Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με το Σ μιλούσαμε πολλά χρόνια μέσω ίντερνετ. Η διαδικτυακή μας γνωριμία ξεκινάει απο τότε που ξεκίνησαν τα πρώτα chat rooms στην Ελλάδα. Εγώ κοπέλα σε χωριό, αυτός αγόρι σε κοντινή πόλη. Ήμασταν συνομήλικοι, είχαμε ανακαλύψει ότι πηγαίναμε και στο ίδιο λύκειο, παρόλα αυτά εκεί, δεν είχαμε γνωριστεί. Εκείνη την εποχή εγώ ζούσα τον έρωτά μου με τον Κ, ένα αγόρι του χωριού μου, από τον όποιο αργότερα έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Με τις συνομιλίες στα chatrooms με διάφορους φίλους (τίποτα πονηρό τότε) γέμιζα τα άδεια βράδια του χωριού, όταν ο άντρας μου δούλευε νυχτερινή βάρδια. Όσοι το πηγαίνανε στο πονηρό έτρωγαν "Χ" και είχαν μείνει λίγοι και καλοί, πραγματικοί φίλοι που περνούσαμε ευχάριστα chatάρωντας. Τα βράδια στο χωριό ήταν πολύ βαρετά βλέπετε. Ανάμεσα σε αυτούς τους καλούς φίλους ήταν και ο Σ.

Με τον Σ είχαμε χαθεί αρκετές φορές για αρκετό καιρό, (συνήθως όποτε είχε γκόμενα), αλλά βρισκόμασταν ξανά και είχαμε πολλά πράγματα να πούμε. Ήξερα τα πάντα για αυτόν, όπως ήξερε και αυτός τα πάντα για εμένα. Είχαμε ένα μοναδικό τρόπο να βγάζουμε ο ένας στον άλλον ότι μας συνέβαινε, όπως γίνεται σε συζητήσεις κολλητών. Εγώ κολλητή φίλη δεν είχα ποτέ, πάντα οι γνωστές μου με έβλεπαν ανταγωνιστικά λόγω της εμφάνισής μου. Ο Σ λοιπόν, ήταν από τους πρώτους που έμαθε ότι ο γάμος μου στην ουσία τελείωσε και έμεινα μαζί με τον άντρα μου για το παιδί μόνο και επειδή ζούσα σε χωριό και φοβόμασταν "τι θα πει ο κόσμος". Εγώ ήξερα τα πάντα για τις γκόμενες που είχε, τις ιδιαιτερότητές τους και πως περνούσε με την κάθε μια.

Ο καιρός περνούσε, με τον Σ συνεχίσαμε να χανόμαστε και να βρισκόμαστε online, εγώ πλέον στα 30 μου, 5 χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού μου είχα επανέλθει στη σιλουέτα μου και οι καύλες μου είχαν σπάσει κάθε προηγούμενο. Κάποια ερωτικά βοηθήματα που τον πρώτο καιρό με ικανοποιούσαν, άρχισα να τα βρίσκω λίγα. Δεν ήταν εύκολο για μένα να βρω γκόμενο, ο άντρας μου ήταν ο πρώτος μου και μετά το "χωρισμό" μας, δεν ήθελα να λένε οι κυράτσες του χωριού για μένα τη στιγμή που ζούσαμε στο ίδιο σπίτι με τον άντρα μου.

Από την άλλη, ο Σ είχε βγει από μια σοβαρή σχέση, που είχε κρατήσει πολλά χρόνια. Ήξερα ότι ερωτικά περνούσε πολύ καλά μαζί της, παρόλο που αυτή ζούσε Αθήνα και πήγαινε και την έβρισκε μόνο 2 - 3 φορές την εβδομάδα. Τότε ήταν η εποχή που το MSN ήταν στις δόξες του και είχαν αρχίσει και οι πρώτες βίντεοκλήσεις με webcam. Και τότε ήρθε ένα βράδυ που ήμουν μόνη, είχα φοβερές καύλες και χάζευα στο ίντερνετ. Δε ξέρω πως τα είχα καταφέρει ενώ γενικά δε πίνω, είχα κατεβάσει αρκετό κρασί και είχα ψιλοφτιαχτεί. Τότε, ξημερώματα τον είδα online. ο Σ δεν ήταν από τους άντρες που θα σε τρελάνουν με την εμφάνισή τους και θα πεις θέλω να γαμηθώ μαζί του εδώ και τώρα, παρόλα αυτά ήταν ένας νόστιμος άντρας με πολύ χιούμορ και φαντασία. Μόλις τον είδα online σκέφτηκα πως είναι η ευκαιρία να το προχωρήσω λίγο να δω τι θα γίνει. Ήξερα ότι αυτό τον καιρό είναι μόνος του. Μου είχε εξάψει την φαντασία που μου είχε εκμυστηρευτεί ότι με την πρώην του την Αθηναία, όποτε δε μπορούν να βρεθούν και έχουν καύλες καταλήγουν να χαϊδεύονται μπροστά στις κάμερές τους.

