Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Στη σχολή με τον Τζ - βραδινές αταξίες

Η Σχολή μας έφτασε στο τέλος της και για φέτος και με τις εξετάσεις μόνο να απομένουν το πτυχίο είναι πλέον μπροστά για τον Ιούλιο, όταν τελειώσουν και οι εξετάσεις με το καλό. Όπως είχα εξηγήσει και σε προηγούμενη ιστορία, είχα φροντίσει να μην έχω, πέραν από φιλίες, καμία σχέση με τους συμφοιτητές ή τις συμφοιτήτριες μου, μη θέλοντας να δώσω κανένα δικαίωμα. Δεν συνέβαινε όμως το ίδιο με τους καθηγητές. Ήδη παρόλο που δεν το επιδίωξα είχα μια δυνατή ερωτική εμπειρία με τον Τζ, τον 46χρονο καθηγητή μου από την Αγγλία πριν ένα χρόνο, ενώ και άλλοι καθηγητές και μια – δύο καθηγήτριες πολλές φορές με έγδυναν με τα μάτια τους. Πιο πολύ φαινόταν ότι αναστάτωνα τον κ. Νίκο, που είναι και υποδιευθυντής στη Σχολή μας, εργένης, γοητευτικός, λίγο κάτω από τα 60 χρόνια.

Πολλές φορές σε ώρα μαθήματος ή και στις σκάλες τις Σχολής τον είχα πιάσει με τα μάτια καρφωμένα στα μπούτια μου ή στο στήθος μου, το πρόσωπό του να κοκκινίζει και η αναπνοή του να λαχανιάζει. Κάποιες από τις συμφοιτήτριες μου το είχαν προσέξει κι αυτές και τον σχολίαζαν κοροϊδευτικά ή και με ζήλεια ίσως, αφού δεν αποκλείεται να ήθελαν κι εκείνες ανάλογο ενδιαφέρον.

- Μαρία, σε ενημέρωσαν για το πάρτι αύριο το βράδυ στο σπίτι μου στη Βάρκιζα;

Άκουσα τον κ. Νίκο να με ρωτάει. Ξαφνιάστηκα και γύρισα να καταλάβω τι εννοεί.

- Ποιο πάρτι κ. Νίκο, δεν ξέρω κάτι.

Ήταν Παρασκευή βράδυ και είχε πια τελειώσει και η τελευταία εβδομάδα με μαθήματα και πλέον θα αρχίζαμε την προετοιμασία για τις πτυχιακές εξετάσεις.

- Είπαμε με τον Τζ και άλλους καθηγητές να σας καλέσουμε το τμήμα σου σε αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου αύριο βράδυ. Νόμιζα ότι σου το είχε πει.

- Όχι δεν μου είπε κάτι, αλλά δεν έχω κανονίσει τίποτε, οπότε μπορώ να έρθω. Πού ακριβώς είστε; Τι ώρα θα είναι το πάρτι;

Μού έδωσε την ακριβή διεύθυνση και την ώρα του πάρτι (θα μαζευόμαστε γύρω στις 9:30 μ.μ., όπως μου είπε), καληνύχτισα κι έφυγα για το σπίτι. Βρε τον κ. Νίκο. σκεφτόμουν, μας σκέφτηκε και μας οργανώνει και πάρτι. Και τον είχαμε παρεξηγήσει. Και ο άλλος ο Τζ πως ξεχάστηκε και δε μου είπε κάτι; Πως θα ήταν άραγε η συμπεριφορά του στο πάρτι απέναντι μου, τώρα που σε λίγες εβδομάδες δε θα ήμουν πια φοιτήτρια του; Πως θα τον επηρέαζε ότι είχε συμβεί μεταξύ μας πριν ένα χρόνο; Θα προσπαθούσε να με χορέψει και να μείνει μόνος μαζί μου; Θα μου τα ξανάριχνε; Κι αν το έκανε, εγώ πως θα έπρεπε να αντιδράσω; Και οι υπόλοιποι, καθηγητές και συμφοιτητές θα καταλάβαιναν κάτι; Τέτοιες σκέψεις έτρεχαν στο μυαλό μου το Σάββατο το απόγευμα την ώρα που προσπαθούσα να αποφασίσω τι να φορέσω για το πάρτι.

