχισε να σπρώχνει εισχωρώντας αργά και σταθερά στο στενό της κανάλι προκαλώντας τους αναστεναγμούς της:

- Αx... έτσι... γεμίστε μου και τις δύο τρύπες... γαμήστε με... γαμήστε με δυνατά!

Παρατηρούσα τη Μιρέλλα και τον Κώστα που γαμούσαν τη Μάγδα με αυξανόμενη ένταση και ταχύτητα καθώς στην άλλη άκρη του δωματίου η Λίνα πλέον βασάνιζε με το δείκτη της τον πούτσο του Αργύρη εφαρμόζοντας την τεχνική που της είχε υποδείξει νωρίτερα η Βίκυ. Που και που και αργοτρίβοντας πάντα τη ψωλή μου η οποία ήταν σκληρή μέχρι εκρήξεως έριχνα ματιές στην Κα Δημητρίου η οποία είχε μείνει με τη φούστα της σηκωμένη και το μουνί της εκτεθειμένο και υγρό ακόμη και με ξαναμμένο βλέμμα παρακολουθούσε κι εκείνη τις ερωτοτροπίες.

- Κι άλλο πούτσο θέλω... κι άλλο...

είπε η Μάγδα παρακλητικά σχεδόν κι έτσι ήρθε η ώρα ν' αλλάξω θέση με τον Κώστα. Καθώς έχωνα το καυλί μου στον ήδη ανοιγμένο κώλο της Μάγδας η αίσθηση ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη καθώς μέσα από τα τοιχώματα ένιωθα το χέρι της Μιρέλλας η οποία γρονθογαμούσε το μουνί της ανελέητα. Άρχισα να γαμώ την κωλοτρυπίδα της Μάγδας δυνατά καρφώνοντας τη ψωλή μου βαθιά μέσα στον κώλο της ενώ εκείνη μας ενθάρρυνε:

- Έτσι, δυνατά... ξεσκίστε με από μουνί και κώλο, μη με λυπηθείτε, θέλω να μου ανοίξετε και τις δυο τρύπες... πιο δυνατά...ναι... ναι... σκίστε με...

Η Μιρέλλα κι εγώ παλεύαμε να ανταποκριθούμε στο σκληρό γαμήσι που αυτή η εκρηκτική γυναίκα απαιτούσε γαμώντας τις τρύπες της με όλη μας τη δύναμη. Όταν ένιωθα να κουράζομαι και προκειμένου να μην διακοπεί η ηδονή της αλλάζαμε θέση με τον Κώστα ο οποίος ξεκούραστος σφυροκοπούσε την κωλοτρυπίδα της κάνοντας τα βαριά της βυζόμπαλα να ταλαντεύονται σαν καμπάνες και την ίδια να ουρλιάζει από καύλα. Μέχρι να έρθει και πάλι η σειρά μου. Η Μιρέλλα αντίστοιχα άλλαζε κι εκείνη χέρι προκειμένου να ξεκουράζεται και στις αλλαγές είτε χεριού είτε ψωλής παρακολουθούσαμε το μουνί και την κωλοτρυπίδα της Μάγδας που έχασκαν στην κυριολεξία ενώ εκείνη μας προέτρεπε να μη σταματάμε στιγμή το διπλό γαμήσι που της χαρίζαμε.

Αλλαγή σκυτάλης συνέβη όμως και στην πλευρά του Αργύρη. Τώρα η Έλενα είχε αναλάβει τον ιδιότυπο αυνανισμό του η οποία είχε προσθέσει κι ένα νέο στοιχείο πέρα από την απαλή τριβή του χαλινού του. Στις παύσεις η Έλενα έσφιγγε τα γεμάτα και πρησμένα του αρχίδια κάνοντας τον να παραληρεί σιωπηλά υπομένοντας στωικά το γλυκό αυτό βασανιστήριο. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ήταν στην διάθεση του ζεύγους Ευθυμίου με μόνη προτεραιότητα να τους χαρίσουμε την ηδονή που αποζητούσαν.

- Θέλω πούτσα και στο στόμα μου… φώναξε η Μάγδα.

