Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Φοιτητική ζωή: Η πρώτη γεύση

Ενάμιση μήνας είχε περάσει από τότε που με γάμησε ο κολλητός μου και άρχιζα σιγά σιγά και έβαζα τη ζωή μου σε μία τάξη. Είχα προσαρμοστεί με τη σχολή, είχα κάνει πολλές γνωριμίες και είχα βρει και μια κοπέλα, τη Χρύσα, με την οποία είχαμε σχέση. Πάντα αναρωτιόμουν πως μπορούσε ένα μουνί σαν τη Χρύσα να είναι μαζί μου. Ήταν μελαχρινή, κοντούλα με μέτριο, πολύ στητό στήθος, που πολλοί νόμιζαν ότι είναι ψεύτικο και ένα κωλαράκι φωτιά που κόλαζε μέχρι και άγιο. Όπου και να πηγαίναμε όλοι γυρνούσαν να δουν τον κώλο της πράγμα που με νευρίαζε αλλά με καύλωνε και ταυτόχρονα. Ένα βράδυ λοιπόν με πήρε ο κολλητός μου τηλέφωνο και μου πρότεινε να έρθει πάλι επάνω να βγούμε να πάμε για ποτά και να φάμε τίποτα. Αφού δέχτηκα και τον περίμενα άρχισαν να μου έρχονται αναμνήσεις στο μυαλό μου για εκείνο το βράδυ που με είχε σκίσει και με έκανε να νιώθω σαν γυναίκα του… το πουτανάκι του. Ένιωθα τη τρύπα μου να ζητάει τη ψωλάρα του αλλά συγκρατήθηκα. Είπα περασμένα αυτά, δε μιλάμε για αυτό ξανά και τώρα έχω τη Χρύσα με την οποία εκείνο το βράδυ γαμηθήκαμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο πούτσος μου καυλωμένος και να μην πέφτει αφού καθ’ όλη τη διάρκεια σκεφτόμουν το γαμήσι μου μαζί του.

Έφτασε η επόμενη μέρα και κατά το μεσημέρι έφτασε από το ταξίδι του ο κολλητός μου και ήρθε σπίτι μου. Τα είπαμε λίγο, γνώρισε και τη Χρύσα την οποία έγδυνε συνέχεια με τα μάτια του αφού φορούσε μόνο τις πιτζάμες, οι οποίες δεν άφηναν πολλά στη φαντασία. Η Χρύσα άρχισε να καυλώνει και φάνηκε έντονα αυτό όταν οι ρώγες της σκλήρυναν τόσο πολύ που θα τρυπούσαν τη μπλούζα της. Εγώ στο φόβο να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα πρότεινα να πάμε έξω για φαγητό. Η Χρύσα μας έριξε άκυρο γιατί είχε να τελειώσει μια εργασία της που έπρεπε να παραδώσει. Γυρίσαμε και ξαπλώσαμε για ύπνο. Η Χρύσα όμως είχε όρεξη για πούτσο οπότε γαμηθήκαμε. Ο άλλος σίγουρα μας είχε ακούσει αφού η Χρύσα δεν είναι και το πιο αθόρυβο άτομο στο σεξ.

Αφού τελειώσαμε εγώ έπεσα να κοιμηθώ και η Χρύσα είπε θα κάνει ένα μπανάκι. Παρατήρησα ότι έφυγε από το δωμάτιο εντελώς γυμνή και άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες ότι ίσως πάει να κάνει τίποτα με τον άλλο στο σαλόνι. Περίμενα 2-3 λεπτά και βγαίνω από το δωμάτιο με τη δικαιολογία ότι πάω να πιω νερό. Παρατηρώ ότι η πόρτα του μπάνιου ήταν κλειστή και ο άλλος κοιμόταν γυμνός και κρίνοντας από το τεράστιο φούσκωμα στο σεντόνι σίγουρα μας είχε ακούσει και τον έπαιξε. Πήγα ξάπλωσα και μετά από λίγο ήρθε και η Χρύσα να κοιμηθεί.

