Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο Γιάννης η Μαρία και οι φίλοι μας (2ο μέρος)

Τετάρτη μεσημέρι στη δουλειά και νυστάζω απίστευτα! Μετά την τρελή βραδιά που περάσαμε με το Μανώλη και τη Δήμητρα, έχω κοιμηθεί ελάχιστα. Κάθε βράδυ η Μαρία θέλει σεξ. Δε χορταίνει με τίποτα, μας παίρνει κάθε μέρα το ξημέρωμα! Ξέρω βέβαια ότι δεν έχει χορτάσει το Μανώλη, μ’ αυτόν θέλει να γαμηθεί και εγώ είμαι υποκατάστατο!

Τα μάτια μου είναι έτοιμα να κλείσουν ώσπου χτυπάει το κινητό μου, είναι η Δήμητρα, ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θα σήκωνα το τηλέφωνο έτσι όπως ήμουν…

- Καλησπέρα κορίτσι μου…

- Καλησπέρα Γιαννάκη μου.

- Το Γιαννάκη μου σημαίνει ότι θέλει πολύ μεγάλη χάρη.

- Βοήθησε με, μόνο εσύ μπορείς…

- Τι έγινε καρδιά μου;… πες μου. Έχω αρχίσει να ανησυχώ!

- Έχω να κοιμηθώ από την Παρασκευή! Κάθε βράδυ ο Μανώλης θέλει σεξ, με έχει ξεμουνιάσει, μας παίρνει το πρωί. Αυτός έχει άδεια ακόμη αλλά εγώ δουλεύω κάθε μέρα και δεν αντέχω άλλο ξενύχτι.

Έχω βάλει τα γέλια και της λέω κι εγώ τον πόνο μου, για τα ξενύχτια τόσες μέρες…

- Τι θέλεις βρε αγόρι μου;… του λέω σήμερα το πρωί.

- Θέλω να γαμήσω τη Μαρία, δεν τη χόρτασα προχθές. Αλλά ντρέπομαι να το ζητήσω πάλι από το Γιάννη, μου απάντησε ο καργιόλης!

- Κανένα πρόβλημα, ελάτε το βράδυ από το σπίτι.

- Σε πειράζει να έρθει μόνος του ο Μανώλης; Σχολάω στις έντεκα και θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ. Θα μου την κάνεις την χάρη αγάπη μου;

- Πες του να έρθει στις 9…

- Σ’ αγαπώ Γιαννάκη μου, μου λέει και κλείνει το τηλέφωνο!

Η μέρα πέρασε γρήγορα και το βράδυ γύρω στις 9:30 έφτασα στο σπίτι, είχε μποτιλιάρισμα και άργησα να φτάσω. Μπαίνοντας ακούω γέλια από το μπαλκόνι και πάω να τους χαιρετήσω πριν μπω για μπάνιο.

Η Μαρία καθόταν στα πόδια του, είχαν ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και γελούσαν, τα πρόσωπά τους έλαμπαν από χαρά. Τους χαιρετάω με ένα φιλί στο στόμα, ένα πεταχτό στη Μαρία και στο Μανώλη, μου βγήκε αυθόρμητα!

- Παιδιά πάω για ένα γρήγορο ντους και έρχομαι και εγώ στην παρέα σας…

Σε 10 λεπτά είχα βάλει και το ποτάκι μου και πήγα και πάλι στο μπαλκόνι. Γέλια δεν ακουγόταν πια μόνο αναστεναγμοί! Φιλιόντουσαν με λύσσα. Η Μαρία καθόταν στο αριστερό του πόδι, είχε βγάλει έξω την πούτσα του και την έπαιζε, ενώ αυτός θώπευε τα γυμνά της μπούτια. Καύλωσα απίστευτα και μου σηκώθηκε αμέσως μόλις τους αντίκρισα!

Σαν υπνωτισμένος άφησα το ποτό μου και κάθισα στο δεξί πόδι του Μανώλη! Άρχισα τα χάδια στην πούτσα του και φιλούσα το λαιμό τις γυναίκας μου. Χάθηκα! Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι να σφίγγει δυνατά τα αρχίδια μου, μετά ένα φιλί στο στόμα και μια γλώσσα να ψάχνει τη δικιά με λαχτάρα. Ο Μανώλης με φιλούσε με λαχτάρα στο στόμα, χαϊδεύοντας με το ένα χέρι τα αρχίδια μου και με το άλλο τα μπούτια της γυναίκας μου. Ήθελε να γαμήσει τη Μαρία ή να μας γαμήσει και τους δύο;

Την λύση τελικά την έδωσε η Μαρία, σηκώθηκε μας πήρε από το χέρι και μας πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Ξάπλωσε και μας τράβηξε επάνω της. Ο Μανώλης μπήκε ανάμεσα στα πόδια της σπρώχνοντας με και κατέληξα δίπλα της. Ένιωθα τη λαχτάρα του, σχεδόν τη μύριζα, να μπει μέσα της και ερεθίστηκα περισσότερο. Έπιασα τα πόδια της και τα σήκωσα ψηλά βοηθώντας την πούτσα του να βρει το δρόμο για την μουνάρα της.
Μπήκε μέσα της αμέσως και άρχισε να τη γαμάει σα γουρούνι, σχεδόν την βίαζε! Της Μαρίας της κόπηκε η ανάσα, γύρισε και με κοίταζε με έκπληξη με γουρλωμένα μάτια και ανοιχτό το στόμα, κάτι προσπαθούσε να πει αλλά δεν της έβγαινε η φωνή. Ήξερα ότι έχυνε! Της σήκωσα ακόμη περισσότερο τα πόδια και η πούτσα του μπήκε ακόμη πιο βαθιά στην μουνάρα της.

- Χύνω μαλάκα… μου φωνάζει κοιτώντας με στα μάτια!