Ανταποκρίθηκα αμέσως στην επιθυμία της καθώς ήμουν ελεύθερος. Ανέβηκα στον καναπέ και ξεκίνησα να της γαμώ το στόμα βαθιά και γρήγορα βυθίζοντας την ψωλή μου έως το λαρύγγι της ενώσω οι συνάδελφοι μου της ξέσκιζαν το μουνί και τον κώλο της. Η Μάγδα ήταν εκτός εαυτού, προσπαθούσε να φωνάξει όμως μόνο άναρθροι ήχοι έβγαιναν από το μπουκωμένο στόμα της. Ο Αργύρης γονατισμένος στην άλλη πλευρά του καναπέ βαριαναστέναζε χωρίς όμως να πει κουβέντα καθ' όλη τη διάρκεια της ακολασίας που ζούσαμε. Με τον πούτσο κατακόκκινο έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να χύσει γαμώντας στην κυριολεξία τον αέρα καθώς οι τρεις βασανίστριες του τον κρατούσαν με πρωτοφανή επιδεξιότητα στο χείλος του οργασμού περιμένοντας μάλλον την Μάγδα να δώσει το πρόσταγμα για να χύσει. Με τον Κώστα αλλάξαμε θέση δυο φορές ακόμα γαμώντας κώλο και στόμα με όσες δυνάμεις μας είχαν απομείνει έως ότου το τρέμουλο στο κορμί της Μάγδας σηματοδότησε το μεγάλο φινάλε. Έβγαλε την ψωλή μου από το στόμα της και φώναξε με όλη της δύναμη:

- Χύνω, χύνω, μη σταματάτε... χύνω... αχ, τι γαμήσι είναι αυτό! Κοίτα με πως χύνω Αργύρη αγάπη μου…

Η Μάγδα ζούσε έναν ασυνήθιστα παρατεταμένο οργασμό τον οποίο όλοι παρακολουθούσαμε μαγεμένοι. Ήθελα να χύσω διακαώς περίμενα όμως να ακούσω και την επιθυμία της Μάγδας σχετικά με αυτό κι έτσι μαζί με τον Κώστα, ο οποίος απελευθέρωσε στο μεταξύ την κωλοτρυπίδα της, τρίβαμε τα καυλιά μας σεληνιασμένοι. Η Βίκυ είχε αναλάβει και πάλι τον αυνανισμό του Αργύρη αυξάνοντας όμως τις παύσεις πράγμα που τον έφερε σε μία κατάσταση απελπιστικής νιρβάνας όπου η μόνη διέξοδος ήταν να εξαπολύσει το μαζεμένο του ψωλόχυμα. Η Μιρέλλα έβγαλε προσεκτικά το χέρι της από το μουνί της Μάγδας και το παρατήρησε για λίγο με ικανοποίηση. Η Μάγδα, πλήρως ελεύθερη πια, περιστράφηκε και κάθισε έξω-έξω στον καναπέ. Έπιασε τα πελώρια και βαριά βυζιά της και άρχισε να τα μαλάζει κοιτώντας εμένα και τον Κώστα με πονηρό χαμόγελο. Δεν χρειάστηκαν παραπάνω εξηγήσεις. Σταθήκαμε εγώ ακριβώς μπροστά της και ο Κώστας στα αριστερά της, αφήνοντας ελεύθερο οπτικό πεδίο στον Αργύρη, και μαλακίζαμε τα καυλιά μας με μανία, καθώς η Μάγδα μας προέτρεπε να τη χύσουμε, απευθυνόμενη συγχρόνως και στον σύζυγο της του οποίου η λύτρωση δεν αργούσε επίσης.

- Ελάτε καυλιάρηδες, λούστε τις βυζάρες μου με το καυτό σας ψωλόχυμα. Αργύρη αγάπη μου με γάμησαν πολύ όμορφα οι συνάδελφοι σου. Είχες τόσο δίκιο... και μόλις οι δύο κύριοι με γεμίσουν με το σπέρμα τους μπορείς να χύσεις κι εσύ, το αξίζεις και με το παραπάνω. Έτσι καυλιάρηδες, τρίψτε τις ψωλάρες σας και δώστε μου τα χύσια σας.

