Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καινούρια διευθύντρια (10ο μέρος)

Τη στιγμή που η Κα Δημητρίου κρατούσε το σκληρό, ολόρθο και γεμάτο από τα σάλια της Ασπασίας καυλί του Κώστα και το οδηγούσε στον ώριμο πρωκτό της Κας Ντίνας, το δικό μου πρησμένο καυλί βυθιζόταν στον λαιμό της αινιγματικής συναδέλφου μου. Δεν υπήρξε καμία αντίσταση. Η Ασπασία κατάπινε τις ψωλές με χαρακτηριστική άνεση. Είχε το βλέμμα της καρφωμένο στο δικό μου. Δεν ήταν το αθώο βλέμμα με το οποίο πριν από λίγα λεπτά μου είχε εκμυστηρευθεί πως γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις ακολασίες οι οποίες ελάμβαναν χώρα στην εταιρεία. Ήταν αντιθέτως ένα βλέμμα πονηρό και καυλωμένο, σαν να με προσκαλούσε να της γαμήσω το στόμα ανελέητα, να την χρησιμοποιήσω αποκλειστικά και μόνο για την ηδονή μου.

Ο εξευτελισμός και η υποταγή στις ορέξεις μας ήταν αυτό που πυροδοτούσε την καύλα της και η πανούργα διευθύντρια το είχε καταλάβει φυσικά από πολύ νωρίς ενορχηστρώνοντας με μαεστρία τις ηδονοβλεψίες της Ασπασίας έως και τη στιγμή που βρέθηκα να της γαμάω το στόμα ανελέητα. Κι όμως ήταν σαν να μην της έφτανε. Την έπιασα από το κεφάλι κι έχωσα την ψωλή μου όσο βαθιά μπορούσα στο λαρύγγι της. Η μύτη της ακουμπούσε στο υπογάστριο μου αλλά ακόμα κι αυτό δεν την πτόησε, αντιθέτως έβγαλε την γλώσσα της κι άρχισε να μου γλείφει τ΄ αρχίδια. Ένιωθα απερίγραπτη καύλα κι έναν απροσδιόριστο θυμό και πάνω στην έξαψη τράβηξα το κεφάλι της πίσω απελευθερώνοντας την και της έριξα ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Η Ασπασία δεν τράβηξε ούτε στιγμή το βλέμμα της από το δικό μου, πήρε μόνο μικρές ανάσες και τακτοποίησε τα γυαλιά της. Η Κα Δημητρίου που παρακολουθούσε τη σκηνή ήταν η μόνη που μίλησε:

- Τι λέμε δεσποινίς Ασπασία;

- Ευχαριστώ Κύριε… μου απευθύνθηκε η Ασπασία με σταθερή φωνή αυτήν τη φορά.

Η καύλα μου ήταν τέτοια πλέον που αν συνέχιζα να γαμώ το στόμα της θα έχυνα οπωσδήποτε γι’ αυτό και προτίμησα να την αφήσω στο έλεος του επόμενου γαμιά της. Μιας και όλοι ήταν απασχολημένοι εκείνη τη στιγμή, η Βίκυ, η οποία μας σερβίριζε ποτά συνεχώς για κάποιο λόγο, διέκοψε και ανέλαβε να συνεχίσει την τιμωρία της Ασπασίας. Πρώτα την έβαλε να της γλείψει την κωλοτρυπίδα της και αργότερα ξεκίνησε κι εκείνη το ατέρμονο γαμήσι στο πρόθυμο λαρύγγι της.

Από τα ποτά αλλά κυρίως από τις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βίωνα είχα μπει σε μία κατάσταση έξαψης. Ήταν ότι πιο μαγικό είχα ζήσει μέχρι τότε. Άφησα τις φιλοσοφίες στην άκρη όμως και κατευθύνθηκα προς τον χαλαρό πλέον ημι-ανοιγμένο κι ελεύθερο κώλο της Κας Ντίνας. Η καυλιάρα διευθύντρια μου έκλεισε το μάτι καθώς έπιασε την πύρκαυλη ψωλή μου και την έχωσε στην κωλοτρυπίδα της μισοντυμένης υπαλλήλου της. Ήταν μία όμορφη και χαλαρή αίσθηση, η Κα Ντίνα βογκούσε με ευχαρίστηση καθώς η πούτσα μου μπαινόβγαινε στην κωλάρα της. Ένιωθα τα απαλά τοιχώματα να αγκαλιάζουν το καυλί μου κι έσπρωχνα με ορμή μέχρι τη ρίζα κάνοντας μικρές παύσεις έτσι ώστε η συνάδελφος μου να αισθάνεται τους σπασμούς της παλλόμενης ψωλής μου βαθιά μέσα στο κωλάντερο της. Η Κα Δημητρίου χάιδευε φευγαλέα το μουνί και την κλειτορίδα της υπαλλήλου της. Κάθε πούτσα που εμβόλισε τον κώλο της Ντίνας της χάρισε κι από έναν οργασμό με την πολύτιμη βοήθεια της ξαναμμένης πλέον διευθύντριας.

Φωνές ακούγονταν από το βάθος καθώς η Έλενα, η Μιρέλα και η Μάγδα αλλά και η Ευγενία έφταναν σε απανωτούς οργασμούς. Ο Άντι γαμούσε ήδη τη Μάγδα στον κώλο και ο Ντίνος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του γαμώντας εναλλάξ την Έλενα και τη Μιρέλα. Αργότερα οι δύο άντρες ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την Μάγδα χαρίζοντας της ένα ωραιότατο σάντουιτς. Ο Άντι ήταν ξαπλωμένος πάνω στο τραπέζι των συνεδριάσεων με τα πόδια του να κρέμονται και η Μάγδα τον είχε καβαλήσει παίρνοντας την μαύρη του ψωλή βαθιά μέσα στη μουνάρα της.

- Ντίνο, έλα κι εσύ, ξεφώνισε με λαχτάρα η Μάγδα κι έσκυψε προσφέροντας τα υπερμεγέθη βυζόμπαλα της στον Άντι αφήνοντας έτσι την κωλοτρυπίδα της εκτεθειμένη στο πελώριο έμβολο του Ντίνου.

Η Έλενα και η Μιρέλα, φρεσκογαμημένες και ικανοποιημένες, γνωρίζοντας πως μια τέτοια ψωλή δεν αντιστοιχούσε ακόμη στα κυβικά των πρωκτών τους έσπευσαν να βοηθήσουν σαλιώνοντας την τεράστια πούτσα. Ο Ντίνος έσκυψε και για λίγο γλειφοκώλιασε τη Μάγδα καθώς οι δύο συνάδελφισσες ρουφούσαν το καυλί του. Ευθύς αμέσως πλησίασε την κωλοτρυπίδα της Μάγδας την οποία κρατούσε ανοιχτή ο Άντι τραβώντας τα κωλομέρια της κι άρχισε να χώνει σιγά και σταθερά τον φλεβώδη πούτσο του στην κωλάρα της. Η πουτσάρα αυτή αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση ακόμα και για μία τόσο έμπειρη και γυμνασμένη κωλοτρυπίδα όπως αυτή της Μάγδας. Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Ο φιλόξενος κώλος της ρούφαγε την ψωλή του Ντίνου πόντο-πόντο κάνοντας τη Μάγδα ν' αναστενάζει από πρωτόγνωρη ηδονή.

