Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Ντέπυ και θα μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία από τα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε αλλά είναι μια περιπέτεια που δεν ξεχνιέται εύκολα. Ήμουν στα τελευταία χρόνια της Νομικής και τα οικογενειακά οικονομικά δεν ήταν καλά και έτσι αποφάσισα να πιάσω δουλειά σε μια εταιρία στην Αθήνα τα απογεύματα.
 
Η δουλειά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο, ήμουν στην κουζίνα της εταιρίας και βοηθούσα από δω και από εκεί. Το αγόρι μου επέμενε να μην το κάνω, γιατί έτσι δεν θα με έβλεπε καθόλου τις καθημερινές και σνόμπαρε και λίγο τον τύπο της δουλειάς. Αυτό με έκανε να ξενερώσω μαζί του, όχι ότι ήμουν ερωτευμένη στο full… τα είχαμε 1-2 χρόνια, ήμασταν στην ίδια σχολή και ήταν μια από τις λίγες σχέσεις που είχα ως τότε στν ζωή μου. Το σεξ μαζί του ήταν μέτριο και όλο πιο αραιό λόγω της καθημερινής κούρασης.
 
Μια Παρασκευή απόγευμα, πλησίαζαν Χριστούγεννα, το κτήριο ήταν σχεδόν άδειο. Ένας από τους διευθυντές ήρθε στον χώρο της κουζίνας για να φτιάξει καφέ, ήταν ήδη αργά και είχαμε κλείσει την καφετέρια και τα σύνεργα. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι θελήσαμε να ξεμπερδέψουμε λίγο νωρίτερα και δεν υπάρχει καφές. Αυτός μου είπε ευγενικά ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και μου είπε ότι θα έπαιρνε απ' έξω. Τότε προσφέρθηκα να πεταχτώ να πάρω εγώ απ' έξω τον καφέ του και μάλιστα κερνάω γιατί εγώ έφταιγα που δεν υπάρχει καφές. Με μια αφοπλιστική ευγένεια και πολύ ωραίο ύφος μου πρότεινε να πάμε μαζί στο απέναντι καφέ να πάρουμε καφεδάκι. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω και να γνωριστώ μαζί του.
 
Ο κ. ΧΧΧΧ αρχικά, ο Χρήστος αργότερα, ήταν ένα γοητευτικός 45ρης που αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μορφωμένος, ισχυρός και σίγουρος. Είχε τα διπλάσια χρόνια από εμένα, μου μιλούσε στον πληθυντικό, ούτε για ένα δευτερόλεπτο δε με έκανε να αισθανθώ ότι είμαι το κορίτσι στην κουζίνα και πιάσαμε συζήτηση όσο πηγαίναμε και γυρίζαμε από τον καφέ. Καθίσαμε έξω από το καφέ για λίγο και κάναμε ένα τσιγάρο γνωριμίας και του είπα για εμένα, ότι δουλεύω και σπουδάζω κτλ. Και εκεί, προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα την χαώδη διαφορά του άνδρα από τη μάζα. Ο Χρήστος μου είπε ότι αυτό που κάνω είναι αξιέπαινο, ότι είναι σπάνιο στις μέρες μας να βλέπεις μια φοιτήτρια νομικής να κάνει δουλειά κουζίνας και μου είπε ότι θα πάω μπροστά μια μέρα και ότι κάνω το σωστό.
 
- Κύριε ΧΧΧΧ, είστε ο πρώτος άνθρωπος από το περιβάλλον μου που μου μιλάει έτσι και παίρνω λίγο θάρρος.
 
- Χρήστος...
 
- Ξέρετε δεν είναι απλό να σας μιλάω στον ενικό
 
- Χρήστος...
 
- Ντέπυ, χάρηκα.
 
- Λοιπόν Ντέπυ κοίτα, έχω περάσει κι εγώ πολλές δυσκολίες στη ζωή μου και για να πετύχεις και να είσαι στο τέλος ευτυχισμένη πρέπει να έχεις δύο ικανότητες. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην τα παρατάς ποτέ.
 
