Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά την πρώτη φορά, της γνωριμίας με το Νίκο, τον φίλο του Πάνου και το αχόρταγο γαμήσι που έριξε στην Κατερίνα, κάθε φορά που ερχόταν Αθήνα, καλούσε την Κατερίνα και κάθε φορά έκαναν και άλλα κόλπα στο γαμήσι. Την τελευταία φορά που ήρθε, είπε πως θα ερχόταν σε 15 μέρες για ένα συνέδριο που είχε και μαζί του θα ήταν και κάποιοι φίλοι του, ένας εκ των οποίων ήταν λάτρης της παρτούζας και ήξερε τα πάντα για τα παιχνίδια που κάναμε στην Αθήνα. Μάλιστα της είπε ότι το καυλί του είναι από αυτά που θέλουν οι γυναίκες, τεράστιο σε μέγεθος, αρκετά χοντρό και ξέρει πως να κάνει τις γυναίκες να χύνουν ασταμάτητα.

Η Κατερίνα όπως ήταν λογικό, ξετρελάθηκε στην ιδέα, και αμέσως δέχτηκε να βρεθούμε όλοι μαζί. Μάλιστα, της λέει. Πάρε μαζί σου όταν βρεθούμε και τις τάπες που έχεις, γιατί θέλω να κάνουμε πολλά κόλπα. Είχαμε δύο τάπες, μια μικρή, και μια πιο μεγάλη που είχαν χρησιμοποιήσει μια φορά. Οι μέρες περνούσαν και η Κατερίνα όλο για το τι την περίμενε μου έλεγε.

Παρασκευή απόγευμα και ήταν έτοιμη, με μια τζιν φουστίτσα, μαύρες κάλτσες και ζαρτιέρες. Μπήκαμε στο αμάξι και σε λίγο φτάσαμε στο μαγαζί που είχαμε ραντεβού. Ο Νίκος αγκαλιάζει την Κατερίνα μόλις τη βλέπει, τη φιλάει και της πιάνει και λίγο τον κώλο. Από εδώ και ο Τάκης της λέει. Ο Τάκης γύρω στα 35, με πολύ καλό σώμα και αρκετά όμορφο παιδί. Αφού φιλήθηκαν και συστήθηκαν, περάσαμε μέσα για φαγητό. Στο τραπέζι και αφού φάγαμε, πίναμε το κρασάκι μας, και η κουβέντα είχε ανάψει πάνω στο σεξ και όλοι μας είχαμε καυλώσει αφάνταστα. Κάποια στιγμή ο Νίκος με τρόπο, ζήτησε στην Κατερίνα να πάνε στην τουαλέτα, πράγμα που έγινε και έμεινα εγώ με τον Τάκη να συνεχίζουμε να μιλάμε. Εκεί μου είπε ότι στη χώρα που είναι, έχει γαμήσει δύο ζευγάρια, εννοώντας ότι γάμησε και τους δύο.

Διακόψαμε την κουβέντα καθώς ερχόταν ο Νίκος με την Κατερίνα αγκαλιά. Ήπιαμε το κρασάκι μας και σιγά σιγά πήγαμε προς το αμάξι. Ο Νίκος πρότεινε να πάμε σε ένα σπίτι στη Βούλα, ενός φίλου του που είχε πάρει τα κλειδιά, για να είμαστε πολύ πιο άνετα… και που ξέρεις λέει, μπορεί να έρθει και ο φίλος μου να παίξει.

Μπήκαμε στο αμάξι, μπροστά έκατσε ο Τάκης και πίσω η Κατερίνα με το Νίκο. Είδα την Κατερίνα κάποια στιγμή να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του Νίκου, να τη βγάζει έξω και να αρχίζει να τη γλείφει.

- Ρε… τους λέω. Δε σας έφτασε στην τουαλέτα;

- Μα δεν κάναμε τίποτα… λέει ο Νίκος.

Η Κατερίνα τότε, σήκωσε το κεφάλι της, με κοίταξε και μου γέλασε πονηρά.

- Ρε Νίκο, μην είσαι μονοφαγάς... γυρνάει και λέει ο Τάκης γελώντας. Και εμείς θέλουμε…

και με γρήγορη κίνηση η Κατερίνα βάζει το χέρι της στον πούτσο του Τάκη. Μια έκπληξη στο πρόσωπο της και ένας αναστεναγμός ακούστηκε.

- Έλα πίσω κι εσύ… του λέει.

Σταμάτησα δεξιά, και σε λίγο ήταν στη μέση η Κατερίνα και ξεκουμπώνει το φερμουάρ του Τάκη. Μόλις την έβγαλε έξω έσκυψε και την πήρε στο στόμα της. Γυρνάω και βλέπω ένα πραγματικά τεράστιο καυλί, που όμοιο του μόνο σε τσόντες είχαμε δει. Η Κατερίνα προσπαθούσε να πάρει όσο πιο πολύ μπορούσε μέσα στο στόμα της, ενώ ο Νίκος είχε βάλει το χέρι του μέσα στο μουνί της και σιγά σιγά της το παίζει. Το GPS, ακούστηκε να λέει. Φτάσατε στον προορισμό σας. Οπότε σταμάτησαν το παιχνίδι. Ήταν μια μονοκατοικία πολύ ωραία, με πράσινο και γκαράζ. Ανοίξαμε την πόρτα, μπήκαμε μέσα και είδαμε στο σαλόνι να μας περιμένει ένας μικρός μπουφές, με κάποια ορεκτικά, φρούτα και ποτά.

