Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πέρασε πολύς καιρός από τότε που έχασα την παρθενιά του κώλου μου και η όλη η φάση δεν έφευγε από το μυαλό μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το ξαναζούσα στη φαντασία μου καθώς τον έπαιζα. Και επειδή είμαι από επαρχία δε μπορούσα να εκδηλωθώ και να δείξω τι πραγματικά θέλω. Παρ' όλα αυτά όμως φρόντιζα στο σπίτι να φέρομαι ανάλογα αφού εκεί κανένας δε μπορούσε να δει. Εκεί πάντα φορούσα τα στρινγκάκια (τα οποία φορούσα και πολλές φορές έξω απλά φρόντιζα να μη φαίνεται), ζαρτιέρες, και ότι άλλο θα μπορούσε να με κάνει να αισθάνομαι γυναίκα. Όσο για το κωλαράκι μου; Φρόντιζα να το ανοίγω ανά τακτά διαστήματα με τους δονητές διαφόρων μεγεθών που είχα φροντίσει να έχω και πολλές φορές μετά το άνοιγμα της σούφρας μου κοιμόμουν γυμνός με μια μικρή σφήνα μέσα της. Βέβαια… μπορεί κάθε φορά να ένιωθα ότι ξεσκίζω τη σούφρα μου αλλά με τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ένιωσα όταν με γαμούσε μια πραγματική πούτσα. Και πραγματικά μου είχε λείψει. Έτσι όταν βρήκα την ευκαιρία πήρα άδεια από τη δουλειά για να κατέβω Αθήνα και να κάνω αυτό που ήθελα τόσο καιρό.

Έτσι βρισκόμουν πλέον σε ένα μπαράκι που το είχα βρει από το ίντερνετ για περιπτώσεις σαν τη δική μου. Φορώντας ένα υφασμάτινο μαύρο παντελόνι και άσπρο πουκάμισο και από μέσα μαύρες ζαρτιέρες και μαύρο στρινγκάκι βολεύτηκα σε ένα σημείο στο μπαρ όπου άρχισα να απολαμβάνω το ποτό που παρατηρώντας γύρω μου. Ένα μαγαζί γεμάτο άντρες με αρχίδια και άντρες που δε θα θέλανε να τα είχαν.

- Καλησπέρα, να δανειστώ τον αναπτήρα σου;

- Βεβαίως…

του απάντησα και γυρίζοντας να δω ποιος το ζήτησε έμεινα άφωνος. Ένας παίδαρος με γυμνασμένες πλάτες, μαύρος, αλλά όχι το τελείως μαύρο. Αμέσως περάσανε ένα σωρό πράγματα από μυαλό μου και το πρώτο ήταν "μακάρι να μην είναι παθητικός".

- Πως και μόνος;

- Δεν είμαι από εδώ, είμαι από επαρχία και ήρθα εδώ για κάνα διήμερο να χαλαρώσω, οπότε βγήκα να ξεσκάσω λίγο.

- Και έρχεσαι συχνά σε αυτό το μαγαζί; Γιατί πρώτη φορά σε βλέπω.

- Όχι από το ίντερνετ το βρήκα. Έτσι ήρθα.

Έτσι με μια απλή ερώτηση καταλάβαμε και οι δύο ότι γουστάρουμε το ίδιο πράγμα, απλά δε ξέραμε ακόμα ποιος θέλει να είναι ο "καβαλάρης" και ποιος θα κάνει το "άλογο". Και αυτό έπρεπε να ξεκαθαριστεί άμεσα.

- Τζακ… μου συστήθηκε.

- Ηλίας του απάντησα, με χαμόγελο.

Έτσι σιγά-σιγά αρχίσαμε μια κουβέντα για το από που είμαστε, τι κάνουμε κτλ. Αλλά το ερώτημα που με έκαιγε δεν απαντήθηκε ακόμα και κολλούσα να τον ρωτήσω ευθέως. Αφού μιλούσαμε για αρκετή ώρα κάποια στιγμή μας πλησίασε ένα παλικαράκι και αφού με χαιρέτησε και κατάλαβα ότι είναι παθητικός είπε κάτι με το νέο φίλο μου και έφυγε φιλώντας το δάχτυλό του το έβαλε στα χείλια του Τζακ.

- Ήταν η Τζούλη, μου είπε, και απλά με ενημέρωσε ότι η παρέα μου θα φύγει.

- Κι εσύ;

- Μπα… είναι νωρίς ακόμα και άσε που μου αρέσει η παρέα σου. Τι να σε αφήσω μόνο; Δε λέει. Και από ότι μου είπες δεν ξέρεις και κανέναν εδώ μέσα.

- Γι' αυτό ήρθα του κάνω με νόημα. Όλο και κάποιον θα γνωρίσω.

- Ναι ε;

- Και επειδή δεν ήξερα… να ξανασυστηθώ. Ηλίας για τους γνωστούς, αλλά για τα άτομα που με ενδιαφέρουν Λία.

- Μάλιστα. Και γιατί Ηλία… ή μάλλον Λία, δε μου συστήθηκες από την αρχή με αυτό;

- Γιατί απλά δεν ήξερα τι ακριβώς ψάχνεις ή τι ζητάς από μένα. Βλέπεις είμαι παθητικός κατά κύριο λόγο αλλά δεν ήξερα για σένα.

- Και τι σε έκανε να καταλάβεις τι θέλω;

- Το παλληκάρι… ή μάλλον η Τζούλη, και γέλασα.

- Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να μην παρεξηγούμαστε. Ναι μου αρέσει να γαμάω αντρικά κωλαράκια όπως της Τζούλης αλλά δε θέλω δεσμεύσεις. Αν θέλω κάτι και μου αρέσει θα κοιτάξω να περάσω καλά αλλά βέβαια όχι για μόνιμα. Φυσικά πρέπει να αρέσω και στον άλλον ή άλλη αν προτιμάς.

- Και εδώ από ότι κατάλαβα δεν ήρθες για τη φωτιά έ;… του είπα χαμογελώντας,

- Εννοείται πως όχι. Απλά είδα ένα αξιοπρόσεχτο κωλαράκι που θα ήθελα να το απολαύσω.

