Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο 55χρονος γείτονας που με έφτασε στην ηδονή (7ο μέρος)

Μπαίνω κι εγώ. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε ενώ όσο του τον παίζω με το χέρι μου τόσο σκληραίνει. Ανοίγει το νερό και αρχίζει να το ρίχνει πάνω μας. Αρχίζω να κατουράω μέσα στη μπανιέρα. Παίρνω το αφρόλουτρο και του ρίχνω πάνω του. Αρχίζω με τα χέρια μου να τον τρίβω παντού. Ξεκινώντας από το λαιμό κατεβαίνοντας στα βυζιά του που χαϊδεύω πολύ ώρα, φτάνω στη κοιλιά του που την πλένω με προσοχή και κατεβάζω τα χέρια μου στον πούτσο.
 
Ρίχνω λίγο ακόμα αφρόλουτρο και αρχίζω με το ένα χέρι μου να πλένω το σηκωμένο πούτσο του και με το άλλο τα αρχίδια του. Πλούσιος αφρός σκεπάζει την περιοχή. Υποτίθεται ότι τον πλένω ενώ στην πραγματικότητα τον μαλακίζω. Γονατίζω για να τον παίζω καλύτερα. Τον παίζω πάνω κάτω ενώ του τραβάω και τα αρχίδια. Του τον παίζω μαλακία και του χαϊδεύω το κεφάλι ενώ νιώθω στον πούτσο μου μια γλύκα. Τον παίζω πολύ ώρα αλλά σίγουρα δε λέει να χύσει. Του πλένω τα μπούτια και τα πόδια. Σηκώνομαι και τον γυρίζω για να του πλύνω την πλάτη. Βάζω αφρόλουτρο και αρχίζω από πάνω. Φτάνω στον κώλο του και προσεκτικά βάζω το δάκτυλο στη σχισμή του. Δεν τολμάω να κάνω κάτι άλλο από το να χαϊδέψω απαλά την κωλοτρυπίδα του. Παίρνω το ντους και τον ξεπλένω ενώ τα γλωσσόφιλα δίνουν και παίρνουν.
 
Αρχίζει αυτός με τα μαγικά του χέρια να απλώνει το αφρόλουτρο παντού. Με χαϊδεύει τόσο επιδέξια που ακόμη και όταν τσιμπάει τις ρώγες μου δε νιώθω πόνο αλλά μου αρέσει. Πιάνει τον πούτσο μου και μου τον παίζει με τόση μαεστρία που αμέσως τον νιώθω να καυλώνει. Μου χαϊδεύει τα αρχίδια με τόση στοργή που τα βοηθάει να στείλουν τα χύσια μου στο κεφάλι του πούτσου μου μια ώρα αρχύτερα και να χύσω αναστενάζοντας από καύλα.
 
Με γυρνάει και αρχίζει να με πλένει από πίσω. Πότε έφτασε στην τρύπα μου και πότε τον έχωσε μέσα δεν κατάλαβα. Ή κωλοτρυπίδα μου είναι ακόμα ανοιγμένη αλλά και το αφρόλουτρο βοηθάει να μπαινοβγαίνει άνετα μέχρι τέρμα το καυλί του. Με γαμάει για ώρα. Δε χύνει. Ανοίγει το ντους και με ξεπλένει. Ξεπλένει και τον ακόμα καυλωμένο πούτσο του.
 
Σκουπίζεται και μου φέρνει πετσέτα να σκουπιστώ και μία κόκκινη διάφανη κιλότα με δαντέλα στις άκρες . Βάζω την κιλότα και αισθάνομαι πολύ ωραία που θα ήμουν έτσι ντυμένος για το γαμιά μου και θα ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Αυτός κυκλοφορούσε γυμνός και εγώ σε κάθε ευκαιρία του χάιδευα τον πούτσο ενώ μόλις του σηκωνόταν, έστω και λίγο, τον έπαιρνα στο στόμα μου ή τον έγλειφα με τη γλώσσα. Συζητάμε για διάφορα. Η ώρα είναι 13:45.
 