Το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα και έκανε θόρυβο κάθε φορά που της τον κάρφωνε, το θέαμα που απολάμβανα ήταν απίστευτα ερεθιστικό. Ο Μανώλης είχε ηρεμήσει λίγο, είχε πλέον επαφή με το περιβάλλον γύρω του. Με κοίταξε στα μάτια και γαμώντας δυνατότερα τη γυναίκα μου έσκυψε και με φίλησε πάλι, το πράγμα είχε αρχίσει να ξεφεύγει.

Το φιλί του ήταν δροσερό, τα χείλη του μαλακά και η βαριά ανάσα του μύριζε υπέροχα, σαν πρωινός καφές. Δεν το περίμενα ότι θα μπορούσε να μου αρέσει το αντρικό φιλί αλλά ερεθίστηκα πάρα πολύ, η πούτσα μου μούδιασε από την καύλα! Ανταπέδωσα το φιλί του με λαχτάρα και τον φιλούσα πλέον με πάθος, ένα υγρό γλυκό φιλί που μας έκοψε την ανάσα

Η Μαρία έχυσε για πολλοστή φορά και καταλάβαινα ότι και ο Μανώλης ήταν έτοιμος να χύσει. Ανακάθισα στο προσκέφαλο του κρεβατιού, πήρα τη Μαρία καλύτερα στην αγκαλιά μου και της άνοιξα ακόμη περισσότερο τα πόδια για να μπορώ να βλέπω την πούτσα του φίλου μου να χύνει την μουνάρα της γυναίκας. Ο Μανώλης κατάλαβε τι ήθελα και χαμήλωσε την ταχύτητα που τη γαμούσε, τον έβγαζε όλο έξω και τον έβαζε ξανά με δύναμη κάνοντας με να σπαρταράω από ηδονή.

- Αχ, καίνε αγόρι μου, πιο βαθιά, μπες μέσα στη μήτρα μου…

φώναξε η Μαρία καθώς άρχισαν να αδειάζουν τα αρχίδια του σπέρμα βαθιά μέσα στη μουνάρα της. Έχυναν μαζί και κάθε φόρα που τον έβγαζε για να της τον καρφώσει και πάλι πιτσιλούσε με σπέρμα παντού! Σηκώθηκα, κόλλησα τα χείλη μου στα χείλη του και έχωσα την γλώσσα στο λαρύγγι του φιλώντας τον ξανά με πάθος ενώ αυτός άδειαζε το σπέρμα του στο κορίτσι μου. Η καργιόλα χτυπιόταν, έχυνε πάλι!

Όταν κατάλαβα ότι άδειασε τελείως και σταμάτησε να χύνει τον έσπρωξα να βγει από το μουνί της και πήρα θέση ανάμεσα στα πόδια της. Η πούτσα μου θα έσπαγε από την καύλα και την έβαλα γρήγορα και άγαρμπα μέσα της. Της άρεσε που άλλαξε η πούτσα μέσα της, του Μανώλη είχε μαλακώσει πλέον και η δικιά μου ήταν καυλωμένη και σκληρή. Έφερε τα πόδια της γύρω από τον κώλο μου, τα κλείδωσε και άρχισε να κουνιέται και να μου γαμάει τον πούτσο. Έπεσα πάνω της, ήθελα να φιλήσω τα χειλάκια της. Ήρθε και ο Μανώλης. Τρεις γλώσσες ενώθηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί.ο κορίτσι μου άρχισε να χύνει ξανά. Τη γαμούσα πλέον γρήγορα, αν και δεν ένιωθα κάποια αντίσταση από το μουνί της, είχε ανοίξει πολύ από την πούτσα του Μανώλη. Καύλωνα όμως όπως πλατσούριζε η πούτσα μου στο πλημμυρισμένο από ξένα χύσια μουνί της.

Ο Μανώλης κατάλαβε από τον ρυθμό μου ότι ετοιμαζόμουν να χύσω, περίμενε καρτερικά τη σειρά του να γαμήσει ξανά την γυναίκα μου. Έφερε την μισοσηκωμένη πούτσα του στα ενωμένα χείλη μας, η Μαρία την πήρε με βουλιμία μέσα στο στοματάκι της. Μοιράστηκε για λίγο το κεφαλάκι μαζί μου και τον πήρε πάλι όλο αφήνοντας σε εμένα να γλείφω τα αρχίδια του. Του τον σηκώσαμε μέσα σε ένα λεπτό. Μόλις τον είδα έτοιμο αφέθηκα σε έναν απίστευτο οργασμό και έχυσα και εγώ στη μουνάρα της.

- Έτσι αγάπες μου, χύστε το κοριτσάκι σας, γεμίστε το μουνί μου με σπέρμα…

φώναζε τρελά καυλωμένη. Πρέπει να έχυνε για δέκατη φορά. Βιαστικά ο Μανώλης με πέταξε από πάνω της και της τον έβαλε με μια κίνηση. Της τον έβαλε μέχρι τα αρχίδια και άρχισε πάλι να τη γαμάει. Της άρεσε πολύ της καργιόλας, άρχισε να χύνει και να χτυπιέται στο κρεβάτι. Φώναζε τρέμοντας από ηδονή “πιο δυνατά μαλάκα, θέλω να ματώσω από τον πόνο”. Έβλεπα την πούτσα του να τινάζει την κοιλιά της κάθε φορά που χτύπαγε στη μήτρα της και ηδονιζόμουν κι εγώ.