- Και θα το κάνεις… αρκεί να το προσέξεις ιδιαιτέρως γιατί είναι καιρό αγάμητη…

λέγοντας τα τελευταία λόγια μου στο αυτί του. Συνεχίσαμε το ποτάκι μας χαλαρά, κουβεντιάζοντας για θέματα άσχετα αλλά και μαθαίνοντας σιγά-σιγά τι αρέσει στον καθένα στο κρεβάτι, τις επιθυμίες του. Του είπα ότι είμαι άπειρος γιατί μία φορά με πήραν από πίσω αλλά μου άρεσε τόσο που αυτοϊκανοποιούμουν με άλλα "αντικείμενα" καθότι μένω σε επαρχία και δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα για σχολιασμό όπως και το ότι λόγω ενός προβλήματος υγείας που έχω δε θα μου είναι και πολύ εύκολο να κάνω κάποιες κινήσεις ή στάσεις που θα ήθελα. Μου είπε ότι φαίνεται ότι είμαι σχεδόν πρωτάρα από τον τρόπο που κινούμαι μέσα στο μαγαζί και από το πως εξέταζα το περιβάλλον. Δεν τον πείραζε που είμαι αξύριστος από πίσω γιατί του άρεσε η απειρία μου και θα ήθελε να μου δώσει και άλλες εμπειρίες που δεν είχα.

Η ώρα είχε περάσει ευχάριστα και πλέον ήθελα να ανακαλύψω τι κρύβει μέσα στο παντελόνι του. Με είχε φτιάξει και λίγο το ποτό οπότε είχα αρχίσει να εκφράζομαι πιο ελεύθερα.

- Λοιπόν Λία πάμε; Σαν να κατάλαβε ότι πλέον είμαι έτοιμος.

- Και γιατί όχι; Μένεις σε δικό σου ή στο ξενοδοχείο;

- Όχι μόνος μένω, οπότε πάμε να είμαστε και πιο άνετα.

Πήραμε το αυτοκίνητό του και πηγαίναμε προς το σπίτι του. Στο δρόμο, όποτε έβρισκε ευκαιρία και μου χάιδευε το πόδι από τη μέσα μεριά φτάνοντας μέχρι τον καβάλο μου. Είχα καυλώσει μόνο και με την ιδέα ότι σε λιγότερο από μία ώρα θα έχω μία ψωλή μέσα μου, πόσο μάλλον τώρα που με χάιδευε σε αυτό το σημείο. Αφού παρκάρισε ανεβήκαμε στο σπίτι.

- Τι θα πιεις Λία;

- Εσένα στο ποτήρι;… του είπα χαμογελώντας.

- Βιάζεσαι; Όλο το βράδυ είναι μπροστά μας. Και μου έσωσε ένα χαστουκάκι στο κωλομάγουλο.

"Αχ…" μου ξέφυγε καθώς δε το περίμενα ενώ όντως με έτσουξε γιατί το υφασμάτινο παντελόνι τι να κρατήσει.

- Λίγο κρασάκι αν έχεις…

- Αυτό θα το πεις αρκετές φορές σήμερα να ξέρεις…

και πήγε στην κουζίνα ενώ εγώ κάθισα στον καναπέ κοιτώντας το χώρο. Ήρθε σχεδόν αμέσως από πίσω και μου έδωσε το ποτήρι μαζί με ένα φιλί στο λαιμό και ήρθε και κάθισε δίπλα μου ενώ άνοιξε την τηλεόραση για να χαζεύουμε κάτι. Είχα ανατριχιάσει ωραία και απλά περίμενα πότε θα δώσει το έναυσμα.

Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα και έβλεπα ότι πήγαινε μακριά η "βαλίτσα" και εμένα οι καύλες μου είχαν βαρέσει κόκκινο.

- Είχα μια περιέργεια μέχρι τώρα αλλά μάλλον θα μου λυθεί η σήμερα.

- Και ποια είναι αυτή;

- Στις τσόντες δεν υπάρχει περίπτωση να δεις μαύρο χωρίς να έχει μεγάλο ματσούκι. Στην πραγματικότητα όμως;…

και άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να τον χαϊδεύω ανάμεσα στα σκέλια του και φτάνοντας στα καβάλο του το χούφτωσα πάνω από το τζην που φορούσε.

- Μ… είσαι βιαστική Λία μου ε;

- Απλά πες με καυλωμένη αγόρι μου…

και άρχισα φιλώντας τον γύρω από τα σαρκώδη χείλη του να καταλήγω να του δίνω ένα γλωσσόφιλο εξερευνώντας με τη γλώσσα μου το στόμα του ενώ με τα χέρια μου ξεκούμπωνα το παντελόνι του, προσπαθούσα δηλαδή. Γιατί όπως καθόταν δε με βόλευε.

Το κατάλαβε, σηκώθηκε και άρχισε να βγάζει το παντελόνι και το πουκάμισο και έμεινε με το μποξεράκι, ενώ ένα τεράστιο φούσκωμα προεξείχε από μπροστά. Ταυτόχρονα γδύθηκα κι εγώ μένοντας μόνο με τις ζαρτιέρες και το στρινγκάκι το οποίο πλέον με ενοχλούσε καθότι ήταν μουσκεμένο από τα υγρά μου.

- Τι πουτανάκι είσαι εσύ;… είπε βλέποντας με με τα γυναικεία εσώρουχα. Δε σε περίμενα έτσι.

Όπως ήταν μπροστά μου του κατεβάζω με τη μία το μποξεράκι ελευθερώνοντας έτσι το θηρίο που ασφυκτιούσε μέσα. Γιατί πραγματικά ήταν θηρίο. Γύρω στα 25 εκατοστά, χοντρό, με δύο τεράστια καλοξυρισμένα αρχίδια να κρέμονται από κάτω. Έκανα προς στιγμή λίγο πίσω για να δω καλύτερα όλο αυτό το "σύστημα".

- Απλά είμαι διψασμένη για πούτσα αγορίνα μου, αλλά αυτό δε το περίμενα.

- Τι δεν περίμενες;… και μου χάιδευε τα μαλλιά.

- Αυτό είναι τεράστιο Τζακ. Δε θα μπει μέσα μου… και τον φίλησα στον αφαλό.

- Θα μπει και θα θες κι άλλο πουτανάκι. Πίστεψέ με το κωλαράκι σου όταν θα στο ανοίξω θα μου ζητάς να σου βάλω και τα αρχίδια μέσα…

και μου κατέβασε το κεφάλι μου μπροστά στο παλούκι του. Τον φίλησα στο χοντρό πουτσοκέφαλο και άρχισα να το γλείφω περιμετρικά χαϊδεύοντας του τ' αρχίδια ταυτόχρονα. Τον έπιασα από τον κορμό και άρχισα σιγά-σιγά να τον βάζω στο στόμα μου. Τον σάλιωνα λίγο και αφού τον έβγαζα για λίγο τον ξανά έχωνα μέσα στο στόμα μου. Κάθε φορά που έμπαινε ένιωθα ότι γέμιζε το στόμα μου. Φυσικά εννοείται ότι δε μπορούσα να το βάλω όλο μέσα μου. Το τσιμπούκωνα με αργές κινήσεις και οι πρώτοι αναστεναγμοί βγήκαν από τα χείλη του. Με έπιασε από το κεφάλι και προσπάθησε να με πιέσει να τον βάλω όλο μέσα μου αλλά σταμάτησε μόλις κατάλαβε ότι πνιγόμουν. Τα σάλια μου έτρεχαν από τις άκρες των χειλιών μου κάθε φορά που τον βύθιζα μέσα μου. Κάποια στιγμή τον έβγαλα και άρχισα να πιπιλάω το ένα του αρχίδι ενώ με το χέρι μου μαλάκιζα το κοντάρι του.

