Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από την ηλικία των 18 χρονών θυμάμαι τον εαυτό μου να πειραματίζεται με την τρυπούλα μου και να προσπαθώ να καταλάβω τι νιώθουν οι γυναίκες όταν γαμιούνται. Ξεκίνησα με το να βάζω στυλώ, μολύβια και στην πορεία χοντρούς μαρκαδόρους πίσω μου πράγμα που δε με άφηνε αδιάφορο στην απόλαυση που ένιωθα, ενώ πολλές φορές φορούσα τις κιλότες της μάνας μου όταν αυτή έλειπε από το σπίτι. Μεγαλώνοντας έκανα σχέσεις με γυναίκες χωρίς ποτέ να πω τις “αμαρτίες” μου αλλά και χωρίς να τις κόψω. Ίσα-ίσα που εξελίχθηκαν σε πιο χοντρά αντικείμενα. Πλέον στο κωλαράκι μου, το οποίο ήταν αφράτο και ολοστρόγγυλο έμπαιναν στην αρχή κεριά μικρού μεγέθους τα οποία στην πορεία έγιναν και πιο χοντρά. Και όσο το μέγεθος μεγάλωνε τόσο μεγάλωνε και η απόλαυση. Έβαζα το κερί πίσω μου και έχυνα από μπροστά χωρίς να αγγίξω την πούτσα μου καθόλου. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έπαιζα και σκεφτόμουν ότι με ξεκωλιάζει ένας ή περισσότεροι γαμιάδες.

Τα κεριά έγιναν δονητές και ομοιώματα πούτσων και η ηδονή διπλασιάστηκε μαζί με το μέγεθος τους. Το σώμα μου, ο κώλος μου ήθελε να γαμηθεί, το φώναζε αλλά πως… και με ποιον; Και έτσι όλα αυτά έμειναν στο μυαλό μου και στη φαντασία μου. Έφτασα 40 και ακόμα δυστυχώς δεν κατάφερε κάποιος με καλή κουβέντα φιλική να με κάνει να ξεπεράσω τις αναστολές μου και τις φοβίες μου και να με πάρει, να με ανοίξει, να με κάνει δικό του, να με κάνει να νιώσω όπως οι γυναίκες βρε αδερφέ. Και το θέλω, θέλω να νιώσω μια αληθινή πούτσα μέσα στο τριχωτό μου κωλαράκι, να βρεθεί ένας που να με "κατακτήσει", να γαμήσει το μυαλό μου πριν γαμήσει εμένα (για να σπάσει τις αναστολές μου), να με κάνει να νιώσω άνετα μαζί του ότι είναι άτομο εμπιστοσύνης και ότι θα με φροντίσει και θα με περιποιηθεί κατάλληλα και δε θα κοιτάξει μόνο να τον χώσει κάπου. Βέβαια αυτή είναι η ουσία θα μου πεις, να χωθεί στον κώλο σου, στην ουσία αυτό ζητάς να σε ξεκωλιάσει.

Ναι βρε φίλε εσύ που με διαβάζεις τώρα αυτό ψάχνω, αλλά όχι από την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά θέλω να τη θυμάμαι σαν κάτι το ιδιαίτερο, θέλω αυτός που θα πάρει την παρθενιά μου να ξέρει πως να το κάνει, να με σεβαστεί σαν άτομο, να με προσέξει την πρώτη φορά, να σεβαστεί τα θέλω μου να με κάνει να το ξαναζητήσω, γιατί αν το κάνει και μου αρέσει σίγουρα θα το ξαναζητήσω και όχι μία φορά. Θέλω να μου κάνει έρωτα και όχι να με βιάσει ή να με κάνει να νιώσω ότι πηγαίνει με κάποιον-α που γουστάρει και όχι με μια απλή πουτάνα μόνο και μόνο να φύγουν τα χοντράδια. Να με κάνει νιώσω ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο.

Η επικοινωνία άρχισε διαβάζοντας μια ιστορία μου στο XStream, έτσι ανταλλάξαμε mail και πλέον μιλούσαμε από εκεί. Στην αρχή λίγο κουμπωμένα αλλά στην πορεία ανοίχτηκα. Μου είπε ότι αν και παντρεμένος έχει μία εξωσυζυγική σχέση χωρίς δεσμεύσεις με ένα φοιτητή, απλά για να περνάνε καλά και οι δύο. Του άρεσε γενικά η πίσω πόρτα και πιο πολύ τα αντρικά κωλαράκια, καθότι όπως μου έγραφε, ο άντρας ξέρει καλύτερα τι και πως το θέλει ένας άντρας. "Νιώθεις διαφορετικά όταν σφυροκοπάς το κωλαράκι ενός άντρα και τον βλέπεις να βογκάει και να σε παρακαλάει να τον βάλεις πιο βαθιά χαϊδεύοντας το σηκωμένο του παλούκι, πράγμα που σου δίνει να καταλάβεις ότι πράγματι το απολαμβάνει και δεν υποκρίνεται" μου έγραφε σε κάποιο σημείο. Μου έγραφε πως το έκανε με διάφορους και πως και αυτός φοβόταν και ήθελε εχεμύθεια γιατί παραλίγο να τινάξει το γάμο του στον αέρα με έναν που είχε φάει κόλλημα μαζί του και ότι δεν ήθελε να το ξαναπεράσει. Εγώ πάλι του έγραφα πως φανταζόμουν το όλο σκηνικό και πως το είχα στο μυαλό μου το αίσθημα να έχω μια πούτσα χωμένη βαθιά στο κωλαράκι μου. Προσπάθησε να μου εξηγήσει, όπως του έχουν πει οι διάφοροι παρτενέρ του, ότι είναι πολύ καλύτερο στην πράξη από ότι το φαντάζομαι, ότι αν πράγματι το θέλω θα νιώσω γεμάτος, ολοκληρωμένος, απόλυτη ηδονή και ευχαρίστηση που κάθε φορά θα θέλεις να το νιώσεις πιο έντονα προσπαθώντας να το "τελειοποιήσεις". Οι μέρες περνούσαν και έγιναν μήνες χωρίς να μου δώσει την αίσθηση ότι βιάζεται και χωρίς να με κάνει να νιώθω ότι με πιέζει.

