Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έχασα την παρθενιά της τρυπούλας μου. Μια στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ γιατί εκτός από πόνο μου χάρισε και απίστευτη ηδονή. Από τότε όμως τίποτα, νέκρα γιατί ζω σε μια μικρή κοινωνία και τα πάντα μαθαίνονται γρήγορα. Αλλά δε φταίει μόνο αυτό αλλά και το ότι είμαι λίγο χαμηλών τόνων. Έτσι αρκούμουν στις κουβέντες που έκανα μέσα από ένα site. Εκεί γνώρισα και το Βασίλη που έμενε στην Κω. Πιάσαμε την κουβέντα και μετά από πολλές συζητήσεις με κάλεσε στο νησί του για διακοπές και να μείνω στο σπίτι του. Βέβαια δε θα πλήρωνα τίποτα παρά μόνο τα προσωπικά μου έξοδα, αφού το σπίτι θα το πλήρωνα σε είδος. Βέβαια ένιωσα σα μια απλή πουτάνα όταν ειπώθηκε η κουβέντα, αλλά μετά όταν το ξανασκέφτηκα είπα γιατί όχι; Και δωρεάν διακοπές και να ξανακάνω αυτό που τόσο μου είχε λείψει… σεξάκι. Πόσο μάλλον όταν μου έδειξε φωτογραφία του και είδα ότι ήταν αρκετά ευπαρουσίαστος. Στα 33, μικρότερος από μένα βέβαια, με σώμα κανονικό, αλλά τα προσόντα του δεν ήθελα να τα μάθω για να έχει και λίγο μυστήριο η υπόθεση. Μετά από πολύ κουβέντα το κανονίσαμε.

Έτσι πέρασε ο καιρός και ήρθε η μέρα που κατέβηκα στο νησί. Ο Βασίλης με περίμενε στο λιμάνι όπου είχαμε κανονίσει να βρεθούμε και να πάμε στο σπίτι για να αφήσω τις βαλίτσες. Χαιρετηθήκαμε απλά σαν δύο καλοί φίλοι χωρίς να δώσουμε στόχο, καθώς ούτε ο ίδιος ήθελε να δώσει δικαίωμα στο νησί και χωρίς να ξέρουμε ότι αυτή η χειραψία θα ήταν η αρχή από ένα άγριο ξέσκισμα δύο εβδομάδων.

Αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι και πήγαμε για φαγητό καθότι βράδιαζε και εγώ δεν είχα φάει τίποτα. Πήγαμε σε μια παραλιακή ταβέρνα και φάγαμε ενώ κουβεντιάζαμε περί ανέμων και υδάτων. Από κοντά διαπίστωσα ότι ήταν ένας αρκετά ώριμος άντρας και όντως δε διέψευσε τις εντυπώσεις που είχα σχηματίσει για αυτόν μέσω μηνυμάτων.

- Πάντως ρε Ηλία όντως έχεις ωραίο στρογγυλεμένο κωλαράκι, σα γυναικείο όπως ακριβώς μου είχες πει στα πρώτα μηνύματα, μου είπε ο Βασίλης.

- Δε μου αρέσει να λέω ψέματα. Εξάλλου σου είπα τι είπαν όλες οι γκόμενες που είχα και όχι μόνο. Απλά πρέπει να ξέρεις να το δουλέψεις καλά. Αν είσαι καλός χειριστής και το ικανοποιήσεις θα το ευχαριστηθείς κι εσύ κι εγώ.

- Δε θέλω να σε πιέσω αλλά από όταν σε είδα στο λιμάνι ήθελα να πάμε σπίτι και να στο ανοίξω, αφού όπως μου είπες είσαι παθητικός.

- Όπα, όπα. Σου είπα ότι δεν έχω δοκιμάσει να γαμήσω ποτέ αντρικό κωλαράκι, μόνο γυναικείο, όχι ότι είμαι μόνο παθητικός. Εντάξει για εσένα ξέρω ότι είσαι ενεργοπαθητικός.

- Α,,, οπότε αν κάτσει καμία περίπτωση με γκομενάκια δε θα τους τη χαρίσεις;

- Μαλάκας είμαι; Εννοείται πως αν παίξει τίποτα θα ασκήσω τα καθήκοντά μου σαν άντρας. Μου αρέσει το από πίσω σε όλες τις μορφές. Του είπα χαμογελώντας.

Συνεχίστηκε η κουβέντα λέγοντάς μου τις ιστορίες που είχε με διάφορους που καλούσε στο νησί και πόσο καλά περάσανε. Αφού είχε περάσει η ώρα πήγαμε στο σπίτι καθώς ήμουν και εγώ κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι για να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε για να είμαστε έτοιμοι για την άλλη μέρα. Το σπίτι ήταν από τα τελευταία σπίτια στο λόφο και σε αρκετή απόσταση από τα διπλανά, με μια βεράντα που έβλεπε όλη την πόλη της Κω. Μόλις φτάσαμε εγώ άρχισα να τακτοποιώ τα πράγματά μου στο δωμάτιο ενώ ο Βασίλης μπήκε για μπάνιο. Πέρα από τα απαραίτητα είχα φροντίσει να πάρω κάνα δύο σέξι γυναικεία στρινγκάκια και ένα τελείως πρόστυχο σετάκι με ζαρτιέρες, ενώ πήρα και το δονητή που είχα αγοράσει για να ικανοποιώ την τρυπούλα μου στις μεγάλες κάψες. Ένα δονητή στα 28 εκατοστά και αρκετά χοντρό. Αυτόν τον άφησα μέσα στη θήκη στη βαλίτσα γιατί δεν ήθελα να με πάρει για τελείως ξεκωλιάρη.

Μόλις βγήκε ο Βασίλης φορώντας μόνο το σλιπάκι ήρθε στο δωμάτιο.

- Ηλία το μπάνιο είναι ελεύθερο. Θέλω να αισθάνεσαι άνετα σα να είσαι στο σπίτι σου…

μου είπε και με φίλησε απαλά στα χείλη. Αμέσως ένιωσα ένα σκίρτημα ενώ δεν παρέλειψα να δω το φούσκωμα στο σλιπάκι του που ήταν πολλά υποσχόμενο. Είχα απορία να δω το μέγεθός του και με το ζόρι κρατιόμουν να τον ρωτήσω.

- Εγώ πάω στη βεράντα.

Πήρα κι εγώ ένα κιλοτάκι μισοδιάφανο και ένα νυχτικάκι και πήγα για το μπάνιο. Αφού ήθελε να είμαι άνετος τότε κι εγώ αυτό θα κάνω. Θα αναλάβω το ρόλο της γυναίκας μέσα στο σπίτι. Φυσικά δεν είχα σκοπό να κάνω τίποτα γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένος, απλά είχα πει στον εαυτό μου ότι σε αυτές τις διακοπές θέλω να ντύνομαι και να αισθάνομαι σα γυναίκα όπου μπορώ και αυτό θα έκανα αφού μου δινόταν και η "άδεια". Αφού τελείωσα το μπάνιο μου, έβαλα κρέμα στο σώμα μου, φόρεσα το στρινγκάκι και το νυχτικάκι και κοιτάχτηκα στο ολόσωμο καθρέφτη που είχε μέσα. Πραγματικά το στρινγκάκι μου έσφιγγε τα κωλομέρια μου κάνοντάς τα να μοιάζουν περισσότερο γυναικεία.

"Φτου σου πουτανάκι" είπα και έριξα δύο χαστουκάκια στα κωλομέρια μου.

Βγήκα από το μπάνιο και αφού πήρα μια μπύρα από το ψυγείο πήγα στη βεράντα. Ο Βασίλης καθόταν πλάτη και δε με είδε όπως ερχόμουν. Του χάιδεψα το κεφάλι και κάθισα στην καρέκλα-ξαπλώστρα δίπλα του. Με το που με είδε σάστισε.

- Έμεινα μαλάκας, είπε.

- Γιατί βρε του είπα χαμογελώντας.

- Με αυτό που βλέπω. Δεν το περίμενα έτσι, ειλικρινά.

Απλά γέλασα ευχαριστημένος που του άρεσε αυτό που έβλεπε.

- Σήκω λίγο και κάνε μια στροφή σε παρακαλώ μου είπε καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του.

