Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Φίλοι με... προνόμια

Μετά από 7-8 μήνες όπου βρισκόμασταν για σεξ και μόνο, ο Σ μέσω της δουλειάς του, γνώρισε μια κοπέλα, την Α. Τα λέγαμε όλα κάθε βράδυ που μιλούσαμε στο MSN. Δεν είχα πρόβλημα να γνωρίσει κοπέλα, μάλιστα τον προέτρεπα να το κάνει. Δεν ήθελα να είμαι εγώ η αιτία να μείνει μόνος στην ζωή του. Ο Σ ήταν ελεύθερος, ήθελε μια σχέση να βγαίνει τις βόλτες του και να γίνει και κάποια στιγμή και κάτι πιο σοβαρό. Η κοπέλα αυτή λοιπόν, είχε κατέβει από χωριό στην πόλη και ζούσε σε μια γκαρσονιέρα. Ο Σ αρκετά έμπειρος σε γυναίκες κατάλαβε ότι η κοπέλα αυτή ψάχνεται για νέες εμπειρίες και ότι τον γουστάρει. Γρήγορα και εύκολα την έριξε στο κρεβάτι. Παράλληλα, βρισκόμασταν και μεταξύ μας, αλλά του είχα ζητήσει αν προχωρήσει με κάποια για σχέση να διακόψουμε. Και κάπου εκεί ο Σ μου είπε ότι η Α δεν ενδιαφερόταν για σχέση παρά μόνο για εμπειρίες γιατί ήταν μικρή (20 ετών) και ο Σ αρκετά μεγαλύτερος στα 31.

Εκεί μπήκε ο διάβολος μέσα μου. Την Α μου την είχε δείξει ο Σ στο facebook. Ωραία κοπέλα. Μικροκαμωμένη - όπως κι εγώ - αλλά με αθλητικό σώμα, μελαχρινή αυτή - εγώ ξανθιά. Ένα βράδυ μετά από το απολαυστικό σεξ που είχαμε κάνει, του εκμυστηρεύτηκα τη φαντασίωσή μου για τρίο. Με το Σ είχα δοκιμάσει πολλά πράγματα που ντρεπόμουν να ζητήσω (πχ πρωκτικό). Ήταν πολύ ανοικτός στο μυαλό, πρόθυμος να ζήσει νέα πράγματα, και από ότι μου είχε πει, δεν είχε βρεθεί ποτέ με δυο γυναίκες στο ίδιο κρεβάτι. Για μένα, ήταν κάτι που φαντασιωνόμουν αλλά δεν είχα τολμήσει ποτέ να το πω σε κανέναν. Βασικά δεν ήξερα αν θα μου άρεσε η φάση, αλλά ήθελα σαν τρελή να πειραματιστώ. Ο Σ εξεπλάγην από την ιδέα μου. Δεν ήξερε ότι ήθελα να εξερευνήσω την λεσβιακή μου πλευρά. Βασικά δεν ήξερε καν ότι υπάρχει τέτοια. Του άρεσε όμως η ιδέα και αυτό το είδα επί τόπου.

Αφού καύλωσε με την ιδέα μου, ξανά σεξ και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε τον σατανικό τρόπο που θα βρεθούμε στο κρεβάτι με τη "μικρή". Αποφασίσαμε να την ψαρέψει ο Σ και αναλόγως πως θα πάει, να το ξανασυζητήσουμε πως θα την προσεγγίσουμε. Έτσι και έγινε. Ο Σ στην επόμενη συνάντησή τους, αφού ήταν δεδομένο πως η σχέση τους ήταν απλά για πήδημα, όπως εμείς, τη ρώτησε αν έχει σκεφτεί ποτέ να κάνει κάτι με γυναίκα. Η Α του απάντησε ότι δεν το έχει σκεφτεί, γιατί δεν είχε δοθεί ποτέ τέτοια ευκαιρία. Από όσο μου είχε πει ο Σ τρελαινόταν και αυτή από το γλειφομούνι που της έκανε. Εκεί είχαμε σκεφτεί να εστιάσουμε, ότι μια γυναίκα ξέρει καλύτερα τι μπορεί να θέλει μια άλλη γυναίκα για να ικανοποιηθεί. Αυτή ήταν και η ατάκα που την έκανε να το σκεφτεί και να πει ναι.

