Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Στις διακοπές

Το πρωί μας βρήκε γυμνούς να κοιμόμαστε ακόμα. Το προηγούμενο βράδυ είχα γαμήσει πρώτη φορά στη ζωή μου μια τρανς. Και τώρα που ξύπνησα νηφάλιος το σκαφτόμουν. Δεν ήταν δικαιολογία το ότι ήμουν μεθυσμένος, ούτε καν! Το ήθελα, το έκανα, το απήλαυσα και τύψεις καθόλου, οπότε όλα καλά. Κοιμόμουν στο πλάι και η Κορίνα κολλημένη στην πλάτη μου. Όταν ξύπνησα κάτι ένιωθα χαμηλά να με ακουμπά. Άπλωσα το χέρι και η Κορίνα είχε πρωινές καύλες. Ακόμα κοιμόταν αλλά είχε στύση και με το χέρι άρχισα να τη χαϊδεύω ξυπνώντας τη.

- Μ… συνέχισε, μου ψιθύρισε.

Και αυτό έκανα... γύρισα να την έχω πρόσωπο με πρόσωπο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με παθός. Έβαλα και τα δυο καυλιά στο χέρι μου και τα έπαιζα μαζί. Την τρέλανα.

- Με φτιάχνεις ρε κωλόπαιδο, με καυλώνεις όσο κανένας, μου είπε.

Γύρισε ανάσκελα, με έπιασε από το μαλλί και προσπάθησε να με σπρώξει προς τα κάτω. Σαν υπνωτισμένος έκανα ότι μου ζητούσε. Κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να της φιλώ το πουτσοκέφαλο. Πέρασα τη γλώσσα μου από την κορυφή σε όλο τον κορμό και μέχρι τα μικρά αρχίδια της και άρχισα να τα πιπιλώ.

- Τι καύλα είσαι εσύ ρε μωρό μου, μου είπε.

Σάλιωσα ένα δάκτυλο και της το έβαλα πίσω όσο έπαιρνα όλο το καυλάκι της στο στόμα. Με το άλλο χέρι της είχα πιάσει τον πούτσο από τη βάση και τον έσφιγγα όσο ρούφαγα τα προσπερματικά της υγρά. Έδωσα γρήγορο ρυθμό και δεν άργησε να φωνάξει πως χύνει. Τον έβγαλα από το στόμα μου (δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο ακόμα όσο ακομπλεξάριστος κι αν ήμουν). Της γαμούσα με το δάκτυλο το κωλαράκι δυνατά και της τον έπαιζα κρατώντας τον σφικτά. Άρχισε να χύνει πάνω στο χέρι μου φωνάζοντας. Όταν τέλειωσε της έδωσα το χέρι μου να το γλείψει και το έκανε λαίμαργα.

- Ακόμα και το δικό μου ψωλόχυμα, από το δικό σου χέρι είναι πιο νόστιμο μωρό μου, μου είπε.

Τη φίλησα παθιασμένα στο στόμα για ένα πεντάλεπτο, με έσπρωξε και με σήκωσε όρθιο. Στήθηκε στα 4, ακούμπησε το στήθος και το πρόσωπο στο κρεβάτι σηκώνοντας και στήνοντας την κωλάρα της προς εμένα. Με τα χέρια άνοιξε τα κωλομέρια. Η ροζ τρυπούλα της ανοιγόκλεινε, δείγμα του πόσο ήθελε να γαμηθεί εκείνη την ώρα.

- Σκίσε με... μου είπε και φυσικά αυτό έκανα.

Μπήκα αργά-αργά μέσα της, να με νιώσει πόντο-πόντο. Λίγο σάλιο βοήθησε σαν λιπαντικό και έφτασα μέχρι το τέρμα. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν στα δικά της και ο πούτσος μου μπαινόβγαινε μέσα της πλέον με δύναμη και ταχύτητα. Δεν ήταν τρυφερό, δεν ήταν έρωτας, δε με ένοιαζε να το απολαύσει. Απλά την έσκιζα, της γέμιζα την κωλάρα με τον πούτσο μου και το απολάμβανα. Ήθελα να χύσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και αυτά που μου έλεγε βοηθούσαν.