Πλέον μιλούσαμε και στο τηλέφωνο κάποιες ώρες που μπορούσαμε να μιλήσουμε ελεύθερα και είχε μια φωνή που σε ηρεμούσε. Πολλές φορές οι αναστολές μου υπερίσχυαν των θέλω μου και αποτραβιόμουν από την κουβέντα και τα μηνύματα κάνοντας μέρες να απαντήσω, αλλά ποτέ δε με πίεσε να συνεχίσω ή να μου κάνει παράπονα ότι τον δουλεύω δίνοντας μου το χώρο να κινηθώ και να ηρεμήσω οπότε και επέστρεφα, συνεχίζοντας εκεί που σταματήσαμε σα να μη συνέβη τίποτα. Μετά από αρκετούς μήνες επικοινωνίας κατέβηκα Αθήνα (καθότι είμαι από επαρχία) και βρεθήκαμε από κοντά για να τα πούμε και από κοντά. Ήξερε από την αρχή ότι απλά θα βρισκόμασταν και τίποτα παραπάνω. Εκεί του είπα ότι είχα ένα θέμα με το πόδι μου και του εξήγησα αναλυτικά τι ακριβώς και έδειξε να το καταλαβαίνει χωρίς να έχει πρόβλημα. Βέβαια του το είχα πει και στο τηλέφωνο αλλά σε γενικές γραμμές.

Ήταν όντως ωραίος άντρας και από κοντά, καλοδεμένος για 47άρης με κανονικό για την ηλικία του σώμα. Αργότερα όταν επέστρεψα στη "βάση" μου, μου είπε ότι του άρεσα και ότι δεν τον ενοχλεί το πρόβλημά μου και ότι όντως έχω ωραίο κώλο τουλάχιστον όπως διαγραφόταν από το παντελόνι μου και ότι θα ήθελε να βρισκόμασταν περισσότερες ώρες να τα λέγαμε περισσότερο γιατί του άρεσε η παρέα μου και ο τρόπος σκέψης μου. Ο καιρός περνούσε και ήρθε η ώρα να κανονίσω τη δεύτερη κάθοδό μου στην πρωτεύουσα. Αφού κανονίσαμε όλες τις λεπτομέρειες και μου είχε κλείσει ξενοδοχείο ήρθε η ώρα να κατέβω. Είχε πει ότι θα πήγαινε για ψάρεμα ΣΚ με ένα φίλο του οπότε θα ήταν μαζί μου χωρίς να έχει το άγχος του πότε θα γυρίσει σπίτι. Απλώς θα ερχόταν αργότερα στο ξενοδοχείο. Έτσι έφτασα στο ξενοδοχείο νωρίς το μεσημέρι και ανέβηκα στο δωμάτιο να αφήσω τα πράγματα και να κάνω ένα ντουζάκι από το ταξίδι. Όταν μπήκα στο δωμάτιο είδα ότι είχε έρθει νωρίτερα ο Νίκος και είχε αφήσει κάποια ρούχα του ενώ στη μία πλευρά του κρεβατιού είχε αφημένα ένα κόκκινο στρινγκάκι με τις ανάλογες ζαρτιέρες και διάφανο μπέμπι ντολ και πάνω ένα μικρό σημείωμα. Πήρα και το διάβασα.

"Λία δε θα αργήσω. Αυτά πιστεύω ότι θα ταιριάζουν στο σωματάκι σου"

Χαμογέλασα ενώ τα πόδια μου έτρεμαν από το άγχος. Αφού ηρέμησα λίγο τα πήρα και μπήκα στο μπάνιο. Πλύθηκα καλά και ειδικά στα επίμαχα σημεία βάζοντας δαχτυλάκι στην τρυπούλα μου σκεφτόμενος τι την περιμένει. Αφού τελείωσα, σκουπίστηκα καλά και άρχισα να φοράω αυτά που είχε αφήσει ο Νίκος. Έβαλα το κόκκινο καλσόν με τις ζαρτιέρες, το στρινγκάκι και έριξα από πάνω το μπείμπι ντολ το οποίο δεν έκρυβε και τίποτα. Προσπάθησα να δω πως ήμουν στον καθρέφτη αλλά δε με βόλευε καθότι δεν ήταν ολόσωμος. Έτσι όπως ήμουν ξυπόλυτος βγήκα στο δωμάτιο καθότι εκεί είχε καθρέφτη. Με το που βγήκα όμως είδα το Νίκο να κάθεται στην καρέκλα και να καπνίζει. Με τον που τον είδα ντράπηκα και μαζεύτηκα σαν να ήμουν κανένα 17χρονο κοριτσάκι άβγαλτο.

- Ωχ ήρθες, δε σε άκουσα… κατάφερα να ψελλίσω.

Ο Νίκος απλώς με κοιτούσε χαμογελώντας και έσβησε το τσιγάρο.

- Ήθελα να δω πως είμαι. Πάω να αλλάξω… kαι πήγα να κάνω κίνηση να μπω στο μπάνιο.

- Λία σε παρακαλώ έλα λίγο εδώ.

Πήγα προς το μέρος και πιάνοντάς με από το χέρι μου έκανε κίνηση να κάνω ένα γύρο από τον εαυτό μου χωρίς να σηκωθεί. Πράγματι έκανα μια στροφή και τον κοίταξα κοκκινίζοντας στα μάτια.

- Πράγματι έχεις τέλειο κωλαράκι, και τραβώντας με από το χέρι με έβαλε να κάτσω πάνω στα πόδια του.

Με αγκάλιασε με το ένα χέρι από τη μέση ενώ το άλλο το ακούμπησε πάνω στο πόδι αγγίζοντας το μέσα μέρος από το μπούτι μου. Η πούτσα μου ήταν ήδη σκληρή και το κεφαλάκι έβγαινε ελαφρά έξω από το στρινγκάκι. Το βλέμμα μου ήταν χαμηλωμένο και κατάλαβε ότι από τη μία ντρέπομαι και από την άλλη ότι έχω καυλώσει. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και παίρνοντας το χέρι του από το πόδι, μου έπιασε το σαγόνι ελαφρά και γυρίζοντας το κεφάλι μου ακούμπησε τα σαρκώδη χείλη του στα λεπτά δικά μου και με φιλούσε απαλά. Φιλώντας τα περιμετρικά με έκανε να αφεθώ και σπρώχνοντας τη γλώσσα του χώθηκε μέσα στο στόμα μου ενώ το χέρι του επέστρεψε στο πόδι χαϊδεύοντάς το προς τα πάνω. Ήθελα να φωνάξω να του πω να με γαμήσει εκείνη την ώρα, να με ξεκολιάσει δε ξέρω κι εγώ τι. Το νερό έμπαινε στο αυλάκι σιγά-σιγά. Άρχισαν πλέον οι αναστολές μου να φεύγουν και χωρίς να ξεκολλήσω το στόμα μου από το δικό του σηκώθηκα και ξανακάθισα με τα πόδια ανοιχτά πάνω στα δικά του και πιάνοντάς του το κεφάλι άρχισα να του γαμάω το στόμα με την γλώσσα μου. Δινόταν μια μάχη με τις γλώσσες μας σε ποιανού στόμα θα μπουν. Ταυτόχρονα ο Νίκος με τα δύο του χέρια πλέον μου χάιδευε τα κωλομάγουλα τα οποία με τον τρόπο που καθόμουν είχαν ανοίξει έτσι ώστε αν καθόσουν από πίσω θα έβλεπες δύο κωλομάγουλα τσιτωμένα με το κορδόνι στη μέση ίσα-ίσα να καλύπτει την τρυπούλα μου. Με το ένα του χέρι πλέον τέντωσε τελείως το ένα κωλομάγουλο ενώ με το άλλο του χάιδευε την κωλοχαραμάδα μου πάνω από το κορδόνι. Καύλωσα απίστευτα.