- Είδες, μου λέει ο Νίκος, ο δικός μου τι μας έχει ετοιμάσει;

- Ναι, πολύ ωραία είναι…

απάντησα, και πήγα να βάλω ποτά για όλους. Η Κατερίνα, μετά την πρώτη εξερεύνηση, πήγε και αγκαλιάζει τον Τάκη και τον οδηγεί στον καναπέ. Δίπλα τους και ο Νίκος, έχει αρχίσει να γδύνει σιγά σιγά την Κατερίνα. Πλέον έχει μείνει μόνο με τα εσώρουχα, με την πούτσα του Τάκη στο στόμα της, και τα χέρια τους να τη χαϊδεύουν σε όλο το κορμί της.

- Έλα μου λέει ο Νίκος να δεις τι κάναμε στην τουαλέτα.

Περίεργος τότε εγώ, γιατί δε μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε, σηκώθηκα και πήγα πίσω από τον καναπέ, για να τους έχω μπροστά μου και να βλέπω τα πάντα. Με μια κίνηση, ο Νίκος, στήνει πάνω στον καναπέ την Κατερίνα στα τέσσερα, τραβάει το κιλοτάκι της στην άκρη, και αρχίσει σιγά σιγά να βγάζει την τάπα από τον κώλο της. Τόση ώρα την είχε στον κώλο της και δε μου είπε ούτε κουβέντα. Βγάζει τα ρούχα του ο Τάκης, σηκώθηκε πάνω στον καναπέ και αρχίζει να βυθίζει την πούτσα του μέσα στον κώλο της, ενώ η Κατερίνα έχει λιώσει στο τσιμπούκι την ψωλάρα του Νίκου. Δε χρειάστηκε να τη γαμήσει πολύ και η τρύπα της ήταν ορθάνοιχτη για να δεχτεί τα πάντα. Ο Τάκης είχε βγάλει όλα τα ρούχα του πλέον, τράβηξε επάνω του την Κατερίνα, και την έβαλε να κάτσει πάνω στην πούτσα του. Είδα την Κατερίνα να προσπαθεί να την πάρει όλη μέσα στο μουνί της, αλλά ήταν πολύ μεγάλη. Βαστούσε τον κώλο της με τα χέρια του, τη γαμούσε πολύ γρήγορα και προσπαθούσε να της τη βάλει όλη μέσα.

Ο Νίκος, βρέθηκε πίσω της, και όπως ήταν ανοιχτή η κωλάρα της, άρχισε να τον βάζει μέσα, και σε λίγο την γαμούσαν από παντού, πολύ γρήγορα. Η Κατερίνα δεν άργησε να χύσει για πρώτη φορά.

- Χύνω… σκίστε με γαμιάδες μου...

ακούστηκε να λέει, και έβαλε τα χέρια της από πίσω, πιάνοντας το Νίκο από τη μέση, και τον τραβούσε να μπει πιο βαθιά στον κώλο της.

- Γαμήστε με όσο πιο δυνατά μπορείτε… λέει η Κατερίνα. Τι καύλα ψωλές είναι αυτές; Συνέχισε... θέλω να έρθεις εσύ από πίσω… λέει στον Τάκη.

Εγώ έχω γδυθεί πλέον, έχω κάτσει δίπλα τους στον καναπέ και αρχίζω να τον παίζω. Δίπλα μου έρχεται και κάθεται και ο Νίκος. Τραβάει την Κατερίνα, τη βάζει στα τέσσερα στο πάτωμα, και την τραβάει προς εμάς οδηγώντας το κεφάλι της προς τις πούτσες μας.

- Τώρα θα σε ξεσκίσω... λέει ο Τάκης και αρχίζει να τον βάζει στον κώλο της. Δε θα μπορείς να κάτσεις μετά το γαμήσι που θα σου ρίξω στον κώλο…

Είπε και άρχισε να τη γαμάει όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσε. Ο Νίκος μου έκανε νόημα να πάμε να κάτσουμε απέναντι και να απολαύσουμε το θέαμα. Πράγματι, ήταν τέτοιο το θέαμα από απέναντι όπως βλέπαμε την ψωλάρα του Τάκη να ξεσκίζει τον κώλο της, που εγώ δεν άργησα να χύσω. Σηκώθηκα και πήγα να πλυθώ. Γύρισα και είδα τον Τάκη να παίζει με την τρύπα της Κατερίνας. Γονάτισε, τον έβαζε όλο μέσα μέχρι τέρμα και μετά τον έβγαζε όλον έξω, για να βλέπουμε πόσο πολύ της έχει ανοίξει την τρύπα της. Ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου, μια τρύπα τέρμα ανοιγμένη και τα κωλομέρια της κατακόκκινα από τις ψιλές που είχε φάει.