- Αχ! Πως με ξεσκίζετε γαμιάδες, τι ψωλάρες είναι αυτές που τρώω! Είστε κι οι δύο μέσα μου ολόκληροι! Γαμήστε με χωρίς έλεος τώρα! Πιο δυνατά γαμιάδες μου, πιο δυνατά και θα χύσω πάνω στις ψωλάρες σας…

Οι δύο άντρες ξεκίνησαν ένα έντονο διπλό γαμήσι οργώνοντας στην κυριολεξία τις τρύπες της Μάγδας. Ήταν μία πραγματική size Queen και προκάλεσε τον θαυμασμό όλων αλλά ιδιαιτέρως της κας Ντίνας:

- Ω... τι όμορφα που την ξεσκίζουν, αναφώνησε καθώς η πούτσα μου σφυροκοπούσε τον δικό της πρωκτό.

Ο Αργύρης, καθώς παρακολουθούσε το μοναδικό ξέσκισμα της συζύγου του, συνέχιζε να χαρίζει το εκλεπτυσμένο του γαμήσι στην Ευγενία η οποία είχε ξεφύγει σε άλλη διάσταση ενώ ο Κώστας γαμούσε πλέον τη Λίνα από πίσω η οποία συνέχιζε να γλείφει τα αλαβάστρινα πόδια της συζύγου του. Ένας εκκωφαντικός οργασμός ακολούθησε καθώς η Μάγδα και η Ευγενία έχυσαν ποτάμια από φρέσκο και ζεστό μουνόχυμα πάνω στους γαμιάδες τους αλλά και στο πάτωμα. Μαζί τους έχυσε μετά από λίγο και η Λίνα προσπαθώντας να βάλει όσο περισσότερο από το πόδι της Ευγενίας στο στόμα της.

Μία μικρή παύση ακολούθησε για να πιούμε λίγο ακόμα από τα ποτά μας, τσουγκρίζοντας και ανταλλάσσοντας ευχές και πάλι. Ήταν η σειρά του Αργύρη να αναλάβει την Κα Ντίνα. Την γάμησε με φινέτσα και παραδειγματική όπως πάντα τεχνική χαρίζοντας της, με τη βοήθεια της διευθύντριας, έναν οργασμό ακόμα. Θέλαμε όλοι τόσο πολύ να του μοιάσουμε και να μπορούμε ν' αφουγκραζόμαστε την καύλα μιας γυναίκας με έναν τόσο αβίαστο και φυσικό τρόπο. Αυτός και η σύζυγος του υπήρξαν ένα πραγματικό πρότυπο για όλους εμάς τους “ακαλλιέργητους” στην εταιρεία και τα μυστικά που μας έμαθαν αποδείχθηκαν πολύτιμα για την υπόλοιπη ζωή μας. Την θέση του Αργύρη πήρε αργότερα ο Άντι ο οποίος δυσκολεύτηκε στην αρχή όμως σιγά σιγά κατάφερε να βυθίσει όλη του την ψωλή μέσα στο δουλεμένο κωλάντερο της Κας Ντίνας.

- Αχ... με ξεσκίσατε γαμιάδες, Ντίνο μου με ξέσκισαν, σε λίγο θα είμαι έτοιμη για σένα αγάπη μου, φώναξε ξεψυχισμένα η κα Ντίνα καθώς ο σύζυγός της παρακολουθούσε εκστασιασμένος βυθίζοντας την ψωλάρα του στο στόμα της Ασπασίας.

Η μικροσκοπική και υποτακτική όπως αποδείχθηκε παλλακίδα ζορίστηκε με την χοντρόπουτσα του Ντίνου. Τα μάτια της είχαν δακρύσει εκ νέου και οι φλέβες πετούσαν στο λαιμό της καθώς έκανε υπερπροσπάθεια για να καταπιεί όση περισσότερη από την ψωλάρα του. Ο Ντίνος δεν τη λυπήθηκε καθόλου και υπό τις επευφημίες της καυλωμένης διευθύντριας, της γάμησε το λαρύγγι ανελέητα. Η Ασπασία έβγαζε πνιχτούς ήχους και τα σάλια έτρεχαν στα καλοσχηματισμένα και λαχταριστά βυζιά της. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση όμως δε διαμαρτυρήθηκε ούτε μία στιγμή. Ήταν φανερό πως αυτό που τη βασάνιζε περισσότερο εκείνη τη στιγμή δεν ήταν οι έντονες γαμιές που δεχόταν στο στόμα της αλλά το γεγονός πως της ήταν απαγορευμένο να λυτρωθεί από αλλεπάλληλα κύματα καύλας που την κατέκλυζαν.

Ο Άντι συνέχισε να σφυροκοπά την θεσπέσια κωλάρα της κας Ντίνας μέχρι που ένιωσε πως ο οργασμός του πλησιάζει οπότε και αποτραβήχτηκε απαλά, αφήνοντας την ανοιγμένη της κωλότρυπα να χάσκει, έτοιμη πια να δεχθεί την θηριώδη ψωλάρα του συζύγου της. Στο σημείο αυτό η Κα Δημητρίου μην αντέχοντας πλέον την συσσωρευμένη καύλα άρπαξε τον Αργύρη και τον έβαλε να της γλείψει το ήδη υγρό και πυρωμένο μουνί της. Όμως αυτό δεν της ήταν αρκετό. Με μία δεξιοτεχνική κίνηση τον ξάπλωσε στο πάτωμα και καβάλησε την ψωλή του. Δεν θα έλεγα πως ο Αργύρης γαμούσε την Κα Δημητρίου, αντιθέτως η ξαναμμένη διευθύντρια ίππευε τον εξίσου καυλωμένο υπάλληλο της σαν αμαζόνα βυθίζοντας την ψωλή του ξανά και ξανά βαθιά μέσα στο μουνί της. Παρακολουθούσα την υπέροχη σκηνή αργοτρίβοντας την πούτσα μου και πριν προλάβω να ζηλέψω τον Αργύρη η Κα Διευθύντρια προσκάλεσε κι εμένα:

- Κε Μηλιώνη, τόσον καιρό ορέγεστε τον κώλο μου, να η ευκαιρία σας λοιπόν!

Πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει την φράση της βρέθηκα γονατιστός πίσω της. Εκείνη ανασηκώθηκε αφήνοντας την πούτσα του Αργύρη να ξεγλιστρήσει από μέσα της και μου προσέφερε την αλαβάστρινη κωλοτρυπίδα της την οποία και έγλειψα αχόρταγα υγραίνοντας την ικανοποιητικά. Κατόπιν η Κα Δημητρίου καβάλησε εκ νέου την ψωλή του Αργύρη κι έμεινε ακίνητη περιμένοντας. Είχε φτάσει επιτέλους η στιγμή που περίμενα υπομονετικά τόσους μήνες. Έπλεα σε πελάγη ευτυχίας καθώς βύθιζα το πρησμένο μου καυλί στον κώλο της διευθύντριας. Με τον Αργύρη συντονιστήκαμε σ' ένα διπλό γαμήσι καθώς κάθε λέξη και αναστεναγμός της πύρκαυλης γυναίκας έστελνε νέα πρωτόγνωρα κύματα καύλας στη σπονδυλική μου στήλη.

