Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα και όσο περνούσε η ώρα τόσο ένιωθα να μεγαλώνει μέσα μου η ανάγκη να βρεθώ μ’ έναν άλλον άντρα, να γαμήσω ή να γαμηθώ – οτιδήποτε από τα δύο θα ήταν ευπρόσδεκτο, είχε περάσει άλλωστε καιρός από την τελευταία φορά.

Το βράδυ, λοιπόν, με το που έπεσε το σκοτάδι, κατευθύνθηκα, ελλείψει εναλλακτικής, στη μοναδική gay σάουνα της πόλης (Θεσσαλονίκης) όπου στο παρελθόν είχα μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Περίμενα ότι λόγω της μέρας (Παρασκευή) θα είχε κίνηση κι ας είχα φτάσει σχετικά νωρίς, αλλά έπεσα έξω. Τέσσερις-πέντε τύποι μεγαλύτερης ηλικίας όλοι κι όλοι περιφέρονταν βαριεστημένοι, ενώ άλλοι δυο-τρεις, νεότεροι αυτοί, είχαν πιάσει μια ζωηρή κουβέντα στο μπαρ η οποία, όπως μου φάνηκε, δε θα τέλειωνε σύντομα. Εδώ να πω ότι εγώ είμαι στα 35, ψηλός (σχεδόν 1.90), καστανόξανθος και αρκετά λεπτός, μολονότι όχι ιδιαίτερα γυμνασμένος. Για μια στιγμή σκέφτηκα να επιστρέψω στα αποδυτήρια, να ντυθώ και να φύγω, αλλά τελικά αποφάσισα να περιμένω, μήπως αλλάξει κάτι στην πορεία.

Μισή περίπου ώρα αργότερα, περπατούσα σ’ έναν κακοφωτισμένο διάδρομο με καμπίνες δεξιά κι αριστερά. Εκεί διασταυρώθηκα μ’ έναν μετρίου αναστήματος και βάρους πενηντάρη (τόσο τον έκανα τουλάχιστον) με πολύ κοντά γκρίζα μαλλιά που δεν είχα προσέξει μέχρι τότε, παίζει να είχε έρθει μετά από μένα, ο οποίος με κοίταξε επίμονα στα μάτια. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα προσπεράσει αδιάφορος, όμως κάτι με τράβηξε επάνω του, τα χείλη του ήταν κάπως πιο γεμάτα από το κανονικό και τα φαντάστηκα εύκολα να κλείνουν γύρω από τα 15,5 εκατοστά του πούτσου μου. Έτσι, έκανα δυο βήματα πίσω και μπήκα στην πιο κοντινή καμπίνα. Με ακολούθησε αμέσως κι έκλεισε την πόρτα.

Τώρα στεκόμασταν όρθιοι ο ένας απέναντι στον άλλο στον στενό χώρο ανάμεσα στο κρεβάτι και στον τοίχο. Χωρίς να πει λέξη, άπλωσε το χέρι του κι έλυσε την πετσέτα που ήταν τυλιγμένη γύρω από τη μέση μου. Μετά έσκυψε ελαφρά το κεφάλι κι άρχισε να με φιλά στο στήθος, ενώ με το δεξί του χέρι χάιδευε τον πούτσο μου, ο οποίος δεν άργησε να ανταποκριθεί στο άγγιγμά του. Σιγά-σιγά, το κεφάλι του κατηφόρισε στο στομάχι και την κοιλιά μου. Παράλληλα, το αριστερό του χέρι μπήκε κι αυτό στο παιχνίδι, η παλάμη του τυλίχτηκε γύρω από τ’ αρχίδια μου πιέζοντάς τα ελαφρά. Ένα βογγητό ηδονής βγήκε από τα χείλη μου. Έκλεισα τα μάτια. Είχα καυλώσει πολύ -και πολύ γρήγορα. Πλέον, το στόμα του ήταν μπροστά στο σηκωμένο καυλί μου. Έγλειψε το πουτσοκέφαλό μου, απ’ όπου ήδη κυλούσαν προσπερματικά, με την άκρη της γλώσσας του και μετά σηκώθηκε όρθιος.

Άνοιξα τα μάτια και τον κοίταξα με απορία. Πάντα σιωπηλός, έβαλε το δεξί του χέρι στον ώμο μου και με πίεσε απαλά προς τα κάτω. «Τί έγινε;», τον ρώτησα. Αντί γι’ απάντηση, με πίεσε πιο δυνατά. «Τί έγινε;», τον ρώτησα ξανά, κάπως εκνευρισμένος αυτήν τη φορά, «δεν θα τελειώσεις ό,τι ξεκίνησες;» Δε θα πάρει και πολύ, σκέφτηκα να συμπληρώσω. Διέκρινα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, δεν πρόλαβα όμως να το αποκρυπτογραφήσω. Με το αριστερό του χέρι που όλη αυτήν την ώρα δεν είχε φύγει από τη θέση του ανάμεσα στα πόδια μου, άρχισε να μου σφίγγει τ’ αρχίδια, να τα σφίγγει δυνατά, ολοένα και πιο δυνατά. Τώρα ήταν βογκητό πόνου αυτό που ξέφυγε από το στόμα μου. Με άφησε. Τα πόδια μου λύθηκαν και ήταν σειρά μου να βρεθώ γονατισμένος μπροστά του. Έλυσε την πετσέτα του κι απελευθέρωσε έναν πούτσο ελάχιστα μεγαλύτερο από τον δικό μου, μα αρκετά πιο χοντρό. Με μια απότομη κίνηση τον έσπρωξε στο στόμα μου. Είχα αιφνιδιαστεί και τ’ αρχίδια μου πονούσαν, η καύλα όμως, που προς στιγμή είχε υποχωρήσει, επανήλθε με ορμή.

