Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Της έστειλε μήνυμα στο κινητό της μόλις έκλεινε τον υπολογιστή του. Ήξερε πως τον περίμενε. Αλλά η συμφωνία τους ήταν αυτή που τον έκανε να ερεθίζεται. Άραγε θα κάνει ότι της είπα;… αναρωτήθηκε. Αργά σηκώθηκε και έφυγε από το γραφείο του. Όσο μεγάλος ήταν ο ερεθισμός του άλλο τόσο ήθελε να το καθυστερήσει. Ο σκοπός του σήμερα ήταν να κρατηθεί. Να τη βασανίσει με κάθε τρόπο. Της το χρωστούσε για τις μέρες που τον είχε κάνει να καυλώνει και αυτή να τον αφήνει χωρίς την ικανοποίηση που του αναλογούσε. Στο δρόμο για το διαμέρισμά τους σταμάτησε σε ένα ζαχαροπλαστείο και πήρε ένα κουτί με πάστες.

Έβαλε το κλειδί στην πόρτα. Ξεκλείδωσε μια φορά και σταμάτησε λίγο, αυτή η στάση των δευτερολέπτων θα λειτουργούσε αφροδισιακά για τη μικρή του καυλιάρα γατούλα. Ξεκλείδωσε την πόρτα και μπήκε στο σπίτι. Κλείδωσε πίσω του και εκείνη τη στιγμή κουδούνισε το κινητό του. Το σήκωσε αφήνοντας την τσάντα του στην καρέκλα. Ενώ μιλούσε έβγαλε τα παπούτσια του και κατευθύνθηκε προς το υπνοδωμάτιό τους. Έκανε πως δεν την είδε, προσπάθησε δηλαδή γιατί το θέαμα που είδε του έδωσε ένα δυνατό σοκ καύλας.

Τον περίμενε στα τέσσερα στημένη στο κρεβάτι. Το θέμα ήταν πως φορούσε ότι πιο καυλωτικό μπορούσε να βάλει. Τράβηξε μια πετσέτα από την ντουλάπα και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο. Η κλήση του τελείωσε. Έθεσε στο αθόρυβο το τηλέφωνο, έβγαλε τα ρούχα του και άνοιξε το νερό της μπανιέρα να τρέξει. Μπήκε και αργά έκανε ένα ντους για να αποβάλλει την κούραση της ημέρας. Βγήκε μετά από αρκετή ώρα από το μπάνιο. Σκουπίστηκε και φόρεσε το μπουρνούζι του που ήταν κρεμασμένο. Στάθηκε για λίγο στο κατώφλι της πόρτας του υπνοδωματίου. Την κοίταξε καλύτερα τώρα. Ήξερε πως ένιωθε πως την κοιτά. Δεν της είχε μιλήσει καθόλου. Την κοιτούσε και καύλωνε.

Φορούσε το δερμάτινο λουράκι της, στα μάτια είχε βάλει τη μάσκα για να μη βλέπει τίποτα, το δερμάτινο συνολάκι που της είχε αγοράσει από το sexshop, το οποίο ήταν λωρίδες δέρματος που ξεκινούσαν από το λουράκι του λαιμού της τυλίγονταν στα μεγάλα της βυζιά και κατέληγε στο κώλο της. Φορούσε τις μαύρες ζαρτιέρες και τις κόκκινες γόβες της, πινελιά δική της που ήξερε πως θα τον εξιτάρει. Συνήλθε και πήγε στην κουζίνα. Εκεί τον περίμενε ένα μικρό ορεκτικό. Το έφαγε αργά και έβαλα μια κούπα ζεστό καφέ να πιει. Σκέφτηκε πως το μουνί της θα στάζει από την προσμονή. Πήγε στο δωμάτιο ξανά. Έβγαλε από το συρτάρι την κάμερα. Δε θα έχανε την ευκαιρία να το καταγράψει και να το έχουν. Την έστησε σε ένα σημείο που θα ήταν τα περισσότερα ευδιάκριτα όπως πίστευε. Έβγαλε το μπουρνούζι του και έμεινε γυμνός. Την πλησίασε από μπροστά.

Ο ανδρισμός του σκληρός. Τον ακούμπησε στα χείλη της και της είπε, μόνο με τη γλώσσα. Αυτή έκανε ότι του είπε. Με τη γλώσσα της άρχισε στα τυφλά να γλείφει τον πούτσο του. Δεν την άφησε για πολύ όμως. Τραβήχτηκε. Το μάτι του πήρε μια μικρή στενή ζώνη της. Την πήρε στα χέρια του και αυτή τη φορά πήγε από πίσω της. Αυτή τη φορά της μίλησε πιο γλυκά λέγοντας, μπράβο γατούλα μου που με περίμενες όπως πρέπει, σίγουρα θα είσαι καυλωμένη ε;… τη ρώτησε. Εκείνη απάντησε με ένα ναι που βγήκε από μέσα της. Ξαφνικά η ζώνη της προσγειώθηκε στον κώλο της κάνοντάς την να φωνάξει, περισσότερο από έκπληξη παρά από πόνο και τον άκουσε. Δεν είναι σωστός τρόπος να μου απαντάς αυτός. Ναι κύριε μου του απάντησε με νάζι στη φωνή της. Εκείνος χαμογέλασε και την επιβράβευσε χαϊδεύοντας το σημείο του κώλου της που είχε πέσει πριν η ζώνη. Μπράβο γατούλα μου, της είπε, μπράβο γιατί μαθαίνεις γρήγορα.