- Μπράβο γαμιάδες, έτσι, πιο δυνατά, γαμήστε και τις δυο μου τρύπες, κάντε με να χύσω. Αχ! Έχω τους καλύτερους υπαλλήλους! Πιο δυνατά, πιο δυνατά, ξεσκίστε την διευθύντρια σας…

Η Κα Ντίνα ήρθε και στήθηκε στα τέσσερα δίπλα μας τουρλώνοντας την ανοιγμένη κωλάρα της. Είχε φάει τέτοιο ξεπάτωμα που η κωλοτρυπίδα της παράμενε ορθάνοιχτη, έρμαιο στις ορέξεις του πύρκαυλου συζύγου της ο οποίος έχωσε μία τελευταία φορά την πετρωμένη του ψωλή βαθιά στο λαρύγγι της Ασπασίας πριν την τραβήξει έξω κάθυγρη. Καθώς η Ασπασία προσπαθούσε ν' ανακτήσει την ανάσα της ο Κος Ντίνος γονάτισε πίσω από τη σύζυγό του.

- Είσαι έτοιμη αγάπη μου;… της ψιθύρισε τρυφερά.

- Πανέτοιμη πουτσαρά μου! Αναφώνησε η μεσήλικη γυναίκα. Αναμαλλιασμένη, με τη φούστα της ανεβασμένη στη μέση και το πουκάμισο του ταγιέρ της ανοιχτό μέσα από το οποίο κουδούνιζαν χαρμόσυνα τα ώριμα βυζιά της η Κα Ντίνα προσέφερε ένα σπάνια ερεθιστικό θέαμα.

Ο Κος Ντίνος έσκυψε γέμισε τον κώλο της γυναίκας του με τρυφερά φιλιά και απαλά δαγκώματα πασπαλισμένα με καυλωμένα λόγια αγάπης και αιώνιας αφοσίωσης. Κατόπιν γάμησε με τη γλώσσα του την ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα της για λίγο κι έπειτα από το σεμνό αυτό τελετουργικό τοποθέτησε το πρησμένο του πουτσοκέφαλο στην είσοδο του πρωκτού της. Σπρώχνοντας απαλά αλλά αποφασιστικά έχωσε μέσα πρώτα το κεφάλι και στη συνέχεια το υπόλοιπο από το φλεβώδες στειλιάρι φτάνοντας μέχρι τη ρίζα.

- Αχ πουτσαρά μου, άντρα μου, γαμιά μου! Τον νιώθω όλο μέσα μου καυλιάρη, γάμησε με! Ξέσκισε με!

- Σου τη σκίζω την κωλάρα σου καυλιάρα μου, αναφώνησε ο Ντίνος καθώς άρχισε να την εμβολίζει αργά μα δυνατά στην αρχή, αυξάνοντας ταχύτητα στη συνέχεια. Ήχοι παφλασμού ανάμικτοι με αναστεναγμούς κατέκλυσαν την αίθουσα καθώς οι γαμιές του Ντίνου που έβρισκαν πάνω στ' αφράτα κωλομέρια της Ντίνας ενώθηκαν με αυτούς από το διπλό σφυροκόπημα στον κώλο και το μουνί της διευθύντριας.

Η Κα Ντίνα και η Κα Δημητρίου πλησίασαν κι ξεκίνησαν ένα απίθανο γλωσσόφιλο την ώρα που οι τρύπες τους οργώνονταν από τα καυλιά μας. Κι εκεί, πάνω στο μεθύσι της καύλας και του γαμησιού ένα νέο θέαμα ξεπρόβαλε που μ' έφερε σχεδόν στο σημείο δίχως επιστροφή.

Ο Κώστας είχε βρεθεί στο πάτωμα ανάσκελα και πάνω στο ορθωμένο του καυλί γαμιόταν η Βίκυ όμως το δικό της καυλί δεν έμεινε για πολύ ελεύθερο ν' ανεμίζει καυλωμένο. Ο Άντυ με την παρότρυνση της συζύγου του έσκυψε στα τέσσερα και πήρε τον αλαβάστρινο γυναικείο πούτσο της Βίκυς στο στόμα του κι άρχισε να τον τσιμπουκώνει με αξιοζήλευτη τεχνική κάτι που η καυλωμένη γραμματέας εκτίμησε δεόντως. Ήταν ένα πρωτόγνωρο αλλά κι εξαιρετικά ερωτικό θέαμα συγχρόνως. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής πεολειχίας η Έλενα άρμεγε απαλά την ψωλή του Άντυ ενώ συγχρόνως του έγλειφε την κωλοτρυπίδα δίνοντας περιστασιακές γαμιές με τη γλώσσα της. Η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς εκ νέου καθώς η Λίνα και η Μιρέλα γροθογαμούσαν με τα μικρά και τρυφερά τους χέρια το μουνί αλλά και τον ανοιγμένο κώλο της Μάγδας αντίστοιχα. Μάλιστα η Μιρέλα αυτήν τη φορά δεν αρκέστηκε στο φιστάρισμα, αλλά έσκυψε κι άρχισε να πιπιλάει την κλειτορίδα της πληθωρικής γυναίκας. Η Λίνα, που σπάνια ακουγόταν να λέει κάτι κατά τη διάρκεια των οργίων, είχε περιέλθει σε έκσταση επαναλαμβάνοντας με αυξανόμενη ένταση κάτι σαν ερωτικό μάντρα οδηγώντας τη Μάγδα σε έναν ακόμη εκκωφαντικό οργασμό:

- Χύσε καυλιάρα, χύσε με τα χέρια μας βαθιά μέσα στις τρύπες σου. Χύσε καυλιάρα...

Η Μάγδα άρχισε να τρέμει και με μία αιφνιδιαστική κίνηση της μέσης της απελευθερώθηκε από τις γροθιές των δύο γυναικών και κραυγάζοντας για μία ακόμη φορά τις αντάμειψε με άφθονο φρέσκο και ζεστό μουνόχυμα το οποίο ανάβλυζε με δύναμη από το μουνί της περιλούζοντας στην κυριολεξία τις δύο συναδέλφους.

- Εξαιρετικά, αναφώνησε η Κα Δημητρίου καθώς συνεχίζαμε το διπλό της γαμήσι και συμπλήρωσε: Θα παρακαλούσα πάντως τους υπόλοιπους να κρατηθούν για λίγο ακόμα καθώς προτείνω να χύσουμε όλοι την Ασπασία. Της αξίζει!