Ένιωσα ένα ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη καθώς το σπέρμα άφηνε επιτέλους τ αρχίδια μου και έφτανε στην άκρη της ψωλής μου. Ταυτόχρονα με τον Κώστα αρχίσαμε να χύνουμε πίδακες λευκού καυτού ψωλοχύματος πάνω στα βυζιά της Μάγδας προσπαθώντας να βγάλουμε τη μέγιστη ποσότητα σπέρματος και να καλύψουμε έτσι τα θεσπέσια στήθη της με τα πηχτά μας υγρά ενώ συγχρόνως παρασυρθήκαμε σ' ένα απροσχεδίαστο ουνίσονο προστυχόλογων:

- Σε χύνουμε... παρ' τα στις βυζάρες σου... Παρ' τα όλα...

Η Μάγδα σαφώς ικανοποιημένη άπλωνε τα χύσια μας στα ζουμερά της στήθη σαν άλλη κρέμα ημέρας. Κοίταξε τη Βίκυ με νόημα δίνοντας της το πράσινο φως. Εκείνη σάλιωσε μία τελευταία φορά το δείκτη της και άρχισε να τρίβει την πούτσα του Αργύρη στο τρυφερό κι ευαίσθητο πετσάκι του δίχως παύσεις αυτή τη φορά. Ο Αργύρης ήταν κατακόκκινος και έδινε μικρές ψωλιές στον αέρα καθώς σταγόνες από προσπερματικό υγρό έκαναν την εμφάνιση τους στο πρησμένο του πουτσοκέφαλο. Η Μάγδα τον ενθάρρυνε λεκτικά καθώς έγλειφε τα χύσια μας από τα βυζόμπαλα της:

- Έλα Αργύρη μου, δείξε μου πόσο όμορφα χύνεις, θέλω να δω το σπέρμα σου να πετάγεται και να φτάσει μέχρι εδώ σ' εμένα... ότι φτάσει εδώ θα το γλείψω μαζί με τα χύσια των ψωλαράδων συναδέλφων σου... έλα αγάπη μου... χύσε!

Οι αναστεναγμοί του Αργύρη είχαν πλέον γεμίσει το γραφείο της Κας Δημητρίου. Η Βίκυ ήταν προσηλωμένη στην ψωλή του καθώς έφτανε το πιο κρίσιμο σημείο του αυνανισμού του. Το σημείο δίχως επιστροφή. Η Βίκυ σαν ιδιαίτερα έμπειρη που όπως φάνηκε ήταν στα θέματα του επιτηρούμενου και διακοπτόμενου αυνανισμού συνέχισε για λίγο ακόμα το τρίψιμο και ξαφνικά τράβηξε το δάχτυλο της αφήνοντας την ψωλή του Αργύρη να πάλλεται. Όμως αυτή τη φορά ένα ήρεμο ποτάμι από χύσι άρχισε ν' αναβλύζει από την άκρη του πούτσου του στάζοντας στο πάτωμα. Στη συνέχεια οι παλμοί άρχισαν να γίνονται εντονότεροι και ξαφνικά η πούτσα του άρχισε να εκσφενδονίζει πίδακες από ψωλόχυμα στον αέρα. Δύο από τις ριπές έπεσαν στις γάμπες της Μάγδας η οποία αμέσως τις μάζεψε με το δάχτυλο της και τις έφερε στο στόμα της ενώ οι υπόλοιπες στο πάτωμα.

Επιφωνήματα θαυμασμού ακούστηκαν ασυναίσθητα από όλους μας καθώς το θέαμα ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό. Η Μιρέλλα ήταν φυσικά ενθουσιασμένη από την νέα αυτή εμπειρία αλλά και η Έλενα, ακόμα και η πάντα μελαγχολική Λίνα είχαν συνεπαρθεί και χαμογελούσαν καυλωμένες. Ο Αργύρης βαριανάσαινε λυτρωμένος κοιτώντας πάντα τη σύζυγο του με λατρεία καθώς η Βίκυ εμφανώς ικανοποιημένη από την απόδοση της αλλά και από το αποτέλεσμα χάιδεψε φευγαλέα την καυλωμένη ακόμη ψωλή του Αργύρη μια τελευταία φορά.

