Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Οι μέρες στο στολισμένο Χριστουγεννιάτικα Βουκουρέστι περνάνε πολύ γρήγορα και οι επαγγελματικές μου συναντήσεις έχουν πολύ θετικό αποτέλεσμα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη.

Χαρούμενη όμως με έχει κάνει και η γνωριμία μου με το ζευγάρι των Ρουμάνων, τον Κοσμίν και τη Γκάμπι (από το Γκαμπριέλα), που συνεχίσαμε και μετά την Κυριακή το βράδυ να βρισκόμαστε και τις επόμενες μέρες. Ξενάγηση στη νυχτερινή γιορτινή πόλη, διασκέδαση και στο τέλος τρελές ερωτικές στιγμές.

Σήμερα ταξιδεύω με το τραίνο για Μπρασόβ για ένα ακόμη επαγγελματικό ραντεβού. Η Γκάμπι, που κατάγεται από εκεί, προσφέρεται να με συνοδεύσει. Εκείνη θα επισκεφθεί εκεί τους δικούς της και θα συναντηθούμε μετά στο κεντρικό ξενοδοχείο, που έχω κλείσει, όπου θα έχω και το επαγγελματικό μου ραντεβού και θα μείνουμε μαζί.

Εκτός από το τσουχτερό κρύο όλα είναι παραμυθένια και τα τοπία που βλέπω και η παρουσία της Γκάμπι, που είναι πολύ τρυφερή μαζί μου στο τραίνο. Ελάχιστοι επιβάτες και στο βαγόνι μας, είμαστε μόνες, ανταλλάσσοντας συχνά τρυφερές στιγμές. Είναι ντυμένη με μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκαμισάκι, ένα γκρι πλεχτό σάλι και από πάνω ένα άσπρο γούνινο παλτό με κουκούλα, που την κολακεύει πολύ. Εγώ φοράω μαύρη φουστίτσα, άσπρο πουκαμισάκι και μαύρο γελεκάκι και συχνά νιώθω το βλέμμα και τα δάχτυλά της να μου χαϊδεύουν τα γυμνά μου μπούτια.

Στο Μπρασόβ οι δρόμοι μας χωρίζουν προσωρινά, δίνοντας ραντεβού για το απόγευμα και το βράδυ στο ξενοδοχείο μου.

Οι ώρες μέχρι το απόγευμα, με το επαγγελματικό μου ραντεβού και το μεσημεριανό φαγητό με τον πελάτη, περνάνε πολύ γρήγορα. Έτσι τώρα είμαι στο δωμάτιο μου και απολαμβάνω ένα ζεστό μπάνιο, πριν ξαπλώσω κάτω από τα σκεπάσματα, με ένα σετ λευκά εσώρουχα, στο μεγάλο κρεβάτι, περιμένοντας τη Γκάμπι. Σε λίγο με παίρνει ένας γλυκός ύπνος.

Χτυπήματα στην πόρτα του δωματίου μου με ξυπνάνε. Έχει περάσει η ώρα, είναι αργά το απόγευμα και η Γκάμπι είναι εδώ. Της ανοίγω και μπαίνει μέσα ακουμπώντας στο πάτωμα ένα σακ βουαγιάζ, που έχει τα ρούχα της κλπ. Βιάζεται να με αγκαλιάσει, έτσι όπως με βλέπει με μόνο τα λευκά εσώρουχα. Ίσα που προλαβαίνω να κλωτσήσω την πόρτα του δωματίου να κλείσει, απολαμβάνοντας όρθια την αγκαλιά και τα φιλιά της.

Πετάει το μακρύ παλτό που φορούσε σε μια πολυθρόνα. Από μέσα είναι ντυμένη μόνο για μένα. Μια λευκή, πολύ στενή, σούπερ μίνι φουστίτσα, όλη η μέση και η κοιλίτσα γυμνή, στολισμένη με ένα μικρό μαργαριταράκι στον αφαλό και από πάνω ένα διάφανο μπλουζάκι, που αφήνει να διακρίνεται ολόγυμνο το ερεθισμένο της στήθος, χωρίς σουτιέν. Ευτυχώς που φορούσε παλτό όταν ήρθε, αλλιώς όλοι θα της την έπεφταν στο δρόμο για το ξενοδοχείο.

