Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ή Μαρίνα, 28 χρόνων, εμφανίσιμη και σχετικά γυμνασμένη. Εδώ και ενάμιση χρόνο ξεκίνησα να γυμνάζομαι. Κάθε εβδομάδα αργά το βράδυ διοργανώνονται στο γυμναστήριο σε πριβέ χώρο αγώνες πάλης με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή ξεχωριστά ανά φύλο. Πραγματοποιείται κλήρωση και ό ηττημένος πρέπει μπροστά σε όλους να ικανοποιήσει κάθε σεξουαλική επιθυμία του νικητή. Το ενδιαφέρον εστιάζεται περισσότερο όταν παλεύουν οι πολύ γυμνασμένες μεταξύ τους και οι οποίες αναγκάζονται να υποκύψουν στις νικήτριες και να γελοιοποιηθούν μπροστά στο ακροατήριο. Φυσικά υπάρχει και ή δυνατότητα ή χαμένη να ζητήσει δεύτερο γύρο και αν κερδίσει να πατσίσει. Αν όμως χάσει ξανά τότε ή νικήτρια μπορεί να κάνει στην ηττημένη ότι θέλει ακόμα και σεξ μέχρι και να την εξευτελίσει.

Ή φάση των φάσεων έγινε το προηγούμενο μήνα όταν ή πιο body builder του γυμναστηρίου η 35χρονη Στέλλα κληρώθηκε να παλέψει με τη γυμνάστρια, την 27χρονη Ειρήνη ή οποία ήταν αρκετά δυνατή και γυμνασμένη αλλά υστερούσε σε σύγκριση με τη Στέλλα σχεδόν σε όλους τους τομείς. Τα κορίτσια θα πάλευαν ξυπόλητες φορώντας μόνο σορτς και μπλουζάκι.

Ή μάχη ήταν σκληρή, ή Στέλλα φαινόταν να έχει το πάνω χέρι μέχρι που ή Ειρήνη με μια περίτεχνη λαβή τη ξάπλωσε κάτω και την κλώτσησε δυνατά στη κοιλιά. Ή Στέλλα διπλώθηκε στα δύο από το πόνο και τότε ή Ειρήνη βρήκε την ευκαιρία να καθίσει πάνω της και να την ακινητοποιήσει ενώ με τα πόδια τής συγκρατούσε τα χέρια. Αφού της έδωσε μερικά δυνατά χαστούκια της ζήτησε να παραδοθεί. Ή Στέλλα αρνήθηκε και προσπάθησε να της ξεφύγει χωρίς να το καταφέρει. Τότε ή Ειρήνη της έσκισε τη μπλούζα και της έσφιξε τα βυζιά με δύναμη με αποτέλεσμα ή Στέλλα να αναγκαστεί να παραδοθεί.

Ή Στέλλα, παρ’ όλο που ήταν ημίγυμνη και πονούσε πολύ ζήτησε και δεύτερο γύρο λέγοντας εκνευρισμένη στην Ειρήνη ότι θα την λιώσει και θα τη βάλει να της γλείψει το μουνί και την κωλοτρυπίδα και μετά θα της ξεσκίσει τις τρύπες της με το στραπόν της. Ή Ειρήνη δέχτηκε την πρόσκληση και αφού απέφυγε με ωραία ενέργεια μια δυνατή κλωτσιά στα βυζιά της κατάφερε να χτυπήσει δυνατά στη κοιλιά τη Στέλλα με αποτέλεσμα αυτή να σωριαστεί σφαδάζοντας στο πάτωμα. Τότε ή Ειρήνη όρμησε πάνω της και προτού ή Στέλλα συνέλθει, κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να τη γδύσει τελείως. Μετά έβγαλε το σορτς και το βρακί της και έφερε το μουνί της πάνω στο πρόσωπο της Στέλλας και τη διέταξε να της το γλείψει. Ή Στέλλα μπρος στιγμή προσπάθησε μάταια να αντιδράσει αλλά ή Ειρήνη της έσφιξε δυνατά τα βυζιά με αποτέλεσμα ή Στέλλα να δηλώσει ότι ηττήθηκε και παραδίνεται. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων μας ή Στέλλα άρχισε να γλείφει το μουνί της Ειρήνης.

– Σε έδειρα, σε νίκησα καργιόλα και τώρα θα σε τιμωρήσω. Ρούφα μου το μουνί. Μετά θα σε γαμήσω από το μουνί και τον κώλο. Ήλθε ή στιγμή να σε εξευτελίσω μπροστά σε όλους για να μάθεις να μην μας παριστάνεις τη σπουδαία. Από αύριο δε θα είσαι πια το αστέρι αλλά θα γίνεις ή ξεφτίλα του γυμναστηρίου.