Είχα βγει από το μπάνιο, φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι και άνοιξα την ντουλάπα μου. Διάλεξα ένα σκούρο καφέ σατινέ φορεματάκι, που είναι πολύ μίνι και κρατιέται πάνω μου μόνο με ένα φιογκάκι, που κάνει ένα ραντάκι γύρω από το λαιμό. Όλη η πλάτη είναι γυμνή, μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και οι ώμοι και τα χέρια το ίδιο. Για το λόγο αυτό φοριέται χωρίς σουτιέν φυσικά και πάει ασορτί με ένα καινούριο ζευγάρι μπεζ γοβάκια, που αγόρασα πριν λίγες μέρες για να το σετάρω. Ένα λευκό σακάκι, που το βγάζω, όπου πάω, μένοντας μόνο με το φόρεμα και ένα μικρό τσαντάκι που αγόρασα στο ίδιο χρώμα με τα γοβάκια, συμπληρώνει την εμφάνιση. Κοιτάχτηκα ευχαριστημένη στον καθρέφτη της κρεβατοκάμαρας μου, ενώ το μάτι μου πήρε και τον Κώστα, το γείτονα από απέναντι να κοιτάζει στο δωμάτιό μου με τα κιάλια του. Δεν τον είχα πάρει από την αρχή είδηση, άρα θα είχε ήδη απολαύσει το σόου για άλλη μια φορά.

Δαγκώθηκα, θυμήθηκα και σκέφτηκα, «άλλη φορά θα ασχοληθώ μαζί σου» και ετοιμάστηκα να φύγω για Βάρκιζα, γιατί θα ήθελα και καμιά ώρα να φτάσω εκεί. Έβαλα στον πλοηγό την διεύθυνση του κ. Νίκου και μετά από περίπου πενήντα λεπτά, γύρω στις 9:20 μ.μ. έφτασα. Παρκάρισα στο στενό μπροστά από το συγκρότημα, που έμενε και ανέβηκα στο ρετιρέ, που ήταν όλο δικό του. Όταν χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε ο κ. Νίκος χαμογελαστός, με ένα μπλε παντελόνι και πουκάμισο σε μπλε αεροπορίας. Η μουσική έπαιζε ήδη στο σπίτι και ο Τζ ήταν ήδη εκεί και καθόταν στο μεγάλο καναπέ στο σαλόνι, που έβγαζε στην ταράτσα με θέα όλη τη θάλασσα. Δεν είχαν έρθει οι υπόλοιποι καθηγητές, ούτε συμφοιτητές μου ακόμη.

- Μάλλον θα άργησαν ή μπερδεύτηκαν να το βρουν, σχολίασε ο κ. Νίκος. Τι να σου βάλω να πιεις Μαρία;

- Αν υπάρχει ένα λευκό dry μαρτίνι ή λευκό ξηρό κρασί αν δεν έχετε, είπα.

- Ω, μη με λες πια «κ. Νίκο», τώρα πια σου δίνω το δικαίωμα να με φωνάζεις Νίκο.

- Εν τάξει κ. Νίκο, ε θέλω να πω… Νίκο.

- Μαρία, έλα να κάτσεις εδώ δίπλα μου, με φώναξε ο Τζ να τα πούμε λίγο.

Έβγαλα το λευκό σακάκι και το κρέμασα σε μια κρεμάστρα στο χολ, δίνοντας του θέα στη γυμνή μου πλάτη και στα πόδια και μετά πήγα και κάθισα δίπλα του.

- Τέλεια! Σχολίασε, πολύ όμορφο το φόρεμά σου Μαρία.

Ένιωσα την ικανοποίηση μέσα μου, αλλά δεν το έδειξα, απλά του χαμογέλασα. Δεν είχα ακόμη καλά – καλά καθίσει, όταν ο Τζ άπλωσε το χέρι του και άρχισε να μου χαϊδεύει το μπούτι ψηλά, από τη μεριά του.