Εμένα οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο, βοήθησε λίγο και το κρασάκι. Είχα αποκτήσει εμπιστοσύνη στο Σ. Το είχα καταλάβει ότι με γούσταρε, απλά δεν του είχα δώσει ποτέ αέρα. Του έκανα κλήση στο MSN. Είχαμε ξαναμιλήσει τέτοιες ώρες αλλά σίγουρα δεν περίμενε να με δει με ένα ημιδιάφανο νυχτικό από το οποίο με τη βοήθεια του φωτισμού της οθόνης μου, διαγράφονταν οι ρώγες μου. Μόλις απάντησε την κλήση μου πρόσεξα τα μάτια του καρφώθηκαν εκεί. Γρήγορα κατάλαβε πως έχω πιει λιγάκι. Κάποια στιγμή τον έφερα σε δύσκολη θέση, σκύβοντας μπροστά στην κάμερα να πιάσω το ποτήρι μου. Το μάτι του γυάλισε. Δεν ήξερα τι είχε προλάβει να δει, ήξερα όμως ότι η βραδιά μου θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Τον ρώτησα γιατί κοκκίνισε, μου είπε κάνει ζέστη. Τα πράγματα ξέφυγαν πολύ γρήγορα. Ήξερε ότι έχω πιει, ήξερε ότι έχω να γαμηθώ πολύ καιρό. Ήξερα ότι είναι μόνος του και ψάχνεται, ήξερα ότι δε θα ήταν η πρώτη του φορά μπροστά στην κάμερα. Ήξερε ότι είμαι "παρθένα" σε κάτι τέτοιο και δέχτηκε να με μυήσει στα κόλπα. Οι κάμερές μας στράφηκαν χαμηλά, οι ανάσες μας βάρυναν, η νύχτα μετατράπηκε σε μια πραγματική κόλαση! Βρεθήκαμε γυμνοί μπροστά στις κάμερές μας να βογκάμε από καύλα. Το ξυρισμένο του καβλί ήταν μια αποκάλυψη. Το έβλεπα και ήθελα να το πάρω στο στόμα μου να δω πόσο μεγαλύτερο μπορεί να γίνει και μετά να το χώσω στο επίσης ξυρισμένο μουνάκι μου που έσταζε καύλα. Είχαμε συγχρονιστεί στον ρυθμό μας και είχαμε ένα τρελό οργασμό ταυτόχρονα. Εκείνο το βράδυ ανακάλυψα ένα νέο Σ που δε φανταζόμουν ότι υπάρχει.

Την επόμενη μέρα ξύπνησα και ντρεπόμουν. Τι έκανα;… ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αλλά από την άλλη, η εικόνα του να χύνει μαζί μου είχε αποτυπωθεί στο μυαλό μου και μούσκευα κάθε φορά που θυμόμουν το ωραίο του καβλί και τα βογκητά του καθώς τον έπαιζε για εμένα. Δεν άργησα να χαϊδέψω το υγρό μουνάκι μου και να χύσω άλλη μια φορά με όλα αυτά.

Το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι όλο αυτό ήταν ένα λάθος και δεν έπρεπε να ξαναγίνει. Συμφώνησα μαζί του να ξεχαστεί η καυτή βραδιά. Συμφώνησα κυρίως γιατί δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ, οπότε με βόλεψε. Εγώ δεν έψαχνα για γκόμενο (και να έψαχνα ο Σ δεν ήταν στα γούστα μου). Ούτε και αυτός φυσικά θα έψαχνε μια παντρεμένη με παιδί για γκόμενα! Οι στιγμές όμως αυτές μας στοιχειώσανε. Μετά από τρία βράδια το πράγμα πάλι ξέφυγε και βρεθήκαμε μπροστά στους υπολογιστές μας να χαϊδευόμαστε και να χύνουμε σα λυσσασμένοι... και δεν είχαμε πιει αυτή την φορά!

