Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Στέλιος είμαι ένας 42χρονος, αμφί άντρας. Τα τελευταία χρόνια με γαμάει μια Ρουμάνα επαγγελματίας του χώρου με μεγάλα και χοντρά στραπόν ενώ πρόσφατα άρχισε να μου φιστάρει τον κώλο με το χέρι πραγματοποιώντας μια φαντασίωση χρόνων.

Έχω ακόμα μια ακραία φαντασίωση αλλά θέλω να το κάνω με μια κοπέλα μέσα από σχέση. Να με μυήσει στο γυναικείο ντύσιμο, να την υπηρετώ, να τη γλείφω σε όλο το κορμί και ειδικά τα πόδια και τις μασχάλες, να με χτυπάει με τη βέργα και το δερμάτινο μαστίγιο, να μου περάσει λουρί στο λαιμό και να με περιφέρει στο χώρο σαν σκυλάκι, να με γαμάει με τεράστια και χοντρά στραπόν, να με φιστάρει με τη γροθιά και με τη πατούσα της και να με κατουράει στο στόμα και εγώ σαν καλός και υπάκουος σκλάβος να τα πίνω.

Είμαι ιδιοκτήτης εταιρίας λογισμικού και παροχής υπηρεσιών. Έχω 16 άτομα προσωπικό και πολύ πρόσφατα προσέλαβα μια καινούργια συνεργάτιδα την Άννα. Εμφανίσιμη κοπέλα, 23χρόνων, 1.70 ύψος και με χαρακτηριστικό της γνώρισμα το πολύ γυμνασμένο και μυώδες σώμα και την ωριμότητα για την ηλικία της. Από τη πρώτη στιγμή μου έκανε κλικ και άρχισα να τη βλέπω με διαφορετικό μάτι αφήνοντας τη φαντασία μου να οργιάζει. Τη ζαχάρωνα και όποτε μου δινόταν ή ευκαιρία κάρφωνα το βλέμμα μου στο σώμα της και συγκεκριμένα στο κωλαράκι της που ήταν τόσο καλοσχηματισμένο που έμοιαζε να αψηφά τους νόμους της φυσικής και στα μυώδη πόδια της.

Να αναφέρω εδώ ότι έχω δημιουργήσει προφίλ στο XStream για να διαβάζω τις ιστορίες των αναγνωστών αλλά να γράφω και τις δικές μου περιγράφοντας τις φαντασιώσεις μου.

Ξεκίνησα να γράφω για την Άννα, τις ανωμαλίες που ζητούσα από αυτή με λεπτομερείς περιγραφές αλλά και τη δυσκολία προσέγγισης ώστε να της κάνω τη πρόταση μια και ήταν υπάλληλος μου και χωρίς να παραλείπω τη διαφορά ηλικίας. Έγραφα με λεπτομέρειες το τι κάναμε στη φαντασία μου ελπίζοντας μια μέρα αυτές να γίνουν πραγματικότητα.

Λόγω της θέσης μου προσπαθούσα να την φέρνω συχνά στο γραφείο μου για να την χαζεύω και να την απολαμβάνω έστω και οπτικά. Αυτή ήταν πάντα πολύ ευγενική και χαμογελαστή. Πρέπει να το είχε καταλάβει ότι μου άρεσε και ότι την παρατηρούσα κρυφά. Μια φορά της είπα μπράβο για κάτι που έκανε χτυπώντας την ελαφρά στη πλάτη. Μια επόμενη φορά σε κάτι ανάλογο που τη χτύπησα ελαφρά στο κωλαράκι με κοίταξε κάπως περίεργα αλλά δεν αντέδρασε καθόλου.