Την επόμενη μέρα αποφασίσαμε να βγούμε για ποτά στο κλαμπ που συχνάζουμε μόνο που αυτή τη φορά θα ερχόταν και η Χρύσα μαζί μας. Αφού μένω πιο κεντρικά η Χρύσα θα ετοιμαζόταν και θα περνούσε από εμάς να φύγουμε για έξω. Εμάς κλασσικά μας έπιασε η βαρεμάρα και δεν ετοιμαστήκαμε στην ώρα μας. Ήρθε η Χρύσα, μας έβαλε τις φωνές να ετοιμαστούμε γρήγορα αλλά ταυτόχρονα μας καύλωσε με το ντύσιμο της. Ένα φόρεμα που με το ζόρι έκρυβε τα βυζιά της και τον κώλο της, με ανοιχτή πλάτη και τις γόβες της. Εγώ την είχα συνηθίσει να ντύνεται έτσι αλλά ο άλλος άρχισε να καυλώνει στο θέαμα. Ξεκίνησα να ετοιμάζομαι και ο άλλος μπήκε να κάνει μπάνιο. Πέρασε κανένα πεντάλεπτο και υπήρχε πολύ ησυχία. Πήγα να δω τι κάνουν οι άλλοι. Πάω στο σαλόνι και δεν ήταν η Χρύσα εκεί. Αμέσως κατάλαβα τι γίνεται και πάω να δω στο μπάνιο. Εκεί είδα τη Χρύσα πεσμένη στα γόνατα να γλείφει την ψωλή του.

- Τέτοια χοντρή ψωλή με τεράστιες αρχιδάρες γεμάτες σπέρμα πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου, θέλω να τη νιώσω μέσα μου, να μου ανοίξει το μουνί. Από χτες το βράδυ που σε έπιασα να την παίζεις και να χύνεις για πάρτη μου δε μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό. Όλο αυτό το σπέρμα που έβγαλες, θα μπορούσες να μου γκάστρωνες το μουνάκι

- Σήκω να στο γκαστρώσω τώρα!

Η Χρύσα σηκώθηκε όρθια και έγειρε πάνω στο νιπτήρα για να στηθεί. Από τα νεύρα μου αποφάσισα να επέμβω. Βλέποντας με η Χρύσα τα χάνει, σηκώνεται και προσπαθεί να μαζευτεί. Ο άλλος δεν έκανε καμία κίνηση έμεινε καυλωμένος να με βλέπει.

- Τι κάνετε εκεί; Καλά μωρή πουτάνα με τον κολλητό μου μέσα στο σπίτι μου, όσο είμαι και εγώ εδώ; Δεν έχεις ηθικούς φραγμούς;

- Η κοπέλα απλά είδε τη πούτσα μου και δε μπόρεσε να αντισταθεί όπως εσύ εκείνο το βράδυ που σε γάμησα.

Εκεί τα έχασα δεν πίστευα ότι θα το έλεγε αυτό μπροστά στη Χρύσα.

- Τι τον έκανες; Ρώτησε η Χρύσα

- Τον γάμησα. Ένα βράδυ είδε τη ψωλή μου όπως εσύ και δεν κρατήθηκε. Τον γάμησα, έχυσα μέσα του, τα κατάπιε και φώναζε πως αισθάνεται γυναίκα πλέον και θα είναι η πουτάνα μου.

- Ώστε έτσι μωρή πούστρα; Σε γάμησε αυτός ο παίδαρος με τη ψωλάρα του και την θες όλη για εσένα; Δε θα σου κάνω όμως το χατίρι, σήμερα θα δεις να με πηδάει και δε θα πάρεις γεύση από αυτή.

Πήγανε μέσα στο δωμάτιο και τους ακολούθησα, έκατσα στην καρέκλα του γραφείου. Δεν ήξερα γιατί το έκανα απλά καύλωσα. Η Χρύσα τον καβάλησε ανάποδα ώστε να με βλέπει.

- Λοιπόν πούστη δες τώρα πως γαμάνε οι πραγματικοί άντρες, όχι σαν εσένα!

Ξεκίνησε να χώνει την πούτσα του μέσα της. Ήταν τόσο χοντρή που με το ζόρι έμπαινε μέσα της. Πρώτη φορά έβλεπα τη Χρύσα να κάνει έτσι στο σεξ. Φώναζε και έβριζε περισσότερο από ότι συνήθως πράγμα που έδειχνε ότι γούσταρε όπως την πηδούσε. Εγώ είχα βγάλει την ψωλή μου και την έπαιζα. Όταν ήρθε η ώρα να χύσω πήγα και την έχυσα στα βυζιά. Εκείνη με έβαλε να σκύψω και να τη γλείψω το μουνάκι της όσο της το άνοιγε ο άλλος παράλληλα. Καθώς έγλειφα χύσανε και οι δύο ταυτόχρονα. Αυτός έχυσε μέσα της ενώ εμένα δε με είχε αφήσει ποτέ να το κάνω.