Αποφασίσαμε από κοινού να γίνουμε "Friends with benefits". (Ήταν και η εποχή της ταινίας και το βρήκαμε καλή ιδέα). Αυτό συνεχίστηκε 10 με 15 ημέρες. Άρχισε να μη μας καλύπτει. Ενα βράδυ μου είπε να το πάμε παρακάτω και να βρεθούμε. Το ήθελα σαν τρελή! Ήθελα να νιώσω αυτό το καβλί που το είχα δει να σπαρταράει τόσες φορές για μένα, μέσα μου. Έβαλα τα πιο καυτά εσώρουχα που είχα, πήρα το αυτοκίνητό μου και μετά από μισή ώρα ήμουν σπίτι του. Η ώρα ήταν 1 τα ξημερώματα. Μου άνοιξε και του όρμησα! Το ξέρω, θα με πείτε λυσσάρα αλλά δε μπορείτε να καταλάβετε τις καύλες που είχα. Η βραδιά εκείνη ήταν μια αποκάλυψη για μένα! Απορώ πως καταφέραμε να κλείσουμε την εξώπορτα. Σε χρόνο ρεκόρ βρισκόμασταν στο χαλί του σαλονιού του, με το χέρι του να χαϊδεύει το μουσκεμένο μου μουνάκι κάτω από το κιλοτάκι μου κι εγώ να έχω χώσει το χέρι μου κάτω από το σλιπάκι του και να προσπαθώ να καταλάβω πόσο τυχερή ήμουν πιάνοντας το σκληρό και μεγάλο του καβλί.

Ήξερε από τις συνομιλίες μας με τις κάμερες ότι η ιδέα να με γλείφουν με τρελαίνει. Μου έβγαλε το κιλοτάκι και με ανέβασε στο βελούδινο καναπέ του. Μου ζήτησε να χαλαρώσω. Από το στήθος μου άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά πιπιλώντας κάθε σημείο. Μικρές πιπιλιές που με γέμιζαν ρίγη. Η ανάσα μου πρόδιδε τις καύλες μου και αυτός ήξερε τι να κάνει. Φτάνει στο μουνάκι μου. Με χτύπησε ρεύμα μόλις ένιωσα την άκρη της γλώσσας του να αγγίζει την κλειτορίδα μου. Η γλώσσα του άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις πάνω της. Σε κάθε κυκλική κίνηση νόμιζα ότι θα χύσω. Με τα δυο του δάκτυλα αποκάλυπτε την κλειτορίδα μου και με τη γλώσσα του έπαιζε μαζί της. "θα χύσω σκεφτόμουν... δεν αντέχω άλλο" και εκείνη την ώρα τον ένιωσα να τη ρουφάει! Σφράγισε τα χείλη του γύρω της και ανάμεσα από τα χείλια του ένιωθα την γλώσσα του να πιπιλάει την κλειτορίδα μου! Ακόμη και τώρα, τόσα χρόνια μετά, τα σκέφτομαι και μουσκεύω. Ο οργασμός μου ήταν ένας από τους δυνατότερους που έχω νιώσει ποτέ. Έτρεμα ολόκληρη. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Άνοιξα τα μάτια μου και τον είδα εκεί χαμηλά ανάμεσα στα πόδια μου, να με κοιτάει ικανοποιημένος για τον οργασμό που μόλις μου χάρισε.