Λίγες μέρες αργότερα που σχόλασαν όλοι ήλθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε ακρόαση για ένα θέμα που την απασχολούσε. Επειδή είχε ένα οικονομικό πρόβλημα μου ζήτησε προκαταβολή τεσσάρων μισθών. Φυσικά δέχτηκα και με ευχαρίστησε πολύ για αυτό. Επίσης εξέφρασε το παράπονο της για τις χειρονομίες μου και μου ζήτησε να μη τις κάνω γιατί την ενοχλεί πολύ. Πριν προλάβω να δικαιολογηθώ και να ζητήσω συγνώμη με κοίταξε κατάματα με διαπεραστικό βλέμμα και μου είπε τα εξής:

– Κε Στέλιο ανακάλυψα το ψεύτικο προφίλ που έχετε στο Facebook και το προφίλ σας με ψευδώνυμο στο XStream. Ό πρώην μου είχε εκεί προφίλ και μας άρεσε να διαβάζουμε τις σεξουαλικές ιστορίες αναγνωστών. Δε σας κρύβω ότι οι δικές σας μου άρεσαν πολύ με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μαλακίζομαι για χάρη σας. Όταν ξεκινήσατε να γράφετε την ιστορία σας με την Άννα κατάλαβα γρήγορα ότι αναφερόσαστε σε μένα και ότι εσείς κρυβόσαστε πίσω από αυτό το ψεύτικο προφίλ.

Όσο μιλούσε ή Άννα είχα καρφωμένο το βλέμμα μου στο πάτωμα και ευχόμουν να ανοίξει ή γη να με καταπιεί. Σκεφτόμουν ότι με είχαν τσακώσει και ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες μιας τέτοιας περίπτωσης. Αυτή το κατάλαβε και έσπευσε να με καθησυχάσει.

– Κε Στέλιο μην ανησυχείτε καθόλου από μένα, το μυστικό σας είναι καλά κρυμμένο μαζί μου. Κατ’ αρχή μου αρέσει πολύ και με κολακεύει που αρέσω σε έναν άντρα σαν εσάς. Αποδέχομαι με χαρά τη πρόταση σας διότι με έχει εξιτάρει το γεγονός ότι θέλετε να γίνεται σκλάβος μου, γαμιόλα και να πίνετε τα τσίσα μου. Δε χρειάζεται να μου απαντήσετε αλλά αν συμφωνείτε θέλω να γονατίσετε μπροστά μου να μου φιλήσετε τα πόδια και να μου γλείψετε τα δάχτυλα. Τα έχω πλύνει πριν και όπως θα είδατε σήμερα φοράω φούστα και έτσι θα μπορείτε να βλέπετε το άσπρο μου βρακί που θα μουσκέψει από την καύλα.

Χωρίς να απαντήσω γονάτισα μπροστά της ως δείγμα υποταγής, της έβγαλα τα παπούτσια και χαϊδεύοντας τα πόδια της πρώτα τα φίλησα κα μετά άρχισα να της γλείφω τις πατούσες και να της πιπιλάω τα δάκτυλα. Επιτέλους ή φαντασίωση μου για την Άννα έπαιρνε σάρκα και οστά. Χάιδευα και έγλειφα με μανία τα πόδια της ενώ αυτή έπαιζε με το μουνάκι της βρέχοντας το βρακί της ενώ ό πούτσος μου είχε γίνει πύραυλος. Σε κάποια φάση έβγαλα έξω το πούτσο μου και τον έπαιζα με μανία γλείφοντας παράλληλα τα πόδια της. Μου είπε να χύσω στα πόδια της και να τα μαζέψω με τη γλώσσα μου και ύστερα να σκουπίσω και τα δικά της χύσια από το βρακί της. Πρώτα έγλειψα τα δικά μου χύσια από τα πόδια της και μετά έγλειψα και σκούπισα τα δικά της χύσια από το μουσκεμένο βρακί της. Μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και μου έδωσε μερικές ξυλιές στον κώλο και μετά μου ζήτησε να περπατήσω στα τέσσερα μέχρι τη τουαλέτα. Ενθουσιάστηκε που ήμουν αποτριχωμένος και γυμνός έδειχνα αρκετά θηλυπρεπής. Μου είπε να ξαπλώσω στο πάτωμα και ή Άννα βγάζοντας το βρακί της έφερε το μουνί της πάνω από το στόμα μου. Μου ζήτησε να ανοίξω το στόμα μου για να πιω και να απολαύσω τα τσισάκια της.