- Τι πούτσο τρώω η πουτάνα θεέ μου; Τι απόλαυση είναι αυτή που μου δίνεις στο κωλαράκι μου μωρό μου; Είσαι ο καλύτερος γαμιάς, ο μεγαλύτερος πούτσαρος, θα μου δώσεις το κωλάντερο στο χέρι άντρα μου, μη σταματάς, μη στοματάς, γάμα με και χύσε με μωρο μου... γκάστρωσε με την πουτάνα!

- Χύνω μωρή καργιόλα… όλα μέσα σου στα ρίχνω, παρ' τα...

φώναξα και τα χύσια μου γέμισαν την τρυπούλα της. Μόλις βγήκα έτρεξαν από την τρύπα έξω τα χύσια μου και τα μάζευε με το χέρι να τα γλείψει. Γύρισε, με κοίταξε και…

- Νέκταρ είναι ρε πούστη το χύσι σου!

Κάναμε ένα ντουζάκι και ντυθήκαμε. Παραγγέλλαμε ένα καφέ και κάτσαμε στο μπαλκόνι να τον απολαύσουμε. Αρχίσαμε να μιλάμε ανοιχτά πλέον. Μου είπε τα πάντα για τη ζωή της, πως από μικρό παιδάκι ένιωθε διαφορετικά, πως στην εφηβεία γνώρισε τον έρωτα από ένα θειο της και στα 18 αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή και διόρθωση φύλου. Κατέβηκε Αθήνα και άρχισε να δουλεύει μακιγιέζ. Ευτυχώς για εκείνη η δουλειά πάει καλά και δε χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει ως πόρνη. Δε θέλει να προχωρήσει εντελώς, καθώς ακόμα έχει στύση και χύνει κανονικά. Της μίλησα κι εγώ για τη ζωή μου, για το διαζύγιο, για όλα. Χάρηκε όταν έμαθε πως ήταν η πρώτη μου τρανς.

Καθώς μιλούσαμε χτύπησε η πόρτα.

- Αμάν… τις ξέχασα αυτές…

μου είπε και κατάλαβα πως ήταν η παρέα της που κάνανε μαζί διακοπές. Μπήκαν μέσα 2 κοπέλες. Εγώ καθόμουν τυλιγμένος με μια πετσέτα στο μπαλκόνι.

- Να σας συστήσω… ο Δημήτρης, η Βερόνικα και η Έφη.

Δώσαμε χέρια και είπαμε τα τυπικά. Η Βερόνικα ήταν κι αυτή τρανς κι αυτή κούκλα. Ψηλή κοκκινομάλλα, με τεράστια βυζιά, γυμνασμένη και με έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Δεν αντρόφερνε αλλά αν σου έλεγε είμαι τρανς το πίστευες αμέσως. Η Έφη ήταν μια κανονική κοπελίτσα είκοσι χρόνων, κοντούλα, γεματούλα, το πολύ 1.55 . Δούλευαν και οι 3 στο κομμωτήριο της Βερόνικα. Έτσι είχαν γνωριστεί και έκαναν παρέα. Αφού έσπασε ο πάγος, η Βερόνικα συνέχεια πείραζε την Κορίνα και της έλεγε πως πέρασε καλά, έχει φωτιστεί το πρόσωπο της κι αλλά τέτοια χαρούμενα.

- Είναι και κακομαθημένη βλέπεις, μου λέει η Βερόνικα, δεν έχει μάθει να μοιράζεται…

κι όπως ήταν δίπλα μου άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι. Η Κορίνα χαμογέλασε δίνοντας μου το πράσινο φως, και αμέσως άνοιξα την πετσέτα και ο πούτσος μου σκληρός και σε άνοδο έκανε την εμφάνιση του. Άγρια και επιθετικά η Βερόνικα τον χούφτωσε και τον ζύγιζε.