Ξεψυχισμένες επευφημίες ακούστηκαν από παντού, ήταν φανερό πως η καύλα είχε φτάσει στο απροχώρητο ιδίως για τους άνδρες και τη Βίκυ οι οποίοι δεν είχαν ακόμα χύσει. Η Κα Δημητρίου όμως βρισκόταν κι εκείνη σε έκσταση και απολάμβανε τόσο την τιμωρία της Ασπασίας που μηχανεύτηκε κάτι ακόμα προκειμένου να την ταπεινώσει κι άλλο αλλά και να παρατείνει το μαρτύριο της. Μας ζήτησε να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε την διπλή διείσδυση όρθιοι, ακριβώς μπροστά στο ταλαιπωρημένο αλλά πάντα αγγελικό πρόσωπο της Ασπασίας. Ο Αργύρης κι εγώ ακολουθήσαμε την εντολή της άμεσα κι έτσι η μικροσκοπική και δαρμένη κατάσκοπος βρέθηκε να παρακολουθεί τα πρησμένα μας καυλιά να μπαινοβγαίνουν στο μουνί και τον κώλο της διευθύντριας από απόσταση αναπνοής.

- Να βγαίνετε που και που και να της χώνετε τις ψωλές σας στο λαρύγγι, θέλω να γευτεί το μουνί μου και τον κώλο μου πάνω στα καυλιά σας, μας διέταξε σχεδόν η Κα Δημητρίου.

Έτσι κι έγινε, πρώτος ο Αργύρης βγήκε από το μουνί της και ξεπερνώντας ακόμα κι αυτός τον υποτακτικό εαυτό του κάρφωσε την ψωλή του στο στόμα της Ασπασίας δίνοντας της σφοδρές γαμιές στη συνέχεια.

- Σ' αρέσει το μουνί μου πορνίδιο;… την ρώτησε υποτιμητικά η διευθύντρια.

- Ναι Κυρία, απάντησε η Ασπασία μόλις ο Αργύρης απελευθέρωσε το στόμα της.

Σιγά σιγά είχαν μαζευτεί όλοι γύρω μας εκτός από τον Ντίνο και την Ντίνα οι οποίοι ξεσκίζονταν ακόμη στο πάτωμα. Καθώς έβγαλα την ψωλή μου από τον κώλο της Κας Δημητρίου και τον οδήγησα κι εγώ βαθιά στο λαρύγγι της ταπεινωμένης συναδέλφου μου η διευθύντρια ξεκίνησε ένα υπερκαυλωτικό λογύδριο περιγράφοντας τα νέα καθήκοντα της Ασπασίας, οδηγώντας μας όλους αργά και σταθερά σε μία εκρηκτική κλιμάκωση.

- Μπράβο πορνίδιο, αυτό είσαι, ένα πορνίδιο, ένα πουτανάκι, το πουτανάκι του γραφείου! Αυτό θα είσαι από εδώ και πέρα. Πως σου φαίνεται και η γεύση του φρεσκογαμημένου μου κώλου; Σου αρέσει κι αυτή; Δεν χρειάζεται ν' απαντήσεις. Από σήμερα δε θα σε ρωτάει κανείς για τίποτα. Θα είσαι το ελευθέρας χρήσης πουτανάκι του γραφείου. Όποιος συνάδελφος θέλει να γαμήσει το στόμα σου θα μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Αν η συμπεριφορά σου είναι καλή ίσως να επιτρέψω να σου ξεσκίσουν και το μικρό σου κωλαράκι. Το μουνί σου θα μείνει αγάμητο σε κάθε περίπτωση και ο οργασμός συνεχίζει να απαγορεύεται. Ακούτε αγαπημένοι μου συνάδελφοι; Η Ασπασία είναι το πουτανάκι μας από σήμερα. Θα μπορείτε να την χύσετε ανά πάσα στιγμή όπου και να βρίσκεται, ότι και να κάνει. Η να χύσετε στον καφέ της, μάλιστα σας παροτρύνω να χύνετε στον καφέ της καθημερινά. Ταιριάζει απόλυτα σ’ ένα τέτοιο πορνίδιο να πίνει τον καφέ της γεμάτο χύσια! Τέλος το γάλα για σένα πορνίδιο, τον καφέ σου θα τον πίνεις με σπέρμα πλέον. Αλλά και για τις γυναίκες μας θα είσαι χρήσιμη. Ελπίζω να είσαι καλή στο γλειφομούνι γιατί εγώ τουλάχιστον θα σε χρειαστώ. Κι όποια άλλη θέλει φυσικά. Και όχι μόνο αυτό, μπορεί να μας χρησιμεύσει σε πολλά αυτό εδώ το ανήθικο πουτανάκι. Θα μπορείτε να ξυλοφορτώσετε τα κωλομέρια της αν θέλετε να χαλαρώσετε ή να κάθεστε στο πρόσωπο της και να σας γλείφει τον κώλο, το μουνί ή τ αρχίδια. Κι αν δεν κάνει σωστή δουλειά θα αναλαμβάνει η Ντίνα μας! Και φυσικά αφού το ήθελες τόσο πολύ, θα παρευρίσκεσαι στα όργια από σήμερα. Τη συμμετοχή σου δεν χρειάζεται να την περιγράψω, φαντάζομαι την έχεις καταλάβει.

Μου ήταν αδύνατο να κρατηθώ πλέον, ένιωθα τ' αρχίδια μου να βράζουν και το σπέρμα έτοιμο να αναβλύσει. Τραβήχτηκα για να μη χύσω αλλά και για να δώσω την ευκαιρία στην Ασπασία να απαντήσει στην μαινόμενη διευθύντρια:

- Ναι Κυρία, σας ευχαριστώ Κυρία.

Την σκηνή αυτή ήρθε να διακόψει ο τελικός και παρατεταμένος οργασμός της Ντίνας. Η μεσόκοπη συνάδελφος άρχισε να ουρλιάζει από την απελευθέρωση της καύλας που την κατέκλυζε έχοντας δεχτεί το ανελέητο σφυροκόπημα από την ψωλάρα του συζύγου της.

- Χύνω! Χύνω!

Φώναζε ξανά και ξανά πυροδοτώντας έναν σχεδόν ομαδικό οργασμό. Πρώτος εγώ με δυο τρία παιξίματα έχυσα το παρθένο πρόσωπο της Ασπασίας. Τα πόδια μου έτρεμαν καθώς το σπέρμα μου πεταγόταν παντού, στα μαλλιά της, το μέτωπο αλλά και το στόμα της το οποίο παρέμενε ακόμη ανοιχτό και φιλόξενο.

- Πάρε τα χύσια μου πουτανάκι, άκουσα να τον εαυτό μου να ψελλίζει.

Αφού έχυσα και την τελευταία σταγόνα μέσα στο στόμα της παραχώρησα την θέση μου στους επόμενους. Ακολούθησε ο Άντυ ο οποίος περιέλουσε με παχύρευστο λευκό σπέρμα τα γυαλιά της και το υπόλοιπο πρόσωπο κι αμέσως μετά ο Κώστας προσέθεσε το δικό του. Η Ασπασία με το μούτρο της γλασαρισμένο κατάπινε όσα χύσια μπορούσε περιμένοντας υπομονετικά την επόμενη δόση. Μετά τον Κώστα πήρε θέση η σύζυγός του η οποία χάρισε αρκετές σταγόνες από την λαχταριστή της μουνόκρεμα στο νέο μας πουτανάκι και αμέσως μετά η Μάγδα η οποία προτείνοντας την λεκάνη της και τρίβοντας δυνατά τη μουνάρα της εξαπέλυσε αρκετούς πίδακες από το διάφανο μουνόχυμα της απευθείας στο στόμα της υπάκουης παλλακίδας. Η Ασπασία κατάπιε όσα μπορούσε και άφησε τα υπόλοιπα να τρέξουν πάνω της και να ξεπλύνουν τα ρυάκια σπέρματος που διέτρεχαν ήδη τα βυζιά της.

