Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχεις ακούσει σίγουρα για τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου! Βέβαια αν ρωτούσα ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δε θα μπορούσαν να μου ονοματίσουν και τους δώδεκα. Πολλοί ξεχνάνε μια θεότητα ή την αλλάζουν με το Διόνυσο ο οποίος δεν έχει εξουσία. Βέβαια αν το πάρεις σωστά οι δώδεκα είναι δεκατρείς.

Πρώτο παιδί και κόρη της Ρέας και του Κρόνου είναι η Εστία. Το όνομά της αποτελεί το σύνολο ενός σπιτιού και αυτούς που διαμένουν μέσα στον οίκο. Πλούτωνας, Ποσειδώνας, Δίας, Ήρα και Δήμητρα τα αδέρφια. Άρτεμης και Απόλλωνας ως δίδυμοι, Άρης και Ήφαιστος, Ερμής, Αφροδίτη και τέλος Αθηνά! Ο Πλούτωνας διαμένει μόνιμα στον κάτω κόσμο, αλλά έχει μεγάλη εξουσία οπότε να οι δώδεκα θεοί.

Η Εστία και η Άρτεμης επέλεξαν να μείνουν παρθένες! Το ίδιο και η Αθηνά αλλά για δικούς της λόγους. Βλέπεις η θεά της σοφίας γνώριζε από πριν γεννηθεί πως θα γινόταν η πιο δυνατή θεά του κόσμου μιας και ο μικρότερος αδερφός της δε θα κατάφερνε ποτέ να γεννηθεί. Από τη μητέρα της τη Μήτιδα απέκτησε την πανσοφία, τις τέχνες και την πονηριά που ούτε ο Δίας δε μπορούσε να συγκριθεί. Εργάνη λέγεται η Αθηνά και ήταν πρώτη σε οποιαδήποτε τέχνη, ακόμα και του πολέμου, εκτός από τον έρωτα! Η Αθηνά έδωσε την ελιά στους ανθρώπους.

Η αγαπημένη πόλη της θεάς έγινε η Αθήνα. Ομοίως κι εγώ αγαπώ αυτήν την πόλη και την επισκέπτομαι συχνά.

Θυμάμαι μια φορά τον αγαπημένο Ιανό να επιστρέφει από τις Ηνωμένες Πολιτείες ύστερα από μια επέμβαση που είχε κάνει. Ήταν από τις λίγες φορές στη ζωή μου που είχα προσευχηθεί να πάνε όλα καλά και τελικά συνέβη. Βρέθηκα να τον περιμένω στο αεροδρόμιο και κατόπιν μεταβήκαμε στο διαμέρισμα που νοίκιαζα. Στα μάτια του υπήρχε λύπη και μου εξήγησε το γιατί.

Το ίδιο βράδυ βγήκαμε για κυνήγι. Καταλήξαμε σε ένα στριπτιτζάδικο οπού ύστερα από δύο ώρες βρέθηκα να γαμάω με τα δάχτυλα μου και τη γλώσσα μου μια από τις κοπέλες στις τουαλέτες, μέχρι που λιποθύμησε από την καύλα και τους απανωτούς οργασμούς.

Για να τον κάνω να ξεχάσει τη γυναίκα που γνώρισε στην Αμερική τράβηξα την προσοχή μιας ξανθιάς Ελληνίδας στα τριάντα που δούλευε εκεί. Μια ώρα αργότερα φεύγαμε από το κατάστημα.

Στην έξοδο μας περίμεναν οι κοπέλες (δεν τις περιμέναμε εμείς). Η δική μου ήταν εικοσιτεσσάρων ετών, στο 1.70 με κοντό βαθύ κόκκινο καρέ μαλλί, γαλάζια μάτια, μέτριο προς μεγάλο στήθος. Η δική του ήταν στο 1.64 με ολόισιο ξανθό μαλλί και απαλά ανοιχτό πράσινο μάτι.

Πήραμε ένα ταξί για να επιστρέψουμε στην οικία μου. Ο Ιανός κάθισε στη θέση του συνοδηγού κι εμείς πίσω. Ο ταξιτζής μας κοιτούσε συχνά μέσα από τον καθρέφτη.

- Οι πουτάνες του είμαστε, του είπα χαμογελώντας κοροϊδευτικά και σαρδόνια. Απλά σήμερα έτυχε να διαλέξει μία από εμάς και οι άλλες δύο θα μείνουμε ρέστες. Χωρίς να γευτούμε τη συγκλονιστική ηδονή που μας προσφέρει ο νταβραντισμένος φίλος μας.

Γέλασα δυνατά όταν παραλίγο να του φύγει το τιμόνι.

- Φίλε οδήγησε και μην ακούς, του είπε ο Ιανός.

- Nolite spoliare me amet, είπα στον Ιανό.

- Optime, μου απάντησε.