Με κατουρούσε σιγά σιγά ώστε να προλαβαίνω να τα καταπίνω όλα. Έπινα με ευχαρίστηση χωρίς να ενοχλούμε από τη γεύση τους ενώ αντίθετα μου άρεσε που εγώ ό ιδιοκτήτης της εταιρίας επέτρεπα στην υπάλληλο μου να με εξευτελίζει έτσι μέσα στο γραφείο μου. Όταν τελείωσε το κατούρημα με διέταξε να της σκουπίσω απαλά το μουνί και το κώλο σαν ένα καλό κωλόχαρτο. Παρόλη την αηδία και τον εξευτελισμό που ένιωθα σκούπισα πρώτα το μουνάκι της και μετά αφοσιώθηκα στη κωλοτρυπίδα της.

- Ανυπομονώ να σε ντύσω κορίτσι, να σε βάψω και μετά να σου ξεσκίσω τη κωλάρα με το αγαπημένο σου στραπόν του Jeff Stryker.

– Πάμε Άννα μου είμαι πολύ καυλωμένος και θέλω να γαμηθώ μαζί σου.

Στο σπίτι μου φόρεσα μαύρες ψηλές κάλτσες με σιλικόνη, ασορτί στρινγκ, κοντό μπουστάκι, διάφανη ρόμπα και σαμπό. Ή Άννα με έβαψε αρκετά έντονα ενώ μου είπε ότι με τη πρώτη ευκαιρία πρέπει να αγοράσουμε μια περούκα ώστε να αναδείξει καλύτερα τα χαρακτηριστικά μου.
Αυτή φόρεσε ένα αντρικό μαύρο μποξεράκι που από τη τρύπα μπροστά πεταγόταν το στραπόν και ένα επίσης μαύρο αμάνικο μπλουζάκι.

– Κε Στέλιο είστε όμορφος σαν γκόμενα, τελικά σας πάει το γυναικείο ντύσιμο. Αν θέλετε μπορώ να σας βοηθήσω να φτιάξετε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα για τα παιγνίδια μας. Επίσης να πάρουμε ένα μεταλλικό περιλαίμιο, ένα δερμάτινο μαστίγιο, μια ειδική βέργα και φυσικά χειροπέδες για να σας τιμωρώ όταν δεν θα είστε καλός σκλάβος.

Είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα προχωρούσαν πολύ γρήγορα μεταξύ εμένα και της Άννας αλλά ένιωθα ότι δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω.

– Άννα σε ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο. Είσαι και εσύ όμορφη, σου πάει πολύ το στυλ αυτό ενώ το στραπόν μέσα από το μποξεράκι σε κάνει πραγματικό αντράκι. Αύριο πάρε ρεπό και θα σου δώσω τη κάρτα μου για να ψωνίσεις ότι χρειάζεσαι.

– Αχ σε ευχαριστώ πολύ. Θα δεις ότι θα περάσουμε ωραία εσύ στο ρόλο του Σκλάβου και εγώ της Αφέντρας. Θα έχεις την ευκαιρία μαζί μου να γνωρίσεις τη μαζόχα και τη γαμιόλα που κρύβεις μέσα σου και να πραγματοποιήσουμε μαζί τις φαντασιώσεις μας.

Ή Άννα στάθηκε στη μέση του σαλονιού και με διέταξε να πάω κοντά της.

– Θέλω να έλθεις προς το μέρος μου στα τέσσερα και να μου πάρεις μια πίπα. Να με καυλώσεις για να σε γαμήσω.

Την έγλειψα για λίγη ώρα και μετά πέρασε πίσω μου και μου έχωσε σιγά σιγά το στραπόν στον κώλο μου και ξεκίνησε να με γαμάει.

– Έχω πούτσο και γαμάω, επιτέλους σε έχω στα τέσσερα και σε γαμάω ντυμένο γυναίκα. Σου αρέσει; Είμαι πολύ καυλωμένη και θα σε ξεσκίσω.

– Έτσι, γάμα με, σκίσε μου τον κώλο.

Ή Άννα ξεθάρρεψε και μπήκε γρήγορα στο ρόλο του γαμιά. Με γαμούσε δυνατά σκίζοντας μου τη κωλότρυπα χαρίζοντας μου μοναδικές στιγμές. Το ότι ήταν δυνατή και γυμνασμένη σε συνδυασμό με την καύλα, τη βοηθούσε να γαμάει σαν πραγματικός επιβήτορας.