Αφήνοντας τα χείλια του για λίγο του ψέλλισα "σε θέλω τώρα" και άρχισα πάλι να τον φιλάω ενώ με τα χέρια μου άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο ενώ αυτός δε σταμάτησε να με χαϊδεύει την κωλοχαραμάδα μου. Βγάζοντάς του το πουκάμισο αυτός τράβηξε το κορδόνι στα πλάγια του κώλου μου ενώ μου έβαλε το μεσαίο του δάχτυλο στο στόμα μου. Άρχισα να το πιπιλάω αφήνοντας μπόλικο σάλιο πάνω του καθώς το έβγαζε μια που κατάλαβα για που προοριζόταν. Από μπροστά είχα γίνει μούσκεμα καθώς είχα ήδη χύσει μέσα στο στρινγκάκι. Αφού του έγλειψα λίγο τη ρώγα στο στήθος του, άρχισα πάλι να τον φιλάω ενώ με το δάχτυλό του πλέον άφηνε το σάλιο μου που είχε από πριν πάνω στο κέντρο του κώλου μου. Αφού το ξαναέγλειψε ο ίδιος το ίδιο δάχτυλο το ακούμπησε ακριβώς πάνω στην τρυπούλα μου. Άρχισε να την χτυπάει ελαφρά με το δάχτυλο και εκεί που ήμουν έτοιμος να του πω "τι περιμένεις, βάλτο μέσα μου"… λες και το κατάλαβε το πίεσε ελαφρά πάνω στην τρύπα μου.

Ένιωθα την πίεση, το σφιγκτήρα μου να αντιστέκεται και δευτερόλεπτα μετά να υποχωρεί αφήνοντάς το να μπει μέσα μου. Πριν προλάβω να καταλάβω το έβγαλε και έκανε πάλι την ίδια κίνηση και το επανέλαβε αρκετές φορές μέχρι που δεν έβρισκε και πολύ αντίσταση από το σφιγκτήρα μου. Άρχισε να το βάζει πιο βαθιά και ένας αναστεναγμός βγήκε από το μπουκωμένο από τη γλώσσα του στόμα μου. Αφού το έβαλε και το έβγαλε αρκετές φορές το άφησε μέσα μου και άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις σα να προσπαθεί να μου ανοίξει τη σούφρα, ενώ με το άλλο του χέρι μου χάιδευε τη ρώγα μέσα από το μπέιμπι ντολ. Εγώ ταυτόχρονα άρχισα να του ξεκουμπώνω τη ζώνη και το παντελόνι του. Προσπάθησα να βάλω το χέρι μέσα για να πιάσω τον πούτσο του για να δω το μέγεθός του καθώς του είπα ότι δε θέλω να μου πει, αλλά δε με βόλευε. Βγάζοντας το δάχτυλό του από τον κώλο μου μ' έπιασε από τα κωλομάγουλα και σηκώνοντάς με, με άφησε στο κρεβάτι. Έβγαλε τα παπούτσια και το παντελόνι του και έκανε κίνηση να βγάλει και το μποξεράκι αλλά με ένα νόημα τον σταμάτησα.

- Αυτό είναι δική μου δουλειά…

του είπα και τον τράβηξα να έρθει προς το μέρος μου. Τον φίλησα γύρω από τον αφαλό και σιγά-σιγά κατέβηκα προς το λαστιχάκι από το μποξεράκι. Ποιες αναστολές και μαλακίες, φύγανε όλες. Το μόνο που ήθελα εκείνη την στιγμή ήταν να τον πάρω μέσα μου, να δω τη γλύκα. Με τα δόντια μου έπιασα το μποξεράκι και προσπάθησα να το κατεβάσω, αλλά όπως ήμουν άπειρος δεν τα κατάφερα. Το έπιασα με τα χέρια μου και το κατέβασα σιγά-σιγά ελευθερώνοντας το "θηρίο" από μέσα. Μία πούτσα γύρω στα 18 με 19 εκατοστά αλλά αρκετά χοντρή εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου. Έμεινα κάγκελο. Κοίταξα τον Νίκο ο οποίος χαμογελούσε με το βλέμμα που είχα.

- Μην τρομάζεις μωρό μου… και με χάιδεψε στο μάγουλο. Ξέρω να το χειρίζομαι καλά και θα σε κάνω να το ζητάς συνέχεια.

- Είναι πρώτη φορά που βλέπω αλλουνού πούτσα από κοντά. Αλλά αυτή είναι χοντρή…

του είπα. Όντως δεν είχε καμία σχέση με τους δονητές που παραβίασαν το κωλαράκι μου. Άπλωσα το χέρι μου και τον έπιασα. Τον έβαλα στο χέρι μου και το έπαιξα σα να το ζύγισα. Τράβηξα το πετσάκι να φανεί το κεφαλάκι. Ένα στρογγυλό κεφάλι ξεχώριζε από τον υπόλοιπο κορμό με μια σχισμή στη μέση η οποία είχε ήδη μία σταγόνα πάνω της. Τα δύο του αρχίδια μεγάλα, κρεμαστά και φρεσκοξυρισμένα. Με τη γλώσσα μου έγλειψα τη σταγόνα που βρισκόταν στην άκρη του κεφαλιού. Σιγά-σιγά έγλειφα όλο τον κορμό ενώ με το χέρι μου μάλαζα το ένα του αρχίδι. Τον άκουσα να βαριανασαίνει. Τον έπιασα από τη βάση και έβαλα μόνο το κεφάλι του μέσα στο στόμα μου παίζοντας μαζί του με την γλώσσα μου. Χωρίς να περιμένω πολύ προσπάθησα να τη βάλω όλη στο στόμα και φυσικά δε χωρούσε. Βέβαια το καταλάβαινα κι εγώ ότι δεν ήξερα να παίρνω τσιμπούκι αφού ήταν η πρώτη μου φορά. Γαμούσα το στόμα μου με την πούτσα του ενώ πότε-πότε την έβγαζα και την έγλειφα.

