Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λέγομαι Ηλίας, είμαι 30 ετών. Βρίσκομαι εδώ και χρόνια σε σοβαρή σχέση με την Άννα. Το περιστατικό που περιγράφω είναι αληθινό και συνέβη το Δεκαπενταύγουστο που μας πέρασε. Πριν τη διήγηση, να με περιγράψω. Ύψος 1,80, χρώμα μαλλιών καστανό, με μάτια βαθιά μπλε. Δε θα με έλεγα καλογυμνασμένο, θα με έλεγα καλοδιατηρημένο. Είμαι όμως καθαρά από τις περιπτώσεις που δεν κερδίζουν τις γκόμενες τόσο με την εμφάνιση, όσο με το πολύ μπλα μπλα. Για αυτό και το περιστατικό που διηγούμαι με εξέπληξε ιδιαίτερα.

Ήταν στις 16 Αυγούστου που μας πέρασε. Βρισκόμαστε στο χωριό της Άννας για διακοπές, και ήταν μαζεμένο όλο της το σόι. Είναι από τις κλασικές περιπτώσεις ελληνικής επαρχίας που το σόι έχει καταλάβει μια ολόκληρη πολυκατοικία, και έχουν μοιράσει τα διαμερίσματα μεταξύ τους. Την επομένη του Δεκαπενταύγουστου το βράδυ είχαμε μαζευτεί η νεολαία στο διαμέρισμα της ξαδέρφης της Άννας, της Μαρίας, και παίζαμε επιτραπέζια μέχρι τελικής πτώσεως. Ήμαστε πολλοί, κοντά στα 15 άτομα, μισοί για επιτραπέζια μισοί στην τηλεόραση για play station. Εγώ ήμουν στην πρώτη κατηγορία, όπως και η Άννα με τη Μαρία. Η Άννα καθόταν απέναντί μου, η Μαρία στα αριστερά μου.

Πρέπει να σας πω σε αυτό το σημείο για τη Μαρία. Έξι χρόνια μικρότερή μου, στα 24 της, μόλις τελείωσε το μεταπτυχιακό της και δουλεύει. Γύρω στο 1,60, καστανή. Το πρόσωπό της δεν έχει κάποιο έντονο χαρακτηριστικό, μάλλον αδιάφορο θα το έλεγες. Αδύνατη, με μικρά στητά βυζάκια, ελαφρώς πεταχτό κωλαράκι και σφιχτά πόδια. Είχα αρκετές φορές την ευκαιρία να τη χαζέψω στην παραλία με μπικίνι, όπως και όλες τις κοπέλες στο σόι της Άννας, και το σώμα της ήταν ωραίο. Εκείνη την νύχτα μιας που ήταν στο σπίτι της ήταν αρκετά πιο χαλαρή από εμάς τους υπόλοιπους. Φόραγε ένα ρούχο σπιτιού, που από πάνω άφηνε πλήρως ακάλυπτους τους ώμους και από κάτω ήταν σα σορτς, πολύ κοντό, ουσιαστικά άφηνε όλο της το πόδι στο μάτι. Ήταν ξυπόλητη ενώ είχε πιάσει και τα μαλλιά της κότσο.

Το παιχνίδι προχωρούσε, τα γέλια γίνονταν όλο και πιο δυνατά. Η μία παρτίδα ακολουθούσε την άλλη. Είχαν πλέον περάσει μεσάνυχτα, κάποιοι είχανε σπάσει και είχαν πάει ήδη για ύπνο. Η δε Άννα ήταν εξαντλημένη, και με το ζόρι έμενε ξύπνια για να τελειώσει η παρτίδα.

Όπως παίζαμε, ξαφνικά ένιωσα το γυμνό πόδι της Μαρίας να τρίβεται πάνω στο πόδι μου. Δεν έδωσα σημασία, είπα πως ήταν τυχαίο και συνέχισα να παίζω. Φανταστείτε όμως πως ένιωσα όταν ένιωσα να τραβάει διακριτικά το χέρι μου και να το ακουμπάει στο γυμνό της μπούτι. Τα έχασα, γύρισα να την κοιτάξω και ήταν τελείως ανέκφραστη, σαν να μην είχε κάνει τίποτα.