Μου ξεκουμπώνει το σουτιέν και το πετάει, ελευθερώνοντας το στήθος μου. Βγάζει κι εκείνη το μπλουζάκι μένοντας ολόγυμνη από τη μέση και πάνω. Προβλέπονται ώρες τρελού σεξ, δε μας βλέπω να βγούμε απόψε στην πόλη.

Νιώθω τα χείλη της να βασανίζουν τη ρώγα του δεξιού μου στήθους, ενώ το χέρι της με χαϊδεύει πάνω από το λευκό στρινγκάκι. Λιώνω στο άγγιγμα της γλώσσας της και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. Χαϊδεύω τρυφερά την γυμνή της πλάτη και τον μισόγυμνο κώλο της, τραβώντας τη πιο σφιχτά πάνω μου. Είναι πανέμορφη και τόσο ερωτική. Εμφανισιακά είναι σαν την Εφούλα, αλλά περίπου 17 εκ. ψηλότερη και μια 10ετία μεγαλύτερη. Έχει όμως, σε αντίθεση με εκείνη, πιο πλούσιο στήθος και μια διάθεση να ελέγχει εκείνη τις ερωτικές μας περιπτύξεις. Μαζί της νιώθω ξανά κοριτσάκι, όπως με είχαν κάνει να νιώσω η Ελένη παλιά και πιο πρόσφατα η Λάουρα. Αφήνομαι στα χάδια της και στα φιλιά της, σπαρταράω σε κάθε της άγγιγμα και την αφήνω να μου κατεβάσει αργά – αργά το στρινγκάκι.

Τα χείλη της και η γλώσσα της παίζουν με την κλειτορίδα μου και τα δάχτυλα της χώνονται μέσα μου. Το κορμί μου λυγίζει, ανασηκώνεται, θέλει να νιώσει τη γλώσσα και τα δάχτυλά της πιο κοντά, πιο βαθιά. Είμαι φουλ υγρή και έτοιμη για τον πρώτο μου οργασμό της βραδιάς. Δεν το σταματάω, αφήνομαι και οι κραυγούλες μου γεμίζουν το ερωτικό μας δωμάτιο. Τη νιώθω, ότι την ερεθίζει πολύ να με εξουσιάζει. Μου έχει ανοίξει τα πόδια, έχει βγάλει κι εκείνη τη φουστίτσα κι ένα λευκό στρινγκάκι που φορούσε από κάτω και τρίβει βίαια το πλημμυρισμένο μουνάκι της πάνω στο δικό μου, ενώ με φιλάει άγρια στο λαιμό και το χέρι της ζουλάει με πάθος το στήθος μου. Ο οργασμός μου συνεχίζεται και η Γκάμπι ακολουθεί πάνω μου και παραμένοντας έτσι για λίγα λεπτά.

Έχω χαλαρώσει, έχω τα μάτια κλειστά, όταν την νιώθω να σηκώνεται.

- Έρχομαι, μου ψιθυρίζει.

Δεν κουνιέμαι και παραμένω χαλαρωμένη και ολόγυμνη πάνω στο κρεβάτι. Το κεφάλι μου ακόμη γυρίζει σαν δορυφόρος από την έντονη, γεμάτη πάθος εμπειρία με τη Γκάμπι.

Τη νιώθω να ξανάρχεται στο κρεβάτι, μου ανοίγει τα πόδια, ενώ εγώ παραμένω με τα μάτια κλειστά. Τα χέρια της πιάνουν τα δικά μου από τους καρπούς και μου τα οδηγούν πάνω από το κεφάλι μου.

