Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σε συνέχεια της προηγούμενης ιστορίας μας, οι ημέρες των διακοπών περνούσαν γρήγορα και σε λίγες μέρες θα έπρεπε να επιστρέψουμε στο Λονδίνο και στη καθημερινότητα μας. Μας είχε κολλήσει ότι θα έπρεπε να κάνουμε μια δεύτερη επίσκεψη στο γνωστό strip club προτού φύγουμε. Έτσι λοιπόν χωρίς πολλές σκέψεις ετοιμαστήκαμε με τη Μυρτώ για "hot night" Παρασκευή.

Φτάσαμε σχετικά νωρίς, παρ' όλο τα πιο πικάντικα show είναι πιο αργά, θέλαμε να βρούμε ένα τραπέζι σε κοντινό σημείο στην πίστα. Η Μυρτώ ντύθηκε πολύ προκλητικά, ένα κοντό κολλητό φόρεμα, χέρια, πλάτες, πόδια βυζιά, όλα σε κοινή θέα με 12ποντες μυτερές γόβες χωρίς καλτσόν και ένα μακρύ μαύρο παλτό για να καλύπτει τη γύμνια αλλά και να προστατεύεται από το χειμωνιάτικο κρύο.

Αφού πληρώσαμε την είσοδο, περάσαμε βιαστικά από το μπαρ για να αναζητήσουμε ένα τραπέζι. Ήταν γύρω στις 12:30 και δεν είχε ακόμα πολύ κόσμο. Ξαφνικά μας σταματά ένας νεαρός σερβιτόρος και μας λέει ότι μας χαιρετά η κοπέλα στο μπαρ. Για δες έχουμε γίνει και διάσημοι σκέφτηκα. Η κοπέλα μας χαιρετά θερμά και μας καλεί να πάμε στο μπαρ. Είναι πολύ φιλική και διαχυτική, έχει καρφώσει το βλέμμα της στη Μυρτώ και ειδικά στα πόδια της καθώς ακόμα η Μυρτώ φορά το παλτό της ανοικτό από τη μπροστινή πλευρά. Αρχίζει ένα μονόλογο, "καθίστε εδώ για ένα ποτό και αργότερα που θα αρχίσουν τα show θα κανονίσω να πάτε σε τραπέζι". Χωρίς να χάνει χρόνο φωνάζει τον υπεύθυνο, ένα κουρασμένο μεσήλικα μάλλον αντιπαθή και του λέει επιτακτικά, "ένα τραπέζι για τους φίλους μου εκεί στα πλάγια".

Έτσι λοιπόν καθόμαστε στο μπαρ και ανιχνεύουμε το χώρο, τους πελάτες αλλά και τις κοπέλες. Είναι πολλές, γύρω στις 30 και μερικές πολύ εντυπωσιακές. Εγώ έχω καρφωθεί σε μια με ένα φωσφοριζέ μαγιό με πλούσιο πλαστικό στήθος και σε μια άλλη με καταπληκτικό σώμα και ωραίους κοιλιακούς. Η Μυρτώ έχει πιάσει μεγάλη συζήτηση με τη μπαρ woman για τη ζωή των strippers. Συνεχίζει να φορά το παλτό της και της λέω να το βγάλει. Μου λέει ντρέπομαι, έτσι όπως ντύθηκα σήμερα άμα βγάλω το παλτό θα με περάσουν κι εμένα για στριπτιζέζ.

Η ώρα περνά και τα οι χοροί στη πίστα είναι διαδοχικοί. Ο DJ ανακοινώνει ότι σε λίγο αρχίζει το πρώτο show. Λέω στη Μυρτώ, καλύτερα να πάμε στο τραπέζι μας γιατί το μαγαζί έχει σχεδόν γεμίσει. Έχουν έρθει αρκετές παρέες με ζευγάρια αλλά και γυναικοπαρέες. Ευχαριστούμε τη Μαρία, μου χαμογελά πονηρά λέγοντας μου, "κανόνισα η γυναίκα σου να περάσει καλά σήμερα, μπορεί να σας κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά θα έχετε καλές αναμνήσεις".