- Αχ καργιόλη, θα σε σκίσω σήμερα. Θα σου δείξω τι θα πει γαμήσι.

Έσκυψε μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και με ξάπλωσε στον καναπέ. Μου τράβηξε το στρινγκάκι και αμέσως ένιωσα την πούτσα μου να απελευθερώνεται ήδη καυλωμένη. Μου τράβηξε τα πόδια προς το κεφάλι με το ένα του χέρι τουρλώνοντας έτσι το κωλαράκι μου και αφήνοντας πλέον την τριχωτή σουφρίτσα μου εκτεθειμένη.

- Πω ρε καύλα… τι τρυπούλα είναι αυτή; Πραγματικά έχεις απίστευτη κωλάρα Λία μου και βάζοντας το χέρι του με χάιδεψε σε όλη την κωλοχαραμάδα.

- Είναι δική σου καύλα μου, κοίτα να την ικανοποιήσεις.

- Θα την ξεσκίσω ξεκωλιάρη…

και μου έδωσε ένα χαστούκι στο κωλομάγουλο. Εκεί που ανατρίχιαζα με το χάιδεμα αμέσως σφίχτηκα από κωλοσκάμπιλο. Έπεσε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Ένα τσιμπούκι που ποτέ μέχρι τότε δε μου είχε ξανακάνει καμία γυναίκα που έχω πάει. Ο άνθρωπος αυτός ήξερε να γλείφει. Όσο έγλειφε το "πουλάκι" μου (γιατί για πουλάκι επρόκειτο σε σύγκριση με το δικό παλούκι) με το χέρι του αφού έπαιξε λίγο με τα αρχιδάκια μου χώθηκε ανάμεσα στα κωλομέρια μου και έπαιζε με τη σουφρίτσα μου την οποία βέβαια είχα φροντίσει μεν να την χαλαρώσω λίγο με ένα δονητή πριν βγω, αλλά όχι για τέτοια πούτσα. Κάθε φορά που πέρναγε το δάχτυλό του από πάνω της σφιγγόταν ενστικτωδώς σα να του έλεγε "έλα μπες μέσα μου, μη με βασανίζεις".

Με το άλλο του χέρι μου χάιδευε τις ρώγες οι οποίες είχαν σφίξει από την καύλα. Τα πρώτα υγρά δεν άργησαν να βγουν από την πούτσα μου τα οποία και έγλειφε ο Τζακ. Παίρνει από τον κώλο μου το χέρι του και μου βάζει δύο δάχτυλα στο στόμα μου τα οποία γλείφω καταλαβαίνοντας ότι αυτά θα κάνουν την αρχή. Σταματάει την πίπα που μου έκανε και αφού μου φέρνει τα πόδια προς το κεφάλι τουρλώνοντας έτσι το κωλαράκι μου άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Τρελάθηκα, δεν το είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Οι αναστεναγμοί μου άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα μου οι οποίοι γίναν πιο έντονοι μόλις τα δύο του δάχτυλα παραβίασαν την τρυπούλα μου.

- Αχ…

- Πρέπει να την προετοιμάσουμε Λία για αυτό που θα έρθει…

και άρχισε να βάζει και να βγάζει τα δάχτυλα. Ένιωθα την σούφρα μου να ανοίγει κάθε φορά που τα έβαζε. Δεν άργησε να ακολουθήσει και τρίτο δάχτυλο. Τα έβγαζε για λίγο και αφού τραβούσε τα κωλομάγουλα κοιτούσε να δει πόσο με άνοιξε και τα ξαναέβαζε μέσα μου.

- Αχ μωρό μου, την πούτσα σου θέλω μέσα στο κωλαράκι μου, να μου το κάνεις μουνάκι.

Χαμογέλασε και πήρε λίγο λιπαντικό, που είχε φροντίσει από πριν να το έχει κοντά. Αφού έβαλε στα δάχτυλά του άρχισε πάλι να τα βάζει στη κωλοτρυπίδα μου. Πλέον τα δάχτυλα γίνανε τέσσερα τα οποία δε μπαίναν μέχρι μέσα, αλλά απλά μου χαλαρώνανε το σφιγκτήρα. Σηκώνεται και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο. Έπεσα στο πάτωμα στα τέσσερα ανάμεσα στο καναπέ και στο τραπεζάκι κατεβάζοντας το κεφάλι όσο πιο χαμηλά μπορούσα και τουρλώνοντας το κωλαράκι μου. Μου έδωσε από ένα χαστούκι στο κάθε κωλομάγουλο όπως κάνουν στα άλογα να προχωρήσουν πράγμα που με πόνεσε ελαφρά αλλά μου άρεσε.

- Τι κωλάρα έχεις μωρή καύλα, είπε και στήθηκε από πίσω μου χτυπώντας με την πούτσα του τα κωλομάγουλα.

- Άσε τα λόγια και γάμησε με την πουστάρα. Κάνε με πουτάνα. Μ… ναι τη θέλω μέσα μου πουτσαρά μου…

του είπα καθώς την περνούσε στην κωλοχαραμάδα για να τη λιπάνει.

- Ξέσκισέ με την καργιόλα.

Ένιωσα το χοντρό του πουτσοκέφαλο να ακουμπάει πάνω στην ελαφρώς χαλαρωμένη μου σούφρα. Με το ένα του χέρι έπιανε το παλούκι το οποίο κατεύθυνε στην τρυπούλα μου και με το άλλο ακουμπούσε πάνω στη μέση μου. Άρχισε σιγά-σιγά να πιέζει τη σούφρα μου αλλά ο σφιγκτήρας μου καλά κρατούσε. Δεν ήταν τόσο χαλαρός για να δεχτεί όλο αυτό το "ματσούκι" μέσα του. Η πίεση έγινε πιο έντονη ενώ εγώ έσφιγγα τα δόντια μου καθότι ήξερα ότι θα πονέσω μόλις παραβιαστεί η τρυπούλα μου.

- Χαλάρωσε μωρό μου και κοίτα να το απολαύσεις, μη σφίγγεσαι, το κάνεις χειρότερο…

ενώ με το δάχτυλό του πίεσε το πουτσοκέφαλο για να μπει μέσα μου.

