Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Αύγουστος και το πλοίο έφευγε από το λιμάνι του Πειραιά με έναν ήλιο καλοκαιρινό και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθήσει στις διακοπές μας αυτές.
Πριν ξεκινήσω να σας πω λίγα λόγια για εμένα κ για την ας την πούμε Εύα. Όπως είπα και στην αρχή της ιστορίας με λένε Δημήτρη, είμαι ψηλός, 1.96, παίζω μπάσκετ οπότε το σώμα μου είναι σφιχτό. Δεν είμαι φέτες αλλά πιστεύω απαρατήρητος δεν περνάω. Η Εύα είναι και αυτή ψηλή, 1.76, μαύρα μαλλιά μακριά, μαύρα μάτια, πολύ όμορφη και με πολύ ωραίο σώμα, μακριά πόδια, στήθος όχι τεράστιο αλλά καλό και στητό! Την Εύα τη γνώρισα λίγα χρόνια πριν σε ταξίδι μου στην Ευρώπη και την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε το βράδυ που βγήκαμε γαμηθήκαμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Από τότε, κάθε φορά κάνουμε διακοπές μαζί στα νησιά και στην Ευρώπη. Δεν έχουμε σχέση αλλά περνάμε απίστευτα καλά όταν βρισκόμαστε.
 
Φτάνουμε στη Σαντορίνη και πάμε στο ξενοδοχείο να αφήσουμε βαλίτσες. Είδαμε και την πισίνα που είχε λίγο κόσμο όπως πηγαίναμε προς το δωμάτιο και μας άρεσε το θέαμα. Μόλις μπήκε, γδυθήκαμε αμέσως και αφού κάναμε ένα ντους άρχισε να μου γλείφει τον καυλωμένο μου πούτσο σαν τρελή. Σαν λυσσασμένη έκανε και μου τον έκανε μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω. Έτρεχαν σάλια και στα αρχίδια μου τα οποία και έγλειφε αλλά δε σταματούσε εκεί. Ήταν τόσο μεγάλη η καύλα της που έφτασε να μου γλείφει και την κωλοτρυπίδα μου για πρώτη φορά στη ζωή μου και η καύλα μου έφτασε στα ουράνια.
 
Αφού με έγλειφε για ώρα, ανέβηκε πάνω μου και έφερε το μουνάκι της στο στόμα μου να το γλείψω και αμέσως μετά, έπιασε τον τεράστιο πούτσο μου και τον κράτησε όρθιο να τον καβαλήσει. Βρισκόταν κι εκείνη στα ουράνια. Ανεβοκατέβαινε με Ρυθμό πάνω στον πούτσο μου, οι βυζάρες της παίζανε και τα μάτια της είχαν γυρίσει από την καύλα. Έκανε σαν τρελή. Χύνω… μου λέει, ναι... χύνω η πουτανα... χύνω... και έπεσε πάνω μου σαν πτώμα. Τη γυρίζω, πάω πίσω της, τη στήνω στα τέσσερα και της τον χώνω δυνατά. Με το δάχτυλο μου στην κωλότρυπα της την τρελαίνω στην πούτσα. Δεν αντέχω όμως πολύ κι αρχίζω να χύνω μέσα της ποτάμια που αρχίζουν να στάζουν στα μπούτια της. Μαζέψαμε τα κομμάτια μας, βάλαμε μαγιό και πήγαμε στην πισίνα του ξενοδοχείου για μια βουτιά να δροσιστούμε.
 
Το απόγευμα μας πέρασε όλο σχεδόν στην πισίνα με ηλιοθεραπεία και βουτιές. Είχε ωραίο κόσμο, γυναίκες - άντρες, οπότε κάναμε και το οφθαλμόλουτρο μας, κάτι που κάναμε συχνά στις διακοπές μας. Το βράδυ πέρασε ευχάριστα με βόλτες στα σοκάκια και χαλαρό ποτάκι σε ένα μπαράκι, χωρίς πολλά, γιατί ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι.
 
