Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξημερώματα Σαββάτου επιστρέφοντας από ποτάκι με τις δίδυμες είχα απίστευτες καύλες. Τα πουτανάκια μου το κατάλαβαν και με στείλανε για ντουζάκι. Μόλις βγήκα, διαπίστωσα ότι είχαν κάνει κι αυτές κι είχαν αράξει στον καναπέ με ανάλαφρα μπλουζάκια και μικροσκοπικά στρινγκάκια και τα λέγανε.

Έφτασα δίπλα τους την ώρα που η Λ έλεγε στην Ε ότι η Ν την έκανε μούσκεμα χύνοντας τη. Η γυναίκα μου μόλις το άκουσε έβαλε τα χέρια της μέσα από τη μπλούζα της κι έπαιζε με τις ρώγες της.

- Καύλωσες αδελφούλα;

- Μ... πολύ... Θα με γλείψεις;

- Κορίτσια, βλέπω πάτε για ξενύχτι;… τις ρώτησα.

Η Ε με κοίταξε τόσο πρόστυχα όσο ποτέ ξανά και μου είπε:

- Θέλω να με χύσουν και οι δυο μαζί. Τις θέλω. Να μου γαμάς τον κώλο, να χύνουν οι ρώγες μου κι η Ν με τη Λ να με χύνουν στο στόμα και σε όλο μου το κορμί.

Προς το παρόν όμως είχαμε μόνο τη Λ που είχε παραμερίσει το βρακάκι της κι έπαιζε την πρησμένη κλειτορίδα της. Οι ρώγες της είχαν γίνει και πάλι τεράστιες και το βλέμμα της πήγαινε μια στο φουσκωμένο μποξεράκι μου και μια στην αδερφή της που πλέον είχε ξεφορτωθεί το μπλουζάκι της κι έγλειφε πότε τη μία και πότε την άλλη ρώγα της από τα υπέροχα βυζιά της.

Έβγαλα το μποξεράκι μου και με πλησίασαν κι οι δυο. Η μία άρμεγε πάνω του τις ρώγες της κι η άλλη τον έγλειφε ασταμάτητα. Η Λ άπλωσε το ένα χέρι της στο μουνί της αδερφής της και το άλλο στην αριστερή μου ρώγα. Τα βογκητά μας πρέπει να ακούγονταν μέχρι τον κήπο και μαρτυρούσαν ότι δεν αργούμε. Ένιωθα το σπέρμα μου να ανεβαίνει προς το κεφαλάκι του πρησμένου καυλιού μου. Το χέρι μου κατευθύνθηκε στο μουνί της Λ κι αρχίσαμε να χύνουμε αμέσως μέσα σε φωνές. Ακολούθησε κι η Ε που μας είχε γεμίσει γάλα.

Ο καναπές είχε γεμίσει γάλατα από τις βυζάρες της Ε, μουνοχύσια της Λ και σπέρμα από την ψωλή μου. Αφού φιληθήκαμε τριπλά πέσαμε ξέπνοοι στο διπλό κρεββάτι του 2ου ορόφου που βλέπει θάλασσα.

Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε, αφού ο ήλιος είχε ανέβει για τα καλά, από το κουδούνι της εξώπορτας. Το ζεύγος Ν και Β είχαν καταφθάσει. Οι γυναίκες ετοίμαζαν καφεδάκι κι εγώ με το Β τα λέγαμε στο μπαλκόνι. Ο Β είναι ένας 40χρονος γυμνασμένος άντρας γύρω στο 1.80 με μούσια, μαύρα μάτια και μαλλιά που αν εξαιρέσεις την εμφάνιση του τον λες και αγαθούλη. Του αρέσει το ψάρεμα και σχεδόν κάθε πρωί πάει για κάνα 3ωρο με το βαρκάκι του κι επιστρέφοντας φέρνει αρκετά ψαράκια που τις περισσότερες φορές τα καταναλώνουμε παρέα με γερές δόσεις μπύρας ή ρακής. Έτσι και σήμερα, είχε πάει κι είχε βγάλει αρκετά και μας κάλεσε το βραδάκι να πάμε σπίτι τους να ψήσουμε, να φάμε ,να πιούμε και να πούμε διάφορα για να περάσουμε καλά.