- Πρέπει να φύγω σε λίγο, του λέω και βουτάω στην αγκαλιά του. Θα ήθελα να μείνω σήμερα όλη τη μέρα μαζί και να συνεχίζαμε τα παιχνίδια.
 
- Σκέφτηκα ένα παιχνίδι να παίξουμε, μου λέει . Αλλά δεν ξέρω εάν θα σου αρέσει.
 
- Ξέρεις ότι σε έχω ερωτευθεί και θα κάνω τα πάντα για σένα. Ακόμη και εάν είναι κάτι που πονάει και είναι μαζί σου και προλαβαίνουμε θα μου αρέσει, του απαντάω χωρίς να χάσω χρόνο.
 
- Το παιχνίδι είναι για τρεις, μου λέει.
 
Τι εννοεί; Να έρθει και άλλος στο κρεββάτι; Και αν ναι ποιος είναι αυτός; Πως του ήρθε; Επειδή με ξεκώλιασε νομίζει ότι γουστάρω κι άλλους; Του είπα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί του γιατί θέλει να με μοιραστεί με άλλον; Γιατί πρώτα δε με γαμάει κι άλλο και μόλις βαρεθεί να με μοιραστεί; Πότε το κανόνισε; Και πότε θα προλάβουμε;
 
- Τι σκέφτεσαι;… με ρωτάει.
 
- Ότι είναι νωρίς για να μπει κάποιος ανάμεσά μας, του λέω νευριασμένος, κρύβοντας του ότι σκέφτηκα.
 
- Τη γυναικούλα μου δεν τη μοιράζομε πριν την ξεσκίσω μόνος μου και από όλες τις τρύπες, μου λέει. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι εσύ, η γυναίκα σου κι εγώ.
 
-Τι εννοείς;… τον ρωτάω. Να γαμήσουμε μαζί την Αλεξάνδρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει.
 
- Όχι άλλο εννοώ. Φεύγοντας θα φοράς τη κιλότα σου κάτω από τη βερμούδα. Μόλις ανεβείτε με την Αλεξάνδρα θα κάνεις βίντεο κλήση και θα τη γαμήσεις φορώντας την κιλότα, ενώ εγώ θα βλέπω.
 
- Δε θέλω να με δει να φοράω την κιλότα, του λέω.
- Μα η καύλα είναι να μη σε δει, μου απαντάει. Θα φοράς την κιλότα που σου αρέσει να αισθάνεσαι γυναίκα και ταυτόχρονα θα γαμάς τη γυναίκα σου. Εγώ θα σας βλέπω από το κινητό και θα είμαι περήφανος που έχω δικιά μου τέτοια γυναίκα με ένα τέτοιο πούτσο που γαμάει τη γυναίκα του και του γαμάω τον κώλο.
 
Δε μιλάω αλλά όσο το σκέφτομαι η ιδέα μου αρέσει. Περισσότερο ότι θα φοράω την κιλότα χωρίς να το ξέρει η γυναίκα μου και ότι ο γαμιάς μου θα με βλέπει να τη γαμάω.
 
- Δεν υπόσχομαι τίποτα του λέω, θα δοκιμάσω αλλά δείξε μου πως θα σε καλέσω.
 
Με εκπαιδεύει ενώ μου δίνει γλωσσόφιλα παθιασμένα. Θα προσπαθήσω να τον ικανοποιήσω. Ντύνομαι και φεύγω. Είμαι καυλωμένος που φοράω μέσα από το σορτσάκι μου τη κόκκινη κιλότα. Σε όλη τη διάρκεια του φορτώματος και του ξεφορτώματος του αυτοκινήτου έχω το άγχος μη φανεί κάτι, παρόλο που έχω φροντίσει να φοράω από πάνω μια μακριά μπλούζα. Κατά τη διάρκεια του ξεφορτώματος τον βλέπω στο μπαλκόνι αραχτό να με κοιτάει και να χαμογελάει.
 