Τον ευχαρίστησα και αστειεύτηκα μαζί του λέγοντας ότι όταν πάρω πτυχίο θα αναλάβω όλα τα νομικά του δωρεάν. Γέλασε, φύγαμε, με καληνύχτισε και γύρισα σπίτι. Τον σκεφτόμουν, σκέφτηκα τη θετική ενέργεια που μου έβγαλε και έτσι μαγικά από την μία στιγμή στην άλλη άλλαξε την ψυχολογία μου. Έριξα άκυρο στις κλήσεις του δικού μου, του είπα ότι δε θέλω να βγω γιατί είμαι πτώμα. Επέστρεψα σπίτι και όταν ξάπλωσα άρχισα να χαϊδεύω το μουνί μου και να σκέφτομαι τον κ. ΧΧΧΧ. Φανταζόμουν ότι είμαστε μόνοι μας στο γραφείο, κλειδώνουμε και με γαμάει στο γραφείο του. Τον σκεφτόμουν με το κουστούμι του, ακουμπισμένο στο γραφείο του και εγώ στα γόνατα να παίρνω τον πούτσο του στο στόμα μου. Να με γαμάει ένας άνδρας και όχι ένα παιδαρέλι. Να με βάζει στα τέσσερα στον καναπέ και να με σκίζει αλύπητα χύνοντας βαθιά μέσα μου. Έχυσα και όλο το βράδυ τον σκεφτόμουν, έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερό μου, μια φιγούρα που θα τον ήθελα ολοκληρωτικά.
 
Πέρασε το επόμενο διάστημα, οι γιορτές, οι μέρες ήταν τυπικές τον έβλεπα μερικές φορές αλλά λέγαμε απλώς ένα γεια. Άρχισα να ξενερώνω ή να το πω καλύτερα να προσγειώνομαι στην πραγματικότητα. Σιγά μην μου έδινε σημασία. Μια καθημερινή κοπέλα, με τζιν, nike και t-shirts. Ώσπου έγινε το μπαμ.
 
- Καλησπέρα, έχετε λίγο χρόνο;
 
- Μάλιστα κ. ΧΧΧΧ.
 
- Λοιπόν, ελάτε όταν μπορείτε στο γραφείο μου. Θέλω να σας πω κάτι επαγγελματικό.
 
What? Πάω στο γραφείο του, στον 3ο. Δεν ήταν μακριά από αυτό που σκεφτόμουνα το βράδυ που μαλακιζόμουν για αυτόν. Ωραία διακόσμηση, ένα μικρό σαλονάκι με ωραία έπιπλα και κορνίζες στη βιβλιοθήκη οικογενειακής φύσης. Παντρεμένος.
 
- Καθίστε, έχω να σας προτείνω κάτι μου είπε. Κάτι που ελπίζω ότι θα σας αρέσει.
 
- Σας ακούω κ. ΧΧΧΧ.
 
- Η κ. Τάδε είναι η υπεύθυνη του νομικού μας τμήματος. Έχει συνεργάτες αυστηρά απόφοιτους, αλλά μία από αυτές από τον επόμενο μήνα θα φύγει για μια περίοδο με άδεια εγκυμοσύνης. Επειδή τρέχω έργα μαζί της, ξέρω πόσο μεγάλο φόρτο εργασίας έχει. Σκέφτηκα να της προτείνω εσάς και δεν είχε καμία αντίρρηση.
 
- Κύριε ΧΧΧΧ δεν ξέρω τι να πω...
 
- Να πείτε ναι!
 