Έναν ήχο έβγαλε το κινητό του Νίκου, σα μήνυμα και ο Νίκος το πήρε στα χέρια του να διαβάσει. Γυρνάει προς το μέρος μου, και ψιθυριστά μου λέει. Ήταν ο φίλος μου που έχει το σπίτι και αν δεν έχουμε πρόβλημα να έρθει. Σκέφτομαι λίγο για να μην έχει καμία άσχημη αντίδραση η Κατερίνα, και του λέω:

- Ωραία, χαμήλωσε τα φώτα να μην είναι δυνατά και πες του να έρθει πολύ σιγά, μην ακουστεί, ενώ εσύ μόλις είναι να έρθει, πήγαινε κάτσε στον καναπέ και δώσε τσιμπούκι στην Κατερίνα. Είναι πολύ καυλωμένη από το ξέσκισμα του Τάκη, να έχει και την πούτσα σου στο στόμα, οπότε να της κάνουμε έκπληξη.

- Σε πέντε λεπτά μου λέει είναι εδώ.

- Ρε, μπας και είναι εδώ γύρω και μας έπαιρνε μάτι; Του λέω. Για αυτό έστειλε πάνω στο γαμήσι;

- Μπορεί… μου λέει και γέλασε.

Πράγματι, σε λίγο χαμήλωσε τα φώτα και πήγε και έκατσε απέναντι.

- Την ξεκώλωσες την πουτάνα…

λέει στον Τάκη και βάζει τον πούτσο του στο στόμα της. Μετά από λίγο, σαν κάτι να άκουσα προς την πόρτα, γυρνάω και βλέπω έναν τύπο γύρω στα εξήντα να πλησιάζει. Έκατσε δίπλα μου ήσυχα, και απολάμβανε το θέαμα. Συστήθηκα σιγά σιγά, και μου λέει:

- Είμαι ο Γιώργος, καλός φίλος του Νίκου.

- Γδύσου, του λέω, και πήγαινε κάτσε δίπλα στον Νίκο. Σιγά σιγά θα μπεις στο παιχνίδι.

Πράγματι, πήγε γυμνός δίπλα του, έκατσε και ο Νίκος έπιασε το κεφάλι της Κατερίνας, και το οδήγησε στην πούτσα του Γιώργου. Στην αρχή, είμαι σίγουρος ότι η Κατερίνα, νόμιζε ότι ήμουν εγώ. Αλλά μόλις της έβαλε την πούτσα του μέσα στο στόμα της, σήκωσε το κεφάλι, κοίταξε το Γιώργο και κοιτάζοντας τον στα μάτια, άρχισε επιδεικτικά με τη γλώσσα της να γλείφει από τα αρχίδια του μέχρι το Παπάρι του και να ανεβοκατεβαίνει σιγά σιγά.

Δεν κράτησε πολύ αυτό, και σε λίγο είχε όλη την πούτσα του στο στόμα της, ενώ ο Τάκης δεν έχει σταματήσει να την ξεσκίζει. Τη γαμούσε, πότε από τον κώλο και πότε από το μουνί. Είχε χύσει η Κατερίνα πολλές φορές, την είχαμε ακούσει να χύνει ξανά και ξανά.

- Κουράστηκα. πάω να κάνω ένα τσιγάρο και να πιω λίγο ποτό…

λέει ο Τάκης γελώντας και έρχεται και κάθεται δίπλα μου.

- Αν θέλετε να είμαστε πιο άνετα, πάμε στην κρεβατοκάμαρα, είναι αρκετά μεγάλη, θα περάσουμε πιο καλά εκεί...

λέει ο Γιώργος, και σχεδόν αμέσως ο Νίκος πιάνει αγκαλιά την Κατερίνα και ξεκινάνε για μέσα. Από δίπλα τους και ο Γιώργος και έμεινα εγώ με τον Τάκη να πίνουμε ποτό στο σαλόνι δίπλα δίπλα.

- Τάκη, την ξεκώλωσες την Κατερίνα, δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια πούτσα.

- Αν θέλεις σκύψε να τη γλείψεις, να καθαρίσεις τα χύσια της και αν θέλεις κι εσύ, μπορώ να σε γαμήσω.

Δε μίλησα καθόλου, έσκυψα και την έβαλα στο στόμα μου. Ήταν υπερβολικά μεγάλη, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να βάλω και πιο βαθιά μέσα στο στόμα το καυλί του, που είναι μέσα στα υγρά της Κατερίνας.

- Είναι νόστιμη η πουτάνα σου;

- Πιο νόστιμη είναι η πούτσα σου... λέω.

Πιάνει την τάπα που ήταν εκεί κοντά, μου τη βάζει στο στόμα να την σαλιώσω, και σε λίγο την έχει μέσα στον κώλο μου. Ήταν καύλα.

- Πάμε πάνω… μου λέει. Θα σε γαμήσω δίπλα στην πουτάνα σου, να δει κι αυτή λίγο γαμήσι.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 182337



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.