Ο Σ με παρουσίασε ως μια έμπειρη εχέμυθη Βi φίλη του, που βρισκόμαστε που και που για sex. H Α από ότι μου είπε ο Σ ξαφνιάστηκε από τη πρότασή του, αλλά ζήτησε λίγο χρόνο να το δουλέψει στο μυαλό της. Μετά απο μια βδομάδα, στο τέλος της συνάντησή τους, του ζήτησε να με γνωρίσει χωρίς όμως να υπόσχεται κάτι. Ένα από τα επόμενα βράδια μας κάλεσε για ένα κρασί στη γκαρσονιέρα της. Πράγματι, πήγαμε με τον Σ. Το κλίμα αρχικά ήταν πολύ ωραίο και ευχάριστο. Εγώ προσπαθούσα να το παίξω άνετη και έμπειρη. Και οι τρείς μας πετάγαμε υπονοούμενα αλλά κάπου το θέμα κολλούσε, ίσως γιατί ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει κανένας από τους τρείς μας. Προς το τέλος της βραδιάς βρεθήκαμε με το Σ στη μέση του καναπέ αμήχανο. Εγώ από την μια σε θολά νερά να μη ξέρω αν πρέπει να προχωρήσω ή όχι και από την άλλη η Α να έχει πιει μπόλικο κρασί και να χαζογελάει συνέχεια. Εκεί κάπου, λέω του Σ…

- πάμε να φύγουμε;…

και με το που σηκωνόμαστε η μικρή πέφτει πάνω στο Σ.

- Μόνο για το κρασί ήρθατε ή δε με γουστάρει η φιλενάδα σου;

Ο Σ της είπε ότι έχει πιει πολύ κρασί και ότι θα τη προτιμούσε νηφάλια. Τότε αυτή έφυγε από αυτόν και ήρθε μπροστά μου.

- Και εσύ την ίδια άποψη έχεις;

Μέσα στην έκπληξή μου από την απότομη τροπή που πήρε η νύχτα της απάντησα:

- Ναι, έχεις πιει πολύ.

Η Α εκείνη την στιγμή μου είπε ότι γούσταρε τη φάση αλλά ήπιε λιγάκι παραπάνω να ξεπεράσει τις αναστολές της γιατί δεν το έχει ξανακάνει. Ταυτόχρονα ήρθε μπροστά μου και προσπάθησε να με φιλήσει. Μια παράξενη σιωπή κυριάρχησε στον χώρο. Τα 'χασα, είχαμε σηκωθεί να φύγουμε και βρέθηκα να προσπαθεί να με φιλήσει η μικρή. Δεν ανταποκρίθηκα και τραβήχτηκε.

- Δε σου αρέσω, ε;…

μου είπε. Της είπα ότι δεν είναι αυτό, απλά ήταν πολύ απότομο. Ο Σ τα είχε χάσει λίγο με την εξέλιξη. Τα χαζογελάκια είχαν σταματήσει, τα πράγματα σοβάρεψαν. Εγώ είχα ήδη μετανιώσει που δεν πιπίλισα τα χειλάκια της που ήταν αρωματισμένα με το ημίγλυκο κρασί που έπινε. Η Α μας πήρε από τα χέρια και μας οδήγησε στο κρεβάτι της. Μας έβαλε να κάτσουμε και έβαλε το χέρι του Σ στο στήθος μου δίνοντάς του ένα φιλί. Μετά γυρνάει σε εμένα και μου παίρνει το χέρι μου και στο βάζει κάτω από τη μπλούζα της. Ένιωθα πολύ περίεργα. Δεν είχα χαϊδέψει ξανά γυναικείο στήθος. Δεν το περίμενα, μου άρεσε. Ρίγη διαπερνά το κορμί μου. Η φαντασίωσή μου γίνεται πραγματικότητα. ο Σ μου τράβηξε τη μπλούζα. Η Α έχωσε την μούρη της στα βυζιά μου. Νομίζω από πίσω της τη χάιδευε ο Σ σηκώνοντάς της τη μπλούζα και εκεί έφτασε μπροστά στο πρόσωπο μου. Τα χείλη της ακούμπησαν τα δικά μου. Ηλεκτρίστηκα! Τα χείλη της ήταν απαλά και σαρκώδη. Ένα από τα ερωτικότερα φιλιά που μου έχουν δώσει ποτέ. Υγρό και καυτό!