Κάποια στιγμή ο Νίκος με σταμάτησε και σηκώθηκε. Μου έβγαλε το μπέιμπι ντολ και με έσπρωξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Μόλις τότε είδα ότι το ταβάνι είχε καθρέφτη. Μου έπιασε το στρινγκάκι και μου το έβγαλε και αφού το μύρισε το πέταξε δίπλα μου. Λύγισε τα πόδια μου και άρχισε να με γλείφει στην πούτσα. Άρχισε να με γλείφει περίτεχνα. Πότε την πούτσα και πότε τα μικρά μου αρχίδια. Το χέρι του πασπάτευε το κωλομέρι μου. Δεν άργησα να αρχίσω να αναστενάζω, πόσο μάλλον όταν έχωσε το δάχτυλό του, που μου το είχε δώσει να το σαλιώσω προηγουμένως, στην κωλοτρυπίδα μου. Συνέχισε το τσιμπούκι ενώ το δάχτυλό του μπαινόβγαινε μέσα μου. Βογκούσα ενώ του χάιδευα το κεφάλι. Την κατάλληλη στιγμή σταμάτησε και με γύρισε. Νόμιζα ότι ήρθε η ώρα και στήθηκα στα τέσσερα με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά, αλλά έκανα λάθος. Άρχισε νε με γλείφει στη σούφρα παίζοντας μαζί της με το δάχτυλό του. Τρελάθηκα από την καύλα. Δεν το περίμενα.

Αναστέναζα από την καύλα. Μου έδωσε ένα φιλί σε κάθε κωλομέρι και παίρνοντας λίγο λιπαντικό μου έβαλε στην τρυπούλα μου. Ήταν κρύο και ανατρίχιασα. Άρχισε να το αλείφει γύρω από την τρύπα μου και με μία κίνηση έβαλε το κωλοδάχτυλο του μέσα μου. Έκανε λίγες κινήσεις μέσα έξω και ένιωσα στην άκρη της σούφρας μου να ακουμπάνε δύο δάχτυλα. Άρχισε να την μαλάζει και σιγά-σιγά πιέζοντάς τα έβαλε μέσα μου. Ένιωσα το σφιγκτήρα μου να ζορίζεται στην αρχή αλλά μετά να υποχωρεί. Άρχισε να γαμάει τον κώλο μου με τα δύο του δάχτυλα ενώ με το άλλο του χέρι μου έπιανε την πούτσα και τα αρχίδια. Του έπιασα το χέρι που είχε στον κώλο μου και βγάζοντας τα δάχτυλα από τον κώλο μου τα έφερα στο στόμα μου και γλείφοντας τρία του δάχτυλα παίρνοντας μια γεύση από τον κώλο μου του είπα:

- Έτσι μωρό μου, θέλω να με ανοίξεις καλά για να μπει όλο αυτό το πράγμα που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου.

Χαμογέλασε και πιέζοντας πλέον τα τρία αυτά δάχτυλα στη σούφρα μου έκαμψε την αντίσταση του σφιγκτήρα μου και τα έβαλε μέσα μου. Πήγα να τραβηχτώ μόλις μπήκαν αλλά κρατώντας με από την πούτσα δε με άφησε. Άρχισε τα χώνει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ ταυτόχρονα μου έπαιζε τον πούτσο μέχρι που έχυσα πάνω στα σεντόνια βγάζοντας αναστεναγμούς. Συνέχισε για λίγα λεπτά ακόμα ενώ η πούτσα μου είχε πέσει πλέον. Έβγαλε τα δάχτυλα από το κωλαράκι μου και σηκώθηκε.

- Ε… που πας;…

τον ρώτησα με απορία αλλά δε συνέχισα την ερώτηση καθώς τον είδα να βγάζει ένα προφυλακτικό και να το φοράει στο παλούκι του βάζοντας από πάνω του λίγο λιπαντικό.

- Ήρθε η ώρα μωρό μου να γίνεις από Ηλίας, Λία και επίσημα. Η δική μου Λία. Ήρθε η ώρα να κατακτήσω και αυτό το φρούριο…

μου είπε και έδωσε ένα χαστούκι στο κωλομέρι μου. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και πήγε από πίσω μου ενώ μου μάζεψε τα πόδια σηκώνοντας έτσι και τουρλώνοντας περισσότερο το καυλωμένο κωλαράκι μου.

- Θέλω να ηρεμήσεις και να μη σφίγγεσαι μωρό μου τώρα. Στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα αλλά μετά έρχεται η απόλαυση.

Δεν ήξερα τι με περιμένει. Ήθελα να νιώσω αυτή την αίσθηση αλλά φοβόμουν κιόλας. Άρχισε να χαϊδεύει τη σούφρα μου με τον πούτσο του απλώνοντας έτσι το λιπαντικό πάνω της. Τον πήγαινε πάνω κάτω στην κωλοχαραμάδα μου κάνοντας με αναστενάζω.

- Σε παρακαλώ μην αργείς. Βαλ' τον εκεί που πρέπει, γάμησε με…

του είπα γυρίζοντας το κεφάλι και γλείφοντας το κωλοδάχτυλο μου το έχωσα στον κώλο μου. Η πούτσα μου άρχισε πάλι να ξανασηκώνεται ενώ ο Νίκος μου έβγαλε το δάχτυλό μου από τον κώλο και ακούμπησε το κεφάλι της πούτσας του ακριβώς πάνω στη σούφρα μου. Άρχισε να το πιέζει σιγά-σιγά με τον αντίχειρα κρατώντας το παλούκι του. Το ένιωθα να πιέζει και το σφιγκτήρα μου να αντιστέκεται. Έβαλε λίγη περισσότερη δύναμη και τη στιγμή που πήγε να υποχωρήσει το τράβηξε πίσω και ξανά το ίδιο αρκετές φορές.