Πριν ακόμη συνέλθω καλά-καλά, του ζήτησα να κάτσει στον καναπέ να τον πάρω στο στόμα αλλά αυτός αρνήθηκε. Μου είπε πως ήταν τόσο καυλωμένος που θα έχυνε αμέσως. Έβαλε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου. Είχα καιρό να νιώσω πούτσο στο μουνάκι μου. Είχα μουσκέψει τόσο πολύ που τα υγρά μου ξεχείλιζαν όπως τον έσπρωχνε αργά μέσα. Τον ένιωσα να τερματίζει μέσα μου. Πόνεσα. Άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει αργά. Από την ανάσα του κατάλαβα ότι δε θα αντέξει πολύ. Του ζήτησα να ανέβω από πάνω. Πάντα μου άρεσε να "ιππεύω". Τον έβαλα μέσα μου και άρχισα να κουνιέμαι. Κι εγώ δεν ήθελα πολύ για να χύσω. 5-6 χρόνια ήταν αυτά. Χάιδευε τα βυζιά μου, με τραβούσε κάτω και μου έδινε παθιασμένα γλωσσόφιλα όσο το μουνάκι μου ήταν καρφωμένο πάνω στο σκληρό του πούτσο και κάπου εκεί, οι κινήσεις μας άρχισαν να αποκτούν ένα περίεργο ρυθμό. Τον ένιωθα έτοιμο να εκραγεί και καύλωνα ακόμη περισσότερο. Οι καυτές μας ανάσες είχαν συγχρονιστεί και είχαν γίνει βογκητά καύλας... και τα βογγητά έγιναν φωνές... και το κορμί μου άρχισε να σπαρταράει καρφωμένο πάνω του. Ένας ατελείωτος οργασμός, στον οποίο ούτε αυτός μπόρεσε να κρατηθεί. Δευτερόλεπτα μετά το δικό μου οργασμό, τον ένιωσα να σπαρταράει μέσα μου γεμίζοντας το μουνάκι μου με τα καυτά του χύσια. Παίζει να μας άκουσε όλη η γειτονιά!

Ξάπλωσα δίπλα του. Ήταν τέλειο! Τα χύσια μου τον είχαν πασαλείψει παντού, τα μπαλάκια του έσταζαν, σε σημείο που φοβηθήκαμε μήπως έσπασε το προφυλακτικό που ήταν γεμάτο από τα δικά του καυτά υγρά. Μετά από έναν έλεγχο διαπιστώσαμε ότι όλα ήταν οκ. Μέτα το αναγκαίο διάλειμμα για μπανάκι και... αναπλήρωση υγρών, βρεθήκαμε στο καναπέ για ένα chat... ζωντανό αυτή τη φορά. Του είπα ότι ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Μου είπε ότι δε με περίμενε τόσο καυτή. Με περίμενα εγώ; Εκεί που μιλάγαμε του είπα ότι έχει ωραίο καβλί. Όμορφο, σκληρό, ιδανικό για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Μου απάντησε ότι υπερβάλλω και ότι δε μπορώ να είμαι αντικειμενική γιατί δεν έχω εμπειρίες με πολλούς. Το δέχτηκα αλλά επέμεινα ότι με καυλώνει αφάνταστα και θέλω να δω πως θα γίνει αν τον ρουφήξω. Παράλληλα έκανα κίνηση και ανέβηκα πάνω του, βάζοντας το χέρι μου μέσα στο το σλιπάκι του. Το φρεσκοξυρισμένο καβλί του ήταν έτοιμο για δεύτερο γύρο και εγώ άλλο που δεν ήθελα!

Τον φίλησα στον λαιμό και αμέσως τον ένιωσα να σκληραίνει στην παλάμη μου. Αυτή τη φορά είναι η σειρά μου του είπα. Τον έσπρωξα στον καναπέ να ξαπλώσει και τράβηξα το σλιπάκι του κάτω. Πετάχτηκε μπροστά μου και άρχισα να περνάω τη γλώσσα μου γύρω γύρω στο κεφαλάκι του. Κάθε φορά που τον ακουμπούσα, τιναζόταν και ξαφνικά τον πήρα όλο στο στόμα μου! Όσο τον ρουφούσα σκεφτόμουν πως θα ξαναμπεί μέσα μου και μούσκευα. Στο στόμα μου, μου φαινόταν τεράστιος. Παρατηρούσα τις φλέβες του που είχαν φουσκώσει. Αυτή την φορά ήταν πιο μεγάλος! Τον άκουσα να βογκάει από καύλα. Τον ήθελα τόσο πολύ μέσα μου! Έβαλα το χέρι μου κάτω από το κιλοτάκι μου και έσταζα πάλι. Το χέρι μου γεμάτο με τα χύσια μου το έβαλα στο στόμα του και αυτός το έγλειψε ολόκληρο. Μου ζήτησε να σταματήσω γιατί δε θα άντεχε άλλο. Πέταξα το κιλοτάκι μου και ανέβηκα πάνω του. Τριβόμουν πάνω στον καυλωμένο του πούτσο γεμίζοντάς τον με τα υγρά μου. Γλίστραγε σαν τρελό... με ρώταγε "τι κάνεις;... χωρίς προφυλακτικό;". Δε σταματούσα, δεν άκουγα, δεν ήθελα, δε με ένοιαζε. Τον έσπρωξα μέσα μου. Είδα τα μάτια του να γουρλώνουν. Κάτι πήγε να πει αλλά του έκλεισα το στόμα. Απόλαυσέ το καύλα.