Κάποια στιγμή δίψασα και πήγα στην κουζίνα να πάρω νερό. Περνώντας από το σαλόνι παρατήρησα τις τρεις γυναίκες να ψιθυρίζουν συνωμοτικά και να χασκογελάνε. Ήπιαμε τα καφεδάκια και κανονίσαμε να τα πούμε σε κάνα τέταρτο στην παραλία για μπανάκι.

- Κορίτσια όπως είπαμε… είπε η Ν καθώς φεύγανε να πάνε να βάλουν μαγιό.

- Τι όπως είπατε ρε κορίτσια;… ρώτησα τις δίδυμες μόλις μπήκαμε πάλι στο σπίτι.

- Υπομονή και θα δεις… μου απαντήσανε με ένα στόμα, μια φωνή.

Έβαλα μαγιό κι ήμουν έτοιμος για παραλία όταν σκάσανε μύτη τα καργιολάκια με σχεδόν ανύπαρκτα μαγιό. Η δικιά μου φορούσε ένα κορδονάκι χρυσαφί κι από πάνω ένα ίδιου χρώματος στράπλες τοπάκι που ίσα που κάλυπτε τις ρώγες της. Η Λ φορούσε ένα υφαντό λευκό μπικίνι από το οποίο φαινόντουσαν ξεκάθαρα οι ρώγες της και τα μουνόχειλα της. Καύλωσα αμέσως και το μόνο που μπόρεσα να πω ήταν πόσο θα κομπλάρει το ζεύγος Β και Ν (και ειδικά ο Β) όταν τις δούν.

- Θα κάνουμε κάτι πριν φύγουμε για παραλία;

Είπε η Ε όλο νόημα. Την πλησίασα κι έβαλα αμέσως το χέρι μου στο μουνί που σχεδόν ήταν ακάλυπτο κάτω από το ανύπαρκτο κορδονάκι. Έσταζε η πουτάνα. Πίσω της πήγε η Λ κι αφού τράβηξε προς τα κάτω το στράπλες της αδερφής της χούφτωσε τις βυζάρες της παίζοντας με τις τεράστιες ρώγες της Ε που ήταν ήδη υγρές. Πάνω από τον ώμο της Ε αρχίσαμε με τη Λ ένα τρελό γλωσσόφιλο στο οποίο προστέθηκε κι η γλώσσα της Ε. Οι ρώγες της πλέον χύνανε ασταμάτητα και το μουνί της έτρεμε χύνοντας.

- Τώρα φεύγουμε… είπε η Λ.

Μαζευτήκαμε και κατεβήκαμε παραλία. Ο Β κι η Ν ότι είχαν φτάσει και στρώνανε ψάθες και πετσέτες και δεν προσέξανε τις δίδυμες. Αφού ετοιμάσανε τα πράγματα τους και ξαπλώσανε έπεσαν τα μάτια τους στις καργιολίτσες μου. Τους έπεσαν τα σαγόνια. Μείνανε με ανοικτό στόμα για πολύ ώρα χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν κουβέντα.

Η δικιά μου ξάπλωσε ανάσκελα με ανοικτά και ελαφρώς λυγισμένα πόδια και το κορδονάκι της χωμένο ανάμεσα στα μουνόχειλα της που γυαλίζανε στον ήλιο από τα υγρά που είχαν ακόμα πάνω τους. Η Λ, κι αυτή ανάσκελα, με τις ρώγες της να πετάγονται καυλωμένες μέσα από το αραιά πλεγμένο ύφασμα.