Σηκώθηκα αφού είχα αφήσει την μπύρα στο τραπεζάκι και έκανα μια μικρή σβούρα γύρω από τον εαυτό μου κάνοντας το νυχτικάκι να σηκωθεί σα φουστίτσα όπως κάνουν τα κοριτσάκια, ενώ ταυτόχρονα παρατήρησα ότι η πούτσα στο σλιπάκι του είχε φουσκώσει επικίνδυνα. Αμέσως με τράβηξε, με κόλλησε πάνω του και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Με τη γλώσσα του άνοιξε τα χείλη μου και άρχισε να ψάχνει μέσα στο στόμα μου ενώ με το ένα χέρι του με κράταγε κολλημένο πάνω του και με το άλλο μου χάιδευε όλη την περιφέρειά μου κάνοντας συχνά στάση ανάμεσα στο σχίσιμο ανάμεσα στα κωλομάγουλα. Την ίδια στιγμή έπιασα κι εγώ τον πούτσο του πάνω από το σλιπάκι. Όπως το χάιδευα κατάλαβα ότι δεν έχω να κάνω με μια απλή πούτσα. Την αισθανόμουν τεράστια στα μικροκαμωμένα μου δάχτυλα.

- Τι έχουμε εδώ;…

κατάφερα να πω μόλις απελευθερώθηκε το στόμα μου από τη γλώσσα του.

- Τι λες να χουμε βρε αγόρι μου. Έτσι όπως βγήκες τι περίμενες;

- Πρώτον αυτό θα το βλέπεις κάθε μέρα εδώ μέσα όσο ήμαστε εμείς. Σου είχα πει ότι θέλω να νιώθω γυναίκα όπου μπορώ και εδώ μέσα νομίζω ότι μπορώ αφού μου το επιτρέπεις. Και δεύτερον δεν είμαι το αγόρι σου, αλλά η γυναίκα σου, το κοριτσάκι σου…

και τον φιλάω στο στόμα.

- Ότι πεις μωρό μου εσύ…

και μου ζούληξε το κωλομάγουλο.

- Και συγνώμη αγόρι μου, του λέω, αλλά σήμερα θα σε αφήσω στα κρύα του λουτρού γιατί είμαι κομμάτια από το ταξίδι.

- Και αυτό εδώ τι να το κάνω όπως το έκανες;…

μου λέει πιάνοντας τη πούτσα του πάνω από το σλιπάκι.

- Μ… για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Κάθομαι λίγο απέναντί του και καλά σκεφτόμενος. Τον τραβάω προς την καρέκλα και αφού του κατεβάζω το σλιπάκι τον βάζω και κάθεται ενώ εγώ ταυτόχρονα κάθομαι στα γόνατα έχοντας μπροστά την πούτσα του που την έβλεπα για πρώτη φορά. Ένα πραγματικά θηρίο που δεν είχα ξαναδεί ποτέ live. Στα 22 εκατοστά και πολύ χοντρό.

- Παναγία μου τι είναι αυτό το πράγμα;…

και προσπαθώ να κλείσω τα δάχτυλά μου γύρω από την πούτσα του κοιτάζοντάς τον.

- Δεν ήθελες να μάθεις. Μου απάντησε ο Βασίλης. Προσπάθησα να στο πω αλλά το ήθελες για έκπληξη.

- Και δεν είναι;…

του λέω χαμογελώντας.

- Και όλο αυτό θα μπει μέσα μου;…

και άρχισα να φιλάω τον πουτσοκέφαλό του.

- Θα μπει, θα μπει. Και θα θες κι άλλο…

μου κάνει μουγκρίζοντας καθώς εγώ άρχισα να τον γλείφω περιμετρικά και σε όλο το τεράστιο μήκος του. Άρχισα να τον φιλάω στο κεφάλι και κατά μήκος της στύσης του όπου έφτασα στις δυο μεγάλες μπάλες που κρέμονταν από κάτω. Ήταν φρεσκοξυρισμένος οπότε έβαλα το ένα αρχίδι του στο στόμα μου και το έπαιζα με τη γλώσσα μου, ενώ με το χέρι μου μαλάκιζα το παλούκι του. Τα βογκητά του γίνονταν όλο και πιο συχνά. Άφησα το αρχίδι του και πλέον έβαλα το χοντρό πουτσοκέφαλο στο στόμα μου και άρχισα να το βάζω και να το βγάζω ελαφρά σφίγγοντας τα χείλη μου ίσα-ίσα να μπαίνει λίγο στο στόμα μου. Μου έπιασε το κεφάλι με τα χέρια του και άρχισε να δίνει το ρυθμό που είχα αλλά καταλάβαινα ότι με πίεζε ελαφρώς για το βάλω και άλλο μέσα στο στοματάκι μου. Ένιωθα τα πρώτα του υγρά να βγαίνουν από την τρύπα της βαλάνου του οπότε υποχώρησα και άρχισα να το βυθίζω ακόμα πιο μέσα στο λαρύγγι μου. Καταλάβαινα ότι όσο τον έβαζα πιο βαθιά στο στόμα μου αυτό γέμιζε ενώ δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσει όλο μέσα του. Όταν το έβαλα όσο πήγαινε, κατάλαβα ότι περίσσευαν γύρω στα 4 με 5 εκατοστά για να μπει μέχρι τη ρίζα της πούτσας του. Όπως ανεβοκατέβαινα τσιμπουκώνοντας τον, ο Βασίλης με πίεσε περισσότερο για να μπει όλο μέσα μου. Τον έβγαλα τελείως έξω γεμίζοντας τον με τα σάλια μου και τα υγρά του και βήχοντας του είπα:

- Δε χωράει όλο μέσα καύλα μου… όσο και να το θέλω δε μπορώ να το βάλω.

- Δεν πειράζει κούκλα μου, όσο πάρει αλλά να ξέρεις στο κωλαράκι σου θα μπει όλο, θες δε θες. Μου είπε χαμογελώντας.

- Α θες να με ξεσκίσεις τελείως δηλαδή;…

και αφού πήρα μια ανάσα άρχισα πάλι το τσιμπούκι μου.

- Εσύ δε θες δηλαδή; Θα το παίξεις παρθενούλα;

"Μ…" του έκανα για να καταλάβει ότι όχι μόνο ήθελα αλλά η σουφρίτσα μου καιγόταν για να τον πάρει εκείνη την στιγμή αλλά η κούραση δε θα με άφηνε να απολαύσω το γαμήσι που θα μου έκανε. Το γλείψιμο συνεχιζόταν και η πούτσα του εξαφανιζόταν βαθιά μέσα στο στόμα μου. Άρχισε να βαριανασαίνει ενώ εγώ ανεβοκατέβαζα το κεφάλι μου πιο γρήγορα ενώ με το ένα χέρι μου του χάιδευα το στήθος και με το άλλο έπαιζα με το δεξί του αρχίδι.

- Μωρό μου θα χύσω, πλησιάζω.

Κατάλαβα σα να με ρωτούσε αν ήθελα να χύσει μέσα στο στόμα μου ή έξω. Δεν του απάντησα καθόλου αλλά συνέχισα το τσιμπούκι.

- Χύνω πουτανάκι χύνω στο στόμα σου.

Κατάλαβα τα πόδια του να τρέμουν και τα πρώτα καυτά κύματα σπέρματος εκτινάχτηκαν στο βάθος του στόματός μου. Τον έβγαλα λίγο πιο έξω για να χωρέσει και τα υπόλοιπα. Ακολούθησαν και άλλα κύματα μέχρι που τα πόδια του ηρέμησαν. Άρχισα να βγάζω πιο έξω το παλούκι του προσπαθώντας μη χάσω ούτε σταγόνα μέχρι που βγήκε τελείως έξω και λίγα από τα χύσια του κύλισαν στο πηγούνι μου. Με κοιτούσε χαλαρωμένος να καταπίνω τα χύσια του που είχαν μια περίεργη αλλά ωραία γεύση και να μαζεύω αυτά που κύλισαν στο πηγούνι μου με το δάχτυλο και να το γλείφω σαν να είναι γλειφιτζούρι. Στη συνέχεια έγλειψα και ότι είχε μείνει πάνω στο πούτσο του μέχρι που τον έκανα όπως ακριβώς τον παρέλαβα. Πλέον είχε χάσει το μήκος του και το σφρίγος που είχε, αλλά και πάλι φαινόταν αρκετά μεγάλος. Σηκώθηκα και δίνοντάς τον ένα φιλί ξάπλωσα στη ξαπλώστρα δίπλα του και συνέχισα τη μπύρα μου.

- Κορίτσι μου τι να πω, ήσουν απίθανη. Τέλεια πίπα, ίσως και η καλύτερη που μου πήραν, και ξαναέβαλε το παλούκι του μέσα στο σλιπάκι του.