Προς έκπληξη όλων η Κα Ντίνα ήρθε κι αυτή κι έχυσε στο στόμα της της μικρής κατασκόπου. Υποβασταζόμενη από το σύζυγό της έτριψε το μουνί της εκτοξεύοντας τους μετα-οργασμικούς χυμούς της πάνω στο πρόσωπο της κατα-χυμένης ήδη παλλακίδας. Μόλις τελείωσε δε, έφερε την ψωλάρα του άνδρα της πάνω από το πρόσωπο της Ασπασίας και του την έπαιξε μέχρι ωσότου άρχισε να χύνει κι αυτός, Παχύ και λευκό χύσι άρχισε ν' αναβλύζει αργά και σταθερά καλύπτοντας το πρόσωπο της εκ νέου.

- Αργύρη, Βίκυ, χύστε τη κι εσείς, θέλω να την περιποιηθώ τελευταία... διέταξε αναστενάζοντας η καυλωμένη διευθύντρια.

Όπως κι έγινε. Ο Αργύρης και η Βίκυ τοποθετήθηκαν μπροστά στην γονατισμένη Ασπασία. Η Μάγδα, πλήρως ικανοποιημένη, έπιασε τρυφερά το ορθωμένο καυλί του συζύγου της και χαρίζοντας του ένα εξίσου τρυφερό γλωσσόφιλο ξεκίνησε να του το παίζει γρήγορα, σταθερά μα και παθιασμένα. Εγώ από την άλλη άδραξα μία δεύτερη ευκαιρία να παίξω την αλαβάστρινη πούτσα της Βίκυς η οποία χάρηκε ιδιαιτέρως με την εξέλιξη αυτή. Η Μάγδα, με καυλωτικές παροτρύνσεις ανέλαβε να οδηγήσει και τις δύο τελευταίες ψωλές της παρέας στην κορύφωση:

- Χύστε το πουτανάκι, γεμίστε του το στόμα και το πρόσωπο με τα ψωλοχύματα σας, του χρειάζεται πολύ σπέρμα και μουνόχυμα για να μάθει! Χύστε την, χύστε την…

Δε χρειάστηκε πολύ μέχρι η λευκή παχύρρευστη κρέμα που πετάχτηκε ταυτόχρονα και από τις δύο τεντωμένες ψωλές να προσγειωθεί στα γυαλιά, το μέτωπο, τα μαλλιά και φυσικά το ορθάνοιχτο στόμα της Ασπασίας. Στο άκουσμα ενός ακόμη “ευχαριστώ” από την Ασπασία ο Αργύρης και η Βίκυ έπεσαν ξεψυχισμένοι στην αγκαλιά της Μάγδας και τη δική μου αντίστοιχα και μοιράστηκαν από ένα γλυκό και τρυφερό φιλί καθώς η πύρκαυλη διευθύντρια πήρε θέση μπροστά στην ταπεινωμένη της υπάλληλο για το γκραν φινάλε.

- Ήρθε η ώρα να γευτείς αυτό που λαχταράς τόσον καιρό πορνίδιο, κρατήθηκα τόση ώρα και δεν έχυσα για να στα δώσω όλα. Κοίτα προσεκτικά πως είναι να χύνεις γιατί εσύ θα κάνεις πάρα πολύ καιρό να το νιώσεις. Κοίτα πως τρίβω το μουνί μου, εσύ δε μπορείς κι αυτό με καυλώνει ακόμη περισσότερο. Αχ, αχ, χύνω…

Οργασμικοί σπασμοί κατέλαβαν την πολυαγαπημένη μας διευθύντρια καθώς άρχισε να εκτοξεύει τα διάφανα υγρά της με ανεπανάληπτη σφοδρότητα και σε πρωτόγνωρες ποσότητες. Έλουσε στην κυριολεξία την Ασπασία η οποία κατάπινε με λαιμαργία ευχαριστώντας ξανά και ξανά την μαινόμενη εξουσιάστρια της κάνοντας απέλπιδες και μάταιες προσπάθειες να χύσει κι εκείνη.

Η Ασπασία είχε μετατραπεί σε ένα παράξενο, ερωτικό γλυπτό. Τα καπούλια της ήταν πλέον μπλαβιά από το ξυλοφόρτωμα της Κας Ντίνας. Το πρόσωπο της μετά βίας φαινόταν κάτω από το κοκτέιλ ανδρικού και γυναικείου σπέρματος το οποίο το κάλυπτε. Μικρές πινελιές από χύσια στόλιζαν τα μαλλιά της ενώ ρυάκια από ψωλοχύματα διέτρεχαν το στέρνο της κι έσταζαν από τα βυζιά της φτιάχνοντας μικρές λιμνούλες στο πάτωμα οι οποίες λίγο αργότερα ενώθηκαν σε μία. Η Μιρέλα, η Λίνα και η Έλενα έστεκαν αποσβολωμένες από το θέαμα, τρίβοντας και οι τρεις τα μουνιά τους. Μία λυπημένη έκφραση στο πρόσωπο τους μαρτυρούσε το γεγονός πως δεν ήταν ακόμη σε θέση να χαρίσουν κι εκείνες το μουνόχυμα τους στην Ασπασία μιας και ο μουνο-ψεκασμός, το λεγόμενο squirting, δεν αποτελούσε μέρος του ρεπερτορίου τους προς το παρόν. Αυτό φυσικά δεν διέφυγε της προσοχής της Κας Δημητρίου η οποία με τις επόμενες κινήσεις επιβεβαίωσε πως τίποτα δεν είχε τελειώσει ακόμη.

- Σας καταλαβαίνω γλυκιές μου, όμως μην ανησυχείτε, θα συνεχίσουμε την εξάσκηση καθημερινά έως ότου να αναβλύζουν υγρά και από τα δικά σας μουνιά. Προς το παρόν όμως, μπορούμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Για έλα μικρή μου... είπε η ημίγυμνη διευθύντρια στην Ασπασία πιάνοντας την από τα μαλλιά και αναγκάζοντας την ακολουθήσει στα τέσσερα σαν σκυλάκι.

Και από πίσω όλοι εμείς σε πομπή, με τις ψωλές να κρέμονται, τα μουνιά και τους κώλους να χάσκουν κι ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη μας, υπνωτισμένοι από την καύλα ακολουθήσαμε τις δύο γυναίκες στο προσωπικό μπάνιο της Κας Δημητρίου. Εκεί η διευθύντρια τοποθέτησε γονατιστή την τιμωρημένη και κάθυγρη υπάλληλο στο κέντρο του ντους και μετά απευθύνθηκε πρώτα στην Μιρέλα, την Έλενα και την Λίνα κι έπειτα και σε μας δίνοντας μας οδηγίες για το επόμενο και τελικό όπως αποδείχθηκε στάδιο της ταπείνωσης της.