Το βλέμμα της Ν πετούσε από τη μία στην άλλη μη πιστεύοντας αυτό που είχε μπροστά της. Ο Β αποσβολωμένος και φανερά καυλωμένος, έμεινε ακίνητος να τις χαζεύει. Για να τον ξεμπλοκάρω, του είπα να σηκωθεί να βουτήξουμε και το έκανε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Κολυμπήσαμε αρκετά απομακρυνόμενοι από την παραλία κι ο Ν δεν είχε πει κουβέντα ώσπου εντελώς αθώα μου πέταξε την ατάκα:

- Περνάς δύσκολες ώρες στις διακοπές.

Γέλασα και του είπα:

- Κι εσύ δεν πας πίσω. Κι η δικιά σου είναι Θεά.

- Άλλο μια άλλο δύο.

- Φιλαράκο, τόσα χρόνια φίλοι κι όπως ξέρεις δε σου έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, αλλά σήμερα δε μπορώ να το κρατήσω άλλο και θα στο πω. Η γυναίκα σου έχει απίστευτο κορμί και καταπληκτικό κώλο. Λογικά πρέπει να τρως καλά!

- Παράπονο δεν έχω. Μου τον στήνει συχνά και τον οργώνω, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με δύο. Και μη μου πεις ότι δεν τις έχεις πάρει μαζί γιατί δε θα σε πιστέψω.

- Κοίτα έχει κάτσει φάση κάνα δυο φορές και πράγματι ήταν υπέροχα.

Στο τσακ ήμουν να του πω για τις προάλλες με την αδερφή της γυναίκας μου και τη γυναίκα του αλλά κρατήθηκα κι είπα να το πάω αλλιώς μήπως και γίνει καλύτερη φάση.

- Πάντα όμως, είναι σίγουρα καλύτερα με δύο από ότι με μια και ακόμα καλύτερα με τρεις από ότι με δύο!

Εκεί ήταν που σκάσαμε στα γέλια, γυρίσαμε το βλέμμα μας προς την παραλία και είδαμε τις τρεις μουνίτσες να αλείφουν λάδι η μία στην άλλη.

- Σκέφτεσαι ότι σκέφτομαι;

Δε μου απάντησε και κολυμπήσαμε προς τα έξω. Η Ν μπρούμυτα, με την απίστευτη κωλάρα της να βγάζει μάτια, να της απλώνει λάδι στην πλάτη η Ε. Η Λ δίπλα τους, ανάσκελα, να απλώνει αντηλιακό στην κοιλιά της και να περνάει αισθησιακά τα δάκτυλα της πάνω από τις ρώγες της που τώρα εξείχαν ακόμα περισσότερο από το ύφασμα του μπικίνι της.

Φτάσαμε δίπλα τους τη στιγμή που η γυναίκα μου έλεγε στην Ν ότι έχει πολύ ωραίο σώμα κι ότι το μαγιό της δεν το κολακεύει. Συγχρόνως, είχε πιάσει το ύφασμα από το μαγιό της Ν και προσπαθούσε να το εξαφανίσει μέσα στην απίστευτη χαράδρα του πεταχτού της κώλου, ώστε να μοιάζει με στρινγκ.

Η Λ άνοιξε ελαφρά τα πόδια της κι εμφανίστηκαν τα μουνόχειλα της και συνέχισε να χαϊδεύει τις ρώγες της. Ο Β είχε μείνει κάγκελο. Ο πούτσος του επίσης!

- Κορίτσια πως τα πάτε;

Γυρίσανε κι οι τρεις προς το μέρος μας. Πρώτη σχολίασε η Ν.

- Να μωρέ, εδώ. Η γυναίκα σου έχει βαλθεί να με κάνει ξέκωλο!

- Πες μας τώρα φιλενάδα ότι σε χαλάει λίγος ερωτισμός… της απάντησε η Ε.

Τότε ήταν που πρόσεξε η γυναίκα του το φούσκωμα στο μαγιό του Β και κατακοκκίνισε.

- Τι έπαθες Ν και κοκκίνισες;… τη ρώτησε η γυναίκα μου και συνέχισε να της χαϊδεύει το κωλαράκι στήνοντας προς το μέρος μας το δικό της.