Οι υπόλοιποι στο τραπέζι δεν είχαν πάρει χαμπάρι, η δε Άννα σχεδόν κοιμόταν. Μόλις διαπίστωσα ότι δεν κινδύνευα, το αίσθημα πανικού έδωσε τη θέση του σε μια διαρκώς εντεινόμενη καύλα. Η αίσθηση από το απαλό και ζεστό δέρμα της Μαρίας ήταν φανταστική, και έκανε το καυλί μου να αναστατώνεται διαρκώς. Διακριτικά, χωρίς να καταλάβουν οι άλλοι ότι κάτι έτρεχε άρχισα να τη χαϊδεύω, μία το δεξί και μία το αριστερό μπούτι. Ανοιγόκλεινε αισθησιακά τα πόδια της και το χέρι μου ανέβαινε όλο και πιο πάνω.

Η όλη φάση κράτησε κάνα τέταρτο. Έπειτα η παρτίδα τελείωσε και, προς μεγάλη μου απογοήτευση, είπαμε να το λήξουμε. Μαζεύτηκα βιαστικά, πήρα την Άννα που κουτουλούσε και την ανέβασα πάνω.

Την έβαλα στο κρεβάτι κι έπεσε αμέσως ξερή. Εμένα οι καύλες μου ήταν ακόμα στα ύψη και ήμουν έτοιμος να αρχίσω να τραβάω μαλακία να ξεσπάσω. Πριν αρχίσω όμως άκουσα το κινητό μου να δονείται. Μήνυμα από την Μαρία «Σε ένα τέταρτο έλα». Κάθε σκέψη για μαλακία έφυγε από το μυαλό μου. Σε λίγο θα γαμούσαμε.

Ο χρόνος περνούσε πολύ αργά. Δε μπορούσα ακόμα να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβαινε, και πόσο τυχεράκιας ήμουν. Δεν είχα προσέξει ποτέ ερωτικά τη Μαρία, όταν όμως σου έρχεται στο πιάτο έτοιμο είναι πάντα πιο γλυκό.

Το τέταρτο πέρασε και κατέβηκα. Πριν φτάσω στην πόρτα την ένιωσα να ανοίγει. Μπήκα μέσα και τη βρήκα να με περιμένει όρθια. Είχε λύσει τον κότσο και τα μαλλιά της ήταν πλέον ξέμπλεκα και ερωτικά. Η μυρωδιά από το άρωμά της κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα. Το μόνο που σκεφτόμουν πλέον ήταν πως ήθελα να τη γαμήσω.

Της όρμησα, την άρπαξα και έτσι όπως ήταν μικροκαμωμένη τη σήκωσα στον αέρα. Τύλιξε τα πόδια της γύρω μου και μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Και τα δύο μου χέρια χούφτωναν το κωλαράκι της. Η καριόλα μου είχε φτάσει τη γλώσσα στον ουρανίσκο. Έβγαζε τρομερό πάθος το μικρό.

Διέκοψα απότομα το φιλί, την πέταξα στον ώμο μου σα σακί με πατάτες και πήγα γραμμή για το κρεβάτι της. Παρά όμως την καύλα της στιγμής, είπα να την ταλαιπωρήσω λίγο. Την έκανα μια βόλτα γύρω στο διαμέρισμά της, με το ένα μου χέρι μονίμως στο κωλαράκι της και το άλλο να χουφτώνει τους μηρούς της. Κουνούσε τα ξυπόλητα πόδια της πάνω-κάτω και με τρέλαινε. Αρκετά παίξαμε, ώρα για γαμήσι.

Την πέταξα απότομα στο κρεβάτι της, πάτησα στο ξύλο και πήδηξα πάνω της. Έκατσα πάνω στην κοιλιά της, ένα πόδι από κάθε πλευρά. Με είχε κάνει τούρμπο, κυριολεκτικά την είχα από κάτω μου, το μικροσκοπικό της σωματάκι ήθελε ανελέητο χούφτωμα και ξέσκισμα.