- Λοιπόν γλυκιές μου, όπως βλέπετε η Ασπασία έγινε χάλια από τα χύσια μας. Δεν είναι σωστό να την αφήσουμε έτσι σωστά; Γι’ αυτό προτείνω να την ξεπλύνουμε! Τα ποτά που ήπιαμε όλοι θα μας βοηθήσουν σίγουρα! Να σας δείξω τι εννοώ...

Η πανούργα διευθύντρια μ' ένα σαρδόνιο χαμόγελο στάθηκε μπροστά στην γονατισμένη Ασπασία και ανοίγοντας τα μουνόχειλα της άφησε την χρυσή της βροχή να την λούσει πατόκορφα έχοντας σαφή προτίμηση στο πρόσωπο της. Επιτέλους κατάλαβα γιατί η Βίκυ φρόντιζε να είναι τα ποτήρια μας γεμάτα καθ’ όλη τη διάρκεια του οργίου. Στο θέαμα της Κας Δημητρίου άρχισα να καυλώνω εκ νέου βιώνοντας συγχρόνως μία έντονη επιθυμία για ούρηση. Το ίδιο συνέβη και στους υπόλοιπους μιας και η παμπόνηρη διευθύντρια μας έπαιζε πλέον σαν μαριονέτες. Πρώτες οι Μιρέλα η Λίνα και η Έλενα πλαισίωσαν διστακτικά την Κα Δημητρίου άνοιξαν τα πόδια τους και κρατώντας τα μουνιά τους ανοιχτά και προτεταμένα προσέθεσαν κι εκείνες τρεις λευκόχρυσους πίδακες σε αυτόν της διευθύντριας. Στα πρόσωπα τους ήταν ζωγραφισμένο ένα μίγμα από αμηχανία μαζί με ανείπωτη καύλα καθώς η Ασπασία δεχόταν την τελική της τιμωρία αδιαμαρτύρητα.

- Άνοιξε το στόμα σου μικρή, διέταξε η Κα Δημητρίου.

Η Ασπασία υπάκουσε αμέσως κι έτσι πλέον τα ζεστά κάτουρα των τεσσάρων γυναικών προσγειώνονταν στο στόμα της υπερχειλίζοντας το. Μία-μία ανακουφίστηκαν πλήρως κι έτσι η Κα Δημητρίου κάλεσε και τους υπόλοιπους να λάβουν μέρος.

- Ελάτε, ελάτε μη διστάζετε. Θα χρειαστεί αρκετή ποσότητα για να την καθαρίσουμε από τα χύσια μας, έτσι δεν είναι μικρή;

- Ναι Κυρία, σας ευχαριστώ, απάντησε η Ασπασία με κίνδυνο να πνιγεί από τα τελευταία κάτουρα που έπεφταν στο ανοιχτό της στόμα.

- Θαυμάσια! Φώναξε ενθουσιασμένη η Κα Δημητρίου...

Η Μάγδα ενθουσιασμένη κι εκείνη έπιασε από το χέρι την Κα Ντίνα και την Ευγενία και τις οδήγησε μπροστά στην Ασπασία. Ένα νέο ερωτικό συντριβάνι σχηματίστηκε αυτή τη φορά συνοδευόμενο από αναστεναγμούς ανακούφισης και καύλας αλλά και γέλια μιας και η διαδικασία περνούσε σιγά σιγά από το στάδιο της αμηχανίας σε αυτό της πλήρους απελευθέρωσης. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα καυλόλογα στα οποία πρωτοστάτησαν αυτήν τη φορά η Μάγδα και η Κα Ντίνα.

- Πάρε και τα κάτουρα μας πορνίδιο!

- Τι όμορφα που τη λούζουμε Μάγδα. Ρίξτε και στα μαλλιά της κορίτσια, και σε όλο της το σώμα!

- Ναι, ναι, φαίνεται πως το έχει ανάγκη...

έλεγαν μεταξύ τους οι δύο τροφαντές γυναίκες καθώς έσκαγαν στα γέλια. Αφού τελείωσε και αυτός ο γύρος ήρθε και η σειρά των ψωλών. Ήδη είχαμε ημι-καυλώσει εκ νέου όμως η επιθυμία για ούρηση μετά από το τόσα ποτά ήταν εντονότερη από τη λαχτάρα για χύση. Φτιάξαμε ένα ημικύκλιο γύρω από την Ασπασία με τη Βίκυ στη μέση και την σημαδέψαμε με τις ψωλές μας. Μετά από μία σύντομη σιγή αρχίσαμε κι εμείς να λούζουμε με τη λευκόχρυση βροχή μας την μικροκαμωμένη και πλήρως ταπεινωμένη συνάδελφο. Ήταν μία αίσθηση σαν παρατεταμένη χύση η οποία όμως δεν οδηγούσε σε αποκλιμάκωση αλλά αντίθετα ανέβαζε αργά αλλά σταθερά την καύλα μας. Που και που έστρεφα τον πίδακα μου στα γυαλιά της Ασπασίας κάτι που για έναν ανεξήγητο λόγο με διασκέδαζε πολύ αλλά με καύλωνε εξίσου.

- Φοβάμαι πως δεν γλυτώνει και δεύτερο χύσιμο η μικρή είπε η Κα Δημητρίου συνωμοτικά στην Κα Ντίνα.

- Αν γλυτώσει το τρίτο τυχερή θα είναι, απάντησε η Ντίνα προκαλώντας τα γέλια όλων εκτός της ίδιας της Ασπασίας η οποία προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στον όγκο των ζεστών κάτουρων που πλημμύριζε το στόμα της κι έλουζε το υπόλοιπο της κορμί.

Η συνέχεια ήταν πλέον αναπόφευκτη. Αφού στεγνώσαμε όλοι, είδαμε τις ψωλές μας να στέκονται εκ νέου αγέρωχες. Άλλοι αρχίσαν να τις τρίβουν όπως ο Αργύρης κι άλλοι αναζήτησαν άλλες μεθόδους για να χύσουν εκ νέου το νεοχρισμένο πουτανάκι του γραφείου. Ήταν μία ακόμη ευκαιρία για μένα να παίξω το καυλί της Βίκυς αλλά κι εκείνη το δικό μου. Η Έλενα ανέλαβε τον Άντυ, η Ευγενία τον Κώστα και η Κα Ντίνα τον Κο Ντίνο. Και τελικά ο Αργύρης δεν έμεινε ούτε εκείνος μόνος καθώς όλες οι υπόλοιπες γυναίκες θέλησαν να δοκιμάσουν το υπέροχο κι ανθεκτικό καυλί του μαλακίζοντας η κάθε μια από λίγο. Το τελικό κύμα σπέρματος δεν άργησε να φτάσει και αν και μικρότερο από το πρώτο κάλυψε ξανά το αθώο πρόσωπο της Ασπασίας. Πρώτος ο Άντυ την έχυσε εν μέσω αναστεναγμών. Ακολούθησε ο Κος Ντίνος και μετά ο Κώστας. Εγώ και η Βίκυ την χύσαμε ταυτόχρονα σαν καλοκουρδισμένο ντουέτο. Και τέλος ο Αργύρης εξαπέλυσε την τελειωτική αλλά και υπέρογκη ποσότητα σπέρματος προς έκπληξη όλων. Ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστο το γεγονός πως η χειρολαγνεία και μάλιστα από πολλά διαφορετικά χέρια τον καύλωνε τόσο πολύ, περισσότερο ακόμα κι από το γαμήσι το ίδιο. Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τον Αργύρη να χάνει την ηρεμία του και ν' αναστενάζει τόσο βαριά κατά τη διάρκεια της χύσης. Η Μάγδα αυτή τη φορά ανέλαβε να σταθεί πίσω από την Ασπασία και με τα δάχτυλα της να μαζεύει όσο σπέρμα είχε ξεφύγει στα μάγουλα και στο μέτωπο της και να της το ταΐζει.