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να ψάχνουμε να νοικιάσουμε ένα σκούτερ στα διάφορα μαγαζιά που νοικιάζουν αυτοκίνητα και μηχανάκια και μετά από λίγο ψάξιμο καταλήξαμε σε ένα μαγαζί που είχες καλές τιμές και γνωρίσαμε και τον Σπύρο, το παιδί που ήταν υπεύθυνος εκεί στη θέση του αφεντικού που έλειπε σε άλλα μαγαζιά. Όσο ψάχναμε το μηχανάκι που θέλαμε, παρατηρούσα ο Σπύρος κοιτούσε την Εύα από πάνω μέχρι κάτω. Η Εύα με τζιν σορτσάκι και μόνο το μαγιό της επάνω ήταν χάρμα οφθαλμών. Δε μπορούσε κανένας άντρας να πάρει τα μάτια από πάνω της! Ο Σπύρος πολύ εξυπηρετικός χάρη στην Εύα. Μας έκανε ακόμα καλύτερη τιμή, πιάσαμε και κουβέντα και μας είπε μερικές πληροφορίες για το πού να πάμε και τι να κάνουμε το βράδυ. Τον ευχαριστήσαμε και φύγαμε για μπάνιο στις παραλίες του νησιού. Όλη η μέρα πέρασε πολύ όμορφα με την Εύα να είναι τόπλες συνέχεια κι εγώ να προσπαθώ να κρύβω τον καυλωμένο μου πούτσο μου που κόντευε να σκίσει το μαγιό. Το απόγευμα που γυρίσαμε σπίτι με το που μπήκαμε δεν άντεξα και ξεσκιστήκαμε σε όλες τις στάσεις μέχρι που είδαμε ότι έχει νυχτώσει και είπαμε να πάμε για φαγητό και ποτό.
 
Φόρεσε ένα πανέμορφο φόρεμα, μακρύ και αέρινο χωρίς εσώρουχα το πουτανάκι μου για να με καυλώνει και βγήκαμε στα σοκάκια. Βρήκαμε ένα πολύ ωραίο μαγαζί με θέα και κάτσαμε. Η Εύα όλη την ώρα με αγγίζει κι εγώ ανταποδίδω αφού το λεπτό της φόρεμα δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία και οι ρώγες της ήταν συνεχώς καυλωμένες. Αφού φάγαμε και κάναμε μια ακόμα βόλτα, αποφασίσαμε να πάμε για ποτό σε ένα μαγαζί που μας είχε συστήσει ο Σπύρος. Φτάνουμε σε ένα πολύ ωραίο χώρο, με πολύ κόσμο, ωραία ντυμένοι όλοι και φοβερό χαρούμενο κλίμα. Καθόμαστε σε μια γωνιά που είχε ελεύθερο τραπέζι, παραγγέλλουμε τα ποτά μας και τα χέρια μας παίζουν από κάτω. Η Εύα να μου τρίβει τον πούτσο και μου τον σφίγγει λέγοντας μου ότι θέλει να τον φάει εδώ και τώρα κι εγώ χαϊδεύω πάνω από το φόρεμα της το υγρό της μουνάκι που από όσο την ξέρω θα έσταζε καύλα.
 
Αμέριμνοι πίνοντας το ποτό μας και με τη μουσική να βαράει αρκετά δυνατά, βλέπουμε από το βάθος τη γνώριμη φιγούρα του Σπύρου που είχε έρθει κι εκείνος για ποτό μιας και ο μπάρμαν είναι κολλητός του. Τον χαιρετάμε από απόσταση και έρχεται στο τραπέζι μας, κάθεται δίπλα στην Εύα και χαιρετιόμαστε αλλά βλέπει πως τα χέρια μας παίζουν κάτω από το τραπέζι και πάει να φύγει λέγοντας πως καλύτερα να μας αφήσει μόνους να χαρούμε την ησυχία μας. Τότε είναι που η Εύα τον πιάνει από το χέρι και του λέει πως δεν ενοχλεί και να κάτσει λίγο ακόμα να τα πούμε. Αντιλαμβάνομαι πως η Εύα απόψε με τα ποτά έχει διάθεση για παιχνίδια αν και όταν είχαμε συζητήσει για τρίο είχαμε μιλήσει μόνο για να προσθέσουμε κοπέλα στο κρεβάτι μας. Χωρίς όμως να αλλάζει κάτι αυτό, αφού η καύλα εκείνη την στιγμή όλων μας ήταν ανεβασμένη.
 