Η γλώσσα της βρέθηκε να παίζει με την δική μου. Δεν το περίμενα αυτό. Η Α πραγματικά μου όρμησε. Κατέβηκε με τη γλώσσα της τον λαιμό μου, το στήθος μου και έφτασε στη ρώγα μου. Ένιωσα τα χείλη της να σφραγίζουν πάνω της και να τη πιπιλάει. Με την άκρη του ματιού μου είδα το Σ πίσω της να μη μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει. Τον τράβηξα και τον φίλησα. Αυτός φίλησε την Α κι εμένα. Έσκυψα, έγλειψα τις ρώγες της. Το στήθος της σφικτό, εφηβικό, ωραίο. Είχε αθλητικό κορμί. Αν ήταν πιο ψηλή την έλεγες άνετα μοντέλο. Είχαμε βρεθεί στο κρεβάτι και οι τρείς μας. Δε θυμάμαι ποιος μου έβγαλε τη τζην φουστίτσα μου. Ο Σ έβαλε το χέρι του μέσα από το κιλοτάκι μου για να ανακαλύψει ότι είχα μουσκέψει αφάνταστα. Μου το έβγαλε και όσο εγώ φιλιόμουν με την Α, τον ένιωσα να μου ανοίγει τα πόδια, να χώνει το κεφάλι του από κάτω μου και να ξεκινά να με γλείφει.

Έβγαλα το κολάν της Α και χάιδευα το μουσκεμένο κιλοτάκι της όσο φιλιόμασταν. Απίστευτη αίσθηση! Τα δάκτυλά μου τρυπώσανε κάτω από το κιλοτάκι της και ένιωσα το βελούδινο καυλωμένο μουνάκι της. Το δάκτυλό μου γλίστρησε μέσα της. Την ένιωσα σφικτή και με το γλίστρημά μου την άκουσα να βγάζει ένα βογκητό καύλας. Πρώτη φορά το έκανα αυτό σε άλλη γυναίκα. Το μουνάκι της ήταν πιο σφικτό από το δικό μου. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβαινε! Κάπου εκεί την είδα να έχει βάλει το χέρι της κάτω από το σλιπάκι του Σ και να του παίζει το σκληρό του καβλί. Εκεί είπα δε θα την αφήσω, θα την κάνω να το αφήσει. Την ξάπλωσα κάτω και της έβγαλα το κιλοτάκι. Είχε ωραίο μουνάκι η μικρή. Προσπάθησα να της κάνω ότι έκανε ο Σ σε εμένα και με τρέλαινε. Ήξερα ότι θα της αρέσει. Ξεκίνησα να πιπιλάω κυκλικά την κλειτορίδα της. Την άκουσα να βγάζει βογκητά καύλας ενώ μου πίεζε το κεφάλι για να τη γλείψω πιο έντονα.

Εγώ είχα το Σ κάτω από τα πόδια μου να με πιπιλάει ρυθμικά. Τον ένιωθα να ρουφάει κάθε σταγόνα που έσταζε το καυλωμένο μουνάκι μου. Η Α με έσπρωξε πριν τελειώσει και μου είπε "κι εγώ". Με ξάπλωσε, μου άνοιξε τα πόδια και αφού επεξεργάστηκε λίγο το μουνάκι μου, συνέχισε αυτό που είχε ξεκινήσει. Ο Σ δε δυσκολεύτηκε να βρει το ρυθμό. Παρ' ότι πρωτάρα, είχε μεγάλη θέληση να με ικανοποιήσει. Ο Σ την πλησίασε από πίσω και όπως ήταν στα 4 και μούσκεμα, μπήκε μέσα της. Ένιωσα στο μουνάκι μου το καυτό της βογκητό καθώς ο Σ τον έσπρωχνε μέσα της, αλλά δε ζήλεψα το χοντρό καβλί του Σ. Η μικρή είχε φοβερές ορέξεις να παίζει με την κλειτορίδα μου. Ενώ είχε καρφώσει και δυο δάκτυλά της στο μουσκεμένο μουνάκι μου. ένιωθα την ανάσα της να βαραίνει όσο την πηδούσε ο Σ. Καταλάβαινα και τις μικρές διακοπές στο γλείψιμο καθώς απολάμβανε το πήδημα του. Το ρυθμό του τον ήξερα, ήθελα να τον νιώσω και εγώ λίγο μέσα μου, πριν τελειώσει.