- Και δεν έχεις δει τίποτα αγόρι μου. Αρκεί να με περιποιηθείς. Αυτό θέλω από σένα. Μια εβδομάδα εδώ θέλω να την περάσω όσο γίνεται καλύτερα.

Καθίσαμε κανένα μισάωρο στη βεράντα χαζολογώντας, λέγοντας τις εμπειρίες μας κυρίως, αλλά και άλλα θέματα. Όταν ήρθε η ώρα με πήγε στο δωμάτιο και δίνοντας μου ένα φιλί έκανε να φύγει. Τον έπιασα αμέσως από το χέρι.

- Που πας;

- Εγώ ξύπνιος θα μείνω; Για νάνι, μου απάντησε.

- Κι εγώ θα κοιμηθώ μόνη μου;…

και πήρα ένα θλιμμένο ύφος και καλά. Αμέσως γύρισε σα να περίμενε να το πω. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι δίπλα-δίπλα. Αφού μιλήσαμε για λίγο έκλεισε το φως και με πήρε αγκαλιά όπως του είχα γυρίσει την πλάτη. Ένιωθα τον πούτσο του να ακουμπάει στα κωλομέρια μου και αμέσως με άναψε. Με πήρε ο ύπνος σκεπτόμενος τι θα κάνει στην τρυπούλα μου όταν μπει και δεν αποκλείεται να είδα και κανένα τέτοιο όνειρο.

Το πρωί ξύπνησα λίγο νωρίτερα από το Βασίλη. Μόλις ξύπνησε του χαμογέλασα και ανταπόδωσε.

- Τι έγινε μωρό μου; με ρώτησε.

- Είσαι έτοιμος;… θέλω να με κάνεις δική σου…

και άρχισα να του χαϊδεύω την ήδη σηκωμένη πούτσα του.

- Εσύ τι λες;…

μου λέει, ανεβαίνει από πάνω μου και τραβώντας μου έβγαλε το νυχτικάκι. Φιλώντας με στα χείλη κατέβηκε στο λαιμό, στο στήθος μου, στην κοιλιά μου και δίνοντας ένα φιλί στην πούτσα μου πάνω από το κιλοτάκι το τράβηξε να βγει και αφού το μύρισε το πέταξε δίπλα από το κεφάλι μου. Άρχισε να γλείφει τα ξυρισμένα αρχίδια και την πούτσα, ενώ ταυτόχρονα έβαλε το χέρι κάτω από τα κωλομέρια μου ανάμεσα στην κωλοχαραμάδα μου. Σήκωσα τη λεκάνη μου προσπαθώντας να τον διευκολύνω στο έργο του καθώς μου πασπάτευε την τρυπούλα μου. Όσο χάιδευε τη χαραμάδα μου έπαιζε με το κωλοδάχτυλο με την τρυπούλα μου, πότε πιέζοντας το για να μπει, αλλά λίγο πριν μπει, την άφηνε και πότε απλώς χτυπώντας τη με το δάχτυλο. Εγώ αναστέναζα και κάθε φορά που νόμιζα ότι θα το βάλει μέσα μου έσφιγγα ενστικτωδώς το σφιγκτήρα μου.

- Μωρό γιατί την ταλαιπωρείς έτσι;

Του πιάνω το κεφάλι και βγάζω την πούτσα από το στόμα του. Φεύγω από κάτω του και τον καβαλάω εγώ αλλά με το κώλο μου στραμμένο στο κεφάλι του. Του βγάζω το σλιπάκι τελείως και αφήνω το θηρίο να βγει τελείως έξω. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω και το μόνο που ρώτησα ήταν αν είχε λιπαντική γιατί αποκλείεται να μου τον έβαζε έτσι. Αφού πήρα θετική απάντηση συνέχισα το τσιμπούκι ενώ την ίδια ώρα με έγλειφε κι αυτός με το δάχτυλο να παίζει πάλι με την τρύπα μου. Κάποια στιγμή είδα με την άκρη του ματιού μου να το γλείφει αφήνοντας αρκετό σάλιο πάνω του και μου το άπλωσε στη σούφρα μου. Αφού το άπλωσε γύρω από τη σουφρίτσα μου το πίεσε. Σε δευτερόλεπτα ο σφιγκτήρας μου υποχώρησε και το δάχτυλό του βρίσκονταν μέσα στο κωλαράκι μου.

"Μ…" έκανα σταματώντας το τσιμπούκι ενώ με δύο τρεις φορές που το έβγαλε και το ξαναέβαλε μέσα μου έχυσα μέσα στο στόμα του.

- Μωρό μου συγνώμη αλλά έχω καιρό να…

- Μη συνεχίζεις. Δε θέλω να απολογείσαι. Σήκω λίγο.

Σηκώνομαι και με βάζει στα τέσσερα με το κωλαράκι μου τουρλωμένο. Ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου και βγάζει την λιπαντική. Έβαλε λίγο στο δάχτυλό του και την άπλωσε στη σούφρα. Αμέσως ένιωσα την κρύα υφή του για λίγο και μαζεύτηκα αλλά ξανατούρλωσα προς το μέρος του. Μου φίλαγε τα κωλομάγουλα ενώ πλέον έχωνε το δάχτυλό του μέχρι τέρμα μέσα μου. Έμπαινε πολύ άνετα πλέον μέσα μου χάρη στο λιπαντικό. Με ενοχλούσαν βέβαια λίγο οι τρίχες που είχα από πίσω καθώς δεν ήμουν ξυρισμένος από πίσω αλλά το απολάμβανα. Κάποια στιγμή ένιωσα δύο δάχτυλα να πιέζουν τον σφιγκτήρα ο οποίος πάλι ενστικτωδώς σφίχτηκε προσπαθώντας να αποτρέψει την εισβολή αλλά μάταια. Έπιασα με τα χέρια μου τα κωλομέρια μου και τα άνοιξα έτσι ώστε να διευκολύνω το έργο του Βασίλη. Τα βογκητά μου βγαίνουν συνέχεια και το “ναι έτσι μωρό μου” και το “άνοιξε με καλά για να με ξεσκίσεις με το παλούκι σου” να εναλλάσσονται. Ο Βασίλης το απολάμβανε και με το ελεύθερο χέρι του έβαλε και άλλο λιπαντικό στη σούφρα μου, η οποία σφίχτηκε γύρω από τα δύο του δάχτυλα που ήταν ήδη μέσα μου, λόγω του ότι ήταν κρύα. Δευτερόλεπτα μετά ένιωσα και το κωλοδάχτυλο από το άλλο του χέρι να προσπαθεί να μπει στην τρύπα μου.

- Μ… μωρό μου, σιγά-σιγά μωρό μου, να ανοίξει, μ… αχ… έκανα όταν μπήκε και αυτό μέσα μου. Τι υπέροχο που είναι… πόσο καριόλα είμαι;…

είπα καθώς ο Βασίλης έβαζε και έβγαζε τα δάχτυλα μέσα μου μέχρι που πλέον έμπαιναν χωρίς μεγάλη αντίσταση. Κάποια στιγμή τα έβγαλε τελείως και ένιωσα τη σούφρα μου να κλείνει και ένα κενό μέσα μου. Ήρθε μπροστά μου. Άρχισα να του γλείφω το κεφαλάκι και τα αρχίδια ενώ αυτός ετοίμαζε το προφυλακτικό. Το φόρεσε και αφού έβαλε λίγη λιπαντική στην άκρη στο κεφαλάκι πήγε από πίσω μου. Με τράβηξε μέχρι την άκρη του κρεβατιού ενώ αυτός στεκόταν όρθιος έχοντας την πούτσα του στο ύψος του κώλου μου. Μου χαμήλωσε τη μέση και έβαλε το κεφάλι μου πάνω στο μαξιλάρι τουρλώνοντας έτσι το κωλαράκι μου όσο γινόταν.

- Μωρό μου αν δε μπορείς η σε πονέσω πες μου να σταματήσω.

- Ναι αγάπη μου… του λέω, μπες μέσα μου σε θέλω τώρα.

Ένιωσα το χοντρό του πουτσοκέφαλο να ακουμπάει στην άκρη της σούφρας μου. Ήταν έτοιμη να φάει τη μεγαλύτερη πούτσα που έφαγε μέχρι τώρα. Άρχισε να την χαϊδεύει με το κεφαλάκι κάνοντας μαλάξεις στα κωλομέρια μου.

