Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Kinky βραδιά ως δώρο γάμου σε παλιά φίλη

Επιστρέφω μετά από καιρό για το 2ο μέρος της ιστορίας. Στο πρώτο έχω αναλύσει αρκετά για εμένα. Λάτρης των εσωρούχων από μικρός. Στο γάμο μου ευτυχισμένος με μια γυναίκα που από νωρίς ήταν δεκτική στις αδυναμίες μου, παίζαμε παιχνίδια ρόλων και καταφέραμε να κάνουμε 2 φορές παιχνίδι με τρίτο στο κρεβάτι μας, πράγμα που πήγε πολύ καλά.
 
Στην προηγούμενη ιστορία σας περιέγραψα το δώρο που έκανα σε μία φίλη, ένα τρίο με το μέλλοντα άντρα της και το πως έφτασα να του παίρνω πίπα, πράγμα που δεν είχα στο πρόγραμμα, όχι μόνο όταν ξεκινούσε η βραδιά, αλλά ποτέ.
 
Έγινε ο γάμος (δεν ήμουν καλεσμένος – διαφορετικοί οι κόσμοι μας) και ήρθε και η εγκυμοσύνη.
 
Μιλούσαμε συχνά για την εμπειρία μας και βρήκα ευκαιρία να καλέσω μόνο αυτόν, μια νύχτα που ήμουν μόνος στο σπίτι, με σκοπό να δούμε κανένα video από τις γυναίκες μας.
 
Του άνοιξα την πόρτα, φορώντας σιλικονάτες κάλτσες και μαύρες ζαρτιέρες της γυναίκας μου, μαζί με το string που φόρεσε αυτός στην προηγούμενη συνάντηση μας. Δεν το περίμενε, στα σίγουρα.
 
"Ωραία ξεκινάμε" μου είπε μόνο και ακούμπησε λίγο τη δαντέλα στις κάλτσες, σαν να ήθελε να βεβαιωθεί ότι συμβαίνει στ' αλήθεια. Ποτό, τσιγάρο και ξεκινήσαμε να βλέπουμε κυρίως τα πονηρά video που έχουμε βγάλει με τη γυναίκα μου. Γρήγορα μου ζήτησε, όπως την άλλη φορά, ένα φορεμένο κιλοτάκι της να το ακουμπά και να το μυρίζει. Του το έφερα και του πρότεινα να το φορέσει για να είμαστε ασορτί. Το έκανε και η πούτσα του σαν να πήρε 1-2 εκατοστά.
 
Τα video διαδεχόταν το ένα το άλλο και κάποια στιγμή που έσκυψα στο laptop να βάλω κάτι άλλο, τούρλωσα το κωλαράκι μου προς το μέρος του, πειράζοντας τον. Δεν περίμενα την αντίδραση του, ερχόμενος πίσω μου και κολλώντας τον πούτσο του επάνω μου. Έκανε κινήσεις σα να με γαμούσε και τον άκουγα να αναστενάζει.
 
- Δεν σου κάθεται η πουτάνα σου;... τον πείραξα.
 
- Όχι, εδώ και αρκετές εβδομάδες και έχω τρελαθεί. Μόνο πίπα και αυτή πλέον σπάνια.
 
Για άλλη μια φορά ξαφνιάστηκα κι εγώ με την τόλμη μου, λέγοντάς του "έλα, απόψε θα γίνω εγώ η πουτάνα σου και δε θα σου πω όχι".
 