Τα τραπέζια είναι μικρά και ασφυχτικά κολλητά το ένα με το άλλο, στο διπλανό μας τραπέζι κάθεται ένα νεαρό ζευγάρι και στο μπροστινό μας μια μεγάλη παρέα με 7 κορίτσια. Το νεαρό ζευγάρι είναι εντελώς ουδέτερο αλλά δυο από τις κοπέλες του μπροστινού τραπεζιού sexy αλλά και ευχάριστη παρέα. Η Μυρτώ επιτέλους βγάζει το παλτό της και βλέπω αρκετά βλέμματα να καρφώνονται επάνω της. Το ζευγάρι στο διπλανό τραπέζι κάτι λένε και χαζογελούν. Εγώ της πιάνω τα πόδια και τη χαϊδεύω. Υπάρχει πολύ κίνηση, το μαγαζί έχει γεμίσει και οι χορεύτριες γυρνούν τα τραπέζια για την αναζήτηση χορών αλλά και κερασμάτων. Σε λίγο το πρώτο show ξεκινά.

Έχει περάσει η ώρα και εμφανίζεται στο τραπέζι μας ένας χορευτής, τον είχαμε δει πριν λίγο στη πίστα αλλά από κοντά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, τεράστιος, ειδικά τα μπράτσα του αλλά και το στήθος του. Είναι ευχάριστος και φορά ένα κολλητό boxer, τα πόδια του είναι πρησμένα και γραμμωμένα. Με ρωτά στα αγγλικά αν μπορεί να καθίσει δίπλα στη Μυρτώ και του απαντώ "φυσικά". Η Μυρτώ εξερευνά το σώμα του και ο τύπος μας επιδείκνυε τα τεράστια μπράτσα του. "Θα πάμε για πριβέ χορό;" μας ρωτά. Η Μυρτώ του δείχνει τη βυζαρού και του λέει να τη φέρει και να πάμε οι τέσσερις. Ο τύπος διστάζει για λίγο και μας λέει καλύτερα με μια άλλη κοπέλα που είμαι πιο άνετος, θα σας τη φέρω να τη γνωρίσετε και να πιούμε ένα ποτό και μετά αποφασίζετε.

Φεύγει και σε λίγο εμφανίζεται με μια εντυπωσιακή μελαχρινή με λεπτά χαρακτηριστικά. Γίνεται η γνωριμία και κάθονται για το καθιερωμένο και επιδιωκόμενο ποτό. Αφού αρχίζει μια συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, ο τύπος σηκώνεται και κάνει ένα μίνι χορό πάνω στη Μυρτώ. Η φίλη του μου αναλύει τα οικονομικά. Στο πριβέ θα κάνουμε χορό και οι τέσσερις, θα τα βγάλουμε όλα για περίπου 10 λεπτά και θα κοστίσει 100 Ευρώ και για τους δυο μας. Μου κλείνει το μάτι και μου λέει "θα σας αρέσει". Χωρίς πολλές σκέψεις σηκωνόμαστε και τους ακολουθούμε. Το πριβέ είναι με σκοινιά για είσοδο στη πίσω πλευρά του μαγαζιού. Ένας μέτριος χώρος που στη μια άκρη έκανε χορό ένας άλλος πελάτης. "Εδώ δεν είναι καλά" τους λέω, "θα μας βλέπουν πολλοί". "Θα πάμε στο διπλανό" μου λέει "και αν είμαστε τυχεροί θα είμαστε μόνοι". Το άλλο πριβέ είναι ιδίου τύπου αλλά μικρότερο. Ένας άλλος πελάτης ήταν μέσα αλλά προς το τέλος. Περιμένουμε να τελειώσει και μπαίνουμε.

Ο προηγούμενος βλέποντας μας δεν ήθελε να φύγει και μας κοιτούσε με περιέργεια. Ο χορευτής ευγενικά του λέει αν θα μπορούσε να φύγει και ο τύπος ελαφρά απογοητευμένος αποχωρεί. Καθόμαστε στην άκρη του καναπέ και το show ξεκινά. Η μελαχρινή αρχικά αρχίζει ένα striptease και ο τύπος είναι δίπλα της και φουσκώνει τα μπράτσα του. Μένει μόνο με το string και ανεβαίνει επάνω μου. Ο τύπος αρχίζει να χορεύει πάνω στη Μυρτώ και ο ένας χουφτώνει τον άλλο. Κάποια στιγμή λέω στη μελαχρινή "είπατε θα τα βγάλετε όλα". "Μη βιάζεσαι…" μου απαντά και φιλά τα βυζιά της Μυρτώς. Σηκώνεται, βγάζει το string της και μετά λύνει το εσώρουχο του χορευτή. Το παπάρι του είναι μέτριο σε μέγεθος και χάνεται μέσα στα φουσκωμένα πόδια του. Η Μυρτώ το τραβά πάνω της και η φίλη του βάζει για λίγο το πούτσο του στο στόμα της. Ο χορός συνεχίζει για 2-3 λεπτά ακόμα αλλά μας λένε ότι πέρασε ο χρόνος και αν θέλουμε άλλο χορό, τους ευχαριστούμε και γυρνάμε στο τραπέζι μας.