Άπλωσε τα χέρια της και ξεκούμπωσε τη βερμούδα μου με τα επιδέξια δάχτυλά της. Κατέβασε και το μποξεράκι και το καυλί μου πετάχτηκε μπροστά της ολόρθο. Μονολόγησε «Όπως το φανταζόμουν» και το μάλαξε δύο φορές. Ποτέ δε μου άρεσε να μου τραβάνε μαλακία, προτιμούσα να γαμάω στόματα. Δυστυχώς η Άννα δεν ήταν πολύ φίλη του σπορ, σπανίως με άφηνε. Θα την πλήρωνε η ξαδέρφη της για αυτήν.

Όπως ήμουν, ανέβηκα πιο πάνω στο στρώμα και πλέον το καυλί μου ήταν σε απόσταση αναπνοής από το στοματάκι της. Όπως είχαν απλωθεί τα μαλλιά της στο μαξιλάρι μου έδινε ένα τέρμα καυλωτικό θέαμα. Πήρε το ορθωμένο καυλί στο στόμα της χωρίς δεύτερη κουβέντα, ρούφαγε κι έγλειφε την πούτσα μου ενώ με κοιτούσε με τα καυλωτικά της μάτια. Με πόρωνε και προσπαθούσα να το βάζω όλο και πιο μέσα, της γάμαγα το στόμα. Αποδείχθηκε ικανότατη, σύντομα είχε εξαφανίσει όλο το καυλί μου στο στοματάκι της.

Κάπου εκεί τη σταμάτησα. Ήταν καιρός να τελειώσουμε τα προκαταρκτικά. Τράβηξα απότομα το ρούχο της κάτω. Αποκαλύφθηκαν τα βυζάκια και το μουνάκι της, σύντομα το ρούχο εγκατέλειψε το σώμα της και έμεινε μπροστά μου ολόγυμνη. Γδύθηκα κι εγώ παντελώς και το πάθος μπορούσε να ξεσπάσει.

«Ετοιμάσου μωρή γαμιόλα να δεις τι πούτσο τρώει η ξαδέρφη σου».

Έπιασα τα πόδια της από τους αστραγάλους και τα άνοιξα διάπλατα. Ήταν ώρα το παλούκι μου να χωθεί κάπου. Μπήκα στο μουνάκι της εύκολα, ήταν πολύ υγρή η γκόμενα. Τρελάθηκα με το πόσο στενό και τρυφερό ήταν. Το ένιωθα να τυλίγει σφικτά το καυλί μου, χωρίς όμως να το πιέζει, περισσότερο θα έλεγα ότι το χάιδευε.

Η Μαρία με το που διαπέρασα τα μουνόχειλα της άρχισε να βογκάει και να ουρλιάζει από καύλα. Τρόμαξα ότι θα μας άκουγε κανείς, της έκλεισα το στόμα, ακόμα κι έτσι όμως τα βογκητά της ακούγονταν. Το μουνάκι της έτρεχε σα βρύση, ήταν απίστευτα καυλωμένη. Τύλιξε τα πόδια της στη μέση μου, το κορμάκι της ανασηκώθηκε και κουνιόταν αντίθετα με τη φορά του πούτσου μου. Με κάθε σπρώξιμο που έκανα μέσα της με έσφιγγε με τις ποδάρες της για να χωθώ βαθύτερα. Χούφτωσα γερά τα μπούτια της και το καυλί μου ευθύς έγινε σκληρότερο. Δε χόρταινα να πιάνω την αφράτη και τρυφερή της σάρκα.

- Μ: Τι ψωλάρα είναι αυτή καυλιάρη μου; Πήδα με την καριόλα, πήδα με.

- Η: Γουστάρεις το καυλί μου μωρή; Γουστάρεις να σε γαμάω;

- Μ: Πιο δυνατά μωρό μου, είσαι απίστευτος γαμιάς.

Τα τελευταία της λόγια με τρέλαναν. Κυριολεκτικά ορμούσα μέσα της, έβαζα το καυλί μου όσο βαθύτερα πήγαινε, το έβγαζα ξανά ολόκληρο και έμπαινα ξανά με όλη μου τη δύναμη. Ήταν απλά τέλεια. Ένιωθα το καυλί μου σαν πολιορκητικό κριό, και με κάθε διείσδυση έμπαινε βαθύτερα. Η μικρή βογκούσε όλο και δυνατότερα. Ένιωθα το καυλί μου να τη διαπερνά συνεχόμενα και πορωνόμουν.