Εκείνη μέσα της έκαιγε, από την ώρα που τον άκουσε να ανοίγει την πόρτα είχε υγραθεί. Και μόλις ένιωσε τον πούτσο του μπροστά της ήθελε να ορμήσει και να τον γλείψει όπως ποτέ, αλλά έπρεπε να κρατηθεί και αυτό την έκανε να υγραίνεται. Ένιωθε τα υγρά της να κυλάνε στα μπούτια της. Αφού το ένιωθε αυτή σίγουρα το έβλεπε και αυτός. Το έβλεπε και ήξερε πόσο πουτάνα είναι για πάρτη του. Τη σκέψη της την διέκοψε το χάδι του ανάμεσα στα μπούτια της. Ήξερε πως αυτό που αισθάνεται αυτός τον εξιτάρει. Δεν άργησε να επιβεβαιωθεί η σκέψη της όταν της είπε, βλέπω πουτανάκι μου είσαι έτοιμη για να σε πηδήξω ε;… και η απάντησή της ήταν αυτό που ήθελε εδώ και ώρα, ναι κύριε μου, ναι γαμιά μου, πήδα με σε παρακαλώ, το μουνάκι μου καίγεται για σας κύριε μου, του είπε με καύλα.

Την ενοχλούσε και την καύλωνε που δεν τον είχε δει ακόμη και αυτός αντιστεκόταν από το να την πηδήξει σκληρά όπως του αρέσει και της αρέσει. Εκείνος ήταν στα όρια του αλλά ήθελε κάτι τελευταίο. Πήγε στη κουζίνα και έφερε το κουτί με τα γλυκά. Με το χέρι του πήρε σαντιγί από ένα γλυκό και την έβαλε πάνω στον πούτσο του. Της είπε να ανοίξει το στοματάκι της και έχωσε τον πούτσο μέσα. Τώρα γλειψ' τον είπε. Η γεύση της σαντιγί την εξέπληξε ευχάριστα και σε συνδυασμό με την καύλα της άρχισε να γλείφει με πάθος τον πούτσο του. Ήθελε να τον τελειώσει να νιώσει τα χύσια του στο στόμα της. Ήθελε να ξεδιψάσει την φωτιά που της είχε ανάψει. Μετά από μερικά λεπτά τραβήχτηκε από το στόμα της. Δεν ήθελε να τελειώσει έτσι. Πήγε από πίσω της πήρε ξανά σαντιγί και την έβαλε στο μουνί της.

Έπεσε με τα μούτρα και άρχισε να την γλείφει όσο καλύτερα μπορούσε. Εκείνη δεν άντεξε άρχισε να βογκάει και να χύνει ασταμάτητα. Η κλειτορίδα της πρησμένη και οι ρώγες της έτοιμες να εκραγούν. Άγγιξε τις ρώγες της και νέο κύμα καύλας την συντάραξε. Α τον πούστη πόσο καλά με γλείφει, σκέφτηκε. Ήθελε να του φωνάξει να την πηδήξει αλλά φοβόταν πως θα την τιμωρούσε με το να σταματήσει. Ένιωθε να τελειώνει ξανά και ξανά. Όμως εκείνος σταμάτησε. Δεν τον ένιωθε να την ακουμπά. Την τράβηξε στην άκρη του κρεβατιού και ξανά σταμάτησε να την ακουμπά. Δε κρατήθηκε και του είπε με ικετευτική φωνή, σας παρακαλώ κύριε μου σκίστε το μουνάκι μου. Την άκουσε και του άρεσε αλλά ήθελε να της δείξει πως αυτός κάνει κουμάντο πήρε τη ζώνη ξανά και αυτή τη φορά δύο φορές δυνατά την ράπισε. Της άρεσε και την καύλωσε τόσο που του είπε, πηδήξτε με κύριε και μαυρίστε μου και τον κώλο αλλά σας παρακαλώ πηδήξτε με.

Η αλήθεια είναι με το ζόρι κρατήθηκε πριν αλλά μετά από αυτό που του είπε δεν είχε πια καμία αντοχή να αντισταθεί. Την έπιασε από τη μέση και κάρφωσε το σκληρό του πούτσο βαθιά στο μουνί της που αν και στενό με τόσα υγρά τον δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Άρχισε να την πηδάει σκληρά. Τα βογκητά της και διάφορες φράσεις μισοτελειωμένες ακούγονταν. Στα αυτιά τους όμως ο ήχος που αντηχούσε ήταν της επαφής τους. Συνέχισε να την πηδάει ενώ είχε αρχίσει να της ρίχνει χαστούκια στον κώλο. Εκείνη τον παρακαλούσε να συνεχίσει. Ο χρόνος είχε χαθεί μέχρι που τον άκουσε να λέει, θα σε χύσω καυλιάρα μου θα γεμίσω το μουνί σου με χύσια. Την τρέλανε αυτό. Πάντα του έλεγε να το χάνει αλλά αυτός δεν το έκανε. Ήταν και αυτή τόσο κοντά να χύσει και του φώναξε, ναι γαμιά μου γέμισε το μουνί μου με τα χύσια σου, χύσε με μέσα μωρό μου.

Μετά από μερικές σπρωξιές καρφώθηκε μέσα της και άρχισε να χύνει. Ένιωσε να τη γεμίζει και τα χύσια του να τρέχουν στα αρχίδια του και τα μπούτια της. Αυτή μόλις ένιωσε το καυτό σπέρμα του να τη γεμίζει, ήρθε σε έναν δυνατό οργασμό όπως ποτέ. Έπεσαν στο κρεβάτι εξουθενωμένοι. Θα συνέχιζαν μετά σίγουρα. Στο κάτω-κάτω ήταν Παρασκευή και είχαν όλο το σαββατοκύριακο δικό τους.

Περιμένω τα σχόλια σας.




Copyright protected OW ref: 173050



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).