- Σε παρακαλώ, βαλ' τον μέσα, μη με παιδεύεις άλλο, κάνε με δικό σου.

Την ώρα που τελείωνα τη φράση μου πίεσε και υποχωρώντας ο σφιγκτήρας ένιωσα το κεφάλι του να "σχίζει" τη σούφρα μου και να μπαίνει μέσα μου. Ένα "αχ…" βγήκε από το στόμα μου ενώ πήγα να τραβηχτώ. Βόγκηξα από τον πόνο.

- Χαλάρωσε…

μου είπε και βγάζοντας το λίγο χωρίς να βγει όλο το κεφάλι έξω ξανά έσπρωξε βάζοντας όλο το κεφάλι μέσα μου. Έσφιξα τον σφιγκτήρα ενώ πήρα το μαξιλάρι και το έβαλα στο στόμα μου για να μη με ακούσει όλο το ξενοδοχείο. Η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα πάλι.

- Μη σφίγγεσαι, άσε χαλαρό τον σφιγκτήρα σου. Άκουσέ με.

- Μια κουβέντα εί... αχ...

Δεν πρόλαβα να τελειώσω και σπρώχνοντας μπήκε λίγο ακόμα μέσα μου. Τα μάτια μου δάκρυσαν ενώ τα πόδια μου πήγαν να λυγίσουν αλλά με κράτησε ο γαμιάς μου βγάζοντας την πούτσα του λίγο έξω από τον κώλο μου και σχεδόν αμέσως έσπρωξε άλλη μία και μπήκε ακόμη πιο βαθιά μέσα μου.

- Πονάω ρε, σιγά-σιγά. Τσούζει.

Τον ξαναέβγαλε και με ένα σπρώξιμο τον ένιωσα να μπαίνει και άλλο μέσα σχίζοντας τα κωλομέρια μου στα δύο.

- Αχ… τσούζει, πονάω. Άστο ρε Νίκο δε μπορώ.

Πλέον τον έβγαζε λίγο και τον έσπρωχνε ως το σημείο που είχε μπει αργά-αργά. Άρχισα να ηρεμώ καθώς πλέον το κωλάντερα μου και ο σφιγκτήρας είχαν συνηθίσει το μέγεθος της πούτσας του. Άρχισε να με γαμάει με αργό αλλά σταθερό ρυθμό. Ο πόνος άρχισε να αφήνει τη θέση του σε μια γλυκιά ηδονή. Άρχισα να απολαμβάνω το γαμήσι του και μόνο όταν τον έχωνε λίγο πιο πολύ πονούσα. Κάποια στιγμή σταμάτησε για λίγο έχοντας την πούτσα του μέσα μου και τραβώντας το κεφάλι μου προς τα πίσω μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο. Εγώ βρήκα ευκαιρία και βάζοντας το χέρι πίσω μου έπιασα το παλούκι που ήταν έξω από τον κώλο μου και συνειδητοποίησα ότι μόνο το μισό μου είχε βάλει.

- Μωρό μου συνέχισε να με ανοίγεις. Πήδα με, τον θέλω όλο μέσα μου. Είμαι δικός σου πλέον.

Ένα μακρόσυρτο "αχ…", όχι από πόνο αλλά από ηδονή βγήκε από το στόμα καθώς έσπρωξε το χοντρό του παλούκι βάζοντάς το πιο πολύ μέσα μου.

- Ναι μωρό μου σκίσε με, έτσι ναι!

Με είχε πιάσει από τα καπούλια και μου κάρφωνε την πουτσάρα στον πάτο μου. Τον έβγαλε τελείως έξω και τον ξανά έχωσε στο κωλαράκι μου. Το έκανε αρκετές φορές κάνοντας έτσι το σφιγκτήρα μου να ανοίξει τελείως και με την κάθε του είσοδο να βογκάω από ηδονή. Την έβγαλε από τον κώλο μου και άρχισε να μου γλείφει την πλάτη. Άρχισε να ηρεμεί το κωλαράκι μου ενώ ανατρίχιασα από τα φιλιά του.

- Γάμησε σε με μωρό μου, χώσ' τον πάλι μέσα μου. Σε θέλει το κωλαράκι μου.

- Με θέλει το μουνάκι σου Λία μου;

- Ναι θέλει να το ξεσκίσεις. Και αυτό θέλει τον πούτσο του.

Λέγοντας αυτά με γύρισε να τον βλέπω. Ήρθε από πάνω μου και μαζεύοντας τα πόδια μου τα κράτησε σχεδόν στο κεφάλι μου τουρλώνοντας έτσι το κωλαράκι μου αφήνοντας τη σούφρα μου πλήρως εκτεθειμένη στον πούτσο του.

- Τι κωλάρα έχεις μωρό μου. Απίστευτο και είναι όλη δικιά μου.

Του χαμογέλασα ενώ ακούμπησε το κεφάλι πάνω της και με μία απότομη έχωσε το παλούκι του στον πάτο μου. Ένα αχ πόνου και ηδονής βγήκε από τα χείλη μου. Έπιασε το στρινγκάκι που φορούσα προηγουμένως και το έβαλε μέσα στο στόμα μου. Πλέον με γαμούσε αργά αλλά χωρίς σταματημό τσιμπώντας τις ρώγες μου. Ένιωθα όλο το παλούκι του μέσα στο κωλάντερο μου να με έχει ξεσκίσει. Μου έβγαλε το στρινγκάκι από το στόμα και με φίλησε ενώ εγώ απλώνοντας τα χέρια μου τον έπιασα από τα καπούλια και τον κράτησα ακίνητο μέσα μου, στο βάθος της κωλάρας μου. Άρχισε να κάνει περιστροφικές κινήσεις σαν να προσπαθούσε να ξεχειλώσει τον σφιγκτήρα μου. Πλέον άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου λίγο πιο γρήγορα ενώ κάποιες στιγμές το έβγαζε τελείως έξω και με μία τον ξανά έχωνε στο βάθος χτυπώντας έτσι τον πάτο μου.