Ήταν μέσα μου χωρίς τίποτα ανάμεσά μας, πιο καυτό από την πρώτη μας φορά! Με τρέλαινε η αίσθηση. Νομίζω ένιωθα κάθε λεπτομέρειά του, κάθε φουσκωμένη του φλέβα, όπως τις είχα νιώσει στην παλάμη μου και στο στόμα μου. Αυτή την φορά τελείωσα πρώτη. Κατάφερε να κρατηθεί και στο τελείωμά μου με σήκωσε και έχυσε στη γάμπα μου. Αυτή ήταν η πρώτη βραδιά που περάσαμε μαζί. Ακολούθησαν αρκετές βραδιές που δίναμε ραντεβού σπίτι του. Ήμασταν πλέον "Fuck buddies".

Μια από τις πρώτες ημέρες, του έκανα μια έκπληξη. Είχα αγοράσει ένα εσώρουχο με ενσωματωμένο δονητή και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Χωρίς να τον προϊδεάσω, το φόρεσα μέσα στο αυτοκίνητό μου και πήγα και τον επισκέφτηκα στη δουλειά του. Τον είχα επισκεφτεί αρκετές φορές στη δουλειά του για λίγο. Χάρηκε που με είδε μου είπε να κάτσω για λίγο. Αυτό είχα σκοπό κι εγώ. Κάθισα, του χαμογέλασα πονηρά και του έβαλα στο χέρι το κοντρόλ. Παραξενεύτηκε στην αρχή. "Τι είναι αυτό;" μου λέει. "Σε αφήνω να το ανακαλύψεις μόνος σου". Το περιεργάστηκε λίγο και πάτησε το On. Αμέσως ακούστηκε η δόνηση. Κατάλαβε! "Είσαι τρελή;" μου κάνει και το σβήνει! "Ναι, είμαι…" του απαντάω, "συνέχισε, δε θα καταλάβει κανένας τίποτα! Μόνο εγώ κι εσύ ξέρουμε!" Κοίταξε διακριτικά γύρω του και μου κάνει "δε θα το αντέξεις αυτό". "Δοκίμασέ με" ήταν η απάντησή μου! Το έβαλε μπροστά στη χαμηλή δόνηση. Δάγκωνα τα χείλη μου από την καύλα. Κόσμος πέρναγε αλλά δεν ήξεραν τι κάναμε. Με κοιτούσε και ανέβαζε το ρυθμό. Του έπιασα το χέρι και το έσφιξα. Η ματιά μου πήγε στο παντελόνι του. Είχε καυλώσει αφάνταστα! Προσπαθούσαμε να φαινόμαστε ότι μιλάμε, αλλά μεταξύ μας ξέραμε. Μέχρι ένα σημείο άντεξα αλλά του έσφιγγα το χέρι όσο έφτανα στην κορύφωση. Μέσα στον κόσμο... μέσα σε γνωστούς και συνεργάτες του! Κάποια στιγμή δεν άντεξα, έπεσα πάνω του στο λαιμό του και έχυσα δαγκώνοντάς τον για να μην φωνάξω. Σηκώθηκα αμέσως, φοβήθηκα ότι μας κατάλαβαν. "Όλα ΟΚ" μου λέει με καυλωμένη ανάσα. Ησύχασα! Σηκώθηκα κοιτώντας τον καυλωμένο του πούτσο και του λέω… "έλα στο αυτοκίνητό μου στη πιο πάνω γωνία σε 10 λεπτά".

