Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συντετριμμένη και ανασφαλής για το σεξ μου, στέλνω σε μια πρώην μου που είχα να επικοινωνήσω 4 χρόνια μαζί της, από τα 25. Ας πούμε ότι με λένε Νεφέλη και εκείνη Δέσποινα. Η Δέσποινα ήταν μία σχέση που είχα στα 18 μου για περίπου ένα χρόνο και χωρίσαμε έπειτα από κέρατο που έφαγα. Ερωτικά δεν είχαμε ξανά βρεθεί, αν και το επιχείρησε πολλές φορές. Δεν ήταν το κέρατο που με έκανε να μη θέλω κάτι ερωτικό ξανά μαζί της, αλλά έτσι είμαι σαν Νεφέλη. Δε θεωρώ πως τα γαμήσια με πρώην έχουν να σου προσφέρουν κάτι ή τουλάχιστον έτσι πίστευα μέχρι πριν 2-3 βδομάδες. Ποτέ δεν της κράτησα κακία για το κέρατο, γιατί έπινε, ήταν ασταθής, δεν τα είχε καλά με τον εαυτό της. Προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της και φυσικά γιατί δεν είχα αμφιβολία για το αν με αγάπησε. Αλλά από έναν άνθρωπο που δε μπορεί να σεβαστεί τον εαυτό του πως θα μπορούσε να σεβαστεί τους άλλους; Το μήνυμα που της έστειλα έγραφε:

"Δεν είμαι καλά και νομίζω ότι σε χρειάζομαι, χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό που χρειάζομαι πραγματικά από σένα, αλλά μόνο εσένα εμπιστεύομαι"

Η ανταπόκρισή της ήταν άμεση:

"Στο γνωστό σημείο σε μισή ώρα"

Φτάνω, τη βλέπω και είχε έρθει με το μπουρνούζι της φορώντας μόνο εσώρουχα από μέσα.

- Συγγνώμη μωρό μου, αλλά με πέτυχες στο μπάνιο όταν μου έστειλες και δεν είχα το χρόνο να ντυθώ

Ένας φόβος άρχισε να με κυριεύει και το σώμα μου βρέθηκε κολλημένο στην πόρτα του συνοδηγού.

- Κάνεις λες και δεν με έχεις ξανά δει. Έλα μη μου ντρέπεσαι. Χαλάρωσε και πες μου τι είναι αυτό που σε απασχολεί.

Βγάζω το μπουφάν μου, το βάζω στα πόδια της και της λέω:

- Δε σου έστειλα για να γαμηθούμε. Δεν έχω πηδήξει ποτέ πρώην μου. Οπότε μην κάνεις καμία βλακεία και το βγάλεις.

Εκείνη γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει πετύχει τον σκοπό της, 37 χρονών βλέπετε, έκανε υπομονή και δεν κούνησε το μπουφάν, δίνοντάς μου το χρόνο που χρειάζομαι. Με κοίταξε με ένα βλέμμα άκρως ερωτικό και είχε κοκκινίσει ολόκληρη:

- Και είχα την απορία αν μερικά πράγματα γοητεύσιμα μπορούν να αλλάξουν με τα χρόνια. Και εσύ είτε 18 είτε 29 το ίδιο ντροπαλή παραμένεις. Αυτό είναι κάτι που με έκανε και με κάνει να νιώθω βρώμικη συνέχεια όταν είμαι μαζί σου. Αγγίζει η φαντασία μου τα όρια της διαστροφής.

Δεν της έδωσα σημασία. Για την ακρίβεια καταλάβαινα που ήθελε να το πάει, αλλά δεν είχα καμία διάθεση. Και ξεκίνησα να της λέω το πρόβλημα μου.

- Τα είχα με μία νάρκισσο, την Ιόλη. Πέρασα σε εξωφρενικό βαθμό πολύ άσχημα σε αυτή τη σχέση. Η τύπισσα με χώριζε ανά 2 εβδομάδες. Με ταπείνωνε. Με μείωνε. Τι ότι μετάνιωσε που με γνώρισε, τι ότι ήμουν ότι χειρότερο στη ζωή της και άλλα πολλά. Και θα με ρωτήσεις γιατί δεν τη χώριζα. Γιατί ήταν, αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα κρεβάτια μου. Σε συνδυασμό με τον έρωτά μου για εκείνη, δε νομίζω ότι κάποια θα μπορέσει να την ξεπεράσει. Μετά από 9 μήνες βρήκα τη δύναμη να τη χωρίσω. Λύγισα όμως από ανασφάλεια, παρόλο που ήξερα ότι δεν πρόκειται ποτέ να μου δώσει αγάπη χωρίς να με σκοτώσει μετά ψυχολογικά. Έτσι, προσπάθησα να τη διεκδικήσω. Γύρισε και μου είπε ότι δε θα με ξανά διάλεγε και πως όταν τη χωρίζουν δεν ξανά γυρίζει.