- Μάλλον είναι ώρα να μαζευτούμε στα σπίτια μας… πετάχτηκε η Λ, προτού γίνουμε ρεζίλι.

- Απόψε στο δικό μας…


είπε ορθά κοφτά η Ν και τα μαζέψαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Φτάσαμε στο σπίτι μας, φάγαμε ελαφρά, χαλαρώσαμε στον καναπέ χαζολογώντας και παίζοντας επιτραπέζια. Κατά τις 6 χτύπησε το κινητό μου κι ήταν ο Β.

- Σας περιμένουμε. Ετοιμαστείτε κι ελάτε…

και το έκλεισε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η διάθεση είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Μπανιαριστήκαμε, ντυθήκαμε, βούτηξα και μια σαμπάνια από το ψυγείο και κινήσαμε για το σπίτι των Ν και Β. Μας υποδέχτηκαν στο μπαλκόνι τους που είχε απίστευτη θέα. Η Ν ήταν ντυμένη, για πρώτη φορά, με ένα σχετικά κοντό αεράτο φουστανάκι που από τη μέση και πάνω ήταν σχεδόν κολλητό αναδεικνύοντας τη στενή μέση της και το υπέροχο στήθος της. Ο Β ακόμα πιο απλά, με βερμούδα και t-shirt, όπως κι εγώ. Οι δίδυμες είχαν φορέσει από ένα ολόσωμο στενό φόρεμα χωρίς σουτιέν.

Τα μάτια των οικοδεσποτών καρφώθηκαν αμέσως στα βυζιά των διδύμων. Κάπου εκεί ήταν που λίγο το χάσανε με την άνεση, αλλά προσπάθησε να σώσει την κατάσταση η Ν προτείνοντας σε όλους μας παγωμένη Σαγκρία που είχε φτιάξει μόνη της. Το ένα ποτήρι έφερε το άλλο, τα μεζεδάκια γέμισαν αρχικά το τραπέζι κι αργότερα τα στομάχια μας κι όσο περνούσε η ώρα η Σαγκρία όλο και εξαφανιζόταν από τα ποτήρια στα οποία μόλις είχε μπει. Η διάθεση όλο και ανέβαινε και πλέον είχαμε όλοι φτιαχτεί και απελευθερωθεί. Κάπου εκεί ήταν που πρότεινα να έρθει η σαμπάνια και πήγα προς το ψυγείο ακολουθώντας τη Ν που θα έφερνε τα ποτήρια. Το κωλαράκι της κουνιόταν προκλητικά εμπρός μου κι άρχισα να νιώθω κάτι εκεί κάτω να φουσκώνει.

- Σου πάει το φορεματάκι… της είπα.

Χωρίς να δώσει σημασία σε αυτό που της είπα, με ρώτησε αν είχα πει κάτι στην Ε για τις προάλλες (Ιστορία: Με τη δίδυμη αδερφή της γυναίκας μου και τη γειτόνισσα). Η αλήθεια είναι πως δεν της είχα πει κάτι, αλλά από ότι κατάλαβα το είχαν συζητήσει οι δίδυμες.

- Γιατί ρωτάς;

- Με καύλωσε το πουτανάκι σου το μεσημέρι στην παραλία!

- Μη μου βάζεις ιδέες...

- Κοίτα, μου λέει, ο Β δεν είναι όπως φαίνεται, απλά θέλει μια κίνηση γιατί στην αρχή είναι λίγο... συντηρητικός. Μετά όμως... είναι να μην πάρει φόρα!

Αυτό ήταν. Απόψε ο Β κι εγώ θα ζούσαμε παρτούζα με τρεις μουνάρες. Πήρα τη σαμπάνια, την κούνησα αρκετά χωρίς να με καταλάβουν και βγήκα έξω στο μπαλκόνι. Απέναντι μου οι δίδυμες, δεξιά μου η Ν κι αριστερά ο Β. Μόλις βγήκε ο φελλός το ποτό πετάχτηκε με δύναμη προς τις βυζάρες τους απέναντι μου κάνοντάς τις μούσκεμα. Έτσι όπως ήταν παγωμένο οι ρώγες τους ορθώθηκαν μπροστά στα μάτια μας μέσα από το λεπτό μουσκεμένο ύφασμα. Φωνές, γέλια κλπ.