- Μόνο οι πραγματικοί άντρες χύνουν μέσα στα μουνιά όχι οι πούστηδες σαν εσένα.

Συνέχισαν να γαμιούνται με τις ώρες και εγώ καθόμουν και τους κοιτούσα. Ταπεινωμένος και χωρίς ηθικό, με μια πούτσα μαζεμένη μικρή σαν κλειτορίδα. Πρώτη φορά την έβλεπα έτσι αλλά για κάποιο λόγο δε με πείραξε εκείνη τη στιγμή. Έχυσε για δεύτερη φορά μέσα της. Με τράβηξε στα γόνατα δίπλα της η Χρύσα, λέγοντας μου έλα να καθαρίσουμε την πούτσα του γαμιά μας. Πήρα τη πρώτη γεύση, μια μίξη από τα χύσια του με τα δικά της. Αφού την καθαρίσαμε ο άλλος πήγε για ύπνο στο σαλόνι κουρασμένος. Η Χρύσα έφερε το μουνί της πάνω από το στόμα μου.

- Πρέπει να καθαρίσεις κι εμένα τώρα…

Άνοιξε το μουνί της και μια παχιά δόση από χύσια έπεσε μέσα μου.

- Κατάπιε τα σαν καλό πουστράκι που είσαι.

Αμέσως υπάκουσα και της έγλειφα το μουνί.

- Ο φίλος σου με γάμησε καλύτερα από το μαύρο που με γάμησε προχτές. Ξέρει να τη χρησιμοποιεί. Τυχερή όποια τον πάρει.

- Ποιόν μαύρο γάμησες;…

και πριν προλάβω να συνεχίσω τη πρόταση μου έπεσε ακόμα μια παχιά δόση χύσια στο στόμα μου.

- Αγάπη μου είμαι size queen, με ικανοποιεί να με πηδάνε μόνο μεγάλες ψωλές. Το μαύρο το βρήκα από ένα κατάστημα ρούχων, έτσι όπως άλλαζε ρούχα η κουρτίνα στο δοκιμαστήριο δεν είχε κλείσει καλά και είδα το καυλί του. Του είπα αμέσως να πάμε να γαμηθούμε. Την είχε μεγάλη αλλά το γαμήσι δεν ήταν καλό, δεν ήξερε να το χρησιμοποιεί. Έχυσε μέσα μου και τον έδιωξα λίγο πριν έρθεις. Για αυτό με πέτυχες γυμνή και σε έβαλα αμέσως να με γλείψεις, για να ρουφήξεις τα φλόκια του, αλλά εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. Μαζί σου ήμουν γιατί είχα συναισθήματα για εσένα. Μετά από αυτά που έμαθα σήμερα… εγώ δε μπορώ να είμαι με ένα πούστη.

Σηκώθηκε ντύθηκε και έφυγε σπίτι της. Εγώ έπεσα για ύπνο καυλωμένος και ικανοποιημένος από τα χύσια που με είχε ταΐσει η Χρύσα. Την επόμενη ήταν σαν να μην έγινε τίποτα με τον κολλητό μου, απλά αισθανόταν περισσότερη ελευθερία γύρω μου κυκλοφορούσε πλέον γυμνός μέσα στο σπίτι μου. Λίγο πριν φύγει τράβηξε μια τελευταία μαλακία μπροστά μου και με τάισε τα φλόκια του. Θα πήγαινε για δουλειά στο εξωτερικό και θα κάναμε πολύ καιρό να βρεθούμε. Με τη Χρύσα μετά από εκείνο το βράδυ χωρίσαμε και δεν ξαναβρεθήκαμε. Έτυχε απλά να την πετύχω για τελευταία φορά σε ένα κλαμπ στο διπλανό τραπέζι με κάτι φίλες της και δύο μαύρους. Δε μιλήσαμε, απλά κοιταχτήκαμε. Το βράδυ μου έστειλε μια φωτογραφία που αυτή ήταν στα γόνατα με τις δύο τεράστιες μαύρες ψωλές στα χέρια της και έγραφε «τα προνόμια των πραγματικών αντρών».


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151041221S008




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.