Είπα ναι φυσικά και σε δυο εβδομάδες ξεκίνησα σαν part time assistant, με ένα καλύτερο μισθό (αργότερα έμαθα ότι ο Χρήστος πίεσε γι’ αυτό) και φυσικά με διαφορετική εμφάνιση. Πλέον φορούσα τακούνι, ταγιέρ, τα μαλλιά μου κότσο και πρόσεχα την εμφάνισή μου. Ο Χρήστος και η κ. Τάδε είχαν κοινά projects και έτσι σιγά σιγά άρχισα να πηγαίνω συχνά στο γραφείο του. Αυτός φυσικά πάντα αυστηρός, πάντα στον πληθυντικό, πάντα απόμακρος. Κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του σκεφτόμουν ότι με έχει στήσει τα τέσσερα στην πολυθρόνα και με ξεσκίζει. Αλλά ο τύπος ήταν αδιαπέραστος. Περιττό να σας πω ότι τις ελάχιστες φορές που πηδιόμουν πλέον με τον δικό μου, τον καβαλούσα και σκεφτόμουν ότι γαμάω το Χρήστο. Μόνο τότε έχυνα, κάθε φορά που τον έφερνα στο μυαλό μου. Δίσταζα όμως να κάνω κάτι, πίστευα ότι δε θα έχω ανταπόκριση. Ήταν τότε και εντελώς anti-social media τύπος χωρίς messenger facebook, what's up κλπ.
 
Όλοι όμως έχουν ένα αδύνατο σημείο. Σε ένα από τα meetings μας με ένα σημαντικό πελάτη διαπίστωσα ένα νομικό θέμα. Αν τα παραβλέπαμε η εταιρία θα είχε απώλειες. Την ίδια ημέρα του το ανέφερα, του εξήγησα το πρόβλημα και τον αντίκτυπο και ο κ. ΧΧΧΧ μου είπε:
 
- Ντέπυ, έχεις δίκιο. Μας γλίτωσες από μεγάλη γκάφα. Είσαι αστέρι!
 
Αυτό ήταν το αδύνατο σημείο του, έπρεπε να τον κάνω να με εμπιστευτεί. Άρχισα να δουλεύω σε καθημερινή βάση και τα ΣΚ σαν παλαβή. Έπαιρνα πρωτοβουλίες, έλυνα θέματα, συμμετείχα και έδινα το 200%. Ο πληθυντικός έγινε Ντέπυ. Ο κ. ΧΧΧΧ έγινε Χρήστος. Ένα βράδυ η ώρα πέρασε και έβρεχε της πουτάνας. Περίμενα στο δρόμο για ταξί και είχα γίνει λούτσα. Ο Χρήστος περνούσε με το αυτοκίνητό του και μου λέει να μπω μέσα, θα με πάει αυτός.
 
- Δε χρειάζεται, σε βγάζω από τον δρόμο σου.
 
- Έχεις ήδη γίνει παπί. Πού να σε πάω;
 
- Μένω κοντά στο ΚΑΤ, αλλά δεν είναι ανάγκη.
 
- Φύγαμε, μην το συζητάς.
 
It's now or never. Όταν φτάσαμε παίρνω μια βαθιά ανάσα και ρωτάω.
 
- Θέλεις να ανέβεις πάνω;
 
Δίστασε για λιγάκι και μου λέει:
 
- Να ανέβω αλλά δε θα ανοίξεις το laptop. Μην με ζαλίζεις πάλι με τα νομικά!
 
- Χα, χα… ανέβα θα φτιάξω και κάτι πρόχειρο για να τσιμπήσουμε.
 
- ΟΚ, αλλά για λίγο
 
Τα επόμενα 5 λεπτά κύλησαν σαν αιώνες, μέχρι να βρεθώ στην αγκαλιά του και τα χείλη του να ενωθούν με τα δικά μου. Τον οδήγησα στο κρεβάτι μου πετώντας στο χωλ ότι ρούχα φορούσαμε στην δουλειά. Φορούσα μόνο το στρινγκάκι και τις γόβες μου και αυτός ήταν ολόγυμνος μπροστά μου. Είχε ένα προσεγμένο σώμα για 45άρη και η πούτσα του άρχισε να σκληραίνει.
 
