Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα στη χερσόνησο της Ινδοκίνας που παλιότερα ονομαζόταν Σιάμ! Σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση Σιαμαίοι δίδυμοι. Τα αδέρφια Τσανγκ και Ενγκ Μπάνκερ που ήταν ενωμένα στο στέρνο, τα μπράτσα και είχαν κοινό συκώτι, είναι τα πιο διαδεδομένα και επιθεωρημένα άτομα/αντικείμενα μελέτης του 19ου αιώνα, εξ αιτίας των παραστάσεων τους στην Αμερική και στην Ευρώπη. Έζησαν για 62 χρόνια, έκαναν οικογένειες και συμμετείχαν σε πολλούς θιάσους "φρικιών".

Αυτό τον καιρό η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα με τεράστια επισκεψιμότητα από τουρίστες και κυρίως η πρωτεύουσα της Μπανγκόκ. Εκτός από πρωτεύουσα του Σιάμ, η Μπανγκόκ αναφέρεται και ως η πρωτεύουσα των επεμβάσεων αλλαγής φύλου, κυρίως από άντρα σε γυναίκα. Εδώ και κοντά σαράντα χρόνια υπάρχει μια μεγάλη υποκουλτούρα και τα δικαιώματα των ατόμων που έκαναν τη μεταμόρφωση αναγνωρίστηκαν και συνταγματικά το 2016.

Το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκα στην Μπανγκόκ. Είχα νοικιάσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων επιλεγμένο επειδή ήταν κοντά στα μεγάλα κέντρα αναψυχής που επιθυμούσα να επισκεφθώ. Η πόλη έχει γενικά μεγάλο πρόβλημα κίνησης στους δρόμους και λανθασμένης πολεοδομίας. Τις τρεις πρώτες μέρες της παραμονής μου τις επένδυσα σε επισκέψεις των αξιοθέατων. Μουσεία, καλλιτεχνικές και λαογραφικές παραδόσεις, πάρκα. Βέβαια γνώριζα πολύ καλά τι με είχε τραβήξει σε αυτήν την πόλη, αλλά έκανα υπομονή, χτίζοντας αργά την προσμονή της εκτόνωσης.

Η τέταρτη μέρα μου κύλησε νωχελικά. Παρέμεινα στο δωμάτιο μου διαβάζοντας έναν τουριστικό οδηγό και απολαμβάνοντας ένα πολύωρο μπάνιο. Το απογευματάκι ετοιμάστηκα φορώντας ασημένιο μίνι εξώπλατο φόρεμα χωρίς τιράντες που έφτανε ως το στήθος μου, μαύρες μπότες με δεκάποντο τακούνι, και ασορτί στρινγκάκι. Έφτιαξα τα μαλλιά μου με ένα περίπλοκο τριπλό δέσιμο πλεξούδας και έβαλα μια σταγόνα Σανέλ πίσω από κάθε αυτί.

Μισή ώρα αργότερα βρέθηκα σε ένα τοπικά διάσημο Γκο-γκο μπαρ στην πλάζα Νάνα. Υπήρχαν πολλοί σεξοτουρίστες από όλο τον κόσμο. Η είσοδος μου καθυστέρησε κυρίως γιατί τα άτομα μπροστά μου δεν κατάφερναν να μιλήσουν σωστά αγγλικά. Η "μητέρα" του οίκου (έτσι είναι η ελληνική κοινή μετάφραση) ήταν μια γυναίκα που μάλλον είχε κάνει αλλαγή φύλου στη δεκαετία του 80. Επέλεξα ένα τραπέζι σε γωνία που ήταν ανορθωμένο από την επιφάνεια του καταστήματος με δώδεκα σκαλοπάτια και παρήγγειλα το πιο παλιό μπουκάλι ουίσκι που διέθεταν.