- Γάμησε με σε παρακαλώ… αχ…

Πριν τελειώσω πίεσε το κεφαλάκι στην τρύπα μου. Την ένιωσα να τεντώνεται, να προσπαθεί να ανοίξει, νόμιζα ότι σκίζεται για να μπει μέσα ή πούτσα του. Και ήταν μόνο το κεφαλάκι. Έτσουζε απίστευτα, τραβήχτηκα για να βγει από μέσα μου αλλά με έπιασε από τη μέση ο Βασίλης.

- Μωρό μου χαλάρωσε, ηρέμησε, προσπάθησε να μη σφίγγεσαι…

ενώ σταμάτησε να προσπαθεί να μπει πιο μέσα και μου χάιδευε τα κωλομέρια.

- Εύκολο να το λες αλλά με τέτοια πούτσα πως το κάνεις; Αχ…

Έσπρωξε λίγο και την ένιωσα να μπαίνει λίγο πιο μέσα, εκατοστά, τον έβγαλε λίγο και τον ξαναέβαλε τόσο όσο πριν.

- Ωχ… τσούζει το γαμημένο…

έκανα καθώς ένιωσα να μπαίνει λίγο ακόμα πιο μέσα μου. Τραβήχτηκα και βγήκε τελείως από μέσα μου. Έπιασα με το χέρι μου την τρυπούλα μου και κατάλαβα ότι δεν ήταν τρυπούλα, ότι άρχισε να ανοίγει.

- Υπομονή μωρό μου, άλλη μια προσπάθεια…

και έβαλε κι άλλο λιπαντικό σε όλο το μήκος της πούτσας του και ξαναήρθε από πίσω μου. Ξαναέβαλε το κεφαλάκι μέσα μου φιλώντας με στο σβέρκο. Τον ένιωσα να με ανοίγει πάλι αλλά ο πόνος ήταν πιο υποφερτός αυτή τη φορά. Βυθίστηκε μέσα μου λίγο ακόμα και άρχισα να πονάω πάλι.

- Ωχ μωρό μου, δεν μπορώ να τον πάρω, αχ… πονάω.

Πλέον τον έβαζε μόνο ως το σημείο που τον είχε βάλει και πριν με απαλές κινήσεις. Κατάλαβε και αυτός ότι υπέφερα και δε δοκίμασε να το βάλει άλλο πιο βαθιά οπότε αρκέστηκε μέχρι εκεί. Μου γαμούσε το κωλαράκι μου με τη μισή του πούτσα και κάθε φορά που έμπαινε ένιωθα το σφιγκτήρα μου να σφίγγεται γύρω του αλλά να ανοίγει. Σταμάτησα να πονάω καθώς δε δοκίμασε να το βάλει πιο βαθιά και άρχισα να απολαμβάνω το γαμήσι του.

- Ναι αγάπη μου, αχ, έτσι, σιγά-σιγά, μ…

- Τι κωλάρα έχεις μωρό μου;…

και συνέχισε. Μετά από κάποια στιγμή πάνω στο μούδιασμα που ένιωθα στον κώλο μου κατάλαβα ότι τον είχε βγάλει από μέσα και ενώ έβγαλε το προφυλακτικό τραβούσε μαλακία πάνω από τα κωλομέρια μου μέχρι που τα πηχτά χύσια του εκτινάχτηκαν πάνω μου. Τα ένιωθα να κυλάνε στα κωλομάγουλα μου. Σηκωθήκαμε και πήγαμε για μπάνιο και οι δύο. Μου μάλαξε την τρυπούλα μου για να ηρεμήσει ενώ του ζητούσα συγνώμη που δε μπόρεσα να τον πάρω όλο μέσα μου, προσπαθώντας να απολογηθώ.

- Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Θα γίνει και αυτό όταν θα ανοίξει. Όλα στην ώρα τους.

Ήθελα να τον ικανοποιήσω όσο μπορούσα. Τέτοια ψωλή δεν έπρεπε να πάει χαμένη. Την επόμενη φορά θα τον βάλω όλο μέσα μου, δεν υπάρχει περίπτωση, σκέφτηκα όσο ξεπλενόμασταν.

Ντυθήκαμε, φορώντας ένα στρινγκάκι από μέσα και πήγαμε για καφέ καθώς δεν ήθελα να πάμε για μπάνιο σήμερα. Με γύρισε στο κέντρο της πόλης και μετά τον καφέ ακολούθησε φαγητό και ουζάκι. Καθ' όλη τη διάρκεια του φαγητού καθόμασταν δίπλα-δίπλα για να ακουγόμαστε καλύτερα. Μετά από αρκετό ούζο και ενώ είχα κάνει κεφάλι άρχισα να απελευθερώνομαι και πλέον όποτε έβρισκα ευκαιρία τον χάιδευα πάνω από το τζην στο επίμαχο σημείο ή ανάμεσα στα πόδια του κάνοντας πύραυλο αρκετά συχνά μέχρι που άρχισε να μου ψιθυρίζει στο αυτί “δε θα πάμε σπίτι; θα στη σκίσω την κωλάρα πουτανάκι”. Αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο γιατί το ήθελα κι εγώ. Τα πειράγματα συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του φαγητού όπως και τα προστυχόλογα του. Αφού πέρασε η ώρα πήγαμε σπίτι. Με το που έκλεισε η πόρτα πίσω μας με έπιασε, με κόλλησε στον τοίχο και με φίλησε παθιασμένα, ενώ ταυτόχρονα μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και μου έβγαλε τη μπλούζα. Με φιλούσε με τη γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου και παραμερίζοντας το στρινγκάκι μου και πείραζε την ερεθισμένη μου κωλοτρυπίδα. Άρχισα να αναστενάζω και του έβγαλα τα ρούχα απελευθερώνοντας το ήδη μουσκεμένο καυλί του. Με σήκωσε στα χέρια του, με πήγε στο δωμάτιο και με πέταξε πάνω στο κρεβάτι. Λίγο η καύλα λίγο το ούζο είχα ξεχάσει το ζόρι που τράβηξα το πρωί.

- Έλα μωρό μου, φέρε τη ψωλάρα σου εδώ να την υγράνω…

και έβγαλα και το τελευταίο πράγμα που είχε μείνει πάνω μου. Άρχισα να την βάζω στο στόμα μου με μανία, όση δηλαδή μπορούσε να μπει μέσα του. Πήρε το λιπαντικό και αλείφοντας την τρυπούλα μου έβαλε με τη μία δύο δάχτυλα μέσα μου. Μπήκαν άνετα αφού είχε ήδη ήταν ανοιχτή από το πρωί.

- Μ… το θέλω όλο μέσα μου αγόρι μου…

του είπα μπουκωμένη. Με έπιασε, με γύρισε στα τέσσερα και πήρε θέση ακριβώς στην τρύπα μου.

- Ξέσκισε με την καργιόλα, μη με λυπηθείς, γάμησε με, άντε, τι περιμένεις;

Ανυπομονούσα να τον φάω καθώς έπαιρνε λιπαντικό από τη σούφρα μου με τον πούτσο του σαν να ήταν πινέλο. Το ακούμπησε στην τρύπα και πίεσε. Το ένιωσα, χοντρό και τεράστιο να μου σκίζει τη σούφρα μου και να μπαίνει.

- Αχ, ναι, πιο βαθιά αχ…

Καθώς έσπρωξε μπήκε και άλλο. Πλέον άρχισα πάλι να πονάω αλλά θυμήθηκα τι είχα πει το πρωί στο μπάνιο. Θα τον φάω δεν υπάρχει περίπτωση. Σταμάτησε και έκανε μικρές κινήσεις μέσα έξω σα να περίμενε την έγκρισή μου να συνεχίσει αφού κατάλαβε ότι πονούσα και ότι είχε φτάσει στο σημείο που ήταν το πρωί. Γύρισα προς το μέρος του και αφού έγλειψα το κωλοδάχτυλο μου του είπα.

- Τι θα γίνει καυλιάρη μου; Θα με γαμήσεις σήμερα ή απλώς θα μαλακίζεσαι. Αν είναι να βγάλω το δονητή από μέσα να τη βρω μόνη μου!

Τι το ήθελα και το είπα; Ήταν σα να έριχνα λάδι στη φωτιά. Αλλά μιλούσε το ούζο εκείνη τη στιγμή, δεν καταλάβαινα. Με το που το άκουσε άρχισε να μπαίνει πάλι.

- Αχ…

- Μαλακίζομαι ε;…

και πιάνοντάς με από τα “καπούλια” άρχισε να πιέζει περισσότερο. Ήταν σαν να έβρισκε κάπου αντίσταση η οποία κάθε φορά που τον έβγαζε και ξαναπίεζε υποχωρούσε κρατώντας “άμυνα” πιο μέσα. Και κάθε φορά ο πόνος ήταν έντονος.

