Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σας αφηγηθώ την δική μας ιστορία η οποία είναι πέρα ως πέρα αληθινή.

Είμαστε ζευγάρι, 38ετών ο άντρας και 33 η γυναίκα. Ο άντρας, ο Δ, 1.88, κανονικός και η Μ 1.67, αδύνατη. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας μέχρι και τον γάμο μας ζούμε τον έρωτα μας έντονα. Έχουμε κάνει πολλές φορές έρωτα σε δημόσιο χώρο όπως και στη μέση μιας σχετικά ερημικής παραλίας στην Ασπροβάλτα με άλλα δυο ζευγάρια να μας παρατηρούν από απόσταση. Η ιστορία όμως που θα σας αφηγηθώ είναι διαφορετική.

Ένα πράγμα που την εξιτάρει είναι όταν είναι από πάνω μου και κοπανιέται και της βάζω στο κωλαράκι μου μια σφήνα που έχουμε. Να αναφέρω ότι την ερεθίζει απίστευτα να τον παίρνει από πίσω και… αν και επειδή τον έχω χοντρό πονάει στην αρχή, μετά από λίγο ο πόνος γλυκαίνει και χύνει ποτάμια. Όταν με καβαλάει και της χώνω την σφήνα στο κωλαράκι νιώθει ότι έχει δυο ψωλές μέσα της κι αυτό μας τρελαίνει. Το τρίο είναι μια φαντασίωση μου η οποία σιγά σιγά αν και μου προβάλλει αντιστάσεις αρχίζει να τη χρησιμοποιεί στις συζητήσεις μας πάνω στο σεξ έστω και υποθετικά. Ας πάμε λοιπόν στη ιστορία μας.

Είχαμε κλείσει ταξίδι στην Ρώμη και μετά από τις απαραίτητες ετοιμασίες μπήκαμε στο αεροπλάνο. Φτάσαμε μετά από μιάμιση ώρα και τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο μας αργά το μεσημέρι. Αφού λοιπόν κάναμε από ένα μπανάκι είπαμε να ξαπλώσουμε να ανακτήσουμε δυνάμεις για να βολτάρουμε στην αιώνια πόλη. Μόλις την πήρε ο ύπνος μπήκα κάτω από το σεντόνι και άρχισα να φιλάω το μουνάκι της και να ρουφάω την κλειτορίδα της. Μετά από μερικά βογκητά απόλαυσης με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να κουνάει το μουνάκι της στο πρόσωπο μου με τον ρυθμό που την ερέθιζε. Της έβαλα δυο δάχτυλα ενώ ο αντίχειρας μου βρήκε την πίσω τρυπούλα της. Ενώ διαμαρτυρήθηκε στην αρχή για να μην το κάνω, σιγά σιγά ο αντίχειρας μου είχε μπει μέσα της και την οδήγησε σε ένα απίστευτα έντονο οργασμό.

Αφού ηρέμησε και πήρε τις ανάσες της μου έκανε ένα απίστευτο τσιμπούκι καταπίνοντας τα όλα και μετά πέσαμε ξεροί για ύπνο. Το ίδιο βράδυ και αφού τελειώσαμε από την αναγνωριστική μας βόλτα γυρίσαμε στο δωμάτιο με έντονη ερωτική διάθεση και ένα λικέρ λεμόνι για το οποίο φημίζονται εκεί. Να αναφέρω ότι κανένας μας δεν πίνει, οπότε και δεν αντέχουμε το ποτό. Σήμερα όμως ήθελα να τη μεθύσω. Ξεκινήσαμε να πίνουμε και άρχισε να της τη λέει το ποτό. Αυτό με βοήθησε να την ποτίζω δίχως να γεμίζω το δικό μου. Μισή ώρα μετά ήταν έτοιμη. Άρχισα να τη γδύνω και να τη φιλάω και σε κάποια στιγμή σηκώθηκε να πάει στην άκρη του δωματίου για να σβήσει το φως να μην φαινόμαστε. Μόλις έφτασε στον διακόπτη την ακολούθησα και την έσπρωξα στα γόνατα και της τάισα το πρησμένο από καύλα πούτσο μου. Τότε έγινε κάτι ξαφνικό.