- Ναι έτσι απλά τα βλέπεις εσύ…

και τινάχτηκα προς τα εμπρός ενώ η ανάσα μου κόπηκε μόλις το χοντρό του κεφάλι είχε σπάσει το εμπόδιο του σφιγκτήρα μου και μπήκε μέσα μου. Ένιωσα σα να είχαν βάλει δύο δάχτυλα στον κώλο μου και τραβούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση για να τον ανοίξουν στα δύο. Ο Τζακ είχε σταματήσει να σπρώχνει για λίγο δίνοντας μου χρόνο να πάρω μία ανάσα και να ηρεμήσω. Με πίεσε με το χέρι τη μέση για την χαμηλώσω και πάλι τουρλώνοντας έτσι το κωλαράκι μου και άρχισε να σπρώχνει πολύ σιγά.

- Με ξεσκίζεις καργιόλη, πονάω…

και συνεχώς τραβιόμουν προς τα μπροστά καταλαβαίνοντας κάθε εκατοστό της τεράστιας πούτσας του να μπαίνει μέσα μου. Ξανά σταμάτησε για λίγο δίνοντας μου λίγο χρόνο και ξανά άρχισε πάλι τη διείσδυση. Αυτό συνεχίστηκε αρκετές φορές. Κάποια στιγμή που η σούφρα μου είχε πλέον συνηθίσει το πάχος, τον έβγαζε για λίγο και σπρώχνοντας μου τον έβαζε και βαθύτερα. Άρχισε να με γαμάει βάζοντας την πούτσα του μέχρι εκεί που είχε συνηθίσει η σούφρα μου ενώ τα "αχ" δε σταματούσαν να βγαίνουν από το στόμα μου. Γαμώντας με έτσι για λίγα λεπτά κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς δεν ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε πάνω μου. Όταν όμως κατάλαβα ότι δεν είχε μπει ολόκληρος ο πούτσος του μέσα μου ακόμη ήταν ήδη αργά.

Βγήκε από μέσα μου τελείως αφήνοντας ένα κενό από πίσω και την ώρα που έδωσε ένα δυνατό χαστούκι στο κωλομέρι το οποίο με πόνεσε αρκετά μου τον βάζει με τη μία και σπρώχνοντας δυνατά μου το έχωσε όλο μέσα μου.

- Αχ… πονάω…

ούρλιαξα και δάκρυα βγήκαν από τα μάτια μου. Τότε μόνο κατάλαβα ότι πλέον η πούτσα του ήταν όλη κρυμμένη μέσα στο κωλαράκι μου και είχε πιάσει πάτο. Ένιωσα και τα αρχίδια του να ακουμπάνε πάνω στη σάρκα μου. Άρχισε να κινείται σιγά-σιγά μέσα έξω και κάθε φορά που έμπαινε ο πόνος ήταν πιο υποφερτός σα να είχε προσαρμοστεί το κωλάντερο μου στο πάχος της πούτσας του. Ο πόνος άρχισε να υποχωρεί αφήνοντας σε μια αίσθηση καύλας και απόλαυσης. Πλέον τα αχ δεν ήταν τόσο πόνου άλλα ευχαρίστησης.

- Ναι… άνοιξέ με την καργιόλα. Αχ... έχω πολύ καιρό να γαμηθώ η πουτάνα.

- Έχεις υπέροχη κωλάρα Λία μου, για πολλά γαμήσια άλλα θα είναι πλέον ξεσκισμένη.

- Κωλάρα μόνο για πούτσες καύλα μου, ναι αχ… σκίσε με. Ωχ… κάν' τη μου μουνάκι. Θέλω πούτσα, πολύ πούτσα η πουτάνα.

Άρχισα κι εγώ στο ρυθμό που είχε δώσει ο επιβήτοράς μου. Τον έβγαζε τελείως έξω και με μία μου τον κάρφωνε μέχρι το βάθος του κώλου μου. Ο σφιγκτήρας μου πλέον δεν έφερνε καμία αντίσταση ενώ αν είχε στόμα να μιλήσει κάθε φορά που έβγαινε θα του φώναζε έλα πίσω μου λείπεις.

Άρχισαν τα πόδια μου να τρέμουν. Ο Τζακ σταμάτησε με την πούτσα του σφηνωμένη στο κωλαράκι μου δίνοντάς μου το χρόνο έτσι να παίξω λίγο με την πούτσα μου η οποία δεν άργησε να χύσει στο πάτωμα.

- Έτσι μωρή ξεκωλιάρα θέλω να χύνεις για πάρτη μου.

- Αχ… δεν ξέρεις πόσο ωραίο είναι να χύνεις με μια τέτοια πούτσα σφηνωμένη στον κώλο σου.

Άρχισε πάλι να με πηδάει πλέον με πιο γρήγορο ρυθμό. Στο δωμάτιο ακούγονταν τα βογκητά τα δικά μου και του Τζακ μαζί με τον ήχο που έκαναν τα αρχίδια του κάθε φορά που χτυπούσαν ανάμεσα στα σκέλια μου.

Βγήκε με τη μία από μέσα μου και ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου και άρχισε να τον παίζει μπροστά μου. Τα χύσια του τινάχτηκαν πάνω στα μάγουλά μου και στο στόμα και άρχισα να τα γλείφω δίνοντας ένα φιλάκι στη πούτσα που μόλις τώρα με είχε ανοίξει. Ο Τζακ κάθισε στον καναπέ να ηρεμήσει από το πήδημα ενώ έβαλα το χέρι μου στη σούφρα μου την οποία και ένιωθα κενή να καταλάβω πόσο ξεσκισμένος ήμουν. Θα μπορούσε να πάρει και δύο δονητές από αυτούς που έβαζα τόσο καιρό στον κώλο μου.

Έκατσα οκλαδόν στο πάτωμα νιώθοντας το μάρμαρο να δροσίζει την "καυτή" σούφρα μου και με ένα χαμόγελο ευτυχίας κοιτούσα τον πούτσο του Τζακ ο οποίος ήταν πλέον χαλαρωμένος πάνω στο μπούτι του.

- Ευτυχισμένη;

- Με τέτοια πούτσα πως να μην είμαι; Τελικά αυτός ο κώλος θέλει πολλά γαμήσια για να στρώσει…

αφήνοντας υπονοούμενο ότι περιμένω πως και πως να σηκωθεί για να με ξαναγαμήσει.

- Ναι ε;… θέλει πολλά γαμήσια;

- Αμφιβάλλεις; Δε σου άρεσε;

- Εσύ τι λες;

- Ο κύριος… και έπιασα το παλούκι του, αυτό μου έδειξε.

- Λοιπόν είπες ότι θέλεις εμπειρίες στο μπαράκι και πριν λίγο έχοντας τον "κύριο" στη φωλίτσα σου είπες ότι είναι για πολλές πούτσες.