- Καργιόλη θα σε σκίσω… στο είπα και στο μαγαζί.

- Αχ… πονάω μαλάκα, μη σταμάτα.

Δεν άκουγε αλλά συνέχισε το πήγαινε έλα μέσα στο κωλαράκι μου. Πρέπει να είχα φάει τα 17-18 εκατοστά. Κάποια στιγμή το έβγαλε σχεδόν τελείως έξω και ένιωσα το κωλάντερο μου να αδειάζει και σα να έπαιρνε φόρα με μία απότομη κίνηση μου το κάρφωσε όλο μέσα στη σούφρα μου. 22 εκατοστά ήταν πλέον μέσα μου.

- Αχ…

ούρλιαξα και από τον πόνο ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ο Βασίλης με τον πούτσο σφηνωμένο μέσα μου από πάνω μου.

- Με ξέσκισες γαμημένε…

ενώ μου ήρθε προς στιγμή ζαλάδα και τάση για λιποθυμία, αλλά ευτυχώς δεν έγινε. Άρχισε να κινείται ελαφρώς κυκλικά μέσα στον κώλο μου όπως ήταν πάνω μου σαν να προσπαθούσε να ανοίξει το κωλάντερο μου για να μπαινοβγαίνει μετά πιο άνετα. Βγήκε από μέσα μου και ένιωσα άδεια.

- Γιατί;…

κλαψούρισα. Δεν πρόλαβα να τελειώσω και με τράβηξε πάλι στα τέσσερα. Μπήκε μέσα μου και άρχισε να χώνεται στο βάθος του κώλου μου πολύ αργά. Ο πόνος υποφερτός αλλά καταλάβαινα κάθε πόντο της πούτσας του που χωνόταν όλο και βαθύτερα. Ένα μακρύτερο αχ βγήκε από τα χείλη μου ενώ με το χέρι μου έπιασα το παλούκι του ακριβώς στην άκρη της σούφρας μου και το χάιδευα καθώς μπαινόβγαινε αργά-αργά.

- Έτσι μωρό μου, έτσι γαμιά μου. Είμαι δικιά σου πλέον. Κάνε με ότι θες σου ανήκω. Το κωλαράκι μου, αχ, γάμησε το, ξέσκισέ το μωρό μου. Για πάρτη σου ότι θες.

Άρχισε να κινείται λίγο πιο γρήγορα αφού πλέον κατάλαβε ότι άνοιξα αρκετά και ο πόνος μετατράπηκε σε ηδονή. Η ηδονή απίστευτη, είχα και μήνες να γαμηθώ οπότε μου έλειψε. Κάθε φορά που έφτανε στο τέλος του πάτου μου ένα ρίγος διαπερνούσε το κορμί μου. Έχυνα για δεύτερη φορά σα καμιά πρωτάρα. Άρχισε να δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα στο γαμήσι όταν κατάλαβε ότι τελείωσα. Τον έβγαζε τελείως από μέσα μου και με δύναμη μου κάρφωνε τους 22 πόντους του μέσα μου. Ένιωθα το κεφάλι του να τερματίζει στο βάθος του κωλάντερου μου, τη σούφρα μου να έχει ανοίξει τελείως και να ψάχνει την πούτσα του Βασίλη κάθε φορά που έβγαινε από μέσα μου και τα αρχίδια του να χτυπάνε τα δικά μου ενώ η πούτσα μου χαλαρή πλέον να κουνιέται στο ρυθμό που με γαμούσε.

- Καριόλα έπαιζες με το “μικρό” όσο τρώγαμε ε; Τώρα που το τρως είναι καλά; Πως σου φαίνεται; Ε παλιοπουτάνα;

- Τέλειο γαμιά μου τέλειο. Μη σταματάς να με γαμάς, πιο βαθιά αχχχ, όλο μέσα.

Λέγοντας αυτά τον βγάζει και με γυρνάει να με βλέπει. Ταυτόχρονα σηκώνω τα πόδια μου ενώ είχε βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από το κωλαράκι μου για να το σηκώσει πιο ψηλά. Με το ένα χέρι μου πιάνει τα πόδια μου και με το άλλο φέρνει την πούτσα του στην σούφρα μου και με μια κίνηση τη χώνει μέσα της. Ζορίστηκε λίγο γιατί όπως είχε τα πόδια μου την πίεζε να κλείσει. Αμέσως τα έπιασα πίσω από τα γόνατα και τα άνοιξα διευκολύνοντας έτσι τη δίοδο. Με τον πούτσο χωμένο μέσα μου έσκυψε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και με τα δάχτυλα με τσίμπαγε στις ρώγες.

- Μωρό μου πόσο σε θέλω, με έκανες να αισθάνομαι σα κανένα παρθένο κοριτσάκι που της πήραν την παρθενιά.

- Κορίτσι μου όσες μέρες μείνεις εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω αυτό το κωλαράκι να κλείσει. Αρκεί να το θες και εσύ.

- Ξέρεις πόσο ευτυχισμένη με κάνεις αυτή τη στιγμή που έχω αυτό το παλούκι μέσα στο κωλαράκι μου. Το άνοιξες λες και είναι μουνάκι. Αυτές τις μέρες μέσα στο σπίτι θα είμαι η γυναίκα σου, η γκόμενά σου, ένα μουνάκι έτοιμο να το ξεσκίσεις όποτε θα έχεις καύλες. Τέτοια πούτσα δεν τη βρίσκεις κάθε μέρα, οπότε όσο είμαι εδώ τη θέλω μόνιμα μέσα μου. Γάμησε με κολομπαρά μου θέλω να τελειώσεις μέσα μου, να με γεμίσεις με τα χύσια σου. Αχ ναι…

Με το που τελείωσα άρχισε να με σφυροκοπάει γρήγορα και απότομα. Ένιωθα το παλούκι του να με σφυροκοπάει όπως ένα πιστόνι. Ο ιδρώτας του έσταζε πάνω μου, τα βογκητά μας αναμείχτηκαν και ένιωθα την πούτσα του κάθε φορά που βυθιζόταν μέσα μου να με χτυπάει στο στομάχι. Πλέον κατάλαβα ότι πλησιάζει να τελειώσει.

- Έλα μωρό μου, δωσ' μου τα υγρά σου, γκάστρωσε με ψωλαρά μου. Χύσε με, έτσι γέμισε τον πάτο μου.

- Χύνω πουτάνα, χύνω στην κωλάρα σου, χύνω και με δύο τρεις σπασμούς ένιωσα τα καυτά υγρά του να γεμίζουν το κωλάντερο μου. Έκανε μερικούς σπασμούς σαν να προσπαθούσε να τον στραγγίξει και ξάπλωσε πάνω μου φιλώντας με με την πούτσα ακόμα μέσα μου. Τον πήρα αγκαλιά και του χάιδευα την πλάτη.

- Ευχαριστώ μωρό μου για το απίθανο γαμήσι, για την υπομονή που είχες το πρωί. Από εδώ και πέρα εγώ και το μουνάκι μου στις υπηρεσίες σας… του ψιθύρισα στο αυτί. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο ακόμα και έκανε να βγει. Όχι ακόμα μωρό μου μείνε λίγο ακόμα μέσα μου σε παρακαλώ.

Καθίσαμε έτσι αγκαλιασμένοι με σημείο ένωσης τον πούτσο του μέσα στο κωλαράκι μου. Είχε πέσει πλέον και βγήκε άνετα από μέσα μου και αμέσως ένιωθα τα χύσια του να βγαίνουν από την τρυπούλα μου. Τρυπούλα… λέμε τώρα. Ορίστε του είπα χύνω για πάρτη σου και γέλασε. Πήγαμε και οι δύο και κάναμε ένα μπάνιο μαζί ενώ με καθάρισε σε όλο το σώμα.

Ακολούθησε μία βδομάδα μοναδική, κάθε μέρα κάναμε έρωτα δύο φορές τουλάχιστον. Με είχε πλέον ανοίξει οπότε πλέον δεν πονούσα. Κάναμε σεξ όπου μπορούσαμε, το βράδυ στην παραλία, μέσα στη θάλασσα, στο αυτοκίνητο και φυσικά στο μπαλκόνι έχοντας την Κω θέα από κάτω. Ένα βράδυ μάλιστα πήραμε και παρτούζα δυο τουρίστριες και αυτό χάρη στο Βασίλη γιατί εγώ δεν είχα μάτια παρά για το παλούκι που είχε ανάμεσα στα πόδια του και το οποίο ήθελα μονίμως μέσα μου. Βλέπεις όταν φύγω από το νησί δεν ξέρω κι εγώ πότε θα γαμηθώ οπότε προσπαθούσα να το χορτάσω τώρα. Έτσι έδωσα παράταση ακόμη μια βδομάδα στις διακοπές μου.