Μπήκανε μέσα να στεγνώσουν δήθεν τα φορέματα τους. Η Ν τους είπε να πάνε πάνω να τους δώσει άλλα ρούχα. Λίγο αργότερα ανεβήκαμε κι εγώ με τον Β που στην ουσία τον προετοίμαζα για αυτό που θα ακολουθούσε με σφηνάκια ρακής. Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο τους, τα πουτανάκια είχαν ξαπλώσει στο διπλό κρεββάτι με την Ν στη μέση και φιλιόντουσαν και χουφτώνονταν. Ο Β έμεινε για άλλη μια φορά κάγκελο. Οι πούτσες μας είχαν κάνει τις βερμούδες μας αντίσκηνο.

- Ορμάμε… του είπα και γδυθήκαμε.

Η Λ κι η Ε είχαν από μια ρώγα της Ν στο στόμα κι είχαν στήσει τα κωλαράκια τους. Αφού τους βγάλαμε τα στρινγκάκια, πήγαμε τα καυλιά μας πάνω στις ρώγες της Ν. Η Ν τα έπαιζε κι οι δίδυμες τα έγλειφαν με τις έμπειρες γλώσσες τους.

Κόντευα να χύσω κι απομακρύνθηκα. Τότε ήταν που πρόσεξα το καυλί του Β που ήταν λίγο πιο κοντό σε μήκος από το δικό μου αλλά το ίδιο, ίσως και λίγο πιο χοντρό από το δικό μου. Η Ε το εξαφάνιζε στο στόμα της που είχε ξεχειλώσει για να το χωρέσει.

Η Λ γύρισε ανάσκελα κι άνοιξε τη μουνάρα της με τα δάκτυλα της. Η γλώσσα μου χώθηκε κατευθείαν μέσα της κι αυτή έπαιζε την κλειτορίδα της που όλο και φούσκωνε. Η Ν σηκώθηκε κι έφερε το μουνί της στο στόμα της Λ ενώ συγχρόνως έπαιζε με τις ρώγες της. Η Λ δεν άργησε, έτρεμε και ούρλιαζε κι άρχισε να χύνει τα υγρά της προς κάθε κατεύθυνση. Ο Β τα έχασε προς στιγμήν αλλά σύντομα συνήλθε χύνοντας κι αυτός στο στόμα της γυναίκας μου που δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Είχε έρθει η σειρά μου, αλλά δεν ήθελα σε στόμα. Ήθελα στον κώλο της Ν.

Όπως ήταν στημένη πάνω στο στόμα της Λ, της τον έχωσα με δύναμη. Ο κώλος της με δέχτηκε με άνεση και σπασμούς. Τη γάμαγα βαθιά στο κωλάντερο κι η πουτάνα έχυνε στο στόμα της κουνιάδας μου. Δεν άργησα. Της γέμισα με σπέρμα τον πάτο.

Δεν είχαμε καλά-καλά ηρεμήσει όταν η γυναίκα μου παραπονέθηκε ότι δεν είχε χύσει ακόμα. Με την ψωλή μου ακόμα όρθια, την έστησα ανάσκελα και μπήκα στο μουνί της που έσταζε. Οι άλλες δύο πήραν θέση στις ρώγες της. Όσο γαμούσα τόσο καυλώνανε και φούσκωναν οι ρώγες της που αρχίσανε να χύνουν. Ο Β γούρλωσε τα μάτια του. Οι Ν και Λ ρουφούσαν το γάλα και γλειφόντουσαν μεταξύ τους στέλνοντας τον Β κι εμένα στα ουράνια. Τον έχωσε στο μουνί της γυναίκας του και μετά από 2-3 διεισδύσεις άρχισε να τη χύνει φωνάζοντας "πάρ' τα πουτάνα, πάρ' τα γαμημένη καργιόλα" και κάπου εκεί άρχισα κι εγώ να χύνω στο μουνί της δικιάς μου. Οι Λ και Ν έπαιζαν η μία το μουνί της άλλης και σύντομα πραγματοποίησαν τη φαντασίωση της γυναίκας μου. Τα μουνιά τους εκτόξευαν τα υγρά τους πάνω στην Ε που τώρα άρμεγε τις ρώγες της. Και οι τρεις ούρλιαζαν από καύλα.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για να ηρεμήσουμε και να ανακτήσει ο καθένας τις δυνάμεις του, δεχτήκαμε την πρόσκληση της Λ που δήλωσε παραπονεμένα ως προς τις πούτσες που έφαγε.

