Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το Σάββατο το απόγευμα γύρω στις 8, φτάσαμε με τη Κα Μαίρη τη Βούλα και τη Νάσια στην πολυτελέστατη έπαυλη της Κας Ελένης. Ή Κα Μαίρη με ενημέρωσε από πριν ότι εκεί συχνά μαζευόντουσαν διάφορες επώνυμες και μη φίλες της Κας Ελένης που γαμιόντουσαν μεταξύ τους χωρίς όρια και φραγμούς. Θα το απολαύσουμε και θα ανταμειφθούμε δεόντως αλλά όλα θα γίνουν με απόλυτη εχεμύθεια.

Το σπίτι ήταν τεράστιο και μπαίνοντας μέσα θαύμασα τη χλιδή και τη πολυτέλεια. Μας υποδέχτηκε στην πόρτα ή οικιακή βοηθός και μας οδήγησε κάτω στο playroom. Αφού χτύπησε το κουδούνι 3 φορές απομακρύνθηκε αμέσως. Ή πόρτα άνοιξε αυτόματα και μας υποδέχτηκε ολόγυμνη ή 27χρονη βοηθός της, η Ζέτα ή οποία ήταν μια όμορφη ανερχόμενη ηθοποιός. Μπαίνοντας μέσα βρεθήκαμε μπροστά σε ένα σκληρό λεσβιακό όργιο. Ήταν όλες τους γυμνές, πιωμένες και μαστουρωμένες σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις. Ό χώρος μύριζε μουνίλα, τσιγαρίλα και ναργιλέ. Όμως με περίμενε και άλλο ακόμα μεγαλύτερο σοκ όταν είδα ποιες ήταν οι καλεσμένες της.

Αναγνώρισα την Κα Κατερίνα, τραγουδίστρια με πολλούς θαυμαστές, την πάμπλουτη Κα Μαρίνα, γόνο πολύ γνωστής οικογένειας, την Κα Γιάννα και τη Μπία αγνώστων λοιπόν στοιχείων. Όπως έμαθα μετά ήταν μια 35χρονη σκληρή αφέντρα από τη Ρωσία. Ή Κα Ελένη με την Κα Κατερίνα φίσταραν ή μια το μουνί της άλλης ξαπλωμένες ανάσκελα σε μια περίεργη στάση. Ή Μπία φίσταρε με δύναμη το μουνί και τον κώλο της Κας Μαρίνας που ούρλιαζε από τη καύλα και πόνο και ή Κα Γιάννα γαμούσε το μουνί της με ένα τεράστιο και πολύ χοντρό στραπόν ξεχειλώνοντας το τελείως.

Αμέσως γδυθήκαμε και πήγαμε κοντά τους. Ή Ζέτα μας έδωσε να πιούμε ένα σούπερ διεγερτικό κοκτέιλ και να καπνίσουμε ναργιλέ που περιείχε διάφορες αφροδισιακές ουσίες. Πολύ γρήγορα καύλωσα, το κεφάλι μου βούιζε και άρχισα να νιώθω περίεργα. Πριν το συνειδητοποιήσω βρέθηκα να γλείφω το μουνί της Κας Μαρίνας ενώ με γαμούσε με το στραπόν ή Μπία. Δίπλα ή Κα Μαίρη με τη Νάσια φίσταραν το μουνί και τον κώλο της Κας Ελένης, ή Βούλα ξεκώλιαζε με χοντρό στραπόν την Κα Κατερίνα και ή Ζέτα γαμούσε με τη πατούσα της το πολύ ξεχειλωμένο μουνί της Κας Γιάννας.

Είμαστε όλες πολύ καυλωμένες σε κατάσταση παροξυσμού με τις στάσεις και τα διάφορα σχήματα να εναλλάσσονται συνεχώς. Σε κάποια στιγμή βρέθηκα να φιστάρω την Κα Κατερίνα ταυτόχρονα από το μουνί και τον κώλο ενώ ή Κα Ελένη μου γαμούσε το κωλαράκι με ένα σχετικά μεγάλο στραπόν. Στην αρχή πονούσα αρκετά αλλά στη συνέχεια απόλαυσα το ξέσκισμα της κωλότρυπας μου από το είδωλο μου. Παρατήρησα ότι και οι δύο τρύπες της Κας Κατερίνας ήταν πολύ ανοικτές με αποτέλεσμα τα χέρια μου να χωθούν εύκολα μέσα της. Δίπλα μας ή Βούλα γαμούσε από τον κώλο με στραπόν τη Ζέτα ή οποία είχε χώσει δύο χέρια στην ορθάνοικτη κωλοτρυπίδα της Κας Μαρίνας. Ή Νάσια φίσταρε το μουνί και τον κώλο της Κας Μαίρης και ή σκληρή Μπία καθισμένη στο καναπέ γαμούσε ταυτόχρονα με τις πατούσες της τις κωλοτρυπίδες της Κας Γιάννας και της Κας Μαρίνας.

Μόλις έβγαλε τις πατούσες της από τα κωλαράκια τους πήραν θέση αμέσως ή Νάσια με τη Βούλα που με λίγη προσπάθεια τους έχωσαν από δυο χέρια στις ξεσκισμένες τους κωλοτρυπίδες. Γαμιόμασταν όλο το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι τρύπες όλων μας είχαν ξεχειλώσει πολύ, με αποτέλεσμα ή Κα Ελένη να βρει την ευκαιρία να μου φιστάρει για πρώτη φορά το μουνάκι και στη συνέχεια το κωλαράκι. Παραδόξως δεν πόνεσα πολύ αλλά αντίθετα μου άρεσε και αφέθηκα να βιώσω το πρώτο φιστάρισμα του μουνιού και της κωλοτρυπίδας μου.

Την ώρα που ή Κα Ελένη με φίσταρε ή Κα Κατερίνα έφερε το μουνάκι της στο πρόσωπο μου και άρχισε να με κατουράει κατευθείαν στο στόμα. Χωρίς να αντιδράσω κατάπια όσα μπορούσα περισσότερα. Στη συνέχεια φίσταρα το μουνί και τη κωλοτρυπίδα της Κας Κατερίνας ενώ ή Κα Ελένη συνέχιζε να με φιστάρει χαρίζοντας μου μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης. Μετά φίσταρα την Κα Ελένη ενώ με φίσταρε ή Κα Κατερίνα. Με κατούρησαν ξανά στο στόμα ενώ ήπιαν και τα δικά μου κάτουρα. Στις ντουζιέρες συνάντησα την Κα Μαρίνα να είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και να πίνει τα κάτουρα της Μπίας και της Νάσιας. Δίπλα τους στην ίδια στάση ήταν ή Κα Γιάννα με τη Κα Μαίρη που έπιναν τα κάτουρα της Βούλας και της Ζέτας. Τις παρακολουθούσα χαϊδεύοντας το μουνάκι μου που συνέχισαν να κατουράνε και να πίνουν ή μια τα κάτουρα της άλλης.

Γύρω στο μεσημέρι διακόψαμε τις ερωτικές περιπτύξεις για να φάμε και να ξεκουραστούμε ώστε να πάρουμε τις απαιτούμενες δυνάμεις για τη συνέχεια.




Copyright protected OW ref: 179698



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.