Πλέον με γαμούσαν. Αυτό που ήθελα το είχα. Ένα αληθινό παλούκι μέσα στο κωλαράκι μου, μια πούτσα αληθινή να με ξεσκίζει, να μου ανοίγει τα κωλοβάρδουλα, και ήταν τέλειο. Εγώ από κάτω με ανοιχτά τα πόδια και τον πουτσαρά γαμιά μου χωμένο στα έγκατα της παρθένας μέχρι πριν λίγων λεπτών κωλοτρυπίδες μου. Σκεφτόμενος αυτά και αναστενάζοντας κάθε φορά που η πούτσα του έβρισκε πάτο και τα αρχίδια του χτυπούσαν στην κωλοχαράδρα μου φώναξα "χύνω μωρό μου, χύνω σαν ξεσκισμένη πουτάνα ναι… με ξεκώλιασες αχ…" και ένα ποτάμι από παχύρευστα χύσια βγήκαν από την πούτσα μου πάνω στην κοιλιά μου και στο στήθος. Χωρίς καν να την αγγίζω. Τέλειο γαμήσι, ούτε μπορούσα να το φανταστώ ότι είναι έτσι να σε γαμάνε.

Ο Νίκος συνέχισε να σφυροκοπάει τον κώλο μου. Πλέον είχε αφήσει τον αργό ρυθμό και ο πούτσος του μπαινόβγαινε μέσα μου με γρήγορους ρυθμούς ενώ ο ιδρώτας έτρεχε από τους κροτάφους του. Όταν έβγαινε η πούτσα του από ξεσκισμένη σούφρα μου την κάρφωνε με τη μία μέσα και τη βύθιζε στον πάτο μου. Εγώ πλέον είχα πιάσει τα δύο μου κωλομάγουλα και τραβώντας τα άνοιξα ακόμα περισσότερο τον κώλο μου κάνοντας τη διείσδυση του επιβήτορά μου ακόμα πιο εύκολη και πιο βαθιά.

- Έτσι ψωλαρά μου, σκίσε με, είμαι δικιά σου πλέον.

- Ναι Λία μου, ναι, έτσι μπράβο. Άνοιξε την ξεσκισμένη κωλάρα σου, άνοιξέ την κι άλλο. Μουνάκι θα στην κάνω. Ναι…

φώναξε και τον είδα να τρέμουν τα πόδια του ενώ η πούτσα του συσπάται μέσα στο κωλάντερο μου και κατάλαβα ότι έχυνε μέσα στην καπότα. Μόλις σταμάτησε άφησα τα πόδια μου κάτω έχοντας ακόμα το παλούκι του μέσα μου ενώ τον τράβηξα πάνω μου φιλώντας τον στο στόμα και χαϊδεύοντάς τον στα πλευρά και στην μέση. Αφού μείναμε για λίγο έτσι μέχρι που χαλάρωσε η πούτσα του την έβγαλε προσεκτικά από μέσα μου μαζί με την καπότα η οποία είχε γεμίσει από τα χύσια του. Μόλις βγήκε από μέσα μου ένιωσα ένα κενό από πίσω.

- Πως νιώθεις; Με ρώτησε δίνοντάς μου ένα φιλί.

- Τώρα; Άδειος, σαν κάτι να λείπει από μέσα μου.

Χαμογέλασε.

- Ήταν τέλειο. Ένιωσα ολοκληρωμένος, γεμάτος. Σαν κάτι να μου έλειπε και το βρήκα σήμερα. Μου το έδωσες εσύ αγόρι μου…

και λέγοντας αυτά του χούφτωσα τον πούτσο και τα αρχίδια.

- Λοιπόν μωρό μου πάω για μπανάκι, να μπεις κι εσυ και να πάμε καμιά βόλτα μετά.

- Τι δε θα έχει άλλο;… του είπα όλο νάζι.

- Θα έχει μωρό μου θα έχει. Αλλά πάμε καμιά βόλτα να ξεσκάσουμε πρώτα. Λαίμαργη...

και γέλασε. Μπήκε μέσα στο μπάνιο ενώ ξάπλωσα λίγο μπρούμυτα να ηρεμήσει λίγο το κωλαράκι μου καθότι ένιωθα ένα τσούξιμο.

Να μην τα πολυλογώ βγήκαμε έξω σαν δυο καλά φιλαράκια, ο Νίκος φορώντας ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα πουκάμισο κι εγώ ένα τζινάκι με μια μπλούζα με ανοιχτό V και για πρώτη φορά φορώντας ένα μαύρο στρινγκάκι από μέσα. Ένιωθα λίγο περίεργα με το κορδόνι χωμένο στην κωλοχαράδρα μου και τα κωλομέρια μου να ακουμπούν στο τζιν ενώ ένιωθα ότι καθώς περπατούσα λόγω του κορδονιού που ερέθιζε την σουφρίτσα μου ότι κουνούσα το κωλαράκι μου. Τίποτα δεν έδειχνε ότι πριν λίγες ώρες ο κύριος δίπλα μου γαμούσε το κωλαράκι μου, παρά μόνο σε κάποιες στιγμές που βρισκόμασταν μέσα στο αυτοκίνητο και με χάιδευε ή με φιλούσε. Πήγαμε για φαγητό, για καφεδάκι και για ποτάκι. Ζήτησα να πάμε σε ένα γκέι μπαρ καθότι ήθελα να δω πως είναι. Εκεί ήταν λίγο πιο διαχυτικός καθότι εκεί ήμασταν όλοι ίδιοι αλλά και για να δηλώσει στους παρευρισκόμενους ότι το κωλαράκι δίπλα του είναι δικό του. Μέσα εκεί δεν είναι λίγες οι φορές που μου την πέσανε διακριτικά κάποιοι παρευρισκόμενοι ενώ ένας τύπος ζήτησε από το αγόρι μου να με πάρουνε και οι δύο. Ένιωθα κάπως ιδιαίτερα εκεί μέσα, ευχάριστα, μετά το ξεπαρθένιασμά μου ότι ο κώλος μου έχει ζήτηση, πράγμα που δε με άφηνε αδιάφορο.