Όλες και όλοι ήταν πλέον αποκαμωμένοι αλλά πλήρεις συμπεριλαμβανομένης και της Ασπασίας όπως θα καταλάβαινα αργότερα. Η Κα Δημητρίου αναψοκοκκινισμένη και ευδιάθετη έδωσε τέλος όπως πάντα σε αυτό το εξαιρετικό όργιο.

- Μπορούμε να πάμε και να συνεχίσουμε τη βραδιά μας τώρα που και οι τελευταίες εκκρεμότητες διευθετήθηκαν!

Αρχίσαμε να εγκαταλείπουμε το μπάνιο καθώς η διευθύντρια απευθύνθηκε στην Ασπασία μια τελευταία φορά.

- Εσύ μικρή μου είσαι χάλια... πραγματικά τι κατάσταση είναι αυτή;... δε μπορούμε να σε δεχτούμε στο πάρτι μας έτσι. Κάτσε εδώ και καθάρισε και μετά πλύσου. Θέλω να λάμπουν όλα μέχρι να επιστρέψω να επιθεωρήσω! Κατάλαβες;

- Ναι Κυριά, σας ευχαριστώ Κυρία...

απάντησε ξεψυχισμένα η Ασπασία καθώς η Βίκυ επιστρέφοντας από την αίθουσα συνεδριάσεων ακούμπησε τα ρούχα και τις μπαλαρίνες της Ασπασίας σ' ένα καθαρό σημείο.

Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε όμορφα και σιγά σιγά οι συνδαιτυμόνες άρχισαν να αποχωρούν. Η Κα Δημητρίου μου ζήτησε να μην βιαστώ κι έτσι έμεινα τελευταίος, περίεργος φυσικά για το τι άλλο θα μπορούσε να σκαρφιστεί η πανούργα διευθύντρια. Η εταιρεία είχε πλέον αδειάσει. Στην αίθουσα συνεδριάσεων είχαμε μείνει η Βίκυ κι εγώ κουβεντιάζοντας και πίνοντας ένα τελευταίο ποτό, ανταλλάσσοντας μικρά τρυφερά φιλιά που και που. Κάποια στιγμή η Βίκυ μ' έπιασε από το χέρι και με οδήγησε στο γραφείο της Κας Δημητρίου. Εκεί αντίκρισα ένα απαράμιλλα τρυφερό και αισθαντικό θέαμα. Η Κα Δημητρίου όρθια, κρατούσε την Ασπασία αγκαλιά. Η μικροκαμωμένη συνάδελφος, καθαρή, ντυμένη και μοσχομύριστη, είχε χώσει τη μουσούδα της στα πλούσια στήθη της διευθύντριας και μέχρι προ λίγου αδίστακτης εξουσιάστριας της και απολάμβανε την ζεστή και τρυφερή αγκαλιά της. Η διευθύντρια χάιδευε απαλά τα μαλλιά της κι έδινε μικρά φευγαλέα φιλιά στο κεφάλι της. Μόλις με είδε, η Κα Δημητρίου μου χαμογέλασε και μου είπε:

- Α, Κύριε Μηλίωνη, χαίρομαι που δε φύγατε. Θα μπορούσα να σας εμπιστευθώ την Ασπασία για να την γυρίσετε σπίτι της; Πέρασε πολλά σήμερα και καλό θα είναι να τη συνοδεύσει κάποιος. Κι εσάς σας εμπιστεύομαι. Να ξέρετε ότι η απαγόρευση του οργασμού της ισχύει για όσο βρίσκεται στην εταιρεία. Εκτός εταιρείας, με την σύμφωνη γνώμη και της ίδιας, το θέμα αυτό θα είναι στην διακριτική σας ευχέρεια. Αν θέλετε να της το επιτρέψετε καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Μπορείτε απλά να την αφήσετε σπίτι της. Τι λέτε;

- Με μεγάλη μου ευχαρίστηση Κα Δημητρίου, αναφώνησα ενθουσιασμένος!

Η ψωλή μου είχε αρχίσει να παίρνει πάλι τον ανήφορο με αυτήν την τελευταία αναπάντεχη εξέλιξη. Τράβηξα την Ασπασία απαλά από την αγκαλιά της διευθύντριας και την έφερα στη δική μου. Μοσχομύριζε πραγματικά και τίποτα δεν μαρτυρούσε την ταπείνωση την οποία είχε μόλις ζήσει. Χωρούσε ακριβώς στην αγκαλιά μου λες και ήμασταν φτιαγμένοι από το ίδιο καλούπι. Θέλοντας να δείξω την ευγνωμοσύνη μου έδωσα ένα τελευταίο φιλί στην κα Δημητρίου η οποία ανταποκρίθηκε με ζέση. Το ίδιο έκανα και με τη Βίκυ και αφού τις καληνύχτισα έφυγα από την εταιρεία με την Ασπασία στην αγκαλιά μου.

Δεν είπαμε κουβέντα μέχρι να μπούμε στο αμάξι μου. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό. Να τη γαμήσω εκεί μέσα στο αμάξι, να τη γαμήσω στο σπίτι της ή στο σπίτι μου, να την βάλω να μαλακιστεί μπροστά μου ώστε να είμαι μάρτυρας του οργασμού της... εκείνο όμως που υπερίσχυε στο μυαλό μου δεν ήταν άλλο από το να δω και περιεργαστώ τα πόδια της που τόσο με είχαν εντυπωσιάσει. Τις σκέψεις μου διέκοψε η ίδια η Ασπασία:

- Κε Μηλιώνη;

- Ορίστε Ασπασία, είπα με όσο επιτακτικό τόνο μπορούσα χωρίς να πείθω ιδιαίτερα...

- Θα με αφήσετε να χύσω; Θα κάνω πραγματικά ότι θέλετε, ότι βάζει το μυαλό σας. Σας ικετεύω.

- Μα μπορώ να έχω ότι θέλω από εσάς ακόμα κι αν δεν σας επιτρέψω να χύσετε δεσποινίς, της απάντησα θέλοντας να δοκιμάσω το σαδισμό μέσα μου.

- Σωστά, είπε η Ασπασία δακρύζοντας σχεδόν.

- Μην απελπίζεστε... υπάρχει κάτι που θα ήθελα από εσάς και θ' αποφασίσω εκ του αποτελέσματος σχετικά με τον οργασμό σας.