Σε μία από τις εξόδους μας είχαμε γνωρίσει και ένα άλλο ζευγαράκι και κάναμε παρέα χωρίς βέβαια να δίνουμε στόχο για να μην καταλάβουν τι τρέχει με μας. Κάποια μέρα όμως έπρεπε να φύγει η κοπέλα γιατί τις έτυχε κάτι και θα επέστρεφε σε τρεις μέρες. Οπότε κρατήσαμε το Γρηγόρη παρέα εμείς. Έτσι το δεύτερο βράδυ κανονίσαμε να πάμε για ποτάκι χαλαρά σε ένα μπαράκι. Βέβαια τα πειράγματα μεταξύ εμένα και του Βασίλη δε σταμάτησαν πάντα σε διακριτικό στυλ ενώ αυτός εκείνο το βράδυ δε σταμάτησε να πειράζει τις γκόμενες κάτι που άρχισε να με εκνευρίζει χωρίς βέβαια να το δείχνω. Έλεγα από μέσα μου “τον πούστη δε του φτάνω εγώ που με έχει ξεκολιάσει τόσες μέρες θέλει κι άλλες;” Βέβαια ο Γρηγόρης ήταν χωμένος στο κινητό του οπότε δεν έδινε και πολύ σημασία. Όταν ήρθε η ώρα για να φύγουμε είπε στο Γρηγόρη να κοιμηθεί σπίτι μας για να μην είναι μόνος και αυτός δέχτηκε. “Τι έγινε ρε γαμώτο” σκέφτηκα “σπάσιμο μου κάνει; Δεν έχει σεξ σήμερα; Νομίζει.”

Πήγαμε σπίτι και αφού αράξαμε λίγο στη βεράντα πήγαμε ο καθένας στο δωμάτιό του για να μη μας πάρει χαμπάρι ο Γρηγόρης. Αφού πέρασε η ώρα και νόμιζα ότι ο Γρηγόρης που ήταν στο σαλόνι θα κοιμόταν φορώντας ένα ολόσωμο διχτυωτό κορμάκι πήγα στο δωμάτιο του Βασίλη παίρνοντας μαζί μου και το λιπαντικό. Ήταν ξαπλωμένος μόνο με το σλιπάκι. Χαμήλωσα την πόρτα για να μη κάνω φασαρία γιατί η πόρτα έτριζε και πήγα από πάνω του και του τράβηξα το σλιπάκι βγάζοντας έξω το εργαλείο του πόθου μου παίρνοντας το κατευθείαν στο στόμα μου.

- Τι κάνεις εκεί μωρό μου; Είναι ο Γρηγόρης μέσα. Είπε καθότι ξύπνησε αμέσως και γεμάτος απορία.

- Εσύ τον κάλεσες, όχι εγώ και δε με ρώτησες. Και το βράδυ θα έμενα αγάμητη; Τελειώνουν οι μέρες.

- Ε, κοπέλα μου θα αναπλήρωνα αύριο το κενό.

- Γιατί σήμερα ήσουν χορτάτος ε; Χόρτασες να σαλιαρίζεις με τα πουτανάκι στο μπαρ. Ήσουν καλυμμένος ε;…

και συνέχισα να του παίρνω πίπα χώνοντας το χέρι από κάτω και πιάνοντας το κωλαράκι του. Αμέσως τινάχτηκε πράγμα που κατάλαβα ότι του άρεσε να τον χαϊδεύω στο συγκεκριμένο σημείο. Όλο το διάστημα που πέρασε είχε φροντίσει να με ξυρίσει παντού από κάτω και να μην αφήσει ίχνος τρίχας στο κάτω μέρος του σώματός μου.

- Τι έγινε μωρό μου… ζηλέψαμε;

- Όταν φύγω κάνε ότι θες, αλλά έχεις εμένα στο πιάτο σου, με έχεις ξεκωλιάσει και ψάχνεσαι μπροστά μου; Κάνε λίγο κράτη.

- Απλώς κουβέντα έκανα αγαπούλα μου, που να ήξερα ότι σε πείραζε και μου χάιδευε το κεφάλι όσο τον τσιμπούκωνα ενώ ένα αχ βγήκε από τα χειλάκια του όταν έβαλα το κωλοδάχτυλο μου στη σφιχτή του τρύπα χωρίς σάλιο. Ζορίστηκε να μπει αλλά δε με ένοιαζε. “Ας πρόσεχε” σκέφτηκα και τον γαμούσα με το δάχτυλο.

- Μωρό μου είναι στεγνό, αχ...

Σηκώθηκα και αφού ξεκούμπωσα το κορμάκι από κάτω και το σήκωσα στη μέση, έβαλα λίγη λιπαντική στη σούφρα μου και πήγα από πάνω του με την πλάτη μου στο πρόσωπό του.

- Από την πρώτη μέρα σου είχα πει ότι εδώ μέσα θα είμαι η γυναίκα σου, το πουτανάκι σου όσο θα είμαι εδώ. Αλλά μάλλον δε το κατάλαβες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γαμάς τη γυναίκα σου αλλά μάλλον το παραμέλησες ή το ξέχασες…

και λέγοντας αυτά έκατσα σιγά-σιγά πάνω στο παλούκι του μέχρι που μπήκε μέχρι τη ρίζα του μέσα μου. Ένα μακρόσυρτο αχ βγήκε από τα χείλη προσπαθώντας να μη φωνάξω για να μην ξυπνήσω τον Γρηγόρη. Μου χάιδευε την πλάτη μέχρι τα καπούλια μου όσο ανεβοκατέβαινα αργά πάνω στην πούτσα του.

- Συγνώμη αν σε στεναχώρησα. Ότι έγινε, έγινε. Τώρα κοίτα να τον απολαύσεις και προσοχή μη μας ακούσει ο “γείτονας”.

- Τώρα είναι αργά του είπα κάνοντας του νεύμα με το κεφάλι προς την πόρτα.

Ο Γρηγόρης στεκόταν στη μισάνοιχτη πόρτα και χάιδευε τη πούτσα του πάνω από το σορτσάκι ενώ κοιτούσε εμένα στα μάτια που ανεβοκατέβαινα αργά πάνω στο παλούκι του Βασίλη. Σταμάτησα με την πούτσα μέσα μου και προσπαθούσα κάτι να πω αλλά τι;

- Έλα βρε φίλε, είπε ο Βασίλης. Τι κάθεσαι εκεί;

Μπήκε μέσα δειλά.

- Από πότε βρε παιδιά, τί έγινε; Έχω χάσει επεισόδια;

- Εδώ και μιάμιση εβδομάδα απαντάει ο Βασίλης.

- Απλά έτυχε του απάντησα αμήχανα και ακίνητος χωρίς να ξέρω τι πρέπει να κάνω. Απλά έγινε και ήταν... σταμάτησα για λίγο, και ήταν ωραία συνέχισα ξεπερνώντας τις ενοχές μου.

- Ναι ε;… σου άρεσε;…

με ρώτησε και με το χέρι χάιδεψε τη ρώγα μου πάνω από το κορμάκι και παίζοντας μαζί της.

- Και από ότι βλέπω ξέρεις και να ντύνεσαι ανάλογα. Να προκαλείς.

- Αν δε δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι χάνεις…

και άρχισα να κινούμαι πολύ ελαφρά κυκλικά με την πούτσα στον κώλο μου.

- Τι λες μωρό μου;… ρώτησε ο Βασίλης χαϊδεύοντας την πλάτη μου. Να βάλουμε και το Γρηγόρη στο παιχνίδι μας;

Σταμάτησα και τον κοίταξα. Κατάλαβα με το ύφος του ότι το ήθελε (όχι πως εγώ δεν ήθελα να πειραματιστώ με δύο).

- Ας δει πόσο πουτανάκι σε έχω κάνει; συμπλήρωσε.

- Ναι καύλα μου, ότι θες. Είπαμε είμαι η γυναίκα σου και θα κάνω ότι μου πεις. Να δούμε και τις αποδόσεις του Γρηγόρη και αν ικανοποιεί πλήρως την κοπέλα του και άπλωσα το χέρι και έπιασα την πούτσα του που ήταν σφιχτή.

