Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η πρόσφατη καραντίνα έφερε για άλλη μια φορά τούμπα τη ζωή μας και μας έκλεισε πάλι σπίτι. Λίγο ο κορωνοϊός, λίγο ο άσκημος καιρός πριν λίγες βδομάδες, λίγο οι εξετάσεις για τη Σχολή, που κράτησαν πάνω από ένα μήνα και είχε περάσει σχεδόν ένα δίμηνο χωρίς κάτι ενδιαφέρον, χωρίς καμία επαφή με σεξ με άντρα όλο αυτόν τον καιρό, πέρα από κάποιες όμορφες στιγμές εδώ μέσα από το τσατ. Η μόνη διέξοδος είχε απομείνει η Εφούλα και οι συναντήσεις μας 1-2 φορές την εβδομάδα, αν και υπήρχε και μια θλίψη στο πρόσωπό της γνωρίζοντας, ότι από το φθινόπωρο, αν φύγω στο εξωτερικό για τη συνέχεια των σπουδών, δεν θα βλεπόμαστε πια.

Οι εξετάσεις πλησίαζαν πια στο τέλος και τα δύο μαθήματα, που έμενα ήταν αρκετά πιο εύκολα και με ελάχιστη ανάγκη για διάβασμα κι έτσι εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία για μια βόλτα στο εξοχικό, για να απολαύσω τη θάλασσα και την ευκαιρία να μείνω μόνη μου.

Είχα πάει από το βράδυ και απόλαυσα την όμορφη θέα της θάλασσας κι έτσι το πρωί αποφάσισα να πάρω το ποδήλατο, να κάνω τις εξερευνήσεις μου και μετά μπάνιο σε κάποια από τις ερημικές παραλίες εδώ γύρω. Έτσι κι αλλιώς αυτή την εποχή ελάχιστα άτομα έκαναν μπάνιο στη θάλασσα ακόμα και στις πολυσύχναστες σε άλλες εποχές παραλίες της περιοχής. Εκείνο το πρωί φορούσα μια κοντή καρό φουστίτσα, για να μην εμποδίζει και στο ποδήλατο και από πάνω ένα ψιλό, ανοιχτόχρωμο πουκαμισάκι με πέντε κουμπάκια με κόπιτσες μπροστά, που είχα κουμπώσει μόνο τις δύο, καλύπτοντας το γυμνό μου στήθος, αλλά αφήνοντας ελεύθερη τη μέση και την κοιλίτσα πάνω από τη φούστα. Από κάτω φορούσα το κάτω μέρος από ένα μαύρο μπικίνι. Το επάνω το είχα πάρει μαζί στη τσάντα με την πετσέτα, αλλά θα το φορούσα μόνο αν υπήρχε κι άλλος κόσμος στη θάλασσα, αλλιώς θα δοκίμαζα να κολυμπήσω γυμνόστηθη.

Η εξερεύνηση μου σήμερα με πήγε μακρύτερα από ό,τι συνήθως και βρήκα την ερημική παραλία που ήθελα για να αράξω. Είχα καθίσει σε ένα βραχάκι και απολάμβανα τον ήλιο και την θάλασσα από εκεί, περιμένοντας να προχωρήσει λίγο η μέρα για να ζεστάνει λίγο περισσότερο η θάλασσα, πριν μπω για κολύμπι. Είχα βγάλει τα αθλητικά παπούτσια και έβρεχα τα γυμνά μου πόδια στη θάλασσα, όπως καθόμουν, δοκιμάζοντας το νερό και συνηθίζοντας τη θερμοκρασία. Ένα πρωινό αεράκι είχε ερεθίσει τις ρώγες μου στο στήθος κάτω από το πουκαμισάκι και άρχισα να έχω άτακτες σκέψεις.

Θα είχε περάσει καμιά ωρίτσα, όταν άκουσα ομιλίες πίσω μου και γύρισα. Δύο μοναχικοί άντρες, προφανώς φίλοι, γύρω στα 35-40 έστρωναν την πετσέτα τους κοντά στη δική μου. Χαιρέτισαν όταν γύρισα, έμειναν με το μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα. Φαινόντουσαν αρκετά ελκυστικοί και αυτό εξισορροπούσε κάπως το ό,τι χάλασαν την ησυχία της μοναξιάς και ηρεμίας εκεί.

Σηκώθηκα και πήγα στη πετσέτα μου και κάθισα εκεί. Αν δεν είχαν έρθει οι τύποι θα έμπαινα κι εγώ στη θάλασσα. Τώρα θα έπρεπε να περιμένω να φύγουν για να γδυθώ και να φορέσω το σουτιέν του μπικίνι.