Ένοιωθα το μουνί μου να στάζει, έτοιμο να πάρει αυτό το καυλί μέσα του. Ο πόθος μου, ο άντρας που με καύλωνε τα βράδια γινόταν επιτέλους δικός μου. Έπεσα πεινασμένη στα γόνατά μου και πλησίασα τα χείλη μου στην πούτσα του. Με αργές κινήσεις και κοιτώντας τον στα μάτια τον έβαλα στο στόμα μου και τον ένοιωθα να σκληραίνει. Η πούτσα του Χρήστου ήταν μεγαλύτερη και πιο χοντρή από του γκόμενού μου, η γλώσσα μου ταξίδευε πάνω στο εργαλείο του πόθου μου. Ήρεμα και πολύ καυλωτικά μου χάιδευε τα μαλλιά και έδινε ρυθμό. Επιτέλους ένας άντρας, είχα άγχος γιατί ήθελα να του αποδείξω ότι δεν ήμουν πρωτάρα, ήθελα αυτόν τον άντρα να τον κατακτήσω να με βλέπει στο γραφείο και να καυλώνει, να γαμάει τη γυναίκα του και να σκέφτεται εμένα. Θα του κάνω αυτά που δεν του δίνει αυτή, θα του δώσω τα πάντα για να γίνει ο κρυφός γαμιάς μου. Το ένα χέρι είναι στο μουνί μου και χαϊδεύει την κλειτορίδα μου και το άλλο έχει χουφτώσει την ψωλάρα του που τώρα έχει γίνει τεράστια, ένα σκληρό παλούκι. Δεν έχω ξαναπιεί σπέρμα. Μόνο λίγες σταγόνες από τα χύσια του δικού μου. Αλλά ο Χρήστος θέλω να μου γαμήσει το στόμα και να τα πετάξει όλα στο λαρύγγι μου.
 
- Χρήστο, ξέρεις πόσο καιρό τώρα σκέφτομαι να με γαμάς;
 
- Πες μου!
 
- Ξέρεις πόσο καιρό σε σκέφτομαι να με κάνεις δική σου; Μένω μόνη μου στο κρεβάτι και χύνω για σένα άντρα μου!
 
- Με έχεις καυλώσει αφάνταστα, δεν θα αντέξω πολύ. Το τσιμπούκι σου με στέλνει.
 
- Δε θέλω να αντέξεις μωρό μου, θέλω να πιω όλα σου τα χύσια σήμερα το βράδυ, θέλω να τελειώσεις στο στόμα μου ψωλαρά μου!
 
Το ένοιωθα να σφίγγεται και να ζορίζεται, ήθελα πολύ τα χύσια του!
 
- Έλα μωρό μου, ρίξ’ τα πάνω μου, κάψε με με τα χύσια σου.
 
Έγειρα πίσω, ήμουν στα γόνατα και χάιδευα το μουνί μου. Ήθελα να χύσω κι εγώ. Με το ένα του χέρι με έπιασε από τα μαλλιά και με το άλλο έπαιζε δυνατά το σκληρό του πούτσο. Έφερε τον πουτσοκέφαλο στα χείλη μου και ήταν έτοιμος.
 
- Χύνω Ντέπυ μου, χύνω καύλα μου για την πάρτη σου. Πάρ’ τα μωρό μου, πιες τα…
 
Ξεφώνιζε από καύλα και πίδακες από καυτά υγρά έπεφταν πάνω στα χείλη μου και έσταζαν στις καυλωμένες ρώγες μου. Με γέμισε, με έκαψε με το ψωλόχυμά του ενώ εγώ έχυνα με το δάχτυλό μου μέσα σε παραζάλη.
 
- Μέχρι τέλους...
 
λέει και μου δίνει την πούτσα του ξανά στο στόμα να καθαρίσω τις τελευταίες σταγόνες που έσταζαν. Πρώτη φορά το έκανα αυτό, σε καμία από τις λίγες σχέσεις μου δεν είχα ξαναβάλει στο στόμα μου πούτσο μετά το χύσιμο. Δεν είναι ότι δε μου άρεσε, αλλά ο εγκέφαλός μου το έκανε μάλλον σαν αντίδραση σε ένα γκόμενο που είτε δε με γέμιζε είτε δεν με είχε κατακτήσει ολοκληρωτικά όπως ο Χρήστος. Μερικές φορές που έβλεπα πορνό στο internet είχα ταυτίσει αυτό το τελείωμα με μια δόση υποτέλειας της γυναίκας. Ίσως και να είναι έτσι, αλλά με το Χρήστο δεν είχα φραγμούς από το πρώτο δευτερόλεπτο, από το πρώτο τσιμπούκι. Δεν πίστευα αυτό που έκανα, ένα συνεσταλμένο κορίτσι, χυμένη με το σπέρμα του διευθυντή μου, αλλά ένοιωθα τόσο γαμάτα. Άρπαξα τον πούτσο και τον έτριβα πάνω στα βυζιά μου, μάζευα τα χύσια του με το καυλί του και τα έφερνα στο στόμα μου.
 