Έπρεπε να ηρεμήσω όμως γιατί νύσταζα πολύ, ήθελα να κοιμηθώ αλλά η καύλα δε με άφηνε και απ’ ότι κατάλαβα αυτοί θα γαμιούνται όλη νύχτα. Έκλεισα τα μάτια, ξάπλωσα στο πλάι και τους γύρισα την πλάτη. Με νανούριζε ο ρυθμικός ήχος που έκαναν τα αρχίδια του όταν χτυπούσαν στον κώλο της και μετά από λίγο με πήρε ο ύπνος. Πρέπει να πέρασε πάνω από μισή ώρα όταν ξύπνησα τρομαγμένος από τις φωνές τους, έχυναν επιτέλους.

Έξω είχε αρχίσει να χαράζει. Ευτυχώς κουράστηκαν και ξάπλωσαν ξεθεωμένοι. Η Μαρία δεξιά, μου έδωσε ένα φιλί και κούρνιασε στην αγκαλιά μου με γυρισμένη την πλάτη της προς εμένα. Ο Μανώλης αριστερά, μου έδωσε και αυτός ένα φιλί, ήρθε από πίσω μου, ξάπλωσε στο πλάι και με πήρε αγκαλιά. Κοιμηθήκαμε σχεδόν αμέσως αγκαλιασμένοι.

Ξύπνησα γύρω στης 9, η Μαρία έλειπε από το κρεβάτι. Ήμουν γυρισμένος στο πλάι σε εμβρυακή στάση, ο Μανώλης ήταν κολλημένος από πίσω μου, κοιμόταν ακόμη και με κρατούσε σφιχτά αγκαλιά. Είχε το ένα χέρι κάτω από το κεφάλι μου και το άλλο το είχε χαμηλά στην κοιλιά μου και με έσφιγγε επάνω του. Το στήθος του κολλημένο στην πλάτη μου και ο πούτσος του σε απόλυτη αρμονία απλωμένος ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου. Ήταν καυλωμένος και πολύ σκληρός και το κεφαλάκι του ένιωθα να μου πιέζει τα αρχίδια. Πρέπει να ήμασταν έτσι όλη τη νύχτα. Ένιωθα πολύ όμορφα και δεν ήθελα να σηκωθώ αλλά έπρεπε, είχα πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά.

Πήγα να σηκωθώ σιγά σιγά για να μην τον ξυπνήσω αλλά δε με άφησε. Έκλεισε το χέρι που είχε κάτω από το κεφάλι μου, εγκλωβίστηκα αλλά δεν αντέδρασα. Με το άλλο του χέρι άρχισε να χαϊδεύει την κοιλιά μου και ανέβηκε στο στήθος μου τρίβοντας της ρώγες μου. Με φιλούσε στο λαιμό και έτριβε τον πούτσο του στη σούφρα μου. Ερεθίστηκα πολύ!

- Ξύπνα… του λέω, ο Γιάννης είμαι, η Μαρία είναι στο μπαλκόνι. Νόμιζα ότι με μπέρδεψε με τη γυναίκα μου.

- Το ξέρω…

μου απάντησε ξερά και έσπρωξε λίγο τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα μου. Η ανάσα του είχε γίνει βαριά και μύριζα την καύλα του. Μαζί και τη δικιά μου! Κατέβασε το χέρι του στην κοιλιά μου και με έσπρωξε πάνω στον πούτσο του. Μπήκε το μισό κεφάλι της πούτσας του μέσα μου και σταμάτησε εκεί, πέθανα από τον πόνο. Ήταν τεράστιο και η στενή και αδούλευτη τρύπα μου ήταν αδύνατον να τον δεχτεί μέσα της, τουλάχιστον όχι έτσι στεγνή.

Το πήρα απόφαση ότι τον πούτσο δεν τον γλυτώνω, έτσι όπως ένιωθα δεν ήθελα να τον αποφύγω κιόλας. Άπλωσα το χέρι μου στο κομοδίνο και πήρα ένα σωληνάριο λιπαντικό και άπλωσα μια καλή ποσότητα στην πούτσα του και στην τρύπα μου.

Τα χάδια του με ερέθιζαν πολύ και το φιλί του στο λαιμό μου με τρέλαινε. Με είχε συνέχεια εγκλωβισμένο και είχα παραδοθεί στα χέρια του. Έσπρωξε πάλι και το κεφαλάκι αυτή τη φορά γλίστρησε και μπήκε όλο μέσα μου. Ήταν πολύ χοντρό γαμώτο. Ένα πνιχτό βογκητό μου ξέφυγε, δεν το περίμενα. Πόνεσα πολύ και τα μάτια μου δάκρυσαν αλλά τον ήθελα όλο μέσα μου, είχα τρελαθεί από την πρωτόγνωρη καύλα. Με είχε γαμήσει κάποιες φορές η Δήμητρα με το στραπόν της αλλά τελικά το ζωντανό είναι αλλιώς.

Ξαφνικά σταμάτησε και βγήκε από μέσα μου. Απογοητεύτηκα, νόμισα ότι έχυσε και σταμάτησε αλλά αυτός ακόμη δεν είχε αρχίσει. Με γύρισε ανάσκελα, μου άνοιξέ τα πόδια και ήρθε από πάνω μου. Έσκυψε και ένωσε τα χείλη του με τα δικά μου. Με φίλησε ήσυχα, σχεδόν φοβισμένα κοιτάζοντας με στα μάτια. Ένιωθα τόσο όμορφα και έκλεισα τα μάτια μου αναστενάζοντας από ηδονή. Πήρε θάρρος και το φιλί του έγινε δυνατό γλωσσόφιλο. Με φιλούσε με λαχτάρα χαϊδεύοντας όλο το κορμί μου. Ένιωσα ότι δεν ήθελε απλά να με γαμήσει, έρωτα ήθελε να μου κάνει και ξαφνικά όλες οι αναστολές μου εξαφανίστηκαν.