- Μωρό μου ήσουν κακό κορίτσι και τις προηγούμενες μέρες έπαιζες πιο πολύ με τον Κοσμίν και με κάνατε να νιώσω κάπως στο περιθώριο. Απόψε όμως σε έχω μόνο εγώ και θα σε κάνω καλό κορίτσι και πάλι.

Και λέγοντας αυτά νιώθω κάτι σκληρό να ανοίγει το μουνάκι μου και να χώνεται αργά – αργά μέσα μου. Ανοίγω τα μάτια έκπληκτη, η Γκάμπι είναι ζωσμένη με ένα τεράστιο, μαύρο στραπόν, που θα είχε βγάλει από το σακ βουαγιάζ της. Είναι μακρύ και χοντρό. Πολύ μεγαλύτερο από της Λάουρας, πολύ πιο χοντρό από τον πούτσο του Κοσμίν, που ήταν έτσι κι αλλιώς ο μεγαλύτερος, που είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Παρόλο που ήμουν πλημμυρισμένη από τα υγρά μου, έμπαινε δύσκολα μέσα μου, με άνοιγε, με πονούσε, αλλά και με έστελνε σε πρωτόγνωρα μονοπάτια ηδονής.

Λίγο – λίγο μπήκε μέσα μου και μετά άρχισε να με σφυροκοπάει σαν να ήταν αληθινός άντρας εραστής, που είχε χρόνια να κάνει σεξ. Με πονούσε και με τρέλαινε ερωτικά.

- Θα είσαι καλό κορίτσι Μαρία;

- Ναι! Ναι! Θα είμαι καλό κορίτσι! Φτάνει, φτάνει…

Το κεφάλι μου γύριζε απεγνωσμένα δεξιά – αριστερά, τα χέρια μου συνέχιζε να μου τα κρατάει ψηλά κι εκείνη ήταν σαν να με βίαζε με πάθος. Έκανε πίσω λίγο, έβγαινε λίγο, όχι ολόκληρη, και μετά με ένα σπρώξιμο προς τα μπρος ξαναέμπαινε μέσα μου σκληρή και κατακτητική.

- Πως σου φαίνεται γλυκέ μου έρωτα; Θα γίνεις καλό κορίτσι;

- Αχ! αχ! Φτάνει, φτάνει! Θα γίνω καλό κορίτσι…

φώναζα, ενώ για άλλη μια φορά είχα χάσει κάθε έλεγχο και έχυνα πάλι ανεξέλεγκτα. Πρώτη φορά ένιωθα τέτοιο άγριο γαμήσι και μάλιστα από γυναίκα. Ήταν ανάμικτα συναισθήματα ερωτικού πάθους και αίσθησης βιασμού, αφού ο έλεγχος της στο κορμί και στα πιασμένα χέρια μου ήταν απόλυτος.

Πέσαμε αποκαμωμένες δίπλα – δίπλα στο κρεβάτι. Δεν έβγαλε το στραπόν, το ένιωθα να ακουμπάει τα γυμνά μου μπούτια, καθώς είχε σκύψει και με φίλαγε τρυφερά αυτή τη φορά στα χείλη, παίρνοντας με στην αγκαλιά της.

Μου άρεσε η άγρια φάση, αλλά μου άρεσε και τώρα η τρυφερή της αγκαλιά και τα φιλιά και τα χάδια της.

Αναρωτιόμουν, αν το έλεγε στα σοβαρά, ότι ήμουν κακό κορίτσι σε σχέση με τις φάσεις, που είχαμε με τον άντρα της. Μήπως ενώ ήταν τόσο μοντέρνα και ανοιχτόμυαλη, ζήλευε λίγο; Μήπως στο άγριο γαμήσι της έβγαζε μια διάθεση της να με τιμωρήσει, να με πάρει σαν άντρας, να μου δείξει, ότι εκείνη έχει όλο τον έλεγχο; Τι σημασία είχε; Κι έτσι ήταν μοναδική εμπειρία. Μια ανάμικτη αίσθηση ερωτικής εμπειρίας με μια γυναίκα, αλλά κλείνοντας τα μάτια ένα άγριο αντρικό γαμήσι, που με άνοιγε πρωτόγνωρα.