Με έσπρωξε στο κρεβάτι, έσκισε βίαια το string μου και άνοιξε τα πόδια μου. Όρμησε βίαια με τη γλώσσα του στο μουνί μου και άρχισε ένα φανταστικό γλειφομούνι που το θυμάμαι ακόμη και σήμερα. Κανείς δεν με είχε γλείψει έτσι ποτέ, με γαμούσε δυνατά με τα δάχτυλα και η γλώσσα του ρουφούσε την κλειτορίδα μου. Ήταν τόσο τέλειος, τόσο έμπειρος, τόσο γαμιάς και ήταν τώρα δικός μου. Μέσα μου ένοιωθα περήφανη που κατάφερα να τον παρασύρω να ξεχάσει την γυναίκα του και να ρισκάρει μαζί μου. Έβαζε τα δάχτυλα στο μουνί μου και μου τα έδινε να τα πιπιλίσω στο στόμα μου σα να παίρνω πίπα.
 
- Μωρό μου, δώσ’ μου ξανά το καυλί σου να στο σκληρύνω. Θέλω να με γαμήσεις. Θέλω να με γεμίσεις με την πούτσα σου.
 
Με γύρισε σε στάση 69, κουλουριαστήκαμε. Του έγλειφα ξανά τα αρχίδια, δυο μπάλες ξυρισμένες και πρησμένες. Πόσο καυλιάρης ο κύριος διευθυντής. Νωχελικά και καυλιάρικα άρχισα να χώνω ξανά το παλούκι του στο στόμα μου, η γλώσσα μου έκανε κύκλους γύρω από το κεφάλι του. Ο Χρήστος βογκούσε από την καύλα και ο πούτσος άρχισε να ξανασκληραίνει στο στόμα μου. Ήθελα να ξαναχύσω, αλλά ήθελα και να μην τελειώσει. Η γλώσσα του, όχι τυχαία, ακούμπησε την κωλοτρυπίδα μου.
 
- Ναι μωρό μου, ναι, γλείψε μου το κωλαράκι.
 
- Είσαι υπέροχη Ντέπυ και όταν γίνεσαι πρόστυχη με τρελαίνεις ακόμη περισσότερο
 
- Έλα, βάλε μου βαθιά το δάχτυλο σου. Δεν άφηνα τον γκόμενό μου να το γαμήσει. Το κρατούσα το κωλαράκι μου για σένα. Για σένα θα γίνω πουτάνα σήμερα μωρό μου.
 
- Έτσι, πρόστυχα, μίλα μου βρώμικα, με πεθαίνεις έτσι. Χύσε στη γλώσσα μου, χύσε το γαμιά σου για να σε ξεσκίσει μετά.
 
- Ρούφα με, γλείψε το μουνί μου γαμιά μου, θα σε χύσω.
 
Είχε δύο δάχτυλα καρφωμένα στον κώλο μου όταν μέσα σε σπασμούς πέταξα όλα τα χύσια μου στη γλώσσα του. Δεν είχα ξαναχύσει ποτέ έτσι με γλώσσα. Όλα ήταν πολύ ηλεκτρισμένα. Με έστησε στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και στάθηκε όρθιος πίσω μου. Έτριβε την πούτσα του πάνω στα μουνόχειλα μου και σιγά σιγά έχωσε το παλούκι στο βρεγμένο μουνί μου.
 