- Αυτό εμένα δε μου φαίνεται καθόλου κακό. Καλύτερα που δεν θα ξανά γύριζε μωρό μου. Δεν θα σε δώσουμε σε όποια να ‘ναι. Εμείς σε έχουμε για καλύτερα. Από μένα όμως κουτάβι μου τι χρειάζεσαι;

- Δεν ξέρω. Δεν αισθανόμουν καθόλου καλά με τον εαυτό μου και ο γιατρός μου, μου είπε ότι θα πρέπει να μιλάω στους φίλους μου και ότι δεν χρειάζομαι κάποια ψυχοθεραπεία πλέον. Το θέμα είναι ότι κανένας ποτέ δεν κατάλαβε εμένα και το θέμα μου με τα αγγίγματα. Κανένας δεν ασχολήθηκε να μου δώσει αυτά που έχω ανάγκη πραγματικά. Εσύ ήσουν το μοναδικό άτομο στα ερωτικά μου που με σεβάστηκες, μου έδωσες το χρόνο. Και θέλω να το ξεπεράσω αυτό το θέμα και δεν ξέρω πως. Πάντα είχες τρόπο να με ξεκλειδώσεις.

- Ναι αλλά τώρα μωρό μου καταλαβαίνω ότι το πρόβλημά σου είναι σεξουαλικής φύσεως, σωστά;

- Ναι! Νιώθω ότι είμαι δυσλειτουργική. Δε θέλω ούτε να με ακουμπήσω ούτε τίποτα. Νιώθω απλώς χαμένη. Νιώθω ανίκανη για τα πάντα. Στο μόνο κομμάτι που πίστεψα πως είναι αληθινή, είναι στο σεξ. Μόνο αυτό ευχαριστιόταν. Άλλωστε και η πρώτη της άποψη για μένα ήταν "γαμήσιμη".

- Μα είσαι.

- Τώρα με δουλεύεις κι εσύ; Για καλό σε φώναξα;

- Ιόλη την είπαμε; Τη θες σαν άνθρωπο στη ζωή σου;

- Με αυτά που μου έκανε, όχι. Δεν της αξίζει.

- Θα συμφωνήσω. Αλλά να την πηδήξεις θα ήθελες;

Είδα το μπουφάν να κουνιέται, σαν να έσφιγγε τα πόδια της, χαρακτηριστική κίνηση που έκανε από τότε που ήταν μαζί μου στα 26 της, όταν η απάντησή μου είτε αρνητική είτε θετική θα την καύλωνε. Ο πρώτος ερεθισμός για τη γυναίκα που είχα απέναντί μου εκείνη τη στιγμή άρχισε να κάνει την εμφάνισή του.

- Μου γάμησε το μυαλό η πουτάνα. Στη 3η συνάντησή μας κατέβασε το παντελόνι της σε ένα σχολείο και μου είπε πήδα με. Δεν μου άφηνε περιθώριο να σκέφτομαι και να με κυριεύουν οι ανασφάλειες. Με απελευθέρωσε. Σαν να αγάπησε το μυαλό μου.

- Αρχικά όταν μωρό μου σε έναν άνθρωπο σαν εσένα, κάνουν κάτι τέτοιο, δε σε σέβονται. Δεν είναι δείγμα αγάπης αυτό. Απλά είπαμε η σεμνότητά σου μπορεί να εξιτάρει τους πάντες. Αλλά δε μου απάντησες. Θα την πηδούσες αν σου έστελνε;

- Ν: Ναι θα το έκανα.

- Δ: Τότε γράψε της αυτά που θα σου πω "Το σκέφτηκα και δε σε χρειάζομαι στη ζωή μου σαν άνθρωπο αλλά αν θες γαμήσι θα στο δώσω γιατί είναι το μόνο που κάνεις καλά."

Την κοιτούσα με περιέργεια και δε μιλούσα. Ανοίγοντας το μπουρνούζι της λίγο μπροστά στο στήθος της, συνεχίζει.