Τύλιξα τα χέρια μου γύρω από το κεφάλι του και απάντησα στο φιλί του φιλώντας τον με πάθος. Σήκωσα τα πόδια μου δίνοντας του πρόσβαση στον κώλο μου. Είχα καυλώσει πολύ και τον ήθελα μέσα μου, ήθελα να μου κάνει έρωτα! Δε με ένοιαζε ότι ήμασταν άντρες, ούτε ότι είχα τον παθητικό ρόλο. Ήθελα να το ζήσω και να τον κάνω χαρούμενο!

Δεν βιαζόταν όμως να μου τον βάλει και τον είχε απλά ακουμπισμένο στην είσοδο της τρύπας μου συνεχίζοντας να με φιλάει και να με χαϊδεύει παντού. Δε χόρταινε και αυτό με ερέθιζε περισσότερο! Τα χείλη μου είχαν μουδιάσει και με το ζόρι ανασαίναμε, οι γλώσσες μας πάλευαν ποια θα χωθεί πιο βαθιά στο λαρύγγι του άλλου, κάτι σαν παιχνίδι κυριαρχίας.

Τον άφησα να κερδίσει, καταλαβαίνοντας τον παθητικό μου ρόλο, έπρεπε να νιώσει το κυρίαρχο αρσενικό! Μόνο τότε άρχισε να μου τον βάζει γλυκά και ευγενικά, πρώτα το πρησμένο κεφάλι και σιγά σιγά μου είχε βάλει τον μισό πούτσο χωρίς να με πονέσει σχεδόν καθόλου. Τα σώματα μας είχαν γίνει ένα και ένιωθα τα χέρια του παντού ταυτόχρονα σε όλο μου το κορμί. Είχα καυλώσει πολύ αλλά ο πούτσος μου είχε συρρικνωθεί. Ήταν μια καύλα διαφορετική, ξεκινούσε από τα σωθικά μου και απλωνόταν σε κάθε κύτταρο μου. Κουνούσα τη λεκάνη μου κυκλικά και ο πούτσος του όργωνε τα τοιχώματα της τρύπας μου. Ο καργιόλης πίεζε επίμονα την πούτσα του στον προστάτη μου και με άρμεγε. Ο οργασμός είναι απίστευτος, έχυνα χωρίς να χύνω! Έτρεμα σύγκορμος και παχύρρευστα υγρά έτρεχαν από την πεσμένη μου πούτσα. Το κωλόπαιδο είχε σταματήσει να με φιλάει, είχε ανασηκώσει τον κορμό του στηριζόμενος στα χέρια του και έπαιζε μαζί μου. Με άφηνε μισό λεπτό να ηρεμήσω και μετά πίεζε και πάλι την πούτσα του στον προστάτη μου και με έβλεπε να χάνω τον έλεγχο του κορμιού μου και τρέμω χύνοντας. Αυτή η απόλυτη κυριαρχία επάνω μου τον είχε συνεπάρει, καμάρωνε για το κατόρθωμα του να με κάνει να χύνω ασταμάτητα. Πρέπει να έχυνα πάνω από 10 λεπτά! Ένιωσα ότι θα λιποθυμήσω.

Μάζεψα όση δύναμη είχα και σχεδόν του ψιθύρισα «σταμάτα σε παρακαλώ… σταμάτα».

Ευτυχώς με άκουσε και σταμάτησε, δε θα άντεχα πολύ ακόμη. Είχα επιτέλους τον έλεγχο του σώματος μου. Τον τράβηξα επάνω μου και κόλλησα με λύσσα τα χείλη μου στα δικά του. Άρχισε να με γαμάει και πάλι, βάζοντας τον όλο και πιο βαθιά με κάθε κούνημα της λεκάνης του. Άρχισα να ζορίζομαι και η ευχαρίστηση να δίνει την θέση της στον πόνο, ήταν πολύ μεγάλος και πολύ σκληρός και είχε αρχίσει να με γαμάει με δύναμη. Είχε μπει πια όλος μέσα μου και τα αρχίδια του χτυπούσαν βαριά στον κώλο μου, πονούσα πολύ και βαριά βογκητά μου ξεφεύγανε. Δεν ήθελα να τον σταματήσω όμως γιατί τον έβλεπα να έχει να καυλώσει πολύ και ήταν πια έτοιμος να χύσει. Στο επόμενο λεπτό κάρφωσε τον πούτσα του βαθιά μέσα μου, για λίγο νόμιζα ότι σκίστηκα στα δυο, και άρχισε να χύνει. Σταμάτησε να ανασαίνει και κουνούσε ελάχιστα μπρος πίσω την λεκάνη του αδειάζοντας λυτρωτικά μέσα μου καυτό σπέρμα. Τον έσφιξα δυνατά επάνω μου, τον αγαπούσα πολύ ρε γαμώτο, και αυτόν και τη Δήμητρα.

Στα επόμενα λεπτά συνέχισε να με φιλάει και να με γαμάει γλυκά, μέχρι η πούτσα του έπεσε τελείως και γλίστρησε από μέσα μου. Ανάψαμε ένα τσιγάρο και το απολαύσαμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

- Μας γάμησες και τους δύο τελικά… του λέω γελώντας κάποια στιγμή για να σπάσω την αμηχανία και την σιωπή. Σήκω πάμε για μπάνιο, έχω πολύ δουλειά σήμερα… του φωνάζω τραβώντας με κέφι.

Μπήκαμε μαζί στο μπάνιο. Παίζαμε σαν παιδιά με το καυτό νερό και τις σαπουνάδες γελώντας, λέγοντας διάφορες αντρικές μαλακίες. Σαπουνίζαμε ο ένας τον άλλον ενώ μου έλεγε για τα βυζιά της καινούριας ασκούμενης στο γραφείο του και εγώ του έλεγα για την γυναίκα του κυρίου Δημήτρη που μου την πέφτει πολύ τώρα τελευταία.