- Α… εσύ μωρή πέρασες πολύ καλά χθες…

- Και όχι μόνο χθες… και σήμερα το πρωί…

είπε η Κορίνα και ήρθε όρθια πίσω μου αρχίζοντας να μου χαϊδεύει τους ώμους, την πλάτη και το στήθος. Η Βερόνικα έπεσε αμέσως στα γόνατα και ξεκίνησε να με πιπώνει. Πίπα άγρια, κτητική. Τον κατάπινε ολόκληρο και πνιγόταν αλλά συνέχιζε.

- Είμαι καλύτερη από την Κορίνα μωρό μου;

- Καύλες είστε και οι 2, γιατί δεν το κάνετε μαζί;… απάντησα.

Με σήκωσαν και πήγαμε στο κρεβάτι ξανά. Ξάπλωσα στο κέντρο γυμνός, η Κορίνα δεξιά και η Βερόνικα αριστερά μου. Έπεσαν και οι 2 με τα μούτρα πάνω στο καυλί μου και το ρουφούσαν αχόρταγα. Η μια τον έπαιρνε όλο στο στόμα, η άλλη μου έγλειφε τα αρχίδια, μετά εναλλάξ. Πολλές φορές οι γλώσσες τους συναντιόντουσαν και έπαιζαν μαζί. Ήταν προφανές πως το είχαν ξανακάνει. Η μικρούλα Έφη είχε μείνει στο μπαλκόνι και απλά κοιτούσε. Από το ύφος της και την κομμένη ανάσα της ήταν προφανώς αναστατωμένη. Την κοίταξα και τα βλέμματα μας συναντήθηκαν. Της έκανα νόημα να πλησιάσει. Φαινόταν ότι πάλευε μέσα της και τελικά η καύλα νίκησε. Σηκώθηκε και πλησίασε αργά και διστακτικά κοιτώντας τις 2 τρανς την ώρα που με τσιμπούκωναν. Σα να περίμενε την έγκριση τους μου φάνηκε. Όταν η Βερόνικα την είδε όρθια δίπλα από το κρεβάτι, σηκώθηκε από τον πούτσο μου και στάθηκε δίπλα της. Της άστραψε ένα χαστούκι που ακόμα κι εγώ τρόμαξα.

- Τι θες πουτανάκι;… γιατί ήρθες κι εσύ;

- Θα 'θελα... να… ξέρετε… ο κύριος Δημήτρης μου έκανε νόημα να πλησιάσω.

- Και; Τι έγινε; Έχει καμία εξουσία αυτός πάνω σου;

- Όχι, όχι κυρία Βερόνικα… μόνο εσείς.

Να τα μας σκέφτηκα. Ρε τη μικρούλα. Δεν ήθελα να επέμβω, οπότε άφησα τη Βερόνικα να κάνει το παιχνίδι της με τη μικρή. "Γδύσου…" την πρόσταξε και η μικρή αμέσως έμεινε ολόγυμνη. Κάτασπρη επιδερμίδα, με παραπάνω κιλά αρκετά, μεγάλο κώλο, τριχωτό μουνί και στήθος μεγάλο αλλά κρεμασμένο λόγω βαρύτητας. Την έσπρωξε να γονατίσει και την έβαλε να την πιπώσει.

- Εδώ είναι η θέση σου πουτανάκι… ακούς; Εδώ… γονατιστή μπροστά μου να με πιπώνεις.