΄Ήδη έβγαιναν από την θάλασσα και ήρθαν και στάθηκαν όρθιοι δίπλα μου. Συστήθηκαν, Αλέξανδρος και Παντελής. Έπιασαν κουβέντα, αφού συστήθηκα κι εγώ. Τα μάτια τους με έγδυναν, είτε χαζεύοντας πάνω στο στήθος μου και στις ρωγίτσες που διακρίνονταν κάτω από το πουκαμισάκι, είτε χαϊδεύοντας τα μπούτια μου μέχρι ψηλά, αφού όπως είχα καθίσει η μίνι φουστίτσα είχε σηκωθεί ακόμη περισσότερο, μόλις καλύπτοντας το μαύρο μπικινάκι.

- Δε θα κολυμπήσεις Μαρία;…

ρώτησε ο Παντελής. Προφανώς ήθελε να γδυθώ και να δει περισσότερα.

- Ναι, σε λιγάκι, απάντησα.

- Δεν είναι πολύ κρύο το νερό, είπε ο Αλέξανδρος. Μόνο λίγο στην αρχή.

- Το ξέρω, ναι, δεν είναι το πρώτο μου μπάνιο για εφέτος, χαμογέλασα.

Κάθισαν δίπλα μου, έχοντας με στη μέση, σαν να ήμασταν μια παρέα και όχι να είχαμε μόλις γνωριστεί. Δε θέλησα να διαμαρτυρηθώ, ήταν ευγενικοί και ελκυστικοί κι έτσι δεν τα μάζεψα για να φύγω. Είχαν γυμνασμένα κορμιά και όπως ήταν βρεμένα ένιωσα ένα κλικ. Ήταν βέβαιο, ότι είχα κι εγώ ιδιαίτερη επίδραση πάνω τους, αφού δε μπορούσαν να το κρύψουν μέσα από μαγιό τους. Και οι δύο ήταν σκληροί και με αξιόλογο μέγεθος. Ένιωσα να κοκκινίζω στη σκέψη αυτή με ακόμη πιο ερεθισμένες τις ρωγίτσες μου, ενώ και κάτω ήμουν ήδη υγρή. Δύο μήνες χωρίς άντρα με είχαν ανάψει τώρα με δύο άγνωστους μέχρι πριν λίγη ώρα άντρες.

Αναρωτιόμουν τι πρέπει να κάνω. Να τα μαζέψω και να φύγω, όπως θα ήταν το συνετότερο; Να μείνω, αλλά να μη γδυθώ για να κάνω μπάνιο, περιμένοντας τους να φύγουν πρώτα; Να γδυθώ και να φορέσω το σουτιέν του μπικίνι και να μπω στη θάλασσα, ενώ θα κοιτάζουν; Αν έκαναν κάτι, πώς να αντιδράσω; Να βάλω τις φωνές ή να το απολαύσω; Είχα ήδη αρχίσει να μη σκέφτομαι με το μυαλό, όσο περνούσε η ώρα, ο ερεθισμός τους μέσα από τα μαγιό τους και τα βλέμματά τους με έκαναν κι εμένα να χάνω τον έλεγχο.
Αποφάσισα να κάνω την τολμηρή κίνηση, θα έμενα και θα γδυνόμουν να φορέσω το σουτιέν του μπικίνι και να μπω στη θάλασσα. Έβγαλα το σουτιέν από την τσάντα και το κρατούσα, χωρίς να κάνω κάποια κίνηση. Ο Αλέξανδρος κατάλαβε το δισταγμό μου. Οι ορμόνες και στους τρεις ήταν στα ύψη.

- Μη διστάζεις Μαρία να μας δείξεις το στήθος σου, είπε. Είναι πολύ όμορφο. Δεν έχει καν ανάγκη από σουτιέν, μπορείς να κάνεις και γυμνόστηθη μπάνιο. Έλα δείξε το μας…

- Μα, τι λέτε; Δε γνωριζόμαστε, πως το λέτε αυτό;… ψέλλισα.

- Θα γνωριστούμε κουκλίτσα, είπε με σιγουριά και αιφνιδιάζοντας μου, τράβηξε το πουκαμισάκι μου

Οι τρεις κουμπωμένες κόπιτσες άνοιξαν και το ερεθισμένο μου στήθος βρέθηκε ολόγυμνο σε κοινή θέα.

- Τρελάθηκες;… διαμαρτυρήθηκα, ξεχνώντας πληθυντικούς και προσπαθώντας να καλύψω το στήθος μου.

- Έλα κουκλίτσα μόνοι μας είμαστε, μη μου πεις ότι δεν έχεις κάνει γυμνόστηθη μπάνιο.