Ανεβαίνουμε στο σπίτι και η Αλεξάνδρα πάει για μπάνιο λέγοντάς μου να φτιάξω καφέ να πιούμε. Ανοίγω τη βίντεο κλήση για κάθε ενδεχόμενο. Βγαίνει και αφού μιλάμε για λίγο σηκώνεται να ετοιμάσει τα πράγματα για να τα βάλει ψυγείο. Είναι στραμμένη στο νεροχύτη ενώ εγώ γυρίζω το τηλέφωνο προς τα εκεί. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά και έχω άγχος. Σηκώνομαι και την αγκαλιάζω.
 
- Τι έπαθες Αντώνη;… με ρωτάει.
 
- Μου έλειψες, της λέω και σε θέλω.
 
- Καλά περίμενε να τελειώσω και θα δούμε το βράδυ, μου απαντάει, σε λίγο θα έρθει το παιδί.
 
- Σε θέλω τώρα, της λέω και τις σηκώνω τη φούστα. Πιάνω τη κιλότα της και τη κατεβάζω με τη μία.
 
Έχω καυλώσει πάρα πολύ με όλο αυτό. Σκύβω και βάζω τη γλώσσα μου στη κωλοτρυπίδα. Γλείφω με δύναμη ενώ την ακούω να λέει:
 
- Αντώνη ντροπή, δεν είναι αυτά για μας, ενώ σκύβει ακόμα λίγο για να το απολαύσει.
 
Της ανοίγω τα πόδια και μπαίνω από κάτω στο μουνί της. Αρχίζω να γλείφω τη κλειτορίδα με μανία γιατί η καύλα μου έχει προχωρήσει μόνο με τη σκέψη ότι ο γαμιάς μου με βλέπει εκείνη τη στιγμή και του αρέσει. Της κάνω γλειφομούνι πολύ ώρα. Της αρέσει και έχει αρχίσει να χύνει.
 
- Πάμε μέσα, μου λέει αναστενάζοντας.
 
Σηκώνομαι και τη στριμώχνω με το πρόσωπό της στο νεροχύτη. Κατεβάζω μόνο το εμπρός μέρος από το σορτσάκι βγάζοντας έξω τον πούτσο μου για να μην φανεί η κιλότα μου. Αυτό με καυλώνει περισσότερο. Πιάνω τον πούτσο μου και είναι σκληρός όπως ήταν στα τριάντα μου. Αρχίζω να της τον βάζω αργά αλλά με πολύ καύλα. Μπαίνει το πουτσοκέφαλο και αισθάνομαι το άνοιγμα του μουνιού της. Βογκάει από καύλα. Δεν την έχω ξανακούσει έτσι. Μπαίνω μέσα της μέχρι εκεί που τον βάζω πάντα. Νιώθω τα χύσια της να αγκαλιάζουν το πούτσο μου ενώ λέει:
 
- Θέλω κι άλλο, βάλ’ τον ακόμα λίγο.
 
Κοιτάω το τηλέφωνο και ο γαμιάς μου βλέπει. Μπαίνω ακόμα πιο μέσα, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι. Τα χύσια της είναι τόσα πολλά που μπαινοβγαίνει ο πούτσος μου άνετα και χωρίς να πονάει ενώ μένουν μόνο λίγοι πόντοι έξω από το μουνί της. Σκύβω και βάζω τα χέρια μου κάτω από τη μπλούζα της πιάνοντας τα βυζιά της. Της τσιμπάω τις ρώγες και νιώθω περισσότερα χύσια να πλημμυρίζουν τον πούτσο μου. Αναστενάζει και βογκάει όπως δεν έχει ξανακάνει ποτέ. Κοιτάω ξανά το τηλέφωνο. Ο γαμιάς μου με βλέπει και κατεβάζει τη κάμερα να μου δείξει τον καυλωμένο πούτσο του. Αυτό ήταν. Δε μπορώ να περιμένω άλλο. Η καύλα μου χτυπάει κόκκινο και θέλω να χύσω αμέσως.
 