Απέναντι από τον δρόμο και λίγο ψηλότερα είδα τη φιγούρα ενός τύπου να κοιτάει προς το μέρος μας. Αφού σιγουρεύτηκα ότι έχουμε την προσοχή του, τη γύρισα από πλάτη που τον είχε σε γωνία και φαινόταν η πίπα αλλά και τα βυζάκια της. Αφού απόλαυσα το υγρό τσιμπούκι της και αφού τον κατάπιε βαθιά στο λαρύγγι της κάνα δυο φορές, την ενημέρωσα για το θεατή μας. Ξαφνιάστηκε αρκετά αλλά με τη δικαιολογία ότι είναι στα γόνατα και δε φαίνεται συνέχισε να με γλείφει.

Τότε αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα. Τη γραπώνω από τα μαλλιά της και δίχως να της δώσω επιλογή, μιας και την πόνεσα, τη σήκωσα μπροστά στο παράθυρο και αφού το άνοιξα την κράτησα εκεί μπροστά να τη θαυμάσει ο παρατηρητής μας. Το θέαμα ήταν καυλωτικό. Αυτή με κλειστά τα μάτια της από ντροπή αλλά να βαριανασαίνει από καύλα, εγώ να χουφτώνω τα βυζάκια της και να τα επιδεικνύω στον άγνωστο άντρα ο οποίος είχε το ένα χέρι στο περβάζι του παραθύρου και το άλλο στο καυλί του. Αφού την εξέθεσα για λίγα λεπτά στο λαίμαργο βλέμμα του, την έστησα στα όρθια στο παράθυρο, μπήκα στο μουνάκι της και άρχισα να τη σφυροκοπάω.

Της περιέγραφα πως τον παίζει ο άγνωστος για χάρη της μιας και αυτός είχε κάνει 2 βήματα πίσω και φαινόταν το καυλί του ότι ήταν έξω και το έπαιζε και την προέτρεψα να τον κοιτάξει. Αρνήθηκε και είπε ότι ντρέπεται. Ξαφνικά τη γράπωσα από τα μαλλιά και της είπα να τον κοιτάξει. Άνοιξε τα μάτια της και μόλις τον είδε άρχισε να βογκάει και να χύνει πάνω στο καυλί μου. Τη ρώτησα αν θέλει να τον φωνάξω να μας δει από κοντά και μου είπε να σκάσω και ότι αυτό δε θα γίνει. Αφού τη σφυροκόπησα για λίγο ακόμη με έσπρωξε στο κρεβάτι και τράβηξε την διπλή κουρτίνα να φαινόμαστε και εκεί. Με καβάλησε και κυριολεκτικά χόρευε σα δαιμονισμένη πάνω στον πούτσο μου. Τότε έκανε κάτι που δεν θα το περίμενα ποτέ. Άναψε το φως του πορτατίφ και εκεί που φαινόταν πλέον κανονικά γύρισε πλάτη σε μένα και τον κοιτούσε προκαλώντας τον χουφτώνοντας το στήθος της.

Τη ρώτησα αν θέλει να τον φωνάξουμε εδώ να μας βλέπει από κοντά και μου είπε "δεν ξέρω". Περιττό να σας πω ότι έχυσα ποτάμια μέσα της και αφού ηρεμήσαμε για λίγο ξανακοίταξε προς το μέρος του σήκωσε το χέρι της και με χαμόγελο τον αποχαιρέτησε πριν κλείσει το φως.

- Καυλάκι μου μας τρέλανες σήμερα… της είπα. Λίγο ήθελα να τον φωνάξω και να αφήσω την πόρτα ανοιχτή να μπει μέσα.

Η απάντηση της, αν και μισοκοιμισμένη από την κούραση και το ποτό ήταν "δεν το έκανες όμως".

Ευτυχώς είχαμε άλλες 4 μέρες διαμονής και οι άμυνες είχαν πέσει.

Αν σας άρεσε αφήστε το σχόλιο σας για να γράψω τη συνέχεια.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151250122S013



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.