Μέσα στο κατάστημα εργάζονταν ανάμεικτα κοπέλες που είχαν εγχειριστεί ή περίμεναν να το πραγματοποιήσουν. Όλες φορούσαν μαύρο πολυεστερικό στηθόδεσμο και ανάλογο εσώρουχο ή σορτσάκι. Καμία από αυτές δεν ξεπερνούσε το 1.60 σε ύψος, αν και βέβαια φορούσαν γόβες με ψηλά τακούνια. Καθώς το βραδάκι κυλούσε και το εκάστοτε πρόγραμμα παρουσιαζόταν, τα μάτια μου ανίχνευαν το χώρο. Μου έκανε εντύπωση που ακόμα και αυτές που δεν είχαν κάνει την αλλαγή, διέθεταν πολύ λεπτά πόδια, χέρια και σιλουέτα.

Ο τρόπος που καθόμουν στον καναπέ του τραπεζιού μου, απέτρεπε στους άντρες πελάτες να πλησιάσουν και φόβιζε τις γυναικείες παρουσίες. Παρόλα αυτά κάποια κορίτσια τόλμησαν επ' εμού και ανταμείφθηκαν με ένα ποτό, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Εγώ σιγόπινα το ουίσκι μου και εξακολούθησα να προσμένω το "κλικ". Σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα πρόσεξα μια ωραία κοντούλα ύπαρξη, αλλά με πιο "γεμάτα" και γυμνασμένα πόδια. Δέρμα χαλκευμένο από το σολάριουμ, μαύρα ίσια σιδερωμένα μαλλιά μέχρι το λαιμό και σκούρα καστανά μάτια. Το στήθος της μέτριο και στητό, φυλακιζόταν σε "κλειστό" στηθόδεσμο μικρότερου μεγέθους.

Άμεσα κατάλαβε πως την κοιτούσα και περπάτησε αγέρωχα προς το μέρος μου. Είχε ύψος στο 1.54 με έξτρα δώδεκα πόντους τακούνι. Το μικρό κοντό σορτσάκι ανεδείκνυε πως δεν είχε αλλάξει ακόμα, αλλά τα χαρακτηριστικά της ήταν εντελώς γυναικεία, σε όλες τις γωνίες που "μετράνε". Κάθισε κοντά μου για μισή ώρα και κουβεντιάσαμε αρκετά για αυτήν και τι ήθελα εγώ να κάνω. Αφού συμφωνήσαμε, μου πρότεινε να έρθει στο ξενοδοχείο μου. Έγνευσα καταφατικά, άδειασα το ποτήρι μου και έφυγα.

Κατά τις δύο τα χαράματα της τοπικής ώρας άκουσα διακριτικούς χτύπους στην πόρτα του δωματίου μου. Άνοιξα και έμπασα μέσα τις δύο γυναίκες. Η κοπέλα με το χρωμόσωμα Ψι είχε φέρει άλλη μια γυναίκα με χρωμόσωμα Χι πλέον. Τα κορίτσια έβγαλαν τα ρούχα τους και κατόπιν με βοήθησαν να βγάλω το φόρεμα μου. Τα στοματάκια τους κολλούσαν αρμονικά σε διάφορα σημεία του κορμιού μου. Όσο με φιλούσαν, τέντωσα τα χέρια μου και χούφτωσα μια μέτρια μεγέθους πούτσα και ένα παχύ μουνάκι. Μάλαξα με αργό ρυθμό και ανταποκρίθηκαν.

Πολύ σύντομα ήμασταν ξαπλωμένες στο κρεβάτι. Το σώμα μου λύγισε και βρέθηκα να αρπάζω με τα χείλη μου το μπρούτζινο καυλί. Βάλθηκα να τσιμπουκώνω μέχρι τα λεπτά αρχίδια, τα οποία είτε έγλειφα ή κατάφερνα να τα χώσω στο στόμα μου.

- Ω… είπε στην Τάι διάλεκτο. Η κυρία κάνει απίστευτα βαθύ τσιμπούκι και με καυλώνει όσο δεν πάει.