– Σε σκίζω, σου ανοίγω το κώλο, σε ετοιμάζω για το φιστάρισμα. Τρελαίνομαι μόνο με τη σκέψη ότι σε λίγο θα σου χώσω τη γροθιά μου και την πατούσα μου στο κωλάντερο σου.

Ξάπλωσα ανάσκελα στο καναπέ με σηκωμένα τα πόδια και ή Άννα αφού μου έβαλε μπόλικο λιπαντικό, άρχισε σιγά σιγά να μου χώνει τα δάχτυλα της στη κωλοτρυπίδα μου. Από τη πολλή καύλα ή τρύπα μου είχε ανοίξει και κατάφερε εύκολα να μου χώσει τέσσερα δάχτυλα ενώ σε λίγο αισθάνθηκα μια δυνατή πίεση και το χέρι της πέρασε το σφιγκτήρα μου και χώθηκε μέσα στα σωθικά μου. Της είπα να περιμένει λίγο για να το συνηθίσω και μετά ξεκίνησε να με γαμάει με αργό ρυθμό που όσο πέρναγε ή ώρα αυξανόταν ξεσκίζοντας με.

– Τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις αφεντικό; Ρουφάει το χέρι μου σα ρουφήχτρα. Καργιόλη θα σε ξεσκίσω και μετά με τη πατούσα μου θα σε ξεκωλιάσω τελείως.

Είχα τρελαθεί από τη πολλή καύλα, ό κώλος μου είχε ανοίξει πολύ ενώ ό πούτσος μου είχε μαζευτεί. Πονούσα αλλά απολάμβανα το χέρι της Άννας που σαν έμβολο μπαινόβγαινε στην ξεσκισμένη τρύπα μου. Μετά ξάπλωσα ανάσκελα στο χαλί και ή Άννα κάθισε στο καναπέ έτοιμη να με αποτελειώσει χώνοντας τη πατούσα της στη ξεσκισμένη μου κωλοτρυπίδα. Πριν το συνειδητοποιήσω ένιωσα τη πατούσα της να γλιστράει και να χώνεται μέσα μου. Ή Άννα άρχισε να με γαμάει με τη πατούσα της ενώ ή κωλάρα μου είχε πάρει φωτιά. Βίωνα ίσως το απόλυτο ξεκώλιασμα. Ένιωθα τη κωλότρυπα μου να έχει ξεχειλώσει και τη πατούσα της Άννας να μπαινοβγαίνει με ευκολία μέσα μου. Πράγματι αυτό που ένιωθα δεν μπορούσε να συγκριθεί με κανένα γαμήσι μέχρι τώρα.

– Πούστη μου δεν μπορείς να φανταστείς πως άνοιξε ή κωλάρα σου και με ρουφάει μέσα. Σε λίγο καιρό θα σε γαμάω με δύο χέρια και με δύο πόδια. Πρώτα όμως θέλω να σε ανοίξω περισσότερο με το Hung το 30ποντο και χοντρό στραπόν, αυτό που βλέπαμε σε ένα video να φοράει μια αφέντρα και να ξεσκίζει το σκλάβο της. Στη συνέχεια θα σε ξεχειλώσω τελείως με το τεράστιο και πολύ χοντρό 40ποντο στραπόν της Carmen Rivera. Και θα ολοκληρώσω το απόλυτο ξεκώλιασμα σου με διπλό φίστινγκ με τα χέρια και τα πόδια.

– Ξεκώλιασε με αφέντρα άνοιξε μου τελείως την κωλάρα με χέρια και με πόδια. Φοβάμαι ότι στο τέλος μπορείς και να μου καταστρέψεις το κώλο αλλά δε με νοιάζει. Θέλω να γίνω ό σκλάβος σου και να με χρησιμοποιείς όπως θέλεις.

– Έννοια σου και από εδώ και πέρα θα με υπηρετείς και θα εκτελείς κάθε μου εντολή. Θα περπατάς στα τέσσερα και θα ντύνεσαι με γυναικεία ρούχα. Θα σε τιμωρώ με το παραμικρό και θα σε δέρνω καθημερινά. Θα φοράς μόνιμα μια τάπα στην κωλάρα σου ώστε να είσαι πάντα έτοιμος να γαμηθείς.