Το χέρι του είχε χουφτώσει το ένα μου στήθος και με χάιδευε, επιμένοντας στην ερεθισμένη ρώγα μου.

- Όχι, δε θέλω, σταμάτησε.

- Γιατί κουκλίτσα; Μας έχεις τόσο καυλώσει…

συνέχισε και ήταν αλήθεια, αφού οι πούτσοι τους μέσα από τα μαγιό είχαν μεγαλώσει κι άλλο. Μου ζούληξε πιο βίαια το στήθος που κρατούσε και βόγκηξα.

- Όχι, μη, δε θέλω… ξαναείπα.

Και τότε ένιωσα ένα στόμα να παίρνει τη ρώγα από το άλλο μου στήθος και να τη δαγκώνει με τα χείλη. Ήταν ο Παντελής, που είχε έρθει από την άλλη μεριά και ζητούσε κι αυτός μερτικό από το κορμί μου. Ένιωσα να πλημμυρίζω κάτω από τη διπλή επίθεση. Με έγειραν πάνω στη πετσέτα μου. Προσπάθησα να αντισταθώ, αν και δεν είμαι βέβαιη ότι ήθελα να σταματήσουν. Μου κράτησαν τα χέρια, ένας από τα δεξιά κι ένας από τα αριστερά κι έγειραν τα κορμιά τους πάνω μου. Τριβόντουσαν στα μπούτια μου και οι δύο. Ο Αλέξανδρος κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου και μου έκλεισε το στόμα χώνοντας τη γλώσσα του μέσα μου, πριν προλάβω να βγάλω μια νέα διαμαρτυρία. Το χέρι του πάντα έπαιζε με τη ρώγα και το στήθος μου. Ο Παντελής συνέχισε να δαγκώνει το άλλο μου στήθος τρελαίνοντας με. Το χέρι του ξεκούμπωσε το φερμουάρ από τη φουστίτσα μου και την τράβηξε προς τα κάτω. Το πόδι του την έσπρωξε ακόμη πιο κάτω μέχρι που μου την έβγαλε εντελώς αφήνοντας με μόνο με το μαύρο μπικινάκι. Τώρα ήξερα, ότι δε θα ξέφευγα αν δεν έπαιρναν ό,τι ήθελαν από το μισόγυμνο κορμί μου.

Σταμάτησαν και με κοίταζαν τώρα μισόγυμνη και με μειωμένες τις αντιστάσεις, παραδομένη ανάμεσα τους. Μετά ξανάπεσαν πάνω μου πεινασμένοι και ερεθισμένοι.

Ο Παντελής άρχισε αυτή τη φορά τα φιλιά στο στόμα, ενώ ένιωσα τον Αλέξανδρο να χαϊδεύει τα μπούτια μου, ανοίγοντας τα πόδια μου και φτάνοντας μέχρι το υγρό μου μουνάκι, πάνω από το μπικινάκι. Όταν με άγγιξε εκεί βόγκηξα πάλι, ήμουν πλέον έτοιμη να φτάσω. Το όλο σκηνικό και η μακρόχρονη καραντίνα με είχαν εντελώς ανάψει. Τον ένιωσα να λύνει τα πλαϊνά κορδονάκια από το μαγιό και να μου το βγάζει, να μου ανοίγει κι άλλο τα πόδια και να χώνει το πρόσωπό του στο μουνάκι μου.

Όταν η γλώσσα του βρέθηκε μέσα μου ένιωσα το κορμί μου να με προδίδει και άρχισα να τρέμω καθώς ο οργασμός ήταν πολύ έντονος. Είχα σχεδόν λιποθυμήσει από την ηδονή, ένιωθα ζαλισμένη, το κεφάλι ριγμένο πίσω, τον Παντελή να με φιλάει από τη μέση και πάνω και τον Αλέξανδρο να έχει ήδη μπει σκληρός μέσα μου και καθώς ήμουν ήδη πλημμυρισμένη να με σφυροκοπάει με τον απαιτητικό και ευμεγέθη πούτσο του. Έκανε απίθανο γαμήσι και μπορούσε ακόμη να κρατηθεί και να μη φτάσει, χτυπώντας μέσα μου όλο και πιο βαθιά και όλο και πιο γρήγορα. Είχε ανασηκώσει τα πόδια μου και τα είχε περάσει στους ώμους του και έμπαινε μέσα μου όλο και πιο βαθιά. Ο Παντελής είχε γδυθεί κι αυτός και είχε σταθεί πλάι στο στόμα μου, γεμίζοντας τα χείλη μου με τον δικό του κοντόχοντρο πούτσο.