Με καύλωνε τόσο η όλη κατάσταση, εγώ με στρινγκάκι και γύρω μου τόσοι επίδοξοι γαμιάδες, που ήθελα να πω στον Νίκο να πάμε στις τουαλέτες και να μου ρίξει ένα "μανίκι" να ηρεμήσω, πράγμα που δεν έκανα. Ήταν πολύ για μένα να προχωρήσω τόσο σε μια μέρα. Σκεφτόμουν πώς ήρθα το πρωί και τι έγινε το μεσημέρι. Πως κατάφερε αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου με υπομονή και ηρεμία να καταφέρει να ρίξει τις αναστολές που είχα τόσα χρόνια και να κάνει αυτό που φανταζόμουνα τόσα χρόνια πράξη. Να χώσει μια αληθινή πούτσα στον κώλο μου που μόνο πλαστικά και σιλικονάτα είδη είχαν μπει μέσα της. Τι έγινε μέσα σε λίγες ώρες. Πως εκεί που φοβόμουν να πέσω στα τέσσερα τώρα παρακαλούσα να περάσει η ώρα για να πάμε στο ξενοδοχείο και να ξανανιώσω την πούτσα του να μου ανοίγει την κωλάρα στα δύο να μου σκίζει τα σωθικά. Τους έβλεπα όλους γύρω μου, κάθε λογίς, ενεργητικοί, παθητικοί ή και τα δύο. Ναι ρε φίλε μου αρέσει τελικά. Θέλω να γαμάω γυναικεία κωλαράκια και μουνάκια αλλά και κάποιος να γαμάει την δικιά μου την κωλάρα, η οποία όπως φαίνεται είναι αχόρταγη. Που είναι το κακό; Δικιά μου η πούτσα, δικός μου και ο κώλος. Τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν να δοκιμάσω και πήγανε χαμένα; Τα σκεφτόμουν όλα αυτά ανάμεσα στο φλερτ από τους γύρω μου και την κουβέντα με τον Νίκο μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ερχόταν ο άλλος και πιάνοντας κουβέντα με μας ακουμπούσε διακριτικά το χέρι του στο κωλομέρι μου.

- Λία δεν πάμε σιγά-σιγά γιατί αυτοί σε γάμησαν με τα μάτια;…

διέκοψε τις σκέψεις μου ο Νίκος.

- Τι, ζηλεύουμε αγόρι μου;… του είπα και χαμογέλασε. Μην αγχώνεσαι, είσαι ο επιβήτοράς μου. Αλλά δε θα είσαι ο μοναδικός και αυτό το ξέρεις.

- Εννοείται μωρό μου, πολλοί θα πάνε και θα έρθουν. Εξάλλου γνωρίζεις ότι είμαι παντρεμένος οπότε ξέρεις τι να περιμένεις από μένα. Αλλά θέλω να σε χαρώ εγώ πρώτα. Κακό είναι;

- Ίσα-ίσα που αυτό θέλω κι εγώ. Να με μάθεις πρώτα, να με εκπαιδεύσεις καλά.

Πήραμε το δρόμο για το ξενοδοχείο και στο δρόμο δεν έλειψαν τα χάδια, τα φιλιά και τα υπονοούμενα. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Με το που έκλεισε η πόρτα πίσω μας αμέσως γύρισε ο ένας προς τον άλλο λες και ήμασταν συνεννοημένοι και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Τα χέρια του κατέβηκαν στη μέση και από εκεί άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι ενώ εγώ το πουκάμισο. Βγάλαμε τα ρούχα ο ένας στον άλλο μένοντας μόνο με το εσώρουχα. Πιάνοντάς με από τα κωλομάγουλα με σήκωσε και με πέταξε πάνω στο κρεβάτι, ήρθε από πάνω μου και μου έβγαλε το μουσκεμένο κιλοτάκι μου. Έπεσε ανάμεσα στα πόδια μου και αφού έγλειψε το δάχτυλό του άρχισε να χαϊδεύει την ερεθισμένη μου τρυπούλα ενώ αμέσως άρχισε να γλείφει τον πούτσο μου και ότι υγρά είχε πάνω του. Έπιασα τα πόδια μου πίσω από τα γόνατα και τα τράβηξα προς το κεφάλι μου για να του δώσω χώρο προς το κωλαράκι μου. Αμέσως έφτυσε την τρυπούλα μου και έχωσε το κωλοδάχτυλο μέσα της το οποίο μπήκε πολύ άνετα.

Βόγκηξα από καύλα ενώ του χάιδευα το κεφάλι όσο με τσιμπούκωνε. Το ένα δάχτυλο έγιναν δύο ενώ η σούφρα κάθε φορά που έβγαιναν προς τα έξω αυτή τα "ρουφούσε" προς τα μέσα σα βεντούζα. Συνέχισε το γαμήσι του κώλου με τα δάχτυλα και το γλείψιμο της πούτσας και των αρχιδιών μου μέχρι που έχυσα τρέμοντας. Μόλις ηρέμησα σηκώθηκε πάνω και έβγαλε το σλιπάκι του. Αμέσως τον τράβηξα στο κρεβάτι και κάθισα πάνω στη λεκάνη του. Έπιασα το καυλωμένο του παλούκι μαζί με τη δικιά μου που είχε χαλαρώσει και τα έπαιζα ελαφρά. Άρχισα να την τρίβω πάνω στη χαραμάδα του κώλου μου και φιλώντας τον έπιασα το λιπαντικό. Έβαλα λίγο στο χέρι μου και άλειψα με αυτό τη σουφρίτσα μου βάζοντας μου και κωλοδάχτυλο για να βάλω και στο εσωτερικό του. Ο Νίκος έπιασε το προφυλακτικό και ετοιμάστηκε να το ανοίξει. Του έγνεψα αρνητικά με το κεφάλι.

- Όχι αγόρι μου αυτό δε χρειάζεται.

- Μα…

πήγε να μιλήσει αλλά του έκλεισε το στόμα με το δικό μου.

- Θέλω να με γκαστρώσεις, να νιώσω τα υγρά σου μέσα στο μουνάκι μου…

και αφού σηκώθηκα έκανα βαθύ κάθισμα και κρατώντας την πούτσα του την έφερα ακριβώς στη σχισμή του κώλου μου.

- Θέλω να νιώσω την αίσθηση της γυμνής σάρκας να μπαίνει στην κωλάρα μου.

Έκατσα πάνω στο παλούκι του. Αμέσως ένιωσα το κεφάλι να ανοίγει το σφιγκτήρα μου και να μπαίνει μέσα. Ένα βαθύ αχ βγήκε από τα χείλη μου αλλά συνέχισα το κατέβασμα της λεκάνης μου οδηγώντας την πούτσα του πιο βαθιά μέσα μου. Πραγματικά ένιωθα σα να σκίζομαι στα δύο με τον κώλο μου έτσι τουρλωμένο όπως καθόμουν πάνω στην πούτσα του επιβήτορά μου, αλλά παρ' όλα αυτά δε σταμάτησα αλλά συνέχισα το κάθισμα μέχρι που τα αρχίδια του ακούμπησαν πάνω στα κωλομέρια.

- Την ξέσκισα την πουτάνα την σούφρα μου…

είπα και όπως καθόμουν έκανα κυκλικές κινήσεις προσπαθώντας έτσι να την ανοίξω περισσότερο ένα δάκρυ ηδονής και πόνου κύλισε στα μάγουλά μου.