Την ώρα που του σαπούνιζα το στήθος αυτός μου σαπούνιζε την πούτσα. Το έκανε σχολαστικά. Όταν έφτασα εγώ στον πούτσο του αυτός μου σαπούνιζε τον κώλο και τα αρχίδια. Συνεχίζαμε να λέμε μαλακίες αλλά είχαμε καυλώσει και οι δύο πολύ. Αγκαλιαστήκαμε τελικά κάτω από το ντους και φιληθήκαμε παθιασμένα, με της πούτσες μας όρθιες ανάμεσα μας. Θέλαμε να γαμηθούμε πάλι, το πάθος δεν είχε σβήσει ακόμη. Η πούτσα μου είχε γίνει πολύ σκληρή και έσταζε υγρά, ήταν έτοιμη, ήθελε να γαμήσει!

Το κωλόπαιδο όμως με είχε λιώσει στα χάδια και στα φιλιά, με είχε ερεθίσει απίστευτα. Σχεδόν σαν υπνωτισμένος γύρισα, ακούμπησα τα χέρια στον τοίχο άνοιξα τα πόδια μου και στήθηκα. Ήθελα να γαμηθώ πάλι σαν τρελός. Ο φίλος μου κόλλησε από πίσω μου και συνέχισε τα φιλιά στην πλάτη μου και στο λαιμό μου. Η τρύπα μου ήταν ορθάνοιχτη, με είχε ξεκωλιάσει πριν μισή ώρα και το σπέρμα του ήταν ακόμη μέσα μου. Οπότε μόλις μου τον ακούμπησε τον πήρα αμέσως, ήταν σαν να τον ρούφηξα λαίμαργα μέσα μου.

Πόνεσα! Αλλά τόσο όσο για να καταλάβω ότι μια 19ποντη πρησμένη πούτσα είναι μέσα μου. Η καύλα ήταν απίστευτη και υπερίσχυε του πόνου. Με έπιασε από το στήθος και χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη του από το κορμί μου έπιασε αμέσως ρυθμό και μου χάριζε ένα δυνατό γαμήσι. Με τρέλαινε το ότι δε σταμάτησε να με φιλάει και να με χαϊδεύει, τον ένιωθα ταυτόχρονα παντού! Τα αρχίδια του χτυπούσαν δυνατά στα αρχίδια μου με κάθε κάρφωμα και το πρησμένο πουτσοκέφαλο είχε βρει πάλι τον προστάτη μου και άρχισα πάλι να χύνω. Έχυνα συνέχεια αλλά τώρα ήξερα πως να το διαχειριστώ οπότε είχα κάποιο βασικό έλεγχο του κορμιού μου. Έτρεμαν τα πόδια μου και ο οργασμός ξεκίναγε μέσα από τα σωθικά μου, δε μπορούσα να προσδιορίσω από που αλλά ήταν σαρωτικός και με το ζόρι μπορούσα να ανασάνω.

Δεν είχα την αίσθηση του χρόνου, αλλά πρέπει να χάθηκα από την πραγματικότητα περίπου ένα τέταρτο. Κατάλαβα κάποια στιγμή μια δυνατή ριπή από καυτό σπέρμα βαθιά μέσα στα σωθικά μου και τον Μανώλη να με τραβάει από τα μαλλιά και να προσπαθεί να βάλει και τα αρχίδια του μέσα μου, με γαμούσε με όση δύναμη είχε. Παραληρούσαμε και οι δύο. Βγήκε βιαστικά από μέσα μου και κρατώντας με ακόμη δυνατά από τα μαλλιά με γύρισε βίαια προς το πρόσωπο του και συνέχισε να με φιλάει στο στόμα.

Δε μπορούσα να καταλάβω γιατί και πως του βγήκε αυτό το πάθος, από εχθές το βράδυ ήθελε να με φιλάει και να με χαϊδεύει συνέχεια. Με βασάνισε για λίγο το ότι παραδόθηκα κι εγώ σε αυτή την τρέλα αλλά με φιλούσε τόσο αληθινά! Με συνεπήρε.

Τον αγκάλιασα και τα κορμιά μας γίνανε ένα. Έφερε τα χέρια του στον κώλο μου και με έσφιξε επάνω του, οι πούτσες μας ανάμεσα μας πίεζαν το υπογάστριο μας με την πούτσα του Μανώλη να χύνει ακόμη. Μείναμε σε αυτή τη στάση αρκετή ώρα με τον Μανώλη να με φιλάει και να με γλείφει παντού και με την πούτσα σηκωμένη τριβόταν επάνω μου. Αν του γυρνούσα τον κώλο θα με γαμούσε πάλι! Ευτυχώς τελείωσε το ζεστό νερό από το θερμοσίφωνα και το παγωμένο νερό που άρχισε να πέφτει επάνω μας μας συνέφερε, τουλάχιστον εμένα.

Αγχώθηκα γιατί δεν ήξερα τι ώρα ήταν και στις 12:30 είχα ένα πολύ σοβαρό ραντεβού στο γραφείο με ένα μεγάλο πελάτη. Απρόθυμα τον ξεκόλλησα από επάνω μου και είδα το ρολόι μου, ευτυχώς ήταν μόνο 10:30 και θα προλάβαινα να πιω και ένα καφέ με την ησυχία μου.

- Φτάνει αγόρι μου, πρέπει στις 12:30 να είμαι στο γραφείο.

- Εντάξει Γιαννάκη μου, λέει ναζιάρικα.

Το Γιαννάκη το χρησιμοποιούν οι πολύ φίλοι μου όταν θέλουν κάτι από μένα, δε μίλησα και περίμενα. Αυτός εν τω μεταξύ έχει πάρει το σφουγγάρι και με πλένει όσο εγώ λούζομαι, με ξεπλένει με κρύο νερό και έχει πάρει την πετσέτα να με σκουπίσει. Εγώ απολαμβάνω την περιποίηση του σιωπηλός.