- Κα Δημητρίου δεν έχω λόγια! Κατ' αρχήν είμαι πεπεισμένη πως ο σύζυγος μου βρίσκεται σε καλά χέρια. Μετά από αυτά που είδα σήμερα σας τον εμπιστεύομαι πλήρως και είμαι σίγουρη πως θα συμβάλετε στην προσωπική του εξέλιξη με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για μένα πρέπει να σας ομολογήσω πως μου είχε λείψει πολύ ένα τόσο εξαιρετικό γαμήσι σαν στο σημερινό. Σας ευχαριστώ κι ελπίζω να έχει και συνέχεια...

- Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβάλλουμε στην ηδονή σας Κα Ευθυμίου. Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για εσάς για ότι χρειαστείτε. Ο Αργύρης είναι σπάνιος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως έχει πολλά να προσφέρει και στην δική μας εξέλιξη. Ανυπομονώ μάλιστα!

- Θα ήθελα να σας ζητήσω μία τελευταία χάρη Κα Δημητρίου, να δώσετε άδεια στον σύζυγο μου για το υπόλοιπο της ημέρας. Θα ήθελα πολύ να περάσω τη μέρα μαζί του σήμερα.

- Φυσικά Κα Ευθυμίου! Είναι όλος δικός σας.

Το αγαπημένο ζεύγος αποχώρησε όπως ακριβώς ήρθε. Ο Αργύρης ντύθηκε και η Μάγδα τακτοποίησε το φόρεμα της και μας χαιρέτησε. Στη συνέχεια ξεκίνησε να περπατάει επιδεικνύοντας τις καμπύλες και την αυτοπεποίθηση της για μία ακόμη φορά ενώ ο σύζυγος της την ακολουθούσε λατρεύοντας τη διακριτικά. Ο Κώστας κι εγώ πέσαμε ξεψυχισμένοι στον καναπέ, γυμνοί και λαχανιασμένοι ακόμη και με τις πούτσες μας μισοπεσμένες. Άφησα τις σκέψεις μετά την έντονη αυτή εμπειρία να πλημμυρίσουν το μυαλό μου. Τη Μάγδα, μία υπέροχη γυναίκα που αναζητούσε απολαύσεις δίχως όρια και τον Αργύρη που παρακολουθούσε στωικά την ηδονική αυτή κούρσα αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της χωρίς καν να την αγγίζει. Ήταν απλά ιδιοφυές! Ένιωθα απέραντο θαυμασμό για το αγαπημένο αυτό ζευγάρι και ανυπομονούσα να εντρυφήσω βαθύτερα και να καταλάβω καλύτερα την δυναμική μεταξύ τους, μία δυναμική που τους έφερνε σε πλήρη μέθεξη και τους αντάμειβε απλόχερα με αγάπη, βαθιά συντροφικότητα και κυρίως και πάνω απ' όλα ανεπανάληπτη καύλα.

Η Μάγδα και ο Αργύρης είχαν περάσει σαν σίφουνας από το γραφείο αφήνοντας πίσω τους εμένα και τον Κώστα προσωρινά αποκαμωμένους αλλά τη Βίκυ και τις τρεις υπόλοιπες συναδέλφους μου καυλωμένες και ανήσυχες πράγμα που έπεσε στην αντίληψη της διευθύντριας μας η οποία ήταν ακόμη με την φούστα της ανεβασμένη και το λαχταριστό της μουνί εκτεθειμένο. Η Βίκυ πήρε την πρωτοβουλία επισημαίνοντας το προφανές:

- Κα Δημητρίου με όλο το θάρρος αλλά είναι αδύνατο να επιστρέψουμε στην εργασία μας σε αυτή την κατάσταση.

- Το ξέρω Βίκυ μου. Είστε όλες πολύ καυλωμένες και φαίνεται, δε θα σας άφηνα ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Δώστε μου λίγα λεπτά μόνο να συνέλθω πλήρως καθώς όπως θα παρατηρήσατε φαντάζομαι ο οργασμός μου ήταν πάρα πολύ έντονος. Φυσικά εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς εμένα αν έχετε κάτι στο μυαλό σας.