- Δε θα σε απογοητεύσω…

είπε και κατέβασε με τη μία τα ρούχα του και έμεινε γυμνός. Αμέσως σηκώθηκα από το παλούκι του Βασίλη. Μόλις είδε τι είχα κρυμμένο μέσα μου απλά σάστισε.

- Βρε μαλάκα τι παλαμάρι είναι αυτό; Κι εσύ το είχες όλο μέσα; Σε ξέσκισε.

- Μην αγχώνεσαι φίλε. Στην αρχή ήταν δύσκολα, τώρα την άνοιξα καλά και τα παίρνει όλα. Θα δεις κι εσύ. Και να τη λες Λία.

Κατέβηκα και άρχισα να του παίρνω ένα τσιμπούκι. Η πούτσα του ήταν γύρω στα 20 εκατοστά και πολύ πιο λεπτή από του Βασίλη, οπότε χωρούσε μέσα στο στόμα μου. Τον έβαζα μέχρι που οι τρίχες φτάνανε στη μύτη μου (καθότι ήταν αξύριστος).

- Μαλάκα τι πίπα παίρνει; Καταπληκτική η Λία μας…

και οι πρώτοι αναστεναγμοί βγήκαν από τα χείλη του. Ο Βασίλης σηκώθηκε και αυτός και έφερε την πούτσα του δίπλα στο στόμα μου. Την έπιασα με το χέρι μου και προσπάθησα να τις βάλω και τις δύο μέσα, αλλά ίσα-ίσα τα κεφαλάκια κατάφερα. Άρχισα να τους πιπώνω εναλλάξ ενώ το χέρι μου πήγε στην κωλοτρυπίδα του Βασίλη. Του έχωσα το κωλοδάχτυλο και άρχισα να το βάζω, ενώ ο Γρηγόρης πήγε από πίσω και ψαχούλευε τη δικιά μου τρύπα. Μόλις έβαλε το δάχτυλο μέσα δε βρήκε καθόλου αντίσταση, έβαλε και δεύτερο τίποτα.

- Πω, πω, ξεχειλωμένη είσαι καργιολίτσα. Πόσες πούτσες να χωράνε μέσα εδώ έτσι που σε άνοιξε το φιλαράκι μου…

και μου έχωσε τέσσερα δάχτυλα μέσα. Εγώ βογκούσα με την πούτσα του Βασίλη στο στόμα μου. Την έβγαλα, σηκώθηκα όρθιος και ψιθύρισα στο αυτί του.

- Θέλω να σε γαμήσω κι εγώ!

- Ότι θέλει το κορίτσι μου…

είπε, με έσπρωξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και άρχισε να γλείφει την πούτσα μου η οποία ήταν γύρω στα 17 εκατοστά. Ο Γρηγόρης στήθηκε πίσω από το Βασίλη και άρχισε να του γλείφει τη σούφρα και να του βάζει δαχτυλάκι. Άρχισε να βογκάει ενώ η πούτσα μου χωνόταν στο στόμα του. Σηκώθηκε και στήθηκε στα τέσσερα στο πάτωμα. Πήγα από πίσω του και ακούμπησα την πούτσα μου στη σφιχτή τρυπούλα του ενώ ο Γρηγόρης άρχισε να του δίνει πίπα. Έπιασε τα κωλομάγουλα του και τα άνοιξε. Έσπρωξα και μπήκα μέσα του, καθότι δεν την είχα και τόσο μεγάλη. Ήταν ωραία και ζεστά μέσα στο κωλαράκι του. Άρχισα να τον γαμάω αργά-αργά. Ο Γρηγόρης άφησε το στόμα του Βασίλη και στήθηκε από πίσω μου. Σταμάτησα το γαμήσι και περίμενα ακίνητος όσο έχωνε την ψωλή του στην ορθάνοιχτη κωλάρα μου. Αφού με γάμησε για λίγο, τραβήχτηκε μέχρι την μέση και περίμενε να κάνω εγώ παιχνίδι. Άρχισα να ξαναγαμάω τον Βασίλη μόνο που κάθε φορά που έκανα προς τα πίσω για να βγω έξω από το κωλαράκι του έμπαινε ο πούτσος του Γρηγόρη βαθύτερα μέσα μου. Τρελάθηκα από την αίσθηση. Να γαμάω και να γαμιέμαι ταυτόχρονα.

- Πω, πω καύλες μου τι μου κάνετε σήμερα. Τι νιώθω να ξέρατε μόνο…

και άρχισα ν κουνιέμαι πιο γρήγορα μέχρι που έχυνα μέσα στο κώλο του Βασίλη. Τραβήχτηκε από κάτω μου κάνοντας χώρο στο φίλο του να συνεχίσει πιο άνετα το γαμήσι που μου έκανε, ενώ μου έδωσε τη σούφρα του να τη γλείφω καθώς έβγαιναν από μέσα της τα υγρά μου. Δεν άργησε να τελειώσει και ο Γρηγόρης πάνω στα κωλομέρια μου. Σηκώθηκα να πάω λίγο στο μπάνιο αφήνοντας τους στο δωμάτιο. Γυρίζοντας δε με κατάλαβαν και τους άκουσα να λέει ο Βασίλης.

- Είδες μαλάκα τι πουτανάκι είναι;

- Ναι ρε φίλε. Πρέπει να τον ξέσκισες στην πούτσα τόσες μέρες.

- Στην αρχή ζορίστηκε λίγο να τον πάρει όλο μέσα αλλά τώρα δε χορταίνει.

- Το ξεχείλωσε τελείως. Χωράει σχεδόν το χέρι μου μέσα. Και συ κατευθείαν να τον γαμήσεις με αυτό το εργαλείο; Δωσ' τον σε μένα να τον προετοιμάσω. Κατευθείαν στα βαθιά;

- Χα, χα. Ρε συ αφού με μένα μιλούσε, τι να του πω μετά πήγαινε να σε γαμήσει πρώτα το φιλαράκι μου και μετά έλα σε μένα;

- Αυτό να μου πεις. Πάντως έκανες καλή δουλειά.

- Ρε φίλε να σου εξομολογηθώ κάτι; Είναι ο μόνος που τον πήρε όλο μέσα του και σχεδόν αδιαμαρτύρητα. Ποτέ μέχρι τώρα όσα κωλαράκια και αν γάμησα δεν κατάφερα να το χώσω όλο μέσα. Δε θέλω να χαθούμε. Μακάρι να κρατήσουμε επικοινωνία και μετά από εδώ. Τέτοιο κώλο δε τον βρίσκεις κάθε μέρα.

Πήγα πίσω και έκλεισα την πόρτα του μπάνιου για να καταλάβουν ότι γυρίζω. Πήγα προς το μέρος του σα να μη τρέχει τίποτα.

- Τι κάνουν τα αγόρια μου;

- Τίποτα μωρό μου εδώ, λέμε για τα κάλη σου είπε ο Βασίλης.

- Μ… για το μουνάκι μου σίγουρα έ;

- Όχι μουνάκι, μουνάρα έτσι όπως σε άνοιξε με αυτό το παλούκι.

- Είστε έτοιμοι ψωλαράδες μου για ένα γύρο ή είστε κομμάτια;…

και χάιδευα τις πούτσες τους όπως καθόμουν ανάμεσά τους.

- Με τέτοιο κωλαράκι είναι δυνατόν να πούμε ποτέ όχι;

- Εννοείται πως είμαι για σένα μωρό πάντα έτοιμος. Για τη Λία ότι θέλει.

Αφού έδωσα ένα γλωσσόφιλο και στους δύο άρχισα να τους τσιμπουκώνω εναλλάξ. Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης πήγε από πίσω μου και με άφησε μόνο μου προσπαθώντας να βάλω όλο το παλούκι του άντρα μου στο στόμα μου αλλά φυσικά ήταν μάταιο. Άρχισε να χώνει με τη μία τρία δάχτυλά του μέσα μου και να μου γαμάει τον κώλο και στη συνέχεια έβαλε και το τέταρτο. Τα βογκητά ευχαρίστησης έβγαιναν από το μπουκωμένο μου στόμα. Τα έβγαλε από μέσα μου και αφού έβαλε λιπαντικό στην ορθάνοιχτη σούφρα μου άρχισε να τα βάζει σιγά-σιγά μέσα μου και να τα περιστρέφει. Έσπρωξε λίγο και έφτασε και ο αντίχειράς του στη άκρη της σούφρας μου ενώ με το ελεύθερο χέρι του μου τραβούσε την πούτσα σα να με άρμεγε.