- Θα αργήσεις να γυρίσεις;… με ρωτάει την ώρα που σκούπιζε σχολαστικά τον πούτσο μου. Γιατί έλεγα αν δεν αργήσεις να καθίσω να κάνω παρέα στην Μαρία.

- Η Δήμητρα δεν θα σε περιμένει να πας στο σπίτι;

- Αν της το ζητήσεις εσύ θα με αφήσει. Εσένα σε ακούει. Άλλωστε σήμερα δουλεύει διπλοβάρδια και θα λείπει μέχρι αύριο το πρωί.

Φαινόταν ότι το ήθελε τόσο πολύ. Δε μπορούσα να του το αρνηθώ…

- Εντάξει θα την πάρω τηλέφωνο σε λίγο. Πάμε τώρα, θέλω καφέ επειγόντως.

Βγήκαμε από το μπάνιο φορέσαμε από ένα δικό μου μποξεράκι, δεν είχε καθαρά ρούχα μαζί του, κάναμε τον καφέ μας και βγήκαμε στο μπαλκόνι να το απολαύσουμε. Η Μαρία έλειπε, μάλλον είχε βγει για ψώνια.

Το μπαλκόνι μας είναι αρκετά μεγάλο, είναι το 1Ο ρετιρέ και με την τέντα και τα λουλούδια στα κάγκελα προσφέρει αρκετή ιδιωτικότητα. Είχαμε ένα μεγάλο τραπέζι τέσσερις πολυθρόνες και ένα διθέσιο καναπεδάκι όλα από μπαμπού.

Κάθισα στο καναπεδάκι και ο Μανώλης ήρθε και κόλλησε δίπλα μου, ήταν καυλωμένος με την πούτσα σηκωμένη τέρμα να διαγράφεται στο κολλητό άσπρο μποξεράκι.

Πιάσαμε συζήτηση για δουλειές καπνίζοντας και πίνοντας το φραπεδάκι μας ώσπου μετά από λίγο ήρθε και η Μαρία φορτωμένη με ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Ήρθε στο μπαλκόνι και μας καλημέρισε με ένα φιλί χαρίζοντας μας μια υπέροχη θέα στα βυζάκια της σκύβοντας. Έκατσε στα πόδια μου, πήρε το τσιγάρο από το χέρι μου και φυσώντας τον καπνό μου λέει ναζιάρικα.

- Γιαννάκη μου ξέρεις τι θα ήθελα;

- Τι θα ήθελες αγάπη μου;

- Να μείνει μαζί μας και σήμερα ο Μανώλης; Είδα τη Δημητρούλα στον μανάβη και της τον ζήτησα και για σήμερα. Μου είπε να τον κρατήσω όσο θέλω, αυτή θα είναι όλη τη ημέρα στην δουλειά. Σουρεαλισμός! Δε μπορούσα να κρατηθώ και έβαλα τα γέλια. Να δεις που της Δήμητρας της γυάλισε κάποιος ειδικευόμενος πιτσιρικάς γιατρός και θέλει να ξεφορτωθεί το Μανώλη.

- Ε αφού σου είπε η Δήμητρα να τον κρατήσεις όσο θέλεις, δε θα διαφωνήσω.

- Δηλαδή αν θέλω μπορώ να τον κρατήσω ως την Κυριακή;

Τη Δευτέρα θα πήγαινε στους δικούς της στο χωριό, θα καθόταν μια εβδομάδα και θα γυρνούσε με τα παιδιά για να ξαναμπεί στην ρουτίνα της μαμάς και νοικοκυράς.

- Μπορείς αγάπη μου, θα το κανονίσω εγώ με τη Δήμητρα.

Δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω αλλά ταυτόχρονα ερεθίστηκα πολύ και φάνηκε στο μποξεράκι μου.

Τα μάτια και των δύο λάμψανε από χαρά και όρμησαν επάνω μου να με φιλήσουν. Κοντραρίστηκαν λίγο ποιος θα με φιλήσει με γλώσσα, κέρδισε η Μαρία και ο Μανώλης αρκέστηκε να μου φιλάει το λαιμό. Ταυτόχρονα ένιωσα δύο χέρια να χαϊδεύουν την καυλωμένη μου πούτσα, μάλλον τους είχα χαρίσει τον ουρανό με τα άστρα και ήθελαν να με ευχαριστήσουν.

Τα φιλιά μάς καύλωσαν όλους, εγώ είχα πετάξει τα βυζιά της έξω από το μπλουζάκι της και τα μάλαζα και ο Μανώλης είχε κατέβει και έγλειφε τον πούτσο και τα αρχίδια μου. Η Μαρία σηκώθηκε, με καβάλησε, σήκωσε τη φούστα της και παραμερίζοντας το κιλοτάκι της κάθισε στη σηκωμένη μου πούτσα. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα από την καύλα και γλίστρησα όλος μέσα της. Κουνώντας τη λεκάνη της μπρος πίσω έχυσε αθόρυβα δαγκώνοντας τα χείλια μου. Με κοίταξε λάγνα και κατάλαβα αμέσως τι ήθελε!

- Έλα από πίσω της, λέω στον Μανώλη. Η καρδούλα μου θέλει να γαμηθεί και από τον κώλο!

Αυτός υπάκουσε σαστισμένος και σε λίγο της τον είχε βάλει όλο μέσα της και αρχίσαμε να τη γαμάμε προσεκτικά. Ήταν πολύ στενά και αγχωτικά στην αρχή, φοβόμουν να μην της κάνουμε καμιά ζημία άλλα ήταν τέτοια η καύλα της και τόσα πολλά τα υγρά της που μας έπαιρνε πια με άνεση. Τη γαμούσα με δύναμη, το ίδιο και ο Μανώλης. Αυτή βογκούσε κάθε φορά που της τον έβαζε όλο και το απολάμβανε.