Άρχισα να τον τσιμπουκώνω, σύντομα ωστόσο πήρε εκείνος τον απόλυτο έλεγχο, γαμώντας μου κανονικά το στόμα, όπως είχα φανταστεί ότι θα γαμούσα εγώ το δικό του. Δυο-τρεις φορές κόντεψα να πνιγώ, τόσο βαθιά τον έχωνε. Όταν συνέβαινε αυτό, τον έβγαζε και μου «χαστούκιζε» τα μάγουλα. Ήταν σκληρός σαν πέτρα. Μετά συνέχιζε. Έπειτα από ώρα, αδύνατον να πω πόση, το στόμα μου πάντως είχε αρχίσει να μουδιάζει, σταμάτησε και με βοήθησε να σηκωθώ όρθιος. Με γύρισε πλάτη, τα χέρια μου ν’ ακουμπούν στον τοίχο γι’ αντίστασή, τα πόδια μου ανοιχτά. Ήρθε και κόλλησε πάνω μου, πέρασε το δεξί του χέρι γύρω από τη μέση μου, βρήκε τ’ αρχίδια μου και τα χούφτωσε. Φοβήθηκα ότι θα μου τα έσφιγγε πάλι, ήθελα να μου τα σφίξει πάλι. Μίλησε. «Τώρα θα σου ξεσκίσω τον κώλο», μου είπε ψιθυριστά. «Κι αν θέλεις να είσαι ακόμη άντρας όταν τελειώσω, θα κάτσεις φρόνιμα. Αλλιώς, από δω και μπρος, τον πούτσο σου θα τον έχεις μόνο για κατούρημα. Κατάλαβες;»

Τον άκουσα να σαλιώνει το εργαλείο του κι ύστερα τον ένιωσα να προσπαθεί να μου το βάλει, αφού έπαιξε ελάχιστα με την τρύπα μου. Στην αρχή δεν τα κατάφερνε, ήμουν πολύ σφιγμένος κι αυτός πολύ χοντρός, τελικά όμως, μ’ ένα βίαιο σπρώξιμο, μπήκε ο μισός, μ’ ένα δεύτερο, ακόμη πιο βίαιο, μπήκε ολόκληρος. Φώναξα και τις δύο φορές – και για τα επόμενα λεπτά δε σταμάτησα να φωνάζω από ηδονή και πόνο μαζί, γιατί έκανε αυτό ακριβώς που είχε πει! Μου ξέσκιζε τον κώλο. Με γαμούσε μ’ έναν γρήγορο και σταθερό ρυθμό, ο πούτσος του έβγαινε σχεδόν ολόκληρος έξω προτού καρφωθεί ξανά αλύπητα μέσα μου, ενώ χρησιμοποιούσε το χέρι του για να μου σφίξει στιγμιαία τ’ αρχίδια ή να μου ζουλήξει τον πούτσο. Βρισκόμουν στο έλεος ενός έμπειρου και με φοβερές αντοχές γαμιά. Εκείνος δεν έλεγε τίποτε, μόνο μούγγριζε πνιχτά, ανάσαινα τη βαριά μυρωδιά του ιδρώτα του. Μέσα-έξω, μέσα έξω, μέσα έξω. Σφίξιμο, ζούληγμα, σφίξιμο, ζούληγμα, σφίξιμο, ζούληγμα. Είχα πια δακρύσει και βραχνιάσει, όταν τον άκουσα να ανακοινώνει «Τώρα θα γίνεις πουτάνα μου». Ήταν κάτι σαν σύνθημα, αμέσως μετά τον ένιωσα να χύνει βαθιά μέσα μου, σε διαδοχικά κύματα, κανονική πλημμύρα. Περιττό να πω ότι στο μεταξύ είχα ξεροχύσει κι εγώ.

Έμεινε κολλημένος επάνω μου για μισό λεπτό πριν αποτραβηχτεί. Ύστερα, έσκυψε, σήκωσε την πετσέτα του άνοιξε την πόρτα, μου πέταξε ένα «ευχαριστώ» κι έφυγε. Από τη μισάνοιχτη πόρτα διέκρινα δυο από τους νεαρούς που προηγουμένως κάθονταν στο μπαρ να τον χτυπούν φιλικά στην πλάτη, δίνοντάς του συγχαρητήρια. Υπέθεσα ότι οι φωνές μου τους είχαν τραβήξει ως εκεί. Εγώ είχα καταρρεύσει στο πάτωμα, η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα, τα πόδια μου έτρεμαν, ο κώλος μου ήταν σαν να είχε πάρει φωτιά, τ’ αρχίδια και ο πούτσος μου πονούσαν και τα χύσια ενός αγνώστου κυλούσαν ζεστά από την ανοιγμένη τρύπα μου. Παρ’ όλα αυτά μου είχε αρέσει η όλη φάση, τ’ ομολογώ! «Είσαι εντάξει, φίλε;», με ρώτησε ένας τους. Ένευσα καταφατικά. Αφού συνήλθα πάντως και πριν φύγω, πήγα στο ντους, και τράβηξα μαλακία για να βεβαιωθώ ότι όλα εξακολουθούσαν να δουλεύουν σωστά εκεί κάτω. Μου πήρε ώρα, αλλά, ευτυχώς, όλα ΟΚ, ήμουν ακόμη άντρας.




Copyright protected OW ref: 183996



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).