- Το ίδιο φλώρος με τότε. Δε μπορώ άλλο θα με σκάσεις μωρό μου. Πριν 11 χρόνια σου είχα πει κάτι Νεφέλη. Όταν θα ζητάς τη βοήθεια μου, θα είμαι εκεί για σένα αλλά θα υπακούς σε ό, τι και να σε συμβουλεύω. Οπότε κάνε το.

Σαν υπνωτισμένη το κάνω. Βάζει το αυτοκίνητο μπροστά και πιάνει το μπουφάν μου και το πετάει πίσω.

- Που πάμε;

- Αυτή τη φορά θα σε βοηθήσω διαφορετικά. Θα σε ετοιμάσω για οποιοδήποτε μήνυμά της. Κοίτα να πάρεις τον χρόνο που χρειάζεσαι μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλω. Μη με φοβάσαι μωρό μου. Δε θα σε αγγίξω αν δεν μου το ζητήσεις.

Δεν μου αρέσει να ακουμπάω και να με ακουμπάνε άγνωστοι. Και όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά δε μου αρέσει ούτε η σχέση μου να το κάνει. Από μικρό παιδί έτσι ήμουν. Αναγνωρίζω τη διαδρομή.

- Σπίτι σου πάμε;

- Δε με λυπάσαι λίγο την γυναίκα; Είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία, δεν κάνει να κρυώσω.

Όταν μπήκαμε σπίτι της το σώμα μου μάγκωσε. Δεν ήξερα ούτε τι θα μου κάνει, ούτε τι θα πει. Την βλέπω να προχωράει προς το δωμάτιο και να αφαιρεί κατά την διαδρομή της το μπουρνούζι.

- Έλα μωρό μου. Ακολούθησε με…

Καθόταν σε απόσταση από μένα, γιατί γνώριζε πως το να πλησιάσει θα με έφερνε σε κατάσταση πανικού. Ανοίγει το συρτάρι της και βγάζει μια μάσκα για τα μάτια, δύο χειροπέδες και ένα μαντήλι.

- Κάτσε απέναντι στην καρέκλα. Μου είναι δύσκολο να σε κοιτάζω και να μη σε ακουμπάω. Μου είναι δύσκολο να σε έχω δίπλα μου και να μη σου μιλάω. Μου είναι δύσκολο όλα αυτά τα χρόνια να σκέφτομαι το ποιες γαμάς. Θα δέσω το στόμα μου, μετά τα μάτια μου και ύστερα θα σου δώσω κάτι για να δεις πως είμαι μαζί σου από την ώρα που μου έστειλες μήνυμα. Θα έχεις το δικαίωμα να φύγεις αν νιώσεις άβολα. Αν όμως με ακουμπήσεις φοβάμαι πως δε θα αντέξω και θα το κάνω και εγώ, για αυτό έχω τις χειροπέδες.

Δε μίλησα. Έπαιζε με το μυαλό μου. 11 χρόνια μετά και θυμόταν κάθε τι που έπρεπε να προσέξει μαζί μου. Μου έδινε όλη την ασφάλεια που χρειαζόμουν.

Πρώτα έκλεισε το στόμα της και μετά τα μάτια της. Κατεβάζει το σώμα της πιο χαμηλά, ξαπλώνει και αρχίζει να χαϊδεύει το σώμα της. Ήταν απίστευτη. Ήταν μία άκρως γραμμωμένη γυναίκα, με περιφέρεια, ταττού στα χέρια, αναγνωρίσιμη, με χρήματα, με άλλα λόγια δεν της έλειπε τίποτα. Αναρωτιόμουν τι μπορεί να έχω εγώ και να κάνει έτσι για μένα. Άρχισα να μη βολεύομαι στη καρέκλα από τη καύλα.

Κατεβάζει το χέρι της στο μουνάκι της μέσα από το εσώρουχο και αρχίζει να παίζει αργά με την κλειτορίδα της. Μουσκεύει τα δάχτυλά της και τα ακουμπάει στο στήθος της. Έβλεπα τις ρώγες της να γυαλίζουν. Σηκώνει το σώμα της κλείνει τα πόδια της και βγάζει το εσώρουχο. Τεντώνει το χέρι της και περιμένει να το πάρω. Δεν το κάνω. Ήθελα να δω τι θα κάνει. Και το παίρνει και προσπαθεί να το βάλει στο μουνάκι της μέσα.