- Ναι…

του απάντησα γεμάτος απορία μη καταλαβαίνοντας που το πάει.

- Λοιπόν Λία… σου έχω μία πρόταση αλλά στη λέω με κάθε επιφύλαξη χωρίς να θέλω να παρεξηγηθείς.

- Ναι βρε, πες μου μην κολλάς. Ως τώρα είχα το παλούκι σου στον κώλο μου και θα κολλήσω σε αυτά που θα μου πεις;

- Λοιπόν επειδή ψάχνεις να βρεις εμπειρίες. Έχω ένα φιλαράκι με τον οποίο έχουμε κάνει πολλά τρελά πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε και αυτός να γαμήσει αυτό το υπέροχο κωλαράκι.

- Α δηλαδή με κάνεις πάσα στον κολλητό σου δηλαδή!

- Ε όχι ακριβώς.

- Τότε τι είναι αυτό;

- Να σε πάρουμε και οι δύο μαζί.

- Ταυτόχρονα;… τι λες βρε, εδώ με το ζόρι μπήκε ο δικός σου, θα πάρω και δύο;

- Όχι απαραίτητα… απλά να σε γαμούσαμε και οι δύο. Μία εμπειρία είναι. Πες ότι θα γαμιόσουν με άλλον αύριο το κάνεις ταυτόχρονα με δύο.

Κάθισα για λίγο σκεφτόμενος αυτά που είπε. Δεν είχε άδικο. Για αυτό το λόγο κατέβηκα Αθήνα. Για γεμίσω πούτσα το στερημένο μου κωλαράκι. Βέβαια το να κάνω παρτούζα δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου αλλά να που μου δινόταν η ευκαιρία. Γιατί όχι;

- Με δύο όρους.

- Για πες.

- Αν τυχόν δε μου αρέσει εμφανισιακά ή την ώρα της πράξης σταματάμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

- Εννοείτε βρε. Τίποτα δε γίνεται με το ζόρι. Δε θα σε βιάσουμε και χαμογελούσε. Όλα γίνονται για την ευχαρίστησή μας. Η ουσία είναι να το απολαμβάνουμε ότι κάνουμε.

- Μιλάς σα να το έχεις ξανακάνει πολλές φορές.

- Πολλές δε θα το έλεγα αλλά αρκετές και πάντα με τη συγκατάθεση του και της ενδιαφερόμενου. Και αν θες με πιστεύεις όλες γουστάρανε στο τέλος.

- Σηκώθηκα από το πάτωμα και έκατσα πάνω στο πόδι του. Η επαφή του κώλου μου με τη σάρκα του ποδιού του αμέσως με αναστάτωσε και έγινε αντιληπτό.

- Και αν δε γουστάρει ο φίλος σου ή δεν του αρέσω;

- Σε είδε και ξέρω ότι γουστάρει. Ήμασταν μαζί πριν έρθω στο μπαρ να σου μιλήσω.

- Α… ήτανε δηλαδή προμελετημένο. Πρώτα να με ξεκολιάσεις εσύ και μετά παρέα και οι δύο ε;

- Μην το θέτεις έτσι. Σε είδαμε και οι δύο όταν έκατσες στο μπαρ και αμέσως κοιταχτήκαμε. Μπορεί να μη το καταλαβαίνεις αλλά έχεις μια απίστευτη στρογγυλή κωλάρα…

και λέγοντας αυτά έβαλε τα δάχτυλά του στην κωλοχαραμάδα μου.

- Και το έκανες… αλλά μόνο μια φορά… του είπα παραπονιάρικα.

Μου έδωσε ένα φιλί και με έβαλε να καθίσω με τα πόδια ανοιχτά πάνω στα πόδια του. Αμέσως έβαλε το χέρι του και έχωσε δύο δάχτυλα μέσα μου τα οποία και μπήκαν άνετα. Άρχισα να του χαϊδεύω την πούτσα του η οποία και άρχισε πάλι να σκληραίνει σιγά-σιγά.

- Και δε μου λες, ο δεύτερος όρος;

- Να συνεχίσεις αυτό που θες να κάνεις τώρα καυλιάρη μου…

και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο. Αυτή τη φορά με γάμησε πάνω στον καναπέ με τα πόδια μου πάνω στους ώμους του έτσι που έβλεπα τις εκφράσεις του προσώπου του. Ο πόνος ήταν μικρότερος οπότε και με γάμησε πιο έντονα.

Αφού έχυσε στο στήθος μου, πήγαμε για μπάνιο και λίγο πριν κοιμηθούμε μου έβαλε μια αλοιφή στην ξεχειλωμένη μου πια τρύπα για να μαλακώσει το τσούξιμο που ένιωθα και κοιμηθήκαμε γυμνοί με εμένα να κουρνιάζω στην αγκαλιά του και έχοντας το παλαμάρι του στο χέρι μου.

Την άλλη μέρα πήγαμε για καφέ και όλη μέρα βόλτα και αν και περίμενα πως και πως να τον νιώσω πάλι μέσα μου. Δεν το έκανε γιατί κατάλαβα ότι με άφηνε για το βράδυ, στο οποίο θα εμπλούτιζα τις εμπειρίες μου όπως μου είχε πει. Μόνο όταν πήγαμε για λίγο στο ξενοδοχείο μου να αλλάξω και λίγο πριν βάλω ένα κόκκινο στρινγκάκι με άφησε να του πάρω ένα τσιμπουκάκι κάνοντάς τον να χύσει μέσα στο στόμα μου. Βέβαια είχε δει και τα "εργαλεία" με τα οποία φρόντιζα να έχω την τρυπούλα μου ανοιχτή τα οποία φάνταζαν μικρά σε σχέση με αυτό που με ξέσκισε το προηγούμενο βράδυ και τότε μόνο κατάλαβε γιατί η τρυπούλα μου ήταν τόσο σφιχτή αν και του είχα πει ότι φρόντιζα να την κρατάω ανοιχτή.

Το βράδυ ήρθε και πήγαμε στο γνωστό μπαράκι όπου μας περίμενε η παρέα του. Ήτανε γύρω πέντε άτομα. Οι τέσσερις φαινόταν ότι ήταν ζευγάρι και ο άλλος ήταν μόνος. Καθίσαμε και φρόντισε να μου τους συστήσει. Βέβαια στο αυτί μου είπε όταν τον ρώτησα ποιος θα ήταν ο τρίτος της παρέας μας και μου είπε ότι ήταν ο Αντώνης. Εκεί ξαφνιάστηκα λιγάκι γιατί έβλεπα ότι ήταν πολύ κοντά και νόμιζα ότι ήταν ζευγάρι με ένα παλικαράκι γύρω στα 20 με καρέ μαλλί που είχε πολλά γυναικεία χαρακτηριστικά το οποίο και μου το σύστησαν ως Μανώλη που τον φωνάζανε Ντόρα. Βέβαια δεν έδωσα και πολλή σημασία αφού ότι ήταν να γίνει θα γινόταν το βράδυ μαζί του και δε μπορώ ότι δε μου άρεσε σαν άντρας ο Αντώνης, οπότε όταν βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία έδωσα το οκ στον Τζακ και ρωτώντας τον αν έχει τα ίδια προσόντα με αυτόν για να προετοιμάζομαι τι θα αντιμετωπίσω με καθησύχασε πως όχι δεν ήταν τόσο "προικισμένος".