- Εσένα θα σε σκίσουμε δίπουτσο… της είπα και γυάλισε το μάτι της.

Ξάπλωσα ανάσκελα κι ήρθε κι έκατσε με τον κώλο πάνω στον πούτσο μου και στην κυριολεξία τον ρούφηξε όλο μέσα στη δουλεμένη κωλοτρυπίδα της. Ο Β πήρε θέση πάνω της και της τον έχωσε στο μουνί. Η Λ έπαιζε με τα βυζιά της Λ κι η Ν… που ήταν η Ν; Δεν την έβλεπα πουθενά. Η Λ χτυπιόταν πάνω στον πούτσο μου και το μουνί της ξεχείλωνε από το χοντρό καυλί του Β. Με τη γλώσσα μου γαμούσα το μουνί της Ε και δάγκωνα την κλειτορίδα της. Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Ν φορώντας ένα μακρύ και λεπτό στραπόν. Πήρε θέση πίσω από τον Β.

- Γουστάρεις παρτουζίτσα με τις δίδυμες Β μου; Μπορεί να με γαμήσανε ο Χ με τη Λ αλλά τώρα είναι η σειρά σου.

Έφτυσε κι ετοίμασε την κωλοτρυπίδα του και εξαφάνισε μέσα της το πλαστικό μακρύ καυλί. Βόγκηξε λίγο ο Β κι ένιωσα το πούτσο του μέσα από τα τοιχώματα της Λ να φουσκώνει ακόμα περισσότερο. Η Λ ήταν σε έκσταση, ο Β επίσης, η γυναίκα μου έχυνε από παντού, η Ν έβριζε και σκαμπίλιζε τον κώλο του άντρα της, που τον είχε κάνει πηγάδι, κι εγώ φώναζα ότι κοντεύω να γεμίσω με χύσια τη μήτρα της κουνιάδας μου. Του έσκιζε τον κώλο με το πλαστικό καυλί κι αυτός γαμούσε όλο και πιο δυνατά την πουτάνα την κουνιάδα μου.

Κρατήθηκα αλλά όχι πολύ. Έχυσα απίστευτη ποσότητα μέσα της, το ίδιο κι ο Β που αμέσως τον έσπρωξε η Λ για να χύσει κι αυτή και να κάνει χαλιά όλο το κρεββάτι. Με τον ίδιο τρόπο έχυσε κι η Ν ενώ η γυναίκα μου δεν είχε σταματήσει να χύνει από το μουνί και τις ρώγες. Έγλειψα λίγο τις ρώγες της κι έπεσα ανάσκελα.

Από 'κει και μετά το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα μέρα μεσημέρι από τα βογκητά του Β και της Ν που της έσκιζε τον κώλο. Δίπλα μου οι δίδυμες που ξύπνησαν κι αυτές και επιδόθηκαν σε μια απίστευτη διπλή πίπα, για να χύσω τελικά στα βυζιά τους, από όπου έγλειψαν μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

Ντυθήκαμε και φύγαμε για το σπίτι μας. Οι διακοπές είχαν λάβει τέλος με τον καλύτερο τρόπο. Επόμενο ραντεβού για κάποιο Σαββατοκύριακο ή τα Χριστούγεννα.




Copyright protected OW ref: 185352



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.