Την γύρισα και βρέθηκα εγώ ανάμεσα στα πόδια της και ο Σ πίσω μου. Της πιπίλαγα την κλειτορίδα ρυθμικά, όπως μου έκανε και αυτή πριν λίγο. Παράλληλα άρχισα να τρίβω ένα δάκτυλό μου στην μουσκεμένη τρυπούλα της. Με το χέρι της έσπρωξε το δικό μου και το δάκτυλό μου γλίστρησε ξανά μέσα της. Με το γαμήσι που της είχε ρίξει ο Σ, είχε μουσκέψει σε απίθανο βαθμό. Τα δάκτυλά μου έγιναν δυο. Τα τσάκισα λίγο και την ένιωσα να τεντώνεται την ώρα που τα βογκητά της καύλας της ήταν όλο και πιο δυνατά καθώς συνέχιζα να τη γλείφω. Ένιωθα τν Σ πολύ σκληρό. Η στάση στα 4 δεν ήταν η αγαπημένη μου γιατί με πονούσε. Του ζήτησα να τον καβαλήσω. Τον ξάπλωσα κάτω και ανέβηκα πάνω του. Η Α από την άλλη, ανέβηκε στο πρόσωπο του Σ, ώστε να της γλείφει το μουνάκι. Ταυτόχρονα έσκυβε πάνω του και αντάλλασε καυτά φιλιά μαζί μου. Ήταν υπέροχο όλο αυτό. Για πρώτη μας φορά δεν καταφέραμε να συγχρονιστούμε. Εγώ και ο Σ τελειώσαμε παρέα, η Α χρειάστηκε να συνεχίσει ο Σ το πιπίλισμά του για λίγο ακόμη πριν εκραγεί από καύλα. Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι, μη πιστεύοντας τι κάναμε. Πρέπει να πέρασαν 3 - 4 λεπτά για να μιλήσει κάποιος. Πρώτος μίλησε ο Σ.

- Αν πω αύριο ότι πέρασα το βράδυ μου με μια ξανθιά καύλα και μια μελαχρινή καύλα σε ένα κρεβάτι, δε θα με πιστεύει κανείς.

- Μην κάνεις κανένα αστείο… πετάχτηκε η μικρή.

Η βραδιά δεν τελείωσε εκεί. στο 10λεπτο ο Σ σηκώθηκε να πάει για μπάνιο και μείναμε μόνες μας με την Α στο κρεβάτι. Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι δεν το είχε ξανακάνει, αλλά το απόλαυσε πολύ. Είχαμε μείνει σε φάση που ξαπλωμένες χαζεύαμε η μια το σώμα της άλλης. Της είπα ότι ήταν υπέροχη. Μου είπε να πάμε να κάνουμε έκπληξη στον Σ να τον τσιμπουκώσουμε στη ντουζιέρα και οι δυο μαζί. Χωρίς να το σκεφτώ πολύ της είπα ναι. Ανοίξαμε την πόρτα και είδαμε τοΣ να ξεπλένεται απο τις σαπουνάδες. Κατάλαβε τις προθέσεις μας μόλις τον πλησιάσαμε.

- Ήρθαμε να κάνουμε όλοι μαζί μπανάκι…

του είπα και είδα μια έκπληξη στο πρόσωπό του. Έσκυψα μπροστά του και του τον ρούφηξα νιώθοντάς τον να σκληραίνει μέσα στο στόμα μου. Η Α τον φιλούσε και αυτός γύρισε το τηλέφωνο της ντουζιέρας πάνω μας, βρέχοντας μια εμένα και μια την Α. Εκείνη, έσκυψε και αυτή και βάλαμε το καβλί του ανάμεσα στα στόματά μας. Τον ρούφαγα μια εγώ, μια η Α. Άπλωσα το χέρι μου και άγγιξα το μουνάκι της. Ήταν ξανά μούσκεμα. ο Σ ήταν έτοιμος για δεύτερο γύρο οπότε σκουπιστήκαμε πρόχειρα και συρθήκαμε ως το κρεβάτι.