Έχυσε πάλι βουβά, την καταλάβαινα μόνο από την έκφραση του προσώπου της. Τον έβαλα βαθιά μέσα της και κάθισα να την κοιτάζω και να απολαμβάνω τις εκφράσεις της καθώς της γαμούσε τον κώλο ο τεράστιος πούτσος του Μανώλη. Έχυσε πάλι το μωράκι μου βουβά και με τρέλανε η έκφραση απόλαυσης στο προσωπάκι της. Η πούτσα μου φούσκωσε ακόμη περισσότερο μέσα στο μουνάκι της.

Ο άλλος ήταν στον κόσμο του. Είχε κλείσει τα μάτια και γαμούσε τη γυναίκα μου από τον κώλο όπως γαμούσε έμενα πριν μια ώρα. Αν τον αφήναμε θα το έκανε όλη μέρα! Η Μαρία άναψε τσιγάρο κι εγώ έμεινα να την κοιτάζω απορημένος. Έκανε 3-4 τζούρες, μου έκλεισε με πουτανιά το μάτι και με αγκάλιασε από το λαιμό, κατάλαβα…

- Μανώλη βάλε την πούτσα σου στο μουνάκι της. Η καρδούλα μου θέλει της γαμήσουμε το μουνάκι της μαζί!

Το μουνάκι της φαίνεται τόσο στενό, πως στην ευχή θα μας πάρει και τους δυο μέσα; Με κοίταξε με απορία αλλά έκανε αυτό που του είπα. Τον έβγαλε από τον κώλο της και τον ακούμπησε την βάση του πούτσου μου. Τον είχα ακίνητο μέσα της και τη φιλούσα γλυκά στο στόμα. Αυτό την καύλωνε πολύ και τα υγρά της έτρεχαν πάνω στης πούτσες μας!

Τον ένιωσα να γλιστράει πάνω στην πούτσα μου μπαίνοντας στο μουνάκι της. Μπήκε αμέσως όλος μέσα της και τα αρχίδια του σταμάτησαν πάνω στα δικά μου. Το μωράκι μου σταμάτησε να αναπνέει και με έσφιξε δυνατά δαγκώνοντας τα χείλια μου, έχυσε δυνατά και τα υγρά της έτρεχαν πλέον στα αρχίδια και τον κώλο μου. Τη γαμούσε πιά ξέφρενα, η πούτσα του με οδηγό τη δική μου μπαινόβγαινε άνετα μέσα στο μουνάκι της γυναίκα μου. Ήταν πολύ ερεθιστικό το πουτσοκέφαλο του Μανώλη να τρίβεται πάνω στην πούτσα μου και σε κάθε κάρφωμα τα αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη στα δικά μου. Με πονούσαν και με ερέθιζαν ταυτόχρονα.

Το κοριτσάκι μου γαμιόταν με δυο πούτσες και έσκουζε σα γουρούνα! Ο μαλάκας καύλωνε περισσότερο από τις κραυγές της και τη γαμούσε σαν γουρούνι! Πλέον με κάθε κάρφωμα της πούτσας του μέσα της έσπρωχνε και το καναπεδάκι το οποίο έτριζε δυνατά. Η καρδούλα μου έχυνε κάθε μισό λεπτό.

Ο Μανώλης άρχισε να μουγκρίζει και πλημμύρισε το μουνί της με σπέρμα, το αισθάνθηκα καυτό πάνω στο κεφαλάκι μου, έχυσα και εγώ! Η Μαρία έβγαζε άναρθρες κραυγές μουγκρίζοντας καθώς έχυνε παρατεταμένα.

Τους άφησα να ηρεμήσουν λίγο και τους έσπρωξα να φύγουν από πάνω μου, με είχαν λιώσει έτσι όπως ήμουν ο μισός πάνω στον καναπέ και αυτοί να έχουν χυθεί επάνω μου.

Η Μαρία ξάπλωσε ανάσκελα διπλά μου με τα πόδια της ανοιχτά και σηκωμένα. Το μουνί της ήταν πλημμυρισμένο από τα χύσια μας. Ο Μανώλης είχε καταρρεύσει στην πολυθρόνα απέναντι μας και προσπαθούσε να συνέλθει κοιτάζοντας μια την πούτσα μου που ήταν ακόμη σηκωμένη και μια το μουνάκι της γυναίκας μου. Κατάλαβα ότι είναι σε δίλημμα, ήθελε να πάρει την πούτσα μου στο στόμα του αλλά ήθελε και να χώσει τη γλώσσα του στο μουνάκι της Μαρίας και να ρουφήξει το σπέρμα μας που είχε αρχίσει να τρέχει από μέσα της. Η Μαρία του έδωσε τη λύση.

- Μανωλάκη αγόρι μου θα με καθαρίσεις από τα χύσια σας ή θα το κάνει ο Γιαννάκης μου;… του λέει κοιτάζοντας τον με λαγνεία.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση της και ο Μανωλάκης είχε γονατίσει ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να γλείφει τα χύσια που είχαν τρέξει στον κώλο της. Μόλις κόλλησε τα χείλια του στο μουνί της και άρχισε να ρουφάει τα χύσια μας από μέσα της, η πούτσα του τινάχτηκε από την καύλα. Το ίδιο και η Μαρία. Το ίδιο κι εγώ…

Έπρεπε να φύγω για δουλειά γαμώτο. Η Μαρία έχυσε πάλι, ο Μανώλης σκυμμένος στα τέσσερα της χάριζε ένα υπέροχο γλείψιμο.