Παρόλο που ήξερα ότι αυτό θα ήταν μάλλον το τέλος της ζωής που ήξερα και βίωνα σαν Στέλιος αποδέχτηκα όμως με χαρά το ρόλο του σκλάβου θυσιάζοντας μέρος από την αξιοπρέπεια μου και τον ανδρισμό μου.

Ή Άννα αποδείχτηκε εξπέρ στο ρόλο της αφέντρας. Το ξύλο, ή τιμωρία και τα γαμήσια σχεδόν σε καθημερινή βάση διαμόρφωναν σιγά-σιγά τη καινούργια μου προσωπικότητα αυτή του σκλάβου και της μαζόχας. Φυσικά όλα αυτά σε μια Light έκδοση και ελεγχόμενα. Τελικά είχαμε ταιριάξει και οι δυο στους νέους μας ρόλους.

Μου αρέσει όταν ή Άννα κάθεται στο καναπέ και εγώ κουλουριάζομαι στα πόδια της και τη γλείφω με τις ώρες. Της γλείφω το μυώδες κορμί, τις πατούσες και τις ιδρωμένες μασχάλες. Καυλώνω να γλείφω από το μουνί της τα υγρά και τα χύσια της χωρίς φυσικά να αμελώ και την κωλοτρυπίδα της. Τα κάτουρα της είναι για μένα το νέκταρ και δε χορταίνω να τα πίνω.

Τη βρίσκω να είμαι στα τέσσερα και να με σέρνει από το λουρί παριστάνοντας το σκυλάκι της ενώ από τη κωλοτρυπίδα μου προεξέχει μια πλαστική ουρά. Κάθεται στη πλάτη μου και την παίρνω βόλτα γύρω γύρω στο διαμέρισμα.

Φτιάχνομαι να κάνω την υπηρέτρια φορώντας τη στολή της French Maid και να εκτελώ τις διάφορες εντολές της Αφέντρας μου. Επιδιώκω να κάνω λάθη ώστε να με τιμωρεί.

Εκεί που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία είναι ή ταύτιση της με τον ενεργητικό ρόλο. Γαμάει σαν πραγματικός επιβήτορας χρησιμοποιώντας το στραπόν σαν να είναι πραγματικός πούτσος. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα γλυκός γαμιάς ή πολύ σκληρός και άγριος γαμιάς. Στο φιστάρισμα έχει γίνει πραγματικός μαέστρος γαμώντας το κωλαράκι μου με μοναδικό τρόπο. Διαβάζοντας και βλέποντας διάφορα βίντεο κατάφερε να μου ανοίξει αρκετά το έντερο και να μου χώνει το χέρι της μέχρι τον αγκώνα. Κατάφερε να κάνει ρουτίνα το διπλό φιστάρισμα στα γαμήσια μας και τη πατούσα της να μπαινοβγαίνει με σχετική ευκολία στην κωλότρυπα μου.

Εγώ όμως απολάμβανα το νέο μου ρόλο χωρίς να νοιάζομαι για τη συνέχεια. Ζούσα το όνειρο μου μαζί με την Άννα πραγματοποιώντας τις φαντασιώσεις μου. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήμουν μια μαζόχα που σιγά σιγά ανακάλυπτα το πραγματικό μου εαυτό. Το κορμί μου είχε αποκτήσει σημάδια από τα κτυπήματα και τα μαστιγώματα ενώ ή κωλοτρυπίδα μου από τα πολλά και απανωτά γαμήσια άρχισε να φαρδαίνει και ό σφιγκτήρας μου να ξεχειλώνει.

Με την Άννα περνάμε υπέροχα. Έχουμε γίνει ζευγάρι και ζούμε μαζί στο σπίτι μου. Στη καθημερινή μας ζωή συνεχίζω να είμαι ο άντρας αλλά στο σπίτι είμαι ή γυναίκα και μάλιστα πολλές φορές γίνομαι ή υπηρέτρια. Φαίνεται τελικά ότι ή διαφορά ηλικίας δε στάθηκε εμπόδιο στη σχέση μας.




Copyright protected OW ref: 185108



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.