Δεν είχα ξαναδεί τη Βίκυ τόσο ξαναμμένη. Ήταν κόκκινη και βαριανάσαινε όσο διακριτικά μπορούσε. Αναρωτιόμουν αν είχε έρθει η στιγμή να αποκαλύψει το υπέροχο μυστικό της στους υπόλοιπους συναδέλφους. Κρίνοντας από το βλέμμα της Λίνας και της Έλενας ήμουν σίγουρος πως αγνοούσαν ακόμα τον κρυφό θησαυρό της Βίκυς καθώς ρίχνοντας μία ματιά σ' εμένα και τον Κώστα και την κατάσταση μας έδειχναν να έχουν πεισθεί πως δεν υπήρχε διαθέσιμος πούτσος άμεσα για να τις ικανοποιήσει. Πέρα από αυτό όμως διαισθανόμουν πως η Βίκυ αυτή τη φορά ήθελε κάτι παραπάνω. Μπροστά μου έβλεπα μία γυναίκα που ήθελε διακαώς να γαμηθεί άσχετα από το γεγονός ότι διέθετε και ένα εξαιρετικό καυλί που θα μπορούσε να σβήσει την καύλα των τριών συναδέλφων της. Με αυτή την σκέψη ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα στην ψωλή μου, σημάδι πως η στύση μου θα επανερχόταν στο άμεσο μέλλον. Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τις σκέψεις μου η Βίκυ είχε ήδη πετάξει τα ρούχα της και είχε μείνει μόνο με την κιλότα και τις γόβες. Το φούσκωμα στο εσώρουχο της προκάλεσε απορία στη Λίνα, την Έλενα και τον Κώστα όμως χωρίς περιττές περιστροφές και αχρείαστους θεατρινισμούς η καυλωμένη γραμματέας έβγαλε το στιλπνό και ορθωμένο γυναικείο της καυλί έξω προς τέρψιν όλων μας καθώς επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού γέμισαν για μία ακόμη φορά το γραφείο της διευθύντριας.

Η Έλενα έσπευσε πρώτη ενθουσιασμένη να θωπεύσει απαλά την ψωλή και τ' αρχίδια της Βίκυς χαμηλώνοντας αργότερα στα γόνατα έτσι ώστε να την πάρει στο στόμα της. Σιγά-σιγά άρχισε να της χαρίζει ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι καρφώνοντας το σκληρό της καυλί μέσα στο λαρύγγι της. Η Μιρέλλα δεν άργησε να λάβει κι αυτή μέρος στο νέο αυτό όργιο που έπαιρνε σιγά-σιγά σάρκα και οστά. Γονάτισε πίσω από τη Βίκυ, της άνοιξε τα σφιχτά της κωλομάγουλα και άρχισε να γλείφει την απαλή της κωλοτρυπίδα. Η Βίκυ αναστέναζε χαμηλόφωνα απολαμβάνοντας τις περιποιήσεις των συναδέλφων της. Η Λίνα προτίμησε να μη συμμετάσχει αλλά να επιδοθεί σε μία άλλη αγαπημένη της δραστηριότητα. Όπως μας είχε εκμυστηρευτεί της άρεσε ιδιαίτερα η ηδονοβλεψία ιδίως εάν μπορούσε συγχρόνως να τρίβει το μουνί της όπως και έκανε και σε αυτή την περίπτωση. Αφού έβγαλε τις μπαλαρίνες της και το καλσόν της ανέβηκε στο γραφείο της διευθύντριας και με το ένα πόδι της επάνω και το άλλο να κρέμεται μας χάρισε μία εξαίσια θέα του υγρού και καυλωμένου της μουνιού το οποίο και άρχισε να χαϊδεύει και τρίβει αργά και αισθησιακά. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα μία έντονη επιθυμία να ουρήσω, μία κλασσική αντίδραση του οργανισμού μου μετά από έναν πολύ έντονο οργασμό. Όπως ήμουν γυμνός όμως δεν ήθελα να βγω από το γραφείο και να διασχίσω τους διαδρόμους της εταιρείας κι έτσι πήρα το θάρρος, σηκώθηκα και πλησίασα την διευθύντρια και ζήτησα χαμηλόφωνα την άδεια της για να χρησιμοποιήσω την προσωπική της τουαλέτα. Η Κα Δημητρίου χαμογέλασε και αντί απάντησης γράπωσε την πεσμένη μου ψωλή και με οδήγησε η ίδια εκεί. Ένα δεύτερο τσίμπημα καύλας διαπέρασε το καυλί μου αποτέλεσμα αυτής της νέας αναπάντεχης εξέλιξης. Καθώς οι αναστεναγμοί από τις ερωτοτροπίες στο γραφείο έσβηναν πίσω μου η Κα Δημητρίου με οδήγησε πάνω από την τουαλέτα και κρατώντας πάντα το καυλί μου, μου ψιθύρισε:

