Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, το όνομα μου είναι Νίκος και είμαι 21 χρονών. Μου αρέσει πολύ να φοράω γυναικεία εσώρουχα, αλλά κυρίως γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα και καλσόν. Μου αρέσει πολύ να μου χύνουν τα πόδια και να παίζω πούτσες με αυτά. Η ιστορία έγινε πριν από 5 μήνες. Έψαχνα για πολύ καιρό για συνάντηση σε διάφορες σελίδες μέχρι που μου έστειλε μήνυμα ας πούμε ο Γιώργος.

Ο Γιώργος ήταν 45 ετών παντρεμένος με ωραίο σώμα και πολύ μεγάλο πουλί όπως είδα από τις φωτογραφίες που μου έστειλε. Μιλούσαμε για αρκετές μέρες και μου έλεγε τις φαντασιώσεις του για πόδια γυναικών. Η φαντασίωση του ήταν να μου φορέσει τα τακουνιά και τα εσώρουχα της γυναίκας του. Όπως διαπιστώσαμε ο σωματότυπος μου ήταν παρόμοιος με τις γυναίκας του και επίσης τα τακούνια της θα μου χωρούσαν γιατί έχω μικρό πόδι (νούμερο 39).

Μετά από καμία εβδομάδα κανονίσαμε να συναντηθούμε σε διαμέρισμα νοικιασμένο από γνωστή σελίδα ενοικιάσεων. Μου έστειλε φωτογραφίες από τα ρούχα και τα τακούνια που θα μου φέρει να φορέσω και έμεινα έκπληκτος από την ποικιλία σέξι εσωρούχων και από τα διάφορα τακούνια που είχε η γυναίκα του. Το μόνο που του ζήτησα ήταν να μου αγοράσει και μια μάσκα για το πρόσωπο για λόγους ανωνυμίας. Μου είπε ότι του άρεσε πολύ η ιδέα γιατί του άρεσε το μυστήριο. Την ημέρα της συνάντησης έκανα αποτρίχωση σε όλο το σώμα μου και έδωσα έμφαση στην περιποίηση των ποδιών μου και κυρίως τον δαχτύλων μου. Έκανα ένα μπάνιο και στη συνέχεια έβαψα τα νύχια των ποδιών μου κόκκινο χρώμα που όπως μου είπε ήταν η αδυναμία του. Πριν φύγω έβαλα ένα πολύ σέξι λεοπάρ στρίνγκ και από πάνω τα ρούχα μου.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα που είχε κλείσει ο Γιώργος, χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκα. Βρήκα την πόρτα του διαμερίσματος ελαφρά ανοιχτή, μπαίνοντας βρήκα την μάσκα μου, μια βαλίτσα γεμάτη με σέξι εσώρουχα και δίπλα μερικά ζευγάρια τακούνια. Μέσα στη βαλίτσα υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε:

"Γεια σου Νικολέτα. Πήγαινε στο μπάνιο να ετοιμαστείς, φόρεσε τα εσώρουχα που σου αρέσουν και φυσικά τα τακούνια που σου έφερα. Μέσα στην βαλίτσα θα βρεις και μερικά δώρα, Φόρεσε και δοκίμασε ότι από αυτά θέλεις. Σε περιμένω στο δωμάτιο".

Με το που διάβασα όλα αυτά, ανυπομονούσα να ετοιμαστώ και να δω ποια ήταν αυτά τα δώρα που μου έγραφε ο Γιώργος. Αμέσως πήρα τα πράγματα και πήγα στο μπάνιο να ετοιμαστώ. Πρώτα φόρεσα κάτι μαύρες διάφανες κάλτσες και ένα δαντελωτό στρινγκ. Όλα τα εσώρουχα μύριζαν ένα υπέροχο γυναικείο άρωμα. Μετά έβαλα ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα τα οποία μου εφάρμοζαν τέλεια πάνω στο πόδι. Έβαλα επίσης ένα πολύ κοντό μαύρο φόρεμα. Στη συνέχεια άνοιξα την μαύρη σακούλα που ήταν μέσα στη βαλίτσα για να δω επιτέλους τα δώρα μου. Η σακούλα είχε μέσα μια μελαχρινή περούκα, μια τάπα με διαμαντάκι, ένα δαχτυλίδι για δάχτυλο ποδιού, ένα μεγάλο δονητή, κάποια κοσμήματα, μια αλυσίδα με μανταλάκια στις άκρες για τις ρώγες, ένα μπαλάκι για το στόμα και μια γυναίκεια χρησιμοποιημένη κολόνια. Μόλις είδα όλα αυτά το πουλάκι μου άρχισε να στάζει. Έβγαλα τη μια κάλτσα μου και φόρεσα το δαχτυλίδι, στην συνέχεια σάλιωσα την τάπα και την έβαλα σιγά-σιγά στην τρύπα μου. Έπιασα τις ρώγες μου με τα μανταλάκια και έβαλα στο στόμα μου την μπάλα. Τέλος φόρεσα την περούκα, τα κοσμήματα και ψεκάστηκα με το άρωμα. Κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και ήμουν ένα έτοιμο πουτανάκι.