Αρχίζω να τη γαμάω πιο δυνατά ενώ την πιάνω από τη μέση. Πρέπει σε κάποιες στιγμές να μπήκε όλος μέσα για οι φωνές της ήταν φωνές πόνου και καύλας. Όπως κουνιέμαι το σορτσάκι μου πέφτει στα πόδια μου. Είμαι με τη κόκκινη κιλότα και γαμάω τη γυναίκα μου. Τα δίνω όλα για να την ξεμουνιάσω. Νιώθω τα χύσια μου να πετάγονται μέσα στο μουνί της με δύναμη, ενώ αυτή δεν έχει σταματήσει να χύνει. Τα αφήνω όλα μέσα της κοιτώντας το τηλέφωνο. Είναι τόσα πολλά τα χύσια μου που μαζί με τα δικά της τα νιώθω να τρέχουν πάνω στα αρχίδια μου. Η Αλεξάνδρα σπαρταράει από καύλα.
 
Βγαίνω και αμέσως σκύβω και ανεβάζω το σορτσάκι μου. Τον βάζω μέσα χωρίς να ανεβάσω τη κιλότα.
 
- Τι έπαθες σήμερα;… με ρωτάει. Αυτά δεν τα κάναμε ούτε όταν ήμασταν νέοι. Ενώ το χέρι της πάει και μου πιάνει τον πούτσο.
 
- Σου έχω ζητήσει να κάνουμε πολλά τόσα χρόνια αλλά δε θες, της απαντάω, ενώ αυτή σκύβει και μαζεύει την κιλότα της από το πάτωμα.
 
- Πάω για μπάνιο λέει, ενώ τη στρέφω με μαεστρία προς την άλλη κατεύθυνση από το τραπέζι που έχω το τηλέφωνο. Κοίτα χάλια… συνεχίζει και σηκώνοντας τη φούστα και δείχνοντας τα χύσια μας να τρέχουν στα μπούτια της, τρέμουν τα πόδια μου.
 
Φεύγει και τρέχω στο τηλέφωνο. Δεν τον βλέπω. Έκλεισε και εάν ναι πότε; Τα πρόλαβε να τα δει όλα; Πιάνω το τηλέφωνο και η κάμερα του γυρίζει και τον βλέπω.
 
- Σε περιμένω… μου λέει σιγά, δείχνοντας πόσο καυλωμένος είναι.
 
Βγαίνει η Αλεξάνδρα από το μπάνιο και σφουγγαρίζει τα χύσια μας από το πάτωμα, χτυπάει το κουδούνι. Ένα χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο και σταθερό στα χείλη της. Έρχεται η κόρη μας.
 
- Μαμά σε βλέπω χαρούμενη, πέρασες καλά στο χωριό φαίνεται, της λέει.
 
- Ναι πέρασα καλά και θα ξαναπάω σύντομα, λέει κοιτάζοντάς με.
 
Κάθομαι κανένα δεκάλεπτο και σηκώνομαι λέγοντας ότι θα πάω στο καφενείο για να τις αφήσω να τα πούν οι δυο τους. Βγαίνω από την πολυκατοικία και κάνω το τετράγωνο για να μπω από την πίσω πόρτα που δε φαίνεται από το μπαλκόνι μας.
 
Ανεβαίνω στον πρώτο. Χτυπάω το κουδούνι γεμάτος άγχος. Ανοίγει η πόρτα και μπαίνοντας μέσα αυτός είναι πίσω της γυμνός και καυλωμένος μέχρι τέρμα!


Copyright Ref Number: 16151060322S019



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).