Δύο άγνωστοι με είχαν κάνει το παιχνίδι τους στο σεξ μέσα σε λίγη ώρα κι εγώ το δεχόμουν. Δεν είχε νόημα εξ άλλου, να προσποιηθώ ότι δεν το ήθελα. Μου είχε λείψει το σεξ.

Μόνο το λαχάνιασμα μας ακουγόταν στην ερημική παραλία και το σεξ ήταν άγριο και βίαιο και από τους δύο. Ο Παντελής έχυσε σε λίγο στο στόμα μου, ο Αλέξανδρος τραβήχτηκε κι άρχισε να χύνει πάνω στη γυμνή κοιλίτσα μου.

- Έχεις αντηλιακό; με ρώτησε ο Αλέξανδρος.

- Ναι στη τσάντα…

είπα και την άνοιξα. Πήρε το λάδι και πλημμύρισε τα χέρια του. Με γύρισε πάνω στην πετσέτα και άρχισε να με λαδώνει πάνω στο κωλαράκι. Πήρε κι άλλο λάδι και μου άνοιξε το κωλαράκι και άρχισε να ρίχνει εκεί με το μπουκάλι. Ζουλούσε βίαια το κωλαράκι μου και το ανοιγόκλεινε. Το λάδι είχε χωθεί παντού κι έτσι όταν ο Αλέξανδρος άρχισε να σπρώχνει μέσα μου το δάχτυλό του δε με πόνεσε, μόνο μου χάριζε ηδονή. Σε λίγο ένα δεύτερο δάχτυλό του ήταν μέσα μου και άρχισε να γαμάει απαιτητικά το κωλαράκι μου. Δε θα αργούσα να ξαναφτάσω, με είχαν τρελάνει.

- Ξάπλωσε δίπλα…

είπε ο Αλέξανδρος στον Παντελή και μετά με έσπρωξε να καθίσω πάνω στον Παντελή. Όταν το έκανα ο Παντελής μπήκε μέσα μου κι εγώ άρχισα να χορεύω πάνω του. Μου ζουλούσε το στήθος και τσίμπαγε τις ρώγες μου. Με τράβηξε κοντά του κι άρχισε τα γλωσσόφιλα.

Ο Αλέξανδρος ήταν πίσω μου και ήξερα το ετοίμαζε. Ένιωσα τα λαδωμένα του χέρια να μου ανοίγουν το κωλαράκι και τον λαδωμένο του πούτσο να είναι πάλι σκληρός και έτοιμος. Άρχισε να σπρώχνει διεκδικώντας τη λαδωμένη μου κωλοτρυπίδα. Έτρεμα, ανατρίχιαζα από την ηδονή. Τον ήθελα τόσο μέσα μου αυτή τη στιγμή. Μπήκε λίγο – λίγο, ξαναβγήκε και ξαναμπήκε, προσπαθώντας να βολευτεί όσο καλύτερα μπορούσε.

Βόγκηξα, ήταν μεγάλος και τον ένιωσα να χτυπάει μέσα μου και να συναντιέται με τον Παντελή, παίρνοντας με μπρος και πίσω. Ο ρυθμός τους ήταν απαιτητικός, γρήγορος, κτητικός. Κι εγώ άφηνα δύο ξένους να με σκίζουν πρωί – πρωί σαν πουτανάκι, εντελώς παραδομένη σε απίστευτη ηδονή.

- Αχ… ξαναβόγκηξα και άρχισα να φτάνω σαν τρελή, πέφτοντας πάνω στον Παντελή, που μόλις είχε καταφέρει να βγει από μέσα μου και να αρχίσει κι αυτός να φτάνει στην κοιλίτσα μου. Και τότε ένιωσα και τον Αλέξανδρο να φτάνει κι αυτός με σπασμούς μέσα μου και να πέφτει κι αυτός πάνω μας.

Ήμασταν και οι τρεις αποκαμωμένοι πάνω στη πετσέτα χωρίς να μιλάμε. Προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε και να ξελαχανιάσουμε. Τα χέρια των δύο νέων εραστών μου έτρεχαν στο κορμί μου, αυτή τη φορά σε τρυφερά χάδια, αφού είχε ξεδιψάσει σε μεγάλο βαθμό η καύλα τους, Τώρα ήταν πια τρυφεροί, χαδάκια, φιλάκια εδώ κι εκεί, γλυκόλογα ανάμικτα με προστυχόλογα.

Ανασηκώθηκα κι έτρεξα ολόγυμνη στη θάλασσα βουτώντας μέσα. Με ακολούθησαν. Το πρωινό θα ήταν μακρύ ακόμη.




Copyright protected OW ref: 182881



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.