Αποφάσισα πως τόση καύλα δεν έπρεπε να πάει χαμένη σε μια μόνο στάση. Βγήκα απότομα από μέσα της και πριν προλάβει να πει το οτιδήποτε τη γύρισα μπρούμυτα και την έστησα στα τέσσερα. Χώθηκα ξανά στο μουνάκι της, και έφτασα με την πρώτη βαθύτερα απ’ όσο πριν. Η μικρή άφησε ένα ουρλιαχτό που παραλίγο να μας έκαιγε, αλλά πρόλαβα και της έκλεισα το στόμα.

“Είσαι πολύ καύλα μικρή. Δε θα κλείνει με τίποτα το μουνάκι σου όταν ξεμπερδέψω μαζί σου.”.

Στη στάση αυτή ήμουν πλέον πολύ πιο άνετα και με έφτιαχνε απίστευτα η εικόνα της υποταγμένης και ανίκανης να αντισταθεί γκόμενας μπροστά μου. Στηριγμένος στα γόνατά μου, της τον κάρφωνα συνεχόμενα και βαθιά, ενώ την κρατούσα από τη μέση για να έχω αντίσταση. Δε μου έπεφτε με τίποτα, συνέχισα να τη γαμάω για πολλή ώρα, ενώ ταυτόχρονα σκεφτόμουν την ξαδέρφη της στο από πάνω διαμέρισμα να κοιμάται του καλού καιρού.

Η Μαρία είχε ήδη τελειώσει μία φορά με τα συνεχόμενα χτυπήματα που δεχόταν, και ήταν πολύ κοντά σε μία δεύτερη. Αποφάσισα κι εγώ ότι αρκετά είχα κρατηθεί και ήταν καιρός να τη χύσω όπως της άξιζε. Επιτάχυνα όσο περισσότερο μπορούσα, πλέον τα βογκητά της ήταν συνεχόμενα χωρίς παύσεις. Δεν άργησε να φτάσει και αυτή στο δεύτερο οργασμό της. Ένα δευτερόλεπτο μετά ένιωσα κι εγώ ότι δε με έπαιρνε άλλο. Βγήκα απότομα από μέσα της, τη γύρισα ανάσκελα και έχωσα το καυλί μου στο στόμα της ξανά. Η αίσθηση από τα σφικτά της τσιμπουκόχειλα γύρω από την πούτσα μου ήταν αρκετή για να αφεθώ. Τέσσερις μεγάλες ριπές σπέρμα έφυγαν απευθείας στον ουρανίσκο της. Το πουτανάκι τα κατάπιε όλα σαν καλό κορίτσι, και όταν κατάλαβε ότι τελείωσα μου καθάρισε την πούτσα με ένα αριστοτεχνικό γλείψιμο.

Έγειρα πίσω εξαντλημένος. Το μικρό αποδείχθηκε φωτιά, με είχε βγάλει εκτός ορίων. Αυτή μετά από δύο οργασμούς είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της και βαριανάσαινε. Ομολογώ δεν την περίμενα τόσο μεγάλη καριόλα, να την πέσει έτσι στην ψύχρα στο γκόμενο της ξαδέρφης της, αλλά καθόλου δε με είχε χαλάσει. Το μικροσκοπικό κορμάκι της γυάλιζε από τον ιδρώτα ενώ η κοιλιά της πήγαινε πάνω-κάτω με την ανάσα της. Τα πόδια της ήταν πιο σφιχτά και ελκυστικά από ποτέ. Άνετα περίμενα να μου σηκωθεί πάλι για να την ξαναπηδήξω, αλλά κάτι τέτοιο πιθανόν να με έβαζε σε κίνδυνο. Δε χρειαζόταν να πούμε πολλά περισσότερα. Χούφτωσα μια τελευταία φορά το στήθος της, της έδωσα ένα φιλί στο λαιμό, μου χαμογέλασε, με καληνύχτισε κι έφυγα. Επέστρεψα στον πάνω όροφο, όπου βρήκα την Άννα να κοιμάται του καλού καιρού. Όλα υπό έλεγχο.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151010122S022




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).