Αυτό με έκανε να χάσω κάθε αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Ήταν από τα πράγματα που είχα ανταλλάξει σε sexting μαζί της όταν ήμουν 18 χρονών και έψαχνα να δω τι μ’ αρέσει στο σεξ. Το μυαλό για δευτερόλεπτα άρχισε να σκέφτεται την Ιόλη. Μετά από τόσα χρόνια, η Ιόλη μόνο κατάφερε να με κάνει όταν έφευγε από το σπίτι μου και ενώ πηδιόμασταν και έχυνα, να ξανά χύνω παίζοντας την κλειτορίδα μου και έχοντας και το εσώρουχό της στην τρυπούλα μου. Πονούσα αλλά η καύλα μου για την Ιόλη ήταν απίστευτη.

Ακούω μουγκρητά και επανέρχομαι στο σωστό χώρο και χρόνο και βλέπω το σώμα της Δέσποινας να κάνει σπασμούς και καταλαβαίνω ότι χύνει πάνω του. Σηκώνομαι και πάω κοντά της. Πλησιάζω το χέρι μου στο σώμα της, αλλά το απομάκρυνα αμέσως. Ήθελα να την ακουμπήσω, αλλά δεν είχα τη δύναμη. Παίρνει το εσώρουχο της και τεντώνει το χέρι της προς την πλευρά μου. Κοιτάζω το εσώρουχο και σκέφτομαι ότι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να την ευχαριστήσω που χύνει για μένα, είναι να το κρατήσω στα χέρια μου. Το παίρνω, το μυρίζω, το ακουμπάω στο μουνάκι μου και αρχίζω και το τρίβω πάνω του.

Πάω προς τη ντουλάπα και την ανοίγω. Μέσα σε αυτή βρίσκω ένα κουτί που γράφει "το κουτάβι μου". Ανοίγοντάς το βρίσκω ένα κλειστό στραπ ον. Χάθηκα στις σκέψεις. Τι γίνεται εδώ σκέφτηκα; Κουτάβι με έλεγε όταν ήμασταν σε σχέση πριν 11 χρόνια. Τι είναι αυτό;

Γυρίζω να την κοιτάξω και τη βλέπω να έχει γυρίσει όλη προς τα μένα και να βάζει δάχτυλο στον εαυτό της. Έχασα το μυαλό μου. Η καργιόλα τα έχει όλα σχεδιασμένα, σκέφτηκα. Ένα παιχνιδάκι είμαι για εκείνη τώρα.

Στο μυαλό μου ξεπήδησε η Ιόλη. Θυμήθηκα που μου είχε πει ότι πηδιόταν με την πρώην της όποτε ένιωθε μοναξιά. Ένιωσα το σώμα μου να μουδιάζει. Νευρίασα τόσο πολύ και ήθελα να τιμωρήσω την Ιόλη για το πόσο δεδομένη με θεωρούσε. Θυμήθηκα ότι γύρισε και μου είπε "δε θα σε ξανά διάλεγα". Αυτό ήταν!

Σηκώνομαι, πετάω κάτω το στραπ, παίρνω τις χειροπέδες και της δένω τα χέρια στα κάγκελα του κρεβατιού. Τις ρίχνω σφαλιάρα στο πρόσωπο.

- Πουτάνα.. Το παιχνίδι σου είμαι ε; Περίμενες τόσα χρόνια για να σε πηδήξω;

Τη βλέπω να σφίγγει τα πόδια της. Αρχίζω και γελάω με τόσο ναρκισσισμό και σοβαρεύω απότομα φτύνοντας τη στο πρόσωπο, συμπληρώνοντας:

- Τόσα χρόνια δε βρήκες γκόμενα να σε ξεφτιλίσει όπως σου αξίζει ε; Για να δω τι δουλειά έκανε το πορνίδιο που σε πηδούσε μετά από μένα.

Σκύβω και βλέπω την κωλοτρυπίδα της.

- Τι έγινε μωρό μου; Το κωλαράκι δεν το δώσαμε τόσα χρόνια; Τσάμπα το κέρατο. Τσάμπα τα τόσα καθίσματα. Κακογαμημένο το μωρό μου ε; Για αυτό τέτοια απόγνωση ε; Γιατί δε μιλάς;

Της δίνω άλλη μία σφαλιάρα στο πρόσωπο και γελάω νευρικά.

- Θα σου βγάλω το μαντήλι από το στόμα. Κοίτα μη σε ακούσω να αρθρώνεις λέξη.

Της το βγάζω. Βγάζω τα ρούχα μου και το εσώρουχο μου.

- Ξέρεις τι είναι αυτό; Βγάλε τη γλωσσίτσα σου ίσα ίσα έξω και μη σε δω να κλείνεις το στόμα.