Πήρα στα χέρια μου το δονητή και ξεκίνησα να περπατάω για το δωμάτιο. Ο ήχος από τα τακούνια μου σε συνδυασμό με την τάπα που είχα στον κώλο μου με έκανε να καυλώνω σε κάθε βήμα! Μόλις μπήκα στο δωμάτιο αντίκρισα το Γιώργο, γυμνό στο κρεβάτι, να χαϊδεύει την πούτσα του που ήταν σίγουρα 20 εκατοστά. Μόλις με είδε μου όρμησε και ξεκίνησε να χουφτώνει τον κώλο μου. Κατευθείαν μου είπε ότι δε θα περίμενε να φορέσω όλα τα δώρα που μου πήρε. Ταυτόχρονα είχε ξεκινήσει να τραβάει την αλυσίδα σιγά-σιγά κάνοντας τις ρώγες μου να πονάνε. Εγώ όλη αυτήν την ώρα δε μπορούσα να πω τίποτα γιατί είχα τν μπάλα στο στόμα.

Με πέταξε με δύναμη στο κρεβάτι και ξεκίνησε να γλείφει το τακούνι από τα πέδιλά μου. Συνέχισε γλείφοντας τα δαχτυλάκια μου πάνω από το καλσόν με πολύ μαεστρία. Μετά από λίγο έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα πόδια μου και ξεκίνησα να του τον παίζω. Πλέον ο Γιώργος πετούσε στα σύννεφα, είχε ένα πόδι μου στο στόμα του και ένα στον πούτσο του και έκανε σαν τρελός. Μετά έβγαλε το τακούνι μου και την κάλτσα μου και συνέχισα να του τον παίζω με το γυμνό μου πόδι. Λίγο πριν χύσει με σήκωσε και με έβαλε να φορέσω πάλι το καλσόν με τα πέδιλά μου. Μου έβγαλε το φόρεμα μου, κάθισα στην πολυθρόνα του δωματίου και ξεκίνησα να του τον παίζω πάνω από τα πόδια μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα ξεκίνησε να χύνει ποτάμι από σπέρμα πάνω στα τακούνια και το καλσόν μου. Εγώ ξεκίνησα να τον παίζω και έχυσα κι εγώ πάνω στα πόδια μου.

Ξαπλώσαμε και οι δύο στο κρεβάτι, μου έβγαλε την μπάλα από το στόμα και μου έλεγε πόσο πολύ του άρεσε και ότι για πρώτη φορά πραγματοποίησε την κρυφή του φαντασίωση. Επίσης μου είπε ότι παίρνει συνέχεια δώρα στη γυναίκα του σέξι εσώρουχα και τακούνια αλλά δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα της ποδολαγνείας. Εκείνο το βράδυ ο Γιώργος και εγώ χύσαμε αμέτρητες φορές. Σφαλιάριζε συνεχώς το κωλαράκι μου και το μέχρι που το κοκκίνισε. Τότε Θυμήθηκε την τάπα που είχα στον κώλο μου και ξεκίνησε να παίζει με αυτή. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση αλλά δεν ήθελα να με γαμήσει και το σταμάτησα εκεί. Τον έπαιξε πάνω από το κωλαράκι μου και μου το έχυσε. Αργά το βράδυ ντύθηκα και έφυγα από το σπίτι με την τάπα στον κώλο μου όπως με διέταξε ο Γιώργος. Βγαίνοντας από το σπίτι έβγαλα την μάσκα και την άφησα πίσω μου.

Ο Γιώργος συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα και συναντηθήκαμε ξανά μερικές φορές. Τις επόμενες φορές έφερνε διάφορες στολές και παίζαμε παιχνίδια ρόλων αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Μετά από δύο μήνες που βρισκόμασταν με το Γιώργο, τον συνάντησα τυχαία σε γνωστή αλυσίδα με ρούχα μαζί με τη γυναίκα του. Η γυναίκα του ήταν μια κοντούλα μελαχρινή με πολύ πεταχτό κώλο και μικρά βυζιά, το πρόσωπό της ήταν πολύ γλυκό και εντύπωση μου έκανε το κοντό φόρεμα της και τα μαύρα ψηλά πέδιλα που φορούσε σε συνδυασμό με τα λευκά βαμμένα νύχια στα πόδια και στα χέρια της. Για λίγη ώρα τους ακολουθούσα μέσα στο κατάστημα κοιτάζοντας τα πόδια και την κωλάρα της γυναίκας του. Ο Γιώργος με κοίταξε κάποια στιγμή αλλά δε με κατάλαβε γιατί δεν είχε δει το πρόσωπό μου καμία φορά που βρεθήκαμε. Με το που γύρισα σπίτι του έστειλα μήνυμα να βρεθούμε σύντομα και του είπα ότι τον είδα με την γυναικά του. Του είπα να φέρει τα ρούχα που φορούσε σήμερα. Περιμένω απάντηση του.

Εάν σας άρεσε η ιστορία γράψτε μου για να σας γράψω τη συνέχεια.




Copyright protected OW ref: 171879



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.