Σπρώξαμε το Σ στο καναπεδάκι να απολαμβάνει το θέαμα κι εγώ με την Α βρεθήκαμε στο κρεβάτι γυμνές. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδεύει η μια την άλλη. Σα να μην είχαμε ξεφουντώσει καθόλου από το σεξ που απολαύσαμε 15 λεπτά πριν. Την ξάπλωσα κάτω μπήκα ανάποδα ανάμεσα στα πόδια της και της έφερα το μουνάκι μου στο στόμα της σε στάση 69. Άρχισα να πιπιλάω την κλειτορίδα της, το ίδιο έκανε κι εκείνη. Ήθελα να την κάνω να χύσει στη γλώσσα μου. Ήμουν τόσο καυλωμένη και η μικρή είχε πιάσει τον σωστό ρυθμό που θα με έκανε να χύσω μαζί της. Με τρέλαινε η γλώσσα της. Ρουφούσε με μανία το μουνί μου, πρέπει να κατάπιε πολλά χύσια μου εκείνο το βράδυ. Όσο ήμουν έτοιμη να χύσω, κόλλαγα το μουνάκι μου στο στόμα της και αυτή το έγλειφε πιο έντονα, αδιαμαρτύρητα, καθώς το ίδιο έκανα κι εγώ. Είχαμε ένα φοβερό οργασμό σχεδόν ταυτόχρονα. Την ένιωσα να σπαρταράει κάτω από τη γλώσσα μου και ταυτόχρονα έχυσα κι εγώ.

Ο Σ έμοιαζε να μην υπάρχει στην σκηνή! Ένα "Ουαου" ακούστηκε απο τα χείλη του μόλις χύσαμε, υπενθυμίζοντάς μας ότι υπάρχει. Γυρίσαμε και τον είδαμε να μας κοιτάει με το στόμα ανοικτό και το καβλί του όρθιο και σκληρό σαν κολώνα της ΔΕΗ. Η επόμενη ματιά ήταν μεταξύ μας. Ξέραμε τι να κάνουμε. Σηκωθήκαμε και πήγαμε κοντά του. Η Α έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της ολόκληρο (η μικρή είχε φοβερό λαρύγγι) κι εγώ του έδινα βαθιά γλωσσόφιλα με την γεύση της Α. Σηκώθηκε από τον καναπέ, πέταξε ένα μαξιλάρι στο κρεβάτι, με ξάπλωσε να βλέπω το ταβάνι και έβαλε την Α να κάτσει στα 4, με τα πόδια της ελαφρώς ανοικτά, πάνω από το κεφάλι μου. Μπροστά μου πλέον είχα το ζουμερό μουνάκι της Α σε απόσταση αναπνοής. Κατάλαβα τι ήθελε να κάνει αμέσως. Ήρθε από πάνω μου και με ανοικτά τα πόδια του μπήκε μέσα της. Εγώ όπως είχαμε στηθεί, μπορούσα να γλείφω την κλειτορίδα της όσο ο Σ της κάρφωνε το σκληρό καβλί του. Ήξερα ότι είχα σειρά, τα έδωσα όλα καθώς άκουγα την Α να βογκάει από καύλα.

Την έγλειφα ασταμάτητα. Τα ζουμάκια της ξεχείλιζαν από την καυτή τρυπούλα που την ξέσκιζε με μανία ο Σ και γέμιζαν το πρόσωπό μου. Δε σταματούσα όμως. Συνέχιζα. "Χύσε με καύλα…", της μουρμούραγα. Ένιωθα το μουνάκι μου να συσπάται. Βιαζόμουν να βρεθώ στη θέση της καθώς άκουγα τα βογκητά της. Η μικρή δεν άντεξε, είχε ένα φοβερό οργασμό καθώς ο Σ της τον κάρφωνε άγρια κι εγώ έγλειφα ασταμάτητα το μουνάκι της. Και έφτασε η στιγμή που περίμενα, την έβαλα κάτω, ανέβηκα πάνω της, και ο Σ μπήκε μέσα μου. Η Α δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να με γλείφει και απογοητεύτηκα προς στιγμή. Μετά δεν ξέρω πως, μάλλον τη βοήθησε ο Σ και μπίνγκο! Είχα το Σ μέσα μου να μου τον καρφώνει και ένιωθα την παιχνιδιάρα γλώσσα της μικρής να γλείφει την κλειτορίδα μου. Η στάση στα 4 ποτέ δε μου άρεσε, αυτή την φορά όμως με έστελνε στο παράδεισο κάθε σπρώξιμο του Σ μέσα μου, κάθε άγγιγμα της γλώσσας της Α στο μουσκεμένο μου μουνάκι. Δεν άντεξα πολύ, ένιωθα το Σ έτοιμο να χύσει και τρελαινόμουν. Δεν ξέρω από που ξεκίνησε ο οργασμός μου, ήταν ένας από τους δυνατότερους που είχα ποτέ. Ο Σ τελείωσε αμέσως μετά από μένα, αφήνοντας τα χύσια του πάνω στο κωλαράκι μου. Ήταν τέλειο. Το μουνάκι μου είχε μουδιάσει. Η Α έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στο μουνάκι της. "Πάλι…" μου ψιθύρισε στο αυτί με καυλωμένη ανάσα.