- Τρελάθηκες;…

του είπα και του απομάκρυνα το χέρι, κοιτάζοντας μην είδε κάτι ο κ. Νίκος. Ευτυχώς όχι. Το φορεματάκι ήταν ήδη πολύ κοντό και όταν κάθισα στον καναπέ σηκώθηκε ακόμη περισσότερο, παρά τις προσπάθειες που έκανα να το τραβήξω προς τα κάτω. Ο κ. Νίκος ήρθε με το ποτό μου και τον είδα τι ενδιαφέρον που έδειξε για το φόρεμα μου από πάνω ως κάτω. Μου έδωσε το ποτό και πήρε θέση σε μια πολυθρόνα απέναντι από τον καναπέ, καρφώνοντας το βλέμμα του ανάμεσα στα πόδια μου. Μα τόσο απρόσεκτος είναι, δεν καταλαβαίνει ότι τον έχω πάρει είδηση; Δεν φαινόταν να τον νοιάζει, προφανώς η θέα ήταν μεγαλύτερο κίνητρο γι’ αυτόν απ’ ότι το τι θα σκεφτόμουν. Θα έχουμε πλάκα πάλι με αυτόν σκέφτηκα, όταν έρθουν και οι φίλες μου.

Στην αρχή η συζήτηση ήταν σε κάπως σοβαρό επίπεδο, τι σχέδια κάνω για διακοπές, τι σχεδιάζω για μετά τις σπουδές κλπ., αλλά σε λίγο – ίσως και λόγου των ποτών – (είχε ακολουθήσει και δεύτερο, αφού είχε περάσει 10:00 μ.μ. κι ακόμη δεν είχαν έρθει οι υπόλοιποι) η συζήτηση έγινε πιο εύθυμη, πειράγματα, ακόμη και φλερτ καλυμμένο. Είχα κι εγώ χαλαρώσει και ίσως είχα ανοίξει και λίγο τα πόδια απρόσεκτα, γιατί κάποια στιγμή έπιασα τον κ. Νίκο να έχει κολλήσει το βλέμμα του εκεί. Ο Τζ συζητούσε στα αγγλικά κάποια στιγμή με τον κ. Νίκο για κάποια περιπέτεια που μάλλον είχαν ζήσει μαζί κάποιες διακοπές και πως ο κ. Νίκος είχε κερδίσει ένα στοίχημα σαν μέτρ του… γαργαλητού. Μπορούσε να κάνει τον καθένα να γαργαληθεί μέχρι να σκάσει στα γέλια και να τον παρακαλάει να σταματήσει. Σταμάτησαν την κουβέντα τους και γυρίζοντας προς το μέρος μου ο κ. Νίκος μου λέει:

- Αν δεν το πιστεύεις Μαρία στοιχημάτισε μαζί μου.

- Σας πιστεύω, οκ, απάντησα. Αν και εγώ δε γαργαλιέμαι είπα.

- Ω, αυτό είναι πρόκληση Νίκο, είπε ο Τζ. Δεν πρέπει να την αφήσεις να πέσει κάτω.

- Τι λες;… γύρισα και του είπα νευριασμένη.

- Μην ανησυχείς με καθησύχασε ο κ. Νίκος. Δε θα σε αγγίξω απευθείας, μόνο πάνω από το φόρεμα. Εκτός αν έχεις ήδη χάσει το στοίχημα.

Σκάσανε στα γέλια και εγώ ένιωσα θυμωμένη. Ήξερα ότι δεν γαργαλιέμαι και ένας λόγος παραπάνω πάνω από τα ρούχα. Από μικρή όποιος είχε προσπαθήσει να με γαργαλήσει στα πλευρά δεν το είχε καταφέρει. Ίσως το πικάρισμα του Τζ, ίσως το ποτό και…

- ΟΚ δεκτό το στοίχημα, θα σας αποδείξω ότι δεν γαργαλιέμαι.

Χειροκρότημα από τον Τζ, χαμόγελο από τον κ. Νίκο.

- Εγώ διαιτητής, πετάχτηκε ο Τζ. Μαρία σήκω όρθια εδώ μπροστά μου. Νίκο έλα κι εσύ εδώ. Αν η Μαρία αντέξει στο γαργάλημα σου Νίκο για 5 λεπτά κερδίζει, αν όχι κερδίζεις εσύ.