- Λία αν σε πονέσω πες μου να σταματήσω…

μου είπε και του έγνεψα καταφατικά για να μη σταματήσω το τσιμπούκι που έκανα. Άρχισε να σπρώχνει, άρχισε να μπαίνει και ο αντίχειρας μέσα στη σούφρα μου. Έβγαλα την πούτσα από το στόμα μου και άρχισα να βογκάω.

- Αχ…

Έσπρωξε κι άλλο και μπήκε σχεδόν μέχρι τα κόκαλα στις αρχές τον δαχτύλων του μέσα μου.

- Αχ… πονάω, βρε μαλάκα τι κάνεις εκεί;

και σπρώχνοντας μπήκε σχεδόν η μισή γροθιά του μέσα μου. Άρχισε να το βγάζει και ρίχνοντας κι άλλο λιπαντικό. Το ξανάσπρωξε μέσα μου.

- Μη, όχι άλλο βρε μαλάκα, δε μπορώ. Ένιωθα τα πόδια μου να λυγίζουν.

- Σε προετοιμάζω καργιολίτσα, σε ανοίγω για να μας πάρεις.

- Γιατί βρε αρχίδι λίγο ανοιχτή είμαι; Δε σου φτάνει τόσο;…

και σηκώνομαι. Πιάνοντας τα κωλομέρια μου τα ανοίγω και κάθομαι πάνω στην πούτσα του Βασίλη και αρχίσω να λικνίζομαι πάνω κάτω αργά αλλά σταθερά ενώ ο Γρηγόρης μου έδινε πίπα. Τα βογκητά ηδονής άρχισαν να βγαίνουν από το μπουκωμένο στόμα μου ενώ ο Βασίλης μου έγλειφε το στήθος. Μου έπιασε το κεφάλι και μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και γυρίζοντας στο αυτί μου ψιθύρισε:

- Θες να δοκιμάσεις να σε πάρουμε και οι δύο μωρό μου;

Τον κοίταξα βαθιά μέσα στα μάτια και ενώ σταμάτησα να κουνιέμαι του είπα:

- Με το φιλαράκι σου από εδώ που ήθελε να με γαμήσει πρώτος για να με ανοίξει και μετά να με περιλάβεις εσύ;

Έμεινε σαστισμένος.

- Σας άκουσα. Αλλά δεν πειράζει. Τρύπα είναι και θα κλείσει μόλις φύγω. Εξάλλου σου είπα ότι είμαι δικιά σου, κάνε με ότι θες αρκεί να με πηδάς κι εσύ.

Μου έδωσε ένα φιλί και κάνοντας νόημα στο Γρηγόρη μου είπε "σε θέλω".

- Με έχεις…

του απάντησα και ξάπλωσα πάνω του τουρλώνοντας το κωλαράκι μου για τη είσοδο του νέου μέλους. Την ένιωσα στην άκρη να πιέζει τη σούφρα μου. Τον κατάλαβα να σπρώχνει για να μπει. Ένιωσα τον σφιγκτήρα μου να ανοίγει τελείως σχεδόν να σχίζεται καθώς ο πούτσος του έμπαινε αργά και βασανιστικά μέσα μου. Ένιωθα το κώλο μου να χωρίζεται στα δύο. Ένιωσα ένα τρελό τσούξιμο πίσω μου καθώς από τη μία σούφρα προσπαθούσε να κρατήσει αντίσταση στο δεύτερο παλούκι που έμπαινε μέσα της.

- Αχ καργιόληδες με σκίσατε.

Άθελά μου σφιγγόμουν από τον πόνο και αυτό έκανε την διείσδυση πιο δύσκολη. Ο Γρηγόρης σταμάτησε για λίγο να σπρώχνει για να ηρεμήσω λίγο κι εγώ βρήκα ευκαιρία και έδωσα ένα φιλί στον άντρα μου. Με έπιασε από τα καπούλια και με μία απότομη κίνηση έβαλε την πούτσα του όσο χωρούσε μέσα μου. Ούρλιαξα από τον πόνο. Πλέον ότι ήταν να μπει μπήκε. Άρχισε να με γαμάει σιγά-σιγά και μετά από λίγο ξεκίνησε και ο Βασίλης πιάνοντας τον ρυθμό του Γρηγόρη. Ένιωθα δύο τεράστια παλούκια να φτάνουν λίγο πριν βγουν από τη σούφρα μου και να ξανακαρφώνονται μέσα μου και άντε πάλι το ίδιο. Που και που έβγαινε η πούτσα από την κωλάρα μου αλλά την έπιανε και την ξαναέβαζε εκεί που έπρεπε με περισσότερη ευκολία πλέον αφού είχα ξεχειλώσει. Αυτό δεν ήταν γαμήσι αλλά βιασμός.

- Είδες τη καργιόλα γυναίκα έχω;

- Μεγάλη πουτάνα φιλαράκι. Δεν αφήνει πούτσα για πούτσα το μουνάκι της.

- Αφήστε τα λόγια και ξεσκίστε με…

έλεγα μεταξύ πόνου και ηδονής, ενώ άρχισα να τρέμω και να χύνω πάνω στην κοιλιά του Βασίλη.

- Έχυσε το πουτανάκι. Όπου να 'ναι φτάνω κι εγώ παλιοκαργιόλα είπε ο Γρηγόρης.

- Όχι μέσα της φίλε μου, όχι μέσα της. Εκεί μόνο εγώ θα κάνω κατάθεση.

Έσπρωξε όσο πιο βαθιά μπορούσε κάνοντας με να ουρλιάξω και πάλι και με τη μία βγήκε από μέσα μου και ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου ενώ πλέον ο Βασίλης επιτάχυνε γαμώντας με με το παλούκι του μόνος του και ίσα που το καταλάβαινα. Άρχισε να μαλακίζει την πούτσα του μέχρι που το σπέρμα του εκτινάχτηκε από την τρυπούλα της πούτσας του στο πρόσωπό μου ενώ την ίδια ώρα ο Βασίλης με συσπάσεις έχυνε μέσα στον ξεσκισμένο κώλο μου.

- Παρ' τα όλα ξεσκισμένη καργιόλα, φώναζε ο Γρηγόρης γεμίζοντας με.

- Μωρό μου σε χύνω, σε γκαστρώνω κούκλα μου. Χύνω μέσα στο ζεστό σου μουνάκι.

- Αχ, ναι… και έγλειφα τις σταγόνες που πήγαν δίπλα στα χείλια μου. Αυτό είναι γαμιάδες μου, με ολοκληρώσατε σαν γυναίκα.

Ο Βασίλης βγήκε από μέσα μου και μαζί του βγήκε μία μεγάλη ποσότητα από τα χύσια του που έτρεχαν από τη σούφρα μου στα αρχίδια μου και από εκεί στο πάτωμα. Ξάπλωσα στο πάτωμα με τον κώλο μου προς τα πάνω να ηρεμήσω ενώ ένιωθα ένα τεράστιο κενό μέσα μου και τη σούφρα μου μουδιασμένη. Ο Γρηγόρης μου άνοιξε τα κωλομάγουλα για να δει την τρυπούλα που λίγο πριν ξέσκιζε.

- Βρε μαλάκα δες, το ξεκολιάσαμε το κορίτσι.

Ο Βασίλης είδε και αυτός και μου χάιδευε με το δάχτυλο τη γεμάτη με τα χύσια του τρύπα μου. Τι περίμεναν να δουν δηλαδή δε μπορώ να καταλάβω το σφιγκτήρα μου; Δεν υπήρχε. Με δύο παλούκια μέσα στην κωλάρα μου (γιατί έτσι έγινε, το κωλαράκι έγινε κωλάρα) περίμεναν να δουν τη σούφρα μου κλειστή. Τι σκέφτονται οι άντρες ώρες-ώρες;

Πήγα για μπάνιο και ήρθε και ο Βασίλης. Βέβαια τις επόμενες μέρες ο κώλος μου έτσουζε αλλά αυτό δε με σταμάτησε από το να τους ξαναπάρω πάλι πότε τον ένα πότε τον άλλο και πότε και τους δύο μαζί.

Φεύγοντας στο καράβι καθόμουν και σκεφτόμουν πως ήρθα στο νησί και πως έφυγα. Ήρθα με μια τρυπούλα που χωρούσε ένα δάχτυλο και πεινασμένος για σεξ και φεύγω ξεσκισμένος, με την τρύπα μου ορθάνοιχτη και από πούτσα χορτάτος.




Copyright protected OW ref: 168057



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.