Ακουμπάω το εσώρουχο μου γύρω γύρω στα χείλια της και στο τέλος το βάζω στη γλωσσίτσα της πάνω. Ακούω ένα "αχ..." και βλέπω ότι πάει να το γλείψει. Της ρίχνω άλλη μια σφαλιάρα στα πρόσωπο.

- Τι σου είπα μωράκι μου; Δε σου είπα να μη κουνηθείς;…

και την ακούω να κλαψουρίζει ενώ το στοματάκι της είναι όπως της το είχα ζητήσει.

- Τι είναι μωράκι μου; Θες να γλείψεις τα υγρά μου; Έλα μωρό μου, να, ορίστε…

και αρχίζω να τρίβω το εσώρουχο μου στη γλώσσα της και της το βάζω όλο μέσα.

- Έτσι μ’ αρέσει εμένα να βουλώνω στόματα. Αν και είσαι το πρώτο στόμα που βουλώνω έτσι.

Σκύβοντας στο αυτί της, της ψιθυρίζω:

- Θα σου έβαζα το μαντήλι τώρα από πάνω, αλλά είμαι σίγουρη το πόσο πουτάνα είσαι και πόσο πολύ θες να σε πηδήξω. Για αυτό μην το φτύσεις. Εκεί το θέλω.

Σηκώνομαι και πάω φοράω τη ζώνη μόνο, ενώ στο χέρι μου κρατάω το ομοίωμα. Την πλησιάζω, της λύνω τα μάτια και της λέω:

- Ξέρεις που θα μπει αυτό μωρό μου; Να κοίτα…

Κάθομαι απέναντι της. Το άνοιγμα που έχει κάτω η ζώνη το ακουμπάω στο μουνάκι μου και το σπρώχνω. Το μέτωπο της σούφρωσε. Τα μάτια της γυάλισαν.

- Τι είναι μωρό μου; Δεν πίστευες ότι εγώ πηδιέμαι; Αχ μωράκι μου και να ήξερες πως με πηδούσε η Ιόλη κάθε βράδυ. Πώς έχυνε μόνο που με έβλεπε και πως έχυνα στο στόμα της. Βέβαια με στραπ ον δεν προλάβαμε. Αλλά γαμιόμουν μωρό μου. Να κοίτα πως με έχει ανοίξει με τα δάχτυλα της. Το βλέπεις; Αν και άπειρη το ευχαριστιόμουν μωρό μου. Της έμαθα εγώ να πηδάει καλά. Και στα τέσσερα της έστησα το κωλαράκι μου. Μπορείς να φανταστείς μωράκι μου ποσό καλά με χειριζόταν;

Άρχισα να το βάζω και να το βγάζω γρήγορα ώσπου το άφησα μέσα μου και έπαιξα με την κλειτορίδα μου.

- Θα σε άφηνα να με πηδήξεις τώρα, αλλά ξέρεις τι; Δε σε έχω συνηθίσει ακόμη και είσαι και δεμένη. Ίσως όταν σε συνηθίσω να σε αφήσω και με στραπ. Να έχεις και εσύ την τιμή να ξεσκίσεις ένα tomboy.

Και αρχίζω να χύνω...

- Χύνω μωρό μου... πάνω του, χύνω πάνω του…

Αφού βρίσκω τις ανάσες μου, το αφαιρώ και το δένω στη ζώνη. ΤηΝ κοιτάζω και είχε βουρκώσει από την καύλα. Ανεβαίνω πάνω της και φτάνω κοντά στο πρόσωπο της.

- Θα σε έγλειφα μωρό μου τώρα, αλλά ξέρεις πόσο μούσκεμα είσαι; Τα σεντόνια ξέρεις πως έχουν γίνει; Ε; Είσαι μια βρώμα!

Φτύνει το εσώρουχο μου στο πρόσωπο μου και τη βλέπω να χαμογελάει αυτάρεσκα και με τη μία της το καρφώνω. Ακούω τις χειροπέδες να γδέρνουν τα κάγκελα του κρεβατιού και εκείνη να κουνάει το κεφάλι της δεξιά αριστερά σα να θέλει να ξεφύγει..

- Τι κάνεις μωρή γαμιόλα;… Με πονάς…

- Πονάς; Έτσι θέλω. Να μη μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Που θα χαμογελάς με τόσο ναρκισσισμό. Σε μένα πουτανάκι; Τι νόμιζες; Να λες και ευχαριστώ καργιολάκι που σε γαμάω. Κανονικά την Ιόλη έπρεπε να έχω εδώ, να δούμε αν θα με ξανά διάλεγε.