Σηκώθηκα και στάθηκα όρθια μπροστά στον Τζ. Ο κ. Νίκος ήρθε και στάθηκε μπροστά μου. Ήταν περίπου 15 εκ. ψηλότερος μου, αλλά αρκετά σωματώδης και τόσο κοντά για πρώτη φορά ένιωθα αρκετά εύθραυστη για το μέγεθός του. Ο Τζ κοίταξε το ρολόι του και έδωσε το σύνθημα.

- Μαρία, σήκωσε τα χέρια σου στην ανάταση, μου είπε ο κ. Νίκος. Το έκανα, αν και ένιωσα κάπως άβολα, αφού το φορεματάκι σηκώθηκε κι άλλο, προς μεγάλη χαρά του Τζ. Ο κ. Νίκος άπλωσε τα χέρια του στα πλευρά μου και άρχισε να ανεβοκατεβάζει τα δάχτυλα του πάνω από το φορεματάκι μου, κοιτάζοντας με μέσα στα μάτια, από απόσταση αναπνοής. Δεν με είδε να αντιδρώ, δεν κατάφερνε να με γαργαλήσει. Τότε τα δάχτυλα του έφυγαν από τα πλευρά μου και πήγαν πάνω στο στήθος μου. Τα έχασα, αλλά ήξερα ότι την είχα πατήσει αφού δεν είχε υποσχεθεί γαργάλημα σε πλευρά, αλλά απλά πάνω από το φόρεμα. Το σατινέ ύφασμα ήταν τόσο λεπτό, που αμέσως ο κ. Νίκος διαπίστωσε ότι το στήθος μου ήταν γυμνό από κάτω. Τα ακροδάχτυλα του έγραφαν γραμμές σε όλο το στήθος μου, αλλά μετά από 2-3 κύκλους σταμάτησαν πάνω στις ρώγες μου, που πλέον είχαν αρχίσει να διακρίνονται κάτω από το λεπτό ύφασμα. Δεν έπαψε στιγμή να με κοιτάζει στα μάτια. Έστρεψα το βλέμμα μου αλλού.

Ο Τζ φαινόταν να απολαμβάνει την όλη αμηχανία μου και τη θέα από τα μπούτια μου ψηλά. Εγώ σκεφτόμουν να πω φτάνει, αλλά από την άλλη θα έλεγαν ότι έχασα το στοίχημα, θα γέλαγαν μαζί μου όλο το βράδυ και όταν θα έρχονταν οι υπόλοιποι θα ήμουν το ανέκδοτο της βραδιάς. Οι υπόλοιποι; Αλήθεια που ήταν; Κοίταξα ένα ρολόι πάνω στο έπιπλο του σαλονιού. Πλησίαζε 11:00 μ.μ. Ο κ. Νίκος συνέχιζε το απαλό μασάζ πάνω στις ρώγες μου. Ο άθλιος δε με είχε γαργαλήσει, αλλά είχα γίνει μούσκεμα. Ήθελα να ουρλιάξω και δάγκωσα τα χείλη μου. Αυτό πρέπει να το είδε, αφού με κοίταζε πάντα μέσα στα μάτια, χωρίς να σταματάει το μασάζ στις ρώγες μου. Ήθελα να βογκήξω, αλλά το ξαναέπνιξα. Αναρωτιόμουν πόση ώρα είχε περάσει, 5 ατέλειωτα λεπτά. Το χάδι συνεχιζόταν και ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στα ουράνια. Και τότε ο κ. Νίκος έπιασε τις ρώγες μου ανάμεσα στα δάχτυλα του και τις έστριψε με δύναμη.

Σπαρτάρισα, δε μπόρεσα να κρύψω άλλο το βογκητό που έβγαινε από μέσα μου. Ανατρίχιασα και ένιωσα να χύνω με σπασμούς, κατακόκκινη, λαχανιασμένη και ζαλισμένη. Ο κ. Νίκος με αγκάλιασε από τη μέση για να μην πέσω και με τράβηξε πάνω του. Ένα χέρι, του Τζ. προφανώς, είχε χωθεί κάτω από το φόρεμα και με χάιδευε ανάμεσα στα μπούτια ψηλά, φτάνοντας το μουσκεμένο στρινγκάκι μου και παρκάροντας εκεί.

- Που είναι οι άλλοι; Ψιθύρισα.