Η ώρα περνούσε ευχάριστα με πειράγματα, αστεία και ποτά. Με τον Αντώνη που καθόταν δίπλα, σιγά-σιγά ήρθε μια οικειότητα και αρχίσαμε να απελευθερωνόμαστε, λίγο από το ποτό, λίγο και από το ότι ενημερώθηκε ότι έδωσα το οκ για το βράδυ.

- Δε μου λες Λία… δεν πιστεύω να μη σε πρόσεξε καλά το φιλαράκι μου.

- Όχι… παράπονο δεν έχω, με φρόντισε πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι με φρόντισε κατάλληλα για τη συνέχεια.

Χαμογέλασε καταλαβαίνοντας το υπονοούμενο. Τη Ντόρα πως την βλέπεις;…

και απλώνοντας το ένα του στο πόδι της και το άλλο στο δικό μου.

- Θες να έρθει να σου κάνει παρέα;

- Εννοείς να με...

- Όχι βρε. Το κορίτσι μου μόνο παίρνει, δε δίνει. Είναι πολύ υπάκουη.

- Μη λες ψέματα στη Λία…

πετάχτηκε ακούγοντας αυτά που έλεγε το αγόρι της. Προς στιγμή έμεινα αλλά ηρέμησα μόλις άκουσα τη συνέχεια.

- Παίρνω πίπα και δίνω κώλο.

Γελάσαμε και οι τρεις αμέσως. Το χέρι του Αντώνη πλέον με χάιδευε στο μπούτι καθότι δε φαινόταν από τους υπόλοιπους της παρέας.

- Δεν μου λες Αντώνη αφού είστε ζευγάρι δεν έχει πρόβλημα που δεν πηδάς μόνο αυτή αλλά και άλλους;

- Κοίτα να δεις είμαστε και οι δύο απελευθερωμένοι. Νομίζεις αυτή δε γαμιέται με άλλους; Όπου δει πούτσα πάει και κάθεται. Δεν ξέρεις τι λαίμαργη είναι.

- Πούτσα; Που είναι;… έκανε πλάκα η Ντόρα.

- Βλέπεις; Μήπως νομίζεις αυτή δεν έκανε παρτούζα μαζί με το Τζακ; Και όχι μόνο μαζί του αλλά και με άλλους. Αλλά αν έχεις θέμα μπορεί να μην έρθει.

- Όχι βρε αν είναι έτσι. Ίσα-ίσα που θα βοηθήσει την κατάσταση αν χρειαστεί.

- Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Η διάθεση όσο πήγαινε και ανέβαινε, η ώρα περνούσε ευχάριστα και τα πρώτα άτομα άρχισαν να αποχωρούν. Πλέον είχα κάνει καλό κεφάλι όπως και οι υπόλοιποι εκτός από τη Ντόρα που φαινόταν μεθυσμένη, αλλά σε βαθμό που ήξερε τι έκανε και τι έλεγε. Επειδή δε θέλαμε να γίνει χειρότερα σηκωθήκαμε να φύγουμε με προορισμό και οι τέσσερις μας το σπίτι του Τζακ. Μέσα στο αυτοκίνητο από πίσω είχαν αρχίσει να χαμουρεύονται. Δεν αργήσαμε να φτάσουμε και ανεβήκαμε όλοι πάνω με τρελή διάθεση. Βέβαια μέσα μου είχα κάποιες φοβίες για αυτό που πήγαινα να κάνω καθότι ήταν η πρώτη φορά, αλλά πόσο διαφορετικό να ήταν;

Με το μπήκαμε μέσα, η Ντόρα έβγαλε το παντελόνι και τη μπλούζα και έμεινε μόνο με ένα ροζ στρινγκάκι από το οποίο ξεχώριζε μία πρωκτική σφήνα που είχε πίσω της. Είχε αδύνατο σώμα και αρκετά μικρό κωλαράκι και πουθενά ίχνος τρίχας. Κάτσαμε όλοι στον καναπέ ενώ ο οικοδεσπότης μας έβαλε από λίγο κρασάκι σε όλους εκτός από τη Ντόρα.

- Εγώ;… αναφώνησε μόλις είδε ότι δεν είχε ποτό.

- Εσύ ήπιες αρκετά… της είπε ο Αντώνης.

- Δε πειράζει θα πιω άλλα πράγματα καλύτερα…

και άπλωσε τα χέρια της, χούφτωσε τα αρχίδια του αγοριού της και αμέσως άρχισε να τον ξεκουμπώνει. Δεν άργησε να τον γδύσει τελείως και να του παίρνει πίπα σα να ήταν μόνοι στο δωμάτιο.

- Τι σου έλεγα; Είδες πόσο λαίμαργη είναι;… αποκρίθηκε σε μένα και άρχισε να απολαμβάνει το γλείψιμο.

Η πούτσα του δεν είχε τις διαστάσεις του Τζακ αλλά ήταν ικανοποιητική ο οποίος είχε ήδη απλώσει το χέρι του και χουφτώνοντας τα αρχίδια μου με ξεκούμπωσε. Σηκώθηκα όρθιος για να το βοηθήσω και όπως είχα πλάτη στον Αντώνη τη ώρα που μου έβγαζε το στρινγκάκι και έσκυβα να τον φιλήσω άκουσα τον Αντώνη να λέει στον Τζακ.

- Τον άνοιξες καλά φιλαράκι.

Οι δυο τους πήγαν στη Ντόρα η οποία πλέον όρθια τους έπαιρνε πίπα εναλλάξ. Πήγα κι εγώ θέλοντας να μπω στο παιχνίδι και άρχισα να τη φιλάω στα κωλομάγουλα παίζοντας με τη σφήνα της την οποία και σιγά-σιγά έβγαλα. Τότε μόνο φάνηκε η σούφρα της η οποία ήταν τελείως ξεσκισμένη από τα πολλά γαμήσια που έχει φάει. Δεν άργησα να τη γλείφω και ακούγοντας τις παροτρύνσεις των άλλων όπως και της ίδιας της κάρφωσα την πούτσα μου η οποία και δε βρήκε καμία αντίσταση πουθενά. Όσο τη γάμαγα ο Αντώνης ήρθε δίπλα μου και χουφτώνοντάς με στην κωλοχαραμάδα άρχισε να με φιλάει. Το δάχτυλό του δεν άργησε να χωθεί μέσα στην τρυπούλα μου και να την σκαλίζει. Μην αντέχοντας την καύλα που μου έδινε το δάχτυλό του βγήκα από τον κώλο της Ντόρας και έπεσα στα γόνατα και άρχισα να τσιμπουκώνω τον πούτσο του ο οποίος είχε γίνει σκληρός.