Σχεδόν ούρλιαξε ακούγοντάς το και προσπάθησε άγαρμπα να μπει μέσα μου, πράγμα αδύνατο, μιας και εκτός από δάχτυλα (και μια μικρή σφήνα) από τη γυναίκα μου, δεν είχε μπει κάτι άλλο ποτέ. Τον σταμάτησα και πήγα στο πονηρό συρτάρι. Πήρα τη σφήνα, αρκετό gel και τη φόρεσα προκλητικά μπροστά του. Γύρισα στα τέσσερα και τον πήρα στο στόμα μου, όπως την πρώτη φορά, αλλά τώρα ήμουν μόνος, χωρίς τη γυναίκα του και σίγουρα πιο αποφασισμένος. Του είπα να παίζει με τη σφήνα, όπως την έβλεπε πίσω μου. Ο πούτσος του, όπως είπα όχι πάνω από 12cm, είχε πρηστεί στο στόμα μου, ενώ αυτός έβαζε και έβγαζε τη σφήνα και τα δάχτυλα του. Αυτό κράτησε αρκετά λεπτά, δίνοντάς μου πρωτόγνωρη ηδονή, ενώ ο δικός μου, ομολογουμένως πολύ μεγάλος και πάντα σκληρός πούτσος είχε συρρικνωθεί. Παρόλα αυτά ένοιωθα κάπως διαφορετικά, είχα μπει στο ρόλο της πουτάνας και έτσι του φερόμουν και του μιλούσα.
 
- Θες να με γαμήσεις; Θέλεις να γαμήσεις την πουτάνα σου απόψε; Θέλεις να αδειάσεις τα αρχίδια σου στον κώλο μου; Κάνε ότι θέλεις, απόψε είναι η βραδιά σου κι εγώ το δώρο σου, το τσουλάκι σου.
 
Το έβλεπα σαν αστείο, ειδικά το "τσουλάκι σου", γιατί του έριχνα 10 εκοτοστά στο ύψος και ο πούτσος μου ήταν εκτός συναγωνισμού. Αλλά είπα, είχα μπει στη θέση της πουτάνας του, που δεν του καθόταν λόγω εγκυμοσύνης. Το διασκέδαζα αυτό.
 
Με πολλά κόλπα και κυρίως βρωμιές που του έλεγα, είχε χάσει μαζί μου τον έλεγχο. Με γύρισε απότομα και προσπάθησε να μπει μέσα μου. Δύσκολο... πολύ δύσκολο. Προσπαθούσε, αλλά δεν έμπαινε. Του έπεφτε κι εγώ γύριζα, τον έπαιρνα στο στόμα μου και του τον σήκωνα ξανά. Κάποια στιγμή, του είπα να ηρεμήσει, να κλείσει τα μάτια και να το απολαύσει. Τον πήρα στο στόμα μου. Είχε αρχίσει να μου αρέσει η θέση της πουτάνας και έβαλα το χέρι από πίσω μου και προσπαθούσα με 2 δάχτυλα να ανοίξω, να τεντώσω το κωλαράκι μου. Ο κώλος μου άρχισε να ανοίγει, κατάλαβα και εγώ τι πρέπει να κάνω, πως πρέπει να χαλαρώσω τους μυς εκεί. Όταν είδε την εικόνα αυτή ενθουσιάστηκε.
 
- Κωλοδαχτυλώνεσαι μόνος σου;... είπε με την μπρουτάλ, λαϊκή προφορά του. Πουτάνα, θα σε γαμήσω, γύρνα να σε βλέπω να δαχτυλώνεσαι...
 
και ξαφνικά μου τραβάει το χέρι και βάζει τα δικά του δάχτυλα μέσα. Μέσα έξω, μέσα έξω. Χωρίς να το καταλάβω, ακούω ένα "Ωχ... σε γαμάω πούστη" και καταλαβαίνω ότι κατάφερε και μπήκε μέσα μου. Δε μπορώ να περιγράψω πως ένοιωσα. Πάλι οι ίδιες σκέψεις "τι κάνεις βρε εκεί, αφού δεν το έχεις" και πράγματι δεν ήταν κάτι που είχα σκοπό ποτέ να κάνω. Μια παρένθεση εδώ. Αν δεν ήμασταν και οι δύο ντυμένοι με ζαρτιέρες εγώ και το κιλοτάκι της γυναίκας μου αυτός, δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθώ σε αυτή τη θέση.
 
10 δευτερόλεπτα. Τόσο κράτησε η εμπειρία. Πριν καν σκεφτώ, καταλάβω, ή προσπαθήσω να νιώσω κάτι, να ρυθμίσω το σώμα μου ώστε να χαρεί την εμπειρία, τον ακούω να φωνάζει:
 
- Σε χύνω πούστη... και μια μεγάλη κραυγή κορύφωσης.
 