Με είχε γυρίσει μπρούμυτα στο μαξιλάρι και τα χείλη της μου φιλούσαν τα πόδια, ανέβαιναν λίγο – λίγο ψηλά, με φιλούσε πίσω από το γόνατο και μετά στα γυμνά μου, ανατριχιασμένα μπούτια, εσωτερικά, ενώ τα χέρια της μάλασσαν και ανοιγόκλειναν τον κώλο μου. Ένιωσα τη γλώσσα της να βουτάει πίσω μου και να υγραίνει την κωλοτρυπίδα μου. Αναστέναξα κι έκλεισα τα μάτια. Είχε πάλι πάρει τον έλεγχο κι εγώ παραληρούσα. Άρχισε να με γαμάει με τη γλώσσα της στην πίσω τρυπούλα μου.

Το χέρι της πέρασε κάτω από τη μέση μου και ανασήκωσε το κορμί μου. Με έβαλε να γονατίσω και έσπρωξε το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Υπάκουσα. Ήρθε πίσω μου και ένιωσα το κεφάλι του σκληρού στραπόν να τρίβεται ανάμεσα στα μπούτια μου και μετά στο κωλαράκι μου. Το ακούμπησε στην υγρή από τη γλώσσα της κωλοτρυπίδα μου. Δεν τολμούσα να σκεφτώ ότι ήθελε να με γαμήσει εκεί με αυτό το τεράστιο στραπόν. Όση ελαστικότητα και να είχα εκεί θα με ξέσκιζε.

- Όχι Γκάμπι! Όχι εκεί…

την παρακάλεσα φοβισμένη, αλλά και εκστασιασμένη.

- Μη μιλάς κακό κορίτσι! Απόψε θα ξαναγίνεις καλό κορίτσι!

- Είμαι, είμαι Γκάμπι! Είμαι καλό κορίτσι, μην το κάνεις αυτό…

παρακαλούσα, ξέροντας ότι δε θα την συγκινούσα να σταματήσει. Ένιωθα να μου ανοίγει τον κώλο λίγο – λίγο. Είχα ήδη αρχίσει να χύνω και πάλι από την ανείπωτη καύλα, ανάμικτη με πόνο και έκσταση. Έσπρωχνε μέσα μου και έπαιρνε σιγά – σιγά τον έλεγχο του κορμιού μου. Κάθε εκατοστό που έμπαινε μέσα μου τα βογκητά μου γέμιζαν το δωμάτιο. Κι εκείνη είχε λαχανιάσει και η αναπνοή της ακούγονταν βαριά και γρήγορη πίσω μου. Ένιωσα τα μάτια μου να δακρύζουν από τον πόνο, αλλά ήδη ο τρίτος οργασμός της βραδιάς ήταν στην κορύφωση. Έπαιζε με την κλειτορίδα μου και την άφηνα μετά το μουνάκι μου, να βιάζει άγρια και το κωλαράκι μου. Ο ρυθμός της είχε επιταχυνθεί και όταν κατάλαβε ότι είχα ολοκληρώσει για άλλη μια φορά με έσπρωξε μπροστά και έπεσε πάνω μου, πάντα μέσα μου, αφήνοντας και τα δικά της βογκητά να αναμιχθούν με τα δικά μου.

Η Γκάμπι μου είχε προσφέρει ένα από τα δυνατότερα γαμήσια της ζωής μου. Ήμουν παραδομένη κάτω από το βάρος του γυμνού της κορμιού και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτή η στιγμή.

Μου υποσχέθηκε, ότι το καλοκαίρι θα έρθει να με βρει στην Αθήνα μόνη της. Δεν νομίζω ότι θα περιμένω ως τότε. Με βλέπω να ξαναταξιδεύω σύντομα στη Ρουμανία.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151030122S015




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).