- Μωρό μου μη συνεχίζεις αα πονάς. Δε θέλω να έχεις αυτές τις αναμνήσεις από εμένα…

μου είπε και σκουπίζοντας με το χέρι του τα δάκρυά μου. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω σιγά-σιγά πάνω στην πούτσα του και μεταξύ αναστεναγμών και βογγητών του είπα:

- Ήταν μη γίνει η αρχή. Τώρα πλέον ένας είναι ο δρόμος. Όποτε βρισκόμαστε να ξεσκίζεις αυτό το κωλαράκι. Να τη νιώθω να φτάνει στο στομάχι μου. Εφόσον το θες κι εσύ, θέλω να είμαι το πουτανάκι σου.

Μου τσίμπαγε τις ρώγες και με χάιδευε στο στήθος. Σταμάτησα και σηκώθηκα βγάζοντας την πούτσα από το κωλάντερο μου. Νόμιζα ότι έβγαινε και το κωλάντερο μου μαζί της αλλά δε με ένοιαζε. Γύρισα έτσι ώστε να έχει θέα των κώλο μου που γαμιέται, να βλέπει πως η πούτσα του εξαφανίζεται μέσα στη σούφρα μου. Πιάνοντας τα πόδια του τον ξαναέβαλα πάλι μέσα μου γεμίζοντας το κενό που μου έλειπε. Μπήκε με τη μία και χωρίς αντίσταση και κάθε φορά που έφτανα στα αρχίδια του ένιωθα το κεφάλι να μου χτυπάει το στομάχι. Με έπιασε από τα κωλομάγουλα και άρχισε να με βοηθάει στο ανεβοκατέβασμα. Ένιωθα τα πόδια μου να κόβονται και σταμάτησα την ώρα που τα χύσια μου πετάγονταν από την πούτσα μου. Μόλις τελείωσα πήρα μια ανάσα και συνέχισα το ξέσκισμά μου.

- Πραγματικά τέλεια κωλάρα Λία, απίστευτη για φωτογραφία.

- Τι περιμένεις;… τράβα μία να την ανεβάσω εκεί που γνωριστήκαμε, να δουν οι άλλοι τι χάσανε.

Σταμάτησα και τον είδα που έβγαλε τρεις. Μία με τον πούτσο του όλο μέσα μου, μία με το μισό και μία με το πρησμένο κεφάλι του να ακουμπάει στην ξεχειλωμένη μου σούφρα. Μάλιστα όταν την είδα κι εγώ την τελευταία του είπα:

- Πηγάδι έγινε. Την ξεχείλωσε τελείως…

και ξανά έκατσα πάνω στο παλούκι του. Ο ιδρώτας άρχισε να τρέχει ποτάμι ενώ τα βογκητά μας εναλλάσσονταν. Τον ένιωσα να πρήζεται μέσα μου ενώ τα πόδια τα ένιωθα να σφίγγουν.

- Ξεκωλιάρα χύνω, σε γκαστρώνω μωρή καργιόλα πουτανίτσα…

και κρατώντας με από τα καπούλια κράτησε το παλούκι του βυθισμένο στο βάθος από τον πάτο μου και ένιωθα κάτι να χύνεται μέσα στον γαμημένο κώλο μου. Μόλις έχυνε μέσα μου. Αυτό ήταν… μέσα σε μια μέρα όχι μόνο μου γάμησαν τον κώλο και χύσανε μέσα του.

Μόλις ηρέμησε σηκώθηκα αργά βγάζοντας την ψωλή του από μέσα και γυρίζοντάς με μπρούμυτα, πάνω στο σώμα του, με φίλησε με πάθος στο στόμα. Πιάνοντας με τα χέρια του τα κωλομάγουλα τα τράβηξε να ανοίξουν καθώς ένιωθα υγρά να βγαίνουν από τη σούφρα μου και να τρέχουν πάνω στα αρχίδια μου και από εκεί να στάζουν πάνω στη κοιλιά του.

Μείναμε έτσι πολύ ώρα έτσι αγκαλιασμένοι χωρίς να λέμε πολλά. Απλά με χάιδευε σε όλο το σώμα. Σιγά-σιγά όμως αρχίσαμε και οι δύο να καυλώνουμε. Η πούτσα του Νίκου πάλι έγινε πέτρα έτοιμη πάλι να κάνει τη δουλειά της.

- Είσαι έτοιμη Λία να τον ξαναφάς;

- Ναι αγόρι μου. Τον θέλω μέσα μου και να βγει μόνο αύριο που θα φύγω. Ξεκώλιασε με σήμερα. Θέλω να αναπληρώσω τα χαμένα γαμήσια.

- Σειρά μου τώρα…

και ήρθε από πάνω μου, άνοιξε τα πόδια μου και βάζοντας λιπαντικό στο χοντρό του πουτσοκέφαλο τον κάρφωσε με την μία στην κωλάρα μου.

- Είμαι η πουτάνα σου και θα με πηδάς όποτε γουστάρεις. Δικιά σου γαμιά μου, δικιά σου…

Βέβαια όλα αυτά είναι μόνο στο μυαλό μου και δεν ξέρω κατά πόσο η περιγραφή των συναισθημάτων κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βέβαια αν κρίνω από το πως ένιωθα και νιώθω όταν έβαζα και βάζω το δονητή στο παρθένο ακόμα κωλαράκι μου δε νομίζω να απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, αν και μου έχουν πει ότι στην πράξη είναι ακόμα πιο ωραία και πιο έντονα. Βέβαια το θέμα είναι πως φτάνουμε μέχρι εκεί. Πως να περάσω όλες τις αναστολές και τις φοβίες μου. Βλέπετε δε βρέθηκε ακόμα αυτός που θα μου κάνει το κλικ (που λένε), που να ξέρει από παρθένους και που με ηρεμία και υπομονή θα με κάνει να πέσω στα τέσσερα και να με καβαλήσει και θα με προσέξει. Πάντα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και συζητήσεις αλλά κανείς δεν είχε αυτή την υπομονή και επιμονή ακόμα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Θα έρθει ποτέ αυτός ο "καβαλάρης"; Ότι το θέλω το θέλω, αλλά πως φτάνουμε ως εκεί είναι το θέμα. Θέλω να δοκιμάσω να δω πως είναι. Εξάλλου αυτό είναι η ζωή, συλλογή εμπειριών.

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.




Copyright protected OW ref: 171857



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).