Τα ποτά έρεαν το ένα μετά το άλλο, εγώ και η Εύα να έχουμε λίγο ξεφύγει με φιλιά χουφτώματα και πολύ παιχνίδι χωρίς όμως να αφήνουμε το Σπύρο εκτός παρέας. Μιλάμε, συζητάμε για σεξ και γενικά μας λέει πόσες έχει πηδήξει όλη τη σεζόν που είναι στο νησί. Η Εύα έχει λιώσει από καύλα γιατί στο μυαλό της έχουμε πάει ήδη στο ξενοδοχείο και ξεσκιζόμαστε. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να αναχωρήσουμε οπότε ο Σπύρος λέει ότι κι αυτός θα γυρίσει σπίτι του, όμως του λέω πως είναι καλύτερα να έρθει να δει τι ωραία πισίνα έχουμε στο ξενοδοχείο και ότι είναι ακόμα νωρίς, κλείνοντας του το μάτι! Μπήκε γρήγορα στο νόημα οπότε φτάσαμε γρήγορα στο ξενοδοχείο, με τραγούδια και χαρές, αφού το αλκοόλ είχε κάνει καλή δουλειά και ξαπλώσαμε στις ξαπλώστρες της πισίνας. Ο Σπύρος σε μια κι εγώ με την Εύα από πάνω μου σε άλλη. Η ζεστή ήταν ακόμα μεγάλη και η πισίνα ήταν ότι έπρεπε για βραδινό μπανάκι. Το λέω στην Εύα που είχε ηρεμήσει κάπως και μόλις το ακούει πετάγεται σαν ελατήριο κ λέει "ναι... φοβερή ιδέα, μαγιό όμως;" Της είπα πως έχουμε στο δωμάτιο άλλα τέτοια ώρα δεν είναι κανείς, και βαριέμαι να πάω στο δωμάτιο οπότε ας μπούμε με τα εσώρουχα μας ξέροντας πως δε φοράει τίποτα κάτω από το φόρεμα. Ο Σπύρος με κοιτάζει και λέει πως είναι ωραία ιδέα. Αρχίζουμε να γδυνόμαστε και μένουμε μόνο με το μποξεράκι μας.
 
Η Εύα έχει μείνει για λίγο να μας κοιτάει και τους δύο και δε μπορεί να πάρει τα μάτια της από τους πούτσους μας που δείχνουν καυλωμένοι κι έτοιμοι για παιχνίδι.
 
- Εγώ δε φοράω εσώρουχα, λέει, αλλά αφού είμαστε μόνοι μας εδώ δεν πειράζει…
 
πετάει το φόρεμα της και μένει ολόγυμνη. Μια οπτασία! Κοιταζόμαστε με το Σπύρο και βγάζουμε κι εμείς τα μποξεράκια μας. Οι πούτσες μας καυλωμένες και κοιτάμε την Εύα η οποία έχει μείνει στο να τις κοιτάει. Μπαίνουμε όλοι μέσα στο νερό και είναι απίστευτη η αίσθηση, κολυμπάμε γυμνοί πέρα δώθε ώσπου σταματάμε και μαζευόμαστε σε μια γωνιά της πισίνας, η Εύα με έχει πάρει αγκαλιά και τρίβεται στον πούτσο μου. Ο Σπύρος μας κοιτάει από απόσταση αναπνοής. Η Εύα τον βλέπει τον φωνάζει πιο κοντά, εγώ τη φιλάω στον λαιμό, ο Σπύρος έρχεται δειλά-δειλά και η Εύα τον αγκαλιάζει και του δίνει ένα γλωσσόφιλο. Αυτό ήταν, πήρε το πράσινο φως!
 
Από εκείνη τη στιγμή θα ζούσαμε κάτι πρωτόγνωρο, η Εύα μας πιάνει τις πούτσες και να μας τις παίζει, εμείς την χουφτώνουμε παντού, παίζουμε με τις τρυπούλες της, όλα αυτά μέσα στο νερό. Σηκώνομαι κάθομαι στην άκρη της πισίνας και η Εύα γυρίζει πλάτη στο Σπύρο κι αρχίζει να μου γλείφει τον πούτσο με όλη της τη μαεστρία. Ο Σπύρος από πίσω της χαϊδεύει τη μουνάρα και σιγά σιγά της χώνει την ψωλή του. Εκείνη τουρλώνει περισσότερο την κωλάρα της σαν καλό πουτανάκι. Εμένα συνεχίζει να με γλείφει και ο Σπύρος τη γαμάει από πίσω και τη σφυροκοπάει.
 