Ήταν η πρώτη φορά που είχα οργασμό σε δημόσιο χώρο. Πράγματι, βρήκε μια δικαιολογία και ξέκλεψε μισή ωρίτσα από τη δουλειά του. Ήρθε με βρήκε στο αυτοκίνητο. Έβαλα μπροστά και πήγαμε σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Ήταν ένα καλό σημείο που δε θα μας ενοχλούσαν. Μόλις πάρκαρα του όρμησα! Σε χρόνο αστραπή βρέθηκα πάνω του να τον έχω στο στόμα μου! Ξάπλωσε το κάθισμα του και απολάμβανε το τσιμπούκι που του έπαιρνα. Είχα βγάλει το κιλοτάκι (αυτό με τον ενσωματωμένο δονητή) και ανέβηκα πάνω του. Ήμουν τόσο μούσκεμα που γλίστρησε αμέσως μέσα μου! Τα φιμέ παράθυρα του αυτοκινήτου μου και το σκοτάδι του υπογείου μας προστάτευαν από ανεπιθύμητα βλέμματα όσο απολαμβάναμε ο ένας τον άλλο. Η στενότητα του χώρου δρούσε ερεθιστικά. Κουνιόμουν καρφωμένη πάνω του ενώ φιλιόμασταν με πάθος. Τον έχυσα. Το άντεξε... δε το περίμενα να αντέξει! Άρχισα να κουνιέμαι πιο έντονα... ήθελα κι άλλο! Είχε καυλώσει τόσο πολύ που νόμιζα θα μου ανοίξει το μουνάκι στα δυο. Τον έσφιξα μέσα μου να τελειώσει αλλά δεν το άντεξα. Τον έχυσα δεύτερη φορά αλλά αυτή τη φορά δεν το άντεξε. Με σήκωσε ουρλιάζοντας από την καύλα και ένιωσα τα καυτά του χύσια να με πιτσιλάνε έξω από το μουνάκι μου. Πετάχτηκα πάνω... καθαρίσαμε ότι μπορούσαμε και τον επέστρεψα στη δουλειά του. Δώσαμε ραντεβού το ίδιο βράδυ για συνέχεια στην άπλα του σπιτιού του. Εκείνο το βράδυ ο Σ είχε την υπομονή να "παίξει" με την παρθένα πίσω πόρτα μου, να χρησιμοποιήσει πολύ λιπαντικό και να μου τον χώσει. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη! Ακόμη θυμάμαι πόσο δύσκολα "μπήκε" το κεφαλάκι του για πρώτη φορά. Αν και γλίστρησε, με έκανε να ουρλιάξω. Αλλά του άξιζε μια παρθενιά και είμαι χαρούμενη που του τη χάρισα! Μετά από μερικές φορές, που στην αρχή πονούσα, μου άρεσε. Με το καιρό, απολάμβανα κάθε εκατοστό του καυλιού του και από πίσω.

Με το Σ έγιναν όλες μου οι φαντασιώσεις πραγματικότητα. Για γνωστούς και φίλους ήμασταν απλά καλοί φίλοι. Δεν είπαμε τίποτα, ποτέ σε κανέναν. Ο Σ ήταν ο τέλειος εραστής! Καθαρός, εχέμυθος, ακούραστος! Μπορούσε να με γλείφει με τις ώρες! Η γλώσσα του ήταν φοβερά παιχνιδιάρα! Εννοείται ότι από τα προκαταρκτικά μας παιχνίδια μας δεν έλειπαν σιρόπια, σοκολάτες, παγωτά, φρούτα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Μετά ακολουθούσε σεξ... πολύ σεξ! Το καβλί του έμοιαζε ακούραστο, πάντα σκληρό και ιδανικό μέγεθος ώστε να γεμίζει το καυλωμένο μουνάκι μου. Συνεχίσαμε να δίνουμε ραντεβού κυρίως σπίτι του αργά, ως τα ξημερώματα. Σε μερικές περιπτώσεις ήρθε στην Αθήνα όταν εγώ είχα κατέβει για επαγγελματικές υποχρεώσεις και περάσαμε τέλειες νύχτες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου.

Ο Σ μετά από κανένα χρόνο βρήκε μια ωραία κοπέλα και έκανα στην άκρη. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές από τότε, παρ' όλο που είναι πλέον παντρεμένος. Με μεγάλη προσοχή φυσικά. Τα γαμήσια που ρίχνουμε είναι απλά θεϊκά! Τώρα, που γνώρισα και άλλους, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Σ είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στην ερωτική μου ζωή. Για αυτόν θα είμαι πάντα διαθέσιμη όποτε χρειαστεί μια ερωτική σύντροφο και το ξέρει.

Ν.+ Σ.




Copyright protected OW ref: 169091



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.