Κράτησε τόσο λίγο. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα, αλλά από τότε σκέφτομαι ότι ήθελα να το ζήσω, να μπαίνει μέσα μου για ώρα, να το νοιώθω. Δυστυχώς δε μου έδωσε την ευκαιρία.
 
Έμεινε λίγο μέσα μου και έλεγε "δεν το έχω ξανακάνει αυτό, πρώτη μου φορά με άντρα".
 
Τον επιβράβευσα και του είπα ότι μου άρεσε πολύ (τι να έλεγα) και του υποσχέθηκα ότι μέχρι να γεννήσει η Δανάη θα τον εξυπηρετώ σαν η καλύτερη πουτάνα. Ζήτησε να κάνει ένα ντους και με ρώτησε αν εγώ θέλω να τελειώσω. Σκέφτηκα να του ζητήσω να γυρίσει στα τέσσερα και να τελειώσω πάνω στο στριγκ της γυναίκας μου που ακόμη φορούσε, αλλά δεν το έκανα. Ένοιωθε πολύ άντρας εκείνη τη στιγμή. Του είπα ότι η βραδιά για εμένα είχε συνέχεια και τον αποχαιρέτησα.
 
Νομίζω ότι το "Σε γαμάω πούστη" δε μου άρεσε, θα προτιμούσα το "πουτάνα" γιατί έτσι ένοιωθα, σίγουρα όχι πούστης. Γελάτε τώρα, γιατί ένας άντρας που έχει στον κώλο του ένα πούτσο, τι άλλο μπορεί να είναι. Πόσο λάθος, τουλάχιστον για εμένα. Στο μυαλό μου ήμουν "μια πουτάνα με ζαρτιέρες".
 
Η βραδιά είχε πράγματι συνέχεια. Όπως και στο τρίο με τη Δανάη (τελικά πρέπει να διαβάσετε το πρώτο μέρος της ιστορίας) είχα άμεση την ανάγκη να συνέλθω και να αποδείξω σε εμένα πρώτα ότι όλα αυτά ήταν ένα extreme παιχνίδι, μια νύχτα χωρίς "στεγανά". Πράγματι πήρα τηλέφωνο αυτή που πάντα στη σκέψη μου έχω ως "κοντοπούτανο" μια γκαρσόνα στη λίστα με τα SOS sex και μια ώρα μετά τη γαμούσα, έχοντας το σωστό ρόλο και απολαμβάνοντας χυμούς και 2 μεγάλα στήθη, ότι δηλαδή κυρίως μου αρέσει. Μέσα σε 3 ώρες, έγινα πουτάνα, φορούσα ζαρτιέρες, έκανα πίπα και γαμήθηκα για πρώτη φορά (ευτυχώς με τόσο μικρό εργαλείο που δεν το κατάλαβα) και στη συνέχεια είχα στον ίδιο χώρο ένα πραγματικό πουτανάκι που το έχυνα.
 
Η συνέχεια; Δεν υπήρξε ποτέ, δεν ένοιωσα την ανάγκη να ξαναπάρω αυτό το ρόλο. Συχνά βέβαια όταν είμαι μόνος φοράω τα ίδια εσώρουχα και παίζω στο μυαλό μου αυτές τις στιγμές. Δεν ξαναβρεθήκαμε οι δυο μας, βρέθηκα μόνο μια φορά με τη Δανάη, χωρίς να μάθει ποτέ ο ένας για τον άλλο. Έτσι έκλεισαν 2 κύκλοι μαζί.
 
Τώρα που θυμήθηκα το "κοντοπούτανο" ανακαλύπτω ότι έχω υλικό για δύο ακόμη ιστορίες. Αληθινές ιστορίες, σαν όλα τα παραπάνω. Χωρίς δόση υπερβολής, χωρίς να είναι ιστορίες από το μυαλό μου ή τα απωθημένα μου. Δεν έγραψα μια ιστορία... μοιράστηκα μια εμπειρία!


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.