- Ναι βέβαια ,οτιδήποτε!

- Δείξτε μου τα πόδια σας, βγάλτε τα παπούτσια σας και φέρτε τα εδώ πάνω στα δικά μου.

Η Ασπασία υπάκουσε αμέσως, έβγαλε τις μπαλαρίνες της αποκαλύπτοντας ξανά τα υπέροχα μικροσκοπικά πόδια της. Έτσι όπως καθόταν στην θέση του συνοδηγού τα σήκωσε και τα προσγείωσε πάνω στο μπούτι μου, σε απόσταση αναπνοής από την ψωλή μου η οποία είχε αρχίσει να σηκώνεται και πάλι. Άρχισα να τα χαϊδεύω απαλά το μεταξένιο κουντεπιέ και τα συμμετρικά της δάχτυλα τα οποία στόλιζαν τα προσεκτικά βαμμένα κόκκινα της νύχια. Σαν υπνωτισμένος ανασήκωσα το αριστερό της πόδι και το έφερα στο πρόσωπο μου. Η αίσθηση της απαλής της πατούσας έκανε τον πούτσο μου ν’ ασφυκτιά μέσα στο παντελόνι μου. Η Ασπασία άρχισε να τον χαϊδεύει με το δεξί της πόδι καθώς εγώ έγλειφα λαίμαργα πλέον την αλαβάστρινη πατούσα της και ρουφούσα με λαχτάρα τα μικροσκοπικά της δάχτυλα.

- Αν μου χαρίσετε μία ανεπανάληπτη ποδολαγνεία θα έχετε πολλές πιθανότητες να έχετε κι εσείς έναν εξίσου ανεπανάληπτο οργασμό, της είπα θέλοντας να δείξω πως έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα κάτι που δεν ήταν αλήθεια.

Η Ασπασία μου χαμογέλασε σα να ήξερε πως είχα ήδη χάσει το παιχνίδι. Δεν ήμουν φυσικά τόσο αδίστακτος όπως η Κα Δημητρίου, δεν είχα καμία εμπειρία στο να εξουσιάζω και φυσικά ήθελα με μεγάλη λαχτάρα να δω την Ασπασία να χύνει! Ο πούτσος μου πετάχτηκε ολόρθος καθώς κατέβασα το παντελόνι μου και η Ασπασία έπιασε αμέσως δουλειά. Με μία απίστευτη δεξιοτεχνία τα δαχτυλάκια της έβρισκαν τα ευαίσθητα σημεία της ψωλής μου και άλλοτε με φευγαλέα χάδια, άλλοτε με αέρινα χτυπήματα μ' έκανε να βαριανασαίνω. Άλλαξε θέση στα πόδια της έτσι ώστε να της γλείψω και το δεξί το οποίο κι έκανα με περίσσια ευχαρίστηση. Ξέροντας πως είμαι πλέον στο έλεος της φυλάκισε την πάλλουσα ψωλή μου ανάμεσα στα ποδαράκια της και ξεκίνησε να μου την μαλακίζει. Στα πόδια της Ασπασίας η ποδολαγνεία έμοιαζε καλύτερη κι από γαμήσι. Μπορώ να πω πως ήταν ότι καλύτερο είχα βιώσει μέχρι τότε στη ζωή μου. Το πόδια της ανεβοκατέβαιναν στο καυλί μου άλλοτε αργά, άλλοτε πιο γρήγορα κι ένιωθα πως αργά ή γρήγορα θα έφτανα στο σημείο δίχως επιστροφή. Ήταν τόση η ηδονή που μου χάριζε που θέλησα να της την ανταποδώσω.

- Τρίψτε το μουνάκι σας δεσποινίς, θέλετε να χύσουμε μαζί;… ψέλλισα βαριανασαίνοντας.

Η Ασπασία μου χαμογέλασε και χωρίς να σταματήσει την ποδομαλακία που μου προσέφερε ανασήκωσε το φόρεμα της και τράβηξε την κιλότα της στο πλάι αποκαλύπτοντας ξανά το κάθυγρο και άτριχο μουνάκι της που γυάλιζε στο μισοσκόταδο της καμπίνας του αυτοκινήτου. Μέσα σε λίγα λεπτά οι ανάσες μας είχαν ενωθεί σ' ένα απαράμιλλο οργασμικό κρεσέντο.

- Χύνω…

φώναξα καθώς το σπέρμα μου άρχισε ν' αναβλύζει και να καλύπτει τα πόδια της μικροκαμωμένης παλλακίδας. Η Ασπασία έδωσε δυο τρία τελευταία τριψίματα στην κλειτορίδα της πριν παραδοθεί ολοκληρωτικά στον τυφώνα του οργασμού της. Το κορμί της άρχισε να τρέμει και σπασμοί διέτρεχαν το σώμα της από την κορυφή ως τα νύχια. Χτυπούσε τη λεκάνη της πάνω στο κάθισμα και οι προσπάθειές της να συγκρατήσει την φωνή της απέβησαν όλες άκαρπες. Με μία συγκλονιστική κραυγή απελευθερωτικής καύλας η υποτακτική κοπέλα η οποία πριν λίγη ώρα είχε καταπιεί τόσες ψωλές κι είχε λουστεί με τόσο σπέρμα, τόσο μουνόχυμα κι άλλα υγρά, καταδικασμένη σε ανοργασμία μπροστά στα ξεσκίσματα των συναδέλφων της έβρισκε επιτέλους την λύτρωση. Πίδακες από το δικό της μουνόχυμα πετάχτηκαν πάνω μου. Ήπια όσα μπορούσα καθηλωμένος στη θέση μου παρακολουθώντας το μοναδικό αυτόν οργασμό ο οποίος κράτησε αρκετά λεπτά μέχρι να ηρεμίσει.

Μία έκφραση αγαλλίασης κατέλαβε το αγγελικό της πρόσωπο κι εγώ υπνωτισμένος πάντα άρπαξα εκ νέου τα πόδια της κι άρχισα να τα γλείφω δοκιμάζοντας το αφροδισιακό κοκτέιλ από τα ίδια μου τα χύσια και το γλυκό της μουνόχυμα. Αφού της τα καθάρισα έπεσα πίσω στο κάθισμα αποχαυνωμένος. Εκείνη έσκυψε κι έγλειψε τη μισοπεσμένη ψωλή μου και αφού την καθάρισε κούρνιασε στην αγκαλιά μου. Μείναμε εκεί για ώρα ρεμβάζοντας τη χειμωνιάτικη νύχτα. Ήταν φανερό πως είμασταν ερωτευμένοι.

Με την Ασπασία είμαστε ακόμα μαζί κι απόλυτα ευτυχισμένοι 11 χρόνια μετά το Χριστουγεννιάτικο όργιο που μας ένωσε. Μαζί με την Κα Δημητρίου και τη Βίκυ σχηματίσαμε με τον καιρό ένα ερωτικό κουαρτέτο που στις συχνές συνευρέσεις του εξερεύνησε την αυταρχική αλλά και την υποτακτική πλευρά όλων μας. Αυτό είναι όμως μία άλλη ξεχωριστή ιστορία.

Τέλος




Copyright protected OW ref: 185058



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).