- Ωχ, ναι, ναι Χρήστο μου, ναι μωρό μου, ναι…
 
- Πόσο καιρό ήθελα να στο κάνω αυτό, το ξέρεις;
 
- Κι εγώ, κι εγώ γαμιά μου. Γιατί δε με γάμησες νωρίτερα;
 
Είχε σκληρύνει ξανά, ένοιωθα κάθε πόντο από το παλούκι του να σκίζει το μουνί μου στα δύο. Με είχε στα τέσσερα, εγώ με τις γόβες μου, με το ένα του χέρι με κρατούσε από το μαλλί και με το άλλο πότε στις ρώγες, πότε χάιδευε το μουνί μου και πότε μου έδινε δυνατά μπατσάκια στα κωλομάγουλα.
 
- Ντέπυ, τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις; Τί απίστευτο μουνάκι είσαι εσύ;
 
- Σου αρέσει το κωλαράκι μου κύριε Διευθυντά μου;
 
- Ναι μωρό μου, θα σε ξεκωλιάσω. Θα σε σκίσει ο διευθυντής σου…
 
- Θα έρχομαι στο γραφείο σου το βράδυ και θα με γαμάς εκεί;
 
- Έτσι, έτσι, πες μου κι άλλα…
 
- Σκληρά, σκληρά γάμησε με σκληρά. Έλα πάνω μου και γάμησε με, κυρίευσε με!
 
Με έβαλε από κάτω του, η γλώσσα του ξαναχώθηκε στο μουνί μου.
 
- Θέλω να σε γλείψω, θέλω να φάω το μουνί σου μικρή μου τσουλίτσα
 
- Ναι, ναι, γλείψε με, γλείψε με κύριε Χρήστο. Ναι… κύριε Χρήστο. Γλείψε το μουνί μου κύριε Διευθυντά, γλείψτε με κύριε διευθυντά μου. Με τρελαίνει η γλώσσα σας…
 
- Τώρα θα δεις τι θα πει γαμήσι μικρή μου
 
Έφερε τα πόδια μου στους ώμους μου και με πολύ μεγάλη ένταση και πάθος έχωσε την χοντρή του πουτσάρα μέσα στο μικρό μου υγρό μουνάκι που διψούσε για χύσια και λαχταρούσε γαμήσι. Με κάρφωνε ανελέητα, με δύναμη, βογκούσα από καύλα, το κρεβάτι έτριζε, ήμουν σίγουρη ότι οι δίπλα με άκουγαν αλλά δε με ένοιαζε. Αυτό που με ένοιαζε ήταν ότι ο Χρήστος έπεσε, τον παρέσυρα, τον κατέκτησα. Αυτό που με ένοιαζε είναι ότι παράτησε την γυναίκα του και τη θέση του, ρίσκαρε κομμάτι της ζωής του για εμένα. Ξάπλωσε με το βάρος του από πάνω μου, τον φυλάκισα με τα πόδια μου γύρω από τον κώλο του, τον φιλούσα, του μιλούσα βρώμικα.
 
- Τί μου κάνεις άντρα μου, με σκίζει το παλούκι σου, με έχει ανοίξει στα δύο. Τί γαμήσι μου δίνεις ψωλαρά μου; Πιο βαθιά, πιο γρήγορα, ναι, έτσι, έτσι…
 
- Θέλω να σε χύσω Ντέπυ
 
- Πέτα τα μέσα μου, τα θέλω στη μουνάρα μου!
 
- Χύνω, στα δίνω, πάρ’ τα, ναι…
 
Δε με είχε ξαναγαμήσει άντρας έτσι. Ήταν η πρώτη φορά που ένοιωθα έτσι. Ο Χρήστος έγειρα στο πλάι, ψάχνοντας να βρει την ανάσα του.
 
- Καιρό έχω να κάνω σεξ τόσο έντονα. Μου άρεσε πολύ, μου αρέσει πολύ.
 
- Είμαι δική σου, όποτε θες, όπως θες. Σήμερα πραγματικά με έκανες γυναίκα.
 
Έπρεπε να φύγει, έκανε ένα γρήγορο μπάνιο και φρεσκαρίστηκε.
 
- Σόρρυ, πρέπει να γυρίσω σπίτι. Δε θέλω να σε αφήσω σήμερα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Τα λέμε στο γραφείο το πρωί.
 
Συνεχίζεται…


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).