Ή Μαίρη ή 33χρονη ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου βοήθησε την Ειρήνη να δέσει στη μέση της ένα τεράστιο και χοντρό στραπόν, ή Στέλλα γονάτισε μπροστά της και ξεκίνησε να της γλείφει τον πούτσο. Στη συνέχεια την έστησε στα τέσσερα και κάτω από τις παροτρύνσεις των θεατών άρχισε να της γαμάει με δύναμη το μουνί. Ή Στέλλα φώναζε και πονούσε πολύ αλλά ή Ειρήνη συνέχιζε να την ξεμουνιάζει. Μετά, η Μαίρη με τη βοήθεια της Βάσως της γυμνάστριας ξάπλωσαν ανάσκελα τη Στέλλα και της κράτησαν ψηλά τα πόδια ώστε να διευκολύνουν την Ειρήνη να τη γαμήσει από τον κώλο. Μόλις ή Στέλλα το αντιλήφθηκε προσπάθησε να αντισταθεί. Επειδή ήμουν πολύ κοντά ή Μαίρη μου ζήτησε να γδυθώ από τη μέση και κάτω, να καθίσω πάνω στο πρόσωπο της Στέλλας και να βάλω τα πόδια μου πάνω στα χέρια της και να την ακινητοποιήσω. Προς στιγμή δίστασα αλλά μετά γδύθηκα και κάθισα πάνω στο πρόσωπο της Στέλλας φέρνοντας το μουνί μου πάνω στο στόμα της και τα πόδια μου πάνω στα χέρια της.

– Μη μου αντισταθείς γιατί θα σε πονέσω και θα σε στείλω στο νοσοκομείο. Γλείψε το μουνί και τη κωλοτρυπίδα της Μαρίνας.

Σε λίγο ένιωσα τη γλώσσα της Στέλλας να μου γλείφει τα μουνόχειλα και τη κλειτορίδα ενώ το στραπόν της Ειρήνης χωνόταν στη παρθένα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια κωλότρυπα της Στέλλας. Σταμάτησε το γλείψιμο του μουνιού μου και άρχισε να ουρλιάζει από το πόνο και να χτυπιέται για να ξεφύγει. Δυστυχώς για αυτή, την κρατούσαμε γερά με αποτέλεσμα σε λίγο να παραιτηθεί και να αφεθεί στη μοίρα της. Έβλεπα τον πούτσο της Ειρήνης να έχει μπει ολόκληρος μέσα στο κωλάντερο της και να την ξεκωλιάζει με μανία.

– Επιτέλους σε γαμάω και σε τιμωρώ για όλες τις μαλακίες και προσβολές που έχεις κάνει σε όλες μας. Θα σε ξεκωλιάσω τελείως και μετά όποια θέλει μπορεί με τη σειρά της να σου ξεσκίσει τις τρύπες. Σήμερα θα γαμηθείς και θα γλείψεις μουνιά και κωλοτρυπίδες. Όταν τελειώσουμε μαζί σου θα πάψεις πλέον να είσαι το μεγάλο αστέρι και θα γίνεις ή σκλάβα και το πουτανάκι του γυμναστηρίου.

Ή Στέλλα σταμάτησε να αντιστέκεται και συνέχισε να γαμιέται από τον κώλο και να μου γλείφει το μουνί και τη κωλότρυπα. Ένιωθα πολύ περίεργα που γινόταν μπροστά σε θεατές αλλά μου άρεσε και που με έγλειφε και σε λίγο έχυσα στο στόμα της.

– Βλέπω σου αρέσει μωρή καργιόλα που γαμιέσαι και γλείφεις μουνιά και κωλοτρυπίδες. Σε λίγο καιρό θα γίνεις μεγάλη γαμιόλα.

Μετά τη γάμησε ή Μαίρη και από τις δύο τρύπες ενώ έγλειφε τη Στέλλα. Μετά τη γάμησα εγώ, η Βάσω και ή Αγγελική. Όταν σταματήσαμε να τη γαμάμε τα κορίτσια τη μετέφεραν στις ντουζιέρες και τη ξάπλωσαν κάτω ανάσκελα. Σχεδόν όλες οι γυμνάστριες και οι πελάτισσες την κατούρησαν στο στόμα και την υποχρέωσαν να τα πιει. Τελικά μου άρεσε που γάμησα με το στραπόν γυναίκα που μου έγλειψε το μουνί και την κωλοτρυπίδα.

Ή Στέλλα το μεγάλο αστέρι μετά την ήττα, την ταπείνωση και τον εξευτελισμό που υπέστη δεν εμφανίστηκε ξανά στο γυμναστήριο. Εγώ όμως τη σκεφτόμουν συνέχεια, ήθελα να ξαναζήσω τη λεσβιακή φάση μαζί της. Έψαξα, τη βρήκα και της πρότεινα να τα φτιάξουμε. Στην αρχή παραξενεύτηκε αλλά στο τέλος δέχτηκε. Αγοράσαμε δύο στραπόν και με αυτά γαμιόμαστε και ξεσκίζουμε τις τρύπες μας.

Αλλάξαμε γυμναστήριο και σιγά σιγά αποκτήσαμε καινούργια παρέα στα γαμήσια της. Πριν όμως αποχωρήσω από το προηγούμενο κατάφερα να γαμήσω από το μουνί και τον κώλο την Ειρήνη παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο εκδίκηση για τον εξευτελισμό της Στέλλας.




Copyright protected OW ref: 181828



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.