- Τράβα να γαμήσεις εκείνη τότε, τι πηδάς εμένα; Α ξέχασα. Δε σου κάθεται.

Χαμηλώνω ρυθμό, σκύβω στο αυτί της και της λέω:

- Όταν τη γαμήσω, θα σου στείλω μήνυμα να έρθεις να δεις πως γαμιέται. Αν δε ματώσουν τα χέρια μου δε σταματάει. Να μάθεις κι εσύ κάτι που μου κλαψουρίζεις σαν παρθένα.

Αρχίζω και την πηδάω με πολύ γρήγορο ρυθμό και βλέπω το σώμα της να μην αντιστέκεται αλλά να αρχίζει με λύσσα να καρφώνεται μόνη της πάνω στο στραπ και να μουγκρίζει. Σταματάω και βγαίνω από μέσα της.

- Τι κάνεις;

- Τι θέλεις;

- Γιατί σταμάτησες;

- … (δε μίλησα, απλά την κοιτούσα και έκανα την έκφραση του κουταβιού)

- Πήδα με..

- Τι είπες;

- Πήδα με γαμώτο.

Της πιάνω το μαλλί με δύναμη και φέρνω το πρόσωπό της κοντά στο δικό μου.

- Πιο δυνατά.

- Πήδα με όπως αυτήν. Στο χέρι δώσε μου το μουνάκι μου, σε θέλω, τόσα χρόνια σε περιμένω...

Της λύνω τα χέρια και μπαίνω μέσα της.

- Τι μου έχεις κάνει;

Νιώθω τα χέρια της να πλησιάζουν το σώμα μου χωρίς να το ακουμπούν. Η καργιόλα ήξερε το πόσο πολύ ήθελα να την νιώσω τώρα. Και δεν το έκανε. Και την ακούω να λέει με κομμένη ανάσα…

- Ακόμη και να με ματώσεις, δε θα σε ακουμπήσω. Ζήτα το γαμώτο, ζήτα το μωρό μου...

- Ακούμπα με. Όταν κερατώνετε, αντί να σας φτύνω και να μη θέλω να με ακουμπάτε, θα έπρεπε να σας δίνω το μουνάκι στο χέρι και να φεύγω.

- Χύνω μωρό μου... χύνω καύλα μου, για σένα τα κρατούσα τόσα χρόνια, για σένα μόνο...

και βάζει τα κλάματα προσπαθώντας συγχρόνως να ανέβει από πάνω μου.

- Θέλω να σε γλείψω μωρό μου. Θέλω να τα πιω όλα. Μου είχες λείψει. Την επόμενη μέρα μετάνιωσα για ό, τι έκανα. Αλλά δεν άκουγες τίποτα.

- Μη κλαις. Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα. Θέλω να σου δώσω κάτι που δεν έδωσα σε καμία, για να σου πω ένα ευχαριστώ. Φρόντισε να αρπάξεις την ευκαιρία…

και ανεβαίνω πάνω στο στόμα της. Αφέθηκα ολοκληρωτικά και ήρθα σε οργασμό. Ήταν λες και είχα πάρει αμφεταμίνες. Καμία αναστολή σε τίποτα.

- Τελικά αν σου στείλει τι θα κάνεις;

- Ήξερες από την αρχή την κατάληξη, έτσι δεν είναι;

- Μωράκι μου, εγώ σε έκανα αυτό που είσαι τώρα. Είναι δυνατόν να μην την ξέρω;

Δε μιλάμε. Με κρατάει στην αγκαλιά της, μου χαϊδεύει το πρόσωπο και συνεχίζει:

- Σε ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή που σε είδα. Όταν με ακούμπησες πρώτη φορά, τρελάθηκα. Δεν το έχω ξανά νιώσει ποτέ στη ζωή μου ξανά. Ίσως και να μη μπορώ να ξανά νιώσω έτσι, γιατί πάντα θα με βασανίζει το πόσο άσχημα σου φέρθηκα. Σε αγαπάω πολύ κουτάβι μου. Τόσα χρόνια ήθελα να σε ξανά νιώσω. Σε περίμενα.

Ανεβαίνω πάνω της, τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και με κολλάει με αυτά πάνω της εντελώς.

- Μη τα σκέφτεσαι τώρα όλα αυτά, είναι μεγάλη η νύχτα…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151010122S022




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).