Η Βερόνικα διέθετε ένα αρκετά μεγάλο εργαλείο, πάνω από 17 πόντους, κανονικό σε πάχος και ολόισιο. Της γαμούσε το στόμα με δύναμη. Φαινόταν ότι όντως την εξουσίαζε. Η μικροί δεν είχε καμία αντίσταση, καμία πρωτοβουλία. Ήταν γονατιστή, με ανοιχτό το στόμα, τα χέρια κρέμονταν κάτω και σάλια έτρεχαν στο πηγούνι της. Ενδιαφέρον το θέαμα και με είχε συνεπάρει. Τόσο πολύ που δεν πρόσεχα την Κορίνα που με τσιμπούκωνε εμένα εκείνη την ώρα. Σου αρέσει ρε η μικρή;… με ρώτησε η Βερόνικα και έγνεψα θετικά.

- Σήκω μωρή, της λέει, σήκω και πήγαινε κοντά του και φρόντισε να κάνεις ότι σου πει...

Η μικρή ήρθε δίπλα μου στο κρεβάτι και της έπιασα τις βυζάρες… τεράστιες με δυο μεγάλες θηλές και 2 ακόμα πιο τεράστιες ρώγες. Άρχισα να της μαλάσω το στήθος, να της γλείφω και να δαγκώνω τις ρώγες. Μικρές κραυγούλες απόλαυσης έβγαιναν από το στόμα της. Έβαλα το χέρι μου στο μουνί της. Πλημμύρα. Άρχισα να τη μαλακίζω άγρια και γρήγορα. Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχυνε στο χέρι μου. Κατέβα κι εσύ κάτω, της είπα και μαζί με την Κορίνα ανέλαβαν την πίπα. Όπως ήταν η μικρή στημένη στα 4 και με έγλειφε, η Βερόνικα διεκδικώντας την ιδιοκτησία της πήγε από πίσω και άρχισε να τη γαμάει κοιτώντας με και στην ουσία λέγοντας μου "δική μου είναι". Είχα μείνει άφωνος με το θέαμα. Δε φανταζόμουν ούτε στις πιο τρελές μου φαντασιώσεις κάτι τέτοιο.

Μετά από λίγο γύρισα κάθετα στο κρεβάτι και η Κορίνα ανέβηκε ξανά πάνω στον πούτσο μου. Εύκολα γλίστρησε μέσα της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου. Η μικρή Έφη, ανέβηκε σε 69 πάνω μου και άρχισε να πιπώνει την Κορίνα ενώ εγώ της έγλειφα τη μουσκεμένη της τριχωτή μουνάρα. Η Βερόνικα στήθηκε πίσω από την κωλάρα της Έφης και πάνω από το πρόσωπο μου και άρχισε να τη γαμάει δυνατά. Η εγγύτητα της γλώσσας μου πάνω στην κλειτορίδα της μικρής με την πούτσα της Βερόνικας ήταν τέτοια που κάποιες στιγμές την ακουμπούσα, ενώ και τα φορτωμένα της αρχίδια χτυπούσαν στο πρόσωπο μου. Είχαμε βρεθεί και οι 4 σε ένα ερωτικό ντελίριο και η καύλα ήταν διάχυτη στο δωμάτιο.

Μετά από ένα 5λεπτο σε αυτή τη στάση, όλοι ταυτόχρονα αρχίσαμε να χύνουμε. Εγώ μέσα στον κώλο της Κορίνας, η Κορίνα μέσα στο στόμα της Έφης, η Έφη πάνω στο πρόσωπο μου και στον πούτσο της Βερόνικας και η Βερόνικα μέσα στο μουνάκι της μικρής. Χύσια, ιδρώτας και μουνοχύματα γέμισαν τον τόπο. Η μυρωδιά της καύλας απλώθηκε στο δωμάτιο.

Ήταν ότι πιο διεστραμμένο είχα κάνει μέχρι τότε.

Σηκώθηκα, έκανα ένα ντουζάκι και ντύθηκα. Μιλήσαμε λίγο ακόμα όλοι μαζί και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Αθήνα μιας και σήμερα έφευγαν για πίσω.

Γύρισα στο δωμάτιο μου και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι είχα μόλις κάνει.




Copyright protected OW ref: 179469



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).