Σηκώθηκα και άναψα τσιγάρο. Κάθισα στην πολυθρόνα απέναντι τους για να ηρεμήσω πίνοντας λίγο καφέ. Δύσκολο με τον κώλο του Μανώλη τουρλωμένο μπροστά μου και τα αρχίδια και την πούτσα του να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια του.

Άναψα ένα τσιγάρο στη Μαρία, της το έδωσα και έφυγα για ένα γρήγορο ντους. Ντύθηκα και πήγα στο μπαλκόνι να πάρω τα τσιγάρα και το κινητό μου για να φύγω. Η Μαρία ήταν στην ίδια θέση με τα πόδια ψηλά και έχυνε πάλι. Μόλις το έπιασα στα χέρια μου χτύπησε, ήταν ο πελάτης που είχαμε ραντεβού. Μου ζητούσε συγνώμη επειδή δε θα μπορούσε να έρθει σήμερα και να το κανονίσουμε για την Δευτέρα. Η Μαρία με κοίταξε και χαμογέλασε, το πρόσωπό μου ήταν κατακόκκινο… Ήμουν τρομερά ερεθισμένος.

Πέταξα τα ρούχα μου γρήγορα και γονάτισα πίσω από το Μανώλη. Η πούτσα μου ήταν σίδερο και ταλαντευόταν μόλις 5 πόντους από τον κώλο του. Τον έπιασα από τα καπούλια και του τον έβαλα στεγνά. Ήθελα να πονέσει. Το κωλαράκι του όμως το έχει καλοδουλεμένο η Δήμητρα και με δέχτηκε μέσα του άνετα. Γύρισε και με κοίταξε απορημένος, δεν το περίμενε αλλά χαμήλωσε λίγο τη λεκάνη του για να μπαίνω πιο εύκολα μέσα του. Ακούμπησε το κεφάλι του στην κοιλιά της Μαρίας και έκλεισε τα μάτια απολαμβάνοντας την πούτσα μου να οργώνει το κωλαράκι του και τη Μαρία να του χαϊδεύει τα μαλλιά.

Αυτή η μετάβαση από μουνί σε κώλο, από γυναίκα με άντρα, από άντρα με άντρα και πάλι από την αρχή, ερχόταν τόσο φυσικά που δεν εξέπληττε κανένα μας. Και μάλλον ήταν αποτέλεσμα της χημείας που υπήρχε μεταξύ μας.

Τον γαμούσα δυνατά μεν, ήρεμα δε, ήθελα να κρατήσει πολύ. Ο καργιόλης ήξερε να γαμιέται καλά από τον κώλο και με τρέλαινε. Η Μαρία είχε ανάψει τσιγάρο και μας απολάμβανε πίνοντας τον καφέ μου.

- Μετά θέλω να τον γαμήσω και εγώ… μου λέει σε κάποια στιγμή.

- Μου είπε η Δήμητρα ότι αν τον γαμήσω με το στραπόν μου μετά γίνεται ταύρος και θα μου δώσει το μουνί στο χέρι… μου λέει και μου κλείνει το μάτι χαμογελώντας.

Η μαλάκας καύλωσε με αυτά που άκουγε και άρχισε να καρφώνει τον κώλο του με δύναμη στον πούτσο μου, ήθελε να τον γαμήσω πιο δυνατά. Άρχισα να μπαινοβγαίνω πιά μέσα του γρήγορα και έσκαγα στον κώλο του με όση δύναμη είχα κάνοντας πολύ θόρυβο. Έχει πάρει το κεφάλι του Μανώλη και τον έχει βάλει να φιλάει της ρώγες της, μου τον τρέλανε!

- Πήγα να πάρω και τα παντελόνια σου από τον κύριο Δημήτρη αλλά δεν ήταν έτοιμα. συνέχισε να μιλάει ατάραχη.

Ο Δημήτρης είναι, 55χρονος ράφτης παντρεμένος με τη μουνάρα την Ιφιγένεια. Κάνουμε κάποιες φορές παρέα και ταιριάζουμε αρκετά παρά τη διαφορά ηλικίας. Η γυναίκα μου επιμένει για χρόνια να τον προσφωνεί Κύριο Δημήτρη.

- Του είπα να τα φέρει το βράδυ στο σπίτι. Του είπα ότι θα είναι και ο Μανώλης και θα σας φτιάξω τηγανιά με κρέας από το χωριό. Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στην τηγανιά της Μαρίας.

- Σε πειράζει Γιαννάκη μου με γαμήσει ο Κύριος Δημήτρης; Και αν θέλεις μπορείς να ρουφήξεις μετά το σπέρμα του από το μουνάκι μου…

- Αν το θέλεις καρδιά μου δεν έχω πρόβλημα… η καύλα μου είχε εκτοξευτεί.

- Χύστε τώρα γιατί έχω πολλές δουλειές… μας είπε με πολύ αυστηρή φωνή.

Ο Μανώλης σε 10 δευτερόλεπτα έχυσε πετώντας σπέρμα παντού. Και εγώ αμέσως μετά έχυνα μέσα στο κωλαράκι του φίλου μου.

Σηκώθηκα ντύθηκα και ετοιμάστηκα να πάω επιτέλους για δουλεία. Ο Μανώλης ήταν ανήμπορος να σηκωθεί ακόμη και ήταν στα τέσσερα ανάμεσα στα πόδια της, με τα χύσια μου να τρέχουν από τον κώλο του στα αρχίδια του και στα μπούτια του. Η Μαρία του χαϊδεύει στοργικά τα μαλλιά. Κοντοστάθηκα.

- Φύγε, θα συνέρθει σε λίγο, μου λέει η Μαρία.

- Και μην αργήσεις το βράδυ, σας θέλω και τους τρεις!

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151291121S013




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).