- Δεν υπάρχουν άλλοι Μαρία, μου απάντησε ο κ. Νίκος. Οι τρεις μας θα είμαστε απόψε.

Πόσο ηλίθια με είχαν πιάσει. Ήθελα να τον χαστουκίσω, αλλά ήμουν ακόμη μέσα στην αγκαλιά του. Τον ένιωθα σκληρό και κολλημένο πάνω μου, ενώ το χέρι του Τζ μου έκανε μασάζ στο μουνάκι, που είχε αποκτήσει πρόσβαση παραμερίζοντας το στρινγκάκι. Ένιωσα τα χέρια του κ. Νίκου να μου λύνουν το φιογκάκι από το τιραντάκι στο σβέρκο. Δεν ήξερα πια γιατί να πρωτοδιαμαρτυρηθώ. Για το ψεύτικο πάρτι, για το παιχνίδι του στο στήθος μου, για το χέρι του Τζ. που τα δάχτυλα του γαμούσαν τώρα το μουνάκι μου ή για το τράβηγμα στο φόρεμα μου μετά το λύσιμο στο ραντάκι που το συγκρατούσε ρίχνοντας τα στα πόδια μου. Ήμουν για άλλη μια φορά η “young slut” του Τζ, το πουτανάκι του, αλλά αυτή τη φορά ήμουν σχεδόν γυμνή, όρθια ανάμεσα σε δύο άντρες, καθηγητές μου, έναν 46αρη και έναν 60άρη, που με είχαν ήδη κάνει να χύσω και με είχαν στο διαμέρισμά τους, μόνη, στη διάθεσή τους.

Ο κ. Νίκος έβλεπε πλέον ολόγυμνα τα στήθη μου και τις ερεθισμένες από τα χάδια του και όλο το σκηνικό ρώγες μου και σαν πεινασμένος λύκος έσκυψε και άρχισε να τις φιλάει, να τις γλείφει και να τις δαγκώνει, ενώ τα χέρια του είχαν παλαμαριάσει το κωλαράκι μου, που το χάιδευε και το ζούλαγε, βγάζοντας άναρθρες λέξεις καύλας. Ο Τζ πάλι μου κατέβασε το στρινγκάκι και μου το έριξε κι αυτό στα πόδια. Είχα μείνει ολόγυμνη, με μόνο τις γόβες μου, ανάμεσα σε δύο πεινασμένα αρπακτικά, που φίλαγαν, δάγκωναν, τσίμπαγαν, χάιδευαν, δαχτύλωναν, όπου μπορούσαν. Ήταν τόσο πολύ, το κορμί μου με πρόδιδε πάλι και για δεύτερη φορά, ένα χύσιμο, πιο έντονο και από το προηγούμενο με συνεπήρε. Είχαν κερδίσει. Προσπαθούσα ακόμη να κρατήσω τα προσχήματα.

- Σας παρακαλώ. Φτάνει. Αφήστε με να φύγω. Τζ σε παρακαλώ. Σας παρακαλώ κ. Νίκο.

Τρίχες. Το μόνο που έκανα με τα λόγια μου ήταν να τους καυλώσω περισσότερο, αφού σε δευτερόλεπτα ήταν και οι δύο ολόγυμνοι. Ο Τζ με τράβηξε στον καναπέ, ξάπλωσε και με τράβηξε επάνω του, χωρίς δυσκολία να μπει στο γεμάτο υγρά μουνάκι μου, που είχε γαμήσει και πριν ένα χρόνο και τώρα το ξαναγευόταν. Ο κ. Νίκος αφού είχε χορτάσει με το στήθος μου και όπως με έβλεπε ξαπλωμένη πάνω στον Τζ έβαλε στόχο το κωλαράκι μου. Ένιωσα τα σκαμπίλια του πάνω, καθώς είχε ανέβει στον καναπέ πίσω μου. Γύρισα και τον κοίταξα. Για 60αρης είχε αρκετά στητή πούτσα και όπως ήταν έτσι σωματώδης κατάλαβα ότι θα με πονούσε σε λίγο. Μου άνοιξε με τα χέρια του το κωλαράκι και έφτυσε τα δάχτυλα του. Με δύο δάχτυλα προσπαθούσε να ανοίξει το κωλαράκι μου, ενώ ο Τζ ασταμάτητος γαμούσε το μουνάκι μου και δάγκωνε το στήθος μου. Αυτός ο άθλιος πρέπει να τα είχε οργανώσει όλα. Δεχόμουν το διπλό γαμήσι μπρος – πίσω χωρίς να μπορώ να αντιδράσω. Είχαν νικήσει, είχα παραδοθεί σε ό,τι ήθελαν να μου κάνουν.