- Το βλέπω, απάντησε η άλλη κοπέλα. Κρίμα που δε μπορώ να κάνω το ίδιο.

Χαμογέλασα στον εαυτό μου και απελευθέρωσα το πρησμένο πλέον όργανο. Ζήτησα από την κοπέλα να γαμήσει τη φίλη της με στράπον καθώς εκείνη θα γαμούσε εμένα. Ήξερα πως καύλωνε πιο πολύ με μια ψωλή στον κώλο παρά με ένα τσιμπούκι και έτσι θα ικανοποιούσα τις δικές μου ορέξεις καλύτερα. Πραγματικά μερικά λεπτά αργότερα ήμασταν ξαπλωμένες πλαγιαστά και εγώ βρέθηκα με την πούτσα της Χι στον κώλο, ενώ εκείνη με το πλαστικό καυλί που φορούσε η Ψι. Καθώς μου έσκιζε απολαυστικά την κωλοτρυπίδα, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά της για να μου γαμήσει το μουνάκι.

Αν και είχα φτάσει σε οργασμούς, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είχε επιτευχθεί. Εκείνη βρέθηκε να εκσπερματώνει στο προφυλακτικό μέσα στον κώλο μου, ύστερα από μισής ώρας εντατικού πισωκολλητού. Οι αντοχές της μου φάνηκαν σπουδαίες, αλλά αποφάσισα να πάρω τον έλεγχο. Το στητό όργανο της έχανε την πυγμή του, αλλά το στόμα μου μέσα σε δύο λεπτά το είχε ανασηκώσει εκ νέου. Αυτή τη φορά η πούτσα μπήκε στο μουνάκι μου, ενώ η άλλη κοπέλα κατόπιν νοήματος στήθηκε πίσω μου και έχωσε το στράπον στον κώλο μου.

Τα μάτια μου επιτέλους σκούρυναν και τους έδωσα το ρυθμό που ήθελα για να με γαμήσουν. Μια ανάσα αργότερα κορύφωνα κολπικά και πρωκτικά! Για κοντά μια ώρα συνέχιζαν να με παρτουζώνουν κι εγώ απολάμβανα τους πολλαπλούς οργασμούς που μου προσέφεραν. Η κοπέλα ξεκίνησε να χύνει κι εγώ με τρόπο συνέσπασα τον κόλπο μου για να την κάνω να το απολαύσει καλύτερα. Έπεσαν και οι δύο στο κρεβάτι ψάχνοντας να βρουν ρυθμό στην αναπνοή τους. Η κοπέλα με το αιδοίο είχε ιδρώσει από την υπερπροσπάθεια. Έσκυψα προς το μέρος της και τη φίλησα στο στόμα με πάθος. Τα ματάκια της ανοίξανε και κλείσανε. Τα χέρια της πέρασαν πίσω από το λαιμό μου, σχεδόν παρακαλώντας να μη διακόψω το φιλί μας. Παρόλα αυτά το έκανα! Κατέβηκα γρήγορα ανάμεσα στα σκέλια της και έγλειψα επιδέξια την κλειτορίδα της μέχρι που ολοκλήρωσε και η ίδια.

Αρκετά αργότερα της γάμησα το κωλαράκι ενώ ταυτόχρονα η κοπέλα με το καυλί γαμούσε το δικό μου. Μέχρι τα ξημερώματα, αλλάξαμε πολλές στάσεις και εκείνες κόρεσαν την πείνα και τη δίψα μου για σεξ. Λίγο πριν αποχωρίσουν σχεδόν παραπατώντας από το δωμάτιο μου, ευχήθηκα στην κοπέλα καλή επιτυχία για την επέμβαση και τη φίλησα για πρώτη φορά απαλά στα χείλη.

Για άλλη μια φορά είχα αντιληφθεί πως η φύση κάνει λάθη, που ευτυχώς πλέον μπορούν να διορθωθούν!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151201221S009




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).