Είδα με την άκρη του ματιού μου τον Τζακ να βάζει αρκετό λιπαντικό στο παλούκι του και να βάζει τη Ντόρα να κάθεται πάνω του. Άνετα και με βογκητά ευχαρίστησης άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο κοντάρι του. Δεν άργησε να κάνει νόημα και στον Αντώνη ο οποίος και αφήνοντάς, με στήθηκε από πίσω της. Είχε σταματήσει το χοροπηδητό και τραβήχτηκε μπροστά τουρλώνοντας την ήδη γεμάτη σούφρα της περιμένοντας να πάρει και το δεύτερο. Σιγά-σιγά έμπαινε μέσα της και έβλεπα από κοντά πόσο είχε ανοίξει η τρύπα της για να δεχτεί αυτά τα παλούκια.

- Έτσι ψωλαράδες μου ξεσκίστε με την πουτάνα…

Άρχισε να βογκάει όταν πλέον άρχισαν να κινούνται εναλλάξ τα δύο έμβολα που είχε από πίσω της σαν μια καλολαδωμένη μηχανή. Πήγα από μπροστά και άρχισα να της δίνω φιλιά στο στόμα. Άπλωσε το χέρι της και πιάνοντάς μου τον πούτσο το έφερε στο στόμα της και άρχισε να με πιπώνει. Δεν άντεξα και πολύ με αυτά που έβλεπα και έχυσα μέσα της. Δεν άφησε ούτε σταγόνα. Πλησίασα τον Αντώνη και του ψιθύρισα στο αυτί "το πάρτι νόμιζα γινόταν για μένα. Αλλά βλέπω η άλλη έχει δύο πούτσες στην κωλάρα της κι εγώ κανέναν η φουκαριάρα".

Αμέσως βγήκε από μέσα της και πιάνοντάς με από τη μέση με πέταξε στον διπλανό καναπέ. Έβαλε λίγο λιπαντικό στη σούφρα μου και τουρλώνοντας τον κώλο μου τον ένιωσα να παραβιάζει τη τρύπα μου σιγά αλλά σταθερά μέχρι που μπήκε ολόκληρος μέσα μου. Ένα μακρόσυρτο αχ… βγήκε από τα χείλη μου καθώς ένιωθα τον πούτσο του να διαπερνάει τα τοιχώματα της σούφρας μου. Άρχισε να με γαμάει με αργό ρυθμό σα να ήμουν κάτι εύθραυστο και δεν ήθελε να σπάσει. Ο Τζακ δεν άργησε και αυτός να έρθει μπροστά μου και μου έβαλε τον πούτσο του μπροστά στο στόμα. Με τη μία άρχισα να τον γλείφω έχοντας μία περίεργη γεύση βέβαια από το λιπαντικό και από την κωλάρα της Ντόρας. Η δε Ντόρα πήγε από πίσω και χαϊδεύοντάς μου τα αρχίδια με το ένα χέρι με το άλλο έπαιζε με τη σούφρα μου όσο μπαινόβγαινε ο πούτσος του Αντώνη. Ένιωσα τον γαμιά μου να ελαττώνει ταχύτητα και το σφιγκτήρα μου να διαστέλλεται και άλλο καθώς έμπαινε μέσα του το δάχτυλο που μέχρι πριν λίγο την χάιδευε. Και ξανάρχισε το σφυροκόπημα από τον Αντώνη. Ένιωθα μια πρωτόγνωρη καύλα έχοντας μια πούτσα με ένα δάχτυλο στον κώλο μου και μία στο στόμα.

- Αχ ναι… γαμήστε με την καργιόλα…

κατάφερα να πω μόλις έβγαλε τον πούτσο του ο Τζακ. Έβαλε λιπαντικό και κάθισε στον καναπέ. Κατάλαβα ότι απλά περίμενε να πάω να καθίσω πάνω του. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ. Έκανα μια κίνηση μπροστά και ξεκάρφωσα τον κώλο μου από την πούτσα του Αντώνη. Ένιωσα ένα κενό από πίσω αλλά θα το κάλυπτα με κάτι πολύ μεγαλύτερο. Πήγα από πάνω του και έκατσα πάνω στα γόνατά του.

- Τι έγινε καυλιάρη μου, σου έλειψε η τρυπούλα μου;

- Σήμερα θα σε ξεσκίσουμε πουτανάκι. Πούτσα δεν ήθελες;…

και πιάνοντάς με από τα κωλομάγουλα με τράβηξε πάνω στο παλούκι του. Το ένιωσα πολύ σκληρό και υγρό από το λιπαντικό.

- Για αυτό δεν έφερες και το φίλο σου; Επειδή δε μπορείς εσύ και ήθελες βοήθεια;

Σα να έριχνα λάδι στη φωτιά. Έπιασα το παλούκι του και αφού το ευθυγράμμισα με την ήδη ανοιγμένη μου σούφρα άρχισα να κάθομαι σιγά-σιγά σαν να μην ήθελα να σπάσουν τα αυγά. Τον ένιωθα σα να τρίζει καθώς χανόταν μέσα μου ενώ δεν άργησε να έρθει και ο ελαφρύς πόνος.

Ο Τζακ είχε τα χέρια του πιάνοντάς με από τα καπούλια και πριν καν καταλάβω με πιάνει με δύναμη και με κατεβάζει κάτω νιώθοντας το παλούκι του να μπαίνει στον πάτο μου σχίζοντας τη σούφρα μου που δε πρόλαβε να συνηθίσει με βία.

- Αχ… καργιόλη, μη…

φώναζα καθώς με ανεβοκατέβαζε πάνω του ενώ δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωθα χαστούκια στα κωλομέρια μου που πρέπει να τα έριχνε ο Αντώνης, τα οποία και πρέπει να είχαν κοκκινίσει από τη δύναμη.

- Λία έχεις τέλεια κωλάρα που μακάρι να την είχα εγώ. Κοίτα να απολαύσεις όσες πούτσες μπορείς κούκλα μου…

άκουσα την Ντόρα να μου λέει καθώς μου έγλειφε τα δάκρυα από τα μάγουλά μου και με φιλούσε.