- Μαράκι, μέχρι στα όνειρά μου σε έβλεπα όλη τη χρονιά και τον έπαιζα μόνος μου…

ομολόγησε ο κ. Νίκος. Δεν πρόλαβα να νιώσω κολακευμένη, αφού σε λίγο αντικατέστησε τα δάχτυλά του με τον σκληρό του πούτσο. Τον ακούμπησε στη χαλαρωμένη πίσω τρυπούλα μου και άρχισε να σπρώχνει λίγο – λίγο. Με έσκιζε και σε συνδυασμό και με τον Τζ. ήδη παραληρούσα.

- Μη κ. Νίκο, φτάνει, σας παρακαλώ.

- Νίκο, δεν είπαμε;

- Ναι, Νίκο, ναι, ω, ναι, αχ, μη, φτάνει, όχι πιο μέσα…

- Λίγο ακόμη, λίγο, αγκομαχούσε κι έσπρωχνε μέσα μου.

- Είσαι τόσο γαμημένο πουτανάκι Μαράκι…

συμπλήρωνε ο Τζ. Που τα είχε μάθει τα ελληνικά αυτά το κάθαρμα. Τι μου συμβαίνει πια στη ζωή μου; Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο δεν είχα κάνει τίποτε με πάνω από ένα άτομο και τώρα, από τότε αυτό συμβαίνει όλο και πιο συχνά, όλο πιο άγρια ερωτικά, χωρίς να μπορώ ποτέ να το αρνηθώ. Το κορμί μου, αν και 6 χρόνια τώρα, έχει δοθεί σε άντρες, γυναίκες, κορίτσια, ζευγάρια, δύο άντρες, ακόμη φαίνεται να μην έχει ξεδιψάσει για σεξ και σπάνια μπορεί να αρνηθεί μια καινούρια εμπειρία, κάποιον ή κάποιους που το θέλουν, τρυφερά ή άγρια, που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για την ευχαρίστησή τους – που τότε γίνεται και δική μου. Ναι ο κ. Νίκος – ο Νίκος – και ο Τζ με είχαν κοροϊδέψει απόψε, με το τάχα αποχαιρετιστήριο πάρτι με κάνανε το πουτανάκι τους, αλλά εγώ αντί να σηκωθώ να φύγω, αντί να θυμώσω, τους άφηνα να με σκίζουν, όπως το ήθελαν κι εγώ δε σταματούσα να χύνω.

- Ναι, ναι, χύνω…

ούρλιαξα και πάλι, καθώς ένιωθα τον κ. Νίκο να «πυροβολεί» μέσα στο κωλαράκι μου και τον Τζ μόλις να προλαβαίνει να βγει και να χύνει στην κοιλίτσα μου. Έχυνα ανεξέλεγκτα για τρίτη φορά απόψε και ακόμη φορούσα τις γόβες μου. Δεν μπόρεσα να τους αντισταθώ ούτε όταν με πήραν στο μεγάλο κρεβάτι του κ. Νίκου, ούτε στην κούνια της ταράτσας, ούτε όταν ο κ. Νίκος έβαλε στη μπανιέρα του. Με είχαν σκίσει, όπου και όπως μπορούσαν, όλο το βράδυ, μέχρι που κανένας δεν έπαιρνε τα πόδια του. Ο κ. Νίκος κράτησε το στρινγκάκι μου, όταν έφευγα, και με αγκάλιασε τρυφερά και φίλησε στο στόμα σαν συνομήλικος εραστής μου. Ο Τζ με φίλησε πιο άγρια και κλείνοντας μου το μάτι, μου ξανάπε: «Θα ξαναβρεθούμε πουτανάκι μου και μετά τη Σχολή». Ήμουν σίγουρη, ότι δεν είχαμε τελειώσει μαζί.




Copyright protected OW ref: 184661



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).