- Ελάτε στην ξαπλώστρα, τους λέω.
 
Βγαίνουν από το νερό, εγώ ξαπλώνω πρώτος στην ξαπλώστρα και η Εύα έρχεται και κάθεται πάνω στον πούτσο μου που είναι υγρός ακόμα από τα σάλια της. Ο Σπύρος έρχεται και της τον δίνει στο στόμα. Εκείνη ρουφάει με μανία. Ο πούτσος του ήταν λίγο πιο μικρός από μένα αλλά πιο χοντρός και η Εύα δυσκολευόταν να τον βάλει όλο μέσα από το πάχος του.
 
- Τον θέλω στο μουνάκι μου αυτό το χοντρό πούτσο, λέει η Εύα. Θέλω να τον καβαλήσω, μωρό μου εσύ θέλω να μου σκίσεις την κωλάρα τώρα!
 
Αλλάζουμε θέση με το Σπύρο και η Εύα ανεβαίνει και παίρνει θέση πάνω από το καυλί του. Σιγά σιγά κάθεται πάνω του αλλά επειδή είναι πολύ χοντρός τον παίζει πρώτα με το μουνάκι της μέχρι που χάθηκε μέσα της. Συνηθίζει και μου λέει:
 
- Μωρό μου έλα από πίσω να με ανοίξεις, θέλω πούτσα και γαμήσι απόψε να με τρελάνετε.
 
- Θα στην ξεσκίσω μωρή καργιόλα την κωλάρα σου...
 
Τουρλώνει την κωλάρα της ενώ έχει την πούτσα του Σπύρου μέσα της και εγώ πλησιάζω την κωλοτρυπίδα της έχοντας καυλώσει απίστευτα από όλο το σκηνικό. Μπαίνω σιγά σιγά και αρχίζει και φωνάζει από τον πόνο. Της κλείνω το στόμα γιατί θα μας ακούσουν και μπαίνω ακόμα πιο βαθιά. Θέλω να την ξεκωλιάσω απόψε και αυτό θα γίνει! Μπαίνω ακόμα πιο βαθιά να τερματίσω και αρχίζουμε με το Σπύρο ένα ρυθμό να την γαμάμε και η Εύα να κουνιέται και να δείχνει πως της αρέσει. Είμαστε όλοι στον παράδεισο! Συνεχίζουμε έτσι για ώρα και η Εύα χύνει ποτάμια και να έχει τον έναν μετά τον άλλο οργασμό.
 
Πρώτος ο Σπύρος ακούγεται, σπάει αυτούς όλους τους αναστεναγμούς και λέει πως θα χύσει. "Μέσα" του λέμε και οι δυο με μια φωνή.
 
- Χύνω... φωνάζει, πάρ' τα μωρή πουτανα, σε γκάστρωσα...
 
- Χύνω πάλι η πουτανα, κάνει η Εύα. Τι καυτά χύσια είναι αυτά ρε καργιόλη;
 
- Μωρή ξεκωλιάρα σε χύνω κι εγώ στην κωλάρα σου, της λέω. Μέσα όλα, πάρ' τα πουτανα... γαμημένη που σου αρέσει αν σε παρτουζώνουν!
 
- Ναι είμαι μεγάλη πουτανα. Κάθε μέρα θα με ξεκωλιάζετε από εδώ και πέρα! Θέλω πούτσες πολλές, το μουνί μου είναι αχόρταγο. Είμαι μεγάλη πουτανα τελικά… χύστε με παντού ψωλαράδες μου.
 
Αγκαλιαστήκαμε με τις πούτσες μας μέσα ακόμα στην Εύα, κουρασμένοι από όλο αυτό που ζήσαμε αλλά ευτυχισμένοι. Το Σπύρο τον ξαναβρήκαμε δύο φορές ακόμα στο νησί και τον καλέσαμε και στο δωμάτιο μας πριν φύγουμε για να γυρίσουμε Αθήνα. Ήταν ίσως οι καλύτερες διακοπές της ζωής μου.


Copyright Ref Number: 16151200222S002



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.