- Κε Μηλιώνη θα θυμάστε ελπίζω πως σας είχα εκφράσει την επιθυμία μου να απολαύσω το καυλί σας με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για έναν από τους αυτούς τους τρόπους. Χαλαρώστε και ανακουφιστείτε, θα δείτε πως είναι ιδιαίτερα ηδονικό με αυτόν τον τρόπο.

Η κατάσταση είχε αρχίσει να με καυλώνει και η πούτσα μου άρχισε αργά-αργά να μεγαλώνει μέσα στην παλάμη της ακόλαστης διευθύντριας. Παράλληλα η ανάγκη μου είχε φτάσει στο έπακρο κι έτσι αφέθηκα πλήρως στις προτροπές της και άρχισα να ουρώ. Ένιωθα την ροή να διαπερνά το καυλί μου καθώς το απαλό χέρι της το έσφιγγε ελαφρά που και που. Ήταν μία πρωτόγνωρη και άκρως ερεθιστική κατάσταση, σα μία παρατεταμένη εκσπερμάτωση, έναν πρωτόγνωρο οργασμό. Φτάνοντας στο τέλος η πούτσα μου πλέον ήταν σχεδόν ολόρθη κι εγώ έπλεα εκ νέου σε πελάγη καύλας. Η Κα Δημητρίου φανερά ικανοποιημένη με τράβηξε, από την ψωλή πάντα, στον νιπτήρα όπου και μου έπλυνε το πρησμένο πλέον καυλί μου με δροσερό νερό προκαλώντας νέα κύματα ερεθισμού.

- Σας άρεσε Κε Μηλιώνη;

- Πάρα πολύ Κα Δημητρίου, δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο.

- Χαίρομαι, θα πρέπει όμως να επιστρέψουμε στο γραφείο καθώς είμαι σίγουρη πως η καυλωμένη σας ψωλή θα χρησιμεύσει άμεσα στους συνάδελφους σας.

Εκείνη τη στιγμή, ανάμεσα στους ερεθιστικούς ψιθύρους της διευθύντριας μου ένιωσα και πάλι μία έντονη λατρεία προς το πρόσωπο της. Την ερωτευόμουν άραγε όλο και βαθύτερα; Έσκυψα ασυναίσθητα προς το μέρος της και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της. Ήθελα με κάποιο τρόπο να εκφράσω όλα αυτά τα συναισθήματα που η παρουσία της μου προκαλούσε. Εκείνη ανταποκρίθηκε με τον γνωστό δικό της ευαίσθητο και συνάμα ελαφρά αποστασιοποιημένο τρόπο. Μου ανταπόδωσε το φιλί βυθίζοντας τη γλώσσα της στο στόμα μου συνεχίζοντας να χαϊδεύει και να σφίγγει την ψωλή μου, αποτραβήχτηκε σύντομα όμως χωρίς να δώσει συνέχεια. Αντί αυτού μου χάρισε ένα υποσχετικό χαμόγελο και τραβώντας το καυλί μου με οδήγησε πίσω στο γραφείο όπου τα πράγματα είχαν προχωρήσει.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 166550



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).