Έχουμε και οι δυο ζεσταθεί και παραγγέλλουμε ποτά. Τα show στη σκηνή συνεχίζονται και έχουν σηκώσει ένα νεαρό από το κοινό και δυο τύπισσες του κόβουν με ψαλίδι το εσώρουχο. Ο μικρός προσπαθεί να καλύψει τα επίμαχα αλλά η μια από τις δυο του κάνει μια γρήγορη πίπα. Μέτα ξεκινά ένα show τύπου western και καταλήγει σε live sex με πλαστικά πέη.

Έχει περάσει η ώρα και ξαφνικά η αποκάλυψη. Εμφανίζεται ο χορευτής που είχαμε δει την προηγούμενη φορά. Μας μιλά θερμά με πολύ μέτρια αγγλικά και λέει ότι η Μαρία η bar-woman του είπε να έρθει. "Κάθισε…" του λέω. Ο τύπος είναι σωματαράς, όχι στο μέγεθος του προηγούμενου αλλά επίσης με σώμα bodybuilder και πολύ γραμμωμένους κοιλιακούς. Είναι γυμνός από πάνω και φορά ένα army κολάν γυμναστικής το οποίο φουσκώνει και αναδεικνύει το μεγάλο πούτσο του. Το καθιερωμένο ποτό με τη Μυρτώ να του χαϊδεύει τα μπράτσα και να ετοιμαζόμαστε για δεύτερο χορό. "Ποια θα φέρεις;…" του λέω και μου δείχνει μια λεπτή με ωραίο κώλο και μέτρια πλαστικά βυζιά. Είναι η Adriana μου λέει, είναι κι αυτή Ρουμάνα όπως εγώ και κάνει καλό πριβέ. Άντε να δούμε λέω και σηκωνόμαστε.

Η Adriana είναι πολύ πιο φιλική από τη προηγούμενη και επικοινωνιακή, μας λέει ότι ο Κέβιν έχει τεράστιο παπάρι και θα περάσουμε πολύ καλά. Ξανά στον ίδιο χώρο αφού κλείσαμε τα οικονομικά και το show ξεκινά. Ο Κέβιν χορεύει πάνω στη Μυρτώ και της σηκώνει τη φούστα. Η Μυρτώ έχει βγάλει σχεδόν έξω τις βυζάρες της και η Adriana τη γλείφει με μανία. Με γρήγορες κινήσεις ο Κέβιν κατεβάζει το κολάν που φοράει και μας επιδεικνύει ένα τεράστιο χοντρό παπάρι. Λέει ότι είναι 25 εκατοστά. "You like my big fat cock" φωνάζει και τον επιδεικνύει σφίγγοντας τα γραμμωμένα μπράτσα του. Η Αdrianna τον παίρνει στο στόμα της και λέει στη Μυρτώ να ακολουθήσει. Έχει αρχίσει να χοντραίνει η φάση και βλέπω έξω από το σκοινιά το κουμανταδόρο των χορών να στέκεται. Ο Κέβιν απομακρύνεται από τη Μυρτώ και χορεύει σε απόσταση τέρμα σηκωμένος. Η Adriana κάθεται επάνω μου και τον κοιτά. Η Μυρτώ είναι χαμένη και το κοιτά ενώ χαϊδεύει το μουνί της.

Ο χρόνος τελειώνει και μας λένε αν θέλουμε άλλο χορό. Δε θα αντέξουμε τους λέω και σηκωνόμαστε. Ο Κέβιν ως καλός έμπορος λέει ότι έχει καυλώσει πάρα πολύ και να κάνουμε έναν ακόμα χορό για να γαμήσει την Adriana πάνω στη Μυρτώ και θα χύσει. Λέμε ίσως αργότερα και φεύγουμε.

Παραγγέλλουμε ποτά και απολαμβάνουμε τα show στη πίστα. Το μαγαζί είναι ασφυχτικά γεμάτο από όλες της ηλικίες. Η Μυρτώ είναι οριακά μεθυσμένη. Μου λέει στο αυτί, θέλω να μου φέρεις το μπρατσαρά να μου χορέψει εδώ στο τραπέζι, να με κοιτούν από τα διπλανά τραπέζια. Όχι τον κεβιν, θέλω τον άλλο, με τρελαίνει το σώμα του. Ο τύπος χόρευε στη σκηνή και πραγματικά το σώμα του καταπληκτικό. Γυάλιζε από τα λάδια και ήταν συμμετρικά τεράστιος αλλά και πολύ γραμμωμένος.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 177095



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).