Ο Σ χαμογέλασε πονηρά. πήρε χαρτί και με σκούπισε.

- Ξέρω πως πρέπει να τελειώσει η βραδιά μας… είπε.

Έβαλε την Α να ανοίξει τα πόδια και με έβαλε ανάποδα ανάμεσα στα πόδια της. Το είχα δει σε τσόντες αλλά δεν είχα σκεφτεί να το κάνω. Κόλλησα λίγο, αλλά μόλις το μουσκεμένο μου μουνάκι ακούμπησε το δικό της, τρελάθηκα. Ήταν πολύ υγρό και καυτό. Ένιωθα την καυλωμένη της κλειτορίδα να τρίβεται στην δικιά μου. Αρχίσαμε να κουνιόμαστε. Τα χύσια μας έκαναν τα μουνάκια μας να γλιστράνε το ένα πάνω στο άλλο λες και είχαμε ρίξει λιπαντικό ανάμεσά μας. Ο Σ από την άλλη, χάιδευε το στήθος της Α τον τράβηξα και τον φίλησα με πάθος, όσο αποκτούσαμε έναν τρελό ρυθμό τρίβοντας η μια το μουνάκι της, στο βελούδινο μουνάκι της άλλης. Δε ξέρω πως τα είχα καταφέρει, ήθελα πάλι να χύσω! Και κάπου εκεί, με προλαβαίνει η μικρή. Τη νιώθω να σπαρταράει και να τρίβεται πιο έντονα. Δεν άντεξα και εγώ και την έχυσα. Ο Σ είχε κολλήσει το στόμα του στο δικό μου απολαμβάνοντας τα βαθιά φιλιά μου όσο έχυνα. Μια σιωπή επικράτησε στο δωμάτιο για τρίτη φορά. Οι καρδίες μας χτυπούσαν σαν ταμπούρλα. Ο Σ μας πήρε και τις δυο αγκαλιά. Μια από κάθε του πλευρά.

- Κορίτσια ήσασταν υπέροχες…

ψέλλισε. Γυρίσαμε και οι δυο και κοιτάξαμε η μια την άλλη με ένα πονηρό χαμόγελο ικανοποίησης να ζωγραφίζεται στα πρόσωπά μας. Η νύχτα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Βρεθήκαμε και οι τρεις μας 6-7 φορές. Περάσαμε το ίδιο υπέροχα όλες τις φορές, δοκιμάζοντας κάθε πιθανό συνδυασμό μεταξύ μας. Άλλες 2 φορές βρεθήκαμε μόνες μας, χωρίς ο Σ να το γνωρίζει. Σε αυτές τις δυο φορές μας έλειψε το ζωντανό καβλί του Σ από τη παρέα μας. Τη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε μόνες μας, έφερα και κάποια βοηθήματά μου προς αναπλήρωση του κενού της διείσδυσης, αλλά και οι δυο παραδεχθήκαμε οτι χωρις ζωντανό καβλί στην παρέα μας, η βραδιά δεν είναι το ίδιο απολαυστική.

Η "μικρή" μετά από λίγο καιρό βρήκε γκόμενο στην ηλικία της και όπως είχαμε πει, ξεκόψαμε. Από τότε την έχω πετύχει αρκετές φορές στην αγορά της πόλης μας, μιλάμε για λίγο, τα νέα μας κτλ. Στο βλέμμα της βλέπω πάντα μια σπίθα από εκείνες τις καυτές βραδιές που ζήσαμε όλοι μαζί, παρόλα αυτά δεν επιχειρήσαμε ποτέ να ξαναβρεθούμε.

Με το Σ εννοείται συνεχίσαμε να βρισκόμαστε, έως και σήμερα. Θα επανέλθω με νέα ιστορία μας σύντομα, καθώς από τις συναντήσεις μας, έχω υλικό για ολόκληρο βιβλίο.




Copyright protected OW ref: 169933



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).