Η δική μου κοπέλα είπε κάτι στα Ρώσικα και φυσικά της απάντησα για να την καθησυχάσω πως απλά κορόιδευα τον οδηγό που του έτρεχαν τα σάλια.

Όταν βρεθήκαμε στο σπίτι μου, καληνύχτισα τον αγαπημένο Ιανό και βρέθηκα με τη δική μου στο δωμάτιο μου. Εκείνος πήγε στον ξενώνα με την ξανθιά.

- Αυτό που μου έκανες στο μαγαζί, μου είπε με απόλυτο πόθο. Θέλω να στο κάνω κι εγώ...

Αντίκρισα ένα ενθουσιασμένο βλέμμα στο πρόσωπό της και συμφώνησα. Την άφησα επίτηδες να με γδύσει όπως εκείνη ήθελε και να με φιλήσει με τον τρόπο που πίστευε η ίδια πως ήταν ο καλύτερος. Εγώ φυσικά την είχα επιλέξει ΚΑΙ γι' αυτό το λόγο. Ήξερα πως ήταν λεσβία, άσχετα αν εργαζόταν σε τέτοιο κέντρο διασκέδασης. Πολύ σύντομα μου αφαίρεσε τα ρούχα, με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να εξερευνά το σώμα μου με τα χείλη της και τα δάχτυλά της. Είχε καθαρά επικεντρωθεί στη δική μου απόλαυση.

Κάθε χάδι, κάθε ασπασμός, κάθε άγγιγμα της ανάσας της σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος μου, έστελνε ηλεκτρικά κύματα καύλας στο κέντρο του είναι μου. Η ανάσα μου έγινε πιο βαθιά, πιο έντονη και έναν τόνο πιο γρήγορη. Όταν τα χείλη της μετά από ώρα βρήκαν τα δικά μου, ενώ τα δάχτυλα της χάιδευαν τρυφερά την κλειτορίδα μου άρχισα να τελειώνω. Τα μάτια μου σκούρυναν από την έκρηξη των αισθήσεων. Η γλώσσα της μπήκε στο στόμα μου και έπαιξε με τη δική μου. Το σώμα μου άρχισε να συσπάται. Δεν το περίμενε πόσο γρήγορα κορύφωσα και ευθύς αμέσως βούτηξε ανάμεσα στα σκέλια μου και κόλλησε όλο το στόμα της στην ήβη μου. Η γλώσσα της τιναζόταν επιδέξια μεταξύ κλειτορίδας και οπής! Την έπιασα απαλά από το πίσω μέρος του κεφαλιού της και πίεσα τη λεκάνη μου προς αυτήν. Τα καυτά υγρά μου άρχισαν να εκτοξεύονται και την άκουσα να τα καταπίνει με ακόρεστη βουλιμία.

Δύο λεπτά αργότερα μου είχε βάλει ένα μεγάλο δονητή (ντίλντο) μέσα μου και τον είχε ανοίξει στο μάξιμουμ. Για πάνω από δεκαπέντε λεπτά τα χέρια της με γαμούσαν με αυτόν κι εγώ δεν έπαψα να την ανταμείβω με τους χυμούς μου.

- Θέλω να μου γαμήσεις και το κωλαράκι με το στράπον, της είπα ξέπνοα και τα μάτια της γούρλωσαν. Δεν ήξερε πώς είχα αντιληφθεί τι είχε μες στην τσάντα της.

Πραγματικά μετά από πέντε λεπτά είχε ζωστεί τον πλαστικό φαλλό κι εγώ γύρισα ανάποδα και τούρλωσα τον κώλο μου για να τον δεχτώ. Η έκσταση με συνεπήρε όταν ξεκίνησε να με γαμάει πισωκολλητά ενώ ταυτόχρονα με τον άλλο δονητή μου γαμούσε το μουνάκι. Κραύγαζα ανεξέλεγκτα και πολλαπλοί οργασμοί σάρωσαν το κορμί μου.

Για μια ώρα ακόμα συνέχιζε να μου σφυροκοπάει το είναι!

- Έχεις τρομερές αντοχές, είπε στο αυτί μου δαγκώνοντας το απαλά.

Γύρισα προς το μέρος της με τη γλώσσα μου να τινάζεται έξω από τα χείλη μου. Τα μάτια μου ήταν σκοτεινά από την καύλα. Τη γύρισα ανάποδα χωρίς καν να καταγράψει τις κινήσεις μου και με τα δύο πλαστικά όργανα ακόμα μέσα μου, χώθηκα ανάμεσα στα σκέλια της και την έγλειψα με μοναδικό τρόπο.

Μισή ώρα αργότερα έπεσε εξαντλημένη δίπλα μου στο κρεβάτι και αποκοιμηθήκαμε αγκαλιασμένες. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι να ακούω ήταν τις πνιχτές κραυγές της ξανθιάς κοπέλας που έκανε σεξ με τον Ιανό στο διπλανό δωμάτιο.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151141221S004




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).