Πλέον ο πόνος άρχισε να γίνεται πιο υποφερτός οπότε άρχισα σιγά-σιγά να βάζω εγώ δύναμη στα πόδια μου για να ανεβοκατέβω σε αυτό το παλούκι. Κάθε φορά που έμπαινε μέσα μου ένιωθα ότι μου φτάνει στο στομάχι. Πλέον τα βογκητά από πόνου άρχισαν να γίνονται ευχαρίστησης ενώ ένα κύμα ηδονής άρχισε να απλώνεται σε όλο μου το κορμί. Η Ντόρα έβαλε την πούτσα μου στο στόμα της και όπως ανεβοκατέβαινα ήταν σα να γαμούσα το στόμα της. Δεν άργησε και ο Αντώνης να φέρει τη δικιά του έτσι ώστε να του τη γλείψω. Πλέον για λίγο ήμουν καλυμμένος, είτε με γαμούσαν είτε με έγλειφαν.

Κάποια στιγμή ο Αντώνης σταμάτησε να με τσιμπουκώνει και δίνοντάς μου ένα φιλί μου λέει "εγώ λέω να προσπαθήσουμε. Αξίζει τον πόνο πιστεύω". Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Ο Τζακ με σταμάτησε να με ανεβοκατεβάζει και αγκαλιάζοντας με, με άπλωσε πάνω του κάνοντας τον κώλο μου να τουρλώσει με τον πούτσο του μέσα μου. Ένιωσα τη Ντόρα να μου γλείφει έντονα τη σούφρα αφήνοντας πολύ σάλιο γύρω και χαϊδεύοντας το σφιγκτήρα προσπάθησε να βάλει ένα από τα λεπτά της δάχτυλα μέσα μου. Πράγματι με λίγη προσπάθεια κάνοντάς με να νιώθω το σφιγκτήρα μου να τσούζει.

- Αχ βρε πουτανάκι τι κάνεις εκεί;… και φίλησα τον επιβήτορά μου.

Η Ντόρα μου έβγαλε το δαχτυλάκι της και ήρθε από μπροστά μου. Αμέσως ένιωσα τον Αντώνη από πίσω να με χαϊδεύει με το παλούκι του την κωλοχαραμάδα και αμέσως κατάλαβα τι εννοούσε προηγουμένως.

- Τζακ τι είπαμε χτες;… αχ… μη ρε μαλάκα αχ…

δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω καθώς ένιωθα τον Αντώνη να πιέζει το πουτσοκέφαλό του πάνω στην σούφρα μου. Η Ντόρα με έπιασε από το κεφάλι και βλέποντάς με να δακρύζω μου είπε:

- Κουράγιο Λία μου, στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα αλλά μετά πίστεψέ με θα τρελαθείς από την καύλα!

Μούγκριζα καθώς με φιλούσε η Ντόρα, ένιωθα την πίεση από πίσω ακόμη πιο έντονη. Ούρλιαξα από τον πόνο τη στιγμή που το πουτσοκέφαλό του είχε "σκίσει" το σφιγκτήρα μου και βρισκόταν μέσα μου. Δεν είχα εικόνα πως ήταν αλλά ένιωθα τη σούφρα μου να έχει ανοίξει τελείως και τον κώλο μου σα να έχει κοπεί στα δύο. Είχε σταματήσει την προσπάθεια να μπει πιο μέσα για λίγο. Ο Τζακ μου χάιδευε τα μπούτια ενώ ο Αντώνης έχοντας τα χέρια του στο στήθος μου άρχισε σιγά-σιγά να σπρώχνει. Πόναγα με κάθε πόντο που έμπαινε μέσα μου ώσπου σταμάτησε και άρχισε να τον βγάζει για λίγο και ξανά πάλι προς τα μέσα. Αφού έγινε αρκετές φορές η κίνηση αυτή ένιωθα πλέον το σφιγκτήρα και το κωλάντερο μου να έχουν συνηθίσει πλέον το νέο μέγεθος που βρισκόταν μέσα τους. Το τσούξιμο παρέμεινε όπως και ένας ελαφρύς πόνος αλλά πλέον η καύλα μου και η ιδέα ότι είχα δύο παλούκια μέσα στην κωλάρα μου με άναβε και αυτό υπερίσχυε από τον αρχικό πόνο.

- Αχ ψωλαράδες μου, γαμήστε με τον ξεκωλιάρη, αχ κάντε με πουτάνα, ναι…

Πλέον άρχισαν να κινούνται σιγά-σιγά και οι δύο πούτσες μέσα μου. Όταν έβγαινε η μία η άλλη έμπαινε και εναλλάξ. Ήταν πραγματικά τέλειο.

Η Ντόρα ήρθε μπροστά μου και δίνοντάς μου ένα φιλί μου είπε:

- Είδες τι σου είπα; Στην αρχή είναι δύσκολα αλλά μετά. Πλέον έγινες πουστράκι με τα όλα σου.

Αφού με γάμαγαν για λίγη ώρα, ο Αντώνης βγήκε από μέσα μου και άρχισε να γαμάει τη Ντόρα. Ένιωσα τη σούφρα μου να χαλαρώνει ελαφρώς και να απολαμβάνει πλέον το γαμήσι του Τζακ. Ήταν έντονο και με ξεπάτωνε αλλά πλέον δε με ένοιαζε. Ήθελα πούτσα και είχα δύο, όχι μία. Κατάλαβα ότι πλησιάζει η ώρα να τελειώσει.

- Μη βγεις. Αχ… μέσα μου τα θέλω, μέσα μου. Γκάστρωσε με την πουτάνα.

Δεν άργησε να αδειάσει όλο το σπέρμα του μέσα στον πάτο μου τρέμοντας τα πόδια του. Έμεινε για λίγο έτσι με εμένα ξαπλωμένο στην αγκαλιά του. Στο μεταξύ και η Ντόρα που είχε τελειώσει με τον Αντώνη ήρθε από πίσω μου και βγάζοντας με το χέρι της τη πούτσα του Τζακ άρχισε να γλείφει τη σούφρα μου, που την ένιωθα να καίγεται. Δε σταμάτησε ούτε όταν πλέον άρχισαν να βγαίνουν τα χύσια του γαμιά μου και όταν έγλειψε και την τελευταία σταγόνα πήρε τη σφήνα που είχε προηγουμένως στο κωλαράκι της και την έχωσε στο δικό μου.

- Αυτή είναι δώρο από μία καλή φιλενάδα… και με φίλησε.

- Ξύπνα Ηλία πήγε 10 η ώρα. Πρέπει να πας στο μαγαζί…

μόλις τότε κατάλαβα ότι ήταν